Patina egne hender

Hva er og hvordan du søker patina patina med hendene

Skinnende, uten en skramme eller en flekk kjøkken fasader er bra i et moderne interiør stil minimalisme, techno og high-tech. Og her er hvor materialet og elementer, fremfor alt, krever autentisitet, mye mer til området vil være patinert fasader.

Gjør det på en naturlig måte for lang, men å ty til simulering med sine egne hender er mulig.

Denne prosessen representerer en tre aldring metode for å gi det en visuell alder. Opptak er mye brukt i klassiske og rustikke kjøkken interiør, da det i disse tilfellene er det forutsatt at møbler og andre husholdningsartikler er en svært lang tid.

måter teknologi er forskjellig, men ett mål - for å gi treet eller trematerialet belegg som dannes på matrisen med en lang levetid. Og raid oppstår når omsorg for møbler, ikke bare nyte, og hvorfor det er så høyt verdsatt fra et estetisk synspunkt.

Hjemme, å gjenskape patina på tre eller metall er ikke så vanskelig. Vårt verksted tilbyr en rekke alternativer, egentlig gjennomførbart for hånd.

Bruke og kan vokse og bitumen, akryl patina, og - avhengig av fremtidige utseendet på produktet, dine egne ferdigheter og karakter av materialet. Det bør bemerkes umiddelbart at patinering metall og tre er vanligvis brukes på mange måter, selv om det finnes unntak.

 • Flekk - en meget vanlig del for å gi treet en mørkere nyanse av edel. Flekken er kombinert med en innledende børstet (fjerning av myke trefiber) og behandling med en primer eller skjellakk voks samling. Metoden er egnet for implementering i hjemmet, men begrenser valget av den naturlige utvalg av farger: sølv farge, gull, er messing ikke tillatt. For MDF og sponplater noen master class metoden ikke tillater å søke.

 • Bitumen patina - det kan anvendes på en konvensjonell svamp, og vaske - white spirit. Det bituminøse materiale er lett absorberes inn i porene, som viser strukturen av tre og trevirke sostarivaya. Resultatet må sikres med lakk, skjellakk beste. Patinering på metall-metoden er ikke egnet.

 • Akryl patina - betyr universell og er egnet for behandling og tre og metall, og gips. Akryl maling, kan patina være av hvilken som helst farge, deriblant trendy skyggen av sølv og gull. Anvendes både på hele overflaten - glatte fasader, og tråden eller konveksitet. Akryl maling er oftest kombineres for å gi en kontrast mellom det mørke og den naturlige fargen "sostarivayut": for eksempel eik og gull, sølv og hvit eik, valnøtt og rødt gull, og så videre.

 • Akryl maling kan blandes og lagrede lag på lag, og skaper en svært sofistikerte visuelle effekter: anbefalinger du kan alltid komme i en master class på forumet. I tillegg er akrylmaling perfekt kombinert med decoupage, lakkering, maling og andre former for dekorasjon.

  • Wax patina gir ikke bare effekten av antikken, men også den vakreste fargespill, inkludert metallic - sølv, messing, bronse. Dessuten blir en slik virkning oppnås på tømmeret. Wax patina gjør det enkelt å isolere tråden, sakte stivner og er veldig praktisk for alt arbeidet med sine egne hender. Enhver verksted anbefaler bruk av en vokssammensetning på utskårne møbler spisegruppe.

 • Skjellakk seg selv skaper en gulaktig eller rødlig-brun farge, avhengig av antall lag. Noen ganger er det nok til å skape virkningen av aldring, spesielt i kombinasjon med decoupage. Men nesten alle workshop tilbyr gjelder skjellakk lakk som en finish eller en mellomstrøk, ikke bare for decoupage, men maleri.

 • Den oljeaktige patina - et hvilket som helst verksted anbefaler bruk av blandingen og trevirke og metall. På egenskaper ligner voks, og også sakte fryser. I den klassiske teknikken decoupage kan ikke bruke det fordi oljen løser opp papir patina.
 • Denne prosessen er enkel og gjennomførbart i hjemmet. Det er imidlertid en forskjell i håndtering og forberedelse av tre, metall, MDF og sponplater. Den sistnevnte har en homogen struktur, i motsetning til treet, og slik at deres fargestoffer, aldring, decoupage, og alle andre teknikker har egenskaper.

  Tre og tre-fiber materialer i kjøkkeninnredningen er ikke brukt i sin opprinnelige form. Møbellakk beskytter overflaten av akryl- eller PVC-film, laminering etc. og har maling patina velges avhengig av arten av belegget og fremgangsmåten. Master klassen patinering alle funksjonene til materialene i betraktning.

  • Tre under den patina, farget lakk og behandlet med en stålbørste eller grovt sandpapir. Denne metoden kalles børsting. Essensen av den reduseres til fjerning av myke fibre og eksponering av strukturen av et fast stoff. Børstet reproduserer den naturlige aldringsprosess, men i en akselerert format. Etter fjerning av fiberoverflaten blir renset og behandlet med en avfetting sammensetning.

  Wood under flekken og maling ikke Brashear, men bare renset. Behandler sandpapir er bare nødvendig å fjerne lakk, hvis den finnes.

  Finert MDF i prinsippet kan bli behandlet med sandpapir for å gi en gni effekt, spesielt i faget decoupage. Men i praksis vil foretrekke en annen metode.

  • I MDF-plate eller sponplate påført barrierejordlaget - sammensetningen gir adhesjon av det øvre laget til MDF og sponplater primer patina - gull, mørk, eller sølvfargeblekk. Etter tørking, blir et andre lag påføres - polyuretanprimer. Den danner et grunnlag som vil simulere sprekker eller slitte. Deretter blir det annet lag på MDF-plate polert med sandpapir for å gjenskape den naturlige struktur av gammelt tre.

  Malinger og blandinger patina tre og MDF å anvende det samme. Som for metall, møbler sett, representerte han bare tilbehør. Del blandinger kan anvendes for å male metallet.

  Patinert møbler ved hjelp av tre flekker

  Dette er den rimeligste måten å utføre med hendene, hvordan du gjør det riktig rask mesterklasser. Effekten av dette er så nær den naturlige, som er best egnet for klassiske stiler. Fargen på kjøkkenmøbler er mørkere enn at du må vurdere.

  1. På fasaden overflate - hele dekksjiktet av vannbasert beis. Color av metall - messing, sølv, gull, det gjør det ikke, men du kan gjøre billig tre slags dyr - eik, bøk, valnøtt.
  2. Myk svamp slettet del av blandingen slik at det dannes en alderen effekt - fra de midtre deler, mens de frynser elementer med fresing, sprekker forblir intakt. Du kan bruke en svamp eller børste.

  Etter tørking av det andre påførte lag flekken, men nødvendigvis på en annen basis - white spirit, f.eks.

 • Etter tørking av overflaten er dekket med hans hender skjellakk lakk. Dersom det er ønskelig, for å forbedre alderen effekt gnidd inn i skogen også antikke voks.
 • Beis eller lakk med, og heller ikke med Decoupage ikke er kombinert.

  Videoen viser alle stadier av patinering av møbler i eik.

  Patinering basert på anvendelse av bestemte produkter - voks, olje, bitumen eller patina akrylmaling. Metoden er ikke mye vanskeligere, slik at deres egne hender, og med hjelp av master class kan håndtere alle. Men det innebærer et bredere fargespekter: det kan være ikke bare de naturlige nyanser av eik, bjørk og valnøtt, men fargen på metall - sølv, gull, bronse, og selv ganske eksotiske farger.

  Teknologien i seg selv - etter utarbeidelsen av tre eller MDF er ikke mye forskjellig fra maleri. Verktøy som brukes er de samme, men i motsetning til maling patina stivner langsomt, slik at skyggen forsiktig og fjerne overflødig. Således oppnådde maling er ikke ensartet, og fragmentert.

  1. Et lag av patina - voks, bitumen, akryl, påført med hendene på møbler overflaten. Fargen er vanligvis svært nær den naturlige skyggen av tre - eik, valnøtt. Du kan deretter fjerne overflødig maling til bare understreke tre tekstur og mørkere porene. I dette tilfellet er det andre laget ikke er brukt, og er belagt, for eksempel skjellakk lakk.
  2. For å få en spektakulær kjøkkener, tre eller MDF-plate dekket med et andre lag av patina. Han vanligvis lettere fordi dens mål - å fremheve de mørke porene. Det er viktig å velge riktig maling: 2-3 nyanser lysere hvis det er en klassisk interiør, dekket med kjøkkenfronter patinert sølv eller gull farge, hvis det er et palass stil, eller bruke og alt farget blekk, som tillater Provence.
  3. Etter tørking av det andre laget overflaten er pusset fint sandpapir eller et metallnett, for å skape virkningen av slitasje.
  4. Man oppnår fast lakk - akryl eller skjellakk. Hvis du brukte malingen er ikke fargen på sølv eller messing polsk for å velge matte: gamle produkter ikke skinne.

  Denne metoden er like gode på maleri og tre og MDF, og toning, og selv bruker decoupage teknikk, hvor innredningen er ofte forbundet med aldring. Noen ganger er det også kalles patina decoupage, men for ham er det bare har indirekte relevans.

  Rekkefølgen av handlinger som i dette tilfelle er noe forskjellig.

  1. Maling eller patina på et par nyanser mørkere farget overflate med hendene.
  2. Etter tørking del av artikkelen - skjæreelementene kant eller skåret voksbelagt lag. Viktigere, voks patina dette resultatet ikke, her er det nettopp i ferd med å søke.
  3. Da produktet belegges et annet lag av patina er vanligvis lettere. Can Metal farger - messing, sølv og bronse.
  4. Et lag av voks fjernes med en spatel. Tre eller MDF nøye male.
  5. Du kan deretter dekke fasaden av flekken og dekke med voks, hvis du vil ha en følelse av naturlighet. Når andre lag sammensetningen påført metall farger - sølv, messing, produktet ganske enkelt belagt matt lakk.

  Således oppnås, er meget sannsynlig effekt av antikken. I videoen, hvordan å lage møbler patinert med decoupage og ikke vurdert i detalj.

  Patina - en utmerket design metode. Med hjelp av kjøkken interiør gir en ekte aristokrati og eleganse. I tillegg er den kunstige patina beskytter mot fuktighet i treet.

  Patina - en flott måte å aldring møbler med hendene

  Interessen for alt uvanlige, ekstraordinære, glemt førte til at nok en gang trending gamle møbler - fasader med sprukket, peeling maling, falmet blomster. Faktisk, kjøkken og spisestue sett helt nye, bare en unik dekorere teknologi - patinering - moderne møbler gir en slags antikk. Vi vil prøve å forstå egenskapene til en rekke teknikker og aldring kjent med prøver av patinert ting.

  Patina og dens arter ↑

  Ordet "patina" vi hører veldig ofte, fordi interessen for alt nytt, friskt og moderne, gjør oss bli kvitt gamle, for det meste unyttige ting. Et ord er bare forbundet med de gamle, så kjente ham konservatorer, antikvitetshandlere og samlere.

  Manifestasjonen av patina på en gammel emnet

  Per definisjon, patina - et øvre lag av oksydert materiale, karakteristisk for visse metaller, såsom messing og bronse. Sannsynligvis alle sett lyset grønn eller blå patina på bronse lysestaker, mynter, spenner, nøkler, håndterer kobber antikke kommoder. I fremtiden flyttet konseptet på møbler laget av tre, som mørkere med tiden, endrer den opprinnelige fargen, dekket med sprekker.

  Imitasjon av en gammel plakk i sølv

  Overraskende, er tilstedeværelsen av oksidasjon ikke en negativ funksjon av produktet, på den annen side, fløyelsaktig film på messing tilbehør og møbler fronter - en slags "kvalitetsmerke" solid bevis på alder. Det er derfor, sammen med de naturlige manifestasjoner kan finne ting, i alderen kunstig teknologi.

  Dermed generelt er det tre typer patina:

  • naturlig, laget ved å omsette oksygen med metaller;
  • PU er å påskynde oksydasjonsprosessen spesifikke stoffer;
  • dekorative, takket være som alle fag kan raskt slites ut.

  Det siste punktet er spesielt interessert i alle som ønsker å bli eier av en moderne kjøkken i stil med Provence, country eller klassisk headset "antikke".

  Dekorativ aldring av et moderne kjøkken

  Lys patina på heltre eller MDF fasader - en moderne måte å kle seg. Enige om å simulere slitte skap er mye billigere enn å kjøpe vintage møbler.

  Aldring møbler fronter: adelen og stil ↑

  Det er en pryd patina blir stadig mer populært i designmiljø: på nettstedene til velkjente produsenter av kjøkkenmøbler kan møte moderne modulært system med innredning, som er på visning i minst 2 århundrer. At det er et design klassiske hvite retter med gull patina - lys, delikat, lys og gjennom imitasjon - elegant og edel.

  Lys forgylling på hvit bakgrunn ser elegant

  Delikat kombinasjon av hvitt og gull - en tradisjonell klassisk tandem, sin storhet fortsatt pryder kongelige palasser. Legg merke til hvor lett det er å slå et interiør sammensetning, dekorere spisestuen og kjøkkenet gruppe i samme stil. Bildet av hvitt kjøkken i en klassisk stil med en gull patina godt synlig motiv nyansene: gull gardiner, dempet belysning, gulvene "bog eik", det glitrende overflate bord og stoler, gullbelagte elementer av interiør tilbehør.

  Raffinert blanding av hvitt og gull i den indre

  Provence - det er fortsatt en av de rustikke stilen, i utformingen av møbler er ofte en røffere finish. Sammen med raffinement av forgylling kan finnes åpenbare skraper over behandlingsområdet, en myk overgang hvit grå - finish falmet og smuldrer etter år.

  I kjøkken og spisestue gruppe i stil med Provence

  Ikke overraskende, aldring av så attraktiv: i motsetning til moderne suiter, der og puster pålitelighet, allsidighet og ergonomi, "antikke" møbler har noen vektløs skjørhet, ømhet og nåde.

  Lag lett solens atmosfære er ikke vanskelig

  Sammen med patina er ofte brukt børstet, decoupage, craquelure, toning - mer om dem.

  Moderne teknologi patinering ↑

  Gjennom århundrer en rekke forskjellige metoder for å meddele det tre eller annet materiale effekt "alderen". Tidlig måtte sette ting i våtrom, for lang tid å behandle deres kjemiske sammensetning, for å bruke fysisk påvirkning - gni, scratch. Nå er alt enklere - å bli brukt til blanding av dekorative kommode, og to timer senere blir han 100 år eldre. Bli kjent med fem av enkle teknikker som kan læres uavhengig.

  Klassisk aldring av akryl maling ↑

  Hvis du har bestemt på egen hånd for å slå en ny tabell i en antikk eller "legge skinner" gamle bestemors kommode tilby akryl løsninger. De har en universell struktur, ideelt for etterbehandling er ikke bare tre, men også gips, metall, laminat (som ofte er dekket med en moderne fasade DSP).

  Blå akrylmaling som en plakett av antikken

  Fordelen med maling basert på akryl i det faktum at det har hundrevis av nyanser. Med en passende farge, kan behandles og plane plater, og hjelpe detaljering farger, noe som reflekterer virkningen av tids - grå, beige, grønn, blå. Oftest flate overflater er intakt, bare konveksitet eller dekorere skåret elementer.

  Prøven påføres på trevirke akryl- plaster

  Det samme tone belegg kan med hell kombineres med andre for å få en masse nære nyanser. For eksempel legge en liten hvit eller grå grønn base, kan du etterligne falming. Noen ganger basen er igjen naturlig, transparent belegg, og lindring av slipp med gull eller, tvert imot, svart.

  Spill lyse farger

  Ett av alternativene søkt aldring:

  • Anvende akrylbasis er valgt skygge (for å projisere lindring eller hele området helt);
  • Fjern forsiktig overskudd klut eller svamp;
  • hvis det er nødvendig, en andre belegg, av og til skygge;
  • vente inntil produktet er fullstendig tørt;
  • håndtak fint sandpapir eller større, noe som gjør kunstige sår;
  • å fikse resultatet av lakk.

  Som et resultat, akryl behandlingen lage vakre kombinasjoner av hvit og sølv eik, kirsebær, gullbelagt, nøtter og grønn patina.

  Ofte sammen med patina MDF fasader gjelder craquelure - en teknikk hvor overflaten av møbler dekket med små sprekker. Det er som om produktet er farget av mange, mange år siden, og til slutt ssohlas maling og dekket med den fineste gossamer. Kontrast og fargebaser heterogen topplag som et resultat av fremstilling av en prakt effekt.

  Cracelures imponerende duett med patina

  Måter å dekorere craquelure i teknikk mye, her er noen av dem:

  • påføring av spesial KrakeleeMedium type-preparater (produsent Marabu);
  • Gulv spesielle lakker som påføres direkte på tre eller MDF (en såkalt - krakelyurnye) - CrackingVarnish, ANTIK-teknikk;
  • behandling to-komponent universal lakk naprimerCrealCrackle (produksjon Nederland);
  • belegging av PVA-lim, eggehvite eller gel vasking - det vil si hvilken som helst forbindelse som har en egenskap til å krympe og sprekke under uttørking.

  Det er en enkel teknikk som er egnet for nybegynnere og refined. Det kalles - craquelure-trinn. Lagene blir brukt i den følgende rekkefølge: maling - craquelure - malingen. Det krever spesiell omsorg dekorasjon behandling lag - det må være tynn og belagt med et første slag. Toppsjiktet skal være blank eller skinnende, siden bare garanterer matte overflaten sprekker.

  Dyktige håndtering krakelyurovym lakk fasade

  behandling av gull, sølv og kobber ↑

  Klassisk modell, i motsetning til en landlig stil suiter, innredet med en raffinert nyanser. Vanligvis er det forgylt, sølv eller bronse program, som indikerer når noe dyrt og trendy, men i grunn løpet av alderen møbler. Til tross for det siste tiåret (som er implisitt), kjøkken, fremdeles karakterisert ved adel og adel.

  Svart bjørk med sølv patina

  Sammen med rent sølv, som i kombinasjon med hvitt, melkeaktig eller Pearly skygge ser flott ut, ved hjelp av såkalt svart på sølv. I henhold til reglene, første sølv tre-base, og deretter anvende en spesiell sort sminke. Denne fremgangsmåten oppnår en spesiell virkning dersom svert produsert i relieff fordypninger - ansiktsdelen av hode ser mer omfangsrike og uttrykksfull.

  Profesjonelle sølv møbler fasader

  Gull kombinert med praktisk talt alle nyanser: med en det skaper ganske uttrykksfulle, kontrasterende kombinasjoner, med andre - mer tilbakeholdne, delikat. Som forgylling bruke spesielle midler akryl- eller oljebasert, eller sprøyting superfine folie.

  Luksuriøs blanding av mahogni og lyse forgylling

  Med farget kjent for mange som noen gang har måttet forholde seg til produkter fra naturlige tregulv til reparasjon eller bygging av hus. Processing flekken - en billig og enkel måte, men den har to alvorlige begrensninger:

  • toning sammensetning er ikke kombinert med forgylling og forsøl;
  • oppløsningen påføres på platene med det trevirkebaserte - MDF, sponplate, og andre.

  Prosessen med dressing er enkel - den første naturtre Brashear (myk metallbørstens fibre fjernes for å oppnå en relieffoverflate), og deretter belagt med et valgt fargetone flekk.

  Utførelsesformer av behandlingen beisløsninger

  Gamma moderne rike nok fra blek beige eller ashen grå til rødbrun. Ved anvendelse av vandig billig tre (furu eller or) formidle naturlige farge mer verdifulle arter - eik, bøk eller valnøtt. Sammensetningen blir påført på en pensel, rull eller svamp.

  Flekken er ofte brukt for restaurering av møbler

  Etter tørking ble produktet igjen belagte flekker, men ved anvendelse av en løsning med en noe endret sammensetning (for eksempel det ferdige blanding ble fortynnet med white spirit). Fix resultere antikk voks eller skjellakk. Stain perfekt imiterer gammel, ashen fra treet over tid, men det kan ikke kombineres med andre metoder - decoupage, cracelures, toning.

  Lage kunstige skrubbsår ↑

  Teknikken skaper skraper tilgjengelig for alle, og avhenger bare av tålmodighet og nøyaktig faglige råd. Den er egnet for å dekorere ikke bare et produkt av massivt tre, men også for MDF, perfekt kombinert med cracelures, decoupage og andre midler aldring.

  Kjøkken fasader med dekorative scuffed

  Det finnes mange teknikker for å lage fargede "flekker" av overflaten, snakker om de avanserte alder produkter, bare én av dem:

  • maling skapet, benkeplate eller stolfoten mørkere nyanse;
  • vente for fullstendig tørking av det første laget;
  • opphøyede elementer, kanter, dekker kantene med parafin;
  • anvende et lag av maling, en lysere nyanse enn den opprinnelige (kan erstatte metallisk - bronse, gull eller sølv);
  • med en spatel for å fjerne parafin;
  • Sand hele overflaten;
  • resultatet med lakk, beis eller dekorative voks.

  Scuff reproduseres så det ser ganske overbevisende.

  Clever pastisj av tabellen til villaen kjøkkenet

  For å forbedre effekt, ofte frynsete kanter kombinert med anvendelse av patina på steder utsparinger. Møbler blir en uttrykksfull utseende og er ideell for interiør i stil med landet.

  Som patinert tre med hendene ↑

  Hvis du har arvet et gammelt kjøkken sett laget av tre, ikke rush å kaste det bort: skap kan repareres og restaurert med en unik dekorative teknikker - patinering. Sammen med redusert funksjonalitet får du en herlig fasader er absolutt ikke finne i noen butikk.

  Spektakulære skjønnhet, kan du lage dine egne hender

  Så, før du starter arbeidet, forberede materiale og et sett med enkle verktøy. Vi trenger:

  • Akryl maling;
  • Primer for tre;
  • jar med gull patina - klar oppløsning;
  • en avsluttende lakk.

  Forbered heller ikke veldig bred pensel for påføring av oppløsninger, stykker av sandpapir for sliping, tørre kluter eller filler for fuging.

  Grunning og maling er bedre å sette den vanlige flat pensel

  Først forberede overflaten: vi rydde nøye fine "sandpapir", fjerne spor av den gamle finish. Støvtørking, bruke en primer for tre. Den utfører to funksjoner: den beskytter treet mot fuktighet og skaper et egnet grunnlag for farging. Når dekorere et område bredt nok, er det bedre å bruke en valse - som ved påføring primer, og under påføringen. Depresjoner og fremspring håndtere pensel bedre.

  Prosessen tre fasade primer

  Deretter male den fullstendig tørr overflate med akrylmaling i en hvilken som helst farge, i kombinasjon med gull. Vi tar en pause i minst en dag - er det nødvendig å dekke bakgrunnen og til slutt tørket opp.

  For klassikerne heller lyse nyanser

  Ta den gylne patina av maling og pensel på omkretsen, prosess lettelse detaljering. Ikke å få omfattende uhyggelig flekken løsning dosering for å sette de lette strøk. Det ser vakkert alderen trehåndtak, men husk at den aktive bruken av dekorative lag forsvinner raskt.

  Variant forgylling dekorativt element

  Slutt-trinnet - å dekke lakk. Lakkering er en beskyttende og dekorativt prosedyre: fasade etterbehandling beskytter mot rask slitasje og gir en vakker glans glans (eller sløvhet).

  Patina i utformingen av kjøkken interiør ↑

  Kunstneriske teknikker for dekorasjon er stor for styling interiøret. Ved hjelp av enkel teknologi opprinnelig nøytrale fasaden møbler sett kan gi karakteristikker av en bestemt stil. Selvfølgelig, gull patina eller edderkopp sprekker er ikke egnet for high-tech, minimalistisk og moderne urbane områder, å nekte sostarivayut innredning, men det er bare en gudegave for klassiske retter.

  Den tradisjonelle klassiske - elfenben med forgylling

  Gamle møbler er typisk for rurale interiør, så patina design er ideell for spisestuer og kjøkken, innredet i landlig stil.

  En koselig rustikk område

  Vi bør også fremheve den varme solfylte Provence, med sine pastellfarger, floral ornamenter, tre hyller og upretensiøs tilbehør.

  I sentrum - kunstnerisk forvitret tabellen

  Til loft har en tendens til å bruke naturlige materialer, derfor vil lyset rubbing falle til tider til poenget, selv om de fleste av interiøret er fortsatt et industrielt fokus.

  Moderne loft er karakterisert ved variert

  Det luksuriøse kjøkkenet Deco alltid rom forgylt skjenk eller antikke bord.

  Bright kontrast, glans glans og krystall

  Patinert detaljer er også karakteristisk for moderne og barokk, orientalske, etniske og neoklassiske interiør.

  Vi tilbyr deg opplæring videoer for å hjelpe deg å få en idé om prosessen med patinering og dekorative elementer relaterte teknologier.

  MDF fasade forgylling behandling:

  Aldring tre i hjemmet:

  Kunstig patina med et oksidasjonsmiddel:

  Master klasse med profesjonelle verktøy:

  Storslått dekorasjon teknikker, blant som nylig tok patina kjøkkener, vil tillate deg å snu en vanlig modul sett i et vakkert mesterverk, ikke ulikt de antikke kolleger. Noen maling og utspekulert teknikker - og du blir eier av den herlige mat i landlig stil, klassisk, eller til og med Art Deco.

  Kreative typer fint å leve ikke forby. Hvis du gjør - det er en slik person, og du har til disposisjon for hele kjøkkenet, kan du enkelt holde sin egen.

  kjøkken med hendene utforming: interessante ideer vegg dekor, tak, vinduer og møbler

  For de som ønsker å innrede kjøkkenet på et enkelt prosjekt, er det nødvendig enten å legge ut en stor sum for arbeidet med designere og kunstnere, eller for å gjøre saken.

  Kitchen laget av tre med hendene - fra tegning til tegning møbler montering

  kan være laget av ark av gips er ikke bare helt jevne tak, vegger og nisjer. Skap laget av gipsplater - den perfekte løsningen for et lite rom eller en.

  Patinert tre med hendene: 3 implementeringsfasen

  Der i huset gamle mønstre av møbler i tre interiør, hvis form har mistet sin presentabel? Det er en metode som vil puste nytt liv i dem - Greening. I denne artikkelen ser vi på hvordan det kan gjøres med sine egne hender hjemme.

  Eksempel patinert møbler

  Patinert tre er det kunstig aldring ved å bruke vekselvis to lag med maling på en bestemt måte, men la oss ta alt i mer detalj:

  Stage №1: utarbeidelse av materialer og verktøy

  Gull maling, patina for tre

  Du trenger følgende materialer:

  Svart tremøbler patina kjøkken estetisk tiltalende og samtidig etterlater nesten ingen spor av brenn

  Malingen er best å kjøpe akryl, som det er karakteristisk for mange fordeler:

  • Miljøsikkerhet. I størkningsprosessen bare frigjøres helt trygt vann fordampning.
  • God motstand. Etter tørking forblir vannet vanntett belegg er ikke utsatt for sprekking og avskalling.
  • Det etterlater ikke noe av lekket, som er utrolig enkel betjening i gjennomføringen av dekorasjonen.
  • Et bredt spekter av mettede farger.

  En rekke farger av akrylmaling

  Patina for tre med hendene påføres med bruk av disse verktøyene:

  Photo sandpapir

  Før du gjør en patina på et tre er det nødvendig å få inn den aktuelle tilstand:

  1. behandles forsiktig tre med sandpapir, prøver så mye som mulig for å fjerne spor av gammel maling.

  Grout gammel maling sandpapir

  1. Fjern alle utfelt støv.
  2. Belagt med en primer før maling trevirke, noe som skaper en meget tynn polymerlaget som beskytter treet og danner ideelle forhold for dens adhesjon til malinger.

  Priming kan utføres enten med kost eller rulle

  Feltet av primer stivner kan gå videre til den siste fasen av det viktigste, som beskriver direkte som et tre for å få patina.

  Tips: Før du begynner å ferdig utarbeidet av patinering av møbler, anbefaler vi at du teste sin styrke og praksis på noen skrap stykke tre.

  Dette vil hjelpe deg å fylle ut og se mulige feil på forhånd.

  Patina på trevirke anvendes som følger:

  1. Forsiktig dekker den valgte tømmer den første lag av maling.

  Bruk av en første bakken strøk maling med akryl

  1. Venter i minst 24 timer for å tørke fullstendig dekke bakgrunnen.
  2. Patina metallisk farge male de flate glatte områder som ikke stikker ut. Det viktigste er ikke å overdrive det med mengden av blekk, eller som et resultat av møblene vil virke for brokete og heller pretensiøs enn kunstig alderen.

  Søknad bronse patina til basislaget brune farge

  Tips: Ikke ta denne metoden håndtak og andre deler i direkte kontakt med personen, som maling på steder fortsatt raskt slettet.

  1. Vent til patina begynner å stille, og overskriver de riktige stedene med en tørr klut, nå svært effekten av aldring av tre.

  Prosessen rubbing behandlede overflaten

  1. Resulterende lakkmateriale lakk, noe som skaper for det et lag i stand til å forhindre mekanisk skade og fuktighetsinntrengning.

  Klarlakk søknad til "alderen" møbler

  Vi har sett hvordan distressed tre hjemme med sine egne hender. Prosessen er absolutt ikke komplisert, men krever den ytterste nøyaktighet, omsorg og følge anbefalingene som er beskrevet ovenfor. Men til slutt, du kan ikke bare gi nytt liv til gamle møbler, men også å skape et sant mesterverk av interiøret møbler, som vil være den viktigste attraksjonen i ditt hjem.

  Patinert møbler er perfekt for å gjenskape designstiler som country og klassisk

  Videoer i denne artikkelen vil introdusere deg til ytterligere informasjon som er relevant for den innsendte teme.Okruzhayte livet ditt bare med vakre ting.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  9 + 1 =