Pastellfarger i interiøret

Varme pastellfarger i interiørdesign

Innvendige rom, designet i pastellfarger, ser luftig og romslig. Pastellfarger er ofte brukt i rom med et lite område, er de visuelt øke rommet. Pastellfarger - det er opacity, fargetetthet og hvitaktig.

Trendy i dag og etterspørsel til enhver tid, i mange stiler av pastellfarger er veldig mykt utseende i interiøret, er dette en uvanlig delikatesse og letthet i det indre av barnas rom, soverom, lett å leve design. Interiør laget i pastellfarger, slik at du kan slappe av i den følelse av fullstendig ro.

De pastellfarger som benyttes i konstruksjonen av et hvilket som helst rom, varierer sterkt i dekker. På dagtid, solen få en viss letthet for å bli enda lettere i skyggen blir mørkt, spesielt når det gjelder kalde nyanser. I sterkt lys på kvelden blir lys og igjen spektakulær, spesielt interessant å spille toner på teksturerte materialer, i løpet av dagen å forvandle interiøret i rommet takket være spill av lys og skygger.

I dag er trenden å bruke pastellfarger i etableringen av mange designstiler. Kontrasten på ulike teksturer lar deg lage stilige, originale og svært spektakulære interiør.

Pastellfarger på lekkert og blanke overflater ser mye lysere, og skaper problemer i hele rommet, men bruk av tekstil med skinnende og satiny tekstur i det indre av den ekstra skarphet, uskarphet iboende i pastellfarger forsvinner inn i bakgrunnen.

Fløyelsaktig tekstur og luftig i tekstiler strid myke opp og fylle rommet med mykhet og ro. Med en fløyelsaktig overflate av sofaen og stoler, pledd og tepper skaper ekstraordinær komfort i rommet.

I alle rom i pastellfarger - en fryd for øynene og sjel etter en hard dag, kan du virkelig slappe av og stresse ned. Belysning i dette design ved hjelp retning å jobbe på klarhet i skjema ikke viske ut konturene.

Den unike evne til å oppløse og pastellfarger blir ofte brukt i forbindelse med en hvit farge, slik at de ble sett i kombinasjon med lyse og klare farger.

Pastellfarger veldig harmonisk utseende når du lager forskjellige stiler, spesielt vakre de spiller i en klassisk stil, country, moderne og Provence.

ømhet Breathing: 20 praktfulle interiører i pastellfarger

Få til postkontoret en gang om dagen en mest leste artikler. Bli med oss ​​på Facebook og VKontakte.

Retur hjem etter en forgjeves for hver person har en tendens til å stupe inn i atmosfæren av fred og ro. Å gi komfort og bekvemmelighet kan interiør med beroligende farger. I vår gjennomgang av noen originale ideer, sikrer bruk av hvilken etableringen av salig hjem atmosfære.

De hvite vegger gjør rommet visuelt større og møbler og tilbehør i pastell farger legge varme og komfort rom.

Den koselige stuen i beige toner med kontrasterende detaljer som polstret avføring lyse og blek rosa bord.

Harmonisk kombinasjon fersken farger skaper en varm atmosfære i rommet.

Lyse tilbehør i forbindelse med pastell vegger gjør soverommet helt unikt.

Skjønn stue med luksuriøse møbler, kaffe, blek rosa og mint farger.

Fantastisk kjøkken interiør med hvite vegger og møbler i pastellfarger.

Spisestue med hvite vegger, lyseblå stoler, en massiv runde bord laget av tre og originale gul lampe i den geometriske stil.

Behersket grå fremmer konsentrasjon og skaper beroligende atmosfære.

En fantastisk kombinasjon av pastell grønn med blek rosa og blått vil bidra til å skape en rolig og samtidig energisk interiør.

En fantastisk kombinasjon av myk rosa og blå fargen gjør interiøret en mild og munter.

Harmonisk kombinasjon av ulike pastellfarger i interiøret stuen.

Kombinere fire pastellfarger gjør soverommet interiør uvanlig og fabelaktig.

Maiden rom med grå vegger og hvite og lilla tilbehør.

Mirakuløse kombinasjon kremet rosa og mørk grå i utformingen av veggene.

Kombinasjonen av hvite og myke rosa farger skaper en atmosfære av letthet og ømhet på soverommet.

Stilig stue interiør i kalde toner.

Luksus stue, innredet i pastellfarger, med en nydelig plysj møbler.

Stilig og diskret indre rom, innredet i pastellfarger.

Servering med lyse vegger og fengende mønster dannet i pastellfarger.

Stille soverom interiør i grått og rosa farger.

Liker du dette? Deretter støtte oss, PUSH:

Pastellfarger i interiøret

på 20 juni 2017

Pastel stille og rolig. Hun snakker ikke, og hvisker. Pastellfarger er lite påtrengende og tretthet. De trenger ikke irritere, ikke lage bråk, ikke irritere. Det er derfor de er ofte brukt der det trengs trygghet - for eksempel i sykehus, kontorer av psykologer, spa, etc. Populære pastell område for bolig interiør. For å opprette en pastell er enkelt - noen risiko på jobb med henne nesten ikke-eksisterende.

Ved past inkluderer familien av lyse farger med lav metning. De "fløyelsaktig", som om pulverisert med eller melet.

Faktum er at opprinnelig kalt pastell presset fra pulver malinger fargestifter. Den samme betegnelsen fastlåst og tegninger deponert fargestifter. Male dem ganske lyse, med "pulver" tekstur.

Har noen av de kromatiske fargene er pastell versjon. For etableringen, må du blande base maling med hvit eller blek gul. Pastel versjon lilla - lilla eller blek lavendel, grønn - mint, appelsin - fersken, rød - lys rosa eller lys korall.

Noen farger og pastellvarianter

1. Pastel Aura lindrer og beroliger person. Hvis du ønsker å slå hjemme i en trygg havn bidrar til avslapning, velge for sitt interiør det er slik tone.

2. Pastel nesten "feig." På grunn av lavt innhold av kromatisk komponent temperament og karakter farge betydelig glattet. For eksempel, den blå vegger gjør rommet dystre og kalde, og pastell blå vegger knapt oppdateres. Med utbredelsen av røde interiøret ser i tillegg varm og tett, og en blek korall rosa eller lys hersker der moderate "temperatur".

3. Pastell svak. Det trenger ikke trykke eller presse i armene, og mykt og forsiktig omslutter. Derfor kan det, uten frykt, for å bruke i store mengder - for eksempel for å fullføre alle veggene i rommet.

4. Ulike pastellfarger perfekt komme sammen. Få tør å blande i en interiør, for eksempel rød, grønn og lilla. Med pastell versjoner av alt er mye enklere: kombinasjonen av blek rosa, lavendel og peppermynte er verken skarpe eller skrike, og heller ikke urovekkende. Interiøret fikk nok rolig og balansert.

5. Pastel forfriskende. Disse nyanser inkluderer toner for våren - assosiere med renhet og ungdom, de forårsaker en følelse av letthet og luftighet. Har du lyst til å overnatte i huset hans våren? Gi preferanse til pastell palett.

1. Pastel bakgrunn

Som allerede nevnt, lys pulver toner miste en betydelig del av de egenskapene som er iboende i grunnfargen. Derfor er de så godt som base farge. Dermed konkurrerer de med nøytrale toner (hvit, beige, grå), blir ofte brukt til å lage bakgrunnen.

Med pastell bakgrunn indre kan være ensfarget, som består av forskjellige nyanser av den samme farge metning.

Alle nyanser av denne typen er perfekt kombinert med hverandre. Å kombinere dem i interiøret kan være i hver eneste en. For eksempel i maling murer (metode "i farge blokkering"), eller et farget rest på sofaputer.

Flerfarget pastell er et mye tryggere og mer behagelig for øyet enn en blanding av mettede toner.

Ja, som de lyse linjene kan fungere som elementer ikke bare dyp, men dempede farger. Imidlertid er deres anvendelsesområde begrenset - pastell aksenter "arbeid" som regel bare i nøytrale interiører.

Møbler myke vårfarger ser lett, noen ganger også vektløs. Hun ikke overbelaste plass. Dette gjør det ideelt for små mellomrom.

Med pastell interiør bosette våren letthet og friskhet.

Og det er en utmerket løsning for interiør i retro-stil, for pulverisert lyse farger var svært populære i midten av forrige århundre.

Forresten! Oftest er pastellfarger i interiøret, kombinert med en svært lys, noen ganger subtile variasjoner av grått, beige, grå og beige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

48 − 46 =