planer husholdning

Hva er en strekmål og hva er det for? Trebearbeiding maskin multifunksjons husholdning med en overflate måler

I verktøykassen i alle snekker eller en låsesmed må være en strekmål. Dens funksjon er muligheten til korrekt å fange dimensjonsparametere, for å legge nøyaktige anslag og bestemme den korrekte plassering av visse gjenstander eller strukturer i konstruksjon og montasje. Men spørsmålet om hva en overflate måler, forutsetter en tvetydig svar. På den ene side kan det være enkel tre-enhet med to eller tre komponenter, og på den andre - et komplett verktøymaskin, karakterisert ved at målerfunksjonen er gitt som et hjelpestoff.

Hva er funksjonen til måleren?

Typisk blir en overflatemåler anskaffet for å arbeide med tre. Som allerede nevnt, tillater enhetsfeste klassiske geometriske parametere av arbeidsstykket, for å frembringe målinger for å overføre data fra tegningene for ekte materialer, etc. Imidlertid, høyverdig overflate måler på et tre i form av maskinen har flere funksjoner. Hvis de manuelle modellene bare gjelde for markeringen, skrivebordet utstyr på plass og gjennomfører behandlingstrinn. Men også her har sine egne detaljer. Korrigere arbeidsstykket former og størrelser produsert av den type høvel maskiner eller høvler. Det vil si, det er korrigere maskin, den funksjonelle nær slipemaskiner. Disse enhetene brukes til profesjonell bruk og i møbelfabrikker, og husholdninger i bygging av små gjenstander eller strukturer fra trevirke.

Den enkleste modellen av denne type er dannet av tre komponenter - en basisbæresøyle med dimensjons målestokk, klemme eller gripe en liten enhet og en anordning for påføring av markeringer. Et karakteristisk trekk ved budsjettet hjemmet høvelen er materialet i fremstillingen - modellene er laget av det samme tre, men fast fjell. Ved design den ferdige enheten er en sko, som har en rektangulær åpning. Ved hjelp av de bevegelige funksjonselementer i form av strimler, kan brukeren utføre dynamisk layout. For å forstå hva en strekmål i tradisjonell ytelse, bør ta hensyn til viktigheten av tegne komponenter - nålene. Det kan være flere. For eksempel, tillater den dobbeltmerkekonfigurasjonen merkingen som dannes når parallelle linjer.

Spesielt maskiner med høvelen

Radikalt forskjellig fra den konvensjonelle høvel staffeli modell. De er beregnet for bearbeiding av trematerialer ved hjelp av kniver. Som regel trebearbeiding maskin multifunksjons husholdning med en overflate Måleren består av en seng, en arbeidsplattform og nevnte bladlegeme. Rollen av operatøren i drift, kan være forskjellig. Kostnaden modeller der automatiske systemer ikke er gitt, han tar emnet og mottar også den andre siden av arbeidsflaten. Men det finnes automatiske modeller, noe som kan utføres ved seriebehandling av operatøren uten kontroll.

Det er viktig å ta hensyn til forskjeller mellom denne type maskin fra forbindelseshylser enheter. Her igjen er det nødvendig å ta opp spørsmålet om hva en overflate måler staffeli type. Denne maskinen, noe som skyldes kniv utfører sliping eller høvling operasjoner. På sin side kan høvelmaskinen har den samme struktur, men på grunn av det større antall kniver (minst tre), de gjennomfører en dyp fjerning av overskuddsmasse fra overflaten av arbeidsstykket.

Tips for bruk av apparatet

Viktig i installasjonen - å tilveiebringe en stabil stilling av strukturen. Således kan maskinen være gulv og bord. I begge tilfeller vil pålitelig fiksering på overflaten av maskinen gir nøyaktig resultat. Det anbefales å bruke spesielle fester som obezdvizhat strekmål. Veiledning til bordmodeller, for eksempel anbefaler festeenheten 4 ved hjelp av bolter for å fullføre en arbeidsbenk eller en stabil driftsplattform. Arbeidet begynner etter trommelen utstyrt med kniver, plukke riktig hastighet. Videre er det mulig å sette arbeidsstykket til bordet overflaten flush. Ved høvling av tunge og lange gjenstander til å være litt løfte de kantpartier av emnet med to skjære sider. Dette vil hindre uthuling eller kutte av unødvendige deler.

På en eller annen modifikasjon av måleren er til stede i området fra nesten alle større produsent av bygge verktøy og utstyr. Spesielt bordflaten måler for å jobbe med små volumer har selskapet Makita og Dewalt. Det er en pålitelig teknikk som er forskjellig slitestyrke, fleksibilitet og høy effektivitet i behandlingsplanen.

Interessante alternativer tilby og innenlandske produsenter. For eksempel, etter modell av "Anchor Corvette-21" er ganske egnet for et lite verksted dedikert til behandling av tømmer. Hvis du vil ha en universell strekmål for et bredt utvalg av typiske operasjoner, kan du referere til linjen av "Kalibr9raquo;. Under dette merket er også tilgjengelig i rimelig og holdbar i modellen.

Hvordan velge en tykkelse høvel?

Først av alt, ta hensyn til de tekniske og operasjonelle egenskaper. For eksempel, er kuttdybden mulig å forstå hvordan reservoaret til overflaten kan fjerne maskinen i én omgang. Denne verdien varierer i gjennomsnitt fra 1 til 3 mm. Like viktig er bredden av spaltekniven, fra hvilken i hovedsak påvirker evnen av maskinen for å betjene en gitt størrelse preform. Husholdnings modeller opererer typisk med en bredde i området fra 300 til 330 mm. Ofte viktig og makt. Det vil avgjøre hvilken ytelsen har en trebearbeiding maskin multifunksjons husholdning med en overflatemåler i en foretrukket utførelsesform. Indikatoren kan være og 1,5 kW og 2 kW. Modell, lik den første verdien, egnet for privat bruk, og elektroverktøy for mer enn 2 kW tilhører segmenter av bransjen.

Vellykket drift av maskiner av denne typen er avhengig av mange faktorer. er det nødvendig å forstå hva slags maskin-strekmål i form av service for å bestemme de enkelte nyanser av bruk av teknologi. Dette er først og fremst en kompleks og flerkomponent som krever nøye vedlikehold etter hver behandling økt. Brukeren må regelmessig kontrollere den tekniske tilstand av enheten, smøre elementene i arbeidsgruppen og for å opprettholde kvaliteten av skjæreknivene. Bare i en kompetent all-round vedlikehold av måleren ytelsen kan vi forvente en høy kvalitet på sine funksjoner.

Høvler for tre: pris og egenskaper ved enhetene

Produksjon av Tre-emner involverer en eller annen måte ved bruk av høvler. Behovet for å justere dem under en enkelt størrelse, og også for å gi dem et attraktivt utseende, tvinge kunstnere til å bruke for denne ulike enheter. Vurdere hva skiller høvler for tre, priser, spesifikasjoner, og de mest populære modellene av disse enhetene.

Tykkelses for behandling av tre elementer

Driftsprinsippet som gir høvler for tre

Hovedoppgaven for som benyttes skraper - glatte ut overflaten av treet, samt kalibrering av produkter til en enkelt ønsket størrelse. En slik struktur er kun brukt for rettlinjet planing. Samtidig, innenriks planer består av følgende elementer:

 • hovedkutteelementet struktur, er det verktøyblokken;
 • en arbeidsflate;
 • motor;
 • ruller.

tre dreiebenk kan du få detaljene i samme størrelse

Arbeidsflaten av bordet består av to deler. En av dem er forsyningen, og den andre - verten. Mellom dem er en knivakselen, som produserer kutt. Et element som mates til bordet, bæreruller, slik at man får en jevn og sikker avkutting.

Vær oppmerksom! Detalj kan leveres både automatisk og manuelt. På hvilken måte dette vil skje - det avhenger av maskinmodellen.

Vanligvis er det tre stykker tilføres til tykkelses allerede etter forhåndsbehandling vil være på planer, men i de fleste tilfeller er disse to funksjoner kombinert i én enhet. På slike enheter, og vi vil stoppe din oppmerksomhet i dag.

Ved planende typen Det finnes to typer av maskiner: for langsgående kutting og for tver. Hvilken du velger avhenger av hvilken størrelse med elementer å jobbe med. Hvis elementene er små, og deretter bruke det første alternativet, og hvis store, så det andre.

Skille skraper for langsgående eller tversgående skjære

Det finnes maskiner som er utstyrt med flere stikkaksler samtidig. De i sin tur kan være ensidig, bilateral eller firkant. Slike modifikasjoner slik at maskinen kan håndtere flere elementer samtidig.

Enhets og spesifikasjoner tykkelseshusholdningsmaskiner

Bolig trearbeid maskinen er alltid laget av støpejern og har fire støttebeina. Til arbeidsoverflate var i stand til å bevege seg vertikalt i sidepartiene er spesielle løfteskruer. I moderne modeller for å justere bordhøyden er mulig ved hjelp av svinghjulet, og i enklere eller foreldet enheter bare motoren kan flyttes. Tabellen er imidlertid fortsatt fast.

Under drift barren anordnet i horisontalplanet til arbeidsbordet og fastholdes om nødvendig ved spesielle valser. Hennes avansement oppstår på grunn av den automatiske mekanisme eller siderullene som dreier sammen med akselen, og derved frem barren. For å gi bedre adhesjon med polymere materialer overflategummibelagt valse.

Underkastelse av et tre-element i maskinen enten manuelt eller automatisk

Blant de mest populære og etterspurte forbedringer i slike maskiner er det mulig å merke seg muligheten for å forlenge arbeidsflaten og juster høyden. Disse parameterne bestemmer evnen til å behandle plater av forskjellige størrelser.

Egenskaper til en stasjonær elektrisk jointer

En kort titt på nøyaktig hvordan prosessen med å jobbe for maskinen. Opprinnelige skjøting maskinen er konstruert for å spikke rette deler på begge sider. Dette skjer på følgende måte: elementet er plassert på bordet i en vinkel på 90 ° i forhold til knivakselen. Dersom tilførselsmaterialet skjer manuelt, overlever elementet hendene på begge sider, og gradvis matet inn i siden av kniven.

Nyttig tips! Det var et resultat av høyere kvalitet, er det nødvendig å flytte prilovchilis elementet bare med én hånd. Hvis du flytter dem på samme tid, er arbeidsstykket fortrengt, noe som resulterer i unsuitability element.

Prosessen planing på asfalt omfatter behandling av de resterende deler av partene. Her er tilgangen nesten alltid skjer automatisk, så presist og riktig anvende elementet for hånd kan bare mestre med mange års erfaring. Nykommer har fortsatt å ødelegge mye materiale for å oppnå ønsket resultat.

På salg er jointer med kapasitet 1-44 kW

Mekanismen for virkningen av den stasjonære elektriske plan- er enkel nok: to valser, er de også guider, tjener detalj fremover i retning av knivakselen. På baksiden av elementene som tas inn i en allerede bearbeidet form, og brikkene bare falle av gulvet, eller går i et spesielt reservert for dette sted.

Det er viktig å vite at, om nødvendig, arbeide med lange arbeidsstykker, for eksempel LEAF, bør produksjonen av tabellen være lang nok til å være i stand til å godta dem.

Klassifisering og kjennetegn ved tykkelses-Planer på tre

Ulike modeller for tykkelses-Planer har ulike tekniske egenskaper og, avhengig av dem, er delt inn i klasser. Så før du kjøper en tykkelse høvel på tre, se produktets egenskaper og tilhørende funksjoner i bruk.

Maskiner kan deles inn i grupper, med fokus på følgende indikatorer:

 • bredde, hvilken behandling er mulig på en gitt maskin. Det kan bestemmes ved lengden av maskinen. Selvfølgelig, maskinerte deler som ikke får plass på skrivebordet, vil det være umulig;

En av de viktigste egenskapene til maskinen - tykkelsen på produktet, som han kan håndtere

 • tykkelsen på produktet, som kan bearbeides. Typisk, husholdningsmaskiner, som brukes i hjemmet forhold, kan ikke fullføre behandlingen av delene, med en tykkelse som overstiger 10 mm. For industrielle enheter denne figur når 160 mm;

Vær oppmerksom! Mange enheter kan du justere dybden på kuttet, takket være en spesiell kontrollenhet. Med disse modellene er det mye enklere og mer praktisk å arbeide med.

 • maskiner skiller seg fra hverandre og også kapasiteten installert i sin motor. Avhengig av formålet for hvilken anordningen benyttes, kan dens effekt være innen området fra 1 til 44kW. Selv om industriell bruk, og mer kraftfulle enheter. For hjemmebruk velge modeller med lavt strømforbruk, først av alt, for å redusere energikostnadene;
 • separering av typer skjer på slik parameter som brikken evakuering. Denne prosessen kan utføres manuelt eller automatiseres. Det er viktig at det i ferd med alle sjetongene fjernet, ellers kvaliteten på skjæringen av tre kan lide betydelig;
 • Modellene kan avvike betraktelig fra hverandre grad av automatisering. For eksempel har noen enheter har ekstra pedaler og til og med kontrollpaneler.

Nåværende modeller av måleren kan utstyres med Chip

Alle disse egenskapene kan forekomme både i enkelt-sidige og tosidige modeller. Så kan du enkelt finne et alternativ som passer deg og av ytelse og verdi.

Hva du skal se etter og hvordan du skal velge overflaten og tykkelsen planer for hjem

Anta at du har allerede vurdert deres behov og er klar til å kjøpe din favoritt modell av maskinen. Hva kan komme i veien? Det er flere problemer som må løses før du kjøper trening: identifisere installasjonsstedet og finne ut om gulvet tåler en vektbelastning.

Bortsett fra det faktum at maskinen skal plasseres innendørs og beskyttet mot regn, snø og sol, må det mat. Også, må enheten være installert slik at du har mulighet til å nærme seg det fra begge sider. Bare på denne måten vil det være praktisk å bruke. Jeg skjønner det er ikke alltid lett, spesielt i små rom.

Som for vekten av enheten, er det behov for å vurdere om overflaten kan støtte, som du skal installere en slik belastning. Hvis maskinens vekt er for stor, eksperter anbefaler å sette under fundamentet for en spesiell plate, som vil bidra til jevn fordeling av vekt og vil ikke tillate å deformere belegget.

Tykkelse høvel produserer noe støy på jobben, må du vurdere når du velger et produkt

Også ta hensyn til kostnadene ved enheten. Hardfør nok modell for den gjennomsnittlige ytelsen er usannsynlig å koste mindre enn 20 tusen. Rubler. Selvfølgelig kan du finne modeller og billigere, men de er mer egnet for engangsbruk og ikke for kontinuerlig drift.

Nyttig tips! Sørg for å vurdere omdømmet til produsent, med produkter du kjøper. Les anmeldelser på forumet om kvaliteten på sine maskiner, samt mulige operasjonelle egenskaper.

Høvler for tre, priser og funksjoner av populære modeller

Husholdningenes høvler kommer i mange forskjellige størrelser og egenskaper. Parametre såsom motoreffekt, størrelse og vekt kan vesentlig avvike fra hverandre, som gjør det mulig å velge nøyaktig den modellen som er mest egnet for et spesielt formål.

Vurdere noen populære produsenter, hvis produkter kan lett finnes på det innenlandske markedet, og ta hensyn til deres forslag: modeller av maskiner, funksjoner og pris.

Husstand tykkelse høvel Dewalt D27300

Overflate måler Makita: fordeler, ulemper, og særlig

Tykkelse høvel Makita 2012 NB - en av de mest populære alternativene, takket være den kompakte størrelsen, brukervennlighet og relativt lav vekt. Maskin dimensjoner utgjør 483h771h401 mm og vekt - 28.1 kg. Apparatet har en skjerm lampe som indikerer klar for drift, og er utstyrt med spesielle håndtak for enkel transport. Den gjennomsnittlige prisen på maskinen er 35-40000. Rubler.

Fordelene ved denne modellen inkluderer muligheten for automatisk å mate arbeidsstykket, kraftige motor 1650 watt og støyfri drift (til 83 dB) og tilstedeværelsen av praktisk system med hvilken knivene kan innstilles neddykningsdybden. Blant manglene nevnt utilstrekkelig omstendelige å beskytte innvendige mekanismer fra støv og spon faller, noe som fører til behov for regelmessig rengjøring av enheten for å unngå problemer.

Som eiere av denne maskinen, er det ganske enkelt å bruke, takket være en kombinasjon av liten størrelse og høy ytelse. Videre kan det uten problemer finnes for salg i nesten alle spesialitet butikken.

Nyttig tips! Dersom det under operasjonen, må du kjøpe kniver for høvel eller annet tilbehør - det er bedre å slå til den samme forhandleren der maskinen ble kjøpt.

Tykkelse høvel Makita 2012 NB med en motor kapasitet på 1650 watt

Overflate og tykkelse høvel Kraton video, anmeldelser og funksjoner

Du kan finne rimelige alternativer blant modeller av maskiner av innenlandske bedrifter kraton produksjon, som er ideell for sporadisk bruk i hjemmet. Maskin Kraton WMP-02 har dimensjoner 705h410h435 mm (tabell størrelse 600h230 mm) og en vekt på 12,8 kg. Denne modellen er utstyrt med en dyse, slik at du kan koble til en støvsuger. maskin kostnad - 18-24 tusen rubler ..

Fordelene omfatter stiv monteringsferdig enhet, tilstedeværelse av et spesielt hus for beskyttelse av verktøyblokken, og muligheten for å justere ripevernets i et vertikalt hjørne. Blant svakhetene bør bemerkes lite strøm - 1300 watt.

Bruker kommentarer hevder at den viktigste fordelen med denne maskinen - sin letthet. Sammenlignet med andre modeller, det har en lav vekt, selv om det er verdt å merke seg at strømmen hadde litt mindre. I alle fall vil det være nyttig å se video vurderinger, som tilbys på nettsteder for å lage din egen mening om denne enheten.

Nyttig tips! Hvis du planlegger å eie arrangement av en fullverdig studio, er det best å få en maskin for sliping kniver jointer. Så du spare deg selv fra å måtte søke om hjelp.

Planer Corvette: den perfekte kombinasjonen av kraft og lavt støynivå

Alternativt kan man behandle ervervet fra måleren 21 med glide Corvette arbeidsflate. Den har en stor motor kapasitet på 1500 W, og med et minimum av støy under drift. Maskinen er kjennetegnet ved ganske store, veier 40 kg, dimensjoner 610h370h470 mm. Prisen på enheten er innenfor 21-25 tusen. Rubler.

Som det fremgår av brukere, maskinens evne til å arbeide stille kompenserer helt sin vekt. En uttrekkbar benken gjør det mulig for enheten å oppta mindre plass på det tidspunkt når den ikke er i bruk.

Overflate måleren Jet: fordeler og ulemper med bruk av maskinen i arbeids

Overflate og tykkelse høvel Jet JPT 10B - en mer moderne-modellen, som er utformet for å lette prosessen med planende arbeidsstykker. Dens viktigste særtrekk - tilstedeværelsen av et spesielt stativ, eller såkalte ben, som holder enheten i den ønskede høyde. Anordningen gjør det mulig å justere helningsvinkelen av ripevernets og planende dybde.

Dimensjoner modell - 980h470h1120 mm, vekt 34 kg, av ulempene med brukere rapporterer høye nivåer av støy i arbeid. Kostnaden av maskinen er fra 34 til 36.000. Rubler.

Vekt overflate og tykkelse maskin Jet JPT 10B er 34 kg

Hvis du ønsker å kjøpe tre jointer eller overflate måler, noe som ville utføre alle funksjonene på lik linje med de kraftige og klumpete enheter, Jet JPT 10B - et ideelt alternativ.

Nyttig tips! Vær forsiktig med hvor du plasserer maskinen med et høyt støynivå. Det er klart at jo lenger fra lokalene den er installert, jo bedre. Også gjør ikke vondt å utstyre en ekstra lydisolasjon veggene i studio.

Ifølge produsenten, strekmål Interskol - er den perfekte kombinasjonen av enkelhet og kvalitet. Den smarte designen gjør at du kan dra full nytte av denne maskinen i treindustrien.

Maskin Interskol MS 330/1500 med en vekt på 33 kg er utstyrt med en motoreffekt på 1500 W med en dobbelt vikling. Enheten er utstyrt med overbelastningsvern, er det mulig å koble Chip. Prisen på maskinen er i området 27-31000. Rubler.

Den gjennomsnittlige prisen på maskinen Interskol PC 330/1500 er 27-31000. Rubler

Overflate måler Interskol har en spesiell plass i sitt segment, og er funnet i drift ganske ofte. Anmeldelser av modellen av maskinen indikerer en forseggjort og brukervennlig design, samt den optimale kombinasjonen av pris og kvalitet.

Priser og karakteristikker av andre modeller innen asfalt

Til tross for den økende populariteten til utenlandske varer, noen innenlandske fabrikken maskiner fortsette å opprettholde sin popularitet. Vurdere hovedtrekkene i de fire mest populære modeller innen asfalt:

Hvordan lage din egen justering Tykkelseshøvel

Et annet viktig punkt, noe som kan være nyttig i arbeidet med maskinen - dens justering. Hun vil være nødvendig før arbeidet, samt regelmessig gjennom hele produktets levetid.

Hvis du ikke tar de nødvendige tiltak for å sette opp enheten over tid kvaliteten på hans arbeid svekkes merkbart. For å unngå en slik situasjon, må du følge enkle retningslinjer og regler som vil bidra til å holde mekanismen i god stand:

 • glatthet av overflaten som skal behandles, avhenger av hvor nøyaktig plassert på skrivebordet, så vær forsiktig så du ikke vises skjevheter;
 • utseendet av bulker på overflaten av kryss indikerer at tilpasning krever en rull. Mest sannsynlig årsaken til feil er den ekstremt lave plassering;
 • Hvis du ikke er fornøyd med glatthet av resulterende overflaten, prøver å slippe litt under de nedre hjulene. Vanligvis gir de feil plassering vibrasjon, og som et resultat - uregelmessigheter;

Justering av de nedre rullene vil gi en glatt overflate av det behandlede trevirke

 • ta hensyn til å justere de bakre pads. Det bør ikke utøve press del, ellers på grunn av lavere matehastighet ikke unngå utseendet av et spor på overflaten.
 • spon på den bakre valsen gir ofte opphav til defekter i detaljene, så vel som dem å jamme i mekanismen. For å unngå dette, må du sørge for korrekt installasjon vrang visir.

Hvordan løse mulige problemer høvler

Selv med svært forsiktig håndtering maskinen ikke er immun mot fremveksten av en standard for denne type enhet feil. I tilfelle av deres forekomst må begynne å reparere umiddelbart, da dette kan føre til en farlig situasjon under drift. De fleste av disse feil kan være ganske enkelt å løse selv. Vurdere noen av de mest hyppige tilfeller:

 • desktop skew overflaten. Hvis dette skjer, er det resultatet du får er ikke parallell med øvre og nedre overflaten av arbeidsstykket. For å unngå dette, er det tilstrekkelig å trekke en av justeringsskruene;

Stramme justeringsskruene kan gjøres med egne hender

 • korrugerte overdreven trykkrullen på arbeidsstykket. Dette problemet vil du lett merke til utseendet av tverrgående riller på overflaten av arbeidsstykket. Et annet problem - for høy arrangement av ruller. I dette tilfellet, under maskinering, vil arbeidsstykket vibrere eller bøyes, og overflaten vil resultere i utilstrekkelig flat og glatt. Avgjørelsen blir regulerbart valse;
 • uregulert tilbake puten kan også være et problem. Mens arbeidsstykket vil passere gjennom materullene, vil elementet begynne stoppere, selv om knivene deres arbeid ikke stoppe og fortsette bevegelsen. Som et resultat - utseende av en dyp utsparing på hele lengden av arbeidsstykket;
 • og den vanligste problemet - chips med å komme inn bak valsen. Det er fylt med utseendet av de karakteristiske sporene på arbeidsstykket som er blitt behandlet. Årsaken til dette problemet kan være feil posisjon av den beskyttende hette eller Suge feil.

Som vist av langvarige praksisen med å bruke slike strukturer i den hjemlige miljø er ikke nok til å kjøpe en overflate og tykkelse høvel. Som enhver annen mekanisme - det krever riktig omsorg og oppmerksomhet. Men dermed minimum, kan du stole på god og nøyaktig arbeid gjennom årene.

Fres for tre, hans egenskaper. Hvordan velge verktøy

Drivere for LED: typer, egenskaper og enhet utvelgelseskriterier

Hva motorblokken bedre priser, anmeldelser og spesifikasjoner for denne typen teknologi

Selvlagde maskiner og apparater for hjemmestudio

Spesifikasjoner, dimensjoner og priser på skum blokker

Gass ovn i ballongen gass: priser og karakteristikker av de beste modellene

Gjennomgang av de 10 høvler for snekkerverksted

Selv selektiv høvlede har en viss prosent feil for fly geometri. Men de eksakte behandling ordrekostnader er rettferdiggjort bare i tilfelle av en eller to planker eller tømmer. Derfor bør kalibreringen av store mengder tømmer implementeres direkte på brukerstedet. Se våre topp høvler (MS), og du vil sette pris på utstyr for lønnsom drift av et snekkerverksted.

- formaling tabell - gjør det mulig på forhånd å justere geometrien av preforma.

- Fire tannstenger - fortsette å bevege seg stadium høvel horisontalt.

- Termisk beskyttelse - overvåker motorens status.

- Magnetisk aktuator - hindrer innsetting maskin etter utbruddet spenning.

- Trykkfjærer - reduserer tilbakeslag amplitude bevegelige elementer.

Som for antall kniver på høvelen aksel - som standard i sine to kjente modeller. Men de kan være vedlikeholdsfritt, og gjensliping (som en underart) bilateral. Bare tunge stasjonære maskiner kan ha tre eller fire kniver på hver av arbeidselementer. En variant med ikke-standard valg aksel, igjen, forekommer bare i tilfelle av kraftig utstyr. En kommutatormotor thicknessers populære maskinene ikke har tilstrekkelig kapasitet til å operere effektivt med skikkelige ikke-standardiserte forbruksvarer (3, 4-kniv, eller med flere skrueaksler "corn"). Selv til tross for at sistnevnte har bevist sin verdi når de brukes i industri og tykkelseshøvel.

Ikke gå glipp av den grunnleggende forskjellen mellom lignende prosesser

Flere gjennomganger med et stykke trelast med brutte geometri av høvelbord, tillater å oppnå den rette vinkelen tilstøtende arbeidsstykkeflatene. Et plan som oppnås, vil bli brukt som base i ytterligere kalibrering. Det er, som går gjennom profugovannye trelast tykkelse høvel, får du perfekt justert parallelt med overflaten og riktig vinkel langs hele lengden av styret eller bjelke.

Utskiftbarhet av disse behandlingstrinn er utelukket:

 • Overflate måleren ikke løser den generelle geometrien av delen (bordet frakoblet vinkelrett anslagsbrett holdt av klemvalsene);
 • jointer potensial tillater bare fikse ulike "rekvisitter", "sverd", "ski" og andre varianter av listverk belastning. Ved å fjerne bare de utragende partier nær de buede flater i brettet, får man en akseptabel preform for påfølgende kalibrering Tykkelses. Pre-buede overflate høvel tavler (bjelker) på alle sider, slik at etterfølgende redusere belastningen på måleren pressevalsene. For derved å øke driftskapasiteten til dyrt utstyr.

Allsidig modellen er designet for ikke-intensive kalibrering trelast. Utformingen av utstyret gjør det mulig å utføre grov planing, planer på forskjellige vinkler og valsehøvelmaski stykket. Maskinen er utstyrt med en magnetisk aktuator og termisk motorvern. Kapasitet er konstruert for drift i et hjem verksted.

Faktisk, Anker Corvette 24 er en rimelig modell analog JET JPT 10b. Som det fremgår ved en lignende diagram av en anordning identisk girplassering automatiske arbeidsstykket tilførselssystem og plasseringen av raspen blokkelementer. Mindre forskjeller er i utseende, og visse dimensjoner av høvler. I tillegg Corvette gunstig i pris.

Vennligst rangere broach holder og arbeidsstykket (med det samme arbeidsdybde høvling 1 mm, ved ca. 9000 Corvette hevdet min., Og Jet produserer ikke mer enn ca. 6,000 min.). Noe som bidrar til en betydelig reduksjon i lønnskostnadene.

Se hele videoen gjennomgang, som avslører strukturelle trekk og maskinstyring Anchor Corvette 24:

Montert på en støpt base, legemet rammestrukturen CPM-2000, gir tilstrekkelig stivhet maskin. Som er nyttig for effektiv kalibrering tømmer, kanter og kantbrett, en bredde på 330 mm. Høyden av arbeidsstykket kan være i området 6-160 mm. Den minste lengde av trelast er begrenset avstand mellom kantene av de gummierte valser. Den maksimale hastigheten er ikke begrenset. Det vil si at dette utstyret er i stand til å møte enhver brukers behov i konstruksjon, reparasjon og innredning av boliger og tilhørende anlegg.

Overføringen av dreiemoment til drivakselen ved hjelp av en kraftig børstemotor som bæres av remdrift. For derved å redusere støynivået og sannsynligheten for skade på kraftenheten når belastningen øker utover de angitte satser. Hjelperuller langs kantene av bord luper og den øvre overflate av maskinen gjør det lett å arbeide med Long-størrelse. For sikker drift møte den automatiske overbelastningsvern og makt for å hindre inkludering av utstyret etter fallet av nettspenningen.

Se en video oversikt over CPM Spesial 2000

3. Interskol RS 330 1500 - 25400 rubler.

En av de få vellykkede lavkost utvikling. Forutsatt ikke bare en akseptabel kostnad, men også å pålegge et arbeidspotensial (for varigheten av kommutatormotor reagerer termisk relé). På riktig nivå, og er et sikkerhetssystem (strømknappen er skjult under klapplokk, slå av taste duplisert wide "sopp" gjengis for omslaget).

Budsjettet modellen er beregnet for personlig bruk. Og i fravær av overdreven belastning (som kan være en kilde for materiale med et naturlig fuktighetsinnhold), kan holderen. Forskjellige lav (for en kjede drivakslene) støy. Automatisk broach kan regne med en anstendig resultat høvel tre noen arter.

Kvalitativ behandling nivå er oppnådd ikke bare på grunn av høy hastighet planende aksel med to kniver karbid. Saker og organisering av fjerning av spon fra arbeidsområdet. For pakkemaskin i hvilken plastlegemet omfatter samler og en adapter for tilkobling av støvsugeren.

Se en kort video gjennomgang, som avslører arbeidskapasitet av maskinen Interskol RS 330 1500:

Denne bærbare maskin amatør tiltrekker seg oppmerksomhet på grunn av forholdet mellom lys kraft kommutatormotor, automatisk matehastighet og høy frekvens høvel skaft.

Et omfattende system av sponfjerning. På høyden av kvaliteten og resultatene av sammenleggbare bord (med langsgående valser). Beskyttelses JET JWP system 12 består av en "klo" beskyttelse oppsamling av arbeidsstykket under reverseringsslag og termostatenhet (en tvungen koblingsknapp).

Maskinstedsnærværende etterspørselen snekkere håndverkere for oppgaver som krever høy nøyaktighet. Bare den alltid tilstedeværende behov for å rense alle bihulene i maskinen fra brikken tillater ikke clas JET JWP 12 til antall spesialiserte profesjonelt utstyr.

Se en video oversikt, som beskriver funksjonene i design og arbeidet med JET JWP 12:

Enkel og populær tykkelses er montert til stativet hardt. Med en relativt beskjeden størrelse og vekt er ikke den største, det er en vesentlig faktor. Fastsettelse av nøyaktighet og pålitelighet av utstyr, for et lite verksted. Tilegne seg denne modellen og å arbeide på veien.

Start knappen under en beskyttelseshette. Det finns en knapp for å aktivere det termiske styreenhet. Plassert over Arbeidsbordet bevegelige planende enheten beveger seg (vertikalt). Presis styring er plassert på toppen av håndtaket.

En av de viktigste funksjoner som skiller denne modellen er en dynamisk bremsing - en prosess som reduserer "friløp" (treghet rotasjon) av motoren. Flap ekstendere og automatisk tilførsel av arbeidsstykket under raspen aksel, i stor grad forenkle arbeidet med lang saget.

Se en kort video oversikt over enheten og maskinfunksjoner Kraton WMT 318:

Blant utstyret av en gjennomsnittlig priskategori er vanskelig å finne enda en universell maskin med samme mengde justering og lignende presisjonsarbeid. Videre, ved den angitte raspen akselhastigheten, er preform matehastighet som er tilstrekkelig lav. Men ikke så mye at samleren motoreffekt 1,5 kW ikke har håndtert automatisk kjøring av planker og bjelker. Vanligvis har et slikt forhold en positiv virkning på kvaliteten av behandlingen tømmer.

I lys av disse funksjonene, kontrollerer systemet den motortemperatur, oppfattes som et obligatorisk trekk. En planende dybdejustering og stopp-posisjonen plan- anses ikke enestående muligheter. Fikse tykkelsesbord i posisjon - ideell utfyller den populære tro om kvalitet multifunksjonsutstyr.

Finjustering av skjæredybden og høy dvuhnozhevogo akselhastigheten, indikerer tilknytning av denne modellen blant prof. utstyr. Kapasitet som gjør det mulig å behandle tømmer for møbler, vinduer, dører og alle typer romlige strukturer og belegg av stykke trelast.

Maskinen er utstyrt med en automatisk matesystem. Når de er riktig konfigurert, måleren dimensjoner og passende plater (timber), oppstår det problemer i arbeid. Brukeren oppgave er å summere arbeidsstykket til valsen og fjerning ostrogannoj deler med utvidet ekstender bordet.

Overføringen av dreiemoment til rullene automatisk renner gjennom girkassen. Termostat forhindrer forringelse av kraftenheten er i drift med tung last. Sikker lokk hindrer start-knappen for å starte motoren ved å trykke tilfeldig. Montert brikke evakuering dekke vil forhindre inntrengning av flis inn i det åpne hulrommet i maskinen.

Fagfolk si - redusert tilbakeslag betjeningsenhet er bare mulig dersom det er tilveiebrakt en rammelegeme 4 og føringsstolpene. 2012-modell NB og mulig forspenning på grunn av trykkfjærene og stålkuler på basis av skruene.

Dual motor isolasjon kan arbeide uten å koble maskinen til jordingsanlegget. automatisk matesystem valser er dekket med lys-farget gummi (slik at når man skli på arbeidsstykket uten å etterlate merker). På grunn av tilstedeværelsen av fjærer i grenseflaten, og å dirigere arbeidsplattformen, er dannelsen av "trinn" ved kantene av arbeidsstykket minimaliseres.

Fabrikkinnstillingen er nøyaktig. Ikke gå på avveie enten under transport eller etter bytte av blader (kun for mal). Det var først etter at vedlikehold, krever denne modellen den største oppmerksomhet til korreksjon av stillingen guide.

Se en video oversikt Makita 2012 NB:

Denne modellen er designet for profesjonell bruk, produsenten har utviklet spesielt for gjennomføringen av det eksterne markedet (den amerikanske versjonen, merket "735" har 3 blader på skaftet og er drevet av 120 volt og nettverk). Og hver embedded utvikling vil definitivt påvirke helhetsinntrykket av utøvere.

En stiv låseblokk rasp stilling hindrer enhver bevegelse. Inkludert under påvirkning av den ujevne overflate av arbeidsstykket. Tilpasning og høvling dybdeanslag - sikre feilfri kalibrering tømmer. Automatisk effektbryter stopper tilførselen av elektrisitet til motoren ved den minste økning i matespenningen. Forsterket ramme, støpt ramme og godt festet med flere tabeller tillate å unngå ekteskap når du arbeider med Long-størrelse.

Se en video oversikt over DeWalt 733:

10. Metabo HC 260 C WNB - 73 999 rubler.

Imponerende vekt med små dimensjoner, sikrer tilstrekkelig stabilitet modell HC 260 C WNB. Blant karakteristiske punkter - valsehøvelmaski tabell jern, aluminium høvel bord med justerbar stopper, kraftig motor og høvelen lav akselhastigheten.

Kombinasjonen av disse funksjonene indikere en universell maskin som tilhører den kategorien av profesjonelt utstyr. Som er beregnet for tung bruk i forhold så nært som mulig til industrien.

Derfor utfyller motorvern komplekse sikkerhetstiltak. Blant dem og låse brettet i motsatt slag, og en magnetisk kontaktor (beskyttelse mot spenningsstøt).

Se en kort video oversikt over maskinen Metabo HC 260 C WNB:

Arbeid på måleren riktig konfigurert, kan du stole på den lange levetiden til maskinen. Rettidig fjerne flis og oppnår den kritiske noder. Dette vil tillate å regne med effektivt arbeid innen bygging, veggene i den kreative verkstedet og i hjemmet.

Ønsker du å gi veggene en stilig og interessant syn? Glem om bruk av tapet, fordi du kan bruke dekorative gips! I dag er dette materialet ikke er så dyrt, og bruken av teknologien er lett å lære selv av dem som aldri engasjert i arbeid.

Fra klassisk til moderne, fra bombastisk stil og high-tech minimalisme. I dag gir interiøret et soverom opprinnelige form er ikke vanskelig: valg av materialer er ubegrenset, enkel teknologi og det kan utvikles uavhengig av hverandre. Vi inviterer deg til å få nye designideer fra vår korte spørreundersøkelse.

Produksjon av noen design, selv så enkelt som en grill, bør gjennomføres tar hensyn til eksisterende tegninger. Du kan ta et ferdig ordninger, og det er mulig å fange på papiret hans tanker. I vår artikkel presenterer vi noen tegninger av enkle murstein og metallgriller. Om ønskelig, kan du alltids endre det og skape et unikt produkt.

Det er ingen kommentarer i denne kategorien

© 2011-2014 er forbudt å bruke materiale fra denne siden uten samtykke fra forfatteren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

97 − = 94