Pechvorking med egne hender for nybegynnere

Pechvorking med egne hender for nybegynnere: produktvarianter, detaljert mesterklass og videovalg

Sikkert, mange håndverkere stod overfor problemet med resten av vakre og egnede stykker stoff, som imidlertid var for små til å skreddersy nye ting fra dem. Selv deres langvarige forgjengere ble utsatt for denne vanskeligheten. Derfor ble teknikken til lappeteppet født så lenge siden. Håndverkere for mange år siden har funnet ut hvor lett det er mulig å sy en kvalitativ og nøyaktig ting fra unødvendige strimler av de mest forskjellige stofftyper. En peshvorking for nybegynnere og i det hele tatt forenkler prosessen med å skape et nytt stykke klær eller bruk av gamle stykker.

Ved hjelp av patchwork teknikken er det mulig å lage en rekke ting, inkludert til og med kjøkkenpotter. Det er ikke bare veldig vakkert og original, men også ganske nyttig.

Vel, for eksempel, foreslår vi at du ser på en mesterklasse for nybegynnere i å skreddersy plagget. Takket være ham vil du forstå at pecping ikke bare er nyttig, men også veldig morsomt og interessant.

I denne håndboken finner du en trinnvis beskrivelse som hjelper deg med å forstå alle vanskeligheter. Den er perfekt for nybegynnere. Det ferdige teppet vil være 1,2 med 1,3 meter i størrelse.

 • Symaskin
 • 1,4 med 1,3 meter sintepon
 • Syforsyning
 • 120 cm stoff av samme farge, men mørke og lyse nyanser
 • 80 variegated (eller bare med et mønster) klaffer som måler 12,5 med 12,5 cm
 • jern
 • 45 cm kantlinje
 • Centimeter tape
 • 1,3 ved 1,4 meter av foringen
 • Sirkulær kniv
 • Teppe for kutting

Før du begynner, må du vaske og stryke stoffflappene.

 1. Det første du må gjøre er å kutte stoffet. Av lysskyggematerialet må du kutte 9 striper med en bredde på 6,25 cm, og også 80 stykker av 6,25 ved 11,25 cm. Gjenta disse trinnene med et mørkfarget stoff. Fra materialet tatt under kanten, er det nødvendig å kutte ut 5 strimler med en bredde på 5,6 cm.
 2. Vi fortsetter til forberedelsen av deler. Brett forsiktig de sammenflettede flekkene og mønstrene av monofonisk vev og sy dem langs langsiden. På samme måte må du forberede 160 rektangler. Deretter trykker du på de mottatte sømmer, ikke glemmer å bøye kvotene i retning av det flekkete stoffet.
 3. På dette stadiet må du samle toppdelen. Legg ut detaljene slik at halvdelene av samme farge er trappene. Under montering, alternativ 2 stk med en lys grense og 2 stykker med en mørk. Som et resultat, bør du få en serie på 12 blokker.
 4. Når du monterer neste rad, sy den første blokken, stable den slik at stoffet i en farge ligger vinkelrett (første side, deretter topp). Den neste blokken er allerede sydd fra deler med en mørk kant.
 5. Legg ut alle detaljer slik at det er 13 rader med 12 blokker i hver. Først stryke toppen, og deretter resten av teppet.
 6. Nå må vi samle sløret. For å gjøre dette, legg forsideet ned på gulvet og fest det. Nå må det konsekvent plasseres sintetonen og den nylig syede toppen fra skrapene. Etter montering av teppet, fest alt med pinner og lag en trelags linje.
 7. Det er på tide å dynen på dynen. Du kan gjøre dette enten med rette linjer eller av figurer (som fantasy ønsker). En spesielt interessant metode er zig-zag. Gjør det ikke så vanskelig, men det ser ut som teppet er mye mer originalt.
 8. Alle delene av felgen skal syes i en strimmel og glatt sømmen i forskjellige retninger. Nå brett den halvveis langs lengden på innsiden og stryke i 2 lag. I midten av en av sidene festes kanten til kanten og gir halen til 25 cm. Det vil være mer nøyaktig å se om leddene på strimlene ikke faller inn i teppens hjørner.

En lappeteppe i lappetechnikken er klar. Til ham kan du lage en pute i samme stil og farge. Nedenfor er det flere ordninger for sying av andre typer tepper.

Hvilke andre ting kan du gjøre i denne teknikken?

Pechvork elsker sannsynligvis elskere av hekle. Tross alt, gjør denne teknikken deg til å sy noen detaljer, inkludert strikk. Som nevnt ovenfor kan du syke kjøkkenutstyr og klær. Se på bildet nedenfor. De vil fortelle deg noen flere ideer. Kanskje du ser på dem, vil du selv komme opp med noe spesielt. Denne teknikken er et rom for kreativitet til selv nybegynnere. Noen mestere lager enda hele bilder ved hjelp av et lapparbeid.

Og selvfølgelig kan beskrivelsen av en slik interessant teknikk ikke overlates uten en video om emnet. I disse interessante, forståelige og enkle videoene lærer du mange nye ting. Med deres hjelp vil du kunne trekke mange nye teknikker og metoder for å montere deler i lapparbeidet. Kanskje du vil sy en veske? Selvfølgelig er det tyngre enn et teppe, men oppmerksomhet og tålmodighet vil bidra til å overvinne alle hindringer. Vær også oppmerksom på ting som sys fra jeans. Dette materialet er ganske spesifikt, men selv med hjelp av det er det ganske mulig å lage et flott stykke klær eller bruk.

Patchwork for Beginners: Ordninger, maler og verksted

Nye motetrender i håndarbeid gir livslang glemte teknikker. Slike, for eksempel som lappeteppe - kunsten å lage forskjellige tekstilprodukter fra kluter eller lær. Puter, tepper, sengetepper, diverse mote tilbehør og klær dekorere nå hus og garderober av mange needlewomen. Og faktisk vil lappeteppe være til smak av alle som ønsker å glede seg selv og deres kjære med gaver laget med egne hender. Derfor, hvis du bestemmer deg for å stupe inn i denne fantastiske verdenen av patchwork-sying, må du få klare ordninger og maler for nybegynnere. Patchwork er en overraskende interessant type håndarbeid og det er verdt tiden brukt på den.

Før du begynner å jobbe med den første modellen selv, må du mestre enkle regler.

Kutting av stoffet og sømmer ut av blokker er den mest arbeidsintensive prosessen i hele prosessen med å jobbe med et produkt i patchwork teknikk. Men maler vil hjelpe deg i dette.

Et mønster er et mønster av en klaff laget av papp eller plast. De kan kjøpes på håndverksbutikker i byen din, eller gjøres selvstendig. For å gjøre dette må du tegne det uten å gi kvoter for sømmer. Deretter trekker du fra alle sider avgiften på 5 mm, tegner en annen kontur. Klipp ut de resulterende figurene og få to delemner. Den indre konturen vil klart svare til størrelsen på delen i ferdigproduktet, det er sylinjen. Den ytre konturen er linjen av kuttet av stoffet sammen med kvoter for sømmer.

Spesielt for nybegynnere, som begynner å lære teknikker og patchwork design for nybegynnere, legger vi til et utvalg av maler og eksempler på deres søknad i praksis.

Men for første gang, ikke gjennomføre prosjekter som er teknisk komplekse - sirkulære mønstre, mønstre med avrundede kanter. For nybegynnere vil det være lettest å bruke de enkleste figurene - en firkant og en trekant.

Før vi fortsetter å kutte stoffet i flekker, husker vi følgende regler:

 • Før du begynner å kutte, bør stoffet vaskes grundig og avstrykes med et strykejern. Dette er gjort slik at det nye stoffet ikke endrer farge etter vask og for å hindre krymping som kan oppstå.
 • For å gi stoffets stivhet, er bomullsstoff stivelse, og silke er gelatin. Deretter vil det være mye lettere å jobbe med dem.
 • På stoffet tegner vi med en blyant, såpe eller kritt på feil side. I intet tilfelle bruker vi en ballpenn, da spor av ferdigproduktet ikke fjernes.
 • Skjæring er gjort i retning av deltråd. Dette er gjort slik at elementene ikke kryper mens du syr. Ved kutting av et nytt stoff, vær oppmerksom på kanten.

Vi kutter ut elementet, bruker først mønsteret med tillatelsene og sporer det, og deretter på toppen av malen uten dem og sirkel igjen. Etter at alle syelementene er klare, kan du sy dem i henhold til den valgte ordningen.

Oppsettet av klaffene i fremtidig arbeid kan trekkes uavhengig, men for nybegynnere vil det være lettere å bruke ferdiglagde patchwork-ordninger:

Førsteklasses sying fra firkanter

Denne teknikken brukes når du syr en liten mosaikk av firkanter, og de samme firkantede blokkene av produktet til et helt lerret. Kompetansen til denne metoden kan utarbeides ved å lage en tofarget stoff fra firkanter av to farger, arrangert i forskjøvet rekkefølge.

Fra stoffet skar vi ut firkanter med en side på 15,5 cm i to forskjellige farger. For søm permisjon 1 cm.

Legg i kvadrater av klut på bordet i et skjermbilde, merk venstre med pins. Denne detalj er ikke veldig viktig nå, men det vil hjelpe deg til ikke å bli forvirret når du lager et produkt med mange detaljer. Vi knuser fremtidens sømmer med skredderspindene i stedet for feiing.

Alternerer retningen av linjen (fra topp til bunn og fra bunn til topp), vi syr rutene horisontalt. Hvis linjen blir uendret, vil det skje et skifte. Sy alle de fulle torgene.

Sømmene strykes, utjevning av kvotene i forskjellige retninger.

Før vi syr radene, punkterer vi dem igjen med pinnene vinkelrett på den fremtidige sømmen. En linje kan legges direkte på disse pinnene.

Hvis alt er gjort riktig, vil hjørnene falle sammen, og du vil få et glatt kvalitetsark.

kommentarer:

Bruk av materialer fra nettstedet er bare mulig med indikasjon på en direkte aktiv hyperkobling til den kvinnelige siden av Diana

Patchwork for Beginners: patchwork ordninger for nybegynner needlewomen

Ordet "patchwork" i tradisjonell forstand betegner patchwork teknikken for å sy. Hvert fragment tilsvarer et stykke materie av den nødvendige størrelsen. Nedenfor er et eksempel på et lapparbeidssystem for nybegynnere. Det kan resultere i alle slags håndverk, ting, klær, sengetøy, smykker eller originale gaver til slektninger. De som først møter denne teknikken, er det lettere å starte med elementære figurer, uten å prøve å gjøre noe spektakulært på en gang. Mønster av patchwork er praktisk for alle nybegynnere. Det er det skjematiske bildet som bidrar til å legge til ideen om fremtidens syn på produktet.

Ordning - et konvensjonelt bilde av det ferdige arbeidet, delt inn i nummererte fragmenter av forskjellige former.

Hva vil en nybegynner mester lapparbeid trenger?

Det er ingen hemmelighet at lappeteppe kommer fra den tiden da folk var veldig forsiktige med stoffene og produktene fra dem. Bare å kaste en slitt ting ble ansett som en luksus og et uakseptabelt avfall. Derfor ble klær og undertøy, foreldet, lagret og brukt til fremstilling av klaffer. Deretter ble stykker av mater sydd sammen, og som resultat ble nye flotte ting oppnådd. For å forstå hva materialer og utstyr som trengs for å komme i gang, kan du se følgende video:

Dermed er det første som vil trenge - fargerike biter av saken.

De kan demonteres og nyanser av farger, kvalitet og material vev. I tillegg Vi trenger alle sy tilbehør: Tråder og nåler, stifter og sakser, kritt og valse blad, bord og symaskin.

For nybegynnere er det lettere å jobbe med produkter laget av bomull stoff. De ikke glir lett holdt manuelt lagt folder, er de lettere å håndtere i det hele tatt. Før man deltar i søknad at flikene behov for å skylle med varmt vann uten såpe og vaskepulver. Før kant med vevet må være skårne kanter.

Patchwork Teknikker for nybegynnere

De enkleste teknikker for lappeteppe er en tradisjonell, raske firkanter stripe til stripe, den magiske trekanten.

Nå, kort om hver av dem:

- Den tradisjonelle teknikken. Ett stykke av stoff brukes som en foring, som kan være enkelt kutt. Den andre siden av produktet - ansikt, laget ved å sy lapper i en enkelt geometrisk mønster. Det enkleste eksempel på denne teknikken er de kjøkken grytekluter og sengetepper.

- Hurtig torg - den enkleste teknikk hvor produktbildet er sammensatt av flerfargede kvadratene av stoff, foldet i en bestemt rekkefølge. I spillet kan du bruke forskjellige farger og nyanser, å stable boksene i en annen rekkefølge, eller utvide firkanter og bygge et mønster av pastiller.

- Teknikken med "stripe til stripe"Front side av produktet vil bestå av fargede strimler, som er plassert i en annen retning. Spiral kan legges klaffer, horisontalt eller vertikalt sikksakk, og så videre.

- Når du arbeider med "magiske trekanten"Nybegynnere som en mal motta en likebent trekant. Med en slik form lettere å bygge et bilde, komme opp med et interessant mønster.

Nedenfor er de forskjellige teknikker og patchwork prosjekter for nybegynnere:

Trinnvis veiviser klasse for nybegynnere på eksempel på en dyne

På eksempel på teppet er best forstås liker det eller ikke gjøre håndarbeid lappeteppe. Nedenfor er en mester klasse for nybegynnere:

 1. For å oppnå et teppe som måler 1,5 x 2,3 m, er det nødvendig å plukke opp vev klaffer Dina 23 cm som den motsatte side kan ta en hvilken som helst sammenhengende vev, og til foring -. Sinteponovye basis av størrelse 1,3 x 2,1 m. tråder kan ta to toner, som samsvarer fargen på klaffen og på feil side.
 2. Vevstykker må først klarSkyll med varmt vann, tørk og riktig strykes. Gitt at erfaring med snurrig stoffer ennå, kan bomull utklipp være litt stivelse. Stiv stoff vil være mer lyde. Symaskin pre-forberedt, sjekket hennes arbeid.
 3. Pass søm 1,5 cm, er de tilstøtende stoffstykkene syes, setter dem ansikt til ansikt. Dermed blir hemming hverandre kvadrater, er det nødvendig for å oppnå en strimmel av 6 fragmenter. For tepper trenger ni av disse bandene. Alle sømmer på slutten må strykes.
 4. Enkle eller lange strimler høyre side, er det resulterende stoffet festes med pinner, slik at hun ikke vil bevege seg ut. Sy båndet må på den lange side, og etterlater alle sømmen 1,5 cm. Således kan alle ni bånd kombineres.
 5. Sydd sammen fragmenter lå med forsiden ned på toppen av dem jevnt fordelt foret syntepon. Begge baner er festet pinner med forskjellen i størrelse. Quilting stoffet vil okkupere et område på mindre enn sintepon. Fôret må være nøye sy slik at nye linjer sammenfallende med de som allerede er iverksatt ved å kombinere grafts. Ellers er siden lappeteppe mønster sådd med linjer som er sikker på vil være den mest fremtredende plass.
 6. Ett fragment som har slått, og det tredje stykke stoff skal appliseres på hverandre feil side. Sy de to stykker, etter fiksering nålene. Balanse stoff på den ytre omkrets av bunnpanelet og underkant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 + 2 =