patio bilde

Luksus ideer for å skape terrasser

I mange år har folk brukt våre bynære områder utelukkende for dyrking av grønnsaker og frukt - det vil si som en "fridag arbeidsområde" og sommerarbeidsleirer. I det siste tiåret, har bruken av hagen endret seg mye: det var vakre plener, utsøkte pergolaer, lysthus og hage swing.

rekreasjon estetikk harmonisk sammenvevd i arbeidet med hagen estetikk og hagen, og her og der og erstattet den helt.

I dag en spesiell interesse er å skape en koselig hytte på terrassen, der du kan eie og slappe av fra travelheten i verden, og besøkende til å ta.

Terrassen - er ved siden av huset en liten asfaltert indre åpen gårdsplass. Flott uteplass navn lånt fra spansk og kunst trekke gårdsrom har sine røtter i antikken og middelalderen, da slike områder treffe sin pomp og rikdom - fontener og fossefall, celler med sangfugler, dyre vaser, tepper og puter.

I våre dager er terrassen ansett som et element i landskapet design, som gjør det mulig for sine forstads dekar ordne opprinnelige stil og unikt hjørne på ideen om komfort og avslapping.

Lag en uteplass på hytta med sine egne hender er ganske reell. Det viktigste - å avgjøre hva du trenger til hjørnet av landet. Avhengig av formål og størrelse, og materialer, og kostnadene vil bli ganske annerledes - fra "ingenting" til solid investering.

Forskjellige steder - annerledes og uteplass

Den klassiske versjonen patio beliggenhet - direkte fra bakveggen av huset. Hvis det er en dør, er praktisk økt mange ganger: Du kan enkelt legge inn og bystro.vynesti og tilberedte måltider og retter, og om nødvendig - og å fjerne møbler.

Koselig hjørne rett utenfor inngangsdøren er egnet for enkelt truckers eller eldre slektninger som bor i landet med deg. Vakre blomsteroppsatser behagelig for øyet, og nærhet av døren aktiver, om nødvendig, for å raskt komme inne i huset.

Hvis du ikke kan (eller ønsker) å binde til uteplassen veggen hjemme, kan du ordne på noen gunstig beliggenhet, beskytter mot nysgjerrige øyne spesielt reist faste gjerder laget av tre eller plast. Holdbare gulv, riktig plukket opp møbler og tilbehør vil gjøre terrassen en hel ekstra rom hvor lykkelig familie vil være all ledig tid.

Gjerde trenger ikke å være firkantet. Bare her en uvanlig form og glatte kurver kan gjøre uteplassen et høydepunkt i hele hagen.

En uteplass kan være plassert på en spesialbygd plattform rett i midten av hagen - få en sjarmerende hjørne for hvile og avslapning.

For en vennlig møter, som noen ganger varte til langt på natt, kan terrassen plasseres hvor som helst i forstadsområde, og bygge et skur. Obligatorisk forutsetning komfortabelt opphold om kvelden og om natten - riktig belysning, og like under en baldakin beleilig plassert belysning.

Stedet for denne uteplassen, kan du velge i et avsidesliggende hjørne av hagen, som ikke vil komme noen interessant syn fra utsiden, ingen sjenerende støy. Det er nok å finne eller løsne på 2-4 kvadratmeter areal, må belegget og sted bord med to stoler eller lenestoler. På dette stedet vil det være hyggelig å pensjonere seg og å tilbringe en romantisk sommer.

For en familie eller for å møte med venner for å finne et sted litt mer plass. Og hvis terrassen på to svis visuell privatliv, noe å slappe av i selskapet vil være det beste alternativet bare vise - på en vakker plen, naturskjønne landskapet, en kunstig dam eller bassenget.

Uteplass, samt suburban delen selv, - gjennomføringen av smak av eieren. Noen elsker overflod av dekorasjon, mens andre ikke kan tolerere med et minimum av "unødvendig tull." Patio godta noen designelementer - det viktigste at du føler deg i din gårdsplass behagelig og koselig.

Hvordan kan dekorere terrassen på hytta?

Elegant og gledelig gjøre uteplassen klatreplanter og potter med rikelig planter både på horisontale flater og vertikale skillevegger. Spesielt er lett å plukke opp for enhver smak fargevalget.

Opprinnelig ser uvanlig vegg dekor, komplett med gulv vaser og hage tall. Du kan dermed ordne terrassen eller i nasjonal stil retro stil, gi det et eventyr eller en eksotisk smak.

Raffinement og sjarm av sommeren er de buer og søyleganger, flettet sammen med grønne planter og blomster. En dekorative puter på benker og stoler legge komfort og avslapping.

Det er uteplass, ideell for grilling. Og det spiller ingen rolle, stasjonær eller bærbar. Det viktigste som det var i overensstemmelse med den stilen du unnfanget. Du vil se - tilstedeværelsen av grillen umiddelbart forvandle terrassen til et populært sted for familie og venner samlet.

Stadig hytte patio inneholder en hage swing. Dette er en god idé som gjør at personvernet, lese en bok eller med øynene lukket, overgi drømmer under en liten gynge The ryddig.

Patio - et sted for endeløs kreativitet og fly av fancy. Senger, stream, foss, rock hage og alpine hage, en dam og hage figurer, romantisk lys Solar - velvalgte elementer i landskapet design vil gi terrassen ekstra sjarm og sjarm.

Uteplass i landet: tips om tilrettelegging og 80 utrolig komfort ideer om sine egne hender

Koselig hytte i den tradisjonelle versjonen av patio design

Uteplass i landet, kan bilder av noe som sees nedenfor, den er utstyrt med et koselig sted å hvile, omgitt på alle sider eller delvis hekk. Terrassen - dette er ikke en nyskapning slike arkitektoniske elementer som fortsatt er tilstede i den gamle rik. I dagens verden, er uteplass en viktig funksjon i middelhavslandene og Latin-Amerika, der året rundt sol og varme. Nylig, beboere med forstadsområder, også, begynte å gi dette elementet av arkitekturen mye oppmerksomhet. Av en type noen ganger ligner patio terrasse, slik at noen mennesker tror at dette er ett og det samme. Men forskjellene mellom de to design er der fortsatt.

Terrassen er alltid høyere enn jorden. Det er en integrert del av huset og har begrensninger i form av gittere. Patio samme - det er en del av det lokale området. Patio popularitet i dag er på grunn av utviklingen av landskapet design. I tillegg under den varme sommeren som et koselig sted for rekreasjon kan være svært nyttig. Flott uteplass - et flott alternativ til stuen. I sommermånedene gjester mye mer behagelig å ta i frisk luft, omgitt av blomster og natur.

En liten uteplass med fantastisk panoramautsikt

En romslig uteplass under en baldakin vil spare deg fra regn og fra solen

Uteplass på hytta i en grønn hage

Selv på en liten plattform har plass til en koselig uteplass å slappe av

For dette formålet, forstads uteplass utvikling er alle nødvendige, uten noe som det er umulig å fest.

Design Patio valgt i henhold til preferansene til alle familiemedlemmer og muligheter territorium. Nesten alle disse stedene med hvile omgitt av blomsterbed, en liten fontene, busker og trær.

Dacha ofte konstruere uteplass:

 • vinkel, hvis hovedbygningen har en "P" eller "D" -formet;
 • multi-nivå;
 • balkong;
 • uteplass med grill,
 • bakveggen av huset;
 • parade ved inngangen;
 • patio-solarium.

Hvis du utstyre gårdsplassen rundt omkretsen av huset, det gir forlengelse av hus tilstøtende området. Fordel vinkel terrassen når "P" eller "T" -formet skjema åpenbart i dette tilfellet er det beskyttet fra flere sider.

Et slikt element av nettstedet arkitektur kan utformes slik at rett fra terrassen med turister hadde en sjanse til å komme inn i stuen eller andre rom i huset. For eksempel jobber på kontoret, kan eieren ta en liten pause og gå til luften for å nyte ensomheten og naturen.

En koselig uteplass på hytta

Uteplass på hytta vinkel myk sofa

Uteplass med Bio-peis på terrassen

Luksus uteplass med peis og en overbygd

Uteplass med basseng i landet - dette er også et flott alternativ. I uteplass, ideelt for en liten kunstig dam, som kombinert med frodige grønne ferie landskapet skaper en ideell ferie på landet.

Til ferierende har muligheten til å nyte skyggen og solen, bør du installere en uttrekkbar markise som kan være automatisk eller manuelt raskt trekke eller fjerne. En slik baldakin vil beskytte mot fuktighet dårlig vær og i varme ved direkte sollys.

Flere nylig, utenfor gårdsplassen til beboerne og deres gjester ble ønsket velkommen av blomsterbed og en rekke benker, nå denne rollen spilles av den vakre og komfortable patio parade. Pålogging kan være dekorert:

 1. miniatyr fontene;
 2. den opprinnelige alpine sleiden;
 3. gips eller statuetter;
 4. blomsterbed;
 5. moderne stilig gjerde.

Uteplass i hagen på hytta med god landskaps

Utendørs terrasse med peis og omgitt av høye grønne hekker i busker

Uteplass i engelsk stil med noen fluktstoler

Non-standard løsninger for uteplasser

Noen land hus har et veldig lite område, i en slik situasjon ville det være hensiktsmessig multi-level patio, som også er en utsmykning av fasaden. Den perfekte løsningen er balkongen terrassen Hvis terrassen området gjør det mulig å arrangere et slikt sted for hvile.

Uteplass på taket - det er en vanskelig avgjørelse i en situasjon der en liten del, og taket av huset er flat og ganske omfattende område. Du kan ikke bare slappe av, sole seg, og selv sette en plante. Men anordningen av en slik sone krever forutgående samråd med byggere.

Høydepunktet i enhver hage vil være en uteplass med grill, som er spesielt relevant på en stor tomt. Hver landskap design du kan velge den mest passende utstyr som kan steke kjøtt, grønnsaker, fisk og andre matvarer for å lage mat. Blago område av slike anordninger for en piknik i dag er usedvanlig bredt.

Patio i middelhavsstil med grill

Liten koselig uteplass i bakgården levere fra nysgjerrige øyne

Vinkel herregård uteplass under en paraply fast

Uteplass med mørk kurvmøbler og bio peis i landet

Hage terrassen under gitter kalesjen

Uteplass med kurvmøbler og en stor peis

Utfylle gjestfrie hjørne i front av huset kan være kurvstoler, et lite bord, mini-sofa og enda en hengekøye.

Hint: Det er ikke anbefalt å plante rundt en gårdsplass løvtre som smuldrer løvverk vil ødelegge hele landskapet. Vi må forholde seg til rengjøring dette området på en daglig basis.

Før du begynner å bygge en terrasse, må eieren velge riktig sted på stedet. Som en generell regel, fordele området mellom huset og hagen for ham. Derfor, hvis boligbyggingen er fortsatt i designfasen, den fremtidige eieren må oppgis på flyet som tilsvarer det sted hvor det vil være mulig å arrangere en terrasse i landet med sine egne hender.

Å ha en idé om hvordan det skal se ut som en moderne gårdsplass, bør revurdere mange forskjellige bilder av disse arkitektoniske strukturer. Eventuelt gjenta alt akkurat til en tee som på bildet fra Internett, kan du låne bare noen få detaljer om ideer og legge noe av sine egne.

Det er flere design retninger for å dekorere terrassen, kan du velge en av dem:

 • landlig stil - pittoreske pergolaer, kurvmøbler, trebenker;
 • Japansk stil - stein gulv, bambus dekorasjoner og Bonsai;
 • Middelhavsstil - hvite elementer, tre base, terracotta blomsterpotter;
 • Maurisk stil - lyse farger design, fargerik imponerende mosaikk på gulvet.

uteplass i landlig stil

Japansk stil i utformingen av hytta uteplass

Herregård uteplass i industriell stil

Det ideelle sted for hvile oppnås ved området der huset har form av "U" brev. Det var i denne bortgjemte hulen, stengt fra nysgjerrige øyne, og bør planlegges i uteplass. Konstruksjoner kan ha noen form, fra den strenge geometriske (rektangel, sirkel, oval) å helt uregelmessig.

Det viktigste er å bo på et sted som dette var en glad og komfortabel. Naturen for denne "paradis" er valgt i henhold til funksjonene i eksteriøret og tildelte midler. Hvis huset er svært luksuriøse og kostbart, og terrassen må være i samsvar med det.

Hvis boligen eieren ikke vet hvordan de skal arrangere en patio, bør han søke hjelp av profesjonelle designere.

Tips: For å riktig bestemme størrelsen på fremtidig gårdsplass, må du anslå det maksimale antall personer kom på besøk, og beregne arealet, slik at hvert rom er ikke mindre enn 3 m 2.

Vakkert innredet i middelhavsstil patio

Romantisk Shabby chic design forstads uteplass

Beskjeden terrassen på hytta i engelsk stil

Hvordan lage en uteplass - milepæler

Til uteplass var så behagelig som mulig, må du tenke gjennom alle detaljene. Forsiktighet bør utvises for ikke bare i naturen, men også materialet som dekker sporet og basisplaten.

Bulkmaterialer, med som sand, grus og ekspandert leire bør unngås. Først på en overflate av ubehagelig å gå. Dernest er svært vanskelig rengjøring. Det er best å legge grunnlaget:

 1. gulvflis;
 2. klinker;
 3. granitt;
 4. naturlig stein;
 5. betongplater.

Standard flis uteplass kan erstatte grus

Lekeplass under terrassen brolagt med massive steinheller

Standard plattform med uteplass med gangheller

Noen av disse materialene kan legges på en løsning eller en tørr metode. I et ekstremt tilfelle, for montering basen kan bruke tre gulver av materialer som er impregnert med antiseptiske blandinger. Men det må bemerkes at tregulvet fortsatt ikke kan tjene som lenge noen av de som er nevnt ovenfor.

Valgt for uteplass skal bli frigjort fra torv ca 15 cm dyp. Skitt lag for å være godt komprimert og behandler ugressmiddel, noe som vil forhindre spiring av ugress. Top må helle et lag av sand eller grus og deretter en base kan plasseres, som skal dekorere omkretsen grensen.

Tips: Når du installerer base, bruke en kombinasjon av ulike materialer, farger og former. For eksempel, i sentrum av området dekket med naturstein eller fortau plater og steinblokker innramming mark. Baner som er egnet for rekreasjonsområde, bli kombinert med basismaterialet.

Til sittegruppe var funksjonell når som helst på dagen, må du ta vare på hans lys. Her er det en veldig originalt utseende vil være lys og hage fakler. Belysning kan plasseres på veggen av huset ved siden av terrassen.

Stor terracotta uteplass på en landlig stil Shabby chic

Tre-plattformen er også egnet for en ferie alternativ uteplass

Uteplass i landet: det beste bildet landskaps alternativer

Til alle reisende var komfortable, bør uteplass gi både skyggefulle og solrike områder. For å lage skygger kan installere dekorative markiser eller søyleganger som vil flette klatreplanter, for eksempel:

Camping er alltid forbundet med mye grøntområder. I dette tilfellet, svingete grønne er mest hensiktsmessig når du ønsker å maskere er ikke helt en attraktiv vegg. Dersom veggen er perfekt i sin form, er det nødvendig å understreke det motsatte, hengende containere eller potter med blomster. I hjørnene av området anbefales det å sette karet med sypress og lavendel.

Dachnoe uteplass med lysthus lett berøring på rammen kjører dekorative druer

En koselig uteplass i hagen med vakre landskapsarbeid og en overflod av blomstrende planter

Vinkelsommersted uteplass i en moderne stil med bartrær og blomstrende planter

Forskjøvet, som alternerer med fliser, kan du sette noen små blomsterbed. I stedet klumbochek liten, kan du bygge en stor blomsterhage eller et tre som var i området for å lage en uteplass. I skyggen av treet på en solrik dag er fint å ha en hvile, ligge på en solseng.

Uteplass, som ligger fra huset i fjerning, bør regulert høye busker som vil skape en atmosfære av privatliv og beskytte turister mot vinden. Kontakt med naturen, er det realistisk å beskytte deg mot irriterende mygg glass lysthus. Velstående mennesker har råd til en slik glede.

Miniatyr herregård i den grønne hagen terrasse - et flott alternativ for naturelskere

For suburban patio og strand-stil dress slike planter gode som yucca

Liten arborvitae plantet rundt uteplassen vil være behagelig for øyet

Tips som er nyttige i regenerering av terrassen på hytta

 1. For å beskytte forstads terrassen fra nysgjerrige øyne, kan du bruke en plast eller metall ramme, plexiglass. Beundrere av militære fag sikkert egnede lerrets.
 2. Velg en plassering for terrassen eller trenger på en liten høyde, eller på en flat tomt. Ellers i regnfull tid her vil være fuktig.
 3. Hvis området ikke tillater å arrangere en uteplass på en høyde, så du trenger for å gi et dreneringssystem og regnvann.
 4. Miniatyr dam kan bygges, gravd ned i bakken en stor bolle eller en baby bad og dekorasjoner slik mini-dammen vil tjene som en vannlilje og dekorative frosk. Ved å opprette en stor dam og et svømmebasseng må tiltrekke seg fagfolk.
 5. For å installere fontene bør gis kommunikasjonssystem (vann, avløp, strøm).
 6. Når du velger belysning du trenger å ta vare på, slik at du kan justere intensiteten.
 7. Du bør ikke planlegge plassering av uteplass hvor det er kummer.
 8. Den opprinnelige avgjørelsen vil bli hengt design hus for fugler.
 9. Dette murstein ovn montert i et rekreasjonsområde, er ikke bare nyttig, men også skape ekstra komfort på banen.
 10. Hvis eieren ikke kan plasseres på terrassen fasttelefon eller Lysbilde i trekronene, å redde fra den brennende strålene fra solen eller regn kan være en stor parasoll eller en som ble brukt i sommer begrunnelse i kaffebaren.
 11. Aromadizayn - også en original løsning for terrasser. For å opprette en velduftende atmosfære trenger bare å bli transplantert fra hagen til området, noen duftende planter.

Den kompakte versjonen av terrassen på balkongen

Selv i den lille gårdsplassen du kan finne et sted for en koselig hytte uteplass

Herregård uteplass i middelhavsstil, ligger på gårdsplassen

Liten uteplass, som ligger i et avsidesliggende sted hytte hage

Dachnoe terrasse med tregulv og komfortable sofaer for et stort selskap

Ulike ideer kommer seg til hodet mitt i prosessen med å skape en ferie 'oase'. Utstråling av stjernehimmelen, flammene i peisen, boblende vannet i fontenen - disse er tre elementer som kan være konsentrert på ett sted og nyte den guddommelige resten med familien eller alene.

Uteplass i landet (48 bilder) - produksjon og forbedring

De fleste av oss har i landet et sted hvor du kan flykte fra den brennende solen i skyggen av anlegget, til å fratre fra kjas og få gleden av enhet med naturen og kommunisere i hyggelig selskap. Oftest er det gårdsplassen, hvor det er hyggelig å tilbringe tid med din favoritt tidsfordriv eller rekreasjon. I dag ser vi på hvordan du skal plassere og gjøre terrassen på hytta med sine egne hender.

Den mest uteplass (App. Patio) mottok i romertiden, og er et sted omgitt av høye murer hjemme. Foreløpig uteplass under åpen himmel for å skjule fra nysgjerrige øyne beskyttende strukturer i form av gjerder, skjermer eller hekker. Før du bestemmer deg for å utstyre terrassen på sitt sommerhus, må du velge riktig område for ham.

Et sted å slappe av på en hytte

Oftest tildele en uteplass på baksiden veggen av et hus på landet.

I dette tilfelle er den ene siden av området for rekreasjon helt lukket, mens andre er beskyttet av stolper eller andre anordninger, eller stående åpen.

Tips: Tenk på veggen ved siden av gårdsplass, en ekstra utgang, så du trenger ikke å gå rundt bygningen igjen, går til kjøkkenet, eller når du trenger å skjule fra været.

 1. Ordne området på en skyggefull koselig hjørne av hagen, som ikke kan trenge gjennom støyen og nysgjerrige blikk.
 2. Ved hjelp av mobilskjermer og espalier, faste gjerder og kaminer, flettet sammen med vakre planter, kan du også åpne terrassen i hagen for å gjøre en betinget beskyttet.
 3. En god plassering vil lekeplass ved siden av en kunstig dam, deretter varme luften over det vil være mer frisk og fuktig, som legger til komfort.

Velg den mest avsidesliggende sted på nettstedet

Størrelsen og formen er avhengig av terrassen hans funksjonelle oppgaver:

 • for en liten bortgjemt område helt nok område på 2-3 m2;
 • Du ønsker å trøste selskap i 3-4 personer, i stand et sted for 3-4 m2.

Tips: Hvis du tar sikte på å oppnå autonomi i forstadsområde, vil du hjelpe diesel generator leie hytter.

Det bør være fast, som i utgangspunktet i uteplass ble asfaltert. Vurdere alternativene:

 1. Overgår i skjønnhet forrige versjon.
 2. Ødelagte deler av steinene kan danne intrikat mønster som vil gi en naturlig overflate og en spesiell eleganse.
 1. Hage parkett, som er laget av treavfall og polymerer. Den har gode bruksegenskaper. Overlegen naturlig tre som ikke råtner.
 2. Den kan brukes i åpne områder med naturlig tregulv og terrassebord, moderne byggemateriale. Utseendet av den ferdige vanskelig å skille fra vanlige planker.

På bildet - et belegg av gulvflis

Forbehandling og legging området

Nedenfor er en guide som skal utføre arbeidet selv:

 1. Grønnsakshage sted med knagger.
 2. Fjerne det øverste laget av jord i en dybde på 100 til 150 mm.
 3. Hell den dypere sand med hendene og rette.
 4. Forsegl å sprøyte den med vann og utjevning rake overflate.

Tips: Husk at sand "pute" bør være på 10-20 mm for å være over bakkenivå.

Fremgangsmåte for legging av et belegg avhenger av materialet. Men i alle fall, må hvert element passe godt til den neste, og skråningen av området må være innenfor 1-3˚ mot hagen.

 • Fortau og betongplater kan legges direkte på sanden "pute", å fylle mellomrommet mellom flisene eller steiner på toppen av en løsning eller prisypaya sand;
 • Tregulv av brett for å montere panelene satt inn i trerammen.

Tregulv for patio

Betrakt også ved anordningen dreneringssporet basisbredde av 400 mm og 100 til 150 mm dyp, som forbinder dem med en felles nedslagsfelt system. På grunn av det faktum at terrassen lekeplassen vil stige 10-20 mm over overflaten, blir det lettere å klippe plenen cottage garden utstyr.

Nettstedet beskyttelse mot vær og den brennende solen er anbefalt å gjøre en baldakin av gjennomsiktig polykarbonat. Du kan også bruke opsjoner og flytt - telt, som lett kan flyttes rundt territoriet.

Koselig hytte på blokken beholdere for hvilested

Sette opp uteplassen

Tidligere sa vi at for beskyttelse av terrassen kan brukes hekk av nåletrær og høye busker.

En interessant supplement til interiøret er planter som ble plantet i ulike nivåer mixborders eller separat i å plante lommer og gulv vaser.

Kunstig innsjø - en måte å bygge en terrasse

Tips: Hvis du bruker dverg evergreens eller bartrær, kan du lagre den fargerike og attraktive uteplass hele året.

 1. Beskyttelsesstrukturen kan opptre openwork gitter vegg tvunnet vinstokker eller klatreroser.
 2. Bruk liten arkitektonisk dekorasjon - ferie fontene eller dam, stein stier eller miniatyr uvanlige skulpturer.
 3. Av planter for hagen, velger de som vil fylle duften av nærområdet:
  • rosmarin;
  • laurbær trær;
  • lavendel;
  • sitron og mandarintrær.
 1. Dekorere veggene med Potter av nasturtiums, begonier og petunia hang-Downing.

Tips: Når du velger møbler ledelse av sin praktiske, estetiske appell og ytelse.

Når utstyre terrassen på hytta ikke søker prangende skjønnhet og komfort til dette, så vil du alltid føle deg komfortabel her. Husk at du oppretter en uteplass for det meste for seg selv, ikke for gjestene. Ved hjelp av data over Derfor håper vi at du vil være i stand til å lage en koselig krok av landet. Videoer i denne artikkelen vil hjelpe deg å finne mer informasjon om dette emnet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

21 + = 26