partisjons blokker

Montering av skillevegger blokker

Sett pazogrebnevye partisjoner kan eier, fordi den ikke krever spesielle ferdigheter og kunnskap. Materialet er svært enkel å bruke, ikke krever forsiktig forbehandling, installasjonen tar noen timer. Gipsplater, hvorav veggene er reist og har en rekke fordeler, og derfor i økende grad brukt i private konstruksjon.

cam styrene brukes ofte: hva er det? Dette materialet er et monolittisk rektangulær plate av gips blandet med forskjellige tilsetningsmidler. plate funksjoner er langsgående spor og rygger (riller) på ledd, som gir ytterligere styrke til den ferdige struktur. Tilkobling av elementene er utført ved hjelp av et klebemiddel.

partisjoner GWP

Egenskaper av gips skilleplatene:

 • Ikke-toksisk materiale;
 • høy temperaturbestandighet;
 • luktfri;
 • motstandsdyktig mot råte og insekts aktivitet;
 • har høy lydabsorpsjon;
 • Vanndampgjennomtrengeligheten;
 • lett håndteres snekring verktøy.

For områder hvor økt fuktighet tilgjengelig fukt GWP forskjellig fra konvensjonelle lys grønn farge. I deres fremstilling til de naturlig gips blandede hydrofobe additiver, helt ufarlig for mennesker.

Installasjon av skillevegger av gips skilleplatene

Hoved spesifikasjoner:

 • standard størrelse - 667h500h80 mm;
 • vekt hul plate - 22 kg, solid - 28 kg;
 • Densitet - 1030 kg / m³;
 • trykkstyrke - 5,0 MPa;
 • Bøyestyrken - 2,4 MPa;
 • høy brannmotstand.

Fordeler med partisjonsblokker

Partisjoner av en GWP går på prinsippet om design, så en dag en person kan installere ca 30 m². Selv uten erfaring til å forstå prosessen er ikke vanskelig nok å lese instruksjonene og se bildene. Det viktigste - å utføre oppsettet for partisjonen på riktig måte. Fordelene ved materialet er som følger:

 • under montering av skillevegger av gipsskilleplater er ingen våte prosesser, tapetsering kan utføres umiddelbart etter installering;
 • med en liten tykkelse av en skillevegg kjennetegnes ved god styrke og isolasjon;
 • på grunn av fraværet av hulrom i forbindelsesknuter og hull i krysset til hovedveggen er forbedret lydisolasjon i rommet;
 • som tilveiebringer forbindelser GWP eliminerer forekomsten av sprekker og deformasjoner;
 • Materialet kan ikke bare tapetsere, men også maling, mur flis, belagt dekorative gips.

skillevegger Installasjon Technology

Til 1 m eneste ledeplater er pålagt 5,5 og 1,5 kg av et spesielt lim. Før arbeidet starter, bør materialet bli satt i rommet og oppbevares i minst 4 timer. Temperaturen inne i rommet bør ikke være under + 5 ° C.

 • kork pakning;
 • bygningsnivå;
 • markør og målebånd;
 • kapasitet for lim og vann;
 • bore med padle;
 • sparkel;
 • gummihammer;
 • stifter fra galvanisert stål;
 • skruer og plugger anker.

Nødvendig verktøy

Start med en ren overflate av krysset struktur. Peeling bakgrunn og trim for å fjerne, til store humper glatte sementmørtel eller fugemasse. Dersom veggen er flat maling (gips) holdes fast nok til å fjerne smuss og støv. På samme måte fremstille gulvet. Deretter blir gulvet gjennomført ved å merke skillevegg, markere steder av åpningene. Med hjelp av nivået merking linjen er overført til tak og vegger.

Forbered klebemiddel: vann i beholderen er tømt, hell den tørre oppløsningen, omrørt og tillatt å brygge dysen 3 minutter. De andeler for den blanding som er angitt på emballasjen. Forskjellige produsenter kan variere, så du bør lese bruksanvisningen nøye. Ved å merke påført klebestrimmelen er påført og korken liner. Når limet grabs, kan du montere den første raden i styrene.

Lim for gips skilleplatene

Foringen blir påført på klebemiddellaget, og deretter kutte møne på langsiden av den første plate, og sett nedover denne side. Dub GWP nivå promazyvayut klebe innsving og en andre monteringsplate. Hver brikke skal kontrolleres nivå, å korrigere en gummihammer. For den andre raden i den første platen er saget i to for å bevege de vertikale sømmene. For tilkopling av partisjoner av gipsskillepaneler med en bærevegg i koblingsbrakettsettet. En ende av braketten er festet med skruer til platen, å plassere den i et horisontalt spor, den andre forankrings pluggene festet til veggen. Trinn av inventar - 2 plater.

Når åpningene har også sine egne nyanser. Dersom åpningen er plassert over bare en rad av plater, og bredden på ikke mer enn 80 cm, satt til midlertidig backup klebemiddel tørker i tilstrekkelig grad. I større bredde som kreves for å være en genser montering: en trebjelke eller metallkanal som svarer seksjon.

Den øvre kant av den siste raden av GWP zapilivajut i en vinkel for å unngå dannelse av hulrom i skjøtene fylt.

En sekvens av skilleplater monteringsplater GWP

Avstanden fra taket til den kant av platen bør være 1-3 cm. Etter å ha satt det siste elementet av gapet mellom skilleveggen og taket lagt inn i eller fylles med en blanding av gips, limbånd. I denne installasjon av skillevegger av gips skillevegg blokken er betraktet å være fullført. Montert på slike vegger av hyller, skap, speil og andre elementer må utføres med tanke på belastningen gitt. Til 30 kg / cm festene operere med ankerplast plugger, med høyere verdier ved hjelp av galvaniserte bolter som strekker seg gjennom hele tykkelsen av platen.

Ved ombygging en leilighet partisjoner av en GWP er den mest effektive løsningen. I tillegg til regulering av plass, skaper de ytterligere lyd- og varmeisolasjon, noe som sparer materialer. Men den viktigste fordelen er fortsatt anses å være enkel å installere, fordi spesialisttjenester svært kostbart. Hvis du følger instruksjonene nøyaktig, effektivt og nøyaktig utføre hvert trinn, vil partisjonen ikke verre enn at profesjonelle utbyggere.

En enkel måte å montere ledeplater pazogrebnevyh

Produsenter av byggematerialer er stadig hjelp av innovative teknologier for å forbedre kvaliteten og øke hastigheten på reparasjoner. I tillegg er det viktig å minimere kostnadene og kompleksiteten i byggeprosessen. For reguleringsplan plass med minst vanskeligheter, kan du bruke delingen av gipsskillebord. De er et godt alternativ til gipsvegg og gir en flat og stabil konstruksjon.

Typer av gips skillebord og deres fordeler

Cam brett skiller seg fra andre lignende materialer i nærvær av forbindelser av endene av "not og fjær". Denne funksjonen gjør det mulig å forbinde de tilstøtende elementer ved å gi overflaten glatthet og styrke av skilleveggen.

Det finnes to typer av gipsskillepanelene: gips og silikat. Hver type har sine egne fordeler og ulemper som bør vurderes når du bygger vegger.

For fremstilling av gipsbyggeblokker som brukes gips og spesielle myknere. Dette materialet adskiller seg fordelaktig fra andre og tillater produksjon av gips skilleplater kvalitativ septum. De kan enten være standard eller fuktighetsbestandig (grønn) og egnet for bruk i lokaler med noen grad av fuktighet.

De viktigste fordelene med gipsplater er: miljøvennlighet, høy brannresistens, god isolasjon. Det er også mulig å anvende hule blokker, for derved å redusere vekten av konstruksjonen. Deres eneste ulempen - det er problemer med å henge hyller og andre tilleggselementer. Men fyldige enheter kan tåle nesten enhver belastning, noe som skiller dem fra og med gips partisjoner.

Den største fordelen med en partisjon av gipsskillebord - enkel etterbehandling. Plaste en overflate, eventuelt bare primet. Etter det kan det males eller tapetseres.

For fremstilling av silikaplater ved anvendelse av vann, kalk og silikasand. Det resulterende materialet har en høy styrke (sammenlignet med gips) og fuktighetsresistens. Samtidig er de "ikke redd" for brann og absorbere lyd godt.

Installasjonsinstruksjoner partisjoner

Prosessen med montering av vegg kan betraktes på et eksempel på bruk av gipsblokker. Dette materialet er en av de mest ettertraktede i eventuelle reparasjoner og er ideell for bygging av innvendige skillevegger. Installasjonen skal gjøres etter fullføring av justeringen av gulvflaten. Bruk de beste materialer kjente produsenter. For eksempel har selskapet Knauf. Dette vil unngå ubehagelige overraskelser og problemer.

For å installere partisjoner av gipsskillebord trenger å kjøpe en rekke komponenter og nødvendige verktøy:

 • skive av puss;
 • monteringstapen;
 • kitt pakning;
 • pakninger (egnet fra den behandlede filt eller kork);
 • drill;
 • mikser;
 • baufil;
 • nivå;
 • generelt;
 • gummihammer;
 • rulett;
 • markør eller blyant;
 • tape eller hyssing;
 • slikkepott;
 • kiler.

Når avgjort kjøp av materialer problemer, kan du begynne å utføre grunnleggende innstillingselementer. montering ordningen vil være som følger:

 • oppsett;
 • rensing fra alle slammet i tilknytning til de fremtidige Skott;
 • kontaktflaten på brett installasjonsstedet (brukt Fyugenfyuller kitt);
 • installering av den første serie av gips skilleplater;
 • stabling den andre raden;
 • den siste raden av installasjonen (platekant må avfases);
 • skjøting;
 • behandling.

Ved første øyekast er alt enkelt: partisjonen av gips skilleplater kommer til konstruktøren, og det er ikke noe problem. Men det er noen nyanser som må tas i betraktning.

For det første, ikke mindre enn en dag før installasjonen, må du angi blokkene inn i rommet. Dette er for å sikre at materialet er "brukt", er det for å ta den rette fuktighet og temperatur. Sekund, stablingsspor gjort opp. Sporene er fylt med kitt senere. Før du legger den andre raden må du så den første platen i to deler. Det er nødvendig å plassere de vertikale skjøter forskjøvet og gi mekanisk styrke av konstruksjonen. Viktig: bredden av ledd horisontalt og vertikalt må være lik!

Når installasjonen er ferdig skillevegger, er gips skillepanelene primet overflate er nødvendig. Dette vil sikre adhesjon av det dekorative laget, og unngå forekomsten av overflatedefekter. Til pynt kan du bruke alle typer tapeter, og maling. Det viktigste - å velge en favoritt ornament eller skygge og forsiktig satt på partisjonen.

Her er noen tips som hjelper deg utføre installeringen av veggene i de mest høy kvalitet:

 1. "Mange kilder til informasjon finnes at partisjonen av platene kan installeres på en dag. Dette er feil. Det er best å gi et første lag "slå" en dag, og deretter fortsette å jobbe. " Zoe, noe som gjør reparasjoner på sine hender.
 2. "Selv om det er sagt at arbeide med gipspartisjons blokkene, lages praktisk talt fri for smuss og støv, men det er ikke så. Saging plater behandle ganske støvete, så du bør være forberedt på konstant rengjøring. " Oleg, nybegynner reparatør.
 3. "Nok nytt materiale for vårt marked, men populære. Jeg likte ikke bare den jevne overflaten, men også enkel installasjon. Bare de ferdige veggen hengende hyller og en TV, men sakene ikke er løst, "Dmitry, renovere hytta.

Ved første øyekast skillevegger av gips partisjonsblokker - ideell veggkonstruksjon og plass soneinndeling. Men, og dette stoffet må ha sine ulemper. Vil ikke hindre informasjon om hvordan du kan løse problemer som oppstår under installasjon og drift. Del med oss ​​dine erfaringer!

Skillevegger av gipsskilleplater: fordel, typer av montering av sine egne hender

Faktisk cam brett - en slags blokker, som er forbundet med hverandre gjennom sporet og tenon - startet i fabrikken, de tillater deg å sette noen plater i en helt flat vegg (septum) med en glatt overflate, som i stor grad forenkler etterbehandling overflaten . Dette er den største fordelen med gips skillebord, men ikke mindre viktig fordel med denne byggemateriale er den enkle installasjonen. Alt dette vil snakke i denne artikkelen, som sammen med området stroisovety.org vi vil snakke om fordeler og ulemper som har skillevegger av gipsskillebord, varianter av dette materialet og, selvfølgelig, vil vi betale litt oppmerksomhet til teknologien for sin installasjon.

Innvendige vegger av gipsskillebord bilde

Skillevegger av gips skillevegg plater: fordeler og ulemper

Som nevnt ovenfor, er den viktigste fordelen med gipsskilleplater for oppdeling er deres lett montering og ideelt sett glatt overflate, noe som krever et minimum av etterbehandling. Men i tillegg til hovedfordelene ved de indre vegger av gipsskillebord har en rekke andre fordeler.

 1. Den høye graden av støy og varmeisolasjon, noe som oppnås ved hjelp av en spesiell indre struktur av materialet.
 2. Lav vekt, noe som i stor grad forenkler installasjon av materialet og produksjonen av innvendige skillevegger.
 3. Den høye grad av brann - materialet fra hvilket gjorde cam plater, er det absolutt ikke-brennbart.
 4. Og det siste som bør nevnes er at partisjonen veggplatene kan bære en ganske stor belastning - for dem og TV kan henges, og hyller, og generelt noe. Of course, innenfor rimelighetens grenser - å innrømme vektklasse spesifisert av produsenten.

Oppføring av delingen av gipsskillebord bilde

Hver rekke av gips skilleplater som er i stand til å motstå en belastning, og det er av denne grunn at det neste trinnet i studiet av konstruksjonsmaterialet skal analysere deres ulike slag.

skillevegger Montering av gipsskilleplater: variasjonen av materialet

Praktisk talt alle cam plater dannet i dag for skillevegger kan kategoriseres i to måter - materialet som de er laget av, så vel som den indre struktur. La oss undersøke disse punktene i mer detalj.

 1. Materialet bygningsmateriale av denne type kan deles inn i to typer - en gips og silikat brett med not og fjær. De vanligste er gipsplatene - vegger av gips gips skillepanelene kan kalles universell, og deres anvendelse har praktisk talt ingen begrensninger. Hvis vi snakker om silikat plater som er laget av kvarts sand og kalk, er deres viktigste fordel en meget høy styrke - sammen med at de har en stor vekt, noe som henholdsvis øke vekten av arbeidet med dem. Generelt, i alle sine egenskaper, i tillegg til de vekt plater av denne typen er mye større enn deres motstykker gips. Vi kan si enda flere - nemlig silikat brett med not og fjær på grunn av sin høye motstand mot fuktighet kan brukes selv i områder med høy fuktighet.

Arrangement av skillevegger av gipsskillebord bildet

Det er et annet kriterium som kan klassifisere cam styrene for partisjonering - det er deres grad av vanntetthet. Dette punktet er knyttet utelukkende gipsmateriale - som gipsplater, kan de være konvensjonelle og fuktighetsbestandig. Valget mellom den ene og den annen type materiale som er åpenbare - i områder med høy fuktighet er bedre å velge fuktighetsbestandig materiale.

Helt glemt. Materiale av denne typen kan ha ulike dimensjoner. Hvis tykkelsen er nesten alltid standard (80 eller 100 mm), kan de lineære dimensjoner være forskjellig og avhenger først og fremst, fra produsenten. For eksempel produserer Forman firma kam styrer størrelsen 600 mm til 300 mm, og lignende produkter har Knauf produksjons dimensjoner 667mm til 500mm.

Partisjoner fra gipsplater pazogrebnevyh bilde

Skillevegger av gipsskillebord med hendene: installasjon og dets funksjoner

Av og store, installasjon av gipsskjermvegger laget enkle nok til å gjennomføre det på hendene. Selvfølgelig, det er spissfindigheter, men generelt er det gjort mye enklere enn å gjøre det samme gips. Hvis vi betrakter anordningen av skillevegger av gips partisjons blokker i detalj, kan fremgangsmåten representeres ved den følgende sekvens av verk.

 1. Installere første rad. Finesse er den standard karakteristiske for monteringsblokken av et hvilket som helst materiale. For det første er dette nivået - behovet for å overholde både horisonten og vertikalen. For det andre er platene satt opp kam (Jeg minner til de som aldri har jobbet med denne type materiale). For det tredje er limet som etablerte den type plate - her er det to alternativer, valget mellom dem avhenger av type plate. Hvis vi snakker om gips partisjonsblokker, da deres installasjon ved hjelp av lim eller "Fugenfyuller" eller "Perlfiks". Å installere silikat styrene vil passe enhver lim brukes til legging av fliser - alternativt kan man vurdere bruk av en standardløsning for murvegger. For det fjerde feste pazogrebnevyh partisjonene til eksisterende vegger utføres ved hjelp av U-formet brakett som brukes for montering av gips profiler.

Installasjon av partisjon av gips skillebord bilde

Skillevegger av gipsskillebord bilde

I prinsippet er det hele installasjonen skillevegg av gipsskillebord. Som du kan se, er det ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast - du gjør det riktig, for å overvåke nivået og installasjonen nivå, vil problemene med dette materialet aldri skje.

I konklusjonen, noen ord om emner behandling, uten noe som det ikke kan gjøre installasjonen delingen av gipsskillebord. Ikke noe spesielt her er ikke - klar partisjon kan være kitt, så bare tapetsere eller male, trim fliser og andre moderne materialer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

95 − 89 =