Pastiller håndarbeid ru

postila.ru - mest interessante blogg

Strikket sovushki Lightere. Hook. MK.

Nydelig pynt på juletreet. Strikket sovushki Lightere. Hook. MK

Uten tittel. diskusjon om

Jeg ventet på deg, jeg vet hva du er.

Puter hekling og strikking

Skrevet av: Larisa Plotnikova. Oppdag og lagre interessante og nyttige ideer om Postile! | Den mest verdifulle ting på "Vyazanie9raquo;

Skjerf Sjal CAPES Sal Dickey

Skrevet av: Larisa Plotnikova. Oppdag og lagre interessante og nyttige ideer om Postile! | Den mest verdifulle ting på "Raznoe9raquo;

Pleykast Kjærlighet Gud spør! | PLEYKASTY

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Side post - inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Separasjon, som tusen dødsfall (Irina Stefashin) / poetryexperiment.com - National | Dikt av Irina Stefashin

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Tarologa prognosen for uken fra august 4 til 10 august 2014 | mystikk

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Side post - inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Når bare ikke ønsker å leve (Irina Stefashin) / poetryexperiment.com - Nasjonalt

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Video chat online dating, russisk analog chat, video chatting Moskva

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Musikk kort Magisk natt - Love and lyrics | PLEYKASTY

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

En dag kom en millionær spurte hva kvalitet har hjulpet ham til å bli rik | Tjen penger på nettet

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Den femte av August (Irina Stefashin) / Tsjebarkul - det nasjonale serveren sovrem | Prosa Irina Stefashin

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Venter. (Irina Stefashin) / poetryexperiment.com - det nasjonale server moderne n

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Og leppene dine til deg selv | PLEYKASTY

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Grå maling (Irina Stefashin) / poetryexperiment.com - det nasjonale serveren moder | Dikt av Irina Stefashin

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Ufattelige mysterier av verden, som likevel greid å åpne [a href = "http: // ribalyc | Mysteries of History

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Prognose av akasha Records i august 2014 | mystikk

Nettstedet innlegg - en kilde til inspirasjon. Finn og lagre hva du personlig smak: oppskrifter, håndverk, ideer for hjem, hage, familievennlig, barns utvikling. Denne web utklipp mest nyttige og interessante ideer funnet på de beste stedene. Prosjektet finnes for det formål: å oppnå ditt smil!

Pastiller håndarbeid ru

Velkommen! Irina Voroshilova Jeg ønsker deg velkommen til nettsiden til "utilitaristiske håndverk»! Du ikke er kjent med denne setningen? Du er ikke feil, jeg tenkte på det selv!

Utilitaristisk - praktisk, nyttig og lønnsom anvendelse.

Du tilfeldigvis bli båret bort av hva-eller yrke, for å bruke mye penger og tid på sin nye hobby, kjøpe materialer, verktøy utstyr ... .. Og så plutselig avkjøle seg, innser at det ikke er ditt.

Eller annen situasjon! Du shote eller strikking og en rekke flotte skjønnhets- og tråd utklipp samlet i store sprang. Kaste en synd, for å utvikle noe alvorlig - ingen tid til å gi - ingen.

Det tredje alternativet - "invasjon" av pakker i forskjellige farger fra alle bydeler, og du kjempet for et renere miljø. Hvordan bestille eller bruke denne retten, men den uforgjengelige avfall?

Utdaterte klær, raznoparye sokker, dømt til å leve lange tights, elegante, men akk, den ødelagte vasen og mer ooooooooo! Som jeg er kjent med det! Listen fortsetter og fortsetter - alle disse materialene for utilitaristisk håndverket, som har fordelen av hans uvurderlig.

Jeg har lenge vært interessert i denne saken og fortelle og vise deg hvordan med litt innsats, gjøre nødvendige ganske praktisk for økonomien ting selv eller som en gave uten å bruke samtidig noen penger videre og oputno gjenopprette orden, raskhlamlyaya gradvis sine aksjer (les steinsprut).

Selvfølgelig kan du kaste alt dette. Men du elsker håndarbeid! La oss bygge opp uten ekstra kostnad til familien budsjett! Kom til min hjemmeside og abonnere på www.babairisha.ru "Gratis leksjoner håndarbeid"

Andre publikasjoner på bloggen. Klikk for å gå til:

6 kommentarer. innspilling "utilitaristisk håndverk"

Interessant idé du har!

Jeg liker også de praktiske tingene, og noen ganger ut av gamle, noe Master ...

Og jeg likte deg «delayrukamisam», og meg i hodet kom ikke. Men nå så vidt begynt dette området allerede vet hva som vil være annerledes! Vi trenger å lære å kommunisere, Natasha!))

Wow. Helen! Spasibochki! Med glede vil jeg håndtere!)

Oh, Irina, hvordan jeg er med deg hjerte! Og lappeteppe drøm å gjøre. Og alle slags rags-strenger, som er en synd å kaste bort, løgn. Og selv med denne saitostroitel'stva innfødte strikke kastet :-(. Mens for spennende :-(.

Ja, Lyudmila, jeg også ble sittende fast i saitostroitel'stva. Bare det viser sakte jeg)

Jeg har ikke engang hørt om et slikt begrep - utilitaristisk ... Hun satte zakladochku barnebarn vokser opp - er det nødvendig å gjøre med henne håndarbeid. Når jeg har alt dette skjedde, men senere i livet var andre prioriteringer. Synd ... Takk for denne siden!

Abonner på nyheter på nettstedet

kategorier

2012 utilitaristisk Håndarbeid - Strikking og sying for hjemmet og for deg selv.

Postila - all moroa av Internett

Med all den overflod av nettsteder i RuNet, ser du, noen ganger virker det, "ingenting å lese." Fanget øyet av ubrukelige artiklene i serien "12 måter å drepe tid", eller den samme informasjonen dupliseres på hundre forskjellige nettsteder. Billig innhold tomt tidsfordriv.

Sosiale nettverk forlate en følelse av bortkastet tid å finne noe unikt i søkemotorene blir stadig vanskeligere - også "mange ting"!

Hvordan begynne å dra nytte av et nettverk web? Ta det beste av millioner av artikler og bilder på nettet?

Løsningen på dette problemet tok prosjektgruppen Postila.ru - piggy bare interessant fra Internett i form av "innlegg" - visuelle bilder som følger med en kort beskrivelse og en kobling.

Siden slutten av 2013 på Postile allerede samlet inn mer 30 millioner innlegg, og meldte seg på prosjektet har allerede 5,8 millioner mennesker. Huge samfunnet området arbeider for å skape unike samlinger om ulike emner, som ikke lenger 800000.

Mest populære kulinariske emner, samt strikke, sy, og ulike typer håndverk. Men tror ikke at dette prosjektet er bare for kvinner. Menn tema også her er det: biler, fly, råd for reparasjon, hjem og hage, fiske, jakt.

Siden informasjonen som vises på Internett entusiastiske mennesker manuelt, bruk søke på Postile - en nytelse. Alle (selv den gale) spørringen viser innleggene samlet fans av denne spesielle emner - fra 'Bani' til 'Hvordan få alarm med hendene ' fra' Tidlig utvikling av kid 'til' Hvordan forbedre ytelsen ".

Det viktigste verktøyet for samlere - gratis knappen "Send", Laget for alle populære nettlesere.

Hvordan virker det? Du sitter på internett, se informasjonen, trykker "Send" - og et par sekunder lagres i sparegrisen, du vil - delishsya med andre funn, er det - for å holde for seg selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

24 − = 14