Peisovn

Furnace for et lysthus laget av murstein med grill og røykhus

Siden andelen av private husholdninger gradvis økende i Russland, har det samme antallet er stadig økende antall variasjoner på design av hus tilstøtende paviljonger, der spesiell oppmerksomhet er betalt til kjeler. Ovn for gazebos - nesten et obligatorisk element, som lar deg ikke bare nyte komforten av levende ild, men å lage en rekke retter og selv gjøre kaker.

Grill, grill, grill, russisk ovn, peis - dette er bare en liten del av det som kan bygges i lysthuset, mens enkelte modeller kan til og med være multifunksjonelle.

I artikkelen vil vi fortelle deg hva slags aggregater er og hvordan du kan lage ovner for arbors selv.

Tre lysthus og russisk komfyr

I et åpent område

Brick komfyr i et tømmerhus lysthus

Kompleks med grill

I Russland anses tradisjonelle russiske ovner å være praktiske og enkle å drive - grill og grill.

Det er den ekte russiske komfyren i lysthuset som er usannsynlig. For et lite rom er det for massivt, tungvint og krever ikke mye ledig plass. Mye mer rasjonell er den russiske miniovnen, som er flere ganger mindre og mer praktisk. Strukturelt er det ganske bra en brazier, som er laget i stil med en la Rus, og utfører de samme funksjonene.

Praktisk for bruk er en grill med komfyr. En slik varmegenerator er ikke bare egnet for et lysthus, men også for et kjøkken, siden det lar deg lage alt, inkludert en grill. Ikke tilrettelagt for baking av bakevarer.

Ovner - grillgriller

En klassisk fast brazier er en godsend for noen dacha. Ikke bare det, med slike dimensjoner, er det ganske enkelt og krever ikke et sterkt fundament, det kan du samtidig koke opp til tre retter - grillet grillspyd og plate.

Dette er virkelig en ekte kokkens kompleks, der det er en spyttgrill, en brazier med hull for spyd, et røykhus og en komfyr, hvorav størrelsen gjør at du kan plassere enda en kjele. Av manglene - et kraftig monolittisk fundament til en dybde under det frie nivået på bakken og en ganske plagsom konstruksjon.

Stekeovnen gir ingen praktisk fordel. Dette er den samme peisen, som er utstyrt i huset for estetikk, men bare dekorert på gaten. Stilig, vakker, men ubrukelig.

Den mest praktiske alternativet ovn i lysthuset, som vil muliggjøre og lage mat på grillen eller ovnen og nyte den knitrende og innføring av levende ild. Av størrelsen på denne designen er relativt liten, men det krever et ganske solid fundament. For informasjon om hvordan du gjør grunnlaget for grilling, finner du i artikkelen "Fundamentet under ovnen i badekaret", som beskriver all teknologi i etapper, noe som indikerer komponentene og sekvensen.

Nødvendige verktøy og materialer:

 • vanlig murstein - 360 stykker;
 • fireclay murstein SH-47 - 120 stykker;
 • løsning basert på chamotte leire og elv sand;
 • trowels;
 • drakk på steinen;
 • bygningsnivå.

Det forberedte fundamentet er dekket med to ark ruberoid-lapping for vanntetting.

1 rad, en nisje dannes for brensel og 2 nisjer av samme størrelse for forskjellige kjøkkenbiter.

2-8 serier - i henhold til tegningen med obligatoriske dressings, slik at mursteinene passer i en forskjøvet rekkefølge.

9 rad - sett nøyaktig i henhold til tegningen, og langs kantene kutt ned to murstein under fremtiden.

10 rad - konstruksjon av en bue av ildfast murstein Ш-47, for basen bruker et stål hjørne ved siden av hvor du legger en stripe, her vil ligge en rekke ildfaste murstein. Når du bygger buer over nisjene, klippe mursteinene på sidene på en slik måte at buen viser seg å være halvcirkelformet.

11 rad - legg buet overlappende, skjære ut mursteinene, henholdsvis, som passer bak dem. Vær oppmerksom på tegningen der blankene i hver rad er merket.

12. rad - alle nisjer er helt dekket med murverk. For at det mellom mursteinene ikke lykkes, er det festet med metallhjørner og striper. På den sentrale delen ta en chamonte (brannsikker) murstein, som vil ha hovedbelastningen i form av et brenselkammer.

Murverk skal utføres på en slik måte at mursteinene ser ut til å henge over 11. rad. Dette kan oppnås ved å øke sømmen med 0,5-0,8 cm fra hver murstein.

13. rad - sidevegger kommer fra vanlig murstein, hoved en - chamotte SH-47. Også på kantene, la en liten sømme slik at mursteinene lett rager utover.

14 rad - den faktiske basen av drivstoffkammeret. Sidevegger er også lagt ut fra en enkel, og den sentrale delen av ildfast murstein.

Overgangen mellom de to typer mursteinene skal være minst 20 mm for å sikre en temperaturutvidelse av ildfast murstein. Hvis dette ikke er gjort, vil chamotten begynne å sprekke og deformere i løpet av tiden. Dette temperaturgapet kan legges med en basaltledning - et varmeisolerende, ikke-brennbart materiale.

15-16 rad - i henhold til tegningen, og langs kantene på chamotteen må du kutte 2-centimeter chamfers på forskjellige steder. Dette er stedet for fremtidig festing av grillgrillen. Det anbefales å gjøre på flere nivåer, slik at du kan tilberede en rekke retter.

17. rad - buet overlapping av brennkammeret fra chamotte med samtidig løfting av alle veggene. Mellom de indre mursteinene legger du bredere legging slik at de stikker innover, og sideveggene skar ut tydelig i henhold til buetakets form.

18-20 rad - i henhold til tegningen.

21-serien - begynnelsen på ereksjonen av skorstein-dreneringsrøret.

22-24 rader av mønsteret med en gradvis forskyvning av mursteinene inni. I den 24. rad må skorsteinhullet være 1 murstein. Rørets kontur er vanligvis samlet fra chamotte, den ytre delen er laget av vanlige fyldige murstein. Vær oppmerksom på hvor riktig røret er montert, slik at det i fremtiden ikke fører til brudd på leddbåndene.

Rørets høyde avhenger kun av høyden på arboret. Strenge regler om høyden på røret over taket er ikke, men det er bedre å gjøre det minst 100 centimeter for ikke å svelge den skarpe røyken mens du slapper av i naturen.

På denne grunnen er ovnenes konstruksjon i prinsippet ferdig, det gjenstår å gjøre noen endelige berøringer for sin endelige utforming.

 1. Countertop - egnet som keramisk fliser, og en steinplate laget av naturlige eller kunstige råvarer. Ifølge opplevelsen er hele bordplaten av stein foretrukket for fliser. Over tid er de innvendige sømmer forurenset og bare umulig å rengjøre. Selvfølgelig kan de regelmessig utvides og fylles med kitt, men er det nødvendig? En stein, spesielt en kunstig, er et veldig sterkt materiale som er veldig vanskelig å skade mekanisk, selv om det er lett å kutte brød og kjøtt på den.
 2. Dører i nisjer. Dette materialet er helt avhengig av vertinne, da ingen kritiske belastninger utsettes og trengs bare for estetisk utforming av rom.

Hvis du vil, kan du lage en servantramme i stedet for en benkeplate. For å gjøre dette overlapper høyre eller venstre nisje i 12. rad ikke, men fortsetter å legge ut mursteinen i henhold til tegningen. Her kan du installere en vask, ta med vann til det og arrangere et ekte, komfortabelt kjøkkenkompleks i naturen.

Jeg kjører andre gang til Phoenix-elegant. Jeg forstår ikke hvorfor en slik høy temperatur destillasjon? Brann.

 • 01.01.2018 »Hvordan isolere en vegg i en leilighet fra innsiden

  I PIR-plater er det fornuftig, hvis du trenger et privat hus for raskt å legge til varmeisolasjon. Luker ikke, ikke.

 • 01.01.2018 »Den beste hjemmelagede enheten - hvordan du velger og fra hva

  Hallo Hvert år er enhetene forbedret, barnsårene elimineres, vi anbefaler.

 • 01.01.2018 »Den beste hjemmelagede enheten - hvordan du velger og fra hva

  Nyttig artikkel. Hvis du vil vite min mening, vil jeg dele den. Jeg gjør også mitt hjemmebrygging.

 • 01.01.2018 »Hjemmelaget enhet Domovenok

  Domovyanok 1 var min første moonshine. Jeg kjøpte den i uvitenhet om reklame ble forfulgt. .

 • Ovner for paviljonger: forskjellige alternativer

  Arbor med komfyr i villaområdet - en nyttig og vakker struktur. Koking i en ovn på gaten kan være en rekke retter: shish kebab, flate kaker, bakte grønnsaker. Mat tilberedt i naturen vil bli enda mer deilig. Siden ingen hvile ikke kan uten deilige retter, vil et lysthus uten komfyr eller grill ikke være fullført.

  Bilde 1 - Arbor med komfyr

  Selvfølgelig kan du bygge en brann i et bortgjemt hjørne av området og steke kjøttet, men er det sammenlignbart med komfyren i lysthuset? Grill i lysthuset er mye mer funksjonell og tryggere enn åpen ild. Fordelen er først og fremst fraværet av røyk og en binding til godt vær.

  Valget av ovn avhenger av dine preferanser. Noen har nok "to i en" arbor - en bygning med grill, og noen som hagen paviljonger med grill og grill, det er "tre i ett."

  Det er mange variasjoner i arrangementet av utbruddet i lysthuset og deres kombinasjoner:

  • et grillkompleks med grill;
  • et kompleks av grill, grill, peis og kjele;
  • et grillkompleks, en ovn og en russisk komfyr;
  • kompleks grill, grill, røykhus og russisk komfyr
  • kompleks grill, grill, kjele og ovn;
  • kompleks grill, grill, kjele og spytt.

  Den mest enkle og vanlige typen lysthus med indre hede er et stasjonært lysthus med komfyr. En slik ovn er vanligvis plassert på baksiden av strukturen eller i midten.

  Foto 2 - Stasjonær komfyr for lysthus

  Grill, peis og grill utfører forskjellige funksjoner og er fundamentalt forskjellige.

  Murstein er en type konvensjonell ovn. Teglkonstruksjon er egnet for åpen og lukket lysthus. Om sommeren kan sommerhuset med grill brukes som sommer kjøkken, du trenger bare å utstyre den med bord og stoler. Når du bygger en grill, må du være forsiktig med å installere en skorstein.

  Peiser er designet for å skape en koselig og spesiell atmosfære. Peisen er ikke laget for matlaging og har ikke rist på kulene. Men ingen ovn vil varme lysthuset som en peis.

  Foto 3 - Peis for lysthus

  Den russiske ovnen anses også som en slags peis, det bringer en spesiell nasjonal smak til konstruksjonen. Cook i ovnen kan du bare spise i en spesiell rett. En grill med en russisk ovn gir deg mulighet til å kombinere fordelene ved en peis og grill, dette designet gjør at du kan varme opp nær brannen og lage mat.

  Bilde 4 - Russisk ovn

  Svært populært er grillen. Prinsippet om drift ligner på grill: du må fylle opp brikettene antennes det og lage mat på grillen. Forskjellen er at på grillen kan du lage flere retter: biff, pizza og fisk. grill lokk tillater jevnt varm, maten koker jevnt, raskere og mykere kjøttet blir oppnådd.

  Bilde 5 - Gazebo Grill

  Arbor med kjøkken er et utmerket valg hvis du liker å lage mat utendørs. Du kan alltid kombinere mat og hyggelig tidsfordriv i selskap med familie eller venner. Dessuten er dette kjøkkenet ikke byttes i bevaring av sesongen eller når kokt syltetøy, trenger du ikke å forholde seg til kjedelige overføring av avlingen til huset.

  Bilde 6 - Sommer kjøkken

  til sikker drift av ovnen i lysthus krav:

  • Fokusområdet kan ikke lagre brennbare stoffer.
  • Grill, grill og andre konstruksjoner for matlaging er ikke ment for å varme opp luften i arbor, og kan ikke brukes til oppvarming av bygninger.

  Bygge gazebos begynner alltid med utarbeidelse av prosjektet. Byggeprosjekter kan bli funnet på Internett. Prosjektet skal gjenspeile den generelle ideen og bygningsdesign. Å plassere en arbor kan kombinere ulike materialer. Arbor bør integreres i landskapet hageflekk, kan det gjøres ved repetisjon av viktige elementer i utformingen av huset lysthus.

  Når du velger en ovn bør vurderes:

  • komfortabelt arbeid med denne modellen;
  • styrken av materialet og selve konstruksjonen;
  • ovn dimensjoner;
  • temperaturområde, noe som gir en ovn;
  • kopling Arbor ovn design.

  Hvis størrelsen på pergola ikke tillater det å utstyre grill eller grill, kan du sette dem ved siden av hverandre under en spesiell baldakin.

  Bildet viser et prosjekt med en grill lysthus.

  Figur 1 - Prosjekt for en sommer kjøkken hage

  Ovn for lysthus med hendene

  I motsetning til ovn og peis grill kan som ligger i konstruksjonen og være bærbar. For hage grill er rett og slett uerstattelig, kan den brukes til fremstilling av røkt kjøtt eller fisk. Legg til glør noen sprigs av kirsebær eller einer og nyte den unike smaken av brunet kjøtt.

  Deres egne hender for å bygge en grill er ikke så lett, men med visse ferdigheter, hvorfor ikke prøve deg.

  passende stein eller murstein for bygging av lysthuset med en grill. Legging den del av ovnen, som er i direkte kontakt med ilden, murt av ildfast stein. Hoved funksjonelt element av grillen er en støpejern nederlandsk ovn og grill for matlaging.

  1. Installasjon som angitt fundament ovnsstørrelse. For liten nok grill ovn er 1,5 x 2 meter.
  2. Murverk ovn. Veggtykkelsen av murstein er lik dens bredde. For fikserløsning fremstilling av murstein fra rød leire, sand og sement i et forhold på 2: 3: 1.
  3. Murverk produsert i form av bokstaven "W", der en av delene vil være i rollen som en ovn, og den andre vil trenge å organisere skrivebordet ditt. Løsningen må settes på forskaling, justere og kan spres på toppen av murstein. Ved legging av murstein av det neste lag for å binde sammen med den foregående murstein oppløsningen påføres på dets endeparti.
  4. Andre rad spredt med murstein halvert, vil det skape en båre bandasje. Til denne murstein er kuttet med vinkelsliperen.
  5. Ved å sette et konvensjonelt skjema 7, 8 og 9 rader, og 10 på den sjette krets, og skaper en annen projeksjon. Så gå tilbake tre rader med vanlig mur og fjortende - anslått. Dette fullfører halvparten av det femtende rad.
  6. BBQ halvparten vil også være en enda eller oddetall. murverk høyde bør ikke være for høy, fordi det ikke er noen utkast. Deretter må du lage et sett for ovnen ved å følge den neste serien av utstikket. På hylle må man for å feste de to metallbraketter i en avstand på 25 cm, vil de bli arrangert torchkovy nummer som danner det fremre kropps av lyset.
  7. Posterior fornix passer for torchkovoy mur, murstein Basert på forrige rad og hjørne.
  8. Mellom veggene er parallelle med hverandre, er festet to gittere i en avstand på 20-30 cm. Tykt, bunnristen egnet for kull. Den øvre rist brukes til steking kjøtt, fisk og andre produkter.

  Skjema 1 - ordningen mur grill komfyr

  Ovn komplekset er mer komplisert å implementere og inkluderer:

  Ovnen er en kompleks blanding av forskjellige typer av ovner. Et karakteristisk trekk ved de kompleks-ovn ovner er at enhetene er anordnet i liten avstand fra hverandre og er ikke bundet murverket.

  Bilde 7 - Furnace system for lysthus

  $ Kjøp BBQ murstein lysthus kan være priset til 90.000 rubler. Pris ovn komplekser fra 900 til 2000 dollar per robot.

  Bildet viser en ovn komplekst prosjekt.

  Ovn endring arbor ugjenkjennelige og utvide funksjonaliteten. Velg ovn størrelse arbor, utseende og funksjon. Hearth men praktisk anvendelse har estetisk verdi, det vil bidra til å slappe av og komme bort fra de små problemene.

  Legg til en kommentar

  Reparasjon, og fullstendig utfylt i Moskva og Moskva-regionen! Vi er klare til å sdelatdlya deg.

 • Egne aktiviteter for reparasjon og konstruksjon

 • bygge~~POS=TRUNC reparasjoner

 • Jeg tilbyr sine tjenester for å reparere din leilighet fra bunnen av og er ferdig, samt alle typer dekorative s.

 • Vi utfører arbeider totalentreprise og enkelte arter.

  Fri programvare for å designe hus

 • Hvilket program å velge for utformingen av kjøkkenet?

 • Design taket gipsplater: 120 + relevante ideer fra etterligning av himmelen til den afrikanske savannen

  © 2007-2018 EtotDom - Exchange Building og reparasjon bestillinger

  Ved bruk av materiale fra nettstedet må

  gi en hyperkobling til nettstedet: etotdom.com

  Er du sikker på at du vil slette denne kommentaren?

  Er du sikker på at du vil slette alle bruker kommentarer?

  Er du sikker på at du vil avvise brukerens kommentar?

  Er du sikker på at du vil flytte brukeren i en kommentar spam?

  Er du sikker på at du vil flytte en bruker kommentar til papirkurven?

  Ovn for lysthus: kjøpe eller bygge det, grill og grill i lysthuset

  Riktig valgt og bygget sin egen ovn for lysthus gjør det ikke bare mer behagelig. Lysthus med stekeovn ganske takle rollen som en sommer kjøkken, ikke skitten, tvert imot, pryder infield.

  Selv om du bare sette en grill i lysthuset, er det mulig å endre måten at tilberedningsfunksjoner i stor grad utvide og røyk lysthus vil bli redusert til et minimum. Se nedenfor. Hvis vi tar hensyn til alle særegenheter for drift av kokeanordning for fast brensel i utendørs uoppvarmede rom, og noe arbeid på kjøkkenet sommeren fug i huset vil bli glemt så lenge været tillater deg å lage mat i luften. Om hvordan du velger å kjøpe ovnen i lysthus og hva du trenger å vite for å bygge den der selv, og skrevet denne artikkelen.

  Pergolaer med ovner

  Det faktum at utendørs ovn må være motstandsdyktig mot ytre påvirkninger, selvsagt. Det er ikke helt klart mål på deres innvirkning på strukturen av ovnen: et temperaturområde som ovnen skal bære, under tilsettes minst 10-15 grader, og deretter alt 30-50; ovnen på en vinter i huset er ikke angitt. Plastisitet av den tradisjonelle leire ovn Løsningen på dette er ikke nok, gaten før ovnen ble plassert i leire-kalk, etc .. modifikasjoner klassiske mineral mørtler for ovner. Ble satt til en løsning av eggene, men likevel fungert som utendørs ovn uten videresending av styrken på 10-15 år. Derfor, i dag hovedsakelig utendørs ovn lå ikke på leire løsning, og lim ovn; det er produkter av moderne kjemi. Utad er de tilsvarende bygge sement-sand mørtel, men de er basert superlegering eller finmalt sementovnen steatitt stein på et bestemt bindemiddel med tilsetningsstoffer, myknere. Furnace lim dyrere enn de gamle ovn løsninger, men flere plast best hvit leire, og designet for utendørs frost og fuktighet.

  En annen mindre naturlig krav temperaturstabilitet i arbeids område av ovnen. I sommer en masse som er bakt i løpet av kull og alle tilberedt over åpen ild. Grill Ovn for lysthus eller lignende. I likhet formål er å holde temperaturen på produktplasseringen området ikke mindre nøyaktig enn gjør gasskomfyr, eller på annen måte vil brenne eller vil smakløs. Dette kravet er ytterligere økt dersom en ovn røykeri: en enkel kortsiktig tap av den sure kondensat i eldhuset skapet ødelegger mye.

  Imidlertid, til ovnen i lysthuset ofte teknisk umulig å gi en høy skorstenen og komplisert system av kanaler, stabiliserings- trekkraft og glatting vinden blåser ut røret. Av estetiske grunner, gjelder ikke alltid og deflektor. Da må du ofre effektivitet ovn og sikre dens teknologiske kulinarisk kvalitet på andre måter. Se nedenfor.

  Og til slutt, hvis stekeovnen i paviljongen er bare egnet for grilling, grill og roastbiff, det eksister betydelig del av sin fortjeneste. Som en konsekvens - er påleovner ofte konstruert som en del av den kulinariske komplekset, noe som gjør det mulig å tilberede og daglig mat. Optimalt, men ganske tidkrevende avgjørelse i denne saken - bygging av et kompleks av sommeren matlaging samtidig med et lysthus, se også på slutten ..

  Det er vanligvis to måter å gi universell hyllest til kvaliteten på mat, tilberedt i ovnen bowline. En av dem - bruk av chamottestein, ikke bare for ildfast kjerne, men også for foring (vender innover) i hele ovnsrommet og skorsteinen. Spesifikk varme og varmeledningsevne av chamotte stor: ovn har lenge nok til å varme opp, men da den termiske stråling fra veggene i flammerommet i en viss grad sparer temperaturvariasjoner i det, og skyvekraft i ildfast leire skorsteinen holdes stabil.

  Poryadovkoy på ovn-grill for gazebos bygget på dette prinsippet er vist i fig. Den samme utforming benyttes et annet prinsipp, se nedenfor, men dens største ulempen -. Ganske et stort antall stålinnsatser (10 serie) og forbindinger ledning (p 22-28). Den termiske utvidelseskoeffisient (TCR) ble større enn den for chamotte og spesielt ved murstein, og arbeidstemperaturområde i ovnen akselen bredere enn kake, cm. Ovenfra. Tilstedeværelsen av stål i konstruksjonen av en ovn negativ innvirkning på levetid og krever svært forsiktig aktiviteter på sin konstruksjon.

  Poryadovkoy ovn brazier for arbors

  Videre chamotte - materialet generelt ikke for utendørs anvendelse. Praktisk talt er det evig i en varm, tørr atmosfære, og til slutt til utendørs er ødelagt. Jo før - påle i ovnen, som er verdt et uoppvarmet om vinteren. Forlenge levetiden til slippes ut utover chamotte kan være termisk vlagoottalkivayuschey impregnering, f.eks., Økt akrylsyre og vannbestandig gipspuss duktilitet, f.eks., The kalk med vermikulitt og polymere additiver. De fleste plastisitet av gips er nødvendig, fordi TCR ildfast stein mer enn andre byggematerialer.

  Merk: hvordan å bygge en BBQ grill lysthus i en litt annen utforming, se videoen nedenfor .:

  Video: Et eksempel på bygging av ovnen med grill

  Med kompleksiteten i keramikk og oppstyr generelt mye, så i ovnen for arbours ofte klare seg uten det, utføre dem med pipe utstyrt med et telt-dymoulavlivatelem (røyk paraply). I dette tilfellet, er rollen til temperatur og vind spjeldet inntar en gasspute under teltet. Sin aksjon mot blåser ut kort, bare i vinden, så i områder med sterk vind lang tid å sette på komfyren bare røyke telt anbefales ikke.

  I de rolige kantene er det nok til å sette et telt over vanlig grill til å grille for å holde tritt med tiden og brenner ikke, pos. 1 i Fig.:

  Flues for ovner i lysthuset

  Selv bare fokusere (se. Nedenfor) med vind gjerdet styrker den positive effekten av teltet. Det bør være i samsvar med den regel at jo mer åpne vind ovn, desto større må den telt og under - rør, pos. 2 og 3. Det er spesielt effektivt murstein telt lukket over flammerommet, pos. 4. Det vil si, i en slik ovn akselen kan holde temperaturen i kokesonen ikke mindre nøyaktig enn gass området, og kan være utstyrt røkeri, se også. Forth.

  Merk: dessverre, sette pipen med en paraply gate (antispinn), kan du ikke - gå røyk og røyk.

  Ovennevnte informasjon - generelt, de kommer godt med når du velger en ovn kjøp. Men det viktigste du trenger å vite når du skal bygge en ovn i lysthuset eller kjøpe - eller du skall ut minst $ 2000, eller kvitte seg av byggverket, som vil koste ca. 1000 av den samme valuta, i tillegg til kostnaden av ovnen. Enten må ofre smaken av mat.

  Klar for ovnen gazebos er tilgjengelig i flere former for gjennomføring. Modulær Kompositt (.. 1 pos Fig nedenfor) er meget enkel: belastningen på bæreflaten ved dem ikke overstiger bygging av boliger 250 kgf / sq. m, slik at den sammensatte ovnen kan plasseres bare på gulvet. Modulene leveres ferdig montert, de kan plasseres for eksempel møbler: Håndteres med forsiktighet, bære. Den sammensatte stekeovn og puster på alle driftsparametere som tilsvarer en god murstein, men $ 2000 for dette er fortsatt billig.

  Ferdig ovn for industriell produksjon arbors

  Composite mini-stekeovn, pos. 2, vil koste 2-2,5 ganger billigere, og om vinteren går det inn på låven en person; på de fleste - to. Dette er nødvendig, fordi mini-ovn er økonomiklasse av produktene de fleste av dem ikke er sertifisert for frost. Av samme grunn, ikke økonomi mini-ovn innånding og kvaliteten av hennes bakt i beste fall litt over gjennomsnittet.

  Nasjonale steinovner, pos. 3, laget av kleberstein eller full erstatning. produkter gir den høyeste kvalitet av medfølgende deler. Kostnaden er bare litt lavere enn den ferdige modulære ovnen. på stedet installasjon av leverandøren formelt gratis, men før at du trenger å bestille byggingen av grunnlaget (over halvparten ovn veier et tonn), som koster $ 200- $ 900, avhengig av hvilken type av den eksisterende bygningen og det lokale miljøet. Dersom grunnlaget er hjemmelaget - Henting og du vil annullere garantien.

  Proprietær stål ovn ildsted for lysthus (. Pos 4) kan bli funnet for $ 250-300, og b / a gyldig, vel - halve prisen. Den veier, avhengig av modellen, 100-250 kg, kan settes på gulvet. Men kvaliteten på produktene - ikke høyere enn en basar grill.

  Du skal bygge en ovn for lysthus med hendene, må du i tillegg til de ovennevnte funksjoner, for å vite noe annet om byggemetoder. Som vi har lært, må ovnen i lysthuset tilfredsstille følgende. vilkår:

  1. Strukturen av ovnen må være så liten som mulig metall og chamotte. Det er bedre å gjøre uten dem;
  2. Optimal utforming - med flammen kammeret og røkkanalen telt;
  3. Kvalitet bakt produkter (grill, grill, grill) fra ovnen må oppfylle de høyeste kulinariske standarder;
  4. Ovnen må tillate å lage daglige måltider.

  Solid ovn helt utelukke n. 3, som derfor ikke tas i betraktning. Ovnen i lysthuset, enestående velsmakende, som skal bygges av murstein.

  Å bygge en murstein ovn i lysthuset, som tilfredsstiller alle disse kravene, er det mulig, ved hjelp av moderne sement lim. Blant dem er det raskt produsert i rør. Bricks de kan limes til hverandre i lufta, noe som gjør det mulig å konstruere en murstein flat tak uten boliglån. For komfyr-maker-ortodokse er kjetteri - som murstein i taket henger? Men mange moderne prosjekter ovner er beregnet på en måte å legge. Poryadovkoy således beregnet på datamaskinen med all den nye struktur i ovnen krefter og påkjenninger.

  Rask-tørkende road lim og anvendt i minst 15 år, så pålitelige data om holdbarhet kastet dem ingen ovner. Men ovnen i en lysthuset uten pant kan limes og "normal" høy styrke fuktighetsbestandig lim ovn, f.eks. ScannMix eller innenlands K-77, om bruk av teknologiske metoder, kjent siden antikken - nemlig en midlertidig seng legging. I gamle dager ble det bygget på nok plast morter og gamle bygninger med tak av murstein her og der overlevde. Når saken gikk til den robuste, holdbare og billige, men hard og sprø sement fra mergel, metode for midlertidig seng forble i Annals of teknisk utvikling, men en datamaskin beregning poryadovok og ovn lim det er ganske bra.

  Hvordan å legge ned murstein flatt tak uten boliglån

  Kretsen konstruksjonen av de hengende flate murstein tak på en midlertidig sjikt er vist i fig. seng skjold er dekket med en film - en god ovn lim klissete nesten som assembler. Timing 7 (2-9), og 20 (10-30) dager. betegne tehpereryvy for å sette de ovennevnte klebemidler resp. 50% og den totale styrke; diurnal perioder - den maksimale produksjonstiden for denne fase av arbeidet for de samme klebemidler (1 og 10 dager.); for andre, kan de variere. Legging ut et sett av laminert flat seng av gangen, må du strengt observere følgende. regler:

  • Overlappingen bør ikke være mindre enn 2 rader av murstein.
  • Det bør også være fullført noen hul konstruksjon som fordeler vekten av strekket i konstruksjonen, slik at de hengende klossene sammentrykket sidelengs.
  • trenger bare å bli bygget på godt beregnede dataprosjekter, ingen vits!
  • Fravike poryadovok design, timing og stadier av produksjonsteknologi arbeider godtas en tøddel!
  • Det er også uakseptabelt å overskride design belastningen på gulvet - topp ferdig å bygge noe fra ham, falt tyngre laster spesifisert i prosjektet spesifikasjonen.

  Full-funksjon ovn i arbor må ikke alle. Hvis festen i lysthuset holdes jevnlig i godt vær, er det mulig at det beste alternativet ville være en enkel hjem for en grill. Bygget hjem for en grillfest på fundamentet som er beskrevet nedenfor. Murverk - til enhver ovn murverk løsning for utendørs ovner, ikke nødvendigvis på limet. Den lysthuset, for å unngå at røyk, er dette senteret nok til å tilveiebringe en paraply av røyk forsinking.

  Apparaturen og ildsted grill tegninger.

  ildsted grill anordning som er vist til venstre i fig. Bonder (vpoperek) rad av klosser som brukes for skrensestekeapparater med gitteret grillen. Disse radene er ønskelig å gjøre noen til å grille kan settes i ulike høyder over brikettene; mens dens betydning minimere til grillrist sette kjøkkenutstyr. Frityrgryte for matlaging grill fjernet fra og lagt inn i gjerdet en bærbar grill. Tegninger dual-ildstedet grill er på den høyre i fig. Dette kan være forberedt på en gang 2 retter; sant brensel vil det ta mye mindre enn for en brann.

  Hvis det er nødvendig for å møte alle de ovennevnte krav til ovnen for lysthuset, må du bygge en seriøs. Uten noen moderne nyvinninger møter det en liten russisk komfyr, pos. Figur 1; og det er også ganske økonomisk. Men, akk, byggingen av den russiske ovn komplisert, men på den minste behovet til 2500 murstein.

  Mulige alternativer for ovn lysthus

  Ovn gazebos ofte stilisere en russisk, pos. 2 og 3. Dessverre, "nyashnye" de bare panne med buen. Flame kammer seg der, så ovnen "en russisk" ofte røyker. Som ikke bare ødelegger deres utseende (pos. 3), men også en brannfare. Derfor er det bedre å ta en prøve av den klassiske ovnen-griller, pos. 4, men for det første mulighet for å bruke klebemiddel teknologi og fremgangsmåten for midlertidig seng. Dernest prøver vi å fortsatt stylize ovn, foredlende pannen bue, men beholder flammen kammer og et telt. For det tredje må du tillate yngelen og koke suppe, uten å endre noe i den i ovnen.

  Uansett komfyren eller i lysthuset vi har bygget, må snachalae å legge grunnlaget under den. Lag en stiftelse under limt ovnen enkelt fordi den er sterk nok til å vinne tilbake de sesongmessige skift av jord unntatt tung og chrezmernopuchinistogo. Fundamenteringskonstruksjonen - armert betong platetykkelse på 0,5 m den samme dybde - grop under den .; i det - til 15 cm pukk og sand protivopuchinnoy sengetøy. Sengetøy i lag komprimeres. Basisplaten 1 er vist på ren se nedenfor gulvnivå, så arbor - en lett struktur, ikke skylle på fundamentet og også "går" sammen med bakken. Fjerning av ovnen platen kontur i plan - 5 cm er lagt på skive vanntetting av 2 lag av taktekkingsmateriale og brann blind område av stålplaten til 6 mm asbestpute .; stem blind område - 60 cm foran ovnen og 30 cm med de andre sidene. Ovnen er bygget direkte på stålet uten seng (her - konstant, under ovnen), fordi Adhesjon til metallklebemidler ovn er stort nok.

  Merk: Dersom ovnen er konstruert i ett stykke med en lysthuset, er det sterkt anbefalt å gjøre etter at taket av ovnen konstruksjon. Og så Zaman utstyre pipen passasjen gjennom taktekking pie.

  Data 3D ovnskonstruksjon for lysthuset, som kan bygges uten metallinnsatser, er gitt i fig. Det kan også bygges med stål, hvis du er redd for å henge murstein eller bruker en mye billigere leire-sement eller kalksementovnen løsning for utendørs ovner. I dette tilfellet må kantene henger murstein stole på hjørnet av boliglån eller 6 mm wire poryadovkoy lignende ovn-grill, cm. Above. Material - den vanlige murstein ovn, og for serien til 6, inkluderende arbeid med hul.

  3D ovn prosjekt for Gazebo

  "Marker" av denne design - den sidebrenner. Døren hennes er både en regulator av luft. Strukturen av ovnen omfatter en flammerommet, et telt over det, og for dekorative formål er forsynt med en bue. Brann kan fortynnes som risten og under det. På murstein Polozkov løpet rist kan settes grillrist, grillspyd, sette kjøkkenutstyr. Hvis halsen (portal) av flammekammeret for å gjøre klaffen, kan til og med ekte suppe underhold bli stekt i ovnen. På grunn av den kompakte termiske kapasitansen til flammerommet telt ovn er ikke svært følsom for høyden av røret - i overensstemmelse heve dens høyde Arbor. Basen - som beskrevet ovenfor (otmostka brann i trekken ikke vist). Vær oppmerksom på - et skjærebord er en del av ovnen. Benkeplater laget av kunstig stein kan erstattes av andre, men kan ikke helt fjerne tabellen på grunn av kompakthet!

  Konstruksjonen er utformet på datamaskinen, og bokstavelig talt hver murstein i det er viktig for den totale styrken!

  Poryadovkoy gitt ovn til akselen som er vist i SEKV. Fig.:

  Poryadovkoy ovn arbors

  Videre illustrerer hovedtrinnene i ovnskonstruksjonen. "Tomme" skjøter er faktisk også fylt med klebemiddel; eller de okantovyvayut bakkant av mursteinene eller kanskje i noen bilder bare grafikk defekt.

  Legging ovn basis (radene 1-7)

  Her, i fig. - legging med podpechkom ovnsfundamentet. I rader 1-6 kan brukes til å arbeide hule murstein konvensjonell sement-sand mørtel. Rad 7 (bed ovn) er lagt ut bare limet med en midlertidig seng eller stålinnlegg. Hvis murverk blir utført på en konvensjonell ovn og klebemiddel for midlertidig seng, etter legging av den syvende rad (høyre side av fig.) Må gis tehpereryv for et komplett sett av klebestyrke.

  Legging ovn samt brennkammerets (rekker 8-12)

  Legging ovn (se. Fig.) Har egenskaper. Midlertidig ren seng ingen forsterkning av åttende rekke positurer tidligere enn 100%. 1. 9. rad overlapper åpningen under bordplaten, pos. 2. Han (igjen, dersom ovnen er plassert på et konvensjonelt klebemiddel) for å gi 50% tehpereryv herdende klebemiddel. For beregning av ovnsveggene (10. og 11. rader av kontoen, pos. 3 og 4) er overlagret på det samme faste lim benkeplate (pos. 5) og igjen tehpereryv satt til 50% styrke. Deretter full ovnen og legg risten, pos. 6 og 7. Merk at for skrå formørkelses klossene helt til høyre, er det et must! Full mur brennkammer 12. rad; Han var den første serie av flammekammeret, pos. 8. Etter at det - tehpereryv 100% herding.

  Legging flamme ovnskammer (radene 13-16)

  Murvegger i flammerommet (rader 13-16, se. Fig.) Har ingen signifikant egenskaper. Tehpereryvov ikke nødvendig.

  Murverkshvelv ovn (radene 18-20)

  Dekrativnaya bue ovn (se. Fig.) Den sirkulære pai uartikulert. Heel bue dannet delvis flenger antall klosser 18 og dels Backer mursteinsbiter. Arch dekorative formål lansert av 50 mm fra ovnen Chela. I den opprinnelige guide til prosjektet er det anbefalt å sette i vanlig murstein, formørkelses å kile mønster jeksel. Men det er bedre å kjøpe for erke formet trapesformede murstein, de er solgt av stykket.

  Legging ovn telt

  Hylle ovn (se. Fig.) Er lagt på et konvensjonelt lim for midlertidig seng eller med armeringsstenger, som whiskers murt opp i leddene i den 20. raden. Her igjen, merk skrå flenge til baksiden av hjørne murstein hyllene, er deres formål den samme som legging av ovnen - for å sikre styrke. Etter legging av hyller - tehpereryv 50% herding klebemiddel.

  Murverk risten (radene 21 og 22)

  Telt ovn 3 rader høy (se. Fig.) Også er lagt ut ved hjelp av et midlertidig bindemiddel hengeseng eller klosser stang. Murt skorstein har ingen singulariteter.

  Merk: Som vi kan se, på en vanlig ovn lim bygging av en slik ovn kan ta en god del av sommeren. Men det vil koste mye billigere (hurtigherdende lim i ovnsrørene er meget dyre), og kan utføres av ufaglært arbeider.

  Året kulinariske ovn komplisert for gazebos, hage hus (til venstre i fig. Nedenfor) ikke bare tungvint, kompliserte og kostbare. Bygg det for personlig bruk er fornuftig i hagen når familien under den varme bokstavelig talt bor i lysthuset.

  Kokemuligheter for lysthus, hage og hage

  Ikke at noen Pechnikov - user ovn - du vet, at alle de kvaliteter ovnen tar bare varm, drukne regelmessig. For at en slik whopper kom inn i modus, er det nødvendig å varme dagen, og enda mer. I helgen Hytta vil være mer rasjonelt å bygge et lysthus i en ovn-grill, det varmer godt på mindre enn en halv time. Utfylle kjøkkenbenken og så videre. Kan være møblert, vil ikke se alt sammen verre i sentrum. Hvis lysthus brukes i varmt vær bare som en sommer kjøkken, vil den optimale løsningen være ovn-grill eller grill med kokeplater, høyre i fig. Hvordan bygge en ovn-grill med kokeplater for lysthusene, se videoguiden (det er en YouTube-link kan du laste ned en detaljert prosjektspesifikasjon) .:

  Video: ovn-grill for lysthus med kokeplater med hendene

  Situasjonen endrer seg når det trengs røykeri. Enkel design gir et stabilt miljø i eldhuset skapet i beste fall på tidspunktet for varmrøkt i et rolig varmt vær. Hvis du røyker i paviljongen er ment å regelmessig i konstruksjonen av ovnen kan ikke gjøre uten grog. Teknologisk er bygging forenklet, og komplekset oppnås holdbar, hvis du bygger det sammen med et lysthus i hovedstaden normalt neddykket fundament siden på grunn av den store spennvidde av vingene av komplekset er det mye mer følsom for sesongmessige forskyvning av jord, enn i form av en kompakt ovn.

  For kvalitativ minst poluholodnogo røkt røykeri kabinett bør være høy nok. I dette tilfellet, på den telt av den flammerommet er ikke lenger passer. For å sikre den nødvendige stabilitet av den skyvekraft som er nødvendig, for det første å bringe stabelen er ikke mindre enn 4 m over herden i flammerommet. For det andre er det en pipe 2 eller 3 kanal, se. Fig. Denne teknikken er mye brukt i hus med komfyr oppvarming. Sannsynlighets vinden blåser direkte +2 oppstående passasjene er liten, mens 3 er nesten null.

  Lysthus, bygget samtidig med komfyr matlaging kompleks

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  + 40 = 43