Passord dørtelefon besøk

Koder intercom VIZIT

Vår universalnøkkel åpner følgende modeller intercom:

Som du vet, for å justere intercom er nødvendig å gå inn i programmeringsmodus, der du må taste inn installatørkoden, dvs. oppgir passordet. Gå inn i programmeringsmodus, mottar mestre alle rettigheter til å endre funksjonene til hele intercom.

Derfor har produsentene betalt intercom intercom denne delen av programmering nok oppmerksomhet. Men implementert - annerledes.

Regnes intercom for boligblokker, fikk rassprostronenie i Russland. Vi har ikke bevisst privdim er koder som ikke er til å åpne døren, og for å konfigurere og som trenger ikke ingeniør, bortsett fra at for hooliganisme.

Gir informasjon om å bryte følgende intercom:

Barriere II og IIM, 4

VIZIT (forskjellige modeller)

Cyfral (forskjellige modeller)

Først av alt, spørsmålet om hvorvidt det er spesielle - for å telefoner koder åpne spesiell tjeneste av døren? Det riktige svaret er: Nei, i moderne intercomsystemer ingen slike koder (unntatt Barrier IIM). Men det er en glemsel av ingeniører, som vanligvis ikke endre master - passord under installasjonen.

Breaking intercoms Barrier II og IIM

Husk at dette er gamle "Sovjet " calling med mekaniske låser og nøkler flate magnetiske? For ikke-utskiftbart det 2M åpning kode - 1013. Men de var sjeldne da, og nå enda mer. Vanligvis er disse telefoner åpne magneter 2, for eksempel demontert nøkkelen. Bare vozish dem nøkkelen på stedet for å responsen.

Den samme, bare uten (enkeltbruker, er rettet mot framportvakten). I nøkkelen magnet tre.

Generell note: Hvis tastaturet * og # ikke, i stedet C og K. Med - * K - #.

Hodeløse LED-modell (SM / M / N 100-200):

Hvis standardinnstillingene ikke endre koden * # 4230 # eller kode 12 345 førte til oppdagelsen av intercom.

Nyinstallerte intercom systemer sannsynlig code * 423 # og 67 # 890

Du kan logge inn i servicemenyen:

# 999 piknet 2 raza- (master kode, som standard 1234) -piknet 1 ganger. Hvis koden er ikke riktig så piliknet to tone. Masterkoden kan være 1234, 6767, 3535, 9999, 12345, 0000, 11639.

2 + + # 3535 Åpning av intercom.

3 - Programmering oppføring nøkler. (Fest nøkkelen + #, vent knirker + *).

4 - slette fra minnepinnen.

* - Exit.

For dørtelefon BESØK BVD-3xx (uten display og lysdioder) (høyre eller sentrale steds tabletter)

åpne døren - i menyen, trykker en.

Det fungerer ikke alltid i BVD-34x (med venstre mottaker)

Hvordan åpne en dør telefon uten nøkkel ved hjelp av en hemmelig kode?

Hver produsent intercom sett for sine produkter en spesiell kode, vel vitende om at kan åpnes uten nøkkel intercom. Men kanskje det er bare i så fall, hvis installasjonsprogrammet ikke endre hovedpassordet for installasjon. Ellers åpner døren mye vanskeligere uten å gå inn i systemoppsettet det er umulig å gjennomføre.

Bruk spesielle koder for å åpne, må du huske på at de må bare brukes når det er absolutt nødvendig. Bruke koden for egoistiske grunner er straffbart.

Det er en kode for hver art intercom, trenger universell kode for alle merker av intercom ikke eksisterer.

For å åpne intercom Vizit, tar det litt mer arbeid enn å åpne en hvilken som helst annen intercom. Koder er mangfoldig, og noen ganger på tastaturet i stedet for «* 9raquo nøkler; brukt "S9raquo, men i stedet« # 9raquo; - "K9raquo;.

For å åpne døren, må du bruke koden: «* # 42309raquo;,« 12 # 3459raquo, for nyinstallerte intercom ofte kommer koder «* # 4239raquo; og "67 # 8909raquo;.

Du kan også åpne døren ved hjelp av servicemenyen. For å gjøre dette:

 1. tilgang til menyen ved å skrive «# 9999raquo ;;
 2. Etter de to signalene taste inn koden «12349raquo, vent et kort pip;
 3. hvis den karakteristiske knirker blir hørt, og ikke to-tone signal, kan du prøve å samle andre standardkoder: «67679raquo;,« 35359raquo;, «99999raquo;,« 123459raquo; eller «116399raquo ;;
 4. Etter det, må du angi en kombinasjon av "to - pause - # - pause - 3535"

For å åpne intercom Metacom, må du ringe en av disse kodene:

 • klikk "V9raquo; - antall leiligheter, som er den første i inngangen - "V9raquo; (Vises «COD9raquo;) - kode 5702;
 • oppringt kode 65535 - knappen "V9raquo; - 1234 - "V9raquo; - 8;
 • eller kode 1234 - "V9raquo; - 6 - "V9raquo; - 4568.

For modell dørtelefon MK-20 M / T-koder kan benyttes: "V9raquo; - 27 - "V9raquo; - 5702 eller "V9raquo; - 1 - "V9raquo; - 4526.

Hustelefoner Eltis splitter er enkel nok i åpningen. Du kan bruke en av de to koder, som vil forsiktig knekke intercom:

Hvis du ikke kan åpne døren ved hjelp av disse kodene kan du bruke intercom kodene nedenfor cyfral.

 • For intercom installert i døråpninger, hvor de flate runde tall (100, 200, 300, etc.), er det mulig å bruke koden "samtale - klasse 1 - ring - kode 2". "Code 1" indikerer antallet flatene (100, 200, etc.), og "kode 2" - en kode dørtelefon «23239raquo;,« 72729raquo; eller «72739raquo;.
 • For intercom, i merkingen som har bokstaven "M9raquo, kan du bruke koden" utfordring - 41 - utfordring - 1410". Noen dører åpne når du bruker koden «070549raquo,.
 • Intercom CCD-modeller - 2094.1M kan åpne et sett med "utfordring - 0000" kode som vil åpne døren enten umiddelbart eller gi deg tilgang til menyen (displayet viser «ON9raquo;). Deretter klikker du «29raquo; - døren åpnes. Hvis du ser «OFF9raquo, betyr det at tilgangskoder har blitt endret av installatøren under installasjonen.
 • For intercom modeller CCD - 2094M taste inn koden "0000 -. En utfordring" Etter utseendet «cod9raquo, skriver du inn koden '123456 - utfordring 'eller' 456 999 - en utfordring.' Du kan også bruke koden "123400 - utfordring." Etter inskripsjonen «f09raquo, skriver du inn« 6019raquo kode;.

For å åpne døren, som er utstyrt med en intercom Fakultet, må du oppgi en sekssifret kode: «0000009raquo; eller «1234569raquo;. Men ofte hacking av intercom er ikke mulig på grunn av det faktum at forutsetning for tjenesten installasjon er å erstatte denne koden.

Du kan prøve følgende sekvens av kommandoer: "-tasten« 59raquo; - skjermen viser en meldingstjenesten - 180 180 - utfordring - nøkkelen «49raquo; - utfordring ".

Bruke universell nøkkel

Den kan også brukes til å åpne dører universell nøkkel som kan åpne de fleste intercom forskjellige produsenter. Disse tastene er veldig praktisk og hjelpe postbud, kurerer, samt ansatte i andre tjenester kommer i alle innganger og ikke slitasje samtidig en haug med nøkler.

Med denne nøkkelen, trenger ikke å tenke på hvordan du åpner en dør telefon uten nøkkel, huske og matche servicekoder. Tross alt, i en universell måte lagt informasjonen intercom leser i normal modus, og deretter sammenligner den med sin informasjon på CPU firmware. Hvis informasjonen samsvarer, åpnes døren.

Universal nøkkel fremstilles i flere former: tablett, to-kontaktbryteren, radio - proxy nøkkelringer. Universal-tasten kan helt lovlig brukes av spesialister på ulike tjenester:

 • leger ambulanse;
 • politistasjon;
 • annonsering agenter;
 • kurerer;
 • postbud;
 • Housing arbeidere.

Programmering intercom Vizit eller hvordan å komme hjem uten nøkkel

Intercom system - i dag den beste beskyttelsen mot uønskede gjester i huset. Med denne enheten kan du overvåke inngangsdøren, å ta opp på kamera alle som nærmet seg henne. Men det er tilfeller når eieren av boligen ikke kan gå hjem. Derfor vil denne artikkelen fortelle deg om hvordan du åpner uten nøkkel intercom Vizit. Dette firmaet har vunnet popularitet blant brukerne.

Alle enheter av denne typen egner seg til programmering som gjør det mulig å deaktivere vern. Bare skriv inn ønsket kode.

For eldre modeller

For nye modeller

Men det er verdt å huske at disse kodene er standard, og de er ofte erstattet av selskapets ansatte, for å beskytte sine brukere mot hacking. Hvis dette er tilfelle akkurat nå, ikke bli opprørt. Det er en annen måte å komme seg hjem uten å bryte døren.

kode # 999 lar gå til menyen for innføring av de nye innstillingene. Hvis kombinasjonen virket, etterfulgt av to signaler. Nå har du muligheten til å gå inn i hoved kode: 9999, 6767, 11639, 3535, 12345, 0000. Du kan også prøve å sette passord:

 1. Gå inn i menyen.
 2. Trykk "2".
 3. Pause.
 4. Trykk "#".
 5. Pause.
 6. Klikk "3535" (det er bare å åpne døren).
 7. Feste en ny nøkkel til en enhet, og trykk på "3" (for en ny nøkkel forhåndsprogrammert).
 8. Trykk "4" (for å slette alle nøkler fra enheten).
 9. trykk på "*" (for å avslutte).
 10. trykk på "#" (for å bekrefte).

Vanskeligheter oppstår med programmering intercom, hvis de ikke har en skjerm og lysdioder. Disse enhetene bruker en universal nøkkel. Hvis ikke, så logg inn i servicemenyen og trykker på "1". Men det fungerer ikke alltid.

Å endre universell kode av leiligheter eller slå den av, trenger du ikke å gå inn i innstillingsmenyen. I kan ikke takle alene. For denne operasjonen, må du to personer:

 • entrer først den ovennevnte kombinasjon i panel;
 • den andre tar, og ikke henge opp innen 5 sekunder, og deretter seks ganger presser åpne låsen.

Hvis det gjøres riktig, vil LED lyser opp, og deretter taste inn nummeret på leiligheten, og den nye koden. Men denne handlingen slutter ikke der:

 • Lagre endringene ved å klikke på "åpen dør";
 • En kort pip for å bekrefte sparing.

Eller kjøpe en universal nøkkel til å åpne intercom i selskapet for en gyldig pris.

Intercom - beskyttelse mot uønskede besøkende og folk som prøver å gå inn ulovlig på privat grunn. Men disse enhetene vil bli en hindring for bolig eiere som har glemt eller mistet nøkkelen.

For å hindre slike hendelser utviklet spesielle koder og ledetråder som vil hjelpe, uten skade på eiendom, for å komme inn. Det er bedre å etablere en universell kode når du kobler til intercom. Dette forholdsregel vil spare deg for tid og nerver.

© Copyright 2018. Alle rettigheter reservert. Kopier materialer bare med aktiv lenke til kilden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

78 − 76 =