Physocarpus planting og stell

Anlegget beskrivelse physocarpus kalinolistny - planting og stell, varianter og avl

Blant de for tiden tilgjengelig et stort antall prydplanter, ikke alle kan skryte av sin robusthet. En av de mest upretensiøs anlegget er en busk physocarpus kalinolistny (lat. Physocarpus opulifolius), planting og dyrking av som involverte mye takket være hans spektakulært skue. Kule tett krone som består av å spre hengende grener og løv korrugerte, ser prakt fra topp til bunn.

Hva er physocarpus kalinolistny

Dette løvfellende busk tilhører slekten physocarpus Pink familie. Det er mye brukt som et enkelt og gruppe beplantning, kratt spredte skogplantasjer for høye hekker langs jernbane og veier. Dette raskt voksende plante er tolerant skygge, men fargen på bladverket over tid i fravær av sollys begynner å falme. Av jord i Physocarpus opulifolius bare to betingelser: nærværet av drenering og mangel på kalk. Busken er i stand til å bringe til området en spesiell sjarm, og fargerik maling.

Varianter med lilla og gull farge dyrkes bare i solrike områder, som i skyggen av blad farge falmet det. Stagnasjon av vann bush bærer dårlig. Den har en frukt av røde og rosa farger når moden blir brune. Høyden av buskene er fra 1,5 til 3 m. Grenene vanligvis hengende. Barken av voksne busker brunlig / brun, med alder, begynner det å flasse. Busken har en konveks corymbose klaser av rosa eller hvit med mye pollenbærere. Fruiting og blomstring starter fra 4 år. Crown diameter opp til 400 cm!

Dette dekorative løvfellende har avlang ovoid nyre brun farge, som er lengden 4 til 6 mm. Physocarpus busker, er mye brukt for landskaps komposisjoner, urbane forhold godt tolerert. Kantene av bladene er sagtannete-dentate. de er grønne på toppen (noen varianter av mørk-grønn), og bunnen - en lighter. physocarpus blomstrende perioden er i juni-juli.

Young forlater Physocarpus opulifolius har rundet-ovate eller avrundet-elliptisk form, en lengde på 3-5 cm. De karakteristiske gule blader av noen varianter innen utgangen av sommeren blir grønnaktig, og begynnelsen av høsten er gylne. Grenene strekker seg over bakken til 1,5 meter i lengde, de utmerker seg ved god bestandighet stand til å motstå et stort antall av blader. Fra nyrene ned de grønne skuddene er klart synlige ribbeina. Frukt physocarpus endre deres farger samt bladene.

Physocarpus kalinolistny i landskapet design - bilde

Jeg planlegger å gjøre dyrking av hurtigvoksende busker, som kan brukes i utformingen av hagen design og hus tilstøtende området, sjekk ut de populære varianter. Husk at denne kompakte busk ikke alltid tåler tørke, og samtidig liker ikke stillestående vann og kalket jord. Varianter varierer i lyse farger, høyde, farge på bladverket. Physocarpus kalinolistny, plante busker som kan være i hagejord er representert med to grupper av spektakulære varianter: krasnolistnyh og zheltolistnye. De mest populære er:

Slike dekorasjon hager som kalinolistnaya Spirea eller mjødurt annen robusthet, tett løvverk og skjønnhet. I vill tilstand kan det vokse langs elver i Nord-Amerika. I gresk navnet betyr "spiral". Sam spre busk med en sfærisk krone med mange grener. Slike zheltolistny colutea kalinolistny har relativt små blader, som har små tenner. Winter Spirea faller bladene.

Grade "Red Baron", som er en busk av familien Pink på tidspunktet for blomstring og modningsperiode behager Rosaceae blomster og røde bær. Høyden av disse plantene nå 2 m. Bladene bøssing har en sfærisk form korrugerte blader, og nådde en lengde på opp til 8 cm. Økende denne variasjonen, som en regel, på alle typer av jord. Ved planting og stell av colutea som står røde frukter, bør behandles forsvarlig - vi må ikke glemme å mate anlegget, klippe grener og vanning tid.

Denne typen physocarpus kalinolistnogo stille tåler tørt vær, frost og ikke redd for skyggen, men den gule fargen på bladene lagres bare i solen. Planten vokser lett i urbane miljøer, så det er ikke redd for gasset - det kan brukes til enheten hekker. Denne variasjonen av prydbusker minner hans syn fristilt drueklase, men det har mindre blader.

Spre busk blir grønn nyanse mot slutten av sommeren. Tykk skorpe kultur kan flasse av små strimler. Høyden på den brede bush kan nå 3 m. De tre-flikete bladene har fire hjørner Lignende til bladet og en bredde på 5-7 cm. Physocarpus Lyuteus har avdelinger som har en tendens oppover, men den siste 10-15 cm kaskade ned. Generelt anlegget behager sine visninger av mange gartnere, selv de mest krevende.

Bestemmer seg for å gjøre planting colutea oppmerksom på Dart Gold. Som for beskrivelse, dekorere physocarpus forlater endre sin farge fra sommer til høst: fra lys gul til sitron / orange farge. Busk blomstrer hvite blomster, som er samlet i en pakke, som alle andre colutea. Anlegget kan nå en høyde på en og en halv meter.

Betydelig populær klasse Diabolo, som er motstandsdyktig mot skadedyr og sykdommer, og tolereres godt av avling klipping. Dette patula og mektig bøssing som danner den sfæriske kronen tykk, kan nå en høyde på 3 m og en maksimal bredde - til 1,2-2 m Det har mørk lilla blader som er farget jevnt .. Høst farge colutea av denne typen er nesten uendret, blir bare litt lysere. Beskrivelse Blomster: rosa hvit, liten, gruppert i tette corymbose inflorescences, som vises i begynnelsen av juni.

Nugget En klasse, som ofte brukes for å plante pryd har lys løvverk, hvis farge endres fra gul til grønn. Høyden av hylsen, kjennetegnet ved kompakthet, når 2 m. Crohn uten beskjæring blir vazoobraznoy. Gule blader i sommer blir grønnaktig, og i høst - intens gul. Vertikal skyter med eksfolierende bark lys brun, blomster - hvit. Nugget plantesorter vokse bedre i det åpne feltet, men det betyr ikke tolerere delvis skygge. Plantes og dyrkes trees sammensetninger.

Sorter Tuilad (Lady in Red) har lyse unge blader, mørk rød og rosa blomster. Plantehøyde når en m 2 går det litt skrukkete, men den blanke, farge -. Fra rødt til vin-rødt. Tuilad har en vertikal, røde skudd. Funksjoner varianter er som hardførhet, lett krever, lite krevende til jord. Bedre å plante i våte og fruktbar jord, som ikke er gjenstand for flom. I vekstsesongen er nødvendig for å lage gjødsel. For dannelsen av busken trenger trimming.

Før du går inn i avl physocarpus kalinolistnogo å finne den beste sorten. Betydelig populær løvfellende busk med en tett krone og en høyde på 0,8-1 m slags Little Devil. Den har en liten rosa-hvite blomster i corymbose, tette blomsterstander, som vises i juni. Fruktene presenteres brosjyrer hovne rødt. I sammenheng med skyggen av bladene begynner å bli grønn.

Bedre til anlegg i våt, drenert, frisk, frukt, leirholdig og sandbunn. Utmerket overføringer bymiljø, er det ønskelig å vokse på det opplyste området. Sortering tåler beskjæring snitt og motstandsdyktig mot sykdommer og skadedyr. Den er mye brukt for planering av urban gårdsplasser, lekeplasser, hager på medisinske fasiliteter, etc. Little Devil har en høy vinter hardførhet, men alvorlige frost er sannsynlig frysing av skudd.

Physocarpus - planting og omsorg i det åpne feltet

Frøplanter med åpne røtter bør plantes om høsten eller våren, selv om busken planting er ansett som mer fordelaktig i høst. For å plante frø physocarpus kalinolistnogo bruk er ikke ønskelig, fordi sin opprinnelige fargen på bladene buskas overfører bare noen av avkommet. Det er foretrukket å anvende den opprinnelige plante anlegg med en lukket rotsystem, dvs dyrkes i spesielle beholdere. Disse buskene er plantet til enhver tid av vekstsesongen, enten det er vår, sommer eller høst.

Anlegget krever en dyktig og nøye vedlikehold. For planting er nødvendig for å grave et hull med en diameter og en dybde av omtrent to fot, på bunnen av hvilken må legge til hagejord basert på torv eller humus. Etter planting, plantene trenger å fylle hullet med fruktbar jord, og bøssingen zaglubit til 5 cm. Da hylsen må være rikelig vannes med vann eller en spesiell løsning Kornevina. Når væsken er absorbert, trestammer trenger å finfordele. Med denne tilnærmingen, kan du gjøre nettstedet ditt slik som bildet i landskap design magasiner.

Physocarpus kalinolistnye reprodusere av frø, stiklinger eller sommer dele busken. Det er én ting å plante en storslått og prangende plante og en annen - å vokse den riktig. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot foring, hvilket blir utført om våren eller høsten. Tidlig om våren anvendes for dette formål gjødsel med et nitrogeninnhold, og om høsten - mineralforbindelser. Fjæren kan brukes urea, mullein, ammoniumnitrat og høst - NPK en fyrstikkeske 10 liter vann. For modne planter (10-20 år) for mating vil trenge opp til 15 liter løsning.

For å gi den ønskede formen busk og oppmuntre forgrening, må nøye beskjæring. Under gode forhold kalinolistny bare ett år physocarpus kan legge opp til 40 cm i bredden og i høyden. På hvor beskjæring ble gjort riktig, det avhenger av aktiv vekst og utvikling av busken. Alle typer physocarpus godt tolerert i denne prosessen - det gjør både hygienisk og enkelt molding trim. Nyttige tips:

 • Når sanitets beskjæring fjerner skadet, ødelagt grener - det gjøres på våren eller etter behov.
 • Støping trimming utført etter blomstring perioden. Skuddene er forkortet til 1/2 eller 1/3 av verdien av kronen. I den andre og påfølgende kutting av kronen føres strenge 2/3 verdi.
 • Laget fra physocarpus kalinolistnogo hekker trenger trimming 1-2 ganger gjennom hele vekstsesongen, men det er utført oftere hvis det er nødvendig.
 • Den første klippingen er gjort i april og mai, mens nyrene er ennå ikke fullt blomstret. Andre etter behov.
 • Noen ganger beskjæring utføres for å forynge planten. Old skyter for dette fjernet til bakken, og resten - til et punkt der vi begynner å bevege seg bort siden shoot.

Transplanterer Physocarpus opulifolius

For å bedre vekstforhold physocarpus kalinolistny transplantert til et nytt sted. Videre behovet oppstå, forutsatt at du har besluttet å endre den opprinnelige landskapsområdet. Transplant voksne planter operere høst etter bladfjær eller nyre oppvåkning. Denne fremgangsmåten blir utført med en stor klump av jord med pre-trimming busker. Det er gjort for å redusere belastningen på rotsystemet, ellers vil det være vanskelig å samtidig mate voksen plante og å tilpasse seg det nye stedet.

Noen fans av landskap design, en metode for deling av busken, men noen ganger physocarpus formeres ved stiklinger og frø. Hver metode har sine egne særtrekk. Hjemme ty til vegetativ formering via stiklinger, stiklinger, dele busken. Med frø av oppstyret å bestille mer - de trenger å så om våren eller høsten, etter lagdeling ved å utsette måned. Men frøplanter vokst sjelden har samme lyse løvverk farge som morplanten.

Et godt alternativ er physocarpus borekaks falle. Å bruke den, må du klippe før blomstring bush grønne skudd på ca 10-20 cm, med 2-3 internodes. Deretter fjerne dem fra bunnen av alle bladene. Bladene i den øvre delen må forkortes med 1/2. Etter denne suge Kornevina borekaks i løsning eller på annen måte for å fremme dannelsen rot og plante dem i en blanding av sand og torv. Regelmessig vanne borekaks og ventilert, dekkes med plastfolie hvis det er nødvendig. I løpet av våren transplantert til et fast sted.

Hvis du er interessert i å bruke physocarpus kalinolistny for design av nettstedet ditt, og deretter ty til hjelp busken avl stammer. Denne metoden er ansett å være den enkleste. I vår tid, velge en sunn og sterk skudd, fjerne fra det alle bladene i tillegg til de som vokser på toppen, deretter plassere den i en pre-gjort på grunnlag av grøften, bør dybden være 12 cm. Prishpilte flykte med hjelp av tre bukseseler og fylle sporet. I høst borekaks skal skilles fra moderplanter til ly for vinteren.

En annen enkel metode for reproduksjon av de flotte dekorative planter er delingen av busken. Resort til det kan være om våren eller høsten. Hvis du har erfaring fra graving og transplantere planter, så gå ved å dele bush kan være, selv om sommeren. I en slik prosess er meget viktig at hastigheten på utførelsen, ellers ekstraheres fra jord planter kan tørke ut. Etter transplantasjon, gjør den nye plasseringen ikke glemme å vanne plantene, fjerne ugress rundt det, løs jord.

Planting og omsorg for physocarpus kalinolistnym kraft selv en nybegynner gartner / blomsterhandler. I tillegg har dette anlegget god motstand mot forskjellige skadedyr, sykdommer, noe som resulterer i en lys blomstring busk neppe påvirket av dem. Men i noen tilfeller, på grunn av dårlig ernæring av anlegget kan vises chlorosis, som er uttrykt i tørke apikale skudd, gulfarging av de unge bladene. Gjenopprette helse ved å legge jern i kostholdet ved hjelp av en bladspray / root vanning løsninger ferovita, ferrilena, antihloroza.

Physocarpus: planting og stell

Blant alle de eksisterende prydplanter physocarpus det er den minst krevende omsorg, og men det er ofte brukt som et rusmiddel. Nedenfor vil vi studere i detalj de mest populære varianter av denne busken, til funksjoner i sin utbredelse, og hvordan ta vare på physocarpus.

physocarpus - det er en prydbusk, hvis viktigste fordelen er et raskt voksende, enkelt vedlikehold og attraktivt utseende, som opprettholdes gjennom hele vekstsesongen. Physocarpus ser effektivt ved etablering av komposisjoner i landskap design, på grunn av hans store gjøre selv hekker.

Utvendig er hylsen utmerker seg ved spre grenene, som under sin egen vekt en litt henge ned til bakken, danner en sfærisk krone. I full blomst physocarpus i stand til å nå 3 meter i høyde og omtrent samme diameter.

Dens blader og knopper physocarpus minner Kalina. Men avhengig av art og varianter av denne busken kan ha en annen farge på blader og blomster.

Typer og grunnleggende karakter bush

Typer puzyreplodnikane svært mangfoldig. I floriculture bare to - Amur og Kalinolistny som imidlertid presenterer en rekke karakterer.

Forskjellig høyde - ca 3 m, og ideelle glatthet rødbrune skudd, bark som bare i alderdommen begynner å flasse nesten perfekt glatte langsgående striper. Den har en ganske store blader - opp til 10 cm med en hjerteformet base, mørk grønn topp og en grå bunn, dekket med hår.

I denne typen blomsterstanden physocarpus kan telles i 10-15 blomster, hver på 1,5 cm diameter. Deres blomstringen fortsetter i 3 uker etter som frukt vises, slutt å anskaffe en rød farge.

Denne bøssing er motstandsdyktig selv til den kalde vintre, og også er i stand til trygt å slå rot i gruppe plantings. De mest populære varianter physocarpus Amur, som kan sees på senger av sommeren innbyggere, er de:

 • Lyuteus - busk med lyse gule blader som faller nærmere å bli en attraktiv bronse farge;
 • Aureomarginata - avviker mørk gull kant på holdekiler;
 • Nana - en dverg Siberian physocarpus med solid mørkegrønne blader, men svært attraktive farger.

Det er også ganske høy busk med tett sfærisk krone. Bladene kan være fra tre til fem blader og tenner på kantene. Topp dem som mørkere enn bunnen.

Blomster har kalinolistnyh physocarpus mindre, bare 1,2 cm i diameter, men kan ikke bare hvit farge, men rosa med røde pollenbærere. Frukter som modner rødme. Planting av denne arten i gruppen busken varianten er også mulig. Hans mest populære varianter:

 • Dart Gold -. En busk, er den maksimale høyden 1,5 m forskjellige tettheter skudd og gule blader som viser grønt om sommeren litt. Det kan ha både rosa og hvite blomster.
 • Red Baron - 2-fot busk med store (ca. 7 cm) etterlater en dyp rød farge og smal form, noe som gjør dem spesielt effektive. Blomster på denne karakteren store - opptil 5 cm, har en rosa skjær. Røde frukter, bestående av 3 eller 5 genital poser. Dette mangfoldet er verdsatt mest blant gartnere.
 • Lady Red John - ulike busker høyde på 1,5 m og en lyse røde blader. Men over tid, mørkere blad. Blomstrer denne typen blek rosa blomster.
 • Diablo - krasnolistnyh physocarpus høyde på 3 m med lilla eller mørk rød blader.

Physocarpus forsiktighet er nødvendig for å sikre at anlegget når sin maksimale indikatorer for utvikling - og i vekst og blomstring. Men generelt denne busken er ikke krevende omsorg, noen av funksjonene må vite hver gartner.

Valg av et egnet sted og planting

Planting physocarpus - en svært viktig oppgave, som det innebærer ikke bare å velge en god plassering for en busk, men også treningsfeltet for ham, mette det med de nødvendige mineraler. Nesten alle varianter physocarpus helt akklimatisert og full sol, og helt i skyggen. Jordas fruktbarhet har liten eller ingen verdi for ham, bør hoved -gruntovye vann ikke kommer til overflaten og jord i seg selv bør ikke være mettet med kalk.

Physocarpus planting kan gjøres når som helst på året unntatt vinteren, men den mest effektive vilje physocarpus transplantasjon i løpet av våren, fordi det er rett tid å slå rot i den nye plasseringen av busken. For planting, kan du bruke et standard sett med de fleste gjødsel eller bare svart jord.

Regelmessig vanning og gjødsling

Vann physocarpus elsker og kan dø i en tørke. Derfor er en voksen busk i varm sommer vanning anbefales to ganger i uken, ved hjelp av ca 40 liter vann. Legg også merke til at vannet i alle fall ikke bør falle på bladene og blomsterstanden physocarpus-det kan føre til brannsår. Også vanning bør utføres enten tidlig på morgenen eller sent på kvelden.

Etter hver vanning av jorda kan mulch, men hvis du ikke gjør det, så i hvert fall fjerne ugress under en busk og proryhlit det. Såvidt målrettet gjødsling, de holdt en gang på våren og en gang i høst:

 1. Fjæren 10 liter vann ble det oppløst 250 g av mullein, 1 ss nitrat urea og 1 ss skjeen og bruke en slik løsning for vanning busker. Bare husk at en voksen bush det tar ca 15 liter av gjødsel.
 2. Høst 2 ss nitroammophoska fortynnet i 10 liter vann og overstrødd med trestammer. Volumet av gjødsel som kreves er den samme som om våren.

Physocarpus beskjæring bør utføres på en regelmessig basis, som vil danne riktig form på busken. Formative beskjæring er anbefalt å gjøre på våren, på samme tid hvis du ønsker å få en busk, skal hans skudd kortes ned til 1,5 m, og hvis det er høy fontanovidny - fjern alle tynne skudd og la midten av seks mest sterke.

Men annet enn at hver vår physocarpus trenger sanitær beskjæring, noe som innebærer å fjerne ødelagt, og led av alle slags sykdommer skudd. Legg også merke enten i bushen grener som vokser innover, ikke utover. Hvis det er - de bør også fjernes. Med tanke på helse physocarpus trimmet og før vinteren, til toppen av unge skuddene er ikke obmerzli.

Hvert sjette år bushen krever foryngelse beskjæring, som fjerner alle skuddene til en lav stubbe. Etter dette trimming alt fettet skuddene trenger for å håndtere ved hjelp av hagen Vara, for å beskytte plantene mot sykdom.

Siden anskaffe physocarpus frøplanter - nok dyre ting kan du prøve å forplante egne skrubb. For dette formål kan bruke forskjellige metoder, som hver har sine egne fordeler.

Borekaks høstet fra unge skudd av voksen bush før starten av sin blomstring. Skjær et stykke av den trenger for å unnslippe 10-20 cm lang, noe som må være til stede internodes 2-3. Etter kutting bladene er fjernet ved bunnen av håndtaket, og på den øvre halvdel forkortet.

Den nedre delen av borekaks dyppet i heie stimulator (perfekt løsning fra korneviny) og landet på en seng av torv og sand. Etter det, de trenger også å vanne og dekke dem. Før full spiring av borekaks trenger periodisk vanning og ventilasjon. Om vinteren må de være godt å skjule, og våren kan bli transplantert til en fast plass.

Reproduksjon physocarpus ved hjelp av stammene omfatter nedgravning i jorden en ung løpsk som er mest tilbøyelig til bakken. Før begrave ham å fjerne alle bladene, men annet enn de som vokser på spissen og bakken vil ikke bli stengt. Dybden av sporene stammer bør ikke overstige 12 cm.

Lagdeling nødvendigvis skal vannes og luke, løsne jorden rundt den. Deretter innen høsten det kan skilles fra hoved bush, men sørg for å skjule for vinteren. Om våren anlegget kan bli transplantert.

Dette er den enkleste måten å physocarpus avl, fordi den bare omfatter en busk graving av jord og dens oppdeling i flere deler. Etter det, er hver brikke begravet separat, som snart vil tillate det å vokse til sine opprinnelige dimensjoner. Det er svært viktig å raskt utføre alle handlinger for å hindre uttørking røttene.

Denne metoden for forplantning er den minste akseptable for jordbruks physocarpus, siden vokst frøplanter ikke alltid får den samme høye kvalitetsegenskaper som buskene, der frøene ble tatt.

Men hvis du bestemmer deg for å forplante physocarpus frø, så de skal samles i høst og være sikker på å stratify - utsatt for vinterforhold, det vil sette om en måned i kjøleskapet. De kan sås om våren og høsten.

Ved hjelp av physocarpus for medisinske formål

Utbredelse physocarpus i folkemedisinen er assosiert med en rekke nyttige egenskapene til denne planten, så av bladene er ofte laget kosttilskudd. Tilstedeværelsen i disse av kumarin kan påvirke det menneskelige legeme som en svak beroligende middel.

I physocarpus blader inneholder og også fenol karbonsyre, som har en bakteriedrepende virkning. I næringsmiddelindustrien er det brukt som en antiseptisk.

Sykdommer og skadedyr physocarpus: symptomer og behandling

Physocarpus svært motstandsdyktig mot alle slags sykdommer og skadedyr, så det er ikke nødvendig å forholde praktisk med dem. Men hvis anlegget undernourish og altfor utvannet, kan det lider av Grønnsot, bevis som vil være de gulnede blader av unge skudd. For å beskytte strukturen fra helt tørt, behandle det med medikamenter inneholdende jern - "jernchelat" "Antihloroz", "Ferrilen", "Ferovit", Løsninger av disse stoffene kan både spray busker og legge roten.

Riktig beskjæring physocarpus tar også sikte på å hindre at sannsynligheten for å utvikle sykdommer. Derfor, etter hvert beskjæring er anbefalt å behandle alle løpere hagen banen.

Totalt physocarpus ikke krevende å forlate. Hvis du gir det grunn oppmerksomhet minst en gang i måneden, og ikke glem å vanne hagen din vil alltid pynte høy sfærisk busk som selv etter tørking blomstene behage levende frukter.

Jeg liker å vokse på en nellik. Kjøpe frø av denne blomsten kan være i en god butikk, her :.

Hvorfor Kornknusing Niva er ikke oppført? De er best!

mye av biologiske og geologiske feil: For eksempel skrev at leire er vanligvis forsuring, imidlertid.

Utmerket artikkel, mange gode tips! Jeg er nå i Thailand og brakk hodet hvis det er fornuftig.

Hei! Mitt navn er Andrew. Jeg ønsker å lære å dyrke meloner til salgs hektar normer. .

 • © 2018 Agronomu.com
 • konfidensialitet

Bruk av materialer som finnes på dette nettstedet er tillatt for referanse til agronomu.com

Redaktørene av portalen kan ikke dele oppfatning av forfatteren og er ikke ansvarlig for noen av opphavsrettsbeskyttet materiale for nøyaktigheten og innhold av reklame

Physocarpus - dekorative og upretensiøs

Reproduksjon av lagdeling physocarpus

Reproduksjon physocarpus lagdeling. Bilder fra området agronomu.com

Forplantning fra borekaks physocarpus

Reproduksjon physocarpus borekaks. Bilder fra området agronomu.com

Seedpods physocarpus varianter Smørsopper

vanning

varianter physocarpus

 • Physocarpus kalinolistny Diablo

Den vokser opp til 3 meter høye, blanke blader, lilla-rød farge. Ved planting i et skyggefullt sted løvverk blir grønt med bare en lilla farge.

Physocarpus kalinolistny, Diablo grade

 • Physocarpus kalinolistny Summer Wine

Busker av denne variasjonen vokse opp til 2 meter i høyde. Om våren, løvverk farge vin-rød farge, som blir grønn i sommer.

Physocarpus kalinolistny Summer Wine. Bilder fra området rydlingeplantskola.se

 • Physocarpus kalinolistny Red Baron

Physocarpus "Red Baron" happy rosa blomster på tidspunktet for blomstring og røde bær under modning. Den vokser opp til to meter i høyde.

Physocarpus kalinolistny Red Baron

De vanligste variantene zheltolistnym inkluderer følgende:

 • Physocarpus kalinolistny Smørsopper

I physocarpus "Lyuteus" høyde busker opp til 3 m, bladene i skyggen av gulgrønn farge, i åpne solrike steder gul fargetone.

Physocarpus kalinolistny Smørsopper

 • Physocarpus kalinolistny Dart Gold

Busker av denne variasjonen vokse opp til 1,5 m, forlater blomstrende oransje og gult, grønt i sommer og høst gul-bronse skygge.

Puzyreplodni kalinolistny Dart Gold. Bilder fra området flora-company.ru

i "Agri Search"

i "Agri Search"

i "Agri Search"

i "Agri Search"

i "Agri Search"

i "Agri Search"

i "Agri Search"

i "Agri Search"

i "Agri Search"

i "Agri Search"

i "Agri Search"

i "Agri Search"

God vårblomstrende høsten bilde av en vakker boks-off. Ekstremt upretensiøs og besproblemen. Leder fargen selv. Han vil fungere bra i hekken. Bush kraftig, tett og høy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 − 11 =