Påskeegg med hendene

Easter håndverk med hendene: 64 gode ideer!

Påskeferie - alle kristne venter på denne dagen med en spesiell spenning. Den mest ren og lys ferie påsken på samme dag varsel og katolikker og ortodokse. Butikkene vil være alle slags tradisjonelle påske suvenirer, men hvorfor ikke prøve i produksjonen? Tross alt håndlaget påske håndverk litt dårligere enn det butikk-kjøpte kolleger.

Det finnes mange flotte påske ideer, og mange av disse kan gjøres som en familie, til å bli med håndarbeid selv små barn. Lage dine egne hender håndverk for påsken kan følge historier om historien til denne ferien.

Påsken kan betraktes kulminasjonen av det liturgiske år. Hvert år blir påsken feiret den nye datoen, fordi det går kalkulus måne-solar kalender.

Imidlertid kan påsken ikke bli tildelt før 7 april og 8. mai senere.

Det er svært viktig symbolikk av ferien. Tradisjonelt blir det et symbol som liksom betyr en fornyelse av livet - det er påske bekker, lys - er det påske brann og livet selv (kaker, egg og kaniner).

Påskeegg - den vanligste symbolet på ferie, som markerer seier over døden. Tradisjonelt, må de være rød, men i dag egg er dekorert på alle måter. Likevel rødt er viktig. Tross alt, ifølge legenden. da Maria Magdalena kom til herskeren Tiberius kunn mirakuløse Kristi oppstandelse, og brakte ham en gave egg, sa han: "Det er umulig akkurat som det er umulig at det vil bli rød egg." Og egget ble rød i hendene på Tiberius! Siden da, indikerer den røde fargen seier over døden, fornyelse.

For mer enn et århundre levende og en tradisjon: å sende venner og familie en vakker påskekort. De representerte ikke bare symbolene på ferie, men også den vakre våroppblomstringen. Og søte kyllinger, kaniner, blomster, påske kaker.

Easter egg dekorasjon alternativer er mange. De er avhengig av hva slags materialer som brukes: papir, broderi, enkel tråd eller perler. Men først må du gjøre det tomt.

Forberedelse til påskeegg

Som eggformet stykket kan være:

 • veden
 • skum blank
 • naturlig materiale blank
 • ukonvensjonelle preform

Tre høsting for egg

Kanskje den mest praktiske er et skum preform. Og alt fordi den holder formen godt, og dermed ikke være for vanskelig. I den kan du stikke pinner, og så lett. D.

Forberedelse for egg fra skum

Men gjør påske håndverk med hendene godt av det faktum at selv arbeidsstykket kan være laget av skrap materialer!

I den vanlige rå egg har vi å gjøre to små hull: topp - ikke mer enn 2 mm, og bunnen - et sted 5 mm i diameter. For dette formålet, trenger vi en syl eller en tilstrekkelig tykk nål. Etter disse fremgangsmåtene, kan proteinet og eggeplomme lett renner over fra bunnen. Du må vaske og tørke henne skallet.

Plast egg fra den berømte alle barn av sjokolade godbiter også kan brukes som et tomt - det er ganske ekte oplesti perler eller slips.

Egg fra perler er preget av sin eleganse og alltid tiltrukket vnimanie.Eto nok møysommelig, delikat arbeid, men resultatet er alltid imponerende. Vi trenger en spesiell vevemønster, og deretter forsiktig flytte den til egg, som vi tidligere har nanesom påstrykningspapir. Men hvis du ikke har tidligere engasjert i perlebroderier, har kompliserte, selv om en slik detaljert master class som "påskeegg av perler: utsøkt håndverk med hendene", vil være en stor hjelp i den første kreative opplevelsen av denne typen.

Hvorfor ikke avviker fra standard volumetriske egg uten å gjøre en flat anheng med broderi? Det ser veldig kult, original, og ikke å si at arbeidet til noen unnvikende. I en detaljert master class "påskeegg-Pysanka" beskriver hvordan å brodere og montere en slik uvanlig egg. Kompleksiteten vil trolig være bare i det faktum at de aller broderi vil ta litt tid. Men resultatet er verdt det!

Du kan fortsatt bli med den tradisjonelle ideen om surround egg, og i dette tilfellet "cross" anbefaler å ta hensyn til master class for å lage en "bolle med broderi." Bare i stedet for juletreet ball, vil vi bruke den tomme i form av egg. Sørg for å være svært forsiktig memento, alle ønsker å se det nærmere, eller selv å bli eier av en slik skjønnhet.

Påskeegg laget av filt og fleece

Hvis du gjør en slik uvanlig gave til påske med hendene, for å være sikker, det vil bli verdsatt. Det kan også fungere som en maskot, fordi look suvenirer laget av disse materialene er alltid lys og uvanlig.

Og, forresten, i utarbeidelsen av denne souvenir du nøyaktig kan engasjere barn. Det viktigste kravet - nøyaktighet, men vanskeligheten i produksjonsprosessen av eggene ikke vil, er alt svært enkel. Men selve avstemningen, podsmotrev master class "påskeegg laget av filt - perfekt souvenir i en lys dag!"

Krans egg laget av filt

Man trenger bare å fylle opp med disse utrolig vinnende i håndarbeid materialer, og det videre arbeidet vil gå som smurt.

Selv om du strikker litt vet hvordan å lage vakre strikkede påskeegg vil være på skulderen og deg. Nok til å plukke opp krok, garn og lys mestre teknikken kolonnen, uten sc.

Selvfølgelig, det finnes alternativer og mer komplisert. Mer erfarne knitters'll vil ha en enkel måte å knytte egg å feste en lys blomst med vakre knapper i kjernen. Men på etableringen allerede har til å prøve, selv om det ikke er så vanskelig å gjøre.

Veldig kult utseende påskeegg, "kledd" i spindelvev flettverk. Det er mørt, delikat, og gjøre enkel jobb. Master klasse med den vakre navnet "Lacy prakt" uhyggelig detalj alle aspekter av produksjon av håndlagde suvenirer.

Også en veldig interessant versjon av en suvenir - en gave til påske, laget med sine egne hender, vil ha mye til sin smak. For å gjøre det, trenger vi:

 • skum blank
 • silke eller bomullstråd hvit
 • PVA lim
 • pinner
 • polyetylen-film
 • dekorasjon detaljer

Først skum zagotovochku vi lukker polyetylen. Dette er for å sikre at våre emner ikke er limt til skum, og deretter trakk seg uten problemer. Da må vi svært nøye for å stikke nåler inn i arbeidsstykket. One-serien vil være på kanten av fremtiden til det lille vinduet, og den andre serien vil gå på den ovale påskeegg.

I andre halvdel av vinduet ikke vil bli, slik at antall nåler vil gjøre utelukkende på de ovale egg.

Halvdelene er laget separat fra hverandre!

Thread vi dyppet i PVA lim og Skår av vår billet. Det er bedre å vikle ikke kaotisk, og observere mønsteret "sikksakk" kjent gjennomgående ytre og indre rader.

Når innpakning er fullført, kan tråden være en gang til for å dekke klebemidlet. Videre venter på den tomme brønnen er tørr. Når dette skjer, er vi veldig, veldig forsiktig ta ut pinnen, og deretter fjerne halvparten fra arbeidsstykket.

Mate saken på et lignende prinsipp. Nå må du koble dem sammen med de andre søstrene. Du kan binde opp sin satin bånd eller varmt fix pistol.

Flott om i en slik delikat påskeegg du putter en fluffy miniatyr tsyplonochka eller kanin. Egg kan knytte et tynt bånd, topp skjønnhet pryder bue. Resultatet ble en vakker hack: mange vil bli overrasket over at du gjorde det selv!

Påskeegg i faget Origami

Farget papir og trekantede moduler - dersom det dreier seg om noe du sa, selvsagt verdt å eksperimentere med en lignende souvenir påske.

Hvordan lage en trekantet modul Origami

Først må du lære å lage moduler av farget papir, da denne ferdigheten er nyttig for deg i din nye origami gjenstander.

For å gjøre dette, razlineivaete du farget papir på en spesiell måte. Det er imidlertid minst to måter å produsere modulene. Typisk papiret brettet flere ganger, på et tidspunkt kutt, og deretter de samme stykkene blir transformert inn i fremtidige moduler. Hvordan å kutte papir, kan du se på videoen:

Trinnvis workshop på å lage påskeegg i Origami teknikk

Vi vil gå frem som følger:

 1. Vi må forberede 99 112 grønne og rosa trekantede moduler.
 2. I første er 2. og 3. rader 8 grønne moduler. De kan enkelt monteres på hverandre.
 3. Den fjerde rad er rosa 16 moduler som trenger å bli satt på en lomme.
 4. Femte rekke tilfeller på prinsippet: 2 grønne modulemodule 2 2 rosa grønn og så videre ..
 5. Andre rad: det samme prinsipp, men mønsteret er nødvendig for å skifte en litt til siden.
 6. Videre forsøkte vi å injisere en egg skålform og fortsette å spre det samme mønster, uten å glemme å skifte til den ene side.
 7. Gjør 8 rader må mønstret.
 8. Den neste serien vil være fra 16 enheter av rosa.
 9. For å fullføre arbeidet med en rekke grønne moduler som vil sitte ned til tre lille hjørne.

Video workshop detaljer vil instruere deg hvordan du oppretter en egg-origami:

Og neste master class vil fortelle deg hvordan du kan forbedre ytelsen. Men for nybegynnere er det beste valget vil være det første alternativet, siden det så enkelt som mulig, men resultatet er like attraktive.

Påskeegg i faget Kvilling

For å gjøre arbeidet i denne teknikken trenger du:

Først av alt, bør du vurdere hva som ville være egget. Elementene kan limes til arbeidsstykket selv:

Og du kan deretter forsiktig fjerne blank. Dette er nødvendig for å sikre at egget kom hul og openwork.

Hvis du velger det andre alternativet, er produksjon prinsippet den samme som for utførelsen av tråden påskeegg. Det vil si, vi går gjennom følgende:

 1. Egg tett polyetylen, og deretter, ved å starte fra toppen av formens stikker kvilinga elementer. Hvert element bør ikke bare være forbundet med den forrige, men også for å konsolidere to eller tre pinner.
 2. Så det vil bli gjort den øvre halvdelen av egg, så må du dekke det med maling, la tørke.
 3. Nå kan man gjøre det andre arbeidsstykket (nedre halvdel), og etter tørking for å lime de to delene.

Quilling elementer vendinger som vi trenger det. Fungere bedre på forhånd, for å unngå å kaste bort tid i prosessen med å produsere et påskeegg. For ikke å tape, bedre å følge denne videoen master class:

Velstand og overflod i påske symbolikk - en kanin. Det antas å bringe lykke til den som mottar det som en gave. Du kan sette den ved siden av en kurv med påskeegg, vil det være henne pen og søt vakt.

Du kan lage en enkel kanin grå lin, kan du sy fargede sjarmerende kaniner, bruker all sin fantasi. Dette betyr ikke nødvendigvis fjerne souvenir før neste påske, fordi det kan være en god maskot for et år.

Se på vår workshop "Easter Bunnies bringe lykke", og velg den som falt til din smak)

Uten å bruke mye krefter, kan du lage en søt påskekurv med hendene, som vil se så kule fargede egg. Mange varianter:

I tillegg mestere gjøre kurv med papir! Spesielt vakre kurver laget i Kvilling kunst.

Og hvordan gjør du en kurv dekorert med heklede blomster? Men vakkert. Påske kake og egg assosiert teknikk amigurumi, fungere som en utmerket fylling!

Lys i form av et egg - en original souvenir påske. Vårt verksted "påskelyset og de beskyttende egenskapene til" ikke la noen spørsmål om "hvordan å gjøre dem."

Forresten, kan de samme eggeskall bli bedre lysestaker:

Classics av ​​sjangeren! Men nå kan du starte sin produksjon, fordi tiden for et slikt stort behov broderi. Ordninger som du vil brodere veldig mye. Vurdere ditt ferdighetsnivå og velg:

Påske serviett med broderi

Påske håndkle med broderi

Påske duk med broderi

Se andre ordninger påskeduker og servietter på vårt forum, emne: "Påske ordninger"

Påske kort med broderi

Du er allerede kjent broderi kryss ordninger kan brukes til å produsere postkort med sine egne hender.

Påskekort, brodert kors

Påskekort, broderte bånd

Papir tomt for gratulasjonskort, kan stoff, blonder og bånd gjøres ganske søt otkrytochku påske. Det vil ikke ta mye av din tid.

Påske kort i Scrapbooking teknikker

Ingenting hindrer deg å lage et kort i scrapbooking teknikk. Som allerede nevnt, de viktigste fagene er påskeegg, ortodokse kirker, kaker og blomster.

Strikket dekorasjoner for påskeegg

Hvordan liker du ideen om "priodet9raquo; easter egg 🙂

Påske - lys, god ferie og litt søt gøy den dagen vil ikke være overflødig. For eksempel, påskeegg, du kan "kle opp" i en strikket lue. Ører, bumbonchiki, ja alt - viktigst, for å bruke lyse garnet. Spesielt slike utsmykking som barn. som har til gode å bli kjent med påskeferie.

Og du kan bare pålegge en søte små dyrene, de samme høner og kaniner. Er knyttet til sine barn og produksjon, selv i påvente av ferien, vil de også være engasjert i gledesfylt og nyttig.

Forresten, vil ferdigheter være nyttig i produksjon av strikking og støtter under egg. De vil være en flott dekorasjon på mer enn ett år vil være påskebord, og sikkert brukt. Hvis du vet hvordan å strikke klut, hatter, gjøre enkle ting en krok, knytte et standpunkt vil være lett.

Hvis du har et ønske om å gjøre noe med sine egne hender håndverk for påske, vil vi være glad for å se deg i vårt prosjekt, "Påske sovmestniki"

Ta deg tid til å finne tid til håndarbeid, fordi påsken håndverk med hendene har en spesiell hensikt: de ikke bare vise de kreative makings av mestere, men også gi en mulighet til mer dypt føle ferie selv. Du tenner i påsken.

"Cross" garanterer kreative take-off for hele året! 🙂

Easter håndverk med hendene: 64 gode ideer! 2 kommentarer

Awesome håndverk. For påsken gjøre et slikt mirakel podstavochki eller hatter for egg - skjønnhet ... Takk for tipset ...

Alle veldig hyggelig! takk

Legg til en kommentar avbryte svar

kategori

kryss-sting og andre håndarbeid

Plassere nettstedet materialer på andre områder er forbudt!

Ved å sende inn noen form på nettstedet, godtar du

Vakker tradisjon og moro: lage påskeegg med hendene

Påske - den store festen for lys. Sikkert mange fra hans barndom forble forbundet med det en følelse av noe uvanlig, renhet og velstand. En multi-farget egg - en uunnværlig egenskap - oppfattes ikke bare som mat, men som et leketøy, en bagatell. Til enhver tid, for å gi og å dele egg - mye av den gode og trivsel. Måter på hvordan å lage et påskeegg, mer enn et dusin. Mange av dem er så enkelt og morsomt som liker et barn. Resultatet av felles fritid for skapende virksomhet - en unik suvenir - en fryd kjære, og barnet ditt vil bli overført påske stemning.

Video Idé: marmor egg til påske ↑

VIKTIG: for maling og dekorere egg med kun naturlige fargestoffer og lim. Hvis du trenger å bruke lim, maling, deretter bruke et egg spise umulig. For å gjøre det lenger opprettholde sin attraktivitet som en suvenir og ikke en port, anbefales det å bruke bare eggeskall. I egg, er det nødvendig å trenge gjennom to hull (topp og bunn) og hell (blåse) innhold. Til den skjøre skall ikke bryte under håndtering over det, helles den gips med skum, eller rett og slett sovne korn. Du kan også bruke ferdige laget av tre, gips, skum baller.

Med teknikken av papier-mache alle kjente hverandre fra skoletimer med arbeid. Med sin hjelp lage en rekke håndverk, inkludert dekorasjoner til påske.

• farget crepe eller crepe papir;

• mel eller stivelse;

1. Blås en liten ballong. Du kan henge den på en tråd eller bruke stativ for enkel betjening.

2. Alt papir må kuttes i små firkanter.

3. Lag en pasta av mel eller stivelse.

4. Macau hvert kvadrat i pastaen, lim på ballen, utjevning rynker. Det første laget av kreppapir, da mer av den endelige hvite og - igjen crepe.

5. La det tørke håndlagde artikkelen.

6. den deflatert ballongen og fjerne det.

7. Tegn et ovalt vindu og kutte den.

8. garnityr vindu kantstykkene av papir, roll til kuler og dynket i pastaen.

9. Top feste festet baugen bånd.

10. Inne kan du sette cut strimler av crepe papir grønt - det er litt gress - og satt tilbake en souvenir laget av kylling eller tråden.

Lett, luftig, veldig hyggelig og enkel i utførelse

En annen stor gave alternativ-overraskelse: ved forsiktig kutte den ferdige skallet, satt inne i godteri eller en suvenir. Forsegl ved å sette inn en tråd for åpning overraskelse.

Trekk tauet - surprise!

Ved hjelp av en lignende teknikk, kan være laget av tråder egg. For å gjøre dette trenger du: ball, tråd, lim og små deler til pynt. Dyppet i lim tråden skal vikles rundt ballen, la den tørke, ta ut kulen og dekorere den ferdige ramme med kuler, bånd, pugovichkami.

Adorable påske bunnies pynte barnehagen

Men denne måten å utsmykningen tråden er ikke den eneste. Ved hjelp av skum som (det gjør det mulig å stikke en nål) en base, kan man lage en egg av tråder med en klar flettverk vindu.

• film (som gjengene ikke er fast til den base);

• Ribbon og innredning.

Samle denne hack skal være i to halvdeler - gjør foran og bak separat fordi det vil være umulig å trekke ut basis. Halvdelene er limt sammen og dekorert med et bånd i fargen på grenseflaten.

En annen interessant teknikk for vevegarn

Håndverk fra gjengene - dekorasjon av ethvert hjørne i huset

En svært populær måte å dekorere. Dette egg ser veldig rik, visping noe på et stykke av smykker som den berømte Faberge. Men for å gjøre dette påskeegg med hendene er ganske vanskelig, for ikke å ha mestret minst elementære teknikker for beading. Spesielle veving ordninger tillater å trekke en vulst mønster.

Fantastiske bilder av perler - er nesten et kunstverk

Men det finnes enkle alternativer som for eggproduksjon.

 • Alternativ 1. Emnet frakk med lim og omhyggelig dra i perlene. For øvrig kan den samme fremgangsmåte anvendes for fremstilling av spiselige påskeegg ved hjelp av et protein i stedet for lim og sprinkling av konfekt.

Mat dusting som egg dekorasjon

 • Alternativ 2. Hvis det er et lager av tålmodighet til å spille tegning, liming perler pinsett ønsket farge. Bedre bruk av lim "Moment"

Perler som støvtørking og perle mønstre

 • Alternativ 3. perler tredd på en lang, tynn tråd, hyssing eller tråd. Beveger seg i en spiral lim perler tredd på et stykke. Hvis brukt med perler i forskjellige farger kan skape interessante mønstre.

Veldig opprinnelige farger

 • Alternativ 4. En original og enkel måte som vil trenge:

• faktisk Styrofoam egg.

Essensen i arbeidet: for hver stift nelliker tredd perle, paljetter, og deretter festet til egget. Flyttingen er også praktisk spiral, vekslende rekker av perler og paljetter i rekker av bånd.

Mange pinner og hardt arbeid, men resultatet er verdt det

Påskeegg med programmer ↑

Programmer ikke krever mye innsats og dyktighet, og de kan gjøre alt fra å lage et uendelig antall lyse dekorative suvenirer. For programmer som bruker som kommer hendig: klut servietter, farget papir, sytråd, og i tillegg, pasta, korn og skallet egg allerede malt.

Bright applikasjon av fibre og papir

I løpet av korn og pasta

Du kan dekorere med skjell ... skjell!

Velg din favoritt dekorasjoner, limt til arbeidsstykket eller tilfeldig lagt mønster, dekorert med paljetter, rhinestones, folie - voila, raskt og enkelt!

Du kan bruke teknikken decoupage. I tillegg må akryl primer, maling og lakk. Fremgangsmåte:

1. Emnet avfetting, primet.

2. Mal med akrylmaling i to eller tre lag med hjelp av svamper.

3. Skjær en del mønster av dekorative klut.

4. Lim fortynnet ved hjelp av PVA-adhesjonsmiddel.

5. La det tørke.

6. lakkert i flere lag.

Lett romantisk decoupage

Påske håndverk vintage stil ↑

Kjedelig, men smakfulle, men svært uvanlig påskeegg: for ham master class presenteres nedenfor.

• PVA lim "Moment";

• Kaffe og kanel som fargestoffer.

1. Riv liten avis.

2. Stikk overlapping ved bruk av PVA og glatte papirbiter på arbeidsstykket.

3. La det tørke.

4. Fra vann, PVA lim, kaffe, kanel fremstille en løsning for brekking.

5. Påfør børste missfarging løsning.

6. Dekk lakksjikt eller PVA lim.

7. garnityr snøre og dekorative elementer.

Gamle aviser noen ganger kommer i hendig mest uvanlig måte

Disse stilige, elegante egg skal pryde interiøret - brystet eller mantel. Sateng bånd gir en spesiell glamour og ekstravaganse av slike dekorative elementer. Ved gjennomføring, de er enkle og krever ikke noen spesiell opplæring: trenger blank tape, dobbeltsidig tape og strass (valgfritt).

1. Hold båndet på toppen og bunnen.

2. Fest endene av bånd til bånd.

3. forsiktig å trekke i båndet brytes arbeidsstykket.

4. Fest endene av pinnen.

5. Fra en separat bånd make dekorasjon: brettes i to, fiksere vinkelen på halene og bevege seg i sin tur til dannelse av et trekkspill. Fest den andre enden.

6. Sy dekorasjon på en spiral.

7. Låse haler krystaller eller småstein.

Det er også mulig å lage strimler av bånd, blomster, dekorere dem en suvenir stand.

Komplisert ved første øyekast, er arbeidet ikke er for vanskelig

Imponerende et stilig resultat

Påskeegg i faget Kvilling ↑

Usedvanlig vakre, lyse, festlig håndverk i quilling teknikker tiltalende utseende, beundre og innslag. Men misunnelse har denne teknologien er ikke verdt det - bedre å ta et papir quilling, et spesialverktøy (i utgangspunktet vil passe en syl, tannpirker, stor nål) og prøve å gjøre bumagokrucheniem. Alle de komplekse mønstre i quilling består av mange små elementer av standard, for å skape er ikke så vanskelig - bare litt dyktighet.

Tynne strimler av papir er viklet til ruller. Rolls svekket spiss er festet med klebemiddel. For blader og kronbladene ruller presses sammen ved kantene. Hver detalku nødvendig promazyvat klebemiddel i stedet for de mer vanlige krøller, fjerne overflødig lim.

Klar kretser Macau lim og lagt ut på grunnlag av mønsteret.

For slike gjenstander bare to enkle elementer quilling

Håndverk og dekorasjoner til påske - stor familie underholdning og gaver klar laget med sine egne hender, med sjelen og fantasi - en stor hyllest til påsketradisjoner og tilhørende verdier. Prøv all sjarmen med å lage din egen lille mesterverk alle kan!

Kommentarer: 2

Alternativ 1. Hvilke av perler! Hva lim rulle egg.

Kjære håndverkere og crafts alltid beundret talenter av håndverkere, og enda litt sjalu at jeg hadde talent der, og vil gjerne prøve å gjøre en skjønnhet av sine egne hender, men det er hva problemet er, jeg har ikke noen anelse om hvor du skal begynne, og vil gjerne gå gjennom mestre slike mirakler, fordi du kan når kan du lære alt zhelagii .Mne hadde ikke nok Infomatsiya og beskrive riktig rekkefølge, men generelt er jeg under inntrykk av at bare på garazdo ikke vår smart rukodelniki)))

Hvis du har noe å si, ikke vær stille! Legg igjen din kommentar:

kategorier

Tips stylister

© 2011-2016 Lady-Zaza. Kopiering av materiale fra området er kun tillatt med den aktive koblingen til kilden.

Topp 5 seminarer om etablering av dekorative påskeegg

Med tilnærming av lyset fra påskeferien folk tenker ikke bare over hva problemet festlig tabellen - hjemme dekorasjon er også svært viktig. Prøv å lage kunstige egg til påske med hendene - de kan brukes ikke bare for innendørs dekorasjon, men også som en fin en gave slektninger og venner.

Disse eggene er ikke egnet for å lage håndverk for påsken med hendene - de raskt forringes og begynner å lukte vondt, så det er bedre å la dem for et spisebord. I stedet prøver å lage en falsk, som trygt kan dekorere uten frykt for perioden av bruken.

Et interessant paradoks: å lage kunstige egg til påske med hendene, du trenger real - prioritere stor kylling eller and.

Fordi eggeskall er et utmerket materiale for smykker naturlige form nå vil du lære hvordan du rengjør den fra innsiden og forberede for registrering. Forvask grundig alle testiklene.

 • I sentrene for de øvre og nedre interessante eggene sette litt merke i blyant. Med en skarp kniv eller en nål nøye gjøre hullene i stedet for etiketter - med bredsiden av et hull må være større enn den smale.

 • Substitute henhold dyp egg med liten kapasitet, og begynner å blåse inn et nedre hull, slik at toppstrømmen fra de større innhold. Noen ganger kan en substans opphører å helle - kan forstyrre belegget på innsiden av skallet. Bare slip den skarpe enden av nålen dypt inne og flytte den dit.

Ikke kast innholdet i rå: fordi den kan tilberedes!

 • Inne i skallet forblir selv etter blåser litt film, som kan begynne å lukte vondt. Å kvitte seg med det, ta en tynn nål, sin glødende red hot, slip gjennom større hull og nøye gå på veggene inne.

 • Fordyp arbeidsstykket i vann og litt trykk ned for hånd at de er helt fylt med vann. Noen ganger etter dette vannet pours seg selv, og noen ganger trenger også å bli blåst - skyll produkter 1-2 ganger for å fullt rense dem fra innsiden.

 • Den siste etappen - egg til påske for å tørke. Bare la dem på et tørt ventilert område for omtrent en halv dag. Hvis du ønsker å fremskynde prosessen, sette dem på en strikkepinne med en buet ende og varme over kokeplaten i kort avstand fra brannen, ellers kan det sprekke og brenne.

Klar til å dekorere skjell kan være på noen praktisk måte - for eksempel mange mestere er nå som en diamant maleteknikk.

Den opprinnelige stil av ytelse sikkert overraske dine venner.

Dessverre, eggeskall er sprø: de ofte bryter, slik at arbeidet med dem kan bare fagfolk - for å si ingenting av å dele med barna håndarbeid. Hjelp avhjelpe denne situasjonen gips tomt for påske, laget med sine egne hender.

Alt du trenger: de samme eggeskall med litt mer enn en bred åpning i bunnen eller andre formochka (plastleker, pakking av kinderegg, etc ...).

 • Spre gips med vann til en konsistens av rømme av middels tykkelse.

 • Hell løsningen over i former og lar det tørke helt - avhengig av konsistensen av blandingen og typen av gips er nødvendig fra timer til dager.

 • Skrap av det overskytende bule og fylle sprekker med gips, jevner ut overflaten.

 • Top videre prime gipsen med akrylmaling.

Nå kunstige påskeegg er klar, og du kan dekorere sine egne.

Kunstige egg til påske kan gjøres fra praktisk talt alle materialer til teknikken som du liker. For eksempel, er under en mesterklasse på å lage og dekorere påskeegg med hendene i pappmaché.

Du trenger: en fast form blank oval form (du kan bruke gips, men bedre å ta en plast egg, som består av 2 halvdeler), en gammel avis, en spesiell lim papier-mache (det er lett å erstatte med hvit lim).

 • Obmazhte oval billet håndkrem, vaselin eller rent vann til papirlaget er ikke limt til den, og deretter ble det lettere å fjerne.
 • Top nøyaktig nalepili første lag av små fragmenter av aviser.
 • Det andre lag bør tilsettes forsiktig promazyvaya lime hvert stykke papir. Tapetsert produktet så lenge det vil ikke tett nok.

 • La stå tomt for å tørke helt i et godt ventilert sted. Tørt papir halvdeler, fjerne plast og prime med hvit maling.

Hemmeligheten av håndverk som dannes inne i hulrommet der du kan sette en liten overraskelse for mottakeren av en gave: en mynt, hårnål eller godteri.

 • Koble halvdelene ved å lime dem sammen papir, mens maske anslaget.

Igjen, forlate jobben tørke. Artikkel tilgjengelig! Den enkleste måten å dekorere den - dekket med akryl maling eller gouache og sikre en gjennomsiktig lakk.

Men stopper ikke der - gjør påskeegg laget av papir støtter av samme materiale med sine egne hender.

 • Papp stå egg som de selges i butikkene, skåret i kopper, avhengig av hvor mye du har gjort påskeegg laget av papir.

 • På et hvitt ark med A4 skrive ut eller trekke preforma til å danne deler av kroppen til dyr og kuttet i stykker.

 • Male deler og kopper etter eget forgodtbefinnende, og deretter lime de relevante delene til egg og stativet.

 • Sett påske elementer i stativet.

Din fantastiske håndverk for påsken klar! Denne workshopen er svært enkel å utføre, slik at du kan ta med barn til å arbeide - de vil sikkert nyte dekorere julegaver med sine egne hender.

En annen idé hvordan å lage påskeegg med hendene, er å skape en vakker stor gjennomsiktig artikler laget av garn. De vil være en perfekt dekorasjon for hjem og ferie tabellen.

Det er flere måter å gjøre påskeegg av garn - bare å velge den mest komfortable og begynne å lage!

Making dekorasjoner til påske fra tråder basert ut av ballongen er veldig enkelt fordi arbeidsstykket så bare komme seg ut av det ferdige arbeidet.

 • Fast blåse opp ballongen og slips.

 • Hell PVA lim i en dyp gryte og dyppe den nøste flerfarget garn.

 • Vikle tråden på en kaotisk måte på ballen.

 • La stå tom i limbo til den er tørr.

 • Når produktet er tørt, pierce en ballong, og deretter forsiktig fjerne restene av tang gjennom et av hullene.

Plasser tråden i påskeegg ved siden av hverandre, samle i krans eller krans.

Uansett hvordan du lagt gløde håndverk med hendene, vil de ser veldig vakkert.

Dette alternativet er litt vanskeligere å den forrige, men det gir en vakker skåret hull i produktet.

 • Kjøpe ferdige oval skum blank - det kan også bli kuttet for hånd.
 • Pakk basis av polyetylen og sett sirkulære sy pinnene, deling hakke inn i 2 halvdeler. På en av halvdelene av de samme tapper, tegne formen av de fremtidige hull (i master klasse dette - solen).
 • Tett vikle dyppet i lim gjenge pinner, og etterlater en åpning fri.

 • Når arbeidsstykket er tørt, forsiktig fjerne pinnene og fjern den tomme - har slått den fremre halvdel av eggene.

Nå, igjen, trekke en tapp formhalvdel, og gjør på samme måte som den andre delen av artikkelen. Men uten hullene. Når begge halvdelene er fullført, er det bare lime dem sammen.

I disse påskeeggene fra tråder kan sette søtsaker, gaver og leker.

Et annet alternativ er å lage en herlig vakre egg til påske med hendene i teknikken Kanzashi, kan du kikke på den neste videoen opplæringen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

11 + = 21