Pastellfarger er hva

Pastellfarger - det er noe fargeskjær?

Pastellfarger - en palett av dempede nyanser - i vårt syn er assosiert med friskhet og letthet. Selv med femininitet.

Derfor, pastell farger - det er hvilken farge? Det er så myke nyanser som lilla, lys blå, blek gul, fersken, mynte, blek rosa. De oppnås ved å fortynne den rene hvite fargen av alle farger. Utvalg av farger er svært bredt: fra nesten gjennomsiktig til de rike.

Alle nyanser av pastell passer perfekt med hverandre, samt hvitt. Den oppnår den beste kombinasjonen av praktisk talt alle pastellfarger med en mettet nyanse av fargen, f.eks, cyan og blå, og en annen med naturlige og nøytrale farger. Tre pastelltoner, som er tilstøtende til fargeområdet, alltid skape en vinn-vinn kombinasjon.

Pastellfarger - Det er det i interiøret?

Diskrete og enkle pastellfarger gir oss muligheten til å skape i det indre av forskjellige farger i varme og kalde toner. Det viktigste å ta hensyn til alle nyanser av lys, stråler av sol fra vinduet, spill av lys og skygge. For eksempel, i diffust ensartet belysning pastellfarger synes meget lys, som skyggen mye mørkere.

Inne i i pastellfarger er fleksible. Man trenger bare å endre fargen på noen dekorasjoner eller male møbler - og rommet vil ikke lære.

Som en regel er alle elementene interiør designere rådes til å utføre like mettede farger av forskjellige fargesegmenter. Hvis du prøver å sette dem ved siden av en svært lyse farger, pastell slutte å bli oppfattet, fordi han holdt en "rastvoryatsya9raquo; i luften. Selv om innføringen av en ny merknad i "pastelnyy9raquo; Interiøret i form av for eksempel kontrast dekorativt ornament eller et møbel, ikke vondt.

Disse fargene bidra til å slappe

Rolig og edle toner som krem, lavendel, sand, krem ​​liker å bruke designere som forstår fargeterapi. Etter disse pastellfarger skape atmosfæren i lyshet, renhet og lyshet. De ikke bare berolige og slappe av, men også, når det er nødvendig, for å hjelpe tune inn en fungerende harmoni, kreativitet og skaperverket.

Pastellfarger - det er noen klær?

Ulike nyanser av pastell passer nesten alle. De kan brukes til å lage forskjellige bilder, som passer både hverdagsaktiviteter og for kvelden festligheter.

Blant de moderne pastellfarger i klær kan identifiseres sand, is-blå, pistasj, lys korall.

Fasjonable pastellfarger kombinert med melk farge. De går perfekt med hvitt.

Og selv den svarte fargen kan velge pastellfarger, slik som karamell. Sorte bukser eller skjørt bare til skygge lys skjorte eller bluse. En liten sort kjole på en sommer kveld det ville være hensiktsmessig å ha en jakke terracotta.

Fashion tendens til å variere, men i sommerfarger favoritter antrekk er utvilsomt pastellfarger. Dyktig kombinere ulike tonepast med hverandre eller med mer levende farger, kan du lage interessante bilder av sommeren. For eksempel bør du aldri miste av syne det faktum at varme og kalde nyanser av pastell farger harmonerer godt med hverandre, ser naturlig og organisk. En kjole med beige, melk og krem ​​nyanser vil gi hverfall på våren humør.

Derfor, pastell farger - det er hvilken farge? Svaret er kort - disse er de viktigste fargene i spekteret, fortynnet hvit.

Hvilke farger er pastelltoner

  • Hvilke farger er pastelltoner
  • Turkis farge i utformingen av leiligheter
  • Hvilke farger er kombinert med blå

Ordet "pastell" stammer fra det latinske pasta, som betyr 'deig'. Materialet i seg selv kan være av tre typer - fet, waxy og tørr. I kunstbutikken finner du noen av dem. Maling, fortsatt i boksen, vises de lyse, men hvis du begynner å male, vil du se at bildet er lyse og milde. Og myke og dempede slag oppnås selv av de smarteste fargestifter. Dette er pastellfarger.

Behovet for å få pastellfarger i praksis skjer ganske ofte. For eksempel under reparasjon, når du vil rommet virke større og lysere. kan fås pastellfarger fra noen maling. For eksperimentet, ta en gouache. Satt i en separat beholder en bit basisfarger (grønn, blå, sort, brun). Begynn å legge hvit. Jo mer hvit maling - den lysere nyanse. Så du får en lys brun, grå, blek grønn, blå, det vil si de fargene som i hverdagen er oftest referert til som pastell. Selv om du tar den rød maling, ved hjelp av kalk lett slå den inn i en blek rosa. På samme måte kan du mikse og oljemaling. Når det gjelder vannfarger, ved arbeid denne teknikken pastell tone kan oppnås ved tilsetning av mer vann.

Som alle andre pastellfarger er delt inn i varme og kulde. Å varme pastellfarger er rosa, beige, lilla med en overvekt av rosa, lys gul, lys oransje. Cool pastellfarger - lys grønn, lys blå, noen nyanser av grått, lilla med en overvekt av blått.

Pastellfarger er ikke alltid kombineres med andre farger. Det er viktig å vite hvis du skal til, for eksempel, å modellere klær, lage smykker av kaldt porselen eller glad i patchwork sy. Gjennomføre et eksperiment. Ta en lys gul eller beige skjerf og prøve på det med lys blå eller lys rød kjole. Med blå pastell fargen vil vises lysere enn det er, med en knall rød - enda mer laber. Eksperimenter med ulike kombinasjoner av pastell og lyse farger for å finne den mest vellykkede kombinasjon av disse.

Pastellfarger - det er hva?

Kunstnerisk bilde farge

Et utvalg av pastellfarger

Brown - en ganske universell farge. Plukke opp den riktige sammensetningen av tilbehør kan motta begge deler.

Mint farge i klær for den andre sesongen er den ubestridte trenden varm vår-sommer perioden. Mote alle nyanser.

Enig, ikke alle har en følelse av estetikk, brakt til perfeksjon. Noen syntes å være mentalt i stand.

Magiske grønne øyne selv er attraktiv og vakker, selv om de trenger å være lønnsomt å understreke og markere. Med hjelp.

Brown-eyed jenter den enkleste måten å gjøre øyesminke, fordi denne fargen på iris er lettest å plukke opp skyggen. I.

Alle de gode tider av døgnet)))

Jeg leste lese. og jeg tror alle er rett og elskerinner og koner, det er min historie, gift var 10 år gammel, har tre barn, liv, omsorg og generelt for walking)) var det mange, med et par selv snakket, var det en dame fra hele publikum (jeg deres såkalte, var mange jenter) gikk så kom, hvor mange ganger jeg ringte, men er redd for å møte, hvor mange tårer, kunne jeg ikke sove om natten, også no..ya for fotturer, men slik at han ikke visste at jeg var vakker, og gym etc, selv en eneste mann jeg har, kjærlighet.

slutte å stirre på speilet, og livet naladitsya.posmotreli seg raskt - og bort fra zerkala.nechego sitte i timevis å se.

Møt min kjære mann 34 år, er han gift med sønnen på 40 snart, og mine barn 35 og 38, vi elsker hverandre og ønsker ikke å gjøre andre ulykkelige, fordi de er på ingen måte å skylde

Hei Jeg har en kurveform, gnage jeg dem og ønsker dem å behage fortelle meg otrostit

Hei, jeg hadde en spontanabort, magesmerter 3 dager har gått, er medisinen ikke naznachali.Podskazhite hva jeg skal gjøre? Til legen for å ta opp en uke senere.

Skriv inn navnet ditt og navnet på hans utvalgte, for å finne ut hvor kompatible du er:

matlaging
elsker
mesterklasser

Copyright 2011-2016. Alle rettigheter reservert.

Opptrykk av materialer er kun tillatt etter avtale med administrasjonen av nettstedet.

Hvis du finner på våre nettsider materialer som bryter opphavsretten eller loven i Russland, vennligst gi oss beskjed. Vi respekterer loven og arbeidet til andre mennesker, og ta alle de nødvendige tiltak. Noen artikler av nettstedet kan inneholde materiale som ikke er ment for personer under lovlig alder. 18.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 27 = 31