Passord dørtelefon Metacom

Hvordan du åpner intercom Metacom keyless

Hver kodesystemet kan låses opp ved bare å angi ønsket sett med tall. Innenriks låser - ikke unntaket. Hvordan du åpner intercom "Metacom" uten nøkkel? I tillegg til den andre - å samle et eget passord. Koder er oppført i denne artikkelen arbeidet, dersom installatør (eller noen av innbyggerne) ikke endre systeminnstillingene, kodelås eller universell passord.

Måter å åpne intercom system uten nøkkel

Enhver kombinasjonslås innebærer muligheten til å åpne døren uten nøkkel. Hver av de metodene som presenteres her er egnet for de enkelte vanlige "Metacom" modeller, så hvis du ikke kunne åpne døren etter første forsøk, går du videre til neste metode. Prøv alle disse metodene - en av dem sikkert vil komme opp. Merk: alle kombinasjoner "B" betyr ringeknappen, uansett om det er på panelet med en bokstav eller et telefonrør ikon vises. Her er effektive måter som forteller oss hvordan du åpner modellen Metacom nøkkelfri:

 1. Med leiligheten kode. Disse modellene tildele passord kombinasjon låser for hvert rom leiligheter i dette huset. Hvis du kjenner koden siffer av leiligheten hans, skriver den og trykker på ringeknappen.
 2. Bruke universell kode. Hvis installasjonsprogrammet eller de andre beboerne ikke endre det hjemme, så det bør være en standard kombinasjon av "1234-B".
 3. Trykk på ringeknappen og slå nummeret av de første leilighetene i trappeoppgangen. (For å finne det, bare se etter skiltet med gulvet.) Hvis du har gjort alt riktig, bør skjermen COD etiketten vises. Dial kombinasjonen 5702, og i løpet av sekunder, åpnes døren.
 4. Dial 65535-B. Skriv inn universalkoden og trykk på V-8.
 5. Skriv inn universell kode og en kombinasjon av B-6, B-4568.

De ovennevnte metoder er egnet for kode låser skjermen. Hvis du ønsker å finne ut hvordan du åpner intercom Metacom uten display, bruke en av disse metodene:

 • inn et kodenummer: B-27-B-5702, vent et par sekunder, og døren åpner;
 • Pressen og ring kombinasjonen av 1-i-4526.

Det er spesielle koder som gjør at du kan ikke bare komme inn i bygningen uten nøkkel, åpne døren, men også endre oppsettet av enheten. For eksempel kan du endre passordene som brukes av systemet til å fjerne eller legge nøklene til en bestemt leilighet, endret hovedinngangen til koden, inn i programmeringsmodus, kan du lære hvordan du åpner intercom i brukermenyen. For alle tiltak må du vite den såkalte "master code". Som standard er "Metacom" utnevnt 1234.

 1. Å åpne døren. Hvordan åpne Metacom uten nøkkel? Finn og skriv inn universalkoden, trykk på ringeknappen.
 2. Arbeide med nøkler. Du kan slette eller legge ved en "tablet" til en viss leilighet. For å gjøre dette, skriv 65535-B-Master Code-B-B. Deretter taste inn nummeret. For å ta opp nøkkelen, gå inn i B-7. Hvis du ønsker å bli kvitt alle leilighetene knyttet chips, klikk In-7-0-111.
 3. Endre systempassord. Med tuner menyen endre universell kode intercom. For å tildele en ny master-passord, oppgir 65 535 i master kode-B-9-3-et nytt passord-B. I den samme menyen kan du endre koden og leiligheter. For å gjøre dette, må du vite allerede er etablert kode. Det forutsettes at du må være eier av leiligheten, for å erstatte passord. Tast kombinasjonen 65535B-Master Code-B-B-roms leilighet-B-0, et nytt passord-B.
 4. oppføringen koder på menyen. "Metacom" er utstyrt med tre ulike kataloger. Å gå inn i brukermeny, skriv kombinasjonen 65535-B-1234-B-B. Passord fra tjenesten intercom: 65535-B-Master Code-B. For å endre systeminnstillinger, angir 65535-B- mester kode -B-9.

"Metacom" utnevne sine egne passord for hver leilighet i huset - det er et sett med fire sifre. Eierne plikter å vite for å komme inn i huset selv uten en nøkkel eller annen nødsituasjon. Passordet som er angitt i avtalen med installasjonsbedrift. Det er universelle koder av intercom ikke er knyttet til leiligheten. Som standard hovedpassordet fra vern - 1234. Hvis noen har allerede endret opp til deg å lære noe nytt passord vil du bare ha en servicebedrift.

Ikke vite universell kode for tilgang, kan du ikke:

 • endre det og sette et nytt hovedpassord;
 • feste eller løsne fra leiligheten chips-knappen;
 • modifisere systeminnstillinger for anordningen;
 • tildele en ny kode til leiligheten;
 • å programmere kodelåsen.

Uten master koden du kan:

 • åpen intercom "Metakom" keyless;
 • gå inn i brukermenyen.

Se video: hvordan du åpner en kombinasjonslås

I denne korte videoen instruksjoner gitt enkel og tydelig forklaring på hvordan du åpner døren uten en nøkkel. I videoen, låser forfatteren modellen "Metacom" skjerm. For å bruke denne metoden, må du vite hvor mange av de første leilighetene i trappeoppgangen. For å finne ut det er veldig enkelt - på hver veranda er det et skilt med tallene av leiligheter som tilhører denne delen av bygningen. På fotoprevyu sett hvilken modell brukes intercom. Hvis du har en kombinasjon lås, må passordet på videoen være egnet for åpne dører uten nøkkel.

Hvordan åpne en dør telefon uten nøkkel ved hjelp av en hemmelig kode?

Hver produsent intercom sett for sine produkter en spesiell kode, vel vitende om at kan åpnes uten nøkkel intercom. Men kanskje det er bare i så fall, hvis installasjonsprogrammet ikke endre hovedpassordet for installasjon. Ellers åpner døren mye vanskeligere uten å gå inn i systemoppsettet det er umulig å gjennomføre.

Bruk spesielle koder for å åpne, må du huske på at de må bare brukes når det er absolutt nødvendig. Bruke koden for egoistiske grunner er straffbart.

Det er en kode for hver art intercom, trenger universell kode for alle merker av intercom ikke eksisterer.

For å åpne intercom Vizit, tar det litt mer arbeid enn å åpne en hvilken som helst annen intercom. Koder er mangfoldig, og noen ganger på tastaturet i stedet for «* 9raquo nøkler; brukt "S9raquo, men i stedet« # 9raquo; - "K9raquo;.

For å åpne døren, må du bruke koden: «* # 42309raquo;,« 12 # 3459raquo, for nyinstallerte intercom ofte kommer koder «* # 4239raquo; og "67 # 8909raquo;.

Du kan også åpne døren ved hjelp av servicemenyen. For å gjøre dette:

 1. tilgang til menyen ved å skrive «# 9999raquo ;;
 2. Etter de to signalene taste inn koden «12349raquo, vent et kort pip;
 3. hvis den karakteristiske knirker blir hørt, og ikke to-tone signal, kan du prøve å samle andre standardkoder: «67679raquo;,« 35359raquo;, «99999raquo;,« 123459raquo; eller «116399raquo ;;
 4. Etter det, må du angi en kombinasjon av "to - pause - # - pause - 3535"

For å åpne intercom Metacom, må du ringe en av disse kodene:

 • klikk "V9raquo; - antall leiligheter, som er den første i inngangen - "V9raquo; (Vises «COD9raquo;) - kode 5702;
 • oppringt kode 65535 - knappen "V9raquo; - 1234 - "V9raquo; - 8;
 • eller kode 1234 - "V9raquo; - 6 - "V9raquo; - 4568.

For modell dørtelefon MK-20 M / T-koder kan benyttes: "V9raquo; - 27 - "V9raquo; - 5702 eller "V9raquo; - 1 - "V9raquo; - 4526.

Hustelefoner Eltis splitter er enkel nok i åpningen. Du kan bruke en av de to koder, som vil forsiktig knekke intercom:

Hvis du ikke kan åpne døren ved hjelp av disse kodene kan du bruke intercom kodene nedenfor cyfral.

 • For intercom installert i døråpninger, hvor de flate runde tall (100, 200, 300, etc.), er det mulig å bruke koden "samtale - klasse 1 - ring - kode 2". "Code 1" indikerer antallet flatene (100, 200, etc.), og "kode 2" - en kode dørtelefon «23239raquo;,« 72729raquo; eller «72739raquo;.
 • For intercom, i merkingen som har bokstaven "M9raquo, kan du bruke koden" utfordring - 41 - utfordring - 1410". Noen dører åpne når du bruker koden «070549raquo,.
 • Intercom CCD-modeller - 2094.1M kan åpne et sett med "utfordring - 0000" kode som vil åpne døren enten umiddelbart eller gi deg tilgang til menyen (displayet viser «ON9raquo;). Deretter klikker du «29raquo; - døren åpnes. Hvis du ser «OFF9raquo, betyr det at tilgangskoder har blitt endret av installatøren under installasjonen.
 • For intercom modeller CCD - 2094M taste inn koden "0000 -. En utfordring" Etter utseendet «cod9raquo, skriver du inn koden '123456 - utfordring 'eller' 456 999 - en utfordring.' Du kan også bruke koden "123400 - utfordring." Etter inskripsjonen «f09raquo, skriver du inn« 6019raquo kode;.

For å åpne døren, som er utstyrt med en intercom Fakultet, må du oppgi en sekssifret kode: «0000009raquo; eller «1234569raquo;. Men ofte hacking av intercom er ikke mulig på grunn av det faktum at forutsetning for tjenesten installasjon er å erstatte denne koden.

Du kan prøve følgende sekvens av kommandoer: "-tasten« 59raquo; - skjermen viser en meldingstjenesten - 180 180 - utfordring - nøkkelen «49raquo; - utfordring ".

Bruke universell nøkkel

Den kan også brukes til å åpne dører universell nøkkel som kan åpne de fleste intercom forskjellige produsenter. Disse tastene er veldig praktisk og hjelpe postbud, kurerer, samt ansatte i andre tjenester kommer i alle innganger og ikke slitasje samtidig en haug med nøkler.

Med denne nøkkelen, trenger ikke å tenke på hvordan du åpner en dør telefon uten nøkkel, huske og matche servicekoder. Tross alt, i en universell måte lagt informasjonen intercom leser i normal modus, og deretter sammenligner den med sin informasjon på CPU firmware. Hvis informasjonen samsvarer, åpnes døren.

Universal nøkkel fremstilles i flere former: tablett, to-kontaktbryteren, radio - proxy nøkkelringer. Universal-tasten kan helt lovlig brukes av spesialister på ulike tjenester:

 • leger ambulanse;
 • politistasjon;
 • annonsering agenter;
 • kurerer;
 • postbud;
 • Housing arbeidere.

Hvordan kan jeg åpne intercom "Metacom" keyless selv

Produsenter av slike låser utvikler nye beskyttelsessystemer, forbedre den allerede utgitte modeller.

Generelle konsepter på intercom, "Metacom"

Dette slottet består av flere komponenter: prosessor med strømforsyningen, og en digital panel. Åpner det ved hjelp av nøkkelen identifikator. Nok til å ta med nøkkelen til den spesielle kontaktpunktet på intercom. Prosessen med å bruke det er bygget på datautvekslingen hukommelse i flisen og nøkkelen og låsen. Brikken er registrert kodeinformasjon, åpne døren. Denne koden kan ikke endres under hele driftsperioden. Alle tastene er utviklet av Metacom, er utviklet for å fungere utelukkende i dette systemet har en sterk sak, og støtbeskyttelse. Barnesikrings motstå ekstreme temperaturer fra -40 ° C ... + 75 ° C, kan ikke påvirkes av et elektromagnetisk felt. I tilfelle av svikt er det mulig å slå den reparert.

Utviklet to typer nøkler, som rommer opp til 508 typer identifikatorer:

I tillegg til ved hjelp av ID-tasten, er det mulig å åpne låsen med en spesiell kode som består av fire siffer. kode eieren kan endre programvareinnstillingene, endre koden på en hvilken som helst kombinasjon.

Det er også ikke-kontakt dirkene, som er produsert i form av plastkort eller fjernkontroller. Fremstillingen av slike verktøy laget av Em marine systemet, og blir brukt i "Nærhets" systemer.

Prinsipper for endre enhetsinnstillinger for nøkkelfri adgang

I tilfelle der du må registrere deg i det nye systemet for identifikasjon nøkkelen, må du bruke følgende ordningen.

Hvis du vil slette alle programmerte minneenhet bestemmelsesnøkler med en bestemt leilighet:

 1. Skjermen intercom hjulet kodekombinasjon 65535.
 2. Ringetasten.
 3. Kodekombinasjon 1234.
 4. Ringetasten.
 5. en ringetasten.
 6. Tast leilighet nummer på enheten.
 7. Ringetasten.
 8. Tast kode 70111.

For å ta opp leiligheten nummeret til enheten:

 1. Skjermen intercom hjulet kodekombinasjon 65535.
 1. Ringetasten.
 2. Dial 1234.
 3. Ringetasten.
 4. På det numeriske tastaturet for å ringe leilighetsnummer.
 5. Ringetasten.
 6. Trykk på nummer 7 på det numeriske tastaturet.

For å slette en lagret identifikasjonsnøkkel:

 • Displayet intercom valgkoden 65535.
 • Ringetasten.
 • 1234.
 • Ringetasten.
 • Passord 990 111.

Innføring av informasjon for å spille inn et nytt identifikasjonsnøkkel:

 • Displayet intercom valgkoden 65535.
 • Ringetasten.
 • Kode 12134.
 • Ringetasten.
 • Den digitalt display 99 for å slå et nummer kombinasjon.

Hvordan du åpner intercom "Metacom" keyless

Dette spørsmålet er veldig relevant, da tastene er ofte mistet eller glemt hjemme, på en fest. I en slik situasjon, hvordan få til leiligheten uten ham? Låsen kan være ved hjelp av visse kombinasjoner som er programmert inn i koden. Disse koder er en rekke digitale TV, avhengig av låsen modell.

Slik åpner nøkkelfri låsemetoden Du kan bruke følgende kombinasjon:

 1. «Call» -knappen.
 1. Dial etasjenummer, som er den første i inngangen.
 2. "Ring" -knappen.
 3. «Cod» -knappen vises på displayet.
 4. 5702 - Digital Ibah, som du må oppgi.

Tilleggs kombinasjon av tiltak som gjør det mulig å åpne låsen uten nøkkel kode:

 1. 1234 - en kombinasjon som du må taste inn på det numeriske tastaturet.
 1. Ringeknapp.
 2. Tast 6.
 3. en ringetasten.
 4. 4568 - digital kombinasjon for å åpne låsen.

Hvis denne fremgangsmåten ikke gir den ønskede virkning, er det flere algoritmer for å åpne intercom:

 1. I skjermen panelet er innsatt digitale kombinasjon 65.535.
 2. Graving "Ring".
 3. Skriv inn en annen digital nøkkel 1234.
 4. "Ring" -knappen.
 5. Key 8.

Hvis ingen av de ovennevnte kombinasjonene ikke ta den ønskede effekten, er det nødvendig å velge riktig kombinasjon, avhengig av modell. Skjema adgang til låsen uten bruk av en nøkkel modell Metacom M / T MK-20:

 1. Ringetasten.
 2. På panelet for å slå et digitalt kombinasjon av 27.
 3. Ringetasten.
 4. 5702 digital kombinasjon på panelet.

Og du kan også bruke en ekstra variant av kodesett for åpningen av låse dørtelefoner:

 1. ringeknapp på panelet.
 2. Den digitale skjermen ringe en.
 3. Ringetasten.
 4. Den digitale visning hjulet kombinasjon 4526.
 5. Blank nøkkelen identifikator for å få til det punktet av å lese for å gjøre det til minne intercom slottet.

Noen modeller intercom låse åpen med en magnetisk pille. Disse hovednøkler kan være universell, passer flere mekanismer. For en slik barnevakt- full drift, må det være programmert inn i lageret mekanismen. Etter at Lockpick vil spille rollen som den originale nøkkelen.

Du kan også bruke den universelle identifikator for å åpne intercom Metacom fast låsen uten den opprinnelige hovednøkkel. I en slik situasjon er det ikke nødvendig å velge kode koder, slik det kreves hovednøkkel innebygd chip. Denne brikken er kryptert kode informasjon. I de fleste tilfeller er den samme firmware med innebygd intercom slottet.

Det er viktig å forstå at den russiske lovgivningen ikke forby åpning av låsen uten en spesiell nøkkel, om noen, vil gå tapt. I tilfelle hvor åpningen av låsen er gjort i den hensikt å ran eller andre kriminelle handlinger, slike handlinger medføre straffeansvar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 + 4 =