Passord dørtelefon Vizit

Hvordan åpne en dør telefon uten nøkkel ved hjelp av en hemmelig kode?

Hver produsent intercom sett for sine produkter en spesiell kode, vel vitende om at kan åpnes uten nøkkel intercom. Men kanskje det er bare i så fall, hvis installasjonsprogrammet ikke endre hovedpassordet for installasjon. Ellers åpner døren mye vanskeligere uten å gå inn i systemoppsettet det er umulig å gjennomføre.

Bruk spesielle koder for å åpne, må du huske på at de må bare brukes når det er absolutt nødvendig. Bruke koden for egoistiske grunner er straffbart.

Det er en kode for hver art intercom, trenger universell kode for alle merker av intercom ikke eksisterer.

For å åpne intercom Vizit, tar det litt mer arbeid enn å åpne en hvilken som helst annen intercom. Koder er mangfoldig, og noen ganger på tastaturet i stedet for «* 9raquo nøkler; brukt "S9raquo, men i stedet« # 9raquo; - "K9raquo;.

For å åpne døren, må du bruke koden: «* # 42309raquo;,« 12 # 3459raquo, for nyinstallerte intercom ofte kommer koder «* # 4239raquo; og "67 # 8909raquo;.

Du kan også åpne døren ved hjelp av servicemenyen. For å gjøre dette:

 1. tilgang til menyen ved å skrive «# 9999raquo ;;
 2. Etter de to signalene taste inn koden «12349raquo, vent et kort pip;
 3. hvis den karakteristiske knirker blir hørt, og ikke to-tone signal, kan du prøve å samle andre standardkoder: «67679raquo;,« 35359raquo;, «99999raquo;,« 123459raquo; eller «116399raquo ;;
 4. Etter det, må du angi en kombinasjon av "to - pause - # - pause - 3535"

For å åpne intercom Metacom, må du ringe en av disse kodene:

 • klikk "V9raquo; - antall leiligheter, som er den første i inngangen - "V9raquo; (Vises «COD9raquo;) - kode 5702;
 • oppringt kode 65535 - knappen "V9raquo; - 1234 - "V9raquo; - 8;
 • eller kode 1234 - "V9raquo; - 6 - "V9raquo; - 4568.

For modell dørtelefon MK-20 M / T-koder kan benyttes: "V9raquo; - 27 - "V9raquo; - 5702 eller "V9raquo; - 1 - "V9raquo; - 4526.

Hustelefoner Eltis splitter er enkel nok i åpningen. Du kan bruke en av de to koder, som vil forsiktig knekke intercom:

Hvis du ikke kan åpne døren ved hjelp av disse kodene kan du bruke intercom kodene nedenfor cyfral.

 • For intercom installert i døråpninger, hvor de flate runde tall (100, 200, 300, etc.), er det mulig å bruke koden "samtale - klasse 1 - ring - kode 2". "Code 1" indikerer antallet flatene (100, 200, etc.), og "kode 2" - en kode dørtelefon «23239raquo;,« 72729raquo; eller «72739raquo;.
 • For intercom, i merkingen som har bokstaven "M9raquo, kan du bruke koden" utfordring - 41 - utfordring - 1410". Noen dører åpne når du bruker koden «070549raquo,.
 • Intercom CCD-modeller - 2094.1M kan åpne et sett med "utfordring - 0000" kode som vil åpne døren enten umiddelbart eller gi deg tilgang til menyen (displayet viser «ON9raquo;). Deretter klikker du «29raquo; - døren åpnes. Hvis du ser «OFF9raquo, betyr det at tilgangskoder har blitt endret av installatøren under installasjonen.
 • For intercom modeller CCD - 2094M taste inn koden "0000 -. En utfordring" Etter utseendet «cod9raquo, skriver du inn koden '123456 - utfordring 'eller' 456 999 - en utfordring.' Du kan også bruke koden "123400 - utfordring." Etter inskripsjonen «f09raquo, skriver du inn« 6019raquo kode;.

For å åpne døren, som er utstyrt med en intercom Fakultet, må du oppgi en sekssifret kode: «0000009raquo; eller «1234569raquo;. Men ofte hacking av intercom er ikke mulig på grunn av det faktum at forutsetning for tjenesten installasjon er å erstatte denne koden.

Du kan prøve følgende sekvens av kommandoer: "-tasten« 59raquo; - skjermen viser en meldingstjenesten - 180 180 - utfordring - nøkkelen «49raquo; - utfordring ".

Bruke universell nøkkel

Den kan også brukes til å åpne dører universell nøkkel som kan åpne de fleste intercom forskjellige produsenter. Disse tastene er veldig praktisk og hjelpe postbud, kurerer, samt ansatte i andre tjenester kommer i alle innganger og ikke slitasje samtidig en haug med nøkler.

Med denne nøkkelen, trenger ikke å tenke på hvordan du åpner en dør telefon uten nøkkel, huske og matche servicekoder. Tross alt, i en universell måte lagt informasjonen intercom leser i normal modus, og deretter sammenligner den med sin informasjon på CPU firmware. Hvis informasjonen samsvarer, åpnes døren.

Universal nøkkel fremstilles i flere former: tablett, to-kontaktbryteren, radio - proxy nøkkelringer. Universal-tasten kan helt lovlig brukes av spesialister på ulike tjenester:

 • leger ambulanse;
 • politistasjon;
 • annonsering agenter;
 • kurerer;
 • postbud;
 • Housing arbeidere.

Programmering intercom Vizit eller hvordan å komme hjem uten nøkkel

Intercom system - i dag den beste beskyttelsen mot uønskede gjester i huset. Med denne enheten kan du overvåke inngangsdøren, å ta opp på kamera alle som nærmet seg henne. Men det er tilfeller når eieren av boligen ikke kan gå hjem. Derfor vil denne artikkelen fortelle deg om hvordan du åpner uten nøkkel intercom Vizit. Dette firmaet har vunnet popularitet blant brukerne.

Alle enheter av denne typen egner seg til programmering som gjør det mulig å deaktivere vern. Bare skriv inn ønsket kode.

For eldre modeller

For nye modeller

Men det er verdt å huske at disse kodene er standard, og de er ofte erstattet av selskapets ansatte, for å beskytte sine brukere mot hacking. Hvis dette er tilfelle akkurat nå, ikke bli opprørt. Det er en annen måte å komme seg hjem uten å bryte døren.

kode # 999 lar gå til menyen for innføring av de nye innstillingene. Hvis kombinasjonen virket, etterfulgt av to signaler. Nå har du muligheten til å gå inn i hoved kode: 9999, 6767, 11639, 3535, 12345, 0000. Du kan også prøve å sette passord:

 1. Gå inn i menyen.
 2. Trykk "2".
 3. Pause.
 4. Trykk "#".
 5. Pause.
 6. Klikk "3535" (det er bare å åpne døren).
 7. Feste en ny nøkkel til en enhet, og trykk på "3" (for en ny nøkkel forhåndsprogrammert).
 8. Trykk "4" (for å slette alle nøkler fra enheten).
 9. trykk på "*" (for å avslutte).
 10. trykk på "#" (for å bekrefte).

Vanskeligheter oppstår med programmering intercom, hvis de ikke har en skjerm og lysdioder. Disse enhetene bruker en universal nøkkel. Hvis ikke, så logg inn i servicemenyen og trykker på "1". Men det fungerer ikke alltid.

Å endre universell kode av leiligheter eller slå den av, trenger du ikke å gå inn i innstillingsmenyen. I kan ikke takle alene. For denne operasjonen, må du to personer:

 • entrer først den ovennevnte kombinasjon i panel;
 • den andre tar, og ikke henge opp innen 5 sekunder, og deretter seks ganger presser åpne låsen.

Hvis det gjøres riktig, vil LED lyser opp, og deretter taste inn nummeret på leiligheten, og den nye koden. Men denne handlingen slutter ikke der:

 • Lagre endringene ved å klikke på "åpen dør";
 • En kort pip for å bekrefte sparing.

Eller kjøpe en universal nøkkel til å åpne intercom i selskapet for en gyldig pris.

Intercom - beskyttelse mot uønskede besøkende og folk som prøver å gå inn ulovlig på privat grunn. Men disse enhetene vil bli en hindring for bolig eiere som har glemt eller mistet nøkkelen.

For å hindre slike hendelser utviklet spesielle koder og ledetråder som vil hjelpe, uten skade på eiendom, for å komme inn. Det er bedre å etablere en universell kode når du kobler til intercom. Dette forholdsregel vil spare deg for tid og nerver.

© Copyright 2018. Alle rettigheter reservert. Kopier materialer bare med aktiv lenke til kilden.

Beskrivelse av prosedyrene: hvordan du åpner en dør telefon uten nøkkel-chip

Du kan bruke den hemmelige kombinasjonen som er i hver intercom ganske vanlig problem når nøkler er tapt eller glemt av intercom, likevel, det er en måte, går inn i en spesiell kode som er satt av produsenten av enheten intercom. Fullstendige detaljer nedenfor.

Vi forstår hvordan du åpner intercom

Intercom sett er avgjørende for å sikre sikkerheten i trapperommet i en leiegård, fordi kriminelle vanligvis forventer offeret til å åpne ikke er beskyttet innganger for å komme inn i leiligheten. Også gir intercom orden og renhet i inngangen, er blitt hindret lumpen og marginal.

Hvert selskap er å produsere dette produktet i konkurranse med andre bedrifter søker å beskytte sine ansatte og utvikler forskjellig fra andre programmoobespechenie ledelse, selvfølgelig, inn din kombinasjon av tall

Du må vite at innføringen av en egen pinkode med egoistiske hensikter tiltalt.

Moderne intercom ikke bare har evnen til å kommunisere, å ta opp samtalen, men videoovervåkning som gir 100% sikkerhet. Mange intercom er utstyrt med en spesiell kode for å kunne åpne (Hvis du har glemt eller mistet nøkkelen) i krisesituasjoner (låse opp), samt hands-free system nøds varsling i evakueringen av folk fra bygningen i tilfelle brann, jordskjelv og andre situasjoner.

Når du bruker intercom, bør du følge disse instruksjonene:

 1. Når du gå ut av huset for å trykke på knappen under skjermen og vent på pipetonen, så bare gå.
 2. Ved å skrive inn den låste er nødvendig for å helle-chip nøkkel til leseruten dørtelefon anordning når et hørbart signal (puls), er det mulig å låse opp døren.
 3. Etter utgivelsen, eller slå inn i inngangen, kan man ikke unngå å lukke døren, er det ved hjelp av en hydraulisk dørlukker lukker seg.
 4. Hvis en push og bidra til å lukke døren, kan det føre til skader på døren nærmere.

De viktigste komponentene i dette intercom: firmanavn plate, blokk anrop, den primære strømforsyningen, uavhengig strømbryteren, uavhengig elektromagnetisk lås, som primagnichivaet magnet for å dø dør, dørlukker, ringeknapp, boligblokker, tastatur.

Intercom er delt inn i flerbruker og litt etter abonnement, teknisk innretning til en flertrådet og totråds. I en alder av nye teknologier, er det intercom som mottar og gir et signal ved hjelp av Wi-Fi, på grunnlag av den optiske fiber.

Ikke få panikk, om ikke med en tast på intercom, han eller demagnetized fløy koding (krever re-koding og programmering). Lure noen intercom-system, kan du bruke en universal chip-nøkkel, som er tilgjengelig for nøds leger, politi, ansatte i postkontorer (mailmen), bygge ledelse fagfolk, internett (Rostelecom). Disse tastene er laget i form av spesielle piller, radio pyntegjenstander, dual-key og lovlig utstedt til ansatte i spesielle tjenester.

Beskrivelse av metoden: hvordan du åpner intercom Metacom

Intercom Metacom innenlandsk produksjon er brukt for multi-familiens hjem for å beskytte mot uønskede gjester. Hva gjør jeg for å åpne intercom, hvis det er mulig?

Intercom produserer en rekke forskjellige selskaper, både i Russland og rundt om i verden. Derfor, for dem er det ingen (universal) sett sifre nødvendig

Det viktigste er ikke å bryte skjermen og gjør (gjenopprette) låsen ved å angi en kombinasjon.

Slik åpner intercom Metacom uten skjerm, må du ringe en spesiell kombinasjon som består av flere tall og bokstaver. Først klikker du på knappen som tilsvarer det antall leiligheter - B. For det andre, taster du koden 5702.

Hvis intercom ikke er åpnet, kan du prøve å taste inn koden:

Hvis intercom Metakon serie MK-20M / T, forover eller Pro, er det nødvendig å innføre tilsvarende kombinasjon eller PIN-kode (B + 27 B + 5,702). Gjennom all koden er veldig lang, og du kan enten vente på at noen skal komme inn eller ut av døren, eller ringe i en naboleilighet, og for å si at du er en nabo og har glemt nøklene. Og husk at bruk av alle intrigene med egoistiske hensikter banditt eller straffeforfølges.

Eksempel: hvordan du åpner intercom besøk

Intercom Den besøk er en av de mest pålitelige systemer og tilpasset de strenge betingelser som høye og lave temperaturer, vind, regn. Huset har en dørtelefon korrosjonshemmende belegg, som sikrer pålitelighet.

«VIZIT» er fabrikkinnstilt på 12 # eller * 345 # 4230. Men modellene som ble utgitt nylig, kan åpnes ved å taste 67 890 # eller * 423 #

Intercom denne modellen fungerer i et fuktig klima. Den gjennomsnittlige levetid - ca 10 år.

Intercom besøk i et nødstilfelle, kan du åpne en spesiell kode, bør du logge deg på menyen og taste # 999. Etter to signal vil fungere, skriv 1234. Det er nødvendig å vente litt, og etter et kort signal å ringe 2 # 3535.

Hvis du etter både har skrevet sekvens 1234 var ingen kort signal, og signalet ble hørt, ligner på dual-tone eller annet, er det mulig å innføre ulike kombinasjoner:

Når ringt kombinasjonen, må du taste inn 2 # 3535. Forsinket for følgende modeller: Vizit N-100, Vizit SM-100, Vizit BVD-341, Vizit BVD -313 og andre.

Tsifral har et antall modeller: Tsifral INTEL, Tsifral 20,40 CCD, CCD Tsifral-40TS, Tsifral 2087.2TV CCD, CCD Tsifral 2087.2T, Tsifral CCD 2087.2T P Tsifral M-10MR, Tsifral M-10MT, Tsifral 20MTV-M, M-Tsifral 20MZV.

For å åpne intercom Cyfral, må du ha en spesiell hovednøkkel eller kjenner passordet

I intercom Cyfral vanlig modell for åpningen uten nøkkel, må du angi følgende nummerering:

 • Ring + 100 + 2323;
 • Ring + 200 + 2323;
 • Ring + 300 + 2323;
 • Ring + 400 + 2323;
 • Ring + 500 + 2323;
 • Ring + 600 + 2323;
 • Ring + 700 + 2323;
 • Ring + 800 + 2323;
 • Ring + 900 + 2323;
 • Eller du kan velge en kombinasjon av følgende anropsnummer + + 2323 eller 7272, 7273.

For å finne koden, det tar tid, det er bedre å ringe kameratene. For dørtelefon Cyfral M enkel å åpne ved en kombinasjon av Call + 37 eller + 3792. Intercom Call Cyfral serien CCD-2094.1M åpner kode Call + 0000, etter inskripsjon på dette ON vises, er det nødvendig å innføre to.

Hvis disse operasjonene ikke fungerer, så fabrikken adgangskoden har blitt endret av ansattes verktøy.

Hvis du er en leietaker av dette huset, kan du få tilgang til å lære koden, hvis nøkkelen er tapt. Intercom Cyfral CCD-2094M modeller kan åpnes ved å ringe 0000 + samtale etter innført i inskripsjonen torsk vises. 123456 + ringe hvis ikke fungerer, skriv 456 999 + ringe eller ring + 123 400, og skjermen vises intercom f0, videre innføre 601.

Tips: hvordan å hacke intercom Rainmann

Breaking dørtelefon modell Raynmann (Rainmann) 2000 ved å angi mulige kombinasjoner - 987 654 + nøkkel, etter dobbel intercom signal angi 123456, etter som vil displayet R. bokstaven F på skjermen indikerer at venstre i servicemenyen, som kan utføres forvaltning gjennom tallene og deres egne hender for å programmere kode.

Innført et enkelt tall:

 • 4 - blokk og uskadelig Rainmann intercom;
 • 6 - slå av Rainmann;
 • 8 - åpen (døren er avmagnetisert).

Rainmann CD-2000 og AO-3000. For å åpne 2000 th modellen, er det nødvendig å klikke på "nøkkel", og deretter taste inn koden "987654". "123456" og deretter pisknet intercom, og du kan skrive inn tallene. Hvis tilgjengelig ingeniør menyen - displayet viser «P» ikonet. Nå, for å låse opp og åpne døren - du skal klikke på figuren 8

Intercom DomoGuard noen modell kan åpnes ved bruk av en kombinasjon av C + + + ring 669 900 angir et nummer mer enn en enhet enn det som siste leilighet i inngangen. Etter et sett av kombinasjoner vises på displayet intercom F, noe som vil bety tilgang til servicemenyen. Etter som ringer 080 for å gå inn i en ny nøkkel minne intercom 2, 2, 2. For å deaktivere dørlåsen - 071.

Instruksjoner: hvordan du åpner en dør telefon Eltis

Alle modeller intercom Eltis åpen etter å ha tastet en spesiell kombinasjon, men hvis en inngang kombinasjon ikke åpne døren, har fabrikkinnstillingene er endret. Intercom Eltis (Eltis) kan åpnes ved å legge inn den universelle koden som kan bli lurt av en sikkerhetsanordning.

Trykk og hold i 20 sekunder på ringetasten. For noen tid, vil visningen av utstyret være femsifret kode. Da er denne kombinasjonen vil forsvinne, så det må bli husket. Dette passordet vil gi mulighet til å gå inn i innstillingsmenyen

De samme kombinasjoner, som i begynnelsen er trykket på ringeknappen, kan du åpne følgende typer (tilgang telefoner) - Technical Committee, Stroymaster, Marshall, Belsplat (BELSPLAT), Kamsan, Condor, Lock, Poly, Filman, Polylock, Smartel, Laskomex, Modus, polis og andre.

Fakultet intercom merkevare av ulike modeller kan åpnes uten nøkkel ved å taste inn en spesiell kode for å få tilgang til programvaren - 000000 + 123456 + 3453475 + 5 + 7 + ring for å ringe.

Husene er utstyrt med intercom, finnes overalt, men deres metoder for åpning nøkkelfri kjent langt ikke mange

Intercom Keyman kan åpnes ved hjelp inngangs - R + 100 + 789 etter at signalet har virket, angir 123456. Etter fremvisnings Cayman P som gir tilgang til menyen angi 8. Hvis en dør telefonen har en berøringsskjerm, kan det om vinteren åpnes etter anvendelsen av en klump av snø på skjermen, kan hypotermi ødelegge intercom.

Fortsatt mulig å åpne enheten med piezo lightere, som brukes til området for en nøkkel, men det fungerer ikke alltid, og svak.

Intercom Barrier II, 2M og 4 kan åpnes ved å trykke på 2 + 2 + 4 eller 7. Det er også mulig å magnetisere en magnet med et sted hvor påført og primagnichivayut nøkkel. På samme måte kan du åpne intercom Arkades, tom plast nøkkel.

Intercom og Raikmann Rainmann Smartel og kan åpnes på følgende måte:

 • Key + 321 654;
 • Etter pipetonen, angir tallene 123456;
 • Når displayet viser P 8 for å angi eller re-kode eller svimeslå shocker at dens moment kan slå av dørtelefon enhet.

Intercom Blink - er den eneste lyd intercom-system installert i Hviterussland, Ukraina, Kasakhstan, og det kan åpnes ved hjelp D9-0,1 batterier, 6F22 som er brukt i stedet for nøkkelen. En intercom Krohn, kan PIRRS og sikker åpnes ved hjelp av en kombinasjon av fabrikk 951. intercom Pier 1000 Micro kan åpnes med den fabrikk adgangskode - 12345678 + K + 1 234 8310649 eller + inngang rom.

Du bør vite: hvordan vet du koden til intercom

Intercom-system er den mest pålitelige enhet for beskyttelse av høyhus, garasjer og hus. Beboerne i bygningen eller eieren av garasjen må vite passordet og hemmelige koder for nødåpning av intercom. Dette passordet brukes når nøkkelen til intercom hadde blitt mistet eller glemt.

Hvis inngangen vil du finne at nøkkelen til intercom det i utgangspunktet er bedre å slå til naboer

Avsløre passordet hemmelig venn er ikke anbefalt for å hindre tyveri og hærverk på denne adressen.

Hvis nøkkelen er tapt fra intercom og passordet er glemt, døren ikke åpnes, må du ringe med telefonen i offentlige tjenester, tjeneste eller selskap, ett servicesenter, som etablerte denne dørtelefon enheten til master var i stand til å låse opp sikkerhetslåser. Husk at uautorisert tilgang og hacking intercom i inngangen til huset i motstanderens territorium er ansvarlig for sine handlinger.

Hvorfor ikke legge inn koder og prøve å fysisk åpne intercom uten nøkkel? Det er en styring som fastsetter at strengt forbudt under drift av intercom å gjelde et hvilket som helst mekanisk skade doorstation, rør, elektronikkenheten, en elektromagnetisk lås, og åpningsknapp legeme dørtelefon forskjellige gjenstander som kan skade apparatet eller dets individuelle elementer.

Den vedrører også mekanisk skade tørke snø helle vann, oppvarmet av brann, helle maling og andre løsninger som bruker et magnetisk nøkkel ved hjelp av en elektromagnet, tåre knappene for å reparere apparatet eller dets kodede.

Ikke forsøk å utføre transkoding, låse eller andre handlinger en person ikke er ansatt i tjeneste intercom-enhet. Trekke dekselet, noe som kan føre til skade på det hydrauliske dørlukkeren. Hastigheten for lukning av dekselet er montert på master, avhengig av de strukturelle egenskapene til døren og innstillingsskruene.

Hvordan åpne en dør telefon uten nøkkel (video)

Avslutningsvis bør det nevnes at det er forbudt å legge under døren fra innsiden og utsiden av gjenstander som forstyrrer selvlukkende dører og føre til uautorisert tilgang av utenlandske personer i territoriet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 54 = 58