Passord fra doorphones

Hvordan åpne en dør telefon uten nøkkel ved hjelp av en hemmelig kode?

Hver produsent intercom sett for sine produkter en spesiell kode, vel vitende om at kan åpnes uten nøkkel intercom. Men kanskje det er bare i så fall, hvis installasjonsprogrammet ikke endre hovedpassordet for installasjon. Ellers åpner døren mye vanskeligere uten å gå inn i systemoppsettet det er umulig å gjennomføre.

Bruk spesielle koder for å åpne, må du huske på at de må bare brukes når det er absolutt nødvendig. Bruke koden for egoistiske grunner er straffbart.

Det er en kode for hver art intercom, trenger universell kode for alle merker av intercom ikke eksisterer.

For å åpne intercom Vizit, tar det litt mer arbeid enn å åpne en hvilken som helst annen intercom. Koder er mangfoldig, og noen ganger på tastaturet i stedet for «* 9raquo nøkler; brukt "S9raquo, men i stedet« # 9raquo; - "K9raquo;.

For å åpne døren, må du bruke koden: «* # 42309raquo;,« 12 # 3459raquo, for nyinstallerte intercom ofte kommer koder «* # 4239raquo; og "67 # 8909raquo;.

Du kan også åpne døren ved hjelp av servicemenyen. For å gjøre dette:

 1. tilgang til menyen ved å skrive «# 9999raquo ;;
 2. Etter de to signalene taste inn koden «12349raquo, vent et kort pip;
 3. hvis den karakteristiske knirker blir hørt, og ikke to-tone signal, kan du prøve å samle andre standardkoder: «67679raquo;,« 35359raquo;, «99999raquo;,« 123459raquo; eller «116399raquo ;;
 4. Etter det, må du angi en kombinasjon av "to - pause - # - pause - 3535"

For å åpne intercom Metacom, må du ringe en av disse kodene:

 • klikk "V9raquo; - antall leiligheter, som er den første i inngangen - "V9raquo; (Vises «COD9raquo;) - kode 5702;
 • oppringt kode 65535 - knappen "V9raquo; - 1234 - "V9raquo; - 8;
 • eller kode 1234 - "V9raquo; - 6 - "V9raquo; - 4568.

For modell dørtelefon MK-20 M / T-koder kan benyttes: "V9raquo; - 27 - "V9raquo; - 5702 eller "V9raquo; - 1 - "V9raquo; - 4526.

Hustelefoner Eltis splitter er enkel nok i åpningen. Du kan bruke en av de to koder, som vil forsiktig knekke intercom:

Hvis du ikke kan åpne døren ved hjelp av disse kodene kan du bruke intercom kodene nedenfor cyfral.

 • For intercom installert i døråpninger, hvor de flate runde tall (100, 200, 300, etc.), er det mulig å bruke koden "samtale - klasse 1 - ring - kode 2". "Code 1" indikerer antallet flatene (100, 200, etc.), og "kode 2" - en kode dørtelefon «23239raquo;,« 72729raquo; eller «72739raquo;.
 • For intercom, i merkingen som har bokstaven "M9raquo, kan du bruke koden" utfordring - 41 - utfordring - 1410". Noen dører åpne når du bruker koden «070549raquo,.
 • Intercom CCD-modeller - 2094.1M kan åpne et sett med "utfordring - 0000" kode som vil åpne døren enten umiddelbart eller gi deg tilgang til menyen (displayet viser «ON9raquo;). Deretter klikker du «29raquo; - døren åpnes. Hvis du ser «OFF9raquo, betyr det at tilgangskoder har blitt endret av installatøren under installasjonen.
 • For intercom modeller CCD - 2094M taste inn koden "0000 -. En utfordring" Etter utseendet «cod9raquo, skriver du inn koden '123456 - utfordring 'eller' 456 999 - en utfordring.' Du kan også bruke koden "123400 - utfordring." Etter inskripsjonen «f09raquo, skriver du inn« 6019raquo kode;.

For å åpne døren, som er utstyrt med en intercom Fakultet, må du oppgi en sekssifret kode: «0000009raquo; eller «1234569raquo;. Men ofte hacking av intercom er ikke mulig på grunn av det faktum at forutsetning for tjenesten installasjon er å erstatte denne koden.

Du kan prøve følgende sekvens av kommandoer: "-tasten« 59raquo; - skjermen viser en meldingstjenesten - 180 180 - utfordring - nøkkelen «49raquo; - utfordring ".

Bruke universell nøkkel

Den kan også brukes til å åpne dører universell nøkkel som kan åpne de fleste intercom forskjellige produsenter. Disse tastene er veldig praktisk og hjelpe postbud, kurerer, samt ansatte i andre tjenester kommer i alle innganger og ikke slitasje samtidig en haug med nøkler.

Med denne nøkkelen, trenger ikke å tenke på hvordan du åpner en dør telefon uten nøkkel, huske og matche servicekoder. Tross alt, i en universell måte lagt informasjonen intercom leser i normal modus, og deretter sammenligner den med sin informasjon på CPU firmware. Hvis informasjonen samsvarer, åpnes døren.

Universal nøkkel fremstilles i flere former: tablett, to-kontaktbryteren, radio - proxy nøkkelringer. Universal-tasten kan helt lovlig brukes av spesialister på ulike tjenester:

 • leger ambulanse;
 • politistasjon;
 • annonsering agenter;
 • kurerer;
 • postbud;
 • Housing arbeidere.

Hvordan du åpner intercom Metacom keyless

Hver kodesystemet kan låses opp ved bare å angi ønsket sett med tall. Innenriks låser - ikke unntaket. Hvordan du åpner intercom "Metacom" uten nøkkel? I tillegg til den andre - å samle et eget passord. Koder er oppført i denne artikkelen arbeidet, dersom installatør (eller noen av innbyggerne) ikke endre systeminnstillingene, kodelås eller universell passord.

Måter å åpne intercom system uten nøkkel

Enhver kombinasjonslås innebærer muligheten til å åpne døren uten nøkkel. Hver av de metodene som presenteres her er egnet for de enkelte vanlige "Metacom" modeller, så hvis du ikke kunne åpne døren etter første forsøk, går du videre til neste metode. Prøv alle disse metodene - en av dem sikkert vil komme opp. Merk: alle kombinasjoner "B" betyr ringeknappen, uansett om det er på panelet med en bokstav eller et telefonrør ikon vises. Her er effektive måter som forteller oss hvordan du åpner modellen Metacom nøkkelfri:

 1. Med leiligheten kode. Disse modellene tildele passord kombinasjon låser for hvert rom leiligheter i dette huset. Hvis du kjenner koden siffer av leiligheten hans, skriver den og trykker på ringeknappen.
 2. Bruke universell kode. Hvis installasjonsprogrammet eller de andre beboerne ikke endre det hjemme, så det bør være en standard kombinasjon av "1234-B".
 3. Trykk på ringeknappen og slå nummeret av de første leilighetene i trappeoppgangen. (For å finne det, bare se etter skiltet med gulvet.) Hvis du har gjort alt riktig, bør skjermen COD etiketten vises. Dial kombinasjonen 5702, og i løpet av sekunder, åpnes døren.
 4. Dial 65535-B. Skriv inn universalkoden og trykk på V-8.
 5. Skriv inn universell kode og en kombinasjon av B-6, B-4568.

De ovennevnte metoder er egnet for kode låser skjermen. Hvis du ønsker å finne ut hvordan du åpner intercom Metacom uten display, bruke en av disse metodene:

 • inn et kodenummer: B-27-B-5702, vent et par sekunder, og døren åpner;
 • Pressen og ring kombinasjonen av 1-i-4526.

Det er spesielle koder som gjør at du kan ikke bare komme inn i bygningen uten nøkkel, åpne døren, men også endre oppsettet av enheten. For eksempel kan du endre passordene som brukes av systemet til å fjerne eller legge nøklene til en bestemt leilighet, endret hovedinngangen til koden, inn i programmeringsmodus, kan du lære hvordan du åpner intercom i brukermenyen. For alle tiltak må du vite den såkalte "master code". Som standard er "Metacom" utnevnt 1234.

 1. Å åpne døren. Hvordan åpne Metacom uten nøkkel? Finn og skriv inn universalkoden, trykk på ringeknappen.
 2. Arbeide med nøkler. Du kan slette eller legge ved en "tablet" til en viss leilighet. For å gjøre dette, skriv 65535-B-Master Code-B-B. Deretter taste inn nummeret. For å ta opp nøkkelen, gå inn i B-7. Hvis du ønsker å bli kvitt alle leilighetene knyttet chips, klikk In-7-0-111.
 3. Endre systempassord. Med tuner menyen endre universell kode intercom. For å tildele en ny master-passord, oppgir 65 535 i master kode-B-9-3-et nytt passord-B. I den samme menyen kan du endre koden og leiligheter. For å gjøre dette, må du vite allerede er etablert kode. Det forutsettes at du må være eier av leiligheten, for å erstatte passord. Tast kombinasjonen 65535B-Master Code-B-B-roms leilighet-B-0, et nytt passord-B.
 4. oppføringen koder på menyen. "Metacom" er utstyrt med tre ulike kataloger. Å gå inn i brukermeny, skriv kombinasjonen 65535-B-1234-B-B. Passord fra tjenesten intercom: 65535-B-Master Code-B. For å endre systeminnstillinger, angir 65535-B- mester kode -B-9.

"Metacom" utnevne sine egne passord for hver leilighet i huset - det er et sett med fire sifre. Eierne plikter å vite for å komme inn i huset selv uten en nøkkel eller annen nødsituasjon. Passordet som er angitt i avtalen med installasjonsbedrift. Det er universelle koder av intercom ikke er knyttet til leiligheten. Som standard hovedpassordet fra vern - 1234. Hvis noen har allerede endret opp til deg å lære noe nytt passord vil du bare ha en servicebedrift.

Ikke vite universell kode for tilgang, kan du ikke:

 • endre det og sette et nytt hovedpassord;
 • feste eller løsne fra leiligheten chips-knappen;
 • modifisere systeminnstillinger for anordningen;
 • tildele en ny kode til leiligheten;
 • å programmere kodelåsen.

Uten master koden du kan:

 • åpen intercom "Metakom" keyless;
 • gå inn i brukermenyen.

Se video: hvordan du åpner en kombinasjonslås

I denne korte videoen instruksjoner gitt enkel og tydelig forklaring på hvordan du åpner døren uten en nøkkel. I videoen, låser forfatteren modellen "Metacom" skjerm. For å bruke denne metoden, må du vite hvor mange av de første leilighetene i trappeoppgangen. For å finne ut det er veldig enkelt - på hver veranda er det et skilt med tallene av leiligheter som tilhører denne delen av bygningen. På fotoprevyu sett hvilken modell brukes intercom. Hvis du har en kombinasjon lås, må passordet på videoen være egnet for åpne dører uten nøkkel.

Hvordan åpne en intercom - praktiske tips

Detaljerte instruksjoner for åpningen av hver modell intercom nøkkelfri

Prosessen med å utvikle og å innføre spesialnummer lås for intercom utføres ved trinnet for fremstilling av en anordning, så ofte at de er de samme for alle modeller av samme selskap. Men kan variere avhengig av ønskene til representant for selskapet.

Men ofte, salget markedet faller enheter som ikke har blitt re-programmert, så godt som alle moderne mann kan lett komme inn i inngangen for å sette lås, hvis det er å vite riktig kombinasjon av tall.

I samsvar med bestemmelsene i gjeldende lovgivning, noen som har glemt nøklene til døren, mistet dem eller, om nødvendig, umiddelbart komme inn i huset kan åpne dørene til veranda, garasje eller på kontoret å skrive i rekkefølge de ønskede sifre. Det er også tillatt å bruke koden, hvis du for eksempel har personen blitt invitert til å besøke, men en venn (kjæresten) ikke svare på et anrop til intercom.

Men hacke elektroniske låser og dør på denne måten, for uredelige formål, for profitt, plyndring og ran er strengt forbudt ved lov. Ellers bør det være straffeansvar.

Intercom system av selskapet er karakterisert som en av de mest pålitelige, noe som er nesten umulig å åpne! Dette er en myte! Produsenten regulerer produksjonen, som en teknikk der en obligatorisk endring fabrikkinnstillingene, men prøver å hacke Fakultet er fortsatt mulig!

Til "Sim-Sim" ble åpnet, skriv sekssifret kode 000000 og 123456 på tastaturet.

Hvis det i dette tilfellet døren åpnes ikke, det er en ekstra mulighet, sekvensiell kombinasjon av taster:

Ganske enkelt intercom-system, med systemskjemaet med teknikken faktorer.

En slik enhet kan åpnes på tre forskjellige måter:

 1. Det er nødvendig for å konsekvent er gitt ved den følgende sekvens av tall og taster som er anordnet på kontrollpanelet
  • "Call-knappen".
  • "Nummer første leiligheten inngangen."
  • "Call-knappen".
  • "Displayet viser ordet COD».
  • "5702".
 2. Hvis den første metoden ikke gir de forventede resultater, bør du bruke den andre metoden:
  • "65535"
  • "Challenge"
  • "1234"
  • "Challenge"
  • "8"
 3. Den tredje metoden er mye enklere, men krever innføring av primtall nøyaktig og konsekvent:
  • "1234"
  • "Defiance"
  • "6"
  • "Igjen, utfordringen"
  • "4568"

Den låser Metakom bedrift, en modell MK - 20 M / T, hvis åpning skiller seg vesentlig fra de andre standardtyper og omfatter to driftsmåter:

Til dags dato, besøk selskapets utstyr er den mest sikre og trygge for hackere og inntrengere, sammenlignet med analoge alternativer. Dette skyldes en stor database system koder og nøkler, som deretter ikke så lett å plukke opp. Ansatte betaler spesiell oppmerksomhet til eksperimenter med systemet programmering sine intercom.

Men hvis leverandøren selskapet, ikke har endret fabrikkinnstillingene i systemet, kan du prøve å knekke dem ved å skrive inn følgende kombinasjoner å velge mellom:

Hvis etter dette lydsignal - bukket portåpning hvis de to signaler - uheldigvis alle forsøk var forgjeves.

For å justere intercom menyalternativer besøke selskapet bør være oppmerksom på et par grunnleggende regler og teknikker som i stor grad kan forenkle prosessen med å bruke systemet i en rekke situasjoner:

For å komme inn i inngangen til huset eller på hvilke bedrifter satt Tsifral elektronisk lås, kan du bruke to metoder foreslått:

 1. Følgende trinn sekvensielt utført:
  • Vesti "07054 eller trykk på" Ring".
  • Trykk på "41" eller "call", "1410".
 2. Det andre tilfellet vil være aktuelt dersom huset har en flat under tallene 100, 200, 300, 400, deretter:
  • Trykk på "samtale".
  • Skriv inn № leiligheter 100 eller 200.
  • Trykk på "samtale".
  • Skriv inn en kombinasjon av "2323" eller "7272" eller "7273".

Slike elektroniske systemer er det enkleste, som i bruk og i det åpne uten en spesiell nøkkel. Dette skyldes det faktum at nesten alle kodene og elektroniske nøkler og standard av samme type.

For å åpne en dør uten en spesiell nøkkel trenger bare to enkle kombinasjoner som fungerer sikkert:

Intercom av firmaet er den mest pålitelige, noe som nesten ingen angriper ikke klarer å knekke, spesielt en uerfaren person, møtt med et slikt problem for første gang.

For å åpne en slik elektronisk lås, er det bare to kombinasjoner, bruk av som ikke kan åpnes alle dører:

Til dags dato, dører med elektroniske låser er så vanlig, som er installert i nesten alle hjem og i hver seksjon. Teknologien som de er basert på, kalles Touch minne, som åpnes av en spesiell nøkkel-tablett.

Og hvis disse dørene er mange - så på en nøkkelring til hver person vil måtte bære flere alternativer fra ditt hjem, kontor, garasje, etc. Det er ganske ubehagelig og upraktisk, så en universell elektronisk nøkkel for intercom ble etablert, som åpner det hele tatt .. dører av forskjellige produsenter.

I dag, disse universelle elektroniske nøkler er allestedsnærværende, så kjøp dem er det ingen problemer. For eksempel er det svært enkelt å kjøpe en slik nøkkel på internett, i spesialforretninger, avdelings reparasjon og tjenester for produksjon av enkelte tastene.

Spesielle universelle taster for intercom har ulike kostnader, avhengig av produsent og emballasje, i gjennomsnitt, i dag pris fra 300 rubler til 600 rubler.

Universal nøklene åpner til 90% magnetiske elektroniske og mekaniske låser, og en flerhet av dører i Kina.

I slike nøkler innvendig er spesielt designet chip, som er en 64-bits kode som er utviklet av produsenten. Koden består av 48-bits unikt serienummer, en 8-bits kode og 8-bits styringskoden mengde.

Ved kontakt med dreiebladet E utviklet koden sendes på den ene tråds buss i serieform. Dermed blir koden lest av mottakerenheten, en lagringsenhet som avgir en lyd når døren åpnes.

Disse tastene er nødvendig og relevant for ansatte følgende spesialiteter:

 1. Før du prøver å bruke en av de ovenfor angitte kombinasjoner, er det anbefalt å prøve å ringe i en av leilighetene og "menneskelig språk" høflig og taktfullt forklare situasjonen. I mange situasjoner er det godmodige folk som forstår kompleksiteten av hva som skjer og åpne døren.
 2. Det finnes flere metoder for å låse opp dørene med elektronisk stun gun, det er behov for å gjøre en fungerende maskin til et panel lesbarhet og sende inn en utladning.
 3. Mulig å bryte disse låser bruke makt (for menn), er det nødvendig å treffe lavere avlesning panel 10 cm, på et sted hvor det er direkte elektronikk.
 4. Alle de ovenfor angitte alternativet ved å trykke på knappene og innføring av tall for å åpne elektronisk lås er bare relevante dersom selskapet ikke har endret fabrikk tuner kombinasjons koder.
 5. Kombinasjoner er ganske variert, avhengig av modell du har kjøpt, og en serie av et slott.
 6. Hvis du trenger å plukke låsen i vinter - alt er mye enklere. Det er nødvendig å ta en klump av snø og sette på tastaturet. Låsen kan åpnes etter at pop up en feilmelding på skjermen. Dette skyldes det faktum at i et sterkt fall av temperaturen i underkjølingslåse vaklende.
 7. Låser med magnetisk system (viktig! Ingen mekanikk), kan du åpne, ved hjelp av sin egen styrke. Bør det legges vekt på siden av foten, som direkte åpner døren og dra hardt på håndtaket - døren er definitivt åpen.

 • HQsignal - videoovervåkingssystem. Alle rettigheter reservert. Kopiering av materialet er mulig med aktiv link til vår side kilde.

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  + 21 = 31