passord dørtelefon

Hvordan du åpner intercom Metacom keyless

Hver kodesystemet kan låses opp ved bare å angi ønsket sett med tall. Innenriks låser - ikke unntaket. Hvordan du åpner intercom "Metacom" uten nøkkel? I tillegg til den andre - å samle et eget passord. Koder er oppført i denne artikkelen arbeidet, dersom installatør (eller noen av innbyggerne) ikke endre systeminnstillingene, kodelås eller universell passord.

Måter å åpne intercom system uten nøkkel

Enhver kombinasjonslås innebærer muligheten til å åpne døren uten nøkkel. Hver av de metodene som presenteres her er egnet for de enkelte vanlige "Metacom" modeller, så hvis du ikke kunne åpne døren etter første forsøk, går du videre til neste metode. Prøv alle disse metodene - en av dem sikkert vil komme opp. Merk: alle kombinasjoner "B" betyr ringeknappen, uansett om det er på panelet med en bokstav eller et telefonrør ikon vises. Her er effektive måter som forteller oss hvordan du åpner modellen Metacom nøkkelfri:

 1. Med leiligheten kode. Disse modellene tildele passord kombinasjon låser for hvert rom leiligheter i dette huset. Hvis du kjenner koden siffer av leiligheten hans, skriver den og trykker på ringeknappen.
 2. Bruke universell kode. Hvis installasjonsprogrammet eller de andre beboerne ikke endre det hjemme, så det bør være en standard kombinasjon av "1234-B".
 3. Trykk på ringeknappen og slå nummeret av de første leilighetene i trappeoppgangen. (For å finne det, bare se etter skiltet med gulvet.) Hvis du har gjort alt riktig, bør skjermen COD etiketten vises. Dial kombinasjonen 5702, og i løpet av sekunder, åpnes døren.
 4. Dial 65535-B. Skriv inn universalkoden og trykk på V-8.
 5. Skriv inn universell kode og en kombinasjon av B-6, B-4568.

De ovennevnte metoder er egnet for kode låser skjermen. Hvis du ønsker å finne ut hvordan du åpner intercom Metacom uten display, bruke en av disse metodene:

 • inn et kodenummer: B-27-B-5702, vent et par sekunder, og døren åpner;
 • Pressen og ring kombinasjonen av 1-i-4526.

Det er spesielle koder som gjør at du kan ikke bare komme inn i bygningen uten nøkkel, åpne døren, men også endre oppsettet av enheten. For eksempel kan du endre passordene som brukes av systemet til å fjerne eller legge nøklene til en bestemt leilighet, endret hovedinngangen til koden, inn i programmeringsmodus, kan du lære hvordan du åpner intercom i brukermenyen. For alle tiltak må du vite den såkalte "master code". Som standard er "Metacom" utnevnt 1234.

 1. Å åpne døren. Hvordan åpne Metacom uten nøkkel? Finn og skriv inn universalkoden, trykk på ringeknappen.
 2. Arbeide med nøkler. Du kan slette eller legge ved en "tablet" til en viss leilighet. For å gjøre dette, skriv 65535-B-Master Code-B-B. Deretter taste inn nummeret. For å ta opp nøkkelen, gå inn i B-7. Hvis du ønsker å bli kvitt alle leilighetene knyttet chips, klikk In-7-0-111.
 3. Endre systempassord. Med tuner menyen endre universell kode intercom. For å tildele en ny master-passord, oppgir 65 535 i master kode-B-9-3-et nytt passord-B. I den samme menyen kan du endre koden og leiligheter. For å gjøre dette, må du vite allerede er etablert kode. Det forutsettes at du må være eier av leiligheten, for å erstatte passord. Tast kombinasjonen 65535B-Master Code-B-B-roms leilighet-B-0, et nytt passord-B.
 4. oppføringen koder på menyen. "Metacom" er utstyrt med tre ulike kataloger. Å gå inn i brukermeny, skriv kombinasjonen 65535-B-1234-B-B. Passord fra tjenesten intercom: 65535-B-Master Code-B. For å endre systeminnstillinger, angir 65535-B- mester kode -B-9.

"Metacom" utnevne sine egne passord for hver leilighet i huset - det er et sett med fire sifre. Eierne plikter å vite for å komme inn i huset selv uten en nøkkel eller annen nødsituasjon. Passordet som er angitt i avtalen med installasjonsbedrift. Det er universelle koder av intercom ikke er knyttet til leiligheten. Som standard hovedpassordet fra vern - 1234. Hvis noen har allerede endret opp til deg å lære noe nytt passord vil du bare ha en servicebedrift.

Ikke vite universell kode for tilgang, kan du ikke:

 • endre det og sette et nytt hovedpassord;
 • feste eller løsne fra leiligheten chips-knappen;
 • modifisere systeminnstillinger for anordningen;
 • tildele en ny kode til leiligheten;
 • å programmere kodelåsen.

Uten master koden du kan:

 • åpen intercom "Metakom" keyless;
 • gå inn i brukermenyen.

Se video: hvordan du åpner en kombinasjonslås

I denne korte videoen instruksjoner gitt enkel og tydelig forklaring på hvordan du åpner døren uten en nøkkel. I videoen, låser forfatteren modellen "Metacom" skjerm. For å bruke denne metoden, må du vite hvor mange av de første leilighetene i trappeoppgangen. For å finne ut det er veldig enkelt - på hver veranda er det et skilt med tallene av leiligheter som tilhører denne delen av bygningen. På fotoprevyu sett hvilken modell brukes intercom. Hvis du har en kombinasjon lås, må passordet på videoen være egnet for åpne dører uten nøkkel.

Beskrivelse av prosedyrene: hvordan du åpner en dør telefon uten nøkkel-chip

Du kan bruke den hemmelige kombinasjonen som er i hver intercom ganske vanlig problem når nøkler er tapt eller glemt av intercom, likevel, det er en måte, går inn i en spesiell kode som er satt av produsenten av enheten intercom. Fullstendige detaljer nedenfor.

Vi forstår hvordan du åpner intercom

Intercom sett er avgjørende for å sikre sikkerheten i trapperommet i en leiegård, fordi kriminelle vanligvis forventer offeret til å åpne ikke er beskyttet innganger for å komme inn i leiligheten. Også gir intercom orden og renhet i inngangen, er blitt hindret lumpen og marginal.

Hvert selskap er å produsere dette produktet i konkurranse med andre bedrifter søker å beskytte sine ansatte og utvikler forskjellig fra andre programmoobespechenie ledelse, selvfølgelig, inn din kombinasjon av tall

Du må vite at innføringen av en egen pinkode med egoistiske hensikter tiltalt.

Moderne intercom ikke bare har evnen til å kommunisere, å ta opp samtalen, men videoovervåkning som gir 100% sikkerhet. Mange intercom er utstyrt med en spesiell kode for å kunne åpne (Hvis du har glemt eller mistet nøkkelen) i krisesituasjoner (låse opp), samt hands-free system nøds varsling i evakueringen av folk fra bygningen i tilfelle brann, jordskjelv og andre situasjoner.

Når du bruker intercom, bør du følge disse instruksjonene:

 1. Når du gå ut av huset for å trykke på knappen under skjermen og vent på pipetonen, så bare gå.
 2. Ved å skrive inn den låste er nødvendig for å helle-chip nøkkel til leseruten dørtelefon anordning når et hørbart signal (puls), er det mulig å låse opp døren.
 3. Etter utgivelsen, eller slå inn i inngangen, kan man ikke unngå å lukke døren, er det ved hjelp av en hydraulisk dørlukker lukker seg.
 4. Hvis en push og bidra til å lukke døren, kan det føre til skader på døren nærmere.

De viktigste komponentene i dette intercom: firmanavn plate, blokk anrop, den primære strømforsyningen, uavhengig strømbryteren, uavhengig elektromagnetisk lås, som primagnichivaet magnet for å dø dør, dørlukker, ringeknapp, boligblokker, tastatur.

Intercom er delt inn i flerbruker og litt etter abonnement, teknisk innretning til en flertrådet og totråds. I en alder av nye teknologier, er det intercom som mottar og gir et signal ved hjelp av Wi-Fi, på grunnlag av den optiske fiber.

Ikke få panikk, om ikke med en tast på intercom, han eller demagnetized fløy koding (krever re-koding og programmering). Lure noen intercom-system, kan du bruke en universal chip-nøkkel, som er tilgjengelig for nøds leger, politi, ansatte i postkontorer (mailmen), bygge ledelse fagfolk, internett (Rostelecom). Disse tastene er laget i form av spesielle piller, radio pyntegjenstander, dual-key og lovlig utstedt til ansatte i spesielle tjenester.

Beskrivelse av metoden: hvordan du åpner intercom Metacom

Intercom Metacom innenlandsk produksjon er brukt for multi-familiens hjem for å beskytte mot uønskede gjester. Hva gjør jeg for å åpne intercom, hvis det er mulig?

Intercom produserer en rekke forskjellige selskaper, både i Russland og rundt om i verden. Derfor, for dem er det ingen (universal) sett sifre nødvendig

Det viktigste er ikke å bryte skjermen og gjør (gjenopprette) låsen ved å angi en kombinasjon.

Slik åpner intercom Metacom uten skjerm, må du ringe en spesiell kombinasjon som består av flere tall og bokstaver. Først klikker du på knappen som tilsvarer det antall leiligheter - B. For det andre, taster du koden 5702.

Hvis intercom ikke er åpnet, kan du prøve å taste inn koden:

Hvis intercom Metakon serie MK-20M / T, forover eller Pro, er det nødvendig å innføre tilsvarende kombinasjon eller PIN-kode (B + 27 B + 5,702). Gjennom all koden er veldig lang, og du kan enten vente på at noen skal komme inn eller ut av døren, eller ringe i en naboleilighet, og for å si at du er en nabo og har glemt nøklene. Og husk at bruk av alle intrigene med egoistiske hensikter banditt eller straffeforfølges.

Eksempel: hvordan du åpner intercom besøk

Intercom Den besøk er en av de mest pålitelige systemer og tilpasset de strenge betingelser som høye og lave temperaturer, vind, regn. Huset har en dørtelefon korrosjonshemmende belegg, som sikrer pålitelighet.

«VIZIT» er fabrikkinnstilt på 12 # eller * 345 # 4230. Men modellene som ble utgitt nylig, kan åpnes ved å taste 67 890 # eller * 423 #

Intercom denne modellen fungerer i et fuktig klima. Den gjennomsnittlige levetid - ca 10 år.

Intercom besøk i et nødstilfelle, kan du åpne en spesiell kode, bør du logge deg på menyen og taste # 999. Etter to signal vil fungere, skriv 1234. Det er nødvendig å vente litt, og etter et kort signal å ringe 2 # 3535.

Hvis du etter både har skrevet sekvens 1234 var ingen kort signal, og signalet ble hørt, ligner på dual-tone eller annet, er det mulig å innføre ulike kombinasjoner:

Når ringt kombinasjonen, må du taste inn 2 # 3535. Forsinket for følgende modeller: Vizit N-100, Vizit SM-100, Vizit BVD-341, Vizit BVD -313 og andre.

Tsifral har et antall modeller: Tsifral INTEL, Tsifral 20,40 CCD, CCD Tsifral-40TS, Tsifral 2087.2TV CCD, CCD Tsifral 2087.2T, Tsifral CCD 2087.2T P Tsifral M-10MR, Tsifral M-10MT, Tsifral 20MTV-M, M-Tsifral 20MZV.

For å åpne intercom Cyfral, må du ha en spesiell hovednøkkel eller kjenner passordet

I intercom Cyfral vanlig modell for åpningen uten nøkkel, må du angi følgende nummerering:

 • Ring + 100 + 2323;
 • Ring + 200 + 2323;
 • Ring + 300 + 2323;
 • Ring + 400 + 2323;
 • Ring + 500 + 2323;
 • Ring + 600 + 2323;
 • Ring + 700 + 2323;
 • Ring + 800 + 2323;
 • Ring + 900 + 2323;
 • Eller du kan velge en kombinasjon av følgende anropsnummer + + 2323 eller 7272, 7273.

For å finne koden, det tar tid, det er bedre å ringe kameratene. For dørtelefon Cyfral M enkel å åpne ved en kombinasjon av Call + 37 eller + 3792. Intercom Call Cyfral serien CCD-2094.1M åpner kode Call + 0000, etter inskripsjon på dette ON vises, er det nødvendig å innføre to.

Hvis disse operasjonene ikke fungerer, så fabrikken adgangskoden har blitt endret av ansattes verktøy.

Hvis du er en leietaker av dette huset, kan du få tilgang til å lære koden, hvis nøkkelen er tapt. Intercom Cyfral CCD-2094M modeller kan åpnes ved å ringe 0000 + samtale etter innført i inskripsjonen torsk vises. 123456 + ringe hvis ikke fungerer, skriv 456 999 + ringe eller ring + 123 400, og skjermen vises intercom f0, videre innføre 601.

Tips: hvordan å hacke intercom Rainmann

Breaking dørtelefon modell Raynmann (Rainmann) 2000 ved å angi mulige kombinasjoner - 987 654 + nøkkel, etter dobbel intercom signal angi 123456, etter som vil displayet R. bokstaven F på skjermen indikerer at venstre i servicemenyen, som kan utføres forvaltning gjennom tallene og deres egne hender for å programmere kode.

Innført et enkelt tall:

 • 4 - blokk og uskadelig Rainmann intercom;
 • 6 - slå av Rainmann;
 • 8 - åpen (døren er avmagnetisert).

Rainmann CD-2000 og AO-3000. For å åpne 2000 th modellen, er det nødvendig å klikke på "nøkkel", og deretter taste inn koden "987654". "123456" og deretter pisknet intercom, og du kan skrive inn tallene. Hvis tilgjengelig ingeniør menyen - displayet viser «P» ikonet. Nå, for å låse opp og åpne døren - du skal klikke på figuren 8

Intercom DomoGuard noen modell kan åpnes ved bruk av en kombinasjon av C + + + ring 669 900 angir et nummer mer enn en enhet enn det som siste leilighet i inngangen. Etter et sett av kombinasjoner vises på displayet intercom F, noe som vil bety tilgang til servicemenyen. Etter som ringer 080 for å gå inn i en ny nøkkel minne intercom 2, 2, 2. For å deaktivere dørlåsen - 071.

Instruksjoner: hvordan du åpner en dør telefon Eltis

Alle modeller intercom Eltis åpen etter å ha tastet en spesiell kombinasjon, men hvis en inngang kombinasjon ikke åpne døren, har fabrikkinnstillingene er endret. Intercom Eltis (Eltis) kan åpnes ved å legge inn den universelle koden som kan bli lurt av en sikkerhetsanordning.

Trykk og hold i 20 sekunder på ringetasten. For noen tid, vil visningen av utstyret være femsifret kode. Da er denne kombinasjonen vil forsvinne, så det må bli husket. Dette passordet vil gi mulighet til å gå inn i innstillingsmenyen

De samme kombinasjoner, som i begynnelsen er trykket på ringeknappen, kan du åpne følgende typer (tilgang telefoner) - Technical Committee, Stroymaster, Marshall, Belsplat (BELSPLAT), Kamsan, Condor, Lock, Poly, Filman, Polylock, Smartel, Laskomex, Modus, polis og andre.

Fakultet intercom merkevare av ulike modeller kan åpnes uten nøkkel ved å taste inn en spesiell kode for å få tilgang til programvaren - 000000 + 123456 + 3453475 + 5 + 7 + ring for å ringe.

Husene er utstyrt med intercom, finnes overalt, men deres metoder for åpning nøkkelfri kjent langt ikke mange

Intercom Keyman kan åpnes ved hjelp inngangs - R + 100 + 789 etter at signalet har virket, angir 123456. Etter fremvisnings Cayman P som gir tilgang til menyen angi 8. Hvis en dør telefonen har en berøringsskjerm, kan det om vinteren åpnes etter anvendelsen av en klump av snø på skjermen, kan hypotermi ødelegge intercom.

Fortsatt mulig å åpne enheten med piezo lightere, som brukes til området for en nøkkel, men det fungerer ikke alltid, og svak.

Intercom Barrier II, 2M og 4 kan åpnes ved å trykke på 2 + 2 + 4 eller 7. Det er også mulig å magnetisere en magnet med et sted hvor påført og primagnichivayut nøkkel. På samme måte kan du åpne intercom Arkades, tom plast nøkkel.

Intercom og Raikmann Rainmann Smartel og kan åpnes på følgende måte:

 • Key + 321 654;
 • Etter pipetonen, angir tallene 123456;
 • Når displayet viser P 8 for å angi eller re-kode eller svimeslå shocker at dens moment kan slå av dørtelefon enhet.

Intercom Blink - er den eneste lyd intercom-system installert i Hviterussland, Ukraina, Kasakhstan, og det kan åpnes ved hjelp D9-0,1 batterier, 6F22 som er brukt i stedet for nøkkelen. En intercom Krohn, kan PIRRS og sikker åpnes ved hjelp av en kombinasjon av fabrikk 951. intercom Pier 1000 Micro kan åpnes med den fabrikk adgangskode - 12345678 + K + 1 234 8310649 eller + inngang rom.

Du bør vite: hvordan vet du koden til intercom

Intercom-system er den mest pålitelige enhet for beskyttelse av høyhus, garasjer og hus. Beboerne i bygningen eller eieren av garasjen må vite passordet og hemmelige koder for nødåpning av intercom. Dette passordet brukes når nøkkelen til intercom hadde blitt mistet eller glemt.

Hvis inngangen vil du finne at nøkkelen til intercom det i utgangspunktet er bedre å slå til naboer

Avsløre passordet hemmelig venn er ikke anbefalt for å hindre tyveri og hærverk på denne adressen.

Hvis nøkkelen er tapt fra intercom og passordet er glemt, døren ikke åpnes, må du ringe med telefonen i offentlige tjenester, tjeneste eller selskap, ett servicesenter, som etablerte denne dørtelefon enheten til master var i stand til å låse opp sikkerhetslåser. Husk at uautorisert tilgang og hacking intercom i inngangen til huset i motstanderens territorium er ansvarlig for sine handlinger.

Hvorfor ikke legge inn koder og prøve å fysisk åpne intercom uten nøkkel? Det er en styring som fastsetter at strengt forbudt under drift av intercom å gjelde et hvilket som helst mekanisk skade doorstation, rør, elektronikkenheten, en elektromagnetisk lås, og åpningsknapp legeme dørtelefon forskjellige gjenstander som kan skade apparatet eller dets individuelle elementer.

Den vedrører også mekanisk skade tørke snø helle vann, oppvarmet av brann, helle maling og andre løsninger som bruker et magnetisk nøkkel ved hjelp av en elektromagnet, tåre knappene for å reparere apparatet eller dets kodede.

Ikke forsøk å utføre transkoding, låse eller andre handlinger en person ikke er ansatt i tjeneste intercom-enhet. Trekke dekselet, noe som kan føre til skade på det hydrauliske dørlukkeren. Hastigheten for lukning av dekselet er montert på master, avhengig av de strukturelle egenskapene til døren og innstillingsskruene.

Hvordan åpne en dør telefon uten nøkkel (video)

Avslutningsvis bør det nevnes at det er forbudt å legge under døren fra innsiden og utsiden av gjenstander som forstyrrer selvlukkende dører og føre til uautorisert tilgang av utenlandske personer i territoriet.

Hvordan åpne en intercom - praktiske tips

Detaljerte instruksjoner for åpningen av hver modell intercom nøkkelfri

Prosessen med å utvikle og å innføre spesialnummer lås for intercom utføres ved trinnet for fremstilling av en anordning, så ofte at de er de samme for alle modeller av samme selskap. Men kan variere avhengig av ønskene til representant for selskapet.

Men ofte, salget markedet faller enheter som ikke har blitt re-programmert, så godt som alle moderne mann kan lett komme inn i inngangen for å sette lås, hvis det er å vite riktig kombinasjon av tall.

I samsvar med bestemmelsene i gjeldende lovgivning, noen som har glemt nøklene til døren, mistet dem eller, om nødvendig, umiddelbart komme inn i huset kan åpne dørene til veranda, garasje eller på kontoret å skrive i rekkefølge de ønskede sifre. Det er også tillatt å bruke koden, hvis du for eksempel har personen blitt invitert til å besøke, men en venn (kjæresten) ikke svare på et anrop til intercom.

Men hacke elektroniske låser og dør på denne måten, for uredelige formål, for profitt, plyndring og ran er strengt forbudt ved lov. Ellers bør det være straffeansvar.

Intercom system av selskapet er karakterisert som en av de mest pålitelige, noe som er nesten umulig å åpne! Dette er en myte! Produsenten regulerer produksjonen, som en teknikk der en obligatorisk endring fabrikkinnstillingene, men prøver å hacke Fakultet er fortsatt mulig!

Til "Sim-Sim" ble åpnet, skriv sekssifret kode 000000 og 123456 på tastaturet.

Hvis det i dette tilfellet døren åpnes ikke, det er en ekstra mulighet, sekvensiell kombinasjon av taster:

Ganske enkelt intercom-system, med systemskjemaet med teknikken faktorer.

En slik enhet kan åpnes på tre forskjellige måter:

 1. Det er nødvendig for å konsekvent er gitt ved den følgende sekvens av tall og taster som er anordnet på kontrollpanelet
  • "Call-knappen".
  • "Nummer første leiligheten inngangen."
  • "Call-knappen".
  • "Displayet viser ordet COD».
  • "5702".
 2. Hvis den første metoden ikke gir de forventede resultater, bør du bruke den andre metoden:
  • "65535"
  • "Challenge"
  • "1234"
  • "Challenge"
  • "8"
 3. Den tredje metoden er mye enklere, men krever innføring av primtall nøyaktig og konsekvent:
  • "1234"
  • "Defiance"
  • "6"
  • "Igjen, utfordringen"
  • "4568"

Den låser Metakom bedrift, en modell MK - 20 M / T, hvis åpning skiller seg vesentlig fra de andre standardtyper og omfatter to driftsmåter:

Til dags dato, besøk selskapets utstyr er den mest sikre og trygge for hackere og inntrengere, sammenlignet med analoge alternativer. Dette skyldes en stor database system koder og nøkler, som deretter ikke så lett å plukke opp. Ansatte betaler spesiell oppmerksomhet til eksperimenter med systemet programmering sine intercom.

Men hvis leverandøren selskapet, ikke har endret fabrikkinnstillingene i systemet, kan du prøve å knekke dem ved å skrive inn følgende kombinasjoner å velge mellom:

Hvis etter dette lydsignal - bukket portåpning hvis de to signaler - uheldigvis alle forsøk var forgjeves.

For å justere intercom menyalternativer besøke selskapet bør være oppmerksom på et par grunnleggende regler og teknikker som i stor grad kan forenkle prosessen med å bruke systemet i en rekke situasjoner:

For å komme inn i inngangen til huset eller på hvilke bedrifter satt Tsifral elektronisk lås, kan du bruke to metoder foreslått:

 1. Følgende trinn sekvensielt utført:
  • Vesti "07054 eller trykk på" Ring".
  • Trykk på "41" eller "call", "1410".
 2. Det andre tilfellet vil være aktuelt dersom huset har en flat under tallene 100, 200, 300, 400, deretter:
  • Trykk på "samtale".
  • Skriv inn № leiligheter 100 eller 200.
  • Trykk på "samtale".
  • Skriv inn en kombinasjon av "2323" eller "7272" eller "7273".

Slike elektroniske systemer er det enkleste, som i bruk og i det åpne uten en spesiell nøkkel. Dette skyldes det faktum at nesten alle kodene og elektroniske nøkler og standard av samme type.

For å åpne en dør uten en spesiell nøkkel trenger bare to enkle kombinasjoner som fungerer sikkert:

Intercom av firmaet er den mest pålitelige, noe som nesten ingen angriper ikke klarer å knekke, spesielt en uerfaren person, møtt med et slikt problem for første gang.

For å åpne en slik elektronisk lås, er det bare to kombinasjoner, bruk av som ikke kan åpnes alle dører:

Til dags dato, dører med elektroniske låser er så vanlig, som er installert i nesten alle hjem og i hver seksjon. Teknologien som de er basert på, kalles Touch minne, som åpnes av en spesiell nøkkel-tablett.

Og hvis disse dørene er mange - så på en nøkkelring til hver person vil måtte bære flere alternativer fra ditt hjem, kontor, garasje, etc. Det er ganske ubehagelig og upraktisk, så en universell elektronisk nøkkel for intercom ble etablert, som åpner det hele tatt .. dører av forskjellige produsenter.

I dag, disse universelle elektroniske nøkler er allestedsnærværende, så kjøp dem er det ingen problemer. For eksempel er det svært enkelt å kjøpe en slik nøkkel på internett, i spesialforretninger, avdelings reparasjon og tjenester for produksjon av enkelte tastene.

Spesielle universelle taster for intercom har ulike kostnader, avhengig av produsent og emballasje, i gjennomsnitt, i dag pris fra 300 rubler til 600 rubler.

Universal nøklene åpner til 90% magnetiske elektroniske og mekaniske låser, og en flerhet av dører i Kina.

I slike nøkler innvendig er spesielt designet chip, som er en 64-bits kode som er utviklet av produsenten. Koden består av 48-bits unikt serienummer, en 8-bits kode og 8-bits styringskoden mengde.

Ved kontakt med dreiebladet E utviklet koden sendes på den ene tråds buss i serieform. Dermed blir koden lest av mottakerenheten, en lagringsenhet som avgir en lyd når døren åpnes.

Disse tastene er nødvendig og relevant for ansatte følgende spesialiteter:

 1. Før du prøver å bruke en av de ovenfor angitte kombinasjoner, er det anbefalt å prøve å ringe i en av leilighetene og "menneskelig språk" høflig og taktfullt forklare situasjonen. I mange situasjoner er det godmodige folk som forstår kompleksiteten av hva som skjer og åpne døren.
 2. Det finnes flere metoder for å låse opp dørene med elektronisk stun gun, det er behov for å gjøre en fungerende maskin til et panel lesbarhet og sende inn en utladning.
 3. Mulig å bryte disse låser bruke makt (for menn), er det nødvendig å treffe lavere avlesning panel 10 cm, på et sted hvor det er direkte elektronikk.
 4. Alle de ovenfor angitte alternativet ved å trykke på knappene og innføring av tall for å åpne elektronisk lås er bare relevante dersom selskapet ikke har endret fabrikk tuner kombinasjons koder.
 5. Kombinasjoner er ganske variert, avhengig av modell du har kjøpt, og en serie av et slott.
 6. Hvis du trenger å plukke låsen i vinter - alt er mye enklere. Det er nødvendig å ta en klump av snø og sette på tastaturet. Låsen kan åpnes etter at pop up en feilmelding på skjermen. Dette skyldes det faktum at i et sterkt fall av temperaturen i underkjølingslåse vaklende.
 7. Låser med magnetisk system (viktig! Ingen mekanikk), kan du åpne, ved hjelp av sin egen styrke. Bør det legges vekt på siden av foten, som direkte åpner døren og dra hardt på håndtaket - døren er definitivt åpen.

 • HQsignal - videoovervåkingssystem. Alle rettigheter reservert. Kopiering av materialet er mulig med aktiv link til vår side kilde.

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  89 − 87 =