Passord dørtelefon cyfral

Hvordan åpne en dør telefon uten nøkkel ved hjelp av en hemmelig kode?

Hver produsent intercom sett for sine produkter en spesiell kode, vel vitende om at kan åpnes uten nøkkel intercom. Men kanskje det er bare i så fall, hvis installasjonsprogrammet ikke endre hovedpassordet for installasjon. Ellers åpner døren mye vanskeligere uten å gå inn i systemoppsettet det er umulig å gjennomføre.

Bruk spesielle koder for å åpne, må du huske på at de må bare brukes når det er absolutt nødvendig. Bruke koden for egoistiske grunner er straffbart.

Det er en kode for hver art intercom, trenger universell kode for alle merker av intercom ikke eksisterer.

For å åpne intercom Vizit, tar det litt mer arbeid enn å åpne en hvilken som helst annen intercom. Koder er mangfoldig, og noen ganger på tastaturet i stedet for «* 9raquo nøkler; brukt "S9raquo, men i stedet« # 9raquo; - "K9raquo;.

For å åpne døren, må du bruke koden: «* # 42309raquo;,« 12 # 3459raquo, for nyinstallerte intercom ofte kommer koder «* # 4239raquo; og "67 # 8909raquo;.

Du kan også åpne døren ved hjelp av servicemenyen. For å gjøre dette:

 1. tilgang til menyen ved å skrive «# 9999raquo ;;
 2. Etter de to signalene taste inn koden «12349raquo, vent et kort pip;
 3. hvis den karakteristiske knirker blir hørt, og ikke to-tone signal, kan du prøve å samle andre standardkoder: «67679raquo;,« 35359raquo;, «99999raquo;,« 123459raquo; eller «116399raquo ;;
 4. Etter det, må du angi en kombinasjon av "to - pause - # - pause - 3535"

For å åpne intercom Metacom, må du ringe en av disse kodene:

 • klikk "V9raquo; - antall leiligheter, som er den første i inngangen - "V9raquo; (Vises «COD9raquo;) - kode 5702;
 • oppringt kode 65535 - knappen "V9raquo; - 1234 - "V9raquo; - 8;
 • eller kode 1234 - "V9raquo; - 6 - "V9raquo; - 4568.

For modell dørtelefon MK-20 M / T-koder kan benyttes: "V9raquo; - 27 - "V9raquo; - 5702 eller "V9raquo; - 1 - "V9raquo; - 4526.

Hustelefoner Eltis splitter er enkel nok i åpningen. Du kan bruke en av de to koder, som vil forsiktig knekke intercom:

Hvis du ikke kan åpne døren ved hjelp av disse kodene kan du bruke intercom kodene nedenfor cyfral.

 • For intercom installert i døråpninger, hvor de flate runde tall (100, 200, 300, etc.), er det mulig å bruke koden "samtale - klasse 1 - ring - kode 2". "Code 1" indikerer antallet flatene (100, 200, etc.), og "kode 2" - en kode dørtelefon «23239raquo;,« 72729raquo; eller «72739raquo;.
 • For intercom, i merkingen som har bokstaven "M9raquo, kan du bruke koden" utfordring - 41 - utfordring - 1410". Noen dører åpne når du bruker koden «070549raquo,.
 • Intercom CCD-modeller - 2094.1M kan åpne et sett med "utfordring - 0000" kode som vil åpne døren enten umiddelbart eller gi deg tilgang til menyen (displayet viser «ON9raquo;). Deretter klikker du «29raquo; - døren åpnes. Hvis du ser «OFF9raquo, betyr det at tilgangskoder har blitt endret av installatøren under installasjonen.
 • For intercom modeller CCD - 2094M taste inn koden "0000 -. En utfordring" Etter utseendet «cod9raquo, skriver du inn koden '123456 - utfordring 'eller' 456 999 - en utfordring.' Du kan også bruke koden "123400 - utfordring." Etter inskripsjonen «f09raquo, skriver du inn« 6019raquo kode;.

For å åpne døren, som er utstyrt med en intercom Fakultet, må du oppgi en sekssifret kode: «0000009raquo; eller «1234569raquo;. Men ofte hacking av intercom er ikke mulig på grunn av det faktum at forutsetning for tjenesten installasjon er å erstatte denne koden.

Du kan prøve følgende sekvens av kommandoer: "-tasten« 59raquo; - skjermen viser en meldingstjenesten - 180 180 - utfordring - nøkkelen «49raquo; - utfordring ".

Bruke universell nøkkel

Den kan også brukes til å åpne dører universell nøkkel som kan åpne de fleste intercom forskjellige produsenter. Disse tastene er veldig praktisk og hjelpe postbud, kurerer, samt ansatte i andre tjenester kommer i alle innganger og ikke slitasje samtidig en haug med nøkler.

Med denne nøkkelen, trenger ikke å tenke på hvordan du åpner en dør telefon uten nøkkel, huske og matche servicekoder. Tross alt, i en universell måte lagt informasjonen intercom leser i normal modus, og deretter sammenligner den med sin informasjon på CPU firmware. Hvis informasjonen samsvarer, åpnes døren.

Universal nøkkel fremstilles i flere former: tablett, to-kontaktbryteren, radio - proxy nøkkelringer. Universal-tasten kan helt lovlig brukes av spesialister på ulike tjenester:

 • leger ambulanse;
 • politistasjon;
 • annonsering agenter;
 • kurerer;
 • postbud;
 • Housing arbeidere.

Hvordan åpne uten nøkkel intercom

Produsenter tilgang intercom installert på sine enhets spesielle koder som tillater å åpne døren uten nøkkel. Slike kombinasjoner er brukt tjenesten mestere. Strangers hemmelige koder er ikke offentliggjort, men i noen tilfeller, force majeure nødvendig. Å vite hvordan du åpner nøkkelfri dør telefon, kan du spare en person i nød eller for å hindre at det begås forbrytelser. Etter å ha studert guiden under, vil du forstå hvordan det gjøres. Bruk den kunnskapen med sinnet, fordi bruken av koder til personlig fordel for en straffbar handling.

Måter å åpne døren med intercom nøkkelfri

Hvert selskap som produserer elektronisk tilgang dører blokkere, bruker sine egne individuelle tilgangskoder. De jobber sikkert hvis installasjonsveiviseren forlater fabrikkinnstillingene. I alle andre tilfeller blir døråpningen prosessen vanskeligere uten nøkkel. For å gjøre dette, få tilgang til oppsettmenyen, som ikke er så lett å få tilgang. Likevel er mange blokkeringer i vårt land satt uten å endre passordet, så i nødstilfeller, kan du åpne døren med intercom uten nøkkel. La oss se på dette i mer detalj.

Stopper dørene til denne produsenten er ulikt antall funksjoner. For å forstå hvordan du åpner nøkkelfri inngang intercom Cyfral, bruke disse retningslinjene:

 1. Ved inngangen, der det er en flat rund nummer (100, 200, etc.) ved hjelp av følgende kombinasjon: "Ringer + RC1 + rc2 + utfordring". I dette tilfellet "RC1" - antall leiligheter i inngangen, 100 ganger, og "rc2" - kode av enheten (23 23, 72 72 eller 72 73).
 2. Enhetene som er merket med bokstaven «M» åpen kombinasjon "utfordring utfordring + 41 + 14 10". Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å skrive "070 54".
 3. Enhver modell CCD-0294.1M, karakterisert ved at standardinnstillingene er åpen når de administreres sekvens "utfordring 00 + 00" Hvis meldingen "ON", trykker "2", og døren åpnes. Svaret er «STOPP» sier at passord har blitt endret, og du kan ikke åpne døren uten nøkkel.
 4. Modell CCD-CCD-2094 og 40 åpnes uten nøkkel kombinasjon "00 00 + utfordring". «Cod» vises etter innføringen av denne sekvensen. Neste må du skrive inn et hemmelig passord er "123456 + utfordring." Hvis det ikke fungerer, kan du prøve "+ 123400 utfordring." I noen tilfeller enheten denne modellen kan vise meldingen «f0». Hvis du ser det, skriv "601" tall.

Å knekke beskyttelsen av produsenten - det virkelige problemet. Foreløpig er det kjent to arbeider kombinasjon: "K + 100 + 789 ... pip ... 123 456 + 8" og "R + 170 862 ... pip ... 0". Bruke dem, kan du åpne døren Keyman 2-3 av ti. Hvis de ovennevnte metoder ikke fungerer, bryte ned døren vil ikke være mulig uten en nøkkel eller chip.

Dagens modeller av dette merket åpnet med alvorlige vanskeligheter, fordi når montert i bruk antall hus og leiligheter som en adgangskode. "Antall av de nyeste leilighetene, pluss en K5555 +": en enkel kombinasjon som fungerer for alle de gamle pullerter tilgang dører. I tillegg er noen modeller Marshal åpnes uten nøkkel passord "240361".

Hvis du vil vite hvordan du åpner nøkkelfri inngang intercom denne produsenten slipper å tenke lenge. Du vil hjelpe en av de to standard kombinasjoner:

Hvis installasjonen av døren installasjon mannskapet ikke fikk ordre om å endre tilgangskoden for å åpne låsen på produsenten vil hjelpe en av de tre ordningene er beskrevet nedenfor:

 1. "Opp + tall i inngangen til den første leiligheten + Up". Deretter skriver du inn standardpassordet fra Metacom - "57 02".
 2. "Opp + 655 35 + 12 + 34 + 8 Up".
 3. "12 + 34 + 6 + Opp opp 45 + 68."

Autopsy Metakom modell MK - 20 M / T er utført på annen måte. For den bruker en av to sekvenser:

Velg en hemmelig mester kode Termin enheter er ikke så lett, fordi i de fleste tilfeller installasjonssettet kombinasjon knyttet til adressen. De delene kan være antall hus og leiligheter. I noen tilfeller omfatter koding telefonnummeret til en av ytterpunktene (første eller siste) i inngangen av leilighetene. Likevel, det er en standard koding som vil fungere hvis installasjonsveiviseren ikke endre passordet. Ta det for oss selv, "24 27 101".

Sikkerhetssystemet av merkevaren på mange måter ligner blokkere Cyfral tilgang dører. De er utbredt i St. Petersburg, men lokale eksperter kan ikke si sikkert hvordan du åpner døren uten en nøkkel. Det er et enkelt passord, men det fungerer sjelden, fordi installasjonen er nesten alltid skrive inn en unik kode. Dette er for å sikre at beboerne ikke bruke intercom innganger gratis. Men du kan prøve. Dial som følger: "00 00 00 + 12 34 56". Hvis ikke virker, prøv en kombinasjon av "5 + 180 180 + call + 4 + utfordring."

Hvordan vet jeg det universelle koden ved intercom

Universal koden til alle intercom - er en myte. Hver bedrift programmene sine enheter, slik at de åpner et par hemmelige forbund. Hvis installasjonen av dør installatører ikke anser det nødvendig å endre koden, skriv inngangen nøkkelfri alle kan. Master kode bare de ansatte i tjenesten, men de holder sine hemmelige og får ikke lov til å avsløre til noen. Men det er et alternativ - en universell nøkkel for intercom. Han er billig og fungerer nesten feilfritt. Med det du ikke trenger å huske lange koder, som er utløst av tiden.

Se på videoen under for å forstå hvordan du bruker intercom-system, hvis det ikke er nøkkelen. Det er ingenting komplisert, trenger bare å skrive inn riktig kode, for å lytte til lydene og se nøye med på skjermen. Følg anbefalingene fra videoene, og forstå hvordan å knekke intercom på sin veranda. Denne kunnskapen kan komme godt med hvis noen fra leietakere snarest trenger hjelp.

Hvordan vet du koden intercom Cyfral CCD

Det finnes ulike typer av intercom. De viktigste er:

Den første typen dørtelefoner gjør det mulig bare for å snakke med de som kom til å kjenne dem. Den andre gjør beboerne til å se huset, som er på døren, for å avgjøre om å la personen ved inngangen. Forhandlings intercom typen som oftest brukes i urbane høyhus. Disse enhetene krever ikke store utgifter på de overvåkingskameraer. Audiovideodomofony er mye dyrere og derfor brukt mye sjeldnere.

Blant de ulike selskapene som produserer kontroll intercom systemer, spesielt:

Ovennevnte er de vanligste typene av intercom. De virker på samme prinsipp: leietakerne åpne døren til spesialtaster. Hver enhet har en unik nøkkel som låser opp den. Først etter at døren kan åpnes. Hvis huset prøver å passere en person som ikke lever i det, så følgelig den nødvendige nøkkelen det ikke, og det må ringe leiligheten skal la inn inngangen. Uten tvil, dette øker kontrollen holdt i huset til folk og øker sikkerheten for beboere og deres eiendom sterkt.

Er det sant at intercom er så pålitelige?

Som vi vet, kan de av og til bryte ned. Ofte på samme tid de ikke kan komme inn i huset, selv de som bor i den. Eller vice versa, kan intercom døren holdes åpen mens huset kan trenge helt fremmede. I slike tilfeller føre til en veiviser som eliminerer problemet. Men denne reparasjonen krever absolutt ingen spesielle verktøy eller ekstra taster.

Det er fordi intercom - en vanlig enhet. Og for å etablere det, trenger ikke noe spesielt utstyr eller ferdigheter. Til sin "reparasjon", bare skriv bruke knappene spesielle koder. Det er alt. Beboere som de vet kan alltid åpne døren, selv uten å bruke nøkkelen.

Det er tenkt opp av utviklere spesielt for å lette låse opp enheten. Som et resultat, hvis du lære noen spesielle koder som kan brukes for absolutt alle enheter eller på annen lokalitet. De lar deg ikke bare åpne døren, men også helt endre programmeringsmodus.

La oss nøkkelfri adgang prinsippet et eksempel på en av enhetene.

Intercom system - dette er en av de enkleste enhetene for å beskytte hjemmet mot tilgang fra uautoriserte personer som er bosatt i høyhus.

Å bare åpne døren og gå inn i inngangen, allsidig nok til å vite koden for å komme inn.

Kode intercom Cyfral ( "Tsifral") kan være litt for enkelt, hvis huset er beliggende leilighet med rom fullt multipler av 100. Det er, slik antall leiligheter er 100, 200, 300 og så videre opp til 900. I dette tilfellet en universell åpning av intercom-koden Cyfral: 7272 eller 7273.

Den første - å trykke på "Call" -knappen.

Second - angi antall leiligheten med de riktige tallene.

Tredje - Angi intercom koden Cyfral 7272 eller 7273.

Avhengig av programmeringsenheten, kan det nærme seg enten første eller andre passord.

Hvis leiligheter med egnet bolig i inngangen ikke er tilstede, da andre kombinasjoner brukes.

Hvordan vet du koden intercom Cyfral? For å øke sikkerheten i systemene, begynte intercom Cyfral selskap for å lage ulike typer enheter. Denne løsningen kraftig forbedret selskapets resultater. Men dette betyr ikke at deres programmering er vanskelig å komme seg rundt. Bare for ulike modeller Cyfral forskjellige koder brukes nå.

I de senere årene har kodene til enhetene blir litt mer komplisert. Det er fordi de nye modellene nå har flere mikrokontrollere og spesiell programmering. Bruke passord fra andre intercom og kombinasjoner nummererte flats multipler hundre, ikke bidra til å jukse enheten.

For å omgå denne modellen, gjør som følger.

Trinn 1. På tastaturet ringe fire nuller.

Trinn 2. Vent inskripsjonen "ON" og trykk nummer to.

Trinn 3. Tast inn en av de følgende kombinasjoner - 123400, 123456 og 456999. Dette er den mest vanlige regler intercom Cyfral 2094. Bare en kombinasjon av tall som er egnet for hver enhet, og plukke det opp vil det være mulig å prøve dem ut.

Etter at du har valgt riktig passord, vises F0 melding på displayet på enheten. Det er litt av en forespørsel om informasjon, som gir tilgang til. For å få det, må du skrive inn numrene 601.

Hvis trinnene ovenfor ikke hjelper å plukke opp kodene til intercom Cyfral CCD 2094, og å dra nytte av komplette sett med id (tasten på enheten) ikke er mulig, prøv å endre programmering og sette ditt eget passord.

For å gjøre dette, følger du disse trinnene. Hvis du ser lys av tidligere kombinasjoner, trykk på reset-knappen. Deretter skriver du inn koden informasjon K0K. Så må du ringe en kombinasjon av alle fire sifre. Hvis det skal være unikt, vil disse tegnene bli innført et nytt passord etter deres replay. Nå, for å åpne døren, bare skriv en kombinasjon.

Disse handlingene vil ikke skade enheten. Men i tilfelle av denne feilen fra mestere kan ha problemer med omprogrammering. Men de kan fungere på samme måte, og sette et nytt passord.

For denne modellen, er det også ulike kombinasjoner for å hjelpe hacke enheten. Men bruken tar mer tid og lære dem litt hardere. Derfor kan du velge en mer enkel måte å åpne døren: å sette et nytt passord.

Omprogrammering av prinsippet av modellene calling Cyfral CCD 20 og CCD 2094 er nesten identiske. Så, hva kombinasjoner å bruke?

For å komme i gang, taster inn disse tegnene: K0K1234. Etter en kort pause, må du angi nummer fem. Etter spesiell tone, kan du ringe et nytt passord - tre eller fire sifre.

Hvis det angitte kombinasjonen er unik, etter sin repetisjons disse tallene blir det nye passordet for intercom.

Nå kan du gå inn i huset uten nøkkel: når gitt et sett med kodeinformasjonen døren åpnes automatisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 55 = 63