patinert tre

Contents

patinert tre

Antikke møbler har alltid vært en kilde til stolthet og et vakkert interiør. Ikke alle har mulighet til å omringe livet hans luksus antikken, men kunstig "slitasje" ethvert produkt laget av tre akkurat nok. Vi trenger bare å bruke teknologien til patinering. I naturen patina former på gjenstander laget av bronse og kobber, og har en grønnaktig fargetone, i likhet med malakitt. Med spesielle teknikker under anvendelse av ulike materialer kan gjenskape patina på alle tre flater. I tilfelle av tre, patinert innebærer nyanser, nær den naturlige tre farger.

Varianter blandinger Patinir

 • akryl patina ansett som et universalmiddel for patinering av tre.
 • Bitumen maling patina oljebasert trevirke skaper effekten av aldring uten ekstra dekorasjon.
 • Patina-baserte voks brukes for fuging av sprekker og missfarging umalt tre.

Med litt kunnskap, kan patinering prosessen utføres for hånd.

Hva er vokst gammelt treverk? Med alderen tre mørkner, det blir kjedelig eller får en karakteristisk glans. Sprøytebelegning er ødelagt, overflaten er dekket med riper og sprekker har dårlig utseende. Alt dette gir treprodukter sjarm edle antikken.

Patinert tre med hendene

Materialer som kreves for patinering:

 • akrylmaling, patina bronse og gull;
 • flat pensel stiplemønster i bredde og 3 cm;
 • fint slipemiddel for nazhdachki;
 • mastic eller polyesterbasert polyuretan;
 • matt eller blank gjennomsiktig akryllakk;
 • Feed-brite (ikke-vevd slipemiddel);
 • en svamp

Ved fremstillingen prosessen skjer det imidlertid overflaten som patinering renset oshkurivayut og belagt med primer.

 • Primeren påføres jevnt den samme tykkelse.
 • Etter at primeren har tørket, deponere et første lag av akryl patina "golden", prøver å gjøre det så tynt som mulig. Maling tørking i én time.

For påføring på overflaten av festelaget bør neste oshkurivat kornet sandpapir for å få bedre vedheftende lag.

 • Et andre lag av gull patina for å gi rik fargetone, og deretter tørke grundig. Det andre trinnet er beregnet på å dempe den første patinering lag er en gull blekk og skape effekten av naturlig aldring. For dette formålet, er noen deler av treoverflaten brukes på patina "bronse". Malingen skal suge alle sprekker, sprekker og hjørner.

Alle lagene med maling bør være så tynn. Flekker kan fjernes, og det overskytende skum svamp.

 • Scotch-Brite behandlingen utføres etter tørking av den patina.
 • Ved sluttrinnet produktet blir renset for støv og belagt med en lakk lag.

For å forsterke effekten patinering bedre bruk Shellac maling på basis av etylalkohol. Bleket skjellakk gir tre varme nyanser av gult, ikke avklart - mettet røde og oransje farger.

Tidkrevende prosess av kunstig aldring gulv har noen forskjeller fra patinering av møbler og andre tregjenstander. Først av alle gulv håndteres pensel eller sprengningsarbeid, som gir et godt utvalg av mykt tre. overflate er belagt med voks eller olje. Disse stoffene fylle alle hul, understreker den naturlige fargen på treverket.

Alvorlig, skaper lettelse gulv struktur inntrykk av et gammelt tre. Ved slutten av den patina påføres med en pensel eller en sprøytepistol. Universell metode for patinering treet ikke eksisterer. Med forbehold om de grunnleggende trinn og en rettferdig andel av fantasi, vil patinering teknologi være en stor hjelp i etableringen av menneskeskapte mesterverk.

 1. Når patinering møbler andre belegg maling påføres bedre tørr børste eller valse, prøver å fordele slag i forskjellige retninger.
 2. For maksimal kontrast kan brukes patinering folie, å lime fragmenter knust ved anvendelse av første lag av den patina. Etter fiksering, må folien slipes.
 3. Før du gjør patina møbler og gulv, ikke vondt å eksperimentere med små biter av tre for å tilegne seg de nødvendige ferdigheter.

relaterte artikler

Legg til en kommentar avbryte svar

Vakker tak: hvilke typer tak klaring

Uansett hva taket du velger å gjøre, må du først forberede overflaten, stripping gammel maling eller tapet. Hvis taket er planlagt montert eller spenning, er det mulig å produsere ikke bare en grundig rengjøring: fjerne [...]

Den uvanlige utformingen av veggene: spanskrør blad

Rattan stoff for å dekorere veggene av spanskrør duk, for å rense og vatre vegg. Prøv duk størrelse på en vegg og klipp av overflødig hvis det er nødvendig. Deretter blir klebelaget påføres. Platene overlapper hverandre og trykkes. Når [...]

Velge gardiner for indre rom: klut materiale, farger, gesimser

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot spill av lys på gardinene. Skinnende stoffer har en funksjon for å reflektere innfallende stråler, mens fylle rommet med et behagelig lys. Mørke materialer, tvert imot, absorberer lys og mot de lyse vinduer synes [...]

Vegg og tak isolasjon i leiligheten: har lydisolering, fungerer teknologien

2. Houses of murstein - har en veggtykkelse på superior etasje dekk. Denne unike egenskap hindrer støy fordeles fritt gjennom vegger, fordi de absorberer ( "suge") den. Lyd vibrasjoner er godt vinne bare [...]

Venetian: veggdekorasjon i lang tid

- pigmenter. Det finnes to typer teknologi: - Classic (ved hjelp av naturlige komponenter); - Moderne (med tilsetning av akryl harpiks og tilsetningsstoffer for innstilling og lett påføring, eksipienser). Både klassisk og moderne komposisjoner drakten [...]

Ventilasjon i huset: typer hetter, installasjonsveiledning

Typer ekstrakter Installere ventilasjonskanal installasjon enhet trekker ut eksos systemtyper for salg, er det flere alternativer: • Embedded; • peis; • flat. Sørg for å vite! De sterkeste tekniske design for avtrekks [...]

Prosjekt hjem 12x8 meter: layout, antall etasjer, komfortabelt

Samlet for en familie rom. Hovedsoverommet og barna, bare 2-3 rom. Kitchen. Kombinert eller separat bad og toalett. Uoppvarmet korridor før døren av huset. Dette kan være en veranda med glass [...]

Substrat belegg etter: hvordan du velger hva du skal se etter

Hvilken støtte bør prioritere? De mest populære er de følgende substrater: izolon, naturkork, polystyren, og, selvfølgelig, lydisolering treplater. 1. Izolon - den mest fantastiske når det gjelder pris, kan markedet bli funnet på [...]

Patinert tre med hendene: alt kan gjøres, ville det ønske

Patina - en spesiell type finish. Den brukes for tre- og metalloverflater.

Som et resultat av kunstig aldring patina oppnådd overflate. Dette er typisk for interiør og arkitektonisk utforming i stil med "vintage".

Patinert tre med hendene krever ingen spesielle ferdigheter.

Snarere vil det kreve dyktighet og tålmodighet - hvis det ikke fører fra første gang vil trenge å eksperimentere med andre metoder.

Patinert tre. De grunnleggende teknikker og prinsipper

Som en slags patina ferdig dukket opp for lenge siden.

I gamle dager var spesielt populær blant svindlere som prøvde nye ting å gi ut for den gamle, blir det ofte sagt at de tilhørte noen kjente mennesker.

Være at siden det kan, de gamle mestere oppnådd stor suksess i denne typen finish.

Brukte stort sett naturmaterialer.

Det grunnleggende prinsippet om patina - etableringen av tredimensjonal effekt når treoverflaten virker grovt og visuelt spiller i solen.

Dette kan oppnås ved flere prinsipper - bruk av spesielle maling, bruk av egenskapene av tre og ved hjelp av visse teknikker arbeide.

Det andre målet - det er en etterligning av mer verdifulle arter. Greening lignende flekker tre, men imiterer verdifulle arter av høyere kvalitet.

Etterbehandling trevirke med hendene laget ved hjelp av kommersielt tilgjengelige forbindelser, eller ved hjelp av innretninger som er valgt empirisk. I alle fall, en vakker overflate.

Pass på - jo mer arbeidskraft og ressurser du putter inn i det ferdige produktet - jo bedre resultat. Her er alt rettferdig.

Materialer for arbeidet. verktøy

verktøy patinering

Den enkleste måten å velge komposisjoner patinering i spesialforretninger.

Det er nødvendig å lese instruksjonene, se etter patinert tre workshop med sine egne hender fra produsenten for å forstå hvordan den skal brukes, og bruker alt akkurat som anbefalt av produsenten.

Hvis du avviker fra den teknologien - resultatet blir uforutsigbar.

Hoveddelen av produsentene har til å produsere patinert tre med sine hender i tre etapper - det første lakksjikt eller sammensetning av jordsmonnet, og deretter dekke Patinir maling, lakk behandling, og ved slutten for å dekke et lag av forskjellig lakk.

Dermed vil du trenger å kjøpe den første lakk, maling Patinir riktige toner og en andre lakk.

Å arbeide med kjøpt inn komposisjoner, trenger du en pensel, muligens en airbrush eller spray pistol, en svamp og en liten hud på mykt underlag. verktøysett kan også være forskjellig for ulike produsenter. Det samme om de verktøyene som brukes til å arbeide med de hjemmelagde midler.

Patinert tre med hendene mye mer moro, men veldig tidkrevende. Du kan få uventede resultater på samme tid i prosessen for å få en masse ekteskap.

Derfor, før behandling av den ferdige overflaten av møbler, øver på små tabletter fra de samme arter av tre for å gjøre møbler eller en dør.

Også i patinert tre med hendene vanligvis mye brukt polering.

Du kan kjøpe en rekke polerer i butikken, eller bruke selvlagde, basert på alkohol, eddik eller andre stoffer.

Patinert tre med hjelp av innkjøpte komposisjoner gir vanligvis forutsigbare resultater, og krever et minimum av trening.

Et ideelt valg for de som ønsker å prøve denne typen finish for første gang, uten å gjøre noen feil, og liten innsats.

Dekker lakk polert overflate av tre?

Dette er vanligvis ikke gjort.

Men hvis du ønsker å lagre den mot riper og skader, kan du dekke det med et tynt lag med lakk dispergerbare.

Dette kan gå seg vill "tredimensjonal" effekt på polering.

På patinering tømmer ved en ekstern finish, gitt i videoen:

Har du funnet en feil? Velg den og klikk Ctrl + Enter, å gi oss beskjed.

nye artikler

Hvordan velge en gasskjel for en enebolig: prosedyren i detalj

 • Klipp taket av bølgepapp: hva som bør være den materielle

 • Hvor mye er gjort på taket av huset: materialer, mulige løsninger

 • Hvordan du kobler en vannvarmer i leiligheten: den riktige råd

 • Hvordan lage et basseng i badekaret med hendene: A til Z

  Jo bedre sheathe balkong innsiden: på hvilke parametre definerer

  Slik å bestemme hvilke ventiler som brukes for bånd fundament

  Dekorere veggene under murverket i det indre av ditt hjem eller kontor

  Bygge et effektivt grunnlag for metall garasje for lite penger

  balkong oppvarming av skum med hendene inne og ute

  Marokkansk innredning: dens funksjoner og bruk i interiøret

  Flytende spiker for skummet betong og metall

  Hva går beige farge i interiøret og hvordan du best til stede

  Limet skum til tre, møbler lim hvordan du bruker

  Beregning av volum av betong for stiftelsen: anbefalinger om valg av materialer

  Copyright © 2015 - 2016 Alle rettigheter reservert.

  Patinert tre med hendene: 3 implementeringsfasen

  Der i huset gamle mønstre av møbler i tre interiør, hvis form har mistet sin presentabel? Det er en metode som vil puste nytt liv i dem - Greening. I denne artikkelen ser vi på hvordan det kan gjøres med sine egne hender hjemme.

  Eksempel patinert møbler

  Patinert tre er det kunstig aldring ved å bruke vekselvis to lag med maling på en bestemt måte, men la oss ta alt i mer detalj:

  Stage №1: utarbeidelse av materialer og verktøy

  Gull maling, patina for tre

  Du trenger følgende materialer:

  Svart tremøbler patina kjøkken estetisk tiltalende og samtidig etterlater nesten ingen spor av brenn

  Malingen er best å kjøpe akryl, som det er karakteristisk for mange fordeler:

  • Miljøsikkerhet. I størkningsprosessen bare frigjøres helt trygt vann fordampning.
  • God motstand. Etter tørking forblir vannet vanntett belegg er ikke utsatt for sprekking og avskalling.
  • Det etterlater ikke noe av lekket, som er utrolig enkel betjening i gjennomføringen av dekorasjonen.
  • Et bredt spekter av mettede farger.

  En rekke farger av akrylmaling

  Patina for tre med hendene påføres med bruk av disse verktøyene:

  Photo sandpapir

  Før du gjør en patina på et tre er det nødvendig å få inn den aktuelle tilstand:

  1. behandles forsiktig tre med sandpapir, prøver så mye som mulig for å fjerne spor av gammel maling.

  Grout gammel maling sandpapir

  1. Fjern alle utfelt støv.
  2. Belagt med en primer før maling trevirke, noe som skaper en meget tynn polymerlaget som beskytter treet og danner ideelle forhold for dens adhesjon til malinger.

  Priming kan utføres enten med kost eller rulle

  Feltet av primer stivner kan gå videre til den siste fasen av det viktigste, som beskriver direkte som et tre for å få patina.

  Tips: Før du begynner å ferdig utarbeidet av patinering av møbler, anbefaler vi at du teste sin styrke og praksis på noen skrap stykke tre.

  Dette vil hjelpe deg å fylle ut og se mulige feil på forhånd.

  Patina på trevirke anvendes som følger:

  1. Forsiktig dekker den valgte tømmer den første lag av maling.

  Bruk av en første bakken strøk maling med akryl

  1. Venter i minst 24 timer for å tørke fullstendig dekke bakgrunnen.
  2. Patina metallisk farge male de flate glatte områder som ikke stikker ut. Det viktigste er ikke å overdrive det med mengden av blekk, eller som et resultat av møblene vil virke for brokete og heller pretensiøs enn kunstig alderen.

  Søknad bronse patina til basislaget brune farge

  Tips: Ikke ta denne metoden håndtak og andre deler i direkte kontakt med personen, som maling på steder fortsatt raskt slettet.

  1. Vent til patina begynner å stille, og overskriver de riktige stedene med en tørr klut, nå svært effekten av aldring av tre.

  Prosessen rubbing behandlede overflaten

  1. Resulterende lakkmateriale lakk, noe som skaper for det et lag i stand til å forhindre mekanisk skade og fuktighetsinntrengning.

  Klarlakk søknad til "alderen" møbler

  Vi har sett hvordan distressed tre hjemme med sine egne hender. Prosessen er absolutt ikke komplisert, men krever den ytterste nøyaktighet, omsorg og følge anbefalingene som er beskrevet ovenfor. Men til slutt, du kan ikke bare gi nytt liv til gamle møbler, men også å skape et sant mesterverk av interiøret møbler, som vil være den viktigste attraksjonen i ditt hjem.

  Patinert møbler er perfekt for å gjenskape designstiler som country og klassisk

  Videoer i denne artikkelen vil introdusere deg til ytterligere informasjon som er relevant for den innsendte teme.Okruzhayte livet ditt bare med vakre ting.

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  + 48 = 53