Pelargonium ivy-care hjemme

Hvordan effektivt vokse Pelargonium ivy?

Geraniumen har en veldig lignende analog, som ble kalt pelargonium ivy. Nesten hvert hus vokser eller en gang vokste geranium. Det kan også plantes i åpen jord. Men i dette tilfellet bør det være nøye ivaretatt.

Disse blomstene er kjent for mange gartnere, og derfor blir de så ofte plantet i forstadsområder. Ofte er ivy geranium brukt til å dekorere vinduskarmer, balkonger, terrasser, verandaer etc. Denne planten kan krølle og fylle frie hull i gjerdet og til og med på små gjerder. Også, eksperter anbefaler å bruke dette rommet krøllete blomst for å dekorere flate overflater. Hva, faktisk, bør være riktig omsorg for denne planten?

Eksternt Pelargonium ivy ligner den vanligste eføyet. Hovedtrekk ved denne planten er unike glatte fem-løvede blader. I naturen kan svingete stammer vokse i fjellet og til og med klatre i bratte steinete bakker. Hjemme har dyrkede sorter stengler 70 cm lange, som er vakkert kaskade fra blomsterkrukken.

Blomstene i denne planten samles i ganske store og fluffige blomsterstand. På en av dem kan du telle opptil 15 blomster. Pelargonium blomstrer veldig sterkt og sterkt. Eksperter hevder at det ofte er spektakulære terryblomster av helt forskjellige nyanser.

I likhet med andre beslektede varianter, kjærlig geranium, elsker solen og vokser eksepsjonelt når den blir utsatt for direkte sollys. Den største fordelen med geranium er dens motstand mot svært høye temperaturer. Om vinteren, føler ampel Pelargonium stor på rommet. Den optimale temperaturen for dyrking er 20-25 ° C. Hvis gjennomsnittstemperaturen er litt høyere, bør det utføres vanlig vanning av plantene. Så de overlever og fortsetter å vokse og utvikle seg riktig.

Noen ganger prøver eierne å temperere anlegget og til og med ved temperaturer under disse, prøv å ikke skjule det i varme rom. Naturligvis begynner geraniumet i dette tilfellet gradvis å tilpasse seg nye forhold. Men det er fortsatt en grense. På minus temperatur vil det ikke bare være rikelig geranium som overlever.

Før planten plantes, er det nødvendig å velge jorda. Jorden må være tilstrekkelig fuktighetskrevende, sprø og inneholde alle nødvendige sporstoffer. Men også den vannkledde jorden bør ikke være, da romblomsten kan forverres.

Den mest aktive veksten av anlegget begynner i begynnelsen av mars, og slutter sent på høsten. Hvis pelargon er transplantert i en gryte og plassert i et varmt rom, kan det blomstre omtrent til midten av vinteren.

Vel, selvfølgelig, anbefaler erfarne gartnere nøye å velge mineralgjødsel, introdusert i jorda. Hvis du fôrer geranium med nitrogen, begynner det å vokse raskt og blomstre. Hvis tiden ikke endrer fôringens natur, vil anlegget slutte å danne nye knopper. Spesielt nødvendig i dette tilfellet er fosfor og kalium gjødsel.

Spesialister innen dyrkingen av ulike planter hevder at den svingete pelargoniet multipliserer på to måter: ved stiklinger og ved såing av de ferdige frøene.

Oftest brukes den første reproduksjonsmetoden for å oppnå avkom. Hvorfor det skjer på den måten, vet ingen, fordi frøene vanligvis også vokser veldig raskt og gir et tilstrekkelig antall unge busker for videre planting.

Frø blir sådd, vanligvis fra november til begynnelsen av mars. Selvfølgelig utføres prosedyren hjemme. Det er veldig viktig å ta hensyn til belysning. Geranium flaky krever minst 12 timer med intens lys, så veldig ofte kobler vertene til ytterligere lyskilder. For at pelargonium skal være godt etablert i underlaget og skaffe seg et kraftig rotsystem, er det nødvendig å forberede jorden til det. For å forberede jorda, må du ta 1 del torv, sand og ferdigblandet jordjord. Ved blanding av alle de ovennevnte komponentene oppstår et ideelt medium for å vokse pelargoner.

Frøet er plantet i potter. Frøet er nedsenket i jorda for maksimalt 5 mm. Deretter er beholderen dekket med matfilm, som skaper en såkalt drivhuseffekt og gir den nødvendige varmen for spiring av geranium. Vanning gjøres veldig forsiktig. Det er best å bruke en sprøytepistol.

Korrekt å ta vare på plantet, etter 7-10 dager får du de første skuddene. Når de er tilstrekkelig voksen, kan det sprutbærende pelargonium bli transplantert i separate potter eller i åpen jord.

Kutting er også en enkel prosess. Stiklinger kan tas i mars eller august. For å skaffe det nødvendige materialet, kutte den øvre delen av skytingen. Det er best å velge skudd på 7-10 cm i lengde. Det er veldig viktig at det er minst 2 sterke blader på den. Dypere skudd skal ikke være mer enn 3 cm, ellers blomsten vil ikke vokse. Innen en måned vil rotsystemet av ivy geranium bli sterkere. Etter det kan du transplantere planten i større potter og andre beholdere. Den første blomstringen kommer først etter første vintering.

Hvordan skal jeg ta vare på en blomst?

For å sikre riktig omsorg er det første å gjøre med å velge riktig jord. Det avhenger av det, om planten vil blomstre i fremtiden og bringe de ønskede fruktene.

Plumed geranium er ikke veldig koselig til bakken, men likevel er det nødvendig å gi det med visse forhold. For det første kan geranium fungere vellykket bare i fruktbar jord. For å produsere det, bør du ta like mye torv, en enkel turf og humus. Pelargonium er ikke veldig behagelig i for stor kapasitet, så fagfolk anbefaler planting av planten i små potter. Avstanden mellom røttene og veggene på potten skal ikke være mer enn 2 cm.

Pleie for geranium er ikke så komplisert, som det kan virke ved første øyekast. Siden anlegget kommer fra Afrika, elsker det veldig solvarme og lys. Den skal plasseres på godt opplyste vinduer. Hvis det ikke er noen, så er det bedre å ikke starte pelargonium i det hele tatt, siden det ikke vil leve uten varmekilde i en måned, og vil bare lide.

Til tross for at geranium kommer fra Afrika, tolererer det heller ikke overdreven varme. Lufttemperaturen skal svinge mellom 20 og 25 ° C. På vinteren er det tillatt å redusere det med flere grader.

Ved for tørt vær må du vanne planten rikelig. Men det skal ikke være stagnasjon av vann. Hvis fuktigheten er overdreven, kan det danne mold, noe som ødelegger anlegget på en destruktiv måte. For at dette skal skje, er det nødvendig å lage en såkalt drenering, det vil bidra til å fjerne overflødig vann. I kaldt vær bør antall vanninger reduseres til 1 gang om 14 dager.

Fra alle de ovennevnte kan vi konkludere med at omsorg og dyrking av Pelargonium ivy er en enkel prosess. Til gjengjeld vil du motta en ideell plante med frodige grener og lyse farger.

Historien om en av våre lesere Irina Volodina:

Spesielt deprimerte meg øynene, omgitt av store rynker, pluss mørke sirkler og hevelse. Hvordan fjerne rynker og poser under øynene helt? Hvordan takle hevelse og rødhet? Men ikke så gammel eller ung mann som hans øyne.

Men hvordan forynge dem? Plastikkirurgi? Anerkjent - ikke mindre enn 5000 dollar. Maskinvare prosedyrer - photorejuvenation, gass-væske pilling, radiolifting, laser ansiktsløftning? Litt mer tilgjengelig - kurset koster 1,5-2 tusen dollar. Og når for hele denne tiden å finne? Ja, og fortsatt dyrt. Spesielt nå. Derfor valgte jeg for meg selv en annen metode.

Vi velger en ampel plante for en hage og et hus - eføy-flettet pelargonium

Briljant blomsterstand av pelargonium på vinduer av få personer er overrasket. Rettstående stående busker Pelargonium eller Geranium Zonal er velkjente og elsket av blomstrodusere, men rikelig arten er ikke så velkjent og blir bare populær. Men det er bare nødvendig å sette en plante i hengende potter eller bruke til å dekorere vinduskarmene og balkonger, er det klart at den beskjeden, men utrolig vakker pelargonium er uunnværlig i hagearbeid og kan forvandle ethvert område.

I tillegg, Pelargonium peltatum, hang-Downing plyuschelistnaya Pelargonium kan brukes på loddrette flater, danner et tett teppe blomstrende hvis ønskelig, om å plante den i hagen på et flatt parti. Hvordan vokse, formere seg og ta vare på pelargonium, slik at plantene så lenge som mulig blomstrer, var attraktive og sunne?

Dyrking av ivy pelargonium

Plyuschelistnaya heter Pelargonium vist på bildet, forpliktet til å blad form, det samme som for eføy, med fem lapper, læraktig og glatt. I naturen, tynne, men ganske sterke skudd av denne rekke pelargonium er i stand til å klatre stony bakker, på grunn av hvilken planten er dissekert. Men som i hjemmet Pelargonium hang-Downing vokst som kultur, stammer lengde på 70-100 cm og danner vakre kaskader, sveshivayas planter eller blomsterpotte å formidle vindu, balkong eller terrasse ekstra dekorativ effekt.

Paraplyblomstrer, som kombinerer fra 6 til 15 blomster, dannes i bihulene av grønt eller, avhengig av variasjonen, varierte, blader. I dag finner du Ivy-leaved pelargonium og med enkle, og med effektive terryblomster av alle toner og nyanser. Det er ikke uvanlig for en rekke med kontrasterende flekker på kronblader, striper og en skarpt skråkant, som i det fremlagte bildet av sprengende pelargonium.

Som andre beslektede arter elsker ampel-pelargoniet den lyse solen, den utvikler seg godt og blomstrer med en lang lysdag. Anlegget er lett å tolerere perioder med tørke, og i sommerblomstrer vakkert utenfor hjemmet, for eksempel bak et vindu i balkongkasser eller i en blomsterpotte på tomten. Når denne temperaturen er det optimale innhold på 20-25 ° C, men også i noen varme dager når gode vanning busker ikke mister Dekorering, ikke svekkes eller avslutte blomst.

Hvis ivelistnaya ampelnaya pelargonium er temperert, skriker det ikke det kalde snapet, men minustemperaturene for planter er dødelige.

Velger jordblandingen for planting, prøv å gjøre jorda vannløselig, sprø og næringsrik. Stagnasjonen av fuktighet i jorda er imidlertid farlig ved rotens rotasjon, så omsorg er planlagt slik at jordoverflaten fra vannet tørker opp. Aktiv vekst av busker begynner i mars og slutter med begynnelsen av høsten. I løpet av denne perioden blomstrer granulatene rikelig, og planter, spesielt de i potter, blir nødvendigvis matet.

Det er best å støtte buskene en gang i uken, alternerende organiske og mineralsk kosttilskudd, men ikke bli borte ved å introdusere nitrogenholdige stoffer.

Hvis jorden er overmettet med nitrogen, Pelargonium reagere hurtig vekst av skudd og blader, men blomstring markert svekkede knopper som dannes mindre, og hvis man ikke endrer dressinger ordningen helt fullført. For å danne blomsterstander plyuschelistnoy Pelargonium frodig med fjær inntil sent på sommeren krever regelmessig innføring av kalium- og fosforforbindelser.

Egnede og komplekse tilsetningsstoffer med overvekt av disse elementene. Magnesiumsulfat blir et utmerket hjelpemiddel for produsenten. Som en topp dressing gir denne forbindelsen planter med magnesium og svovel og fremkaller lang knoppdannelse.

Når man tar vare på pelargonium og forplantning av busker, er det viktig å vurdere at ikke bare nitrogen gir grønn vekst og stopper blomstringen. Den samme effekten produserer en for stor pot for planter. Derfor, når du planter, er det bedre å gi preferanse til beholdere bare for tykkelsen på fingeren som er større enn den eksisterende diameteren til rotsystemet. Du kan også plante flere busker i en pott eller en balkongboks, noe som forhindrer planter i å "glemme" dannelsen av knopper, og vil gi sammensetningen en originalitet og prakt.

På slutten av vinteren eller i mars, trim de bared stilkene og klem kuttene, noe som gjør den ampelic ivy-leaved pelargonium grenen.

Ampel Pelargonium: Summer Outdoor

Hvis Pelargonium dekorerer rommet, gjorde hun ikke å tilpasse seg endringer i luftfuktighet, temperatur og lysforhold, det blomstrer hele sommeren i de mest komfortable forhold som ikke kan sies om planter, satt opp i hagen eller ut av vinduet. For gradvis akklimatisering plyuschelistnyh ampelnyh Pelargonium plantet i utvalgte beholdere busker med ankomsten av varmen begynner å stå utenfor, og pass på at plantene ikke faller inn under de temperaturer under null, og lenge var på direkte stråler fra solen.

I mai eller litt senere, når frosttiden går, kan Pelargonium sendes til et fast sted hvor de vil tilbringe hele sommeren til høsten når lufttemperaturen begynner å falle til 10-15 ° C. Pliashchalistnye Pelargonium går raskt inn i blomstringstidspunktet og er veldig attraktivt hvis en rekke busker blomstrer med kontrastfarget blomster.

Vinterforhold for ampelisk spyttbærende pelargonium

Med høsten begynte høstens pelargonium tilbake til rommet, men ikke i varme rom, men skape forhold for dem nær vinteren i hjemlandet av planter - i Sør-Afrika.

 • Til dette formål velges et lett, kjølig og tørt sted for pelargonium.
 • Oppgi en innholdstemperatur i området 7-15 ° C.
 • Reduser vanning, fukt bare jorda for å unngå røttens død.
 • Blad og stilker fuktes ikke, topp dressing er ferdig en måned før begynnelsen av vinteren.

I lavsesongen trenger planter praktisk talt ikke spesiell forsiktighet, men det er ikke verdt å multiplisere pelargonium på dette tidspunktet. Stiklinger får ikke rot, og buskene er svake og langstrakte. Hvis hjemme er det vanskelig å skape en skygge av en sydafrikansk vinter, i august slår de øverste stekene av fra store planter og utfører deres røtter. Unge planter kan vinter på de kule vinduene i huset, og om våren kan de plantes på balkongen eller i hagen.

Reproduksjon av ivy pelargonium

Forplantning av de likte varianter av ampelisk spittoon pelargonium kan være stiklinger og frøsåing.

Den første metoden brukes oftest, selv om frøene til denne arten stiger perfekt og gir mange kraftige unge busker for avstigning. Frø kan såddes fra november til april, da spirene om vinteren nødvendigvis trenger ekstra belysning, og gir en 12-timers lysdag. For å få frøplanter til å danne et kraftig rotsystem, lage løs og lett jord, bland i like deler torv, sand og søt, pre-desinfisert jord:

 • Du kan plante frø i store torvpiller eller potter, uten å grave inokulumet mer enn 5 mm.
 • Da er avlingen dekket med en film eller satt i et drivhus.
 • Vanning er veldig nøyaktig. Og ikke å sløre jorden, det er bedre å bruke en sprøytepistol.

Etter 7-10 dager i det lyse varme rommet, vil de første skuddene vises, og en måned senere kan den unge flaxepelargoniet plantes i potter og begynne å mate.

Reproduksjon og pleie av pelargonium i tilfelle av stekeprodusering er heller ikke vanskelig. Stiklinger er oppnådd, i august eller mars, avskjæring av de apikale delene av de vertikale skuddene. For bedre utvikling er det bedre å velge skudd på minst 7-10 cm i lengde med to par sunne sterke blad. Rote stiklinger utføres i løst underlag, hvor det behandlede kullpulver og tørkede 12-15 timer begrave skudd 3-4 cm. Care under oppdrett av Pelargonium denne fremgangsmåte er lik den busker vokser fra frø.

For beskyttelse av stegg er pelargonium bedre å bruke ikke en film, og ikke-vevet materiale som overfører fuktighet og forhindrer dannelsen av kondens.

I løpet av en måned blir rotsystemet av planter sterkere, og floppy ampel pelargonium kan transplanteres i potter i størrelse. Blomstring fra unge busker kan forventes etter første vintering.

Sykdommer av Pelargonium Split

Siden pelargonier ofte plantes i hagen eller dekorert av balkonger om sommeren, er det vanskelig å unngå svingninger i fuktighet og temperatur. Derfor, når du ser på bladene rustne eller tørre flekker, lyse områder eller et gult mosaikkmønster, må blomsterhandleren være våken og tenke på helsen til planten.

Ofte lider den sphaleristiske pelargonium av angrepet av skadelige sopp, virusmosaikk og klorose.

Avhengig av sykdommens art, må buskene behandles med spesielt verneutstyr, de justerer fôring og vurderer vanningsplanen. Tross alt er høy luftfuktighet, mangel på lys og svakhet av planter de viktigste årsakene til pelargonium sykdommer. Som et forebyggende tiltak før planting Pelargonium nødvendigvis desinfisert jord, ikke tillater overdreven tettheten av busker som hindrer lufting og provoserer utvikling av sopp og skadedyr.

Når jordene løsnes under plantene, fjernes de gulede og høstede bladene, de blomstrende blomstringene blir avskåret og jorda er ikke vannet.

Riktig omsorg for spleide geraniumer hjemme

Pelargonium ivy (Pelargonium peltatum) har fått popularitet nylig. Denne planten tilhører ampel. Denne kulturen vil bli en fantastisk dekorasjon av vinduet og vil se bra ut i hengende vaser og potter.

Ampelnye Ivy-Leaved Pelargonium (Geranium) ideell i vertikal hagearbeid. Hvis du plantet en plante i et hageområde, danner det en kontinuerlig floral teppe.

Hva er forskjellen mellom en konvensjonell geranium og en spatel (ampel)?

Pelargonium har et slikt navn på grunn av bladene som minner om eføyblader. De er vanskelig nok til å berøre. Derfor er de ofte forvekslet med kunstige. De adskiller seg fra blader av enkel geranium ved en jevn overflate.

Denne typen geranium avviger ikke av overdreven vagaries, men som andre planter krever det omsorg. Fødestedet for kulturen er Sør-Afrika.

Skuddene har en lengde på opptil 90 cm. Blomstene kan ha form av en kaktus eller en stjerne. De samles i små blomsterstand.

Den største forskjellen mellom ivy geranium og vanlig geranium er at denne geranium er rikelig. Dette antyder at hennes skudd er ikke oppreist, men henger ned.

I tillegg har skudd av kraftige planter en veldig lang lengde, for eksempel i denne planten når de en lengde på opptil 90 cm. I vanlig geranium er skuddene ikke høye.

Forskjellen er også i bladene. Hvis de vanlige Pelargonium-bladene har en grov overflate og som om de er dekket med fluff, så er bladene blanke og jevne.

Plioclycate geranium varierer med jevne blader og hengende skudd

Dyrking og omsorg for ivy pelargonium hjemme

Omsorg for anlegget er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast. Det er bare viktig å overholde en rekke regler.

Temperatur og belysning

Fordi plysjkulturen kommer fra afrikanske land, hun er veldig glad i solskinn og varme. Derfor, hvis planten vokser hjemme - i et hus eller en leilighet - så er det verdt å velge et sørvindu.

Den lyse solen og en lang lysdag gir en lang blomstring av pelargoniet, blomstenes prakt og den rike fargen på bladene.

Kultur tolererer godt tørke, så om sommeren virker anlegget fint på åpne loggiaer og i hagen.

Men selv i den heteste tiden mister blomsten ikke sine dekorative egenskaper. Det er nok å vanne anlegget kvalitativt og rikelig.

Den optimale temperaturen om vinteren er -15 grader. For å overleve kjølingen bør ampel pelargonium herdes. Imidlertid tolererer anlegget ikke frost.

Planten elsker sollys og varme, tolererer godt tørke

Fuktighet og vanning på forskjellige tider av året

I varme perioder krever geranium ofte vanning. Men hell ikke blomsten, fordi stagnasjonen av vann i gryten vil føre til dannelse av mugg. For å forhindre forekomst av mugg anbefales det å drenere.

Sprøytestøping Pelargonium ivy. Dette skyldes deres manglende evne til fuktighet. Inntaket av vann på dem kan forårsake en rekke sykdommer, inkludert forfall.

Denne kulturen foretrekker fruktbar jord. For forberedelse av ideell jord for ivy geranium er det nødvendig å ta i like deler:

Ikke velg for mye kapasitet til en plante. Det anbefales ikke å forlate mer enn 2 cm mellom rhizomet og veggene på plantekrukken eller planten.

Også denne kulturen elsker topp dressing. Det anbefales å mate det i blomstringsperioden. Som fôr ved bruk av en blanding av kalium og fosfor.

Ulike komplekse tilsetningsstoffer benyttes også, hvor disse mikrolementene dominerer. I tillegg er det godt å mate geranium med magnesiumsulfat. Magnesium og svovel bidrar til den lange dannelsen av knopper.

Hvis bakken er også rik på nitrogen, vil busker og bladene vokser aktivt, blomstring samtidig vil være litt dårlig. Imidlertid kan en rikelig vekst av grønne provosere ikke bare en stor mengde nitrogen, men også en overdrevent stor potter.

For å mate anlegget, er det ønskelig en gang i uken. Kunstgjødsel ønskelig å veksle. Men nitrogendressinger bør ikke bli båret bort.

God strøm geranium magnesiumsulfat, svovel og kobber

Reproduksjon: skjæring og frø - hva du skal velge?

Denne arten av Pelargonium Det kan reproduseres på to måter: ved stiklinger og frø.

Seed forplantning har mange nyanser. Det er denne teknikken kan få mye materiale for planting. Frø kan kjøpes i en rekke blomster og hagearbeid butikker.

Men såing av frø - en kompleks prosess. Noen ganger selv erfarne dyrkere foretrekker å forplante en kultur for å bruke borekaks.

Sådd fra november til april. Rostochku vinteren krever ekstra lys. Å utvikle et sterkt rotsystem, bør jorda være løs og lett.

Frø er sådd i torv potter eller tablett. Frø bør ikke grave dypere enn 5 mm.

Kapasitet til avlinger anbefales ly med plastfolie. Vanning er bedre å bruke en sprayflaske.

En måned etter fremkomsten av de første spirer spirene dykke på individuelle beholdere. Fra det øyeblikket på Pelargonium behov gjør dressinger.

Pelargonium plyuschelistnoy vokser fra frø:

Borekaks spredd denne type kultur er mye mer sannsynlig. Avskåret fra toppen av vertikale skudd av borekaks i august eller ønskelig i mars. Det anbefales å velge skuddene, er lengden som ikke mindre enn 7 cm. Vel, om de ville være et par gode blader.

Skuddene blir tørket i 15 timer og behandlet kullpulver, og deretter forankret i løst underlag. Det er umulig å utdype borekaks inn i grunnen mer enn 4 cm.

Eksperter anbefaler ikke å dekke beholderen med kaks med plastfolie. Det er ønskelig å fremstille et ikke-vevet via ly materiale. Han klart at fuktigheten og hindrer dannelse av kondens på innsiden.

Reproduksjon ampelnye Geranium borekaks:

Plyuschelistnaya Pelargonium - dette er en svært delikat plante. Så ofte å trekke en rekke sykdommer.

De vanligste sykdommene er:

 • sopp Botrytis. Grunnen - for mye fuktighet. Det manifestert i form av brune flekker på dem og dannelse grå pistol. antall plasser er stadig økende, er bladene faller. Dersom anlegget har blitt håndtert, skal det bli transplantert til en annen pot. Berørte områder må fjernes ved å sprøyte et fungicid;
 • råte rotsystemet. Årsaken er overskuddet fuktighet råte. Rot går deretter på en stilk. Fargen blir brun, endre til svart. Det bør erstatte slik jord på, som ikke vil stagnere vann. Heller ikke bli involvert i nitrogenholdig gjødsel;
 • bakteriesykdom. Årsaken er ulike mikroorganismer. Sykdommen fører ikke til en kultur for død. Stem tidvis bli svart, og deretter forsvinner. Behandlingen består av regelmessig sprøyting og luking.

Sykdommer Pelargonium plyuschelistnoy sopp av Botrytis, rotråte system, bakteriesykdommer

Pelargonium tiltrekker seg ikke bare mennesker, men også skadedyr. Disse inkluderer:

 • midd ofte angripe planter. De vises som gule flekker på bladene og gradvis visne. Årsakene er for høy temperatur og tørr luft. Lungesykdom behandles med såpe og mineralolje. Dersom graden av skade er høy, de nødvendige kjemikalier, så som "Lightning", "Ditoks", "B-58" og andre;
 • geranium lover plyuschelistnoy er aphid. Det manifesterer sin virksomhet i form av vridde og gulnet løv. Brosjyrer som bor bladlus må kuttes eller vaskes med såpevann. For medikamenter er "Iskra", "Akhtar", "Tobacco støv" og andre;
 • trips - en annen skadedyr. Det er manifestert i form av en korktavle utvekster på undersiden av bladene. Det fører til deformasjon av blader og flekker på blomster. Bidra til å forhindre utvikling av trips blå klebrige feller. Også brukt narkotika - "Akhtars", "Biotlik" og andre.

Geranium skadedyr: bladlus, trips og midd

Dermed planting plyuschelistnoy Pelargonium bringe mye glede, som annen blomst dekorative, fargerike og prakt.

Lange hengende skudd dekorere gulvet og hengende potter og vaser.

Omsorg for denne typen ukomplisert Pelargonium. Sun, fôring og vanning riktig modus - alt du trenger for en vakker blomstring Pelargonium plyuschelistnoy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 3 = 1