Pelargonium avl

Pelargonium: forplantning av borekaks. Pelargonium hjem: Care

Det er nok til å gå tilbake i tid et par tiår, for å se hvor populær en gang var Pelargonium (geranium). Nå har hun mistet noe av sin fordums prakt. Mange dyrkere ikke velge det for deres hjem, med henvisning til lukten og noen foreldelse. Og det er forgjeves, fordi det er ganske upretensiøs og veldig lett å ta vare på anlegget.

Pelargonium blomstrer veldig frodig, og hvor mange det er varianter og farger! Spørsmålet om hvordan å forplante Pelargonium, ikke forårsaker store problemer. Dette gjøres ved å frø og stiklinger. Fra frø til å vokse blomsten er ganske vanskelig, men det vokser outlandish nye pelargonium.

Forplantning av borekaks enklere. Foruten rom Pelargonium gi desinfeksjon i rommet, som phytoncide har gode egenskaper. Det vil ikke være i fare for tap bladlus og sine nærmeste naboer.

Hva er de forskjellige typene av Pelargonium?

Den mest populære og mange er gruppen av sone pelargonium. Hun elsket, spesielt for store blomsterstand i form av en ball, satt sammen av mange små blomster: hvit, rosa, rødt, oransje eller lilla. Bladene av Pelargonium sone hvis delt inn i flere fargesoner. Strips kan være melk, brun, lys grønn farge, som gjør bladene mer dekorative. Skjønnhet gjør korte frost til -9 grader, så den kan med hell dyrkes i åpent terreng fra tidlig vår til sen høst.

Den andre felles gruppe - Pelargonium plyuschelistnaya. Det ligner eføy og vokst som en kurv plante. Bladene av geranier mindre og stilker hengende ned og kan nå lengder på opptil en meter. Derfor er de svært populære for horisontal anlagt hage i de sørlige landene. I vårt klima er det vokst som Pelargonium hjem. Omsorg for henne er den samme som for konvensjonelle varianter. For mange utvilsom fordel er mangelen på lukt fra bladene.

En annen veldig fin utsikt - konge pelargonium. Det kalles også den kongelige eller edel, og det er kanskje den mest korrekte beskrivelsen. Pelargonium har mange varianter med doble blomster vakre mono eller spraglete farger.

Den fjerde gruppen - en duftende pelargonium. De har en særegen lukt, noe som kan ligne en sitron, mynte, ingefær, kamfer. Et annet særtrekk er formen på bladene - de er finnete, dissekert, hvorfor det virker terry.

Femte gruppen består av svært uvanlig og spektakulær violotsvetnye Pelargonium. Allerede fra navnet er det klart at blomstene på disse plantene ligner bratsj. De har en veldig frodig blomstring hele sommeren og kompakthet.

Saftige Pelargonium konto for ikke så mange arter, bare ca ti. De treffer øyet med sine bisarre former. De blir ofte brukt til å lage sanger i stil med bonsai. Pelargoniums av denne typen kan ha torner.

Pelargoniums trenger å finne et sted hvor det vil få sollys i minst seks timer om dagen. De første tegn på mangel på lys til plantene blir bleke farger av bladene og blomstring meget svak. Pelargonium positivt reagerer på den lyse sol, og om sommeren er det best å plante den i hagen eller skiller seg ut. Man kan neppe finne et mer allsidig urt enn pelargonium. Formering med stiklinger gjøres best i penumbra, og bare når de unge får sterkere prøver, forbedre belysning.

Geranium foretrekker rik jord organisk materiale, med en nøytral eller svakt sur reaksjon. Det bør gi en god drenering lag av ekspandert leire. Nå er det svært felles grunnlag klar for alle slags plante som kan bli funnet i noen blomsterbutikk. Kjøpe dem, må du ta hensyn til sammensetning og surhet. For selv jord eksperter anbefaler å bruke åtte deler torv land, to deler av god humus og en del grov elvesand. En slik formulering ville være nesten perfekt.

Vann - kilden til liv, så er det viktig at det er av god kvalitet. For å sikre forsvarlig behandling av en bestemt type Pelargonium, må du utforske sin botaniske beskrivelse. Kongelig Pelargonium, for eksempel - ganske slem utseende. Det krever grundig vanning og riktig vann regime. Felles for funksjoner all slags er det faktum at jorda i mellom hver vanning bør være tørt, fordi anlegget er svært følsom for fuktighet og kan føre til rot råtne, noe som utvilsomt vil føre til hans død. Høy luftfuktighet har også en negativ effekt på pelargonium. Bladene begynner å gulne, og den vil være den første indikasjon på høy fuktighet eller overdreven vanning. Ikke vann i pannen. Etter 15-20 minutter av vanning alle de nødvendige fuktigheten absorberes, og det overskytende må tømmes.

Det aktive programmet dressinger nødvendig i den mest intense perioden med vekst. I sommer skal vannes med en løsning av Pelargonium gjødsel annenhver uke. De viktigste komponentene som brukes i bandasjer må være fosfor, nitrogen og kalium. Siste aktiverer veksten, øker motstanden mot kulde, og forskjellige sykdommer. Fosfor er nødvendig for god blomstring og modning frø, og nitrogen bidrar til å bygge grønne massen. Forresten, et overskudd av nitrogen i den jord - er årsaken til dårlig blomstring, som Pelargonium bruke alle krefter på vekst.

Transplantasjon for innendørs anlegg må utføres med veksten av rotsystemet (vanligvis i løpet av våren, før den aktive vekstsesongen). Det er umulig å velge Pelargonium altfor store potter, som det ville forstyrre riktig utvikling vil være vanskelig å oppnå ønsket form. Hvis anlegget er forberedt for dyrking i gaten, sin fjær sitter i bokser eller i jorden (etter at frosten ikke vil være en trussel). Høsten grave opp og transplantere det i en gryte, og da vil bære hjem.

I vinter, Pelargonium, så vel som mange andre planter, det kommer en periode med hvile. På dette tidspunkt redusere vanning maksimum og lufttemperaturen skal ikke overstige femten grader. Inneholder potter av pelargoniums trenger unna varmekilder.

Spørsmålet om hvordan å forplante Pelargonium frø seg hovedsakelig av erfarne gartnere. Hensikten med denne vanskelige saken er å få de mest dekorative former og uvanlige farger. Derfor, over internett eller i spesialiserte butikker for å kjøpe nye typer Pelargonium frø. Reproduksjon på denne måten er best utført i januar og februar. Jordsmonnet Blandingen er dannet av sand og torv (torv alene kan benyttes). Frøene trenger å så i fuktig jord, og deretter dekke med folie for å skape drivhus betingelser. Fra planting til de første skuddene vil foregå i tre uker. Når vil de tre første bladene, er det mulig å sete Pelargonium. Den viktigste roten er nødvendig prischipnut. Det stimulerer utviklingen av et sterkt rotsystem.

Pelargonium: forplantning av borekaks

Den mest populære er reproduksjon av en geranium ved poding. Det er raskt, enkelt og garanterer nesten ett hundre prosent overlevelse. Pelargonium borekaks kan settes i vann inntil røttene. Da trenger de å heie.

For formering med stiklinger, bruk kun rent verktøy, for å hindre at mikrober på fersk kuttet. Kniven må være skarp, pre-tørk med alkohol for desinfeksjon. Pelargonium borekaks kan roten på en gang, er det nødvendig å ta en stor blanding av elve sand og torv. Før planting i jorden skive er det anbefalt å tørke i én time, og deretter dyppe den i en vekstfaktor og banket trekull.

Rotsystemet er utviklet i tre til fire uker, hvoretter setet kan være planter i individuelle potter. Borekaks bør utføres i januar og rooting unge prøver ved en temperatur på tolv grader. For borekaks er kuttet apikale del av shoot med to eller tre blader. Å gi anlegget en vakker og lykkelig blomstrende busk, ung Pelargonium trenger prischipnut på femte eller sjette blad.

Svært ofte påvirket geranium "rzhavchinoy9raquo;. Denne sykdommen er en sopp natur, og hvis ikke raskt behandle den infiserte kopien, kan det lett spre seg til andre blomster. Og motsatt situasjon: i samlingen av innendørs planter dukket denne sykdommen, og hvis tiden ikke iverksette tiltak, før den kan stå og pelargonium. Bildet nedenfor viser innholdet av skaden, "rzhavchine9raquo;.

En annen svært vanlig sykdom, som har en sopp natur - en "black leg". Oftest påvirker borekaks som er satt ut i vannet for fremveksten av røtter. Infiserte elementer er best bare å ødelegge. Hvis sykdommen har gjennomgått moden plante, kan du prøve å redde den eller ta stiklinger, for ikke å miste denne typen.

Også påvirket whitefly pelargonium. Små insekter er synlige for det blotte øye. Hvis de ikke er så mye, så kan du prøve å samle manuelt. Men det er best å ikke starte prosessen umiddelbart og insektmiddel-behandlet plante. Av de mest populære måter er det verdt å merke seg at infusjon av hvitløk spray. Fremveksten av mellus provoserer fuktighet i jordsmonnet.

Pelargonium for street landskaps

Hvis du ønsker en vakker hage årlig luke, som varer til og med den tørre luften, er det, selvfølgelig, pelargonium. Formering med stiklinger kan du raskt få en sterk plante for sommersesongen, og innholdet i det åpne feltet. Pelargonium blir stadig mer populært i hagen blomster dyrking, er dette på grunn av sin høye dekorative. Beauty brukes aktivt for landskaps uteplass og balkonger som en kurv plante.

Spesielt vakker på verandaen eller terrassen i selskap med fargerike sommerblomster: verbena, lobelia, petunia, vil balsam se pelargonium. Bilder kan du visuelt kontrollere riktigheten av en slik kombinasjon av planter.

Hvis plante enkelt plante busker, så er absolutt nødvendig beskjæring, vil det gi en fin form.

Reproduksjon av pelargonium hjemme

 • I hverdagen er oftest kalles Pelargonium geranium og det er ingen dyrker som ikke har møtt den potteplante. Pelargonium og geranium tilhører den tilhørende slægten til familien Geranievs. Hjemme, er den vanligste Pelargonium og geranium blomsterbed på gaten er økende, men fortsatt brukes til å ringe disse to typer geranier.

  Denne blomsten har en rekke arter (mer enn 250) og har en hvit, rosa og røde blomster satt av farger, men bland det med andre planter er ikke mulig.

  Geranium kan avles på flere måter, og for å håndtere dem, må du vurdere dem nærmere.

  Oftest er Pelargonium avlet

  Men reproduksjon av frø kan føre til tap av varietekvaliteter av planter, for eksempel motley fargestoffer av blomster eller blader. Med stikker, som deler bushen, endres ikke de dekorative egenskapene.

  Pelargonium kan lett fortynnes ved hjelp av stiklinger. Den riktige tilnærmingen garanterer opptil 90 prosent av planteoverlevelsen. Det er best for reproduksjon av stiklinger egnet for tidlig vår eller tidlig høst. Om nødvendig kan du fortynne geranium om vinteren, men overlevelsesraten i dette tilfellet vil bli lavere.

  For alle årstider er det spesielle egenskaper ved planting av stiklinger.

  For stiklinger tas det voksne planter som krever beskjæring etter vinteren.

  Beskjæring våren fordel voksen busk, som det fører til dannelsen av stilkene og unge skudd.

  Stripped skudd er valgt fra kuttet grener, de er kuttet til 12 centimeter i en vinkel på 45 grader. På toppen går ikke mer enn 4 blader. Skudd skal ikke lignified, bare ung. Hvis det er en peduncle, er den avskåret. Deler av stiklinger behandles med aktivert eller pundet trekull eller maisrot.

  Enkle grader av pelargonium kan plasseres i vann for røtter, mens dekorative varianter nødvendigvis plantes i jorden.

  Forberedte stiklinger forblir tørket ved romtemperatur, borte fra sollys i 4 timer. Etter dette kan skudd plantes i morpott eller potter. Når pelargoner melker om våren, blomstrer planter i juni.

  En grunne, langstrakt krukke eller eske til frøplanter er tatt for dronningspoten. Du kan ta plastkopper eller små potter.

  I enhver beholder må det være åpninger for utgang av overskytende vann.

  Avløp helles i gryten, jorden kommer fra oven. Du kan lage jorda selv eller kjøpe en ferdig universal primer i butikken.

  For jorda er tatt:

  • to deler av blad humus eller torv,
  • del av sand, del av kull,
  • to deler av torvjord.

  Alle komponenter blandes grundig, den resulterende jorda skal være lett og luftig.

  Forberedt eller kjøpt jord smelter i ovnen ved en temperatur på 200 grader. Før planting av stiklinger, er jorden fuktet, etter drenering av overflødig fuktighet, kan man begynne å plante.

  Hvis det ikke er kull, kan du bruke en løsning av kaliumpermanganat, et systemisk fungicid. Slike behandling av bakken garanterer beskyttelse av planter fra forfall.

  I moderluten stikkes det i rader i en avstand på 5 centimeter fra hver plante. I briller med en plante. Etter planting er jorda rundt bunnen av stikkene fuktet.

  Hver skaft i en separat kopp

  Spesiell omsorg for spiring av stegg er ikke nødvendig. Vanning bør gjøres etter tørking av landet. Ved tørr innendørs luft utføres ytterligere sprøyting. Stegglinger vokser godt ved en temperatur på 18-24 grader. Hvis disse indeksene overskrides eller reduseres, reduseres livskraften av stikkene.

  Geranium borekaks ikke krever plassering i drivhus forhold, høy luftfuktighet fører til sopp-sykdommer og død av planter.

  Tre uker senere vises røttene. På den spirede planten er det nye blader. Etter 1 måned må små geraniumer plantes.

  Stiklinger i høst ligner på våren. Planter plantet i høstblomst på våren. Unge Pelargonium til våren blir en frodig buske som kan kuttes igjen for ytterligere stiklinger.

  Vinterspisser har sine kompleksiteter, siden overlevelsesgraden av pelargonium i dette tilfellet er mindre. Stiklinger er valgt på samme måte som i vår og høst stiklinger. Ved planting av stiklinger krever de en stabil temperatur i rommet og forlenger lysdagen. Lysets varighet bør være ca 14 timer.

  Ung pelargonbuske

  Reproduksjon av frø forårsaker heller ingen spesielle problemer, men i dette tilfellet kan de spesielle egenskapene til skudd avvike fra foreldreplanter. Forplantet av frø og varianter, og hybrider. I dette tilfellet, de resulterende planter har spesielle dekorative forskjeller i form av dekorative blader eller blomster.

  Den beste tiden for å så frø er midt på vinteren. Men noen produsenter er engasjert i dette hele året. Ved såing av frø i januar, om sommeren kan du få sunne, blomstrende planter.

  For en fortau eller blomsterbed passer dette alternativet best. Et stort antall unge planter er hentet fra frø. Også disse blomstene ser flott ut på balkongen eller et romslig vindu.

  For såing brukes en kassett eller en enkel frøplantekasse, som er fylt med et spesielt substrat. Ikke glem dreneringslaget, for det kan du ta perlitt eller fint utvidet leire. En del av torv, en del av sand, er tatt to deler av torvjord.

  Frø kan såes umiddelbart for 1-2 stykker i torvtabletter.

  Ferdig jord kalsineres, deretter spyles med en løsning av kaliumpermanganat eller et systemisk fungicid. Denne behandlingen vil beskytte frøene fra mugg og råd.

  1. Frøene fordeles over overflaten av fuktig jord i en avstand på ca 5 cm fra hverandre.
  2. Topp med et tynt lag av jord (2 millimeter).
  3. Vanning utføres fra sprøytepistolen.
  4. En eske med frø er installert på et varmt og lyst sted, dekket med en film.
  5. En gang om dagen ventes plantingen.
  6. Temperaturen i rommet skal være 20-25 grader.
  7. Ved tørking fuktes jorden med en sprøytepistol. Dette beskytter frøene mot å vaske ut.
  8. Om to uker er det skudd.
  9. Filmen er fjernet.
  10. For aktiv vekst er skudd markert.
  11. At frøplanten ikke strekkes, bør temperaturen senkes til 18 grader.

  Den etterfølgende pleie av plantene forårsaker ikke problemer.

  Små pelargonium fra frø, en ekte blad

  Når 4 blader vises, kan unge plantedyr plantes.

  Med en sterk vekst av geraniumbusken, er busken delt. Før planting, om det er mulighet for å plante anlegget i det åpne bakken, så er dette alternativet det beste. Når du transplanterer tilbake i potten, er roten delt, litt trimmet og sitter i separate beholdere.

  Drenering og jord blir hellet på bunnen av potten. Jorden er utarbeidet av torv, sand og torv. Planten er transplantert, bakken lander på toppen. Etter planting er bakken litt trampet. Et par dager vanning er gjort.

  Når er det best å transplantere en geranium?

  I løpet av våren har stiklinger bedre evne til raskt å rot og vokse. Sprøyting i dette tilfellet skjer før veksten av busken.

  På høsten skal stikker bli tatt før resten, dette garanterer en bedre grad av geranium overlevelse.

  Om vinteren kan Pelargonium bli transplantert hele vinteren, men i dette tilfellet krever planter mer oppmerksomhet og ekstra belysning.

  Reproduksjon av pelargonium ved stiklinger: video

  Pelargonium lar deg dekorere deg selv med vinduskarmer, balkonger og blomsterbed. Denne planten, med riktig planting, lar deg beundre dine blader og vakre blomster hele året.

  13. januar 2017 | 15:05

  Prøvde sete, men ikke ta rot borekaks, visne og vokse ... Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre: (

  14. januar 2017 | 17:56

  Prøv å rote i vannet først, men vanligvis blir geraniumet veldig enkelt uten ekstra manipulasjon. På våren kan du gjøre et nytt forsøk - tiden er god for vekst.

  12. mars 2017 | 13:22

  Jeg vokser mye pelargonium og geranium. Stiklinger utbredelse er ikke alltid vellykket, det er angrep fra totalen, selv om jeg gjør alt det samme. Zonal tørking er obligatorisk.

  Jeg forbereder gjennomsiktige kopper, drenering, hull. Land er vegetabilsk med tillegg av et kjøp.

  Skyll varmt vann med mangan og stå til stekene tørker opp skivene i 3 timer.

  Også i vannet, forankret. Det skjer slik: En stikker på den femte dagen vises, men den andre gjør det ikke. Overlevelse er rask, hvis livmorbusken har blitt oppnådd på samme måte. Hvis frøet venter lenge eller ikke i det hele tatt.

  Nå har jeg tørket stikkene - 5 stk. "Fikk det" er veldig vakkert. Etter at tiden går, skal blyanthull i jorda. sett inn kuttet, jordet er tett knust og strøket tørt ovenfra, slik at det er mindre fordampning. Briller satt på et lyst sted, men ikke solfylt. Uke ikke å vann. I gjennomsiktige kopper kan du se når du trenger det.

  12. mars 2017 | 14:31

  Naila, takk for din detaljerte historie om rooting.

  Reproduksjon av pelargonium ved stiklinger: hovedprinsippene for vellykket røtteri

  • Se hele bildet

  Pelargonium: generell informasjon

  Reproduksjon av stiklinger: alle subtiliteter

  Pulargonium forplantningsteknologi

  Vanskelighetsgrad i omsorg for unge kalachikami

  Plant fra familien av geranium, som har blitt en viktig egenskap av livet, ikke slutten av vinteren ser ikke veldig attraktivt. Stiklinger lar deg oppdatere den gamle busken og få plantemateriale til avl av unge blomster.

  Kultur kommer fra India og Sør-Afrika. På slutten av XVI- tidlig XVII århundre, har anlegget fått til England sjømenn brakte den til botanikere Royal Gardens. Europa møtte med pelargonium i slutten av XVII - tidlig XVIII århundre.

  Den britiske forskeren George Tradescans engasjert i valget av denne blomsten. Hvert nytt utvalg kalte han en engel. Et resultat av hardt arbeid - fargerike planter, dverg arter av pelargonium med doble og doble blomster.

  Nå er ca 280 arter av kultur kjent for biologer. Disse er årlige og flerårige urteplanter, halvbusker og busker.

  Pelargonium klarte å vinne verdens kjærlighet og profesjonelle gartnere, og bare elskere av innendørs planter. De er utfordrende å bry seg, enkelt gjenskape, kaste ut store, fargerike blomsterstand. Blomsten brukes til å dekorere rom, i rollen som en ampeliansk plante, de er dekorert med balkonger og hageplott.

  Dette anlegget er ofte referert til som blomstrende geranier. I hverdagen, kalles det "Kalachik". Selve navnet slekten kommer fra det greske ordet "kaken": en lang boll for sterkt lignet nebbet av denne fuglen.

  Se ofte støtt på vinduskarmer, - sone Pelargonium:

  • Til den tykke stammer (høyde 30 til 80 cm) er festet pubescent blader med en sterk lukt. De er innredet med mørke konsentriske sirkler.
  • Gjennom dette mønsteret planten har fått et annet navn - grenset pelargonium. Bright blomsterstanden, paraplyer består av enkle eller doble blomster. Deres skyggen er hvit, rosa, bringebær, oransje, rødt eller kirsebær.
  • Dele busken dyrket plante, frø eller stiklinger. Hvis du ønsker å få en blomstrende geranium så snart som mulig, er det nødvendig å dvele ved den sistnevnte metoden. Med denne metoden, en ny flerårig beholder alle kvaliteter av foreldre varianter.

  Pelargonium - gamle potteplante, har blitt anerkjent for sin enkelhet og skjønnhet.

  Forplantning av borekaks: inn og ut

  I utgangspunktet skaffe plantemateriale kan være hele året, men våren vil rykke raskere. Grunnen - begynnelsen av aktiv sap flyt. Sone og Pelargonium plyuschelistnym dette vil kreve 2 uker, en kongelig - opp til 4 uker duftende - opp til 6 uker. Når borekaks i vinter eller høst utseendet røttene må vente dobbelt så lenge. Hvis de vitale prosesser i vev av den voksne planten er suspendert, de vanligvis ikke kan vises.

  Young Pelargonium vokst under den kalde årstiden, vil nå opp under naturlig lys. I vintermånedene, vil de miste sin opprinnelige kompakthet. Om våren anlegget vil måtte kutte uten synd.

  Det mest gunstige perioden for utbredelsen av blomsten - våren og sommeren.

  Spesielt bekymringsfull om bryst stauder er ikke nødvendig: grenene bør kuttes nesten ved roten, og etterlater en 1-2 cm stilk. Sovende knopper på denne stykke blomst i sommer, tilbake til sin fordums prakt Pelargonium. Kalachik alle sine krefter "kaste" på utvikling av nye aktive blomstrende grener.

  Hemmeligheter i borekaks:

  1. De fleste root enkelt og raskt vokse tykke apikale borekaks. Rømme for avl, hvis den har minst 2 par av blader. Bare i dette tilfellet har han nok styrke til å slå rot.
  2. Alle knopper, er blomster piler avskåret, uten unntak. Det ville ikke ha vært synd på dem, gjør det et must. I motsatt fall, pelargonium "revet" blomstring og "glemmer" å slå rot.
  3. Feie borekaks bare ren instrument. Kniv tørket av med alkohol før avkutting med hver ny geranium: reduserer sjansen for mulige overføring av sykdom fra infiserte til sunne planter.
  4. De oppskårede skuddene vel slå rot i en spesielt fremstilt jord. Denne primeren med tilsetningen av sand og vermikulitt.
  5. For vellykket pode er viktig å velge den beste tiden og de riktige skudd.

  Teknologi pode Pelargonium

  Reproduksjon opp - virksomhet enkel. Sekvensen av handlinger:

  1. Forbered borekaks lengde 5-7 cm lavere kutt (skrå) -. Umiddelbart under nyre, den øvre (fremre) - over nyrene.
  2. Raw permisjon i 2-3 timer på et sted hvor det ikke er direkte sollys. Tips av borekaks tørke ut og ta filmen.
  3. Skive stenket med kull pulver eller Kornevina for å forhindre forråtnelse.
  4. Tilberede plastkopper, etter å ha gjort dreneringshull.
  5. Fylle beholderen med jord.
  6. Fukte substratet. Anbefalt behandlingen med kokende vann og en konsentrert oppløsning av kaliumpermanganat til å drepe parasitter.
  7. Den avkjølte første fremstøt stengel 2-2,5 cm.
  8. Begre skuddene ble lagret ved en temperatur på fra 20 til 220 C. borekaks Pelargonium uten ekstra deksel krever. Det vil være nødvendig dersom bladene slått gul og visnet.
  9. Disse blomstene gjemt under en bank eller en større gjennomsiktig glass i noen dager. Legge merke en bedring i tilstanden av planter, "drivhus" clean.

  Etter de første rikelig vanning borekaks "vannet" med forsiktighet. Røttene av plantene er fortsatt der, så væske bør det ikke være mye. Sterk plate føre til råtnende av unge pelargonium. Spray skuddene ikke trenger. Suksessen til pode si røtter som virker gjennom de gjennomsiktige veggene i koppen. Fanget på anlegget er aktivt vokser og danner nye blader.

  Flower transplantert i en gryte i nærvær av underjordiske skudd rundt omkretsen av beholderen.

  Noen kjennere av Pelargonium kjøpt for avl spesielle torv tabletter. De øker i volum, hvis suge dem i 1-2 minutter i varmt vann.

  I sentrum av tabletten har en utsparing hvor plantematerialet er satt inn. Konstruksjon er plassert inne i engangsbeholder og vente for utseendet av røttene fra avløpshullet. Pelargonium poding teknologi er korrekt arbeidsstykkematerialer og som gir betingelser for opprettelsen.

  Vanskeligheter med omsorg for de unge opp

  Fanget på anlegget "signaliserer" deres utseende misbruk forvaring forhold. Også Pelargonium forårsake problemer skadedyr og sykdommer i innendørs anlegg.

  Problemer og deres løsninger:

  • Gulnet nederste bladene. Med mangel på fuktighet tørker opp bare kantene. Hvis pelargonium har fylt hele arket vil visne.
  • Kantene av bladene blir røde. Plant kaldt. Om vinteren er det nødvendig å potten opp til å skyve vekk fra vinduet.
  • Formørket foten av stammen. Geranium slo blackleg. Flower er nødt til å ødelegge. Årsaken til sykdommen - platetypen, fast underlag.
  • Stilkene blir bart. Lite lys.
  • Bladene er dekket med grå mugg. Dette er en sopp sykdom forårsaket av overskytende fuktighet. Besparende tiltak - fjerning av berørte deler behandling fungicid.
  • Sunt utseende Pelargonium lange blomstrer. Blomsterstanden er ikke dannet på grunn av for varm luft i vinter.
  • På bladene ble gulning flekker. Slike Kalachik truffet rust.

  Kunnskap om reglene for omsorg for stiklinger av Pelargonium bidra til å holde dem friske og ungdommelig utseende.

  Periodisk beskjæring opp kan du oppdatere gamle anlegget og på samme tid å skaffe råstoff for dyrking av unge busker. Belønningen for din innsats - søt, brightly blomstrende geranium i vinduskarmen.

  Mer informasjon finner du i videoen.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer

  Mange mennesker feilaktig tror at Pelargonium og geranium - er ett og det samme, faktisk de er forskjellige arter, skjønt relatert, som tilhører samme familie. Pelargonium borekaks vel okorenyayutsya og vann.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer

  Interessant over hagen og hagen

  Forumet er et spørsmål ubesvart, hjelpe deltakerne, og de vil hjelpe deg.

  Direkte nå

  (C) 2012-2018 MegaOgorod.kom - Tidsskrift for sommeren beboere og gartnere.

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  2 + 4 =