Påskeegg fra perler

Lag påskeegg av perler

Acid farging påskeegg, eller påstrykningspapir har ingen bør bli overrasket. Men perler dekorert tre egg, hvis de er laget nøye og med fantasi for å tiltrekke seg oppmerksomheten til noen estetiker. En slik gave, hvis du gjør det til sitt eget, ville være en velkommen påske suvenir.

Selv om du aldri har gjort noen perler, men ønsker å gjøre påskeegg fra perler med hendene, det er 2 typer registrering "for lat", som veving som prosessen ikke er tenkt. Opprinnelse - emballeringsemnet perletråden. Vi trenger:

 • flerfarget perler;
 • sytråd (fiskesnøre bedre å ikke ta, fordi det er vanskeligere å holde nøyaktig);
 • av tre blank egg (fortrinnsvis en base);
 • universelt lim såsom "sekunder" eller "moment"
 • trepinne med en spiss ende.

Den mekanisme "veving" er meget enkel: den overflate av arbeidsstykket fra den øvre ende for å påføre klebemiddel (i små porsjoner) og på den spiralspoien etter spiral, anbringes perler tredd på en tråd. Til svingene gikk greit, riktig perle tråd skarp pinne slutt. Også klebemiddel som er fordelt over overflaten av arbeidsstykket. Vekslende fargene perler i svingene, danner et mønster for fremtidige håndverk (se. Video 3).

Kjør dekorasjon påske egg teknikk for å lime er ikke vanskelig, men for å gjøre denne prosessen rask mislykkes. For å tvinne viste seg godt, uten gap og støt utstående klebemiddel må være nøye rette hver omdreining (særlig i det brede parti av arbeidsstykket) staven. Lag en souvenir fullt mulig for et gjennomsnitt på 7-8 timer.

En annen måte å dekorere egg med perler uten veving - tegning blanks av stropper, som kan brodert med perler eller perler noen mønstre. I tillegg krever vi smal preform (1 cm), dekorative bånd, perler, nål og tråd.

 • Det første trinnet - å pakke egg satin bånd. Hvordan du utfører en lime så skånsomt som mulig, uten å bøye, se på video 4. Hemmeligheten er i konstant spenning tape.
 • Det andre trinnet - sy perler til båndet. Alle nyansene i prosessen, se videoen 4. I prinsippet på grunnlag av båndet kan være brodert med perler av noen design - fra enkle til komplekse geometri og sammensetning, det hele avhenger av dyktighet av master. Den enkleste måten å dekorere tomme perler sateng - sy den langs linjene av legging kassetter.

Aerobatics anses påskeegg fra perler, dekorert helt beaded netting. Ved første øyekast kan det virke som Twining av egg på denne måten - en vanskelig og tidkrevende prosess, men det er en enkel teknikk for nybegynnere. Kjør den kan veve sine egne hender, selv en nybegynner, viktigst, følg video instruksjoner.

 • av tre egg (størrelse standard). Du kan også bruke plastkoffert fra kindera- "gigantiske", men erfaring viser at det er mest praktisk for nybegynnere å jobbe med arbeidsstykker laget av tre.
 • sølv perler №10 - en pakke (25 g)
 • blå perler 3x4 mm - 230 deler;
 • sølv perler rr 3x4 mm - 100 stykker;
 • monofilament fiske d 0,25 mm - 1 nøste;
 • tynn nål for perler;
 • saks,
 • Lettere singeing tipsene.

Twining egg på denne ordningen er universell, som passer for toppen og bunnen av arbeidsstykket. For å veve håndverk trenger tre grunnleggende elementer - et belte og to kapsler fra hvilke eggene er dannet ved fletting av perler.

Detaljert beskrivelse av de veve ordningen hatter se nedenfor. Forsøk å følge den samme veving tetthet (perler, som er dannet fra fargen på kjernen må ikke henge på linje), men for-formen må være flat, må dens kanter ikke bøyes.

En detaljert plan for veving belte ser på bildet nedenfor. Teknikken er lik - Twining runde perler.

Når alle tre komponentene er klare til å flette, saken for små - å kombinere sine fiskesnøre. Du vil få en utsøkt souvenir, skapt i løpet av noen timer.

Litt mer komplisert, men det er tilgjengelig for utvikling av "odezhek" veveteknikk for egg fra perler som kalles peyote (peyot). I motsetning til openwork mesh det gir en tett pasning perler til hverandre (et annet navn for teknologi - "murstein" sting). Tvinne egg produsert direkte på veden, i ferd med å arbeide på den vokser bokstavelig odezhka av kulene (figur 1-8).

Easter egg fra perler: ordninger for beading workshop

Easter egg - en religiøs egenskap som er av stor betydning og lang historie. Det symboliserer fødselen av et nytt liv, renhet og evighet. Og hvis farget egg kan sees bare i lyset ferie, kan den kunstige glede hele året. Laget med sine egne hender, vil det være en original gave. Easter egg fra perlene er så vakre at de kan være den mest sjarmerende hjem dekorere. Det finnes ulike teknikker for å lage og veving ordningen med påskeegg med perler, men de kan du få en original souvenir.

Det første du må beading Påskeegg - er grunnlaget. Det er mulig å bruke skallet fra i dag, men det er ganske skjør og kan når som helst sprekk eller crumble. Du kan lage en hul figur. Men dens ulempe er at det ikke holder formen og prosessen med å lage håndverk vil bli enda mer vanskelig og arbeidskrevende.

Som kan brukes som grunnlag:

 1. Spesielle tre blanks beregnet for maling. De selges i butikker for kreativitet, eller kan bestilles fra en snekker.
 1. Plast egg containere og ut av barns søtsaker.
 1. Blanks laget av gips, laget med sine egne hender.
 1. Grunnlaget kan bli kuttet fra spesiell floral svamp og skum.
 1. Arbeidsstykket kan gjøres i pappmaché, fikk hun riktig form og ikke tung. Limt over skallet kan ikke slette.

Når basen er klar, bør den males i en passende farge til kulene eller nøytral. Siden tomrommet mellom perlene vil være usynlig, og hacke påskeegg fra perler vil være forsiktig. Hvis du planlegger å lage en delikat mønster, kan grunnlaget gjøres i en kontrastfarge for å markere veving linje.

Master klasse på flettet egg

Oplesti egg fra en dyse til en annen ganske arbeidskrevende. Den enkleste ikle tomme perler i porsjoner. En slik tilnærming vil lage en tegning.

Step by Step Master Class Påskeegg perler:

 1. Vevet belte på en bred del av egget. Videre kan det være enten horisontale eller vertikale.
 2. Kantene er tilkoblet. Det er viktig at beltet holder fast arbeidsstykket.
 3. På hver side vekselvis flettet nese egg for subtraksjon i rekkene gradvis redusere antall kuler.

Vertikal belte brukes, hvis egget er flettet og er ikke helt på siden av vinduet må stå for bildene, blomster eller annen pynt. På kanten av hullene er ofte tillates kanten av de store perler eller flagelle kontrastfarge. Denne malen er en master class Perlebesydd påskeegg kan brukes i enhver teknikk.

Veving perler påskeegg i kunsten veving er den enkleste. Perler passer riktig på rad, noe som gjør det mulig å gjøre noen design eller inskripsjon. Men prosessen er ganske lang og møysommelig. Ikke passer en slik teknikk, dersom perler av forskjellige størrelser og tykkelser. For å legge mønster symmetrisk og jevnt, krever pre-trekning krets av påskeegg vulst, gitt størrelsen av kulene og arbeidsstykket.

Skjema veveteknikken:

Hvis du ikke kan gjøre ordningen pyntebånd påskeegg med perler med bilder, er det mulig å lage en gradient. Smidig overgang fra lys til mørke tuppen av foten ser ikke mindre interessant. Pynt med et minne, kan være vevd separat elementer som er sydd fiskesnøre. Det kan være bare bokstaver XB eller blomster, høner, kaniner.

Mosaikk-teknologi er den mest tett, i motsetning til veving, perler forskjøvet i forhold til hverandre. Minimum gap mellom kulene. Mosaikken teknikken kan du også lage en rekke mønstre og inskripsjoner. I motsetning til tidligere teknikker, er et mosaikkmønster en jevnere, så det er ikke veldig merkbar forskjell i mengden av perler.

Ordningen med mosaikk av veving:

Mosaikk teknikken kan benyttes en eller to nåler. En vevd produkt med et likt antall av perler i bredde, og to nåler til et oddetall.

Veving teknikk og mosaikk kan brukes til å utføre høner, kaniner påske. For å gjøre dette, vil eggene må veve nebbet, vinger og ører. Lignende netting laget på den kabel som brukes til fremstilling av bærere for konvensjonelle dekorative krashenok og testikler.

Minus flettet egg teknikk for veving og mosaikk i det faktum at de krever mye tid å utføre. Også det tar mye av perler. Alternativet - en openwork veve i et rutenett.

Kjøring openwork veving:

Easter egg fra perler, flettet mesh, gjort raskt nok, og en liten mengde materiale. Hulrom i pastiller kan være en hvilken som helst størrelse. Openwork produktene ser luftig og delikat, perfekt for dekorasjon fest suvenirer. Schemes Perlebesydd påskeegg kan være litt forskjellig, og noen ganger kan sees blant pastiller gjennomsiktig tråd med perler. Dette gjør det enda mer interessant håndverk og alvor, spesielt når den gjennomsnittlige perle store.

Det er viktig når du velger denne teknologien gjennomføring for å ha en høy kvalitet og nivå fundament. Fargetonen kan være perler, men ser fin kontrast. Til merkbar porsjoner av påskeegg vulst så vakker preform kan belegges med lakk eller priporoshit glitter.

Hvis det ikke er tid eller mangler kompetanse til å veve perler, er det mulig å lage en original håndverk påskeegg fra perler på en forenklet måte. For ham, i tillegg til arbeidsstykket trenger lim, gjennomsiktig garn og en rekke dekorative tilbehør.

Perler slitt til en tråd i en hvilken som helst fargesekvens. Preforma er smurt med lim (det er viktig at det er gjennomsiktig) og er plassert i et spiralformet gjenge med perler. Du kan også legge ut de tematiske bokstaver, tall og symboler. Videre perler preform kan okleit paljetter, krystaller og blomster. Utfylle sateng bånd og fargede lisser. En uforsiktig falt fjær gjøre håndverk enda søtere. Vi kan ikke glemme den vakre stand til festlig egg ble sett i all sin prakt, og ikke gå ubemerket hen.

Easter egg fra perler - er ikke bare vakker, men også veldig spennende. Mestre de enkleste ordningene under tvang selv for barn. Hvis du har tålmodighet, kan du lage originale artikler for ferie.

Easter egg fra perler veving ordningen

Påske egg påskeegg fra perler perle veving ordningen

Hekle hunden leker amigurumi år Bulldog hundene i år.

Vi har forberedt for deg to turbaserte mesterklasser med bilder og diagrammer. De beskriver i detalj hvordan du kan oplesti påskeegg fra perler raskt og ikke gjøre feil. One, er det ideelle valget for vakre og originale gave. Den andre gir en mulighet til å utføre egg uten spesielle ferdigheter og tar litt tid å produsere. Disse elegante produktene vil være en verdig gave eller dekorere interiøret i ditt hjem til påske.

Verktøy og materialer: 3-5 timer • Vanskelighetsgrad: 10/10

 • grønne perler, på størrelse med en, men alle de forskjellige nyanser;
 • plast perler av forskjellige størrelser;
 • wire;
 • lim;
 • stativ, og som vil kryss og tvers;
 • blank for egg.
 • tre blank;
 • perler;
 • perler;
 • fiskesnøre;
 • maling for å gi arbeidsstykket den ønskede fargen

Påskeegg fra perler med fjær liljekonvaller.

Alternativer hvordan å veve beaded påskeegg i overflod. Her, for eksempel, ser vår versjon litt uvanlig, men absolutt vakker. Det viser seg at påskeegg fra perler med liljekonvaller, som ligger i den vakre stativet og innrammet vårblomster.

Veving Påskeegg perler starter med høstet blomster liljekonvall og samle dem i en enkelt blomsterstanden. Det neste trinnet er å veve bladene og blomstene av de fire elementer montert sammen.

Deretter gå videre til produksjonsfasiliteter - stå. Etter det tvinner seg påskeegg fra perler. Bilder av alle produksjonstrinn er sikker på å lette arbeidet ditt. Følg dem og du vil lykkes.

Vi først gjøre våre liljer. For å gjøre dette, ta perlene og en skrustikke. Brytende verktøy lim gips i to lag, slik at de ikke skader perlene.

Nå toppen av perlene Kutt ned. Utgangen er en glatt flat overflate på en side av innløpet. Denne handlingen vil gi oss i fremtiden, plasserer tuppen av blomsten på flyet og uten noen problemer stikker den til perle

Så tar vi vår gull metallic tråd, brett den i to lag og strenger 6 perler perle farge.

Vi savner tråden gjennom hullene i perlene. Denne handlingen utføres flere ganger, for en mer robust og pålitelig festing av perler. Deretter ble det til begge ender av tråden sende enda en vulst mot hverandre. Det sender også en tynn tråd.

Deretter våre pollenbærere føres inn i vulsten felt og sages i den øvre dryppe litt lim. Limrester bør umiddelbart tørke med en myk klut. Passer alle tilgjengelige deg serviett. Hvis dette ikke gjøres umiddelbart, vil limet forbli på overflaten av våre pollenbærere og vil være stygg stokk med vakker blomst. Det er rett og slett ikke akseptabelt)

Vi gjør blomst stilken svingete wire krappe svinger tråden.

Slike forberedelser blomstene vi trenger veldig mye. Husk at blomsterstanden bør bestå av blomster i tre forskjellige størrelser. Den første er den minste av de med liten diameter perler. Andre perler av gjennomsnittlig størrelse, og den tredje største. Antall blomster fra blomsterstanden avhengig, dvs. hvor mange elementer vil være på ett strå liljekonvall.

Trinn 2: som danner en gren med blomster

Deretter danner grener av liljekonvall. Den minste perle er en topp blomst, og den største - lavere. Så vil vår påske egg fra perler ser ut som en ekte plante.

Huske håndveveteknikker, og på denne måte danne en mer lys - grønne blader av liljekonvall. Vi bære dem i to dimensjoner. Arket som er i midten, for å være lenger enn bladet på sidene. I bredden bør de ikke variere.

Da danner vi en klar kvist av liljekonvall blomster. Putting tre blomst grener og tre blader. Det gjøres, vår dekorasjon på påskeegg fra perler. Master - klasse skifter til de viktigste fremstillingstrinn av produktet.

Trinn 5: tvinner påskeegg fra perler med lashdyshami

Flettet med perler påskeegg utføre slik du ønsker, og deretter produsere 4 ndebelnyh strimler. De hjelper oss til å dele artikkelen i 4 deler her på denne måten.

"Crown" er utført for en vakker toppen. I midten av en krone ved veving plassere en streng av større diameter.

Sy kronen og bandet til drakt egg. Det er bedre å utføre denne handlingen eller monofilament garn gull farge. Masker skal formes liten og legge dem nøyaktig i midten, ved skjæringspunktet mellom to tilstøtende sider av kulene.

Siden høst egget seg selv er veldig tung, styrker vi vevd stå. I vårt tilfelle ble vi hjulpet av resten av ringen teip.

Det siste trinn i denne praktfulle produksjon av egg, er dannelsen og veving stativ. Det bør bare gjøres etter ferdigstillelse av de tidligere stadier. Bare i dette tilfellet kan ikke forveksles med størrelsen på standen vår.

Stå veve "Ndebele", men dens ytre utseende er din fantasi. Du kan gi den form av et rør eller vase. Men ikke i noe tilfelle ikke følger den helt rett ned, fordi i dette tilfellet, din påskeegg fra perler, vil alltid falle, og ingenting så det er ikke riktig.

En annen av triksene er stadig brukt i veving av egg fra perler, er ytterligere styrking av stativet. Det kan være en ring av klebebånd, plastflasker eller hakk av ringen fra limt papp. Du kan bruke alle solid materiale som kan finne huset hver needlewoman.

Etter ferdigstillelse av arbeidet med stativet videre til suturering av våre buketter til sine plasser. Vi danner en vakker ramme og rette alle blomstene. Og på slutten av sy egg til stativet slik at du kan plukke opp og uten frykt for å sette på skjermen for "pohvastushek".

Det er alt, er vår praktfulle skapelse klar! Det igjen pinsett til å spre perler, og nyte resultatet. Disse påskeegg vil være en flott gave til din kjære.

Les videre, hva annet du kan lage påskeegg fra perler. Trinnvise bilder av veving produkter, også inkludert.

Påskeegg for nybegynnere.

Påskeegg med perler for nybegynnere er det veldig vanskelig, og til tider rett og slett uimotståelig produkt av - den tilsynelatende ved første øyekast, vanskelig implementering ordningen. Men vi, i vår master - klassen, vi ønsker å fjerne denne myten og viser leserne at du kan lage unike gaver uten vanskelige å lese diagrammer og unødvendige handlinger.

Påskeegg for nybegynnere

Hva trenger jeg for å komme i gang

Vi trenger de tre egg. Men har gjort og emnene laget av plast eller skum. Du kan også bruke de ovale egg fra "snillere - surprise" eller bare utføre et arbeidsstykke uavhengig av leire, plasticine, Gibbs. Gjennomsnittlig egg vanligvis ikke gjelder, fordi det er svært skjør og vanskelig å flette det. Og så å ødelegge en slik skjønnhet, ikke egentlig ønsker.

Komme i gang med farge-formen. Maling bruke bærekraftige, helst akrylbasert. Farge Velg en lys, iøynefallende. Om nødvendig, gjenta farging for en mer mettet farge.

Til riktig oplesti påskeegg med perler, ordninger for nybegynnere trenger for å velge den mest grunnleggende. De bør ikke bli forstått av crafts, ingen av veving scenen. Det er best å velge en ordning som har vært brukt tidligere i framstillingen av baubles eller baner.

I produksjon av våre produkter har vi vært brukt utbredt ordningen med konvensjonelle veving armbånd. Det er enkelt og krever ingen spesielle kunnskaper.

Etter tørking av emnet videre til perlene og pyntebånd egg.

Avskåret fra spolen på 60 cm fiskesnøre, og stressede hennes 8 perler gult. Vi lukke dem i en sirkel, krysset endene av linjen to av de siste oppringte perler. Ring svinger og to i avstand fra hverandre enden av fiskelinen.

Nå, på begge ender av strenger av perler 2, deretter to til, og hvor vårt kors våre musefletter. Vi dannet en ny ring. Hold enden av snøret er alltid ut forskjellen i de to perler, avhenger like nivåer av vår kjede.

Fortsett pyntebånd følgende skjema. Når kjettingen når en ønsket lengde, det siste leddet til den første bære, lukker derved sløyfen. Og for ikke å forveksles med størrelsen brukes på nettet er vår egg på sitt bredeste punkt. På tilsvarende måte en andre kjede veve.

Vi danner en sentral del av våre egg. Ta de to slyngede kjeder og tidligere forberedt, store perler. Vev alle elementene sammen, har vi en vulst på midten, mellom de to kretser.

Vi fortsetter å veve de første perler. Deretter introdusere linjen til midten av henne og neste perle på henne. Forankring snøret på baksiden flere knop. Fest endene, avskåret og nesten Singeing samtidig å trykke dem å perle. Produktet er en gut skjærende på forsiden.

Nå forankring av snøret via lenken stykket 20 cm og perler tredd på den i det følgende sekvens - gule kuler 8, en liten perle av hvit farge, og 8 gule kuler. Så i en sirkel, ikke glemme at det er nødvendig å hoppe over en enhet.

Kobler alle lav med perler. Knyt en sterk uzelochek. Snøret og kuttes av de overskytende ender av sviing.

Til vershinki våre produkter har vært mer nøyaktig, kan suppleres med den siste handlingen, sammenflettede perler av middels størrelse. Og bare da ta en endelig knute. Dermed all den stygge binde endene av fiskesnører, gjemt i lumen av de nye perler, som sikkert vil forbedre utseendet på produktet.

Til våre påskeegg ikke henge ut i vakker ramme av perler, veving ordninger fører opp til størrelsen av sin del. Det er ingen hemmelighet at ulike produsenter produsere produkter av ulike størrelser og dermed opletaniya foreslåtte ordningen, kan du bare - bare ikke gå. Derfor, når det er nødvendig å skifte koblinger av kjedene ved en, justere størrelsen av "belte". Eller dobovlyaet ytterligere vulst til sidedelene av rammen. Da alle elementer smelter sammen og du får den ekte skjønnhet.

På samme måte som vi gjør ut, og den andre siden av egg. Bare det viste seg at vi har en litt større størrelse, så i stedet for 8 perler, vil ta lengre tid 11.

Det er alt en master class er over. Enkel, men attraktiv souvenir i form av påskeegg dekorert med perler, laget med sine egne hender, er klar.

Vi håper du liker påskeegg av perler! På grunnlag av vår herre - klasse, kan du enkelt veve og andre påskeegg av perler. veving ordningen finner du i våre artikler i denne kategorien eller velg en kategori på produksjon av armbånd.

Prøv nye, kombinere det uventede og så gjøre det! Lykke til med arbeidet og lys ferie!

Bare for en bedre forståelse, tilbyr vi deg å se video mesterklasser nedenfor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 + = 10