Plan kjøpesenter

Last ned en forretningsplan kjøpesenter

Gratis forretningsplaner fra en spesialkatalog:

Advarsel! Gratis forretningsplan tilbys for nedlasting nedenfor er omtrentlige. Forretningsplanen som best passer til forholdene i virksomheten din, må du opprette ved hjelp av spesialister.

Hvis du ønsker å begynne å bygge din egen shopping og underholdningssenter, er det en rekke grunner til at du bare trenger å gjøre i utgangspunktet å utarbeide en forretningsplan.

Den viktigste grunnen, som ikke tillater å ta forhastede og utslett beslutninger og dikterer en forretningsplan - bygging av et kjøpesenter krever mye kapital. Det ville være svært uansvarlig og uvørent risikere en masse penger.

I tillegg vil dyktig skriftlig forretningsplan tiltrekke investorer som er villige til å investere i prosjektet penger. Ikke bare kan du bruke den til å finne samarbeidspartnere, men også å ta hensyn til alle styrker og svakheter ved din fremtidige virksomhet.

Point partnere kan bidra ved å finne land som kjøpesenteret skal bygges, eller kanskje vil fungere som leietakere.

Forretningsplanen, kan du beregne mulige risikoer som noen ganger oppstår i byggefasen og trekker i ekstra kostnader. Dette dokumentet kan bidra til å ta på gunstige vilkår kreditt, akselerere utviklingen av kjøpesenteret.

Hvis dine handlinger er satt ut i avisen, og nødvendige beregninger forsterke deres lojalitet og tillit, og i så fall mye lettere å gå for å oppnå klare mål.

Forretningsplanen er å få med deg litt veiledning i hvordan å drive sin virksomhet.

Mange aspire å gjøre er handel, fordi, etter deres mening, dette forretningsområdet mer attraktivt i forhold til andre.

Som regel moderne entreprenører er interessert i er åpningen av kjøpesenteret, fordi det lover stor fortjeneste.

Selvfølgelig, for å få det, må du ha den nødvendige kunnskap som kan fungere som garantist for en vellykket gjennomføring av virksomheten.

Det betyr heller ikke at å åpne kjøpesenter kan enhver person med visse ferdigheter og ha et hode på skuldrene.

For dette, som nevnt, vi trenger penger, og ikke små. Ikke bekymre deg, vil forretningsplanen av kjøpesenteret bidra til å fjerne dem fra eksterne kilder.

Det er mange faktorer som direkte påvirker lønnsomheten av virksomheten. Den praktiske plasseringen av bygningen, som huser et kjøpesenter - dette er en av de viktigste komponentene for suksess.

Det er nødvendig å ta hensyn til den enkle transport knutepunkter, enten det er i området er godt utviklet infrastruktur. Ved utvikling av en forretningsplan, et eksempel på noe som du kan laste ned her, vil du også bli vurdert, analysere markedsutvikling begrepet kjøpesenteret.

Selvfølgelig vil ingen trenger å markedsundersøkelser utført. Arbeidet er veldig kjedelig, men prosjektet vil ha en god visittkort - en forretningsplan.

Vi respekterer ditt valg, men vi ønsker å minne deg på at den lavest risiko, relativt lett og behagelig å starte en bedrift kan organiseres under vingen av en vellykket bedrift i franchise. Vi tilbyr å møte med "Katalog lønnsomme franchisetakere."

Hvorfor starte en virksomhet med en franchise, er det lettere og mer praktisk, du kan lære av et utvalg av artikler som er publisert i avsnittet "Artikler om franchising"

Dessuten vil forretningsplan av kjøpesenteret hjelpe deg å umiddelbart vurdere sjansene for å nå ut til store leietakere. Som kan fungere:

 • - Skjønnhetssalonger;
 • - kafeer og restauranter;
 • - kinoer;
 • - butikker som spesialiserer seg i varehandelen;
 • - kontorlokaler, etc.

Det er opp til leietakerne vil i hovedsak avhenge av avkastningen på prosjektet. Denne prosessen vanligvis varer i flere år.

Hvis utviklet strategien vil ikke bare få endene til å møtes, men også for å gjøre åpningen av kjøpesenteret en lønnsom investering prosjekt, betyr det at du var i stand til å finne en rekke kilder til netto inntekt, samt å velge miljøet som ennå ikke er fullt opptatt av konkurrentene.

Til tross for at du må bære de høye kostnadene ved bygging av kjøpesenter, kan denne type virksomhet skal regnes som en av de mest lønnsomme.

Gratis forretningsplaner fra en spesialkatalog:

Se video: "Hvordan gjøre den første millioner (del 1)"

Noe en gang om noe Plan. Det er ikke noen beregninger, i tillegg til den skatt komponent. Faktisk er det ikke en forretningsplan i det hele tatt = (

"Free ost er i musefelle, eller det er ikke ost."

Du forstår betydningen av denne setningen?

Legg til en kommentar avbryte svar

Lage en logo for virksomheten. instruksjon

Vi skaper en virksomhet med ingen erfaring og kontorvarer

Hva du trenger å åpne en kaffebar?

Flower virksomhet fra grunnen av - er det viktig å ta hensyn til?

Hva du trenger å åpne en klesbutikk?

Forretningsideer for en vellykket start

 • Zulfiya å skrive Hvordan organisere samarbeidet: Investor + skaperen av prosjektet?
 • Alexander Dolgoruky innspilling Sample forklarende merknad
 • George opptak Eksempel forklarende noter
 • Alexander Dolgoruky opptak av klima hele året som en bedrift
 • Julia å skrive drivhus hele året som en bedrift
 • Dmitry å registrere Tilbakemelding om franchise-Wow! dessert
 • Anastasia opptak Starte en virksomhet med en franchise av husholdningenes kjemikalier
 • Alexander Dolgoruky opptak Franchising Bershka
 • Elaman opptak Franchising Bershka
 • Nikita opptak Franchising stekt iskrem

Den "russiske oppstart" hører til den russiske private selskap stiftet under den lovlige adresse:

Forretningsplan kjøpesenter

Sendt inn en forretningsplan kjøpesenter, hvis du ønsker å distribuere dette tverrfaglige initiativ kan utforske nå. Kjøpesenter - er et bra sted for shopping og rekreasjon. Det omfatter ulike produkter og tjenester som tilbys av en moderne kundesegment. Kjøpesenteret, som inneholder flere etasjer, må jobbe heiser, løfte stiger, rulletrapper for å tillate besøkende å bevege seg fritt i denne fantastiske verdenshandelen riket.

Etter å ha studert dokumentet på organiseringen av byggingen av kjøpesenteret, vil du forstå hva utgiftene kommer til ferdigstilling av bygget, samt avgjøre om utplassering av plass til butikker, supermarkeder, parfymerier seksjoner. Kjøpesenteret er å være utstyrt for forpleiningssteder som eierne foretrekker å leie plass i den og mest besøkte stedene. Vakre og koselige kaffebarer, en liten kino, barns leke rom, manikyr rom - et stort utvalg av tjenester å tilby fremtidens sentrum, det er bare rett til å beregne krefter, for å bestemme kostnadseffektivitet og for å finne finansiering for denne investeringen.

Merk at dokumentet presenteres av åpningen av handelshuset - dette er et reelt verktøy med en rekke beregninger, beregninger, beskrivelser. Vurdere fremtidig risiko før du begir fullskalaprosjektet er nødvendig. Å ha dokumentet er ferdig, vil du være i stand til å bestemme faset start arbeid, finne ut om den dokumentasjonen som er nødvendig i bygging av kjøpesenter. Det er også nødvendig koordinering og godkjenning av prosjektet fra relevante myndigheter, fordi konstruksjonen må ha høy styrke og bygget i samsvar med alle krav til moderne konstruksjon.

Moderne kjøpesentre - det er ikke bare titusenvis av varianter av varer, samlet under ett tak. Formatet på denne institusjonen har gjennomgått betydelige endringer de siste årene, så har blitt ganske lønnsom virksomhet. Solid kjøpesentre eksisterer i dag i nesten hver storby, og å konkurrere med dem vil være ganske vanskelig. Men hvis du setter et klart mål, samtidig som de har økonomisk evne til å gjennomføre alle sine ideer, er det fornuftig å kjempe for en plass i denne nisjen.

Forretnings i kjøpesentre utviklings så aktivt som mulig, siden grense de er som regel alltid på et høyt nivå. Men, hvis du prøver, i hvert av disse etablissementene kan finnes både små og relativt store feil. - Din oppgave er å nøye analysere dem for å unngå dem i sine bestrebelser. Undersøke kundenes behov, tilgjengeligheten av tilleggstjenester - alt dette vil hjelpe deg når du arbeider på sitt eget prosjekt.

Handel ulike varer foregår fremdeles i de viktigste aktivitetene til noen kjøpesenter. Men annet enn det, vokser og vokser antall tilleggstjenester som tilbys til besøkende på denne institusjonen. Gitt hvor mye tid som de besøkende bruker på kjøpet, samt det faktum at mange foreldre ikke har noen å forlate sine små, er det klart behovet for å åpne i kjøpesenteret lekerom for barn, hvor mor og far kan trygt forlate sine barn under tilsyn av en erfaren lærer .

Enhver bedriftseier til kjøpesenteret - en kilde til ekstra inntekter. Åpne en ny butikk i kjøpesenteret - et vanlig fenomen. Men absolutt ingen skade vil være i denne institusjonen, og også gatekjøkken, der kundene raskt kan "holde ens mage". Kaffebarer, pizzeriaer, sushibarer - disse punktene kan være flere, og være trygg på - ingen av dem vil lide av en mangel på besøkende.

Bestem hvilken retning vil være mest lønnsom handel i et kjøpesenter, er det svært vanskelig. Som regel, jo flere varer tilbudt kunder - jo høyere den totale omsetningen av kjøpesenteret. Men for dette, selvfølgelig, det ville kreve et stort område. Finn et egnet bygning fra eksisterende i byen - det er praktisk umulig, og derfor de fleste av forretnings er tilbøyelig til slikt alternativ, som byggingen av kjøpesenteret. Dette vil kreve betydelige investeringer, og behovet for å koordinere prosjektet i mange tilfeller. Og det er vanskelig å si at dette er en stor panikk blant entreprenører.

Redusere risikoen til et minimum, for å lette kommunikasjonen med offentlige tjenestemenn, og for å unngå unødvendige kostnader vil hjelpe deg en profesjonell forretningsplan for kjøpesenteret. Det gir en detaljert beskrivelse av alle stegene for å lage et kjøpesenter. Uten bruk av dette viktige finansielle dokumentet er det umulig å forestille seg et slikt stort prosjekt - en for stor rolle tilfeldige feil.

Vurderinger på kjøpesenter forretningsplan (5)

Til slutt fant klarhet i tanke, og jeg vet hvor du skal begynne. Byen vi har en liten, og det er mange spredte butikker. One-stop shopping center - er det vi mangler. Takk for ideen.

Tusen takk for muligheten biplan lese standard PSU. Svært nyttig for å forstå prinsippet om opplæring og retningslinjer. Hvem jeg er involvert i raffinering på egne vilkår. Alt vel dannet.

Det jeg var mest redd for - fordi det er hva pengene vil være bortkastet. Det var om en betydelig sum. Å avfeie alle spørsmålene som ble undersøkt på forhånd din forretningsplan. Og en eller annen måte etter hvert dannet i hodet klar handlingsplan. Etter det, kan jeg lett overvinne alle hindringer og nå forbereder seg på åpningen av senteret. Takk.

Mall forretningsplan

Tilbakemelding på forretningsplanen

Forretningsplanen har bidratt til å få et lån (750 mill. Rubler) i 7 år. Mesterlig utført forretningsplan: en detaljert markedsundersøkelser, rasjonell planlegging av inntekter og utgifter av budsjettet, beregning payback, alt klart.

Tilbakemelding på forretningsplanen

rekonstruksjon av lokaler for kontor sentrum

Prosjektet har bestått en grundig undersøkelse fra investorer for å skaffe investeringer i 400 millioner kroner. Rubler. Kvalitetsarbeidet, detaljerte beregninger og stilig design dokument.

eieren av kontoret fast eiendom, Ekaterinburg

Tilbakemelding på forretningsplanen

Prosjektet har bestått koordinering i VTB, og vi fikk et lån til 350 mln. Rubler for bygging av et logistikksenter. Hjulpet i denne maksimumstenkt forretningsplan, gjort alle kravene i banken.

Financial Director of "LogistikAvangard"

 1. Prosjekt sammendrag.
 2. De viktigste parametrene i prosjektet.
 3. Investeringsplan.
 4. Evaluering av markedsføringsstillinger.
 5. SEC byggeplan.
 6. Tidsplan for arbeider på bygging, innrede og utstyre anlegget.
 7. koordinering av prosjektplanen.
 8. Promotion Plan SEC.
 9. Beregning av inntekter og utgifter.
 10. Vurdering av risikofaktorer.
 11. Resultatmål og vurdering av gjennomførbarheten av prosjektet lanseringen.

Hvorfor trenger du en forretningsplan for kjøpesenteret?

 1. For detaljert planlegging av tiltak og streng kontroll over gjennomføringen av denne planen.
 2. For å demonstrere sine representanter banker og investeringsselskaper, som vil gjøre en beslutning om å kommunisere med deg på prosjektet.
 3. For å undersøke dem og motivere ansatte ytelse presentert i sine verdier.
 4. For å tiltrekke seg seriøse og store leietakere på designstadiet av komplekset.

Velg

økonomiske beregninger

med Excel finansieringsmodell

med justeringer

Standardversjonen av forretningsplanen

Avansert forretningsplan SEC med full analyse av virksomheten og økonomiske plan for 5 år

Avansert forretningsplan SEC med full analyse av virksomheten og økonomiske plan for 5 år

Detaljert finansiell modell av SEC

Detaljert finansiell modell av SEC

 • profit analyse og kostnadseffektivitet i forbindelse med enkelte forretningsområder og produkter
 • Risikoanalyse og lager business styrke i form av salg, kostnaden for kreditt og lasten
 • salgsprognoser på kvartalsbasis i 5 år
 • Værvarsel utgifter kvartalsvis i 5 år
 • Beregning av vilkårene for innhenting og tilbakebetaling av lån
 • Beregning av break-even punkt
 • Kontantstrømoppstilling hvert kvartal i 5 år
 • Analyse av økonomiske og investerings indikatorer
 • profit analyse og kostnadseffektivitet i forbindelse med enkelte forretningsområder og produkter
 • Risikoanalyse og lager business styrke i form av salg, kostnaden for kreditt og lasten
 • salgsprognoser på kvartalsbasis i 5 år
 • Værvarsel utgifter kvartalsvis i 5 år
 • Beregning av vilkårene for innhenting og tilbakebetaling av lån
 • Beregning av break-even punkt
 • Kontantstrømoppstilling hvert kvartal i 5 år
 • Analyse av økonomiske og investerings indikatorer

Justering av forretningsplanen som passer din figur av våre analytikere innen 5 virkedager

Avansert forretningsplan inkluderer den økonomiske modellen av SEC i Excel-format.

Forretningsplanen er utviklet basert på prosjektevalueringspraksis i russiske banker, samt for å oppfylle kravene til investorer og forretningsmessig midler i Russland. Det vil tillate informerte beslutninger om å investere i etableringen og utviklingen av kjøpesenteret, for å forutsi resultater og vurdere risikoen.

Full beskrivelse av koblingen kan du laste ned en forretningsplan:

For å lese innholdet i filen ned:

Tabeller og grafer

For å se listen over tabeller, diagrammer og grafer se filen:

Betaling og levering

Du kan betale på følgende måter:

 • Bankkort (Russland)
 • elektroniske penger
 • Terminaler og kommunikasjons salonger
 • pengeoverføringer
 • Kredittkort (International)

Sende en forretningsplan og finansiell modell:

Dispatch utføres innen 24 timer etter at betalingen til din e-postadresse.

I det siste tiåret, rekreasjon, inkludert familie uløselig forbundet hos personer med et besøk på kjøpesenteret. I SEC kan gjøre shopping, spise i restauranten eller mat domstol, se en film, og noen til og med gå på skøyter. Noen av disse aktivitetene innebærer sløsing med penger blant innbyggerne og andre en mulighet til å tjene dem. Å bygge og organisere vellykket drift av anlegget, vil du definitivt trenger en høy kvalitet kjøpesenter forretningsplan.

De viktigste fasene av arbeidet:

 1. En dyp analyse av markedet byen.
 2. Dannelse av begrepet arbeid SEC.
 3. Valg av land for utvikling.
 4. Design av prosjektet.
 5. Koordinering av prosjektet i tilsyn med offentlige myndigheter.
 6. Konstruksjon og installasjon arbeid.
 7. Reparasjon av lokaler og utstyr i komplekset.
 8. Arbeidet med å tiltrekke leietakere (i hele byggeperioden).
 9. Forberedende aktiviteter.
 10. Lanseringen av prosjektet.

For shopping- og underholdningssenteret er det viktig å plassere overnatting, praktisk adkomstveier, fravær av geografiske barrierer, muligheten til å komme med offentlig transport, et utvalg av tjenester som tilbys. SEC bør være mulig interessant og hyggelig ferie for de ulike befolkningsgrupper og for barn og unge og for par. I dette tilfellet, kan du regne med høy deltakelse av objektet.

Markedsanalyse og beskrivelse av kjøpesenteret prosjektet

Til tross for krisen økonomiske fenomener kjøpesenter trafikken har ikke sunket betraktelig. Befolkningen er fortsatt villig til å investere i fritiden, og tvunget til å bruke penger til å kjøpe nødvendige varer. Nisje kjøpesentre, spesielt i tett befolkede byområder, og i små byer komplekser representert mindre utbredt. Men i denne og i en annen sak, er det fornuftig å snakke om muligheten for bygging av et annet kjøpesenter, i henhold til sin unikhet sammenlignet med resten av byen.

Utleie av shopping- og underholdningstilbud.

Juridiske enheter og individuelle entreprenører.

Byggingen av kjøpesenter er presentert nedenfor i eksempelet med en forretningsplan. Utformingen kapasitet av objektet -. Ca 80-120000 sq M. meter.

Den økonomiske delen av forretningsplanen SEC

Registrere organisasjonen, papirarbeid

Erverv av grunn

Koordinering av prosjekt og skaffe tillatelser

Bygging av konstruksjoner kjøpesenter

Gjennomføring kommunikasjon (elektrisitet, vann, etc.)

Organisering av arbeidet med å tiltrekke leietakere

Ifølge et eksempel på en forretningsplan for kjøpesenteret investeringer i tilfelle av rundt 700 mln. Rubler.

Volumet av salget i år (gjennomsnitt)

Mengden av inntekter, ths. Rubler per år

Leie plass for objekter av handel med tjenester

Utleie av plass til underholdningsfasiliteter

Leie tjenester for food court området for gjenstander

Den årlige omsetning på ca 200 mln. Rubler.

Mengden av året, thous. Rubler

Godtgjørelse til ansatte sosial. bidrag

annonseringskostnader

Låneadministrasjon (renter)

Årlige kostnader - et gjennomsnitt på 90 - 110 millioner rubler ..

Fortjeneste, avkastning på investeringer og lønnsomhet:

Profitt, thous. Rubler

Payback perioden - ca 7-8 år, overskudd - et gjennomsnitt på 75 - 100 millioner rubler i året, og lønnsomheten -. 44%.

Byggingen av kjøpesenter - en lovende gründer idé som kan bringe bedriftseiere gående høy avkastning. Arbeid innen utvikling i næringslivet - ikke så lett som det kan virke ved første øyekast. Ikke gjør uten kjennskap til visse regler, prinsipper og nyanser. Gjennomgå alle vesentlige virksomhets parametere kan være, etter å ha studert en kvalitet forretningsplan.

Last ned malen kjøpesenter forretningsplan og du vil være i stand til å:

 • På kortest mulig tid, for å danne en fungerende forretningsplan med unike faktiske og digitale data.
 • Å presentere det ferdige prosjektet til representanter for kreditorer og investorer, og forventer å fullføre sin godkjennelse.
 • Lage sin egen visjon av resultatet av arbeid og målrettet flytte med sikte på å oppnå det.
 • Spar 150.000 rubler for utvikling av en forretningsplan.

Bygge en god kjøpesenter - er bare halve kampen, den andre halvparten - til kompetent styre næringseiendom. I begge saker uunnværlig rådgiver for deg vil være en profesjonell forretningsplan. Imidlertid bør ikke bli forsinket, attraktiv nisje vil ikke være tomt for lenge.

Andre klare forretningsplaner:

produksjon

konstruksjon

handel

Den viktigste delen av nettstedet

nyttige materialer

Konsulentselskapet «LeaderResearchGroup» - leder i forretningsplanlegging

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

25 + = 28