Påske kort med sine egne hender

Påskekort med sine egne hender: hvordan å lage fine gaver til sine kjære

Påskeferie er ikke bare en feiring av kirkesamfunnet, men det er også en lys familieferie. I hver familie har sin egen veletablerte familietradisjoner og regler. Det er viktig å riktig feste og barn for å skape en påske atmosfære. Påskekort med hendene, laget sammen med dine barn, vil være en flott gave til besteforeldre eller andre nære slektninger.

Improvisert og helt grunnleggende materialer kan produsere en utrolig vakre og fargerike påske suvenirer og postkort.

Påskekort av papir med påskesymbol: hvordan å lage dine egne hender

Selvfølgelig ville ingen ikke være overraskende at det i de fleste kortene er vist påskeegg. Det er et ubestridelig faktum, fordi det er elegant multi-farget egg er den viktigste og udiskutabelt symbol på lyset i påsken. Her er noen enkle konfigurasjoner for produksjon av elegante postkort for påske hilsener og en master class.

Veldig enkel og veldig rask i industrien vil bli den neste versjonen av papiret hilsen. Å skape et påskekort, trenger du følgende materialer: en vakker og fargerik scrapbooking papir, papp, hvite eller flerfargede nyanser, PVA lim, skrivesaker papir kniv, satengbånd eller bånd til dekorasjon postkort.

Fargede eller hvite ark av papp kutte grunnlaget for din fremtid påskekort. Den resulterende rektangelet i halv fold. Kortet er klar for høsting. Nå definere størrelsen på påskeegg, som vil bli plassert på hjemmesiden til kortene dine og kutte bistanden pi saker kniv skrapbukingovoy av farget papir. Deretter skjærer en lys egg pinne til tittelsiden din påskekort. Legg små fargerike aksenter i form av satin bånd buer eller bånd. Ferdig! Nå kan du skrive en fin ønsker for sine kjære og kjære til dere.

Hvis du vet hvordan du skal brodere eller korssting, kan du lage en mer uvanlig variant av påskekort. På grunnlag av ark av papp, tegne et mønster av testiklene. Deretter velger du fargen du liker best broderi tråden og sy påske symbol på papp. Før dette kan gjøres tidligere små hull i en papplate. Denne lille trikset vil gi deg den mest enkle og raske arbeid på prosessen med broderi egg. Denne originale kortet er sikker på å bli verdsatt.

Detaljert master class på å lage påskekort med sine egne hender

Denne uvanlige postkort du kan gjøre sammen med barna. For barn, vil det være svært interessant og givende kreativitet og utvikle prosessen. For arbeid trenger du følgende materialer:

 • Papp blå;
 • Papp blå;
 • Farget papir (noen lyse nyanser);
 • saks,
 • lim;
 • Hvit gouache;
 • pensel;
 • blå markør.

Gå direkte til prosessen med produksjon av påskeegg-formet kort:

 1. Papp blå maling på den valgte malen stor oval.
 2. Farget papir kuttet i et stort antall små firkanter.
 3. Inne i den ovale kuttede blå papp lim fargede kvadrater i absolutt uorden.
 4. Nå kuttes ut konturen av egget.
 5. Deretter kuttet egget i fire deler (innvendig og utvendig). Lim de resulterende fragmenter i midten av et ark av papp blå, slik at det mellom delene var små intervaller.
 6. Den bredeste gap blå markøren sette inn en setning: "Kristus er oppstanden".
 7. Hvit gouache ta et par slag på en blå papp. Få en illusjon av våren himmel med skyer.

Det er en annen måte å gjøre påskekort i form av egg. Å jobbe trenger du:

 • Farget papp.
 • Hvitt og farget papir.
 • Dekorative blomster, perler, glitter, papir blonder.
 • Saks, lim.
 • hulling;
 • båndet;
 • Rød markør.

Fortsett med kortet produksjonsprosessen:

 1. Fra gul eller rosa cut papp mal for to identiske oval. Det samme ovale kutt fra hvitt papir.
 2. En av fargede ovaler dekorere med tverrgående striper av blonder papir.
 3. Limstripene på en symmetrisk måte ornamentale blomster eller perler.
 4. På eggehvite på papiret, skrive hilsener markør.
 5. Tre oval - dekorert, hvitt og farget nøytrale - folde sammen i øvre del av den brede egg slag slag hullet.
 6. Tre bånd gjennom hullet, knyt en sløyfe.

Påske kort med sine egne hender

Sammendrag: påskekort. Hvordan lage gratulasjonskort for påsken med sine hender, foto. Master klassen på påske postkort med sine egne hender.

Påsken er ikke bare en kirke, men også en familie ferie. Hver familie har sine egne påsketradisjoner. Og vel, hvis barna er aktivt involvert i forberedelsene til denne velsignede ferie. Et par uker før påske, mens du ikke har virvlet karusell pre-ferie trøbbel, begynner fiksing og triksing med barna påske håndverk. Hva slags håndverk du kan gjøre med barn i førskole og grunnskoleelever til påske? I våre tidligere artikler har vi allerede snakket om visse typer barnas håndverk påske

I denne delen forteller vi om en annen utbredt påske suvenirer som du kan gjøre sammen med barna. Det vil fokusere på produksjon av postkort til påske med hendene.

Påske kort med sine egne hender

Symbol på påske - Easter Egg. Det ble hans mest hyppig avbildet på påskekort. Her er noen alternativer for produksjon av kort for påsken med påskeegg.

For produksjon av denne enkle og samtidig, de spektakulære påske håndverk med barn du trenger papir for scrapbooking, farget eller hvit papp, lim, papir kniv og skjæring av bånd og blonder.

Hvis du vil vite hvordan du gjør denne påsken en souvenir med hendene, se på video-klipp lenke >9GT; 9GT; 9GT; (Venstre kolonne, topp, inskripsjon SE VIDEO). Videoer på engelsk, men alt er klart og uten ord. egg malen kan lastes ned her >9GT; 9GT; 9GT;

Kan være brodert på papp påskeegg med farget tråd. Pre fortsette i papp hull med en syl. Dette hack ser veldig originalt påske.

Lyse og festlig påskekort kan gjøres for hånd av tykk farget kartong og farget tape. Gjør håndverk til påske, selv et barn i førskolealder med litt hjelp fra en voksen.

Disse to kortene er laget for påsken på samme måte som den forrige, bortsett fra at i stedet for å bruke farget tape strimler av papir.

Easter egg, laget i teknikken av papir veving.

Gjør med barnet slik original påske håndverk med hendene og dekorere sin kortet ditt. Veving papir - tilgjengelig for små barn en slags kreativitet som utvikler motoriske ferdigheter og romlig tenkning samtidig. For detaljerte instruksjoner om å gjøre dette til barnas håndverk til påske cm. Link >9GT; 9GT; 9GT;

Postkort på påsken med sine egne hender dekorert med applikasjoner i form av påskeegg volum.

Gjør dette påskeegg fra papir under tvang selv til preschoolers. For å gjøre dette, forskjellige farger av papir klippe silhuetter av egg av samme størrelse.

Brett papiret i to, hver egg og brette dem i en stabel, nestet inne i hverandre. Fest midten klippet.

For å gjøre urt, legg en stripe av papir grønt gormoshkoy. Tegne og klippe ut den grove "zubchiki9quot; på et brettet papir, og deretter utvide papir og lim den på påskekort.

Link til mer detaljerte instruksjoner >9GT; 9GT; 9GT;

Noen flere bulk postkort i påsken med bildet av påskeegg.

Creative Park nettsiden til Canons tilbud om å lage tredimensjonale påskekort med hendene. Inne i egget Surprise kort påskeharen gjemt. Se ref. >9GT; 9GT; 9GT;

Last påskekort mal >9GT; 9GT; 9GT;

Last ned monteringsanvisning >9GT; 9GT; 9GT;

På Disney FamilyFun nettstedet kan du laste ned malen til påske postkort volum innenfor der du vil finne en søt påskekylling i egget. Se ref. >9GT; 9GT; 9GT;

Disse lyse, fargerike påskekort dekorert med vanlig pasta med stjerner. Hvis du vil lage et kort til påske kan brukes som maling malt pasta og pasta-Stars naturlige farge. Disse påskekort er enkle å lage, er de lett kunne gjøre et barn av senior førskolealder.

Påskeegg i bildet nedenfor er også dekorert med pasta av forskjellige former, farger malt forskjellige farger.

Original kort for påsken kan gjøres med barn i quilling teknikker. Kvilling - den art av produksjons plane eller volumetriske sammensetninger av tvunnet i spiral lang og smal papirstrimmel.

Veldig lett å gjøre med barna en vakker dekorasjon for påsken i kunsten papir veving.

Vakker påskekort du kan gjøre ferien i Scratch teknikk. Ordet "Scratch" kommer fra det franske gratter - skrape, skraper, så et annet navn for teknologi - skrape teknikk. For produksjon av dette kortet for påsken, må du voksstifter (blyanter) og en skarp gjenstand. For eksempel en tannpirker eller en eike (sigøyner nål).

Vakre påskeegg kan gjøres for hånd med papir blonder servietter. Denne påske håndverk preschoolers takle selv med litt hjelp fra en voksen. Disse påskeegg pynte kortet er passende for påsken med hendene.

Påske kort med sine egne hender

Med litt hjelp av en voksen til å lage et kort til påske vil være i stand til å selv et barn på 3-4 år. A4-ark av papir brettes i to slik at den nederste kant av det venstre fire centimeter, som deretter går også i motsatt retning. Bruk saks til å klippe det "travu9quot;. Vi pynter det. Fingers forlate avtrykk av gul maling, og etter det tørker, pririsovyvat markører nebb, bein, øyne og vinger. link >9GT; 9GT; 9GT;

Påske kort med sine egne hender

Denne originale påskekort laget ved hjelp av såkalte "bradsov9quot;. Bradsy representerer noe sånt som pigger eller knapper med en dekorativ cap og flat fot som består av to tenner. Tennene er laget av mykt metall, som gjør det lett å fikse på papir bradsy.

Med disse staver kan være laget av papp leker med bevegelige ledd - do syl hull i deler, sett nagling, er kant brettet og klar til å se med bevegelige hender, dukke eller en maskin med roterende hjul.

Her er et annet interessant påskekort pyntet med applikasjoner i form av luken kylling egg. Hvordan lage denne påskekort med hendene, prøv å gjette selv.

Veldig lett å produsere påskekort, noe som kan gjøres med en gruppe barn uten problemer. link >9GT; 9GT; 9GT;

Påske kort med sine egne hender. Postkort påske med hendene

Vi foreslår at du gjør et originalt volum på påskekort med kylling. For fremstillingen av produktet trenger: farget papir og papp, krøllete saks, konvolutt papir, lim, markører oransje. Detaljert master cm. På bildet. Spesiell oppmerksomhet vi ønsker å trekke ut hvordan du gjør nebbet av dama. For å gjøre det, må du ha en papirkonvolutt avskåret området og male det på begge sider av den oransje markør. Etter at lim nebbet på et postkort.

Souvenir påske med hendene

En annen av de tradisjonelle attributtene til ferie påsken - det er påske kurv, der er lagt fargede egg, små påske kaker og søtsaker. Her er noen alternativer for produksjon av kort med påske med sine egne hender dekorert med appliques i form av påsken kurver.

Denne tilleggskort for påsken kan gjøre selv den baby. Voksen assistent trekker påskekurv, og barnet vil gjøre flerfargede påskeegg med hjelp av fingeravtrykk fingre. Mestre denne påsken postkort morsom, rask og enkel, og resultatet er vakre.

Denne påskekort er dekorert med en kurv, laget i teknikken av papir veving. Se ref. >9GT; 9GT; 9GT;

Men hvis du bestemmer deg for å gjøre denne påsken souvenir med dine egne hender, anbefaler vi at du bruker instruksjonene for produksjon av kurver laget av papir fra et annet nettsted. See. Link her >9GT; 9GT; 9GT;

Shell pistasjenøtter, hvis male sine farger oppnås søte påskeegg. Henge dem på kortet, påske kurv kuttet ut av papir. Easter håndverk med hendene klar!

Her er et eksempel på en annen postkort med påskekurv.

Med eldre barn, kan du gjøre mer komplekse påske gaver - klumpete kort påsken med hendene.

Mal og instruksjoner bulk kort med påskeharen i en kurv (svart og hvit versjon) kan bli funnet på nettstedet http://www.matthewreinhart.com

Last ned postkort mal for disse to linker:

Maling postkortet, og deretter limes den i henhold til instruksjonene >9GT; 9GT; 9GT;

En annen sort-hvitt versjon av en bulk påskekort.

Last ned postkort mal her.

Maling postkortet, og deretter limes den i henhold til instruksjonene >9GT; 9GT; 9GT;

Se hva slags volum du kan lage påske kort med sine egne hender for ferie. Hvordan lage dette kortet til påske detaljer som vises på bildet.

Stedet for Creative Park Canons mulig å laste ned malen til påske postkort i form av en påske kurv med egg. Se ref. >9GT; 9GT; 9GT; Skriv gratulasjoner på eggene og legg dem i handlekurven.

På samme sted, kan du laste ned malen av en annen påske souvenir >9GT; 9GT; 9GT;

Barna håndverk til påske

Vi konkluderer vår gjennomgang artikkel om påsken postkort med bilde av påske Kors. Henvisning til kilden >9GT; 9GT; 9GT;

For å gjøre denne påsken souvenir, krysser kuttet ut av bygging papir. Nå male kanten av det på omkretsen av farget voks blyanter, som vist på bildet nedenfor. Linjene skal være "zhirnymi9quot;, ikke spare blyanter.

Etter det, bruke et kors på grunnlag av dine kort og "razmazhte9quot; fargede striper. Se hvordan det gjøres. Nederst i bildet.

I denne teknikken, gjorde en haug. Her er hva du bør få et resultat.

Du trenger bare å male et postkort akvarell.

Hvordan lage påskekort?

Hvordan lage dine egne hender påskekort?

For å gjøre påskekort trenger ganske mye, nemlig: papp, farget papir, saks, lim, maling, tusjer, fargestifter, alle typer knapper, blonder, blestyashki, og selvfølgelig: fantasi og begjær - uten dem ingenting skjer.

Påske kort du kan lage forskjellige former: i form av egg (oval), og firkantet, og rektangulære. For eksempel, klippe et rektangel av papp, brett den i to for å få et kort og pynte utsiden av stoffet ved hjelp av en utkant av farget papir, for eksempel for å gjøre applikasjon i form av en morsom egg og hold deg til dette kortet, får du noe sånt som dette:

Og disse mulighetene havet, viktigst, for å vise sin kreativitet 🙂

Vi gjør vakker postkort egne hender påske.

Dette vil kreve følgende:

Vi begynner å få et postkort.

Det første vi gjør svingen akvarell papir, bøye i to deler, en master brikke. Neste, ta akvarell papir, gjelder for hennes delikat dyrokolny kanten av et gjerde. Ved lim snøre til netting dyrokolnomu kant, og til slutt - den motsatte side skrap papir.

Etter det, vil du trenger dvuhtsvtny blonder og knapper. Knyttede blonder med en hånd på knappene på baugen og den andre limt til blonder. Skrap papir er limt til den grønne papir, akvarell stykke.

Skrap papir kutte ut figurer i form av egg, gjelder selv farget papir, også kuttet i form av et egg, skjønte hun kuttet kanten. En farge papir i form av et egg med lim for å feste kortet. Egg skrap av papir limt til monotont volumet av bilaterale klebe kvadrater.

På slutten av et postkort kan du dekorere til din smak. Ledig plass, for eksempel dekorere kutting av grener. Lim på et postkort inskripsjon, for å være på egget ut av skrap papir.

Så mange fantastiske ideer for å lage kort for en god påske! Jeg foreslå noen alternativer påskekort.

Påske kort i møter teknologi.

Det er slik en uvanlig kort for pasienten herrer så på sidene av Internett.

For å utføre et slikt kort må pappbasert illustrasjon med påske-tema, bølgepapp.

 1. På grunnlag av sentrum av den innlimte bildet.
 2. Kantene på kortet skimte zhatoy papir innen faget gjærings - liten (0,5 til 1 cm), den samme størrelse av de kuttede kvadrater zhatoy papir viklet på en kamp og vinkelrett på bære lim (lim er påført tidligere).

Jeg tror at for å møte med barnet ditt kan være stedet for de vender bare små biter av papir til å rulle inn baller (men ikke stramt) og holde seg til underlaget. Det vil si, første vi legger lim på den ønskede delen av kortet, og deretter strø med den medfølgende baller.

Påskekort med elementer kvilinga.

For søt kort, i produksjon av der man kan uttrykke sin fantasi.

På innsiden lim kan være noe mønster (kaker, kyllinger, påskeegg, templer.) Eller verselinjer av lys ferie - og lim på begge sider sammen. Du kan gjøre alt det samme, men at kortet ble åpnet. I dette tilfellet, må du være på innsiden av en tegning eller inskripsjon lim forsiktig og legge til en etikett (som vil bli sett bare når du svinger) - Med god påske, eller Jesus er oppstått.

Flere valg postkort.

Snart kommer den etterlengtede og mest høytidelige ferie i året for alle de ortodokse mennesker - påske. På denne dagen, ønsker å ta sine kjære hyggelige hilsener. For å gjøre dette, må du lage en vakker påskekort med hendene.

Til dette trenger vi: papp, saks, farget papir, linjal, tipser, preget papir, lim.

må først skjæres på teksturert papiremne 15 * 15 * 3 og 7 og stable dem opp, som vist i figur

også kuttet blank 7 * 7 av folie og brette ned risunku- dette er tempel kuppel

Her klar vår vakre hilsen påskekort.

du kan gjøre eKort, som deretter må enten skrevet ut hvis det er en fargeskriver eller sende e-post eller MMS-melding fra en telefon.

For industri, kan du bruke standard Microsoft Office Publisher redaktør bilder. Først må du velge en bakgrunn, sette inn et bilde som tilsvarer påske tema, og skrive en hilsen.

Alternativer kort for påsken - et stort sett. Her er bare en liten del av alt som kan gjøres:

Du kan lage et kort i form av en kurv, men på papiret egg skrive hilsener og satt i kurven.

Og flerfargede påskeegg kan gjøres fra skallet av pistasjenøtter, papirkurv for å klippe og lime skallet av nøtter, og deretter male. Dette kortet kan gjøres med barnet.

Mer kan gjøres her slik gloret av papir kort for scrapbooking, farget kartong (eller hvit), så vel som flekker av stoff og bånd.

Jeg foreslår å lage påskekort i scrapbooking teknikken med sine egne hender:

For påskekort, trenger vi:

Skjær stykket 16x12 cm

ta volumet, dobbeltsidig tape, og klebing til arbeidsstykket

willow tegnet på bildet lim papir buketter

Skjær kylling og kylling med en kopp

Lim deler for å omgi tape

Her er vår lagvis preform

Vi gjør punsj blomster

Lim og dekorere hver blomst perle.

Lim etiketten og kortet er klar 🙂

Postkort kan gjøres som vanlig rektangulær form, og i form av et egg eller tsyplenka.Ochen vakre postkort laget i quilling teknikker.

Disse er ikke komplisert, Kort til påske, du kan gjøre med barnet ditt. Slikt kan broderes med en nål og tråd, langs konturen av en blyant

For dette kortet må vi kutte ut i form av egg, mange fargede sirkler

gjøre Påskekort for ferie i form av en kylling i egget.

For slike kort trenger: wire farge papir, farge du liker, plast øyne, tråd, lim og saks. Se en video tutorial hvordan å lage et kort til påske og vi gir din kjære!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

95 − 92 =