Plaid lappeteppe

Lappeteppe med hendene - de beste designløsninger. Hvordan lage et lappeteppe med hendene hjemme

Ordinære og hverdagslige ting kan gjøres om til mesterverk av design ideer. Selv en vanlig teppe etter noen endringer, kan gi mye mer estetisk tiltalende. Legg til interiøret komfort og varme i rommet, som ofte mangler.

Quilt egne hender: Funksjoner

Det er mange alternativer for lappeteppe. Skjær av forskjellige materialer, blir stykker av vev valgt på forhånd, og deretter sydd sammen i hele nettet. Ikke bruk gammelt materiale som kan sette alt arbeidet for ingenting.

For enkelt dyner (1,5-2 meter) standardskjema vil trenge mye patcher. Det er verdt mye tålmodighet, fordi selv når du syr lappeteppe med hendene ut store biter trenger en eller to dager med hardt arbeid.

Quilt egne hender: Materialer og Metoder

Fremstill en arbeidsflate. Sy lappeteppe behov:

- et stort bord, fordi det er nødvendig å legge de skårne stykker;

- verktøy: symaskin, jern, saks, tråd, stikking, målebånd, en papp mal;

- stoff i forskjellige farger på toppsjiktet og det hele stoffstykket til den nedre stoff;

- fyllstoff (sintepon eller vatt).

For å finne ut på forhånd hva størrelse og form vil utklipp. For det første er den fremre overflate laget dyner. Velg stoff i farge og tekstur. De som fortsatt ikke har erfaring i å skreddersy dette teppet, bør du velge de samme materialene i tekstur, er det bedre hvis de er bomull (lin, Calico, sateng eller bomull).

Velge et stoff som forvask og proutyuzhte. Deretter klargjør malen der du vil kutte utklipp. En mal skåret ut av et tett materiale, slik som papp. I dette tilfellet er det en firkant som måler 10 x 10 eller mer. Bestem selv hva størrelsen er en lapp, og legge en centimeter på hver side. Denne tilførsel, som er nødvendig for tverrbinding mellom komponentene.

Skjær tekstilmønsteret. Blyant eller et stykke såpe sirkel mønster på stoffet, og deretter skåret ut. Det er ikke nødvendig å kappe baldakin eller flere vev samtidig. Du tar deg god tid og gjøre et godt stykke.

Spredning før utskårne delene er i et bestemt forløp.

Sy klaffene til hverandre manuelt komplisert sting, og deretter prostrochite sømmer på en symaskin.

Squares stiftes vertikalt. Du må få strimler. Videre er de sydd horisontalt. Det er slik det ser ut.

Sømmen behandlet skrå saks. Denne spesielle sy saks. Hvis du er ingen tilgjengelig, kan du gjøre noen kutt i stoffet enkelt saks fra kanten til sømmen, før de når sømmen på 1-2 mm.

Mottatt ansikts web kontakt med fyllstoffet og baksidesjiktet. For å gjøre dette, skjære ut den ønskede størrelse på fyllstykket og umiddelbart skjære av et stykke av den nedre duk. Sett første nedre stoff, hennes varmeapparat og øvre stoff tepper. Du vil få tre lag, som er sydd sammen langs kanten av en enkel hånd sting.

Yttersjiktet og kanting valgt sin bomull. Vanligvis blir et materiale av den samme farge, sammen med den fremre delen av teppet.

Sy teppe strimler diagonalt. Skjær stoff for kanting, bør ha fire baner, hvis lengde er den samme som lengden av teppet og bredde på 5 cm. Vikle kanten og sydd kanter på sin kant. Blanket klar.

Dette storband. Som regel et slikt teppe de var vannrett, men de kan bli gjort, og vertikal hvis ønskelig.

Bare ha alternativer dyner sydd fra små band. Sydde det på samme måte som de dekker av boksene, bare toppen av quilt patcher ikke kutte ruter og striper. Legges sammen, stiftes, og deretter kombinert med fyllstoffet og undersiden av teppet.

Complex regnes her en slik ordning for å kryssbinde mønstre av band. Det krever dyktighet og nøyaktig beregning.

Men det finnes også alternativer her er tepper av band som:

Stift prinsippet er nøyaktig den samme som ved fremstilling av dyne kvadrater. Plastere er sydd første strimler i en linje, og deretter linjene er sydd sammen.

En fantastisk utsikt over teppet vil ikke la noen likegyldige. Den er laget av små firkanter-pads. Første pads laget selv, og da er de sydd sammen.

For fremstilling av en pute krever to firkanter, sydd sammen. Dimensjonene du har å velge selv. For små firkanter av passende størrelse på 10-10 cm og for store tepper puter torget størrelse kan nå 25-25 cm. Blanket av store pads som effektivt ser.

Antall puter tepper må du bare velge og vrake basert på den ønskede endelige størrelsen på det ferdige produktet. Vi vil pad forsiden og bunnen. Lavere skjult fra øynene og vil forbli inne i tepper, så velge en fin farget tøy på den fremre delen og den nedre hjemmekoselig.

Sy tre sider av et kvadrat, og ved den resulterende lomme sette inn padding polyester. Deretter må de resterende side bare sy. Du vil få mange små pads.

Nå syr putene med hverandre i en linje. Podgibayutsya kant innover. Deretter ble den resulterende linje og stiftes til hverandre i en linje. Når det store lerretet av putene vil være klar, kan du gå videre til neste trinn.

I dette trinnet, velger vi og kutt det ytre laget for tepper. Skjær ut et stykke vev om størrelsen av det resulterende stoff, i tillegg til en centimeter på hver side. Nå har du et valg mellom to alternativer. Først - du kan sy en ytre laget med toppen og du har en single-layer teppe, og det andre alternativet - når den øvre og nedre bladet er plassert et lag med padding polyester. I en andre utførelse, teppet vil uvanlig varm og nesten vektløse på grunn av den letthet syntepon.

Hvis du velger å bruke det andre alternativet, må en filler mellom lagene være sikret, slik at når du vasker det ikke er tapt. Det er nok å dyne padding polyester baksidesjikt flere tverrbånd. Det må gjøres før du begynner å samle alle bitene sammen.

Legge til alle lag på hverandre, sy kant rundt kanten av teppet. Patchwork puter med hendene ut klar.

Lappeteppe med sine egne hender: Tips fagfolk

• Tenk nøye gjennom hvilke farger ønsker du å kombinere med hverandre.

• Tegn på papir eller lage et grovt bilde av mønsteret på datamaskinen du ønsker å se på det ferdige produktet.

• Hvis du er ny og ikke har erfaring i å skape et lappeteppe med hendene, har de ikke tak like utenfor de komplekse mønstre eller teksturer. Begynn i det små, for eksempel ta en bomullsklut og et enkelt mønster.

• Arbeid med utyuzhennoy klut, vil det gjøre en ryddig glatte sømmer uten skrukker. Ved sying av tepper klaffer minste feil i sømmen retning kan medføre brudd på utseende av det ferdige produkt.

© 2012-2018 "kvinner mening." Når du kopierer materialer - en referanse til kilden er obligatorisk!

Sjefredaktør i portalen Ekaterina Lova

E-post: [email protected]

Kontakt oss på: +7 (965) 405 64 18

Patchwork hender - ordningen. Trinnvise instruksjoner for nybegynnere sy dyner fra utklipp

Lyse, vakre, iøynefallende elementer, hentet fra ulike deler av stoffet skaper en varm og hjemlig. Patchwork teknikk, kjent siden den tid våre bestemødre, åpner et stort omfang for fantasien, gjør det mulig å forbedre kreative ferdigheter. Patchwork ting vil dekorere huset, vil appellere til venner, spesielt barn.

Produksjon av deler av stoff ting - en spennende opplevelse. Sy teppet ikke krever betydelige utgifter. Vevsbiter kan kjøpes i spesielle kits for lappeteppe. Det andre alternativet - bruk av vev rusk eller unødvendige elementer som er lagret i skapet uten grunn. Så nedlagte klær vil få et nytt liv, vil fungere som en hyggelig påminnelse om hendelser fra fortiden.

For quilts fra utklipp trenger materielle minst 6 forskjellige farger. Ved hjelp av forskjellige farger, design og mønstre, kan du lage forskjellige ting design - myk, mild og varm, eller omvendt, en lys og sprø. Elementer prisborennye i en bestemt rekkefølge, ser imponerende, gitt volumet tekstur. Ideer og mesterklasser gjøre tilgjengelig lappeteppe type håndarbeid

Hva slags stoff å velge lappeteppe med sine egne hender

Lappeteppe med sine egne hender laget av biter av materiale, samme tykkelse og tekstur. Valget av farge avhenger av stilen på interiøret, nyanser av vegger og møbler. De kontrasterende kombinasjon av forskjellige stoffer ser bedre hvis grunnveven har en nøytral, lav-nøkkel tone. Moderat mangfold ved å kombinere materialer behagelig for øyet. Før patchwork knapphullsting, må emnet utvides til det underliggende vev, bevege seg bort og evaluere kombinasjoner. En realistisk Utsikten fra siden i godt lys gjør det klart hvor godt kombinasjonen av farge og mønster.

Hva er den beste filler for tepper

Produktet består av tre lag - toppen av trim, varmeren og bunnen av puten. Fjerne filler, er det mulig å få dekning. Som det varme lag er vanligvis brukt, sintepon. En av fordelene med det materiale - ingen krymping etter kontakt med vann. Dette betyr at fyllstoff ikke krever bløtlegging før jobb, og samtidig beholde den opprinnelige størrelse og utseende. Mindre materialet er at det er syntetisk. Denne eiendommen er ønskelig, hvis en ting er et barn. Babyteppe lappeteppe bør være til maksimal naturlig.

Alternative sintepon omfatter fyllstoffer fra naturlige materialer:

 • Bomull isolasjon er lik en lys vatt, ikke limt tråd. Fyllstoffet har en melkeaktig hvit farge, tykkelse 3,2 mm, ikke frynser. Det er viktig å huske på at bomull kan sitte etter vask med 5%. Før arbeidet materialet å suge, forsiktig vri ut et håndkle og tørk.
 • Den andre alternative syntetiske - ull fyllstoff bestående av 100% naturlige fibre. Lys varmeapparat har utmerket termisk isolasjon, har blitt brukt i den håndarbeid.

Element forbinder med hendene i total lappeteppe sammensetning kan ha ulike former: rektangler, striper, diamanter, trekanter. Delene er skåret ut av papp eller papir. Lappeteppe med sine egne hender den enkleste måten å gjøre en stor firkanter. En slik enkel grafisk setter uerfarne mestere. Mer komplekse ordninger for patchwork er ikke nødvendig å finne opp seg selv. De kan kjøpes sammen med et sett for håndarbeid i en spesialisert avdeling for å se i et blad eller på nettsteder.

Som quilt lappeteppe på en skrivemaskin

Sammensatte teppe lag hindrer forvrengningsprodukter under bruk, vask og rengjøring. Ryddig sting fungerer som en dekorasjon, bidrar til å skjule defekter, dannet av sying. Det finnes to typer av tilkoblings lag - maskin og manuell. Den første måten å spare tid. I tillegg moderne biler har gode muligheter til å utføre ønsket søm. Quilt, vattert med sine egne hender, blir det mildere.

Stitch Teppet er utført etter sy frynser. Først det som kreves for å løse lagene. Blanket er feil side opp og Baste hender fra midten til kantene. Fremstilling av produktet for å sy - avgjørende fasen. Utføre maskin søm på den dårlige prometannom teppe kan reservere "bobler" og forsamlingen som ikke kan korrigeres. Pre Tråklesøm og drives fra sentrum til kanten for å unngå trengsel vev.

Til produktet fremstillingsprosessen var ryddig måte krever et arbeidssted, så som en tabell, som kan utvides filler. For å montere teppet med hendene trenger følgende verktøy og materialer:

 • tråd i tone eller kontrast;
 • mal;
 • klut eller gamle klær;
 • isolasjon;
 • rad;
 • inlay, egnet for farge;
 • en nål;
 • pins;
 • kritt eller såpe;
 • saks,
 • målebånd;
 • symaskin;
 • jern.

Av flaps kuttet fra slutten denim ting enkelt lage en original ting. Som fôret kan brukes sterke bomull ark. Øverste stoffet må være forberedt på å arbeide - vaske, pat, fjerning av tykke sømmer og nedslitte områder. Denim quilt lappeteppe gjøres som følger:

 1. Klipp ut mønsteret stykker om emnet av kvoter.
 2. Tverrbinding rester: først - med 2, og deretter - strimler.
 3. Koble elementer.
 4. Skjære isolasjon.
 5. Kutt fôr.
 6. Baste lag.
 7. Følg quilting produkter.
 8. Unn grenseregionen.
 9. Dekorer ting til din smak, ved hjelp av perler, paljetter eller flette.

Quilt for en nyfødt med sine egne hender

Thing, designet for barn, er laget av naturlige materialer. Baby lappeteppe er satt sammen av firkanter med bilder av blomster, dyr, favorittfigurer av eventyr og tegneserier. Det ser fint bilde historie, utformet i form av søknaden. Produktet for spedbarn Cribs skal skape en atmosfære av varme og komfort.

Baby tepper i patchwork med hendene til å gjøre det:

 1. Klipp ut opplysningene i søknaden, som vil bli plassert i midten.
 2. Forbered ønsket antall rektangler for registrering perimeter tepper 82h103 se.
 3. Brett varme foring og mellom - størrelse 60h75 cm stoff.
 4. Lås lag, kjøre parallelle linjer.
 5. 4 sy strimler av rektangler omkretsen.
 6. Proutyuzhte sammensatte seksjoner.
 7. Sy strimler til den sentrale del.
 8. Skjære liner litt større for å danne den øvre kant på grunn av hem.
 9. Skjær en liten diamant.
 10. Fest applikasjons pinnene for å kutte av delen.
 11. Sy et sikksakk-elementer på maskinen.
 12. Sydd diamant applikasjon i midten av produktet.

Hvordan å sy et lappeteppe fra utklipp med sine egne hender med bilder

For å gjøre en fin ting kvadrater av vev er nødvendig for å vurdere den pre-kretsmønster. Dyner med sine egne hender til å gjøre det:

 1. Skjær ut mønsteret ønsket antall stykker.
 2. Legge deler på en flat overflate.
 3. Sy rutene striper av teppet bredde proutyuzhte sømmer.
 4. Koble de resulterende tape langsidene.
 5. Brett toppen av tverrbundet, varmeisolering og foring.
 6. Baste lag eller låsepinnene.
 7. Kjør maskinen en linje langs lengden av kassetter.
 8. Sjekk jevnhet på kantene.
 9. Sy Bakey ansikt til foringen.
 10. Fjern grensen på toppen av teppet.
 11. Brett innlegg kanten innover.
 12. Fest hem søm.

Sy en dyne med hendene: trinnvis guide

Quilting bidrar til å redusere mengden av stoff avfall, og samtidig bidrar til mindre forurensning av planetens tradisjon er bruken av hver vev flekker dukket opp i de dager da klær og møbler sydde sine egne. Alt i huset ble laget og dekorert for hånd. Nå teknikken av patchwork opplever en ny bølge av popularitet, men som en mulighet til å lage et hjem unik ting som uttrykker smak og talenter for både nybegynnere og erfarne mestere. En lyspunkt i interiøret, en god gave til nykommere eller ung familie kan bli sengetepper, pledd, en dyne med dine egne hender, skapt uten mye hassle og bekostning.

Sying og montering dyne eller teppe begynner med utarbeidelse av arbeidslivet, fordi et stort antall klaffer krever betydelig plass, for eksempel, et stort bord. Ved valg av stoffer i første rekke plukke opp materialet til den fremre side. Erfarne Master kombinere i et enkelt produkt silke og bomull, lin, sateng, atlas og drapere. For nybegynnere needlewomen sengetepper, tepper eller dyne med hendene for å sy bedre Calico, sateng, lin, calico, strikkevarer.

Symaskin, som jern, er byazatelnym følgesvenn i sy lappeteppe teknikk. Uten disse to instrumenter sammenstilling og nøyaktig forbindelse mulig

Du kan kjøpe ferdige kits for stoffer lappeteppe, som tilbyr rettferdige mestere, men for nybegynnere needlewomen interessant å gjennomføre en revisjon av skap, ta bort unødvendige ting, og rester av stoff.

Original dyne kan gjøres fra utklipp cut denim elementer. Før start er det nødvendig å fremstille stoffet sy - kutt fortykkelse av leddene (i de gamle klær), nedslitte deler, strekker seg til jern, for å lage mønster.

Utklipp denim kan kombineres med eller bomull kaliko for en rik og variert produktformuleringer

Selv om saken går alle armene på måfå, er det nødvendig å vurdere kombinasjonen av farger og den totale sammensetningen av teppet. Sine ideer, er det ønskelig å tegne skisser - ark i en celle, fargeblyanter. For nybegynnere needlewomen hensiktsmessig slik teknikk: å basere ett stykke, sammensatt av flere deler, og deretter kopiere det flere ganger. Ved valg av fargekombinasjoner er viktig å vurdere fargen på gardiner, duker, nye tekstiler harmonisk utfyller interiøret. Sy foring og kanten generelt ta en sterk monokromatisk stoff.

Også kledningens øvre og i strukturen teppet må være isolasjon - vatt sintepon, hollofayber. Fyllstoffet kan være naturlig (bomull, ull, ull-blanding) eller syntetiske. Den mest populære sintepon - varmt lys og voluminøs tiltak. For å sy dyner valgt stoff tetthet på 150-200.

Hollofayber dyne komplisert, siden det er tilstrekkelig volum

For nybegynnere, kan fagarbeidere som økonomi-klasse alternativet være herre foreslår å bruke som en ovn og et gammelt teppe, hvis det ikke er for tung. Resten av sammenstillingen og skreddersøm er like.

For å sy tepper, tepper eller dyne, som på bildet, er det nødvendig å klargjøre følgende:

 • kvalitet tråden № № 45 eller 50. Den farge velges for å samsvare eller kontrast. Trenger og lett å tre smetyvaniya.
 • mal laget av papp eller plast. Form - rund, firkant, sekskant, rombe, en strimmel - er valgt i samsvar med utformingen. For nybegynnere - den første teppe lettest å sy firkanter, ved hjelp av kretsen. En del størrelse avhenger av den generelle størrelsen på produktet og er 5 - 10 cm + 1 cm i skjøtene. For eksempel, for teppe av kvadratene av 8 x 8 cm er nødvendig for å kunne legge på hver side sømmen mellom 1 cm bredde og tegne en ramme 1 cm. Den totale størrelsen på malen er 10x10 cm.
 • instrumenter - i tillegg til jern og symaskinnåler er nødvendig, pinner, kritt eller såpe, saks og tape-centimeter.

sy maskiner "stripe til stripe" (video)

Hvordan å sy et lappeteppe

Sortert patcher, er det nødvendig å lage mønstre ved hjelp av en mal. Det viser mange identiske kvadrater med den tilsiktede sveiselinje på innsiden. Et eksempel er en baby teppe 110h140sm. I lys av grensen må gjøre 192 kvadrat størrelse 8h8sm for ham.

Å bygge i tepper ble ingen feil, detaljer kan telles eller sortere gjennom hauger

Praktisk montering maskiner dekslene - stiftes første barrene i lange strimler og deretter forbinde disse rektangler sammen. Hvis kretsen i form av trekanter, deres tverrbundne par i form av kvadrater eller rhombuses, i det etterfølgende montering i likhet med den første utførelsesform.

Til sting var nøyaktig, ryddig, uten forvrengninger, før sy patcher bør strykes på konturen av den tiltenkte søm.

To firkanter legge opp feil side opp, og sydd av brytepinner. Alle sømmer bør være jern innsiden ut, å plassere dem i forskjellige retninger, for å unngå fortykning.

Når sammenstillingen er å strippe alle grafts fullført, sy arbeidsstykket, sostrachivaya mellom en krets og ved hjelp

Når du er ferdig den vanskeligste delen av arbeidet - montering av toppen, kan du samle dyner, tepper, sengetepper, ved hjelp av ordninger. På et nivå og stive grunnlaget lagt strykes foring feil side opp. For å fiksere den kan monteres på bordet (eller gulv) båndet.

Top dekomponeres og avrettes med et fyllstoff som stikker ut fra den foringslag og den øvre 5 cm.

Og det siste laget - lappeteppe toppen. Etter nøye justering av alle tre av "kaken" feste med pinner

Nå, dyner, tepper eller dyne tepper bør være korrekt. Maskiner masker antyder begynner med sentrum sy rutene diagonalt til kanten (se ordningen i bildet). For å gjøre dette, er at maskinen er nødvendig for å installere en spesiell fot til brodering. Foruten de vanlige linjene, kan velges og formet kontur - solen, hjerter, etc. den øvre tråden er valgt for å samsvare med flikene stukket inn i den nedre tone foring. Søm-garn ved lav spenning. Etter jobb er det nødvendig å trimme kanten av teppet. Hvis sys for hånd, blir den første kant av teppet behandles.

Den siste fasen - behandling av teppet kant. Juster foring og alle lagene slik at hver side strimmel har forblitt i 1,5 cm. Fremstill 4 biter av tape eller stoffstrimlene langs deres brette og jern

 1. Sy alle lag av tepper og hem med lange sider;
 2. Sydd alle også på kortsiden;
 3. En skjult søm trenger å gjøre behandlingen og over teppet, skjule ekstra brikker.

Hvis det var ingen maskin masker, etter kantklipping utføres manuelt. Til dette trenger vi å ta sterk tråd og dyne sting detalj rundt omkretsen på 3-5 mm, eller i ledd 4 ruter, prikk.

Patchwork teknikk "ladder" (video)

Sy lappeteppe: Master Class

Master class "Hvordan å sy et lappeteppe med sine hender", som tilbyr rettferdige mestere, passer for både nybegynnere needlewomen (med trinnvis beskrivelse), og erfarne crafts, som vil være i stand til raskt å forstå instruksjonene og spare tid. I ferdig form produktstørrelsen -. 1,2 x 1,3 m og teknikk som anvendes for å sy tepper, dyne angis bare istedenfor «mål pakke» må ta «lag kake», detaljer størrelse 11,2 x 12,5 cm sydd kutting. tepper eller tepper masker omtrent en halv centimeter. Denne master klassen bruker stoff 112 cm bred.

 • Patches 80 x 12,5 cm eller 12.5 to sett «sjarm packs».
 • Faste to stoff nyanser (vsetlogo og mørke) - 120 cm.
 • Bordure passende farge - 45 cm.
 • Tekstiler for foring - h1,4 1,3 m.
 • Sintepon - 1,4 x 1,3 m.
 • Jern og en symaskin.
 • Pad for skjæring, sirkelblad, og målebånd.
 • Sy.

Stoffer før selskapet må vaskes, til jern, for å bli kvitt og kollapser deler av dem kuttet arbeidsstykket i henhold til ordningen

 1. skjæreutstyr. Av de lysfarvede stoffstrimlene 9 må kutte 6,25 cm i bredde og 80 deler størrelse 6,25 x 11,25 cm fra dark stoff -. Samme mengde av de samme arbeidsstykker. (Kit «mål pakke» -. 160 stykker av samme størrelse) fra vevet forberedt for interferensmønsteret fremstille - 5 strimler 5,6 cm i bredde. Se diagram.
 2. De tomme deler. Tissue transplantater for å skrive ut en monokromatisk stoff og foldes sammen og sy den lange side. På tilsvarende måte fremstille 160 rektangler. Trykk det sømmer, bøye tilbake kvoter i siden av stoffet med en utskrift.
 3. toppen montering maskiner. Dekomponeres rektangler slik at vanlig halv lå trinn (høyre-venstre, etc. - som en ordning på bildet). Montering: 2 vekslende med lys kant fragment, og 2 - mørk, er det nødvendig å danne en serie av 12 blokker.
 4. I neste rad sy den første blokken, stabling slik at stoffet var perpendikulær mono (dvs. sideriss, grunnrisset). For neste rim blokk må velge en kontrastfarge.
 5. Stryking. Hvis du putter alle detaljene, gitt ordningen blir 13 rader med 12 blokker. Å stryke toppen først, deretter resten av tepper.
 6. montering utstyr tepper. På gulvet for å spre foring feil side opp og trygt. Top suksessivt legge isolasjon og usammenhengende toppen. Når sammenstillingen er ferdig, hogge av alle pinnene og gjøre linjen inn i 3 lag.
 7. Stitch. Quilt teppe kan være både rette linjer og uberegnelig sikk-Zagami, som ordningen i bildet. Teknikken med "sikksakk" i den andre versjon, vil det være mykere og skaffe en koselig bule.
 8. Fringe. Sy alle detaljene i en kant strimmel, glatte sømmer i forskjellige retninger. Brett strimmel i to langs lengden av ansiktet utad og jern i 2 lag. I midten av hver side skal feste strimmelen til kanten, og etterlater en hale på opp til 30 cm. Det er ønskelig at stripe leddene ikke faller inn i hjørnene tepper. Sydd kant perimeter (stingbredde - en halv centimeter). Kantene av laget kan behandles med overlock, vikle hem sydd og den andre kant.

Master klassen for nybegynnere needlewomen med detaljerte råd om utformingen av teppet, og sammenstillingstegningen kan sees i følgende video.

Lappeteppe med hendene (video)

Forhåpentligvis til mesterklasser, som tilbys av Fair mestere, bilder og videoer inspirere deg til å lage dine egne mesterverk av patchwork.

Lappeteppe med hendene (foto)

Oppmerksomhet, bare i dag!

Jeg tror du kan håndtere et par dager. Skjær det en spesiell stor avtale. Ta linjen, stykker av forskjellige stoffer og henter like kvadrater, deretter skjære det hele og sy. Hvis du ikke vet hvordan du skriver, må du manuelt og denne prosessen kan ta lang tid. Personlig, jeg sydde teppet sitt i to timer, som jeg kan og klippe og sy, og maskinen har et hjem.

Jeg er helt enig, patcher sy ganske vanskelig. Hjemme har en god smak og fint å kombinere ulike materialer og farger. Jeg en gang selv uten en skrivemaskin hender sydd teppe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 36 = 46