patchwork ideer

Patchwork. Ideer for inspirasjon!

Spør rundt på hans venner at dette lappeteppe. De fleste sier: "Vel, det er et lappeteppe ... do ... 9raquo; eller "Min bestemor i landsbyen flerfargede puter var." Og i prinsippet vil de ha rett, men ... I lappeteppe teknikk (når på prinsippet om mosaikk sydd hele produktet av flerfargede stoffbiter) kan gjøre noe. "Krestik9quot; Jeg samlet for deg en samling av gode ideer for lappeteknikk!

Fasjonable designere bruker stadig Patchwork møbler innredning. Det kan være så haling gamle møbler og ny produksjon.

Decor seter, leder av sengen og sofaen i patchwork teknikk

Nattbord og kommode i stil med patchwork

Selv veggene i hjemmet ditt, kan du dekorere ved å vedta teknikken av patchwork. Interiøret i huset ser veldig originalt og munter.

Sannheten er viktig å ikke overdrive det, ellers rommet vil være vanskelig på grunn av overflod av Motley farger.

Dersom slike radikale endringer i hjemmet ikke passer deg, så bare legge til et par lyse aksenter som puter i et lappeteppe stil!

WORKSHOP på emnet

Gjestene vil ønske å komme tilbake ofte til deg for te hvis kjøkkenet "poselyatsya9quot; søte grytekluter og varmere i kjelen, sydd i teknikken av patchwork.

WORKSHOP på emnet

En annen god idé bruken av patchwork - det puter på stolene.

Ønsker en eksklusiv bag, som ikke lenger er noen? Og her kommer til unnsetning Patchwork! Sy sine egne hender. Selv om det ikke er så enkelt, men så vakkert!))

Forresten, sminke, også kan gjøre et lappeteppe:

Hva vil glede barnet å se en slik fargeprakt?

Nøye utvalgte trivia dekorere interiøret.

Veggpaneler eller rug? Opp til deg.

Dekselet på maskinen, kan det være en flott gave som alltid vil løfte humøret.

Det var et ønske om å skape? Prøv å starte med enkle geometriske mønstre.

Se workshops på å skape produkter lappeteppe metoden kan brukes her

Vi ser frem til det ferdige arbeid på vårt forum

"Cross" garanterer kreative take-off for hele året! 🙂

Patchwork. Ideer for inspirasjon! 1 Kommentar

Legg til en kommentar avbryte svar

kategori

kryss-sting og andre håndarbeid

Plassere nettstedet materialer på andre områder er forbudt!

Ved å sende inn noen form på nettstedet, godtar du

Patchwork: ideer til inspirasjon for nybegynnere

Patchwork - er en særegen form for håndarbeid som involverer å sy sammen små flekker av stoffet, for å skape et hvilket som helst objekt. Du kan sy pute, mat, sengeteppe og teppe. Du kan binde bøker og notatbøker, for å dekorere klær eller interiørdesign. Vanligvis håndsydd lappeteppe bruk, men hvis du kommer for omfangsrike arbeid, for eksempel sy tepper, uten symaskin, kan du ikke gjøre. Selv om patchwork og synes enkel type håndarbeid, det krever mye tålmodighet og utholdenhet fra sin artist.

Ingenting er mer inspirerende enn å skape nye ting med hendene, spesielt når denne saken er gjort i lyse farger. Gi nytt liv til den gamle sofaen eller stol, nattbord eller hylle. Se hva fantastiske ting kommer ut av lyse biter av stoff.

Retro sofa helbredet en lysende nytt liv.

En slik sofa passer perfekt i barnerommet, i tillegg til lappeteknikk, noe som gir nye ben lyse farger er også til stede.

Det er slik en original dresser vil markere eksklusivt interiør.

Utføre stoler i denne stilen tar mye tid og krefter, men det er verdt det, er det ikke?

Denne hyllen av den samme gamle stilen, ser ganske fasjonable og moderne.

For å utføre en slik lappeteppe karakter trenger følgende materialer - silke, skinn, fløyel og bomull. Forskjellige teksturer og kontrasterende farger kommer sammen i utformingen av data elementer av møbler.

Patchwork ideer fra små flekker

For å lykkes i design, som puter, trenger å vite teknikken for sydd i små flekker. La oss se på to kjerneteknologier.

"Square i square" ordningen. Forbindelse er utført på grunnlag av likebente trekanter, sy- sekvens som illustrert. Først sy 4 trekanter, har således kvadratisk. Fra alle sider av plassen fortsatt sy 4 trekanter, får vi et torg i diamant. Trim håndsydd annen 4 trekanter. Tilsvar vi tilbringe den neste fasen. I denne teknikken, for ikke å miste mønsteret, er det bedre å bruke lys og mørk tone plastre samtidig.

Denne ordningen kalles "American boksen". Den grunnleggende regelen for klare bilder av sy er bruken av en linjal i sy, er det nødvendig å måle avstanden tildelt makulere, og da bare kutte fnugg av klut. Først midten sy firkantet, da, i henhold til figurene i diagrammet, en sirkel sy rester fra første til siste, gradvis øker deres lengde. For ikke å miste bilde bedre farge ikke gjenta oftere enn to patcher.

La disse ordningene med eksempler

Fargerike polygoner kan kutte den samme størrelse og form, koble dem til hverandre, får vi ekstraordinære tegning.

Fra konvensjonelle firkanter i forskjellige farger og jevn material sydd på sidene, kan du få en god dekning for sengegavlen.

Her er en sjakk pad vil du, hvis du kobler til de små firkanter av ulike materialer.

Den enkleste ornament ottomanske, som består av 4 ruter.

La oss se noen interessante ideer for lappeteknikk, foto:

En og samme pute, laget av samme stoff i ulike teknologier.

Original bag for tenåringer.

Sommer moro clutch for jenter.

Snegovichok anordnet i patchwork teknikk.

Stjerne som tre leketøy:

Det er slik original juletrær:

Ny ball - en regnbue treet.

Viktig i patchwork - en kjærlighet for sying, en manifestasjon av fantasi og rikdom av de første behandlings ferdigheter med en nål. Hvis du har noe problem med det, så du her. Jeg ønsker deg suksess i dine bestrebelser.

Bruk av dette nettstedet er kun mulig med direkte aktiv link til området av kvinnelige Diana

Patchwork - ideer til inspirasjon i eksempelet på soverommet, barnehage og stue

Lappeteppe lappeteppe teknikken kan trekke så puter og kledd og møbler. Noen selv gjøre ut i denne stilen leiligheten vegger, materialet kan fungere deler av tapet. Patchwork - ideer til inspirasjon, presenterer vi for deg i denne artikkelen!

Patchwork perfekt utvikler fantasi og kreativitet for hver person. Med den kan du lage en rekke mønstre, med kombinerte nyanser av forskjellige farger. Og aller viktigst, er det i alle fall ikke vil påvirke familiens budsjett så mye kontanter utlegget er nødvendig. Den følgende artikkelen beskriver ideer til inspirasjon lappeteppe. Hver artikkel har også noen interessante ideer med bilder.

Den største fordelen med denne stilen er at du kan bruke stoff med både nye og gamle. Hvis stoffet er gamle, bør den først vaskes, og for å stryke. Servietter, putevar, tepper og tack er perfekt preparert fra bomullsstoff. Og for å lage paneler, tepper og matter er perfekt myk plast og stoff.

Interiøret patchwork forbundet med en rustikk stil. For å gjøre dette, bruker en rekke farger og lyse mønstre i store mengder. For å gjøre high-tech-stil, kan du bruke mindre lyse farger. Ligger under bildet, som viser rommet, gjort i stil med patchwork:

Patchwork stil er et flott alternativ som vil legge litt krydder til kjøkken innredning. For eksempel i denne stilen kan gjøres puter og tepper for avføring, og med dem vil harmonerer perfekt forskjellige grytekluter og oppvaskhåndklær. Gardinene i vinduene kan også gjøres i patchwork. Alle disse tingene vil legge en overflod av kjøkken interiør maling. Og hvis du bare utføre selv servietter og duk, vil det gi kjøkkenet en spesiell eleganse.

Vegg i kjøkkenet kan limes tapet, som forårsaker elementer av stoff lapper. Dekorert i stil med kjøkkenet er alltid oppløftende.

For å føle seg komfortabel og koselig på soverommet, kan du inlay teknikken av patchwork - lappeteppe. Teppet er laget i denne teknologien, vil tiltrekke øyet, og pledd cape eller ren på sengen vil skape en følelse av varme og komfort. På sengen kan også plasseres og puter til patchwork. Og for større overflod av farger kan gjøre en partisjon i denne stilen. Det viktigste for alle er det verdt å opprettholde fargen.

Til stilig stue så må du velge de riktige primærfargene. For eksempel, for utvikling av design ideer i farger til møbler, kan du legge elementer av et lappeteppe stil. Dermed vil det skape koselig atmosfære.

Å skape et rolig miljø ideell lyse ting laget av små flekker på bakgrunn av nøytrale farger.

Making lappeteppe i barnehagen

Denne stilen vil ta en gutt i verden av eventyr. Sovner under et teppe laget av filler, vil barnet se bare gode drømmer. Du kan også dekorere rommet en rekke bilder på veggen, gardiner - lappeteppe på vinduene og selv bag - lappeteppe leketøy.

Puter kan gjøres i form av patchwork - leketøy, som vil være en favoritt for barna.

Står for tekanne og kopper fine stoff utklipp for nybegynnere

For å skreddersy et slikt sett vil trenge noen utklipp av stoff i ulike farger og mønstre. Stoffet kan ta fleece eller en annen myk. Først må du forberede et mønster for fremtidige stands. Deretter firkantede patcher trenger å sette sammen av farge og sy den første raden. Alle sømmer ved hjelp av jern til jern, sy, og også det andre og tredje rad av firkanter. Masker igjen til jern.

Den samme metode og stiftes strimler fargede stoffer sammen og strykes sømmer.

Før kutte ut stykker stå, må du ikke glemme å la det være plass for kvoter for sømmene. Tar tekanne malen skal gjelde for allerede fornettet før oppdateringen og nøye kutte kjelen. Cup er gjort på samme måte. Figur kjele skåret ut av et mykt stoff, som er nødvendig for ryggen. Gjøre det samme med detaljer tekanne og kopper håndtak.

De øvre og bakre partier av delene er samlet, festestifter, og all den oppsamlede del er sydd langs kanten. Etter det, må alle skjøter være nøye strykes jern.

På samme måte og gjort stativet for kopper. Sett i et veldig originalt vil se ut i kjøkkenet, og kan også gjøre en flott gave til venner.

Fotoprodukter laget i patchwork teknikk

I denne artikkelen kan du se hva slags interessante produkter kan gjøres i stil med patchwork, som kan selv gjøre en begynnelse:

Artikkelen valgte videomateriale som viser en interessant idé fungerer i stil med patchwork:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

82 + = 91