patinert møbler

Patina på kjøkken møbler fronter: hvordan å lage dine egne hender

"Alt er nytt - det er vel glemt gamle" Dette utsagnet er aktuelt for mange ting. Er intet unntak og møbler med en patina, som ikke trenger å forlate produksjonsanlegg, klarte å "bli gammel".

For mange mennesker er kjent for å jevne selve begrepet. Tross alt, hvis du kommer til nettstedet vårt, så ønsker du å kjøpe det opprinnelige settet for kjøkkenet, så denne artikkelen vil prøve å svare så godt som mulig på følgende spørsmål:

 • Hva er patina, og hvordan den forholder seg til møbler?
 • Kan en seng eller kjøkken med en patina være laget av MDF?
 • Er det mulig å skape en patina av teknologi med sine egne hender?

Utseendet til patina i den moderne verden

Patina - det er et naturlig fenomen, som in vivo er utsatt for metall, trevirke. Opprinnelig ble hun sett i gull, sølv og kobber mynter. Under påvirkning av miljøet og tiden på overflaten ble dannet belegg som ga forsøks en annen type. Maling ble lysere manifestert sprekker, blackout. Således manifest overflateoksydasjon prosess som kalles patina. Gjenstander belagt med et slikt belegg, hadde en høy pris. Med tanke på antikviteter, kan det blotte øye se naturlig patina.

Noble gamle møbler fra en rekke dyrt, så kunstelskere som ønsker å ha henne i bruken. Men prisen er for høy antikviteter og ikke tilgjengelig for alle. Tatt i betraktning behovene til folk, har moderne teknologi utviklet en teknikk for kunstig aldring av tre og MDF. Denne innovasjonen har fått betegnelsen "patina".

Patina i møbelproduksjon

møbelmarkedet har en annen stil og dekorasjon trender. Til et nytt nivå kommer antikke møbler, som tiltrekker seg oppmerksomheten til folk på utstillingen.

Rimelige møbler med patinert fasader, kan være villedende nesten enhver person. Ved første øyekast kan det virke som foran deg kjøkkenet eller soverommet satt fra et dyrt array. Men ved å åpne døren, innser du at produsenten brukes fasader med patina. Teknologi kan påføre aldrende effekt på alle underlag - enten det er en matrise eller MDF. Videre vil bruken av MDF bare utstedes av innsiden som slo upraktisk på grunn av de høye prisene.

Mann som ønsker å kjøpe et kjøkken i en retro-stil, som passer møbler med en patina eller sett med effekten av antikken, er ofte brukt i stil med Provence. Hyggelig tid - ikke bare utseendet av møbler alderen, men prisen kan måle seg med antikviteter.

Noen mennesker ser på fasader av møbler med patinas, rart - jeg lage denne effekten med hendene kan ha å oppdatere utseendet på kjedelige møbler. Selvfølgelig er det mulig. Dette vil kreve kunnskap om kunstneren ferdigheter eller engasjere en person med kreativitet, som dine egne hender kan gjøre kjøkken sett eller andre møbler ønsket effekt.

Nå la oss ta en nærmere titt på teknologien og studere i detalj metodene for å lage fasader med patina hender.

Variasjonen av møbler patinering teknikker

Anvendelse av patina (spesielle dekorative sammensetningen knyttet til male elementene) krever tålmodighet, nøyaktighet og fri tid.

Teknologien består av flere trinn, etter en etter en. Patina - det er ikke en del som du vil bruke på jobb. Hvis du tar en nærmere titt på ulike høyder med patina, kan du merke forskjeller i effekt. Noen av overflatene har bare dimming overganger konveks struktur mønster, og i noen tilfeller er tydelig angitt gull eller sølv. Sikkert du møtt kjøkken med patina, der sprekker er synlige, som lakk eller maling sprukket fra tid til annen.

Vi lister flygende arter, som skaper dyktige eksperter i fabrikken:

1. Enkel patinert - det rimeligste alternativet for å dekke fasadene med hendene. På overflaten (MDF laminert film eller matrise) blir påført underlagsblanding, fremstilling av grunnlaget for den patina. Primer utligner og forbedrer adhesjonen området Patinir sammensetning. Sjiktet blir deretter omhyggelig polert metallsvamp eller sandpapir. Jo sterkere bevegelse, den åpen mer tydelig effekten av aldring.

2. patinert gull, sølv, bronse - det er en komplisert prosess som krever bruk av ytterligere lag. Gull eller sølv dekke fasader med relieffmønstre for å fremheve sin skjønnhet, gjøre det mer meningsfylt. Denne teknikken brukes kun for møbler matt, glans fordi dens høydepunkter vil ødelegge effekten av forgylling og forenkle utseendet på noen møbler. Slites ut på denne måten kan være et sett. Videre vil de unge elskerinner, og modne damer liker kjøkkenet med en gull eller sølv patina.

3. patina og craquelure - en dyrere fordi teknologien er mer kompleks og krever to effekter produsere sprekker og utseendet til en slags gammel plakk. For å starte database som er opprettet for sprekker: et lag på lag, inntil tilstanden ifølge svak adhesjon (.. Dvs. ufullstendig tørr blanding) påføres fasettert lakk. Jo flere lag, jo bedre å dukke opp sprekker. Først etter at dette er påført den valgte fargen av patina og polering er gjort for å oppnå den ønskede effekt.

Gjør en patina fronter av MDF eller heltre møbler med sine egne hender er ganske vanskelig. Mer enn det beste alternativet - å kjøpe ferdige fasader til kjøkkener med en patina effekt.

Patina er brukt på møbler i alle nyanser. For klassisk stil som er akseptabelt og Provence hvit med patina effekt. Grasiøst ser et soverom, kjøkken, stue med svart fasade med en sølv patina. Se på vårt utvalg av bilder av interiør, som viser møbler med patinert fasader og velg din perfekte valget, spesielt siden den kunstig alderen kjøkkeninnredningen er brukt i mange stiler.

I møbler fremstilling, og andre teknologier eksisterer kunstig aldring overflater. Vi snakket bare om de grunnleggende teknikkene som ofte finnes i det ferdige møbler. Andre teknologier adressert i egne artikler.

Artikler om temeDrugie interessante artikler

Kjøkkenkran og vask i en retro-stil - en stilig løsning

Hvit kjøkken med patinert - Interiør for kjennere av tradisjon

Den ser fin, selvfølgelig, men jeg lurer på hvor lenge varer denne behandlingen i sin opprinnelige form.

Velkommen til å holde den i ca 7 år, fordi all denne kunsten av dekket med en spesiell lakk som er fuktighet og zashishaet fasader av skade

Craquelure jeg ikke liker. Patina, selvfølgelig, mer interessant og stilig.

craquelure fortsatt veldig interessant patina har en veldig tung prosess, ikke hver kampanje vil Seeb craquelure og teknologiske prosessen

Jeg er bare meg selv fasader skape en patina, og det krever konstant innovasjon

Patina - en flott måte å aldring møbler med hendene

Interessen for alt uvanlige, ekstraordinære, glemt førte til at nok en gang trending gamle møbler - fasader med sprukket, peeling maling, falmet blomster. Faktisk, kjøkken og spisestue sett helt nye, bare en unik dekorere teknologi - patinering - moderne møbler gir en slags antikk. Vi vil prøve å forstå egenskapene til en rekke teknikker og aldring kjent med prøver av patinert ting.

Patina og dens arter ↑

Ordet "patina" vi hører veldig ofte, fordi interessen for alt nytt, friskt og moderne, gjør oss bli kvitt gamle, for det meste unyttige ting. Et ord er bare forbundet med de gamle, så kjente ham konservatorer, antikvitetshandlere og samlere.

Manifestasjonen av patina på en gammel emnet

Per definisjon, patina - et øvre lag av oksydert materiale, karakteristisk for visse metaller, såsom messing og bronse. Sannsynligvis alle sett lyset grønn eller blå patina på bronse lysestaker, mynter, spenner, nøkler, håndterer kobber antikke kommoder. I fremtiden flyttet konseptet på møbler laget av tre, som mørkere med tiden, endrer den opprinnelige fargen, dekket med sprekker.

Imitasjon av en gammel plakk i sølv

Overraskende, er tilstedeværelsen av oksidasjon ikke en negativ funksjon av produktet, på den annen side, fløyelsaktig film på messing tilbehør og møbler fronter - en slags "kvalitetsmerke" solid bevis på alder. Det er derfor, sammen med de naturlige manifestasjoner kan finne ting, i alderen kunstig teknologi.

Dermed generelt er det tre typer patina:

 • naturlig, laget ved å omsette oksygen med metaller;
 • PU er å påskynde oksydasjonsprosessen spesifikke stoffer;
 • dekorative, takket være som alle fag kan raskt slites ut.

Det siste punktet er spesielt interessert i alle som ønsker å bli eier av en moderne kjøkken i stil med Provence, country eller klassisk headset "antikke".

Dekorativ aldring av et moderne kjøkken

Lys patina på heltre eller MDF fasader - en moderne måte å kle seg. Enige om å simulere slitte skap er mye billigere enn å kjøpe vintage møbler.

Aldring møbler fronter: adelen og stil ↑

Det er en pryd patina blir stadig mer populært i designmiljø: på nettstedene til velkjente produsenter av kjøkkenmøbler kan møte moderne modulært system med innredning, som er på visning i minst 2 århundrer. At det er et design klassiske hvite retter med gull patina - lys, delikat, lys og gjennom imitasjon - elegant og edel.

Lys forgylling på hvit bakgrunn ser elegant

Delikat kombinasjon av hvitt og gull - en tradisjonell klassisk tandem, sin storhet fortsatt pryder kongelige palasser. Legg merke til hvor lett det er å slå et interiør sammensetning, dekorere spisestuen og kjøkkenet gruppe i samme stil. Bildet av hvitt kjøkken i en klassisk stil med en gull patina godt synlig motiv nyansene: gull gardiner, dempet belysning, gulvene "bog eik", det glitrende overflate bord og stoler, gullbelagte elementer av interiør tilbehør.

Raffinert blanding av hvitt og gull i den indre

Provence - det er fortsatt en av de rustikke stilen, i utformingen av møbler er ofte en røffere finish. Sammen med raffinement av forgylling kan finnes åpenbare skraper over behandlingsområdet, en myk overgang hvit grå - finish falmet og smuldrer etter år.

I kjøkken og spisestue gruppe i stil med Provence

Ikke overraskende, aldring av så attraktiv: i motsetning til moderne suiter, der og puster pålitelighet, allsidighet og ergonomi, "antikke" møbler har noen vektløs skjørhet, ømhet og nåde.

Lag lett solens atmosfære er ikke vanskelig

Sammen med patina er ofte brukt børstet, decoupage, craquelure, toning - mer om dem.

Moderne teknologi patinering ↑

Gjennom århundrer en rekke forskjellige metoder for å meddele det tre eller annet materiale effekt "alderen". Tidlig måtte sette ting i våtrom, for lang tid å behandle deres kjemiske sammensetning, for å bruke fysisk påvirkning - gni, scratch. Nå er alt enklere - å bli brukt til blanding av dekorative kommode, og to timer senere blir han 100 år eldre. Bli kjent med fem av enkle teknikker som kan læres uavhengig.

Klassisk aldring av akryl maling ↑

Hvis du har bestemt på egen hånd for å slå en ny tabell i en antikk eller "legge skinner" gamle bestemors kommode tilby akryl løsninger. De har en universell struktur, ideelt for etterbehandling er ikke bare tre, men også gips, metall, laminat (som ofte er dekket med en moderne fasade DSP).

Blå akrylmaling som en plakett av antikken

Fordelen med maling basert på akryl i det faktum at det har hundrevis av nyanser. Med en passende farge, kan behandles og plane plater, og hjelpe detaljering farger, noe som reflekterer virkningen av tids - grå, beige, grønn, blå. Oftest flate overflater er intakt, bare konveksitet eller dekorere skåret elementer.

Prøven påføres på trevirke akryl- plaster

Det samme tone belegg kan med hell kombineres med andre for å få en masse nære nyanser. For eksempel legge en liten hvit eller grå grønn base, kan du etterligne falming. Noen ganger basen er igjen naturlig, transparent belegg, og lindring av slipp med gull eller, tvert imot, svart.

Spill lyse farger

Ett av alternativene søkt aldring:

 • Anvende akrylbasis er valgt skygge (for å projisere lindring eller hele området helt);
 • Fjern forsiktig overskudd klut eller svamp;
 • hvis det er nødvendig, en andre belegg, av og til skygge;
 • vente inntil produktet er fullstendig tørt;
 • håndtak fint sandpapir eller større, noe som gjør kunstige sår;
 • å fikse resultatet av lakk.

Som et resultat, akryl behandlingen lage vakre kombinasjoner av hvit og sølv eik, kirsebær, gullbelagt, nøtter og grønn patina.

Ofte sammen med patina MDF fasader gjelder craquelure - en teknikk hvor overflaten av møbler dekket med små sprekker. Det er som om produktet er farget av mange, mange år siden, og til slutt ssohlas maling og dekket med den fineste gossamer. Kontrast og fargebaser heterogen topplag som et resultat av fremstilling av en prakt effekt.

Cracelures imponerende duett med patina

Måter å dekorere craquelure i teknikk mye, her er noen av dem:

 • påføring av spesial KrakeleeMedium type-preparater (produsent Marabu);
 • Gulv spesielle lakker som påføres direkte på tre eller MDF (en såkalt - krakelyurnye) - CrackingVarnish, ANTIK-teknikk;
 • behandling to-komponent universal lakk naprimerCrealCrackle (produksjon Nederland);
 • belegging av PVA-lim, eggehvite eller gel vasking - det vil si hvilken som helst forbindelse som har en egenskap til å krympe og sprekke under uttørking.

Det er en enkel teknikk som er egnet for nybegynnere og refined. Det kalles - craquelure-trinn. Lagene blir brukt i den følgende rekkefølge: maling - craquelure - malingen. Det krever spesiell omsorg dekorasjon behandling lag - det må være tynn og belagt med et første slag. Toppsjiktet skal være blank eller skinnende, siden bare garanterer matte overflaten sprekker.

Dyktige håndtering krakelyurovym lakk fasade

behandling av gull, sølv og kobber ↑

Klassisk modell, i motsetning til en landlig stil suiter, innredet med en raffinert nyanser. Vanligvis er det forgylt, sølv eller bronse program, som indikerer når noe dyrt og trendy, men i grunn løpet av alderen møbler. Til tross for det siste tiåret (som er implisitt), kjøkken, fremdeles karakterisert ved adel og adel.

Svart bjørk med sølv patina

Sammen med rent sølv, som i kombinasjon med hvitt, melkeaktig eller Pearly skygge ser flott ut, ved hjelp av såkalt svart på sølv. I henhold til reglene, første sølv tre-base, og deretter anvende en spesiell sort sminke. Denne fremgangsmåten oppnår en spesiell virkning dersom svert produsert i relieff fordypninger - ansiktsdelen av hode ser mer omfangsrike og uttrykksfull.

Profesjonelle sølv møbler fasader

Gull kombinert med praktisk talt alle nyanser: med en det skaper ganske uttrykksfulle, kontrasterende kombinasjoner, med andre - mer tilbakeholdne, delikat. Som forgylling bruke spesielle midler akryl- eller oljebasert, eller sprøyting superfine folie.

Luksuriøs blanding av mahogni og lyse forgylling

Med farget kjent for mange som noen gang har måttet forholde seg til produkter fra naturlige tregulv til reparasjon eller bygging av hus. Processing flekken - en billig og enkel måte, men den har to alvorlige begrensninger:

 • toning sammensetning er ikke kombinert med forgylling og forsøl;
 • oppløsningen påføres på platene med det trevirkebaserte - MDF, sponplate, og andre.

Prosessen med dressing er enkel - den første naturtre Brashear (myk metallbørstens fibre fjernes for å oppnå en relieffoverflate), og deretter belagt med et valgt fargetone flekk.

Utførelsesformer av behandlingen beisløsninger

Gamma moderne rike nok fra blek beige eller ashen grå til rødbrun. Ved anvendelse av vandig billig tre (furu eller or) formidle naturlige farge mer verdifulle arter - eik, bøk eller valnøtt. Sammensetningen blir påført på en pensel, rull eller svamp.

Flekken er ofte brukt for restaurering av møbler

Etter tørking ble produktet igjen belagte flekker, men ved anvendelse av en løsning med en noe endret sammensetning (for eksempel det ferdige blanding ble fortynnet med white spirit). Fix resultere antikk voks eller skjellakk. Stain perfekt imiterer gammel, ashen fra treet over tid, men det kan ikke kombineres med andre metoder - decoupage, cracelures, toning.

Lage kunstige skrubbsår ↑

Teknikken skaper skraper tilgjengelig for alle, og avhenger bare av tålmodighet og nøyaktig faglige råd. Den er egnet for å dekorere ikke bare et produkt av massivt tre, men også for MDF, perfekt kombinert med cracelures, decoupage og andre midler aldring.

Kjøkken fasader med dekorative scuffed

Det finnes mange teknikker for å lage fargede "flekker" av overflaten, snakker om de avanserte alder produkter, bare én av dem:

 • maling skapet, benkeplate eller stolfoten mørkere nyanse;
 • vente for fullstendig tørking av det første laget;
 • opphøyede elementer, kanter, dekker kantene med parafin;
 • anvende et lag av maling, en lysere nyanse enn den opprinnelige (kan erstatte metallisk - bronse, gull eller sølv);
 • med en spatel for å fjerne parafin;
 • Sand hele overflaten;
 • resultatet med lakk, beis eller dekorative voks.

Scuff reproduseres så det ser ganske overbevisende.

Clever pastisj av tabellen til villaen kjøkkenet

For å forbedre effekt, ofte frynsete kanter kombinert med anvendelse av patina på steder utsparinger. Møbler blir en uttrykksfull utseende og er ideell for interiør i stil med landet.

Som patinert tre med hendene ↑

Hvis du har arvet et gammelt kjøkken sett laget av tre, ikke rush å kaste det bort: skap kan repareres og restaurert med en unik dekorative teknikker - patinering. Sammen med redusert funksjonalitet får du en herlig fasader er absolutt ikke finne i noen butikk.

Spektakulære skjønnhet, kan du lage dine egne hender

Så, før du starter arbeidet, forberede materiale og et sett med enkle verktøy. Vi trenger:

 • Akryl maling;
 • Primer for tre;
 • jar med gull patina - klar oppløsning;
 • en avsluttende lakk.

Forbered heller ikke veldig bred pensel for påføring av oppløsninger, stykker av sandpapir for sliping, tørre kluter eller filler for fuging.

Grunning og maling er bedre å sette den vanlige flat pensel

Først forberede overflaten: vi rydde nøye fine "sandpapir", fjerne spor av den gamle finish. Støvtørking, bruke en primer for tre. Den utfører to funksjoner: den beskytter treet mot fuktighet og skaper et egnet grunnlag for farging. Når dekorere et område bredt nok, er det bedre å bruke en valse - som ved påføring primer, og under påføringen. Depresjoner og fremspring håndtere pensel bedre.

Prosessen tre fasade primer

Deretter male den fullstendig tørr overflate med akrylmaling i en hvilken som helst farge, i kombinasjon med gull. Vi tar en pause i minst en dag - er det nødvendig å dekke bakgrunnen og til slutt tørket opp.

For klassikerne heller lyse nyanser

Ta den gylne patina av maling og pensel på omkretsen, prosess lettelse detaljering. Ikke å få omfattende uhyggelig flekken løsning dosering for å sette de lette strøk. Det ser vakkert alderen trehåndtak, men husk at den aktive bruken av dekorative lag forsvinner raskt.

Variant forgylling dekorativt element

Slutt-trinnet - å dekke lakk. Lakkering er en beskyttende og dekorativt prosedyre: fasade etterbehandling beskytter mot rask slitasje og gir en vakker glans glans (eller sløvhet).

Patina i utformingen av kjøkken interiør ↑

Kunstneriske teknikker for dekorasjon er stor for styling interiøret. Ved hjelp av enkel teknologi opprinnelig nøytrale fasaden møbler sett kan gi karakteristikker av en bestemt stil. Selvfølgelig, gull patina eller edderkopp sprekker er ikke egnet for high-tech, minimalistisk og moderne urbane områder, å nekte sostarivayut innredning, men det er bare en gudegave for klassiske retter.

Den tradisjonelle klassiske - elfenben med forgylling

Gamle møbler er typisk for rurale interiør, så patina design er ideell for spisestuer og kjøkken, innredet i landlig stil.

En koselig rustikk område

Vi bør også fremheve den varme solfylte Provence, med sine pastellfarger, floral ornamenter, tre hyller og upretensiøs tilbehør.

I sentrum - kunstnerisk forvitret tabellen

Til loft har en tendens til å bruke naturlige materialer, derfor vil lyset rubbing falle til tider til poenget, selv om de fleste av interiøret er fortsatt et industrielt fokus.

Moderne loft er karakterisert ved variert

Det luksuriøse kjøkkenet Deco alltid rom forgylt skjenk eller antikke bord.

Bright kontrast, glans glans og krystall

Patinert detaljer er også karakteristisk for moderne og barokk, orientalske, etniske og neoklassiske interiør.

Vi tilbyr deg opplæring videoer for å hjelpe deg å få en idé om prosessen med patinering og dekorative elementer relaterte teknologier.

MDF fasade forgylling behandling:

Aldring tre i hjemmet:

Kunstig patina med et oksidasjonsmiddel:

Master klasse med profesjonelle verktøy:

Storslått dekorasjon teknikker, blant som nylig tok patina kjøkkener, vil tillate deg å snu en vanlig modul sett i et vakkert mesterverk, ikke ulikt de antikke kolleger. Noen maling og utspekulert teknikker - og du blir eier av den herlige mat i landlig stil, klassisk, eller til og med Art Deco.

Kreative typer fint å leve ikke forby. Hvis du gjør - det er en slik person, og du har til disposisjon for hele kjøkkenet, kan du enkelt holde sin egen.

kjøkken med hendene utforming: interessante ideer vegg dekor, tak, vinduer og møbler

For de som ønsker å innrede kjøkkenet på et enkelt prosjekt, er det nødvendig enten å legge ut en stor sum for arbeidet med designere og kunstnere, eller for å gjøre saken.

Kitchen laget av tre med hendene - fra tegning til tegning møbler montering

kan være laget av ark av gips er ikke bare helt jevne tak, vegger og nisjer. Skap laget av gipsplater - den perfekte løsningen for et lite rom eller en.

60 patina av ideer i interiøret: edel gammel

Klassisk rom med tre stoler, dekket med patina

Borte er de dagene da folk nøler med å selv den minste snev av feil og mindre skraper på møbler eller andre interiør elementer, i dag patina, eller kunstig aldring, er det blitt stadig mer populært som et mål på luksus.

Patina - et fenomen som påvirker tre og metall i et naturlig miljø. Objekter etter den tiden forandret sitt utseende. Sprekker, sverting, dannet plakk. Det vil si at oksydasjon av overflaten, og den prosess som kalles patina. Objekter, naturligvis blitt gammel, hadde og har akkurat nå stor verdi, henholdsvis, og kostnadene. Antikviteter kjøpe ikke alle har muligheten, slik at teknologien av kunstig aldring ble utviklet.

Patina på metallisk håndtak

Elegant garderober alderen grå-blå

Eksempel patina påført treet

Materialer og verktøy for patinering

Lag patina etterligne gamle dager, er det mulig på gjenstander av nesten ethvert materiale. Dette treet, bronse, jern, kobber, gips, messing, polyuretan. Etter å ha mestret teknologien for patinering prosessen, vil du kunne i noen timer med hendene for å lage et mesterverk, visuelt ikke forskjellig fra kunsten antikken. Aldringseffekt kan oppnås ved bruk av et bestemt sett av materialer og verktøy, så vel som en rekke industrielle prosesser.

 1. Sammensetningene av serien "Patina". Maling patina er forskjellige farger, ved hvilken metallet blir oksydert i løpet av minutter. Produktet er dannet av belegg, hvis farge kan være grønt, rødt eller blått. Slike formuleringer er mest aktuelt for tre, metall og gips.
 2. Den enkleste måten å patinering hender - bruk akrylmaling, som skal være i harmoni. Produktet påføres på det første lag fargestoff banen. Det neste trinnet - å påføre en annen farge med en børste (fortrinnsvis gull eller sølv) i sine enkelte deler. Denne metoden forutsetter at fantasi og kreativ ønske.
 3. Det finnes spesielle kits for patinering, ved hvilken det produkt omdannes til et objekt av antikken. Behandlet tre, metall, keramiske overflater, har dannet en grønnaktig, kobber, gull patina effekt eller rifter. Hovedvilkåret - strengt følge trinnvise instruksjoner som fulgte med settet.

Patina på speilet

Den kunstig patina blir tilført til en tre kommode

Patina på metall pynt over peisen

Patina på tremøbler lukke opp

Tips! Hvis den eksisterende malingen dekorert av objektet i perfekt stand, kan brukes på toppen av midlene for patinering.

Effekten av edle antikken gjør møblene patina, laget ved hjelp av akrylmaling, anvendes fargen som presentert i et vidt område. Det spiller ingen rolle at denne kunstige aldring, er viktig sluttresultatet, noe som fører til å tenke, hvor mange århundrer sto møbler. Men til tross for den visuelle shabby, alle fasader interiør nøye pusset, har chips og dekket med lakk. Dersom tidligere ble det antatt at klassikerne - en tegning av en blå-grønn farge på bord, stoler og andre møbler, og nå bruker farge, nær de naturlige toner som gull, sølv, melk, brun.

Dette drainboard godt passe inn i interiøret i landstil eller loft

Ikke rush å kaste ut gamle møbler, litt arbeid på den, vil den være i stand til å komplettere interiøret

Antikk kommode på soverommet landstil

En slik forvitret tabellen vil dekorere rommet i klassisk stil eller stilen til Provence

Patinert kjøkken snakker ikke om hennes virkelige alder. Omvendt kan du gjenopprette tabellene med sine egne hender med hjelp av resepsjonen og gi design en viss sjarm. Så gull kjøkken med patina vil se luksuriøst, spesielt når supplert med små interiør tilbehør i samme stil, tabellene trekke mer kontrast løsning. Bruk inspirasjon for et eksisterende fotosamlingen. Veldig søte utseende hvite møbler og eik patina tvert imot gi massive, som kreves av klassikerne. Og spesielt, patinert fasader ser veldig dyrt. Uinnvidde vil forstå materialet som laget møbler egentlig bare ser inni skap.

Luksus hvit patina møbler

Lyst kjøkken med patina ser veldig elegant og dyrt

Patina brukt til panseret ser bra ut og loft-stil

Rustikk kjøkken med patina

Klassiske retter med en patina på tremøbler

Patina i andre møbler elementer

Tabeller, hodegjerder og andre møbler for soverommet, fasader som har en riflet overflate kan slites ut ved å gjøre patinas inn volumelementer. Legge gull i de små detaljene, vil du opprette med sine egne hender de kongelige kamre.

Nøytral innvendig plass er lett å slå til en sofistikert og elegant, konvertere spisegruppe. Hvit patina brukes på bordet, så spesielt høytidelig. Langs kantene, kan du bruke en annen fargevalg. For en mer spektakulær oppfatning som ligner på oppussing og stoler.

Gammel peis i stuen med en patina

Metall seng på soverommet med en patina eklektisk stil

Møbler med patina og er egnet for et barnerom

Tre seng med patina

Elegant bad med patina

Elegant veggen med en patina på badet

Hvis du ønsker å ha i leiligheten din følte klassisk, til døren med en patina utføre denne funksjonen. For organiskhet legge kontrastfarger volumelementer og matt glass. Endelig dekorere fasader av patinert dørhåndtak.

Soliditet rommet føles ved hjelp av inngangsdøren trim eik patina. Selve prosessen vil ikke ta mye tid, og designmuligheter finner du på bildet i katalogen av dører.

Alderen dør i en lys stilig bad

Antikk skap i et moderne interiør

patinering Technology Møbler

Lage møbler edel effekten av antikken med hendene - ikke bare spennende, men også en fordel med tanke på familiens budsjett. Denne teknikken brukes i hovedsak til gamle møbler, bevare dens praktiske, men mistet estetisk utseende.

For å gjøre det arbeidet du trenger følgende verktøy og materialer:

 • akryl eller emulsjon maling;
 • Maling simulering metall (kobber eller gull);
 • børster av forskjellige størrelser og teksturerte valser;
 • fint sandpapir og tett stoff;
 • akryllakk.

Eksempel patinering hjemme

Patina av gull farge på en lys klassiske møbler

Dette designet er egnet for bad loft stil

I det forberedende stadium, behandle overflaten med sandpapir. Deretter påføres den første base strøk av maling, som kan være glatt eller strukturert med spesielle valser. La møblene om en dag for tørking. Deretter begynner den direkte patintrovanie. Tørr pensel, bruke en mørkere nyanse eller imitere metall. Gi det tid til å tørke. Deretter begynner tørr, stiv vev for å tørke den malte overflaten. Dermed hjørnene og rillede områder av møbler ut mørkere. Vi kan skille andre flateelementer, påføring av en mørk blekk og et metall. Til slutt, er produktet åpnet lakk er bedre å påføre flere lag.

Det var den mest populære og enkel teknikk for iskucstvennogo aldring møbler.

Så, patinert - en av de elementene dekorere, vellykket kombinerer egenskapene til en spektakulær utseende og priskategori, som skiller seg vesentlig fra den antikke analog til fordel for forbrukeren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 2 = 12