Parootparivatel kraftig og billig

Steamers: vurderinger og anmeldelser

En slik enhet, som en dampbåt, dukket opp på markedet for husholdningsapparater er relativt fersk. Men i løpet av den tiden han klarte å vinne anerkjennelse av forbrukerne. Denne anordning er karakterisert ved allsidighet. Han er i stand til ikke bare å stryke klær, men også desinfiseres klut, for å utlede flekker.

Steamers, hvis vurdering er basert på en forbrukerundersøkelse, nå i etterspørsel og uerstattelig. Flere og flere av våre landsmenn gevinst representerte en enhet for hjemmebruk. Velg riktig dampbåt anmeldelser hjelp av eksperter og forbrukere.

Veldig populært i dag nyte et utvalg av dampskip. Vurdering av disse instrumentene for å vurdere hvilke av dem er virkelig høy kvalitet og etterspurt. Alle dampskip på markedet i dag er laget med den nyeste teknologien. De er i stand til å betydelig øke hastigheten på prosessen med stryking. Praktisk talt alle typer stoff vil kunne i løpet av minutter å fikse.

Otparivatel utfører eksponering på stoffet med vanndamp. Derfor er den utførelsesform av anordningen består av en vannbeholder. Det blir veldig varmt. Ved å nå kokepunktet for vanndampen slippes, som trer inn i den flate form dysen. Med hjelp av behandlede tekstiler.

Et sterkt trykk, noe som skaper anordningen virker på fiberduken. De er noe svekket. Dette gjør det mulig å glatte overflaten lett. Dessuten fjerner denne anordning lukt og flekker fra tøy. Derfor er en slik anordning gradvis å erstatte konvensjonelle jern.

I dag i salg er noen varianter av slike apparater. Det er håndholdt, gulv og vertikale dampskip for klær. Vurdering av disse anordninger som er bygget i henhold til en gruppe representert ved utstyret.

Vertikale dampskip har små dimensjoner. Imidlertid er høy nok til å håndtere høy kvalitet stoff kapasiteten. Slike enheter er aktivt brukt både på jobb og hjemme. For sitt arbeid krever ikke -brett.

Hånd dampbåt egnet for folk som reiser ofte. En slik enhet kan ta en forretningsreise. Den har den minste fotavtrykket Garment Steamer. Imidlertid er varigheten av strykeprosessen i slike anordninger begrenset. Vanligvis er det ikke overstiger 15 minutter.

Gulv dampskip med høy produktivitet. De kan ikke ta med deg når du reiser, men denne enheten er egnet for kontinuerlig drift. Hvis du trenger å stryke en stor mengde av lin eller klær, vil denne versjonen av enheten bli foretrukket. Den kan operere kontinuerlig i 2,5 timer.

Hva du skal se etter når du velger?

Preget av et bestemt sett av kvaliteter plagg dampbåt. Rangeringen av slikt utstyr er viktig å vurdere når du velger, men du bør ta hensyn til den angitte funksjonen. For hver forbruker er viktig eller at kvaliteten levert av husholdningsapparater.

Det første du må ta hensyn til kapasiteten på enheten. Til boligformål vil være nok 1,3-1,7 kW. Denne prisen påvirker hastigheten på stryking. Det er også viktig å ta hensyn til volumet av vanntanken. Hvis det er for lite, kan bruk være ubehagelig.

et spesielt filter for det vann som er oppgitt i de dyre-modeller. Dette vil tillate at enheten til å fylle på vanlig rennende vann. renere er ikke gitt på billigere modeller.

Selv billig rekke enheter varierer allsidighet. Men kvaliteten av overflaten av den keramiske eller metall er bare dyre-modeller.

Studerer vurdering Garment Steamer, smøre hvert å velge en anstendig enhet. Eksperter hevder at å kjøpe slike apparater trenger bare å ha pålitelige produsenter. Den har en høy pris, men dens effektivitet og holdbarhet vil være mye høyere.

Blant vertikale Garment Steamer bly enheter som Endever Odyssey Q-360, Polaris PGS 1708VA. På etterspørsel blant kundene de er omtrent på linje med manuell varianter enheter. I denne kategorien er allokert steamers Phillips GC330 / 4, Scarlett SC-SB23201. Dette er en ganske høy kvalitet enheter.

Den mest populære blant forbrukerne i dag er gulv dampskip. Det er effektive, pålitelige enheter. Den beste i denne gruppen anerkjent modell Kitfort KT-901, Phillips GC660 / 05, Tefal IS8380, Grand Master GM-Q5. For å se hvilke av disse som er mest populære Garment Steamer, bør det vurderes deres rangering i stigende rekkefølge. For denne 7 beste modellene vil bli vurdert.

Rating Vertikal Garment Steamer ledet av modeller som Endever Odyssey Q-360, Polaris PGS 1708VA. De er i høy etterspørsel blant kundene. Den første av dem er rangert som syvende i den samlede rangeringen Garment Steamer.

Det er en allsidig enhet som gir stryke klær i en vertikal stilling. Bruke det som en følsom prosess damp og tilstrekkelig grove tekstiler. av kontinuerlig drift når 1 time 20 minutter. Enheten varmer opp raskt. Tilgjengelig det er noen tips for forskjellige moduser stryking. Dermed er det mulig å håndtere selv små, vanskelige å klær varer (krage, mansjetter, lommer). Prisen på enheten varierer fra 3,5 til 5500. Gni.

Ulempene ved modellen inkluderer også lang slange. Han kan bøye. Materialene fra hvilken anordningen er fremsatt, ikke er av høy kvalitet. Ifølge eksperter, ikke deklarert kapasitet ikke svarer til den virkelige indikator.

Håndholdte dampskip for klær, en vurdering som førte Phillips GC330 / 4, Scarlett SC-SB23201, som kreves av forbrukerne. Denne miniatyr enheter som er av god kvalitet. Modellen fra selskapet Phillips tar sjette plass i den samlede rangeringen Garment Steamer.

Modell GC330 / 4 har, i sin elektrisk struktur. Det gir automatisk mating av damp. Settet har også en børste med fibre for gensere, frakker og så videre. E. Anordningen effekt er 1 kW. Kostnadsmodellen - 4,4-6,5 tusen rubler ..

Denne miniatyr enheten er praktisk, vekten av som ikke overstiger 700, varmer han opp raskt. Bruken er mulig å gjøre uten strykebrettet. Medlemmer bemerkes at en svært liten beholder med vann. Også, avkjøles enheten ned etter en lang tid av.

Femteplass samlede rangeringen tar Garment Steamer Modell Polaris PGS 1708VA. Denne enheten er en vertikal type arbeid. Dette dampbåt perfekt desinfiserer stoff. Slå den er regulert. Uten vannpåfyllingsanordning arbeider i ca 40 minutter. Inkludert er noen tips for ulike typer vev. enhetskostnaden er 3,5 til 5000. gni.

Vurderer vurdering Garment Steamer, bør det bemerkes at den nåværende modellen har mange fordeler. Hvis vannet i reservoaret er over, vil enheten automatisk stengt ned. Den har en behagelig håndtak. Også hurtigruten ikke tar opp mye plass.

Blant manglene modell bør bemerkes utilstrekkelig forseggjort form av den indre beholder. Fordi det er vanskelig å pumpe ut vann. Steam kvalitet vil være lavere enn for andre modeller med en kapasitet på 1,7 kW. Også inkludert kommer litt for termovarezhka.

I rangeringen av de beste håndholdte Garment Steamer inkluderer modell Scarlett SC-SB23201. Det er egnet for folk som er ofte på forretningsreiser eller reiser. I den samlede rangeringen, tar denne modellen fjerde plass.

Det er en allsidig enhet som vil behandle damp tekstiler, tepper, gardiner og andre produkter. Dets volum av vanntanken anses tilstrekkelig for denne type utstyr (100 ml). Settet inneholder noen råd. Oppvarming skjer raskt nok. Enheten kan operere i en horisontal og vertikal modus. Kostnaden for denne modellen er 1,6-2,7 tusen. Gni.

Dette budsjettet, praktisk modell. Den har en høy prosesseffektivitet. Tilstedeværelsen Lampen gir komfort. Imidlertid er en slik enhet ikke er i stand til fullt ut å håndtere store gjenstander. Den er utformet hovedsakelig for lette tekstiler.

Etter å ha vurdert rating manuell Garment Steamer og vertikale modeller, skal vi si noen ord om utendørs varianter. Ifølge brukerne, er dette den mest høy kvalitet, effektive apparater. I den samlede rangeringen, gulv dampskip okkupere de tre første plassene. Dette skyldes den høye kvaliteten på instrumentet.

På tredje plass er modellen Tefal IS8380. Det gir 5 modi damp. Anordningen kan effektivt håndtere både tynne og tette materialer. Steamer har komplett pute for rengjøring klær. Han er flink til å behandle rynker, dannelsen av skytespill på buksene. Etter fullførelse av stripping på klær ingen fuktig spor.

Ulempene ved modellen inkluderer den høye prisen - 13-17 tusen rubler .. Slange noen ganger bøyer. Dette er til tross for at lengden er svært liten. Ved transport av vann fra reservoaret enheten kan kastes ut.

Andreplassen innehar også gulvet dampbåt. Rangering av de beste modellen vil være ufullstendig uten en modell som Phillips GC660 / 05. At hun ble tildelt andreplassen i avstemninger forbrukerne. Dette dampbåt har en rommelig reservoar for vann. Strømmen når 1,8 kW. Inkluderer pakking, til pute rengjøre klær og vernehansker. Det er tre moduser av damp. enhetskostnaden er ca 10-12 tusen. gni.

Ledningen for å koble til nettverket lenge nok. Den har til oppgave å automatisk vikling. Instrumentet opererer nesten lydløst. Beholderen tillates å helle vann fra en konvensjonell springen. Det er praktisk å bruke enheten.

Kjøpere hevder at presentert utilstrekkelig kvalitet damperen fjerner smuss. Steam ikke svarer til produsentens indikator. Et håndtak på vannet kan strømme. Inner kondensasjonsprodukter dråper.

På toppen av listen over de mest populære modellene er også opptatt gulv dampskip. Rangering representert instrumenter ført Grand Master GM-Q5. Kapasiteten er 1950 watt. Kontinuerlig driftstid - ca 50 minutter. Når klær aktiv prosessdamp ansamling av vanndråper på materialet under behandling. Kostnaden for denne damperen er ca 10 tusen. Gni.

Utformingen par intensitetsregulator er tilveiebrakt, som kan være glatt roteres. Denne anordning er god på rengjøringsfunksjon selv under vanskelige forurensninger. Settet kommer mange flere verktøy og tilbehør. De lar deg gjøre noen modus stripping effektiv og behagelig som mulig.

Ulempen er bare fraværet av en automatisk ledningskveiler skal tilskrives. Dette er uten tvil den beste dampbåt, som ofte blir innenlandske kjøpere.

Etter å ha vurdert hva som dampskip, ranking disse instrumentene, alle kan velge det beste alternativet for seg selv. Presentert i dag på salg av variasjonen representert ved husholdningsapparater kan tilfredsstille behovene til nesten enhver kunde.

Parootparivatel kraftig og billig

Håndverk med hendene improvisert hjemme - Rukodelnik.Su

Encyclopedia of strikking og symaskiner, for hånd strikkepinner og kroker, og hjem sy. Mesterklasser, instrukser, bilder og video.

Velge den beste av året dampbåt

I dagens utgave av den analytiske artikkel "Rukodelnika" vil hjelpe deg å bestemme dampbåten merkevare, vil vise deg alle fordeler og ulemper med forskjellige merker, grundig forteller om alle nyansene for å bruke denne mirakel av teknologi. La oss gå!

Hvorfor flyter bedre enn jern

I livet til den moderne borger, er business person ofte ikke nok tid. Familie, arbeid, relasjoner ikke la en eneste ekstra minutt, og noen ganger flykte fra kjas og kjæledyr sengetøy eller klær virksomheten rett og slett ikke mulig. Det er for disse situasjonene ble oppfunnet plagg dampbåt - kraftig, men på samme tid, bærbart verktøy for omsorg for klær.

 • Det tar ikke opp mye plass;
 • det trenger ikke å legge ut som et strykebrett;
 • vente for oppvarming, for eksempel jern.
 1. Stryking takle mye bedre strykejern. Etter å ha arbeidet med apparatet på klær forblir ikke den minste av bretter eller folder;
 2. Utmerket otglazhivayutsya intrikate detaljer som volanger, grei sted med ornamenter av rhinestones eller paytok. På samme tid - nesten umiddelbart, at det er umulig på vanlig stryking jern;
 3. Selv pilene på bukser - ikke lenger et problem, hvis det er en spesiell tilknytning til deres naglazhivaniya;
 4. Etter dampbåten på klær er garantert ikke vises skinnende plass (skjer så ofte når du stryker). Tvert imot, selv en ganske velbrukte ting få et friskt nytt utseende;
 5. Dampen dreper alle virus, mikrober, som tilfeldigvis falt på klær, samt parasitter som støvmidd.

Hvor kan man kjøpe: den største i territoriet til den russiske kjedene husholdningsapparater - Technosila, M. Video, MediaMarkt.

[AdmitadGoods img_size = 'element-img-miniatyr-små' img_pos = 'img-pull-venstre' txt_align = 'CPA-tekst-til venstre' id = '2711']

[AdmitadGoods img_size = 'element-img-miniatyr-små' img_pos = 'img-pull-venstre' txt_align = 'CPA-tekst-til venstre' id = '2705']

Den enkleste og billigste er å finne på Aliekspresse (lenke).

Hvordan velge et plagg dampbåt

Først av alt, må du forstå hva slags damperen er mer passende for deg personlig. Prøv å bruke følgende kriterier:

 • Har du nok i leiligheten plass for store utendørs apparater;
 • Er det nok penger til å kjøpe den nyeste generasjonen av dampskip (det nyeste utstyret kan koste opp til15 tusen rubler);
 • Hvilken stil foretrekker du: en klumpete eller utendørs lett, bærbar og håndholdt;
 • Materiale for bygging av klærne, med en estimert frekvens av hennes stripping (for produkter laget av tweed, ull og mer tett og "tunge" materialer vil definitivt trenger en kraftig utendørsenhet).

Vurdere de kommersielt tilgjengelige typer Garment Steamer nærmere:

Som du kan se fra tittelen - enheten er strippet klut og klær i en vertikal akse. Hvis du - lykkelig eier av kjoler, bluser av delikate stoffer (silke, bomull, nylon), eller T-skjorter med delikate appliques, engstelig varme jern, vertikal dampbåt - det er ditt valg!

1) viste den ønskede høyden bøyler;

2) henger på kroken øvre elementet (ved skuldrene);

3) innbefatter damperen;

4) trekker ting (ellers skrukkete klær er glattet med damp)

Alt er mye raskere og mer praktisk stryking jern: ingen grunn til å sette jern oppvarming vente strykebrettet, helle vann i spec. tank - damp alt er gjort raskt og effektivt.

Som jeg skrev ovenfor, den grunnleggende forskjellen mellom den vertikale (gulv) og manuell Garment Steamer - steper kompakthet og mobilitet. Selvfølgelig, å se på videoen, kan du si: "Ja vertikalt er ikke så stor", og med rette. Men! Kan du sette den i vesken eller sekken, og gå til den andre siden av byen? Eller vil måtte bli dratt fra flokken på T-banen eller bussen?

Det er for disse situasjonene og bærbare håndholdte dampskip til klær har blitt utviklet.

Sammenlignbare karakteristika for fordeler og ulemper

 1. påfylling av vann
 2. inkludering
 3. Stramming av stoff eller klær elementet som skal glattes damp
 4. dampende
 5. klær tørking. Når du arbeider med en manuell enhet er ikke så praktisk å strekke stoffet, siden ingen spesielle stativer og kleshengere. Hvis du overvinne denne ulempen - er du ferdig.

Nå ser på toppen av damp utstyrsprodusenter i mer detalj, slik at du kan foreta en informert beslutning - et plagg dampbåt å kjøpe.

Opprinnelsesland: Russland

År etablering av organisasjon: 2005

Produksjonsstart: 2005

Grand Master - den eneste av det innenlandske plagg dampbåt representert i dagens artikkel. Kvaliteten og ytelsen til damp enheter Grand Master er lik den beste av hans utenlandske kolleger - Phillips eller Karcher (og dette er ikke en annonse, men en realitet, noe som er fantastisk!). I løpet av de siste 15 årene har selskapet gjort en ganske god og høy kvalitet på utstyr til den russiske husmor forstått at ikke nødvendigvis kjøpe utstyr med en "cool" merkevare til kvalitet og lang bruke den.

Vel, i det minste, damp det er tilfelle

I dag, utvalget av produkter under merkenavnet Grand Master:

 • dampskip for klær med hengeren, og en teleskopisk stativ;
 • mini dampskip;
 • damprensere;
 • dampgeneratorer er utstyrt med en jern;
 • stryking systemer;
 • profesjonelle stryke maskinen;
 • støvsugere med aquafiltering;
 • damp rengjøringsmidler for rengjøring;
 • funksjonelle -brett.

Du må sammenligne kvaliteten på

Vi analyserer hvilke av de to lignende enheter gir de beste egenskapene. Ta for sammenligning, to ganske kjente kompakte modeller.

Grand Master GM H600 VS Philips Damp&Gå GC310 / 35

Nå sammenligne kraftigere - utendørs elementer:

Grand Master GM-S205 Professional VS Kitfort KT-902

Grand Master GM-S205 Professional

Vanntank kapasitet

Kontinuerlig driftstid

Antall stripping moduser

Dyse naglazhivaniya skytespill

Det + prof. Hengere for bukser

Verneutstyr for hender

Nesten alle: organza, syntetisk, silke, strømper, kostyme og frakk tekstiler

dommen: Som du kan se, er den innenlandske produkt helt i stand til å konkurrere med utenlandsk teknologi både i funksjonalitet og brukervennlighet og utseende.

Kjøp Grand Master, kan du nettbutikk mediamarkt.ru

Opprinnelsesland: Sverige

År etablering av organisasjon: 1988

Produksjonsstart: På midten av 2000-tallet

Selskapet Kromaks ikke umiddelbart begynte å produsere utstyr for hjemmet - for nesten femten år, hovedartikkelen av inntektene var på produksjon og salg for eksport av ulike braketter og fester for hjem, hvitevarer, samt for store industribedrifter. Angivelig, har besluttet å styrke sin tilstedeværelse på markedet av svenske gruppen har forsøkt å skape hvitevarer som kan konkurrere med sterke konkurrenter. Og han gjorde det!

Steamers Kromax, overraskende for utenlandsk teknologi, klarer å være av høy kvalitet og rimelige på samme tid. Hvordan redaktører forstå - alt takket være EU-tilnærming til business - for å tiltrekke oppmerksomhet til den helt av produksjonskvalitet og bedre produkter, og da - å heve prisene. Vil bare berolige deg - kostnaden for utstyret vokser litt, men kvaliteten er fortsatt den høyeste orden!

 • Stor nok (større enn noen analoger)
 • Vekt - ca 3 kg
 • Volum av vanntank - 2 liter
 • Power - 1750 W
 • Volum av damp - 36 ml. per minutt
 • Pris - 3700 rubler

Stor og sterk enhet med muligheten til å plassere stoffet på festeanordningen. Den kraftige batteriet blant jevnaldrende. Tung nok.

 • Mindre samlet enn Q307
 • På grunn av dette, volumet av reservoaret til 2400 ml. mindre (600 ml).
 • Vekten av den tomme enhet - 2 kg
 • Power - 1350 BT
 • Volum av damp - 20 ml. per minutt
 • Pris - 2340 rubler

Oblogchonny og mindre dimensjons analog den foregående modell. Av åpenbare grunner, en mister strømmen, trykket og mengden av vanndamp i betydelig grad.

 • Steamer damp renere +
 • Vekt - 6 kg (!)
 • Strøm - 1500 watt
 • Volum av damp - 50 ml. per minutt
 • Pris - 4190 rubler

Mer spesialisert apparat enn den forrige. Intens trykk fordampende væske kan slå enheten inn i en miniatyr analog vaskemaskinen. Det er veldig praktisk i hverdagen med det presserende behovet for å rydde ting.

Sammenligning med konkurrenter

Kromax Odyssey Q307 VS Magio MG-322

Verdict: Konkurransen er sterk, men Kromaks kjemper med verdighet! Ved kjøp av slikt utstyr kan være at du ikke angre.

Velge den beste av året dampbåt: 2 kommentarer

Takk for interessant artikkel og nyttige tips. Jeg måtte reise på forretningsreise, og måtte ta jern, men det er upraktisk. Før du leser at manuell damperen virket laget for lange reiser. Du har funnet en bekreftelse på e-post og som inkluderte spesielle nyttige tips, men det er også modeller som er på toppen koker. Vel, at slike artikler hjelpe oss til å gjøre det riktige valget blant et stort utvalg av produkter.

God dag! Vertikal damp plagg dampbåt på driftsmodus går ganske raskt - i løpet av en 40c har et par. Tankvolum på 1,8 liter til å gi 50 minutter med kontinuerlig drift.

De fleste dampskip til klær

Steamer og strykejern - to helt forskjellige ting, som kan utfylle, men ikke erstatte hverandre. Otparivatel ikke ment å ta vare på tette materialer og sengetøy, det - en uunnværlig element for omsorg for ømfintlige tekstiler, strikket, pels. Velg dampbåt henhold til dine forventninger, vil du bidra til vår vurdering.

Steamer hvilket selskap å velge

Utstyr produsert av nederlandske merket, nyter en velfortjent forbrukernes tillit. Selskapet produserer både manuell og gulvmodeller et plagg dampbåt. De er preget av gjennomtenkt ergonomisk design, byggekvalitet og funksjonalitet.

Russiske merkevare. Kitfort utstyr laget i Kina, selskapet overvåker nøye kvaliteten på produktene. Spesielt populært blant forbrukerne nyte gulv dampskip merkevare Kitfort, som kombinerer lav pris, gode tekniske egenskaper og kvalitet.

International Holding produserer en rekke små husholdningsapparater, inkludert dampskip. De viktigste produksjonsanlegg i Kina og Russland. Selskapets produkter er etterspurt på grunn av rimelige priser, er kvaliteten på utstyret fra Polaris ikke dårligere enn flere eminente merkevarer.

Dette merket er ikke veldig godt kjent blant produsenter av husholdningsapparater, fordi den har en ganske smal spesialisering. Under denne merkevaren produseres kun strykemaskiner (inkludert dampskip) og teknisk utstyr. Selskapet utvikler en modell for omsorg for alle klær og tekstiler. Prisklasse Garment Steamer MIE - gjennomsnittlig kvalitet troverdig.

Under denne merkevaren kjent svensk merke Kromax Konsernet produserer pålitelige produkter for hjemmet. I Endever har produkter og gulv dampskip, og kompakte håndholdte modeller, mange av dem svært attraktive prislapp.

I vår vurdering tatt Garment Steamer hensyn til synspunkter og erfaringer ved bruk av vanlige forbrukere og ta hensyn til følgende egenskaper:

 • damptilførsel;
 • i samsvar med spesifikasjonene;
 • Motta vanntank;
 • ergonomisk modell;
 • stripping modi;
 • pris;
 • klager på defekter.

Håndholdte dampbåtene er kompakt, praktisk å ta dem på veien, trenger ikke mye plass i huset for dem, men også noen spesielle mirakler av deres søknad er ikke verdt å vente, strømforsyning damp i manuelle modellene er lavere enn gulvet. Når du velger et notat: de fleste av dem har en liten vanntank, som er nok for 1-2 ting.

Den mest populære modellen er hånd Polaris PGS 1502CA

I tillegg til de grunnleggende funksjonene - stripping modellen kan brukes til å rengjøre ting fra skitt og lo. God verdi for prisen - kvalitet.

 • etter bare 30 sekunder etter fullstendig driftsklar;
 • damp 20 g / min;
 • Flere tips inkludert;
 • enkel å bruke;
 • lett inn i en pose;
 • pris.
 • liten kontinuerlig drift;
 • vanntank - 0,09 L;
 • en strippemodus.

Bedømme etter vurderinger av eierne dampbåt Polaris PGS 1502CA takler ulike typer tekstiler og enkelt passer i hånden.

Ergonomisk og stilig. Egnet for omsorg for sarte stoffer og strikker. Damp - 20 g / min, vanntanken - 0,06 liter.

 • utkoblet når den er ferdig med vann;
 • Munnstykke for tett vev;
 • raskt klar til bruk;
 • liten størrelse;
 • lett, passer godt i hånden.
 • ofte må legge vann;
 • litt dyr;
 • lang kald.

Steam rynker, glatt flate, rask oppdatere klærne før du forlater huset - disse oppgavene Philips GC310 / 35 håndterer godt, men produktet av tett vev det er ikke alltid på skulderen, kan en konklusjon trekkes fra vurderinger på dette stripper.

Denne modellen - to i ett: dampbåten kan brukes som te, som er veldig praktisk, spesielt når du reiser eller på forretningsreise.

 • Modellen har den kraftigste mellom manuell mating damp dampingsprodukter - 40 g / min;
 • flere funksjoner;
 • Det har plass til et ganske stort vannvolum - 0,5 ml;
 • har et system av beskyttelse mot overoppheting;
 • vanlig vann kan anvendes;
 • flere dyser og beskyttelseshansker inkludert.
 • varm lengre enn andre modeller;
 • høyt forbruk av vann;
 • pris.

Vi Steamer MIE Piccolo - utmerket byggekvalitet og spesifikasjoner tilsvare erklært av produsenten.

Endever Odyssey Q-410 - rimelig modell hånd dampbåt

Prisen på denne damperen er i størrelsesorden 900 -1200 rubler. Strømforsyning damp - 18 g / min. Den ser fin og veldig behagelig.

 • forholdsvis stor kapasitet for vann - 200 ml;
 • angitt tid uten topping vann - 20 minutter;
 • Inkludert er 2 hoder;
 • Den kan benyttes for rensing av alle overflater og rensing artikler av semsket skinn, nubuck-;
 • pris.
 • lang oppvarmet;
 • kort ledning;
 • skal tømmes det gjenværende vann.

Mayor av vurderinger Endever Odyssey Q-410 klarer med sin oppgave. Et godt budsjett dampbåt.

Fra vurderinger av håndholdt dampbåt, følger det at de ikke takle tykt stoff, som jeans eller lin. Men det er angitt i veiledningen til de fleste av disse enhetene: deres formål - å glatte delikate stoffer. Han lett takle volanger og gardiner, og er ikke egnet for stryking lin.

I etasjen Garment Steamer mer kraftig damp, slik at de brukes ikke bare hjemme. Profesjonelle modeller brukes for vedlikehold av tekstiler i butikker og klesbransjen, når du trenger å raskt gjøre ting anstendig utseende.

Kitfort KT-910 - det beste gulvmodell

Tilbakemeldinger fra kunder den mest troverdige og etterspørsel er en modell KT-910 nasjonal merkevare Kitfort. Dette dampbåt som tilhører den profesjonelle serien - en sjelden kombinasjon av god kvalitet og rimelige priser.

 • hurtig oppvarming;
 • damptemperatur - 130 ° C;
 • når vannet slutter, det hørbare signal i en tank;
 • attraktiv pris;
 • ledningen er viklet automatisk;
 • Dampoppvarmings jern;
 • er en funksjon av automatisk utkobling;
 • mange flere verktøy og tilbehør for sikker stripping;
 • vel det strippet nesten alle vev.
 • kort ledning;
 • for stramt klyper;
 • ifølge enkelte eiere av denne modellen hlipkovat hengeren design.

Steamer Kitfort KT-910 - et utmerket valg for både profesjonell bruk og for husholdningsbruk. Tilbakemeldingene fra forbrukerne lett strippet selv svært tette materialer.

Pålitelig damper vannbeholder på 2,1 liter, damp - 40 g / min. Denne væskemengde er tilstrekkelig for en time arbeid uten pause. Vil raskt brakt i orden klærne fra ikke veldig tett vev. Og likevel, kan den brukes til rengjøring og desinfeksjon av møbler, kosedyr.

 • flere modi med damp;
 • utmerket byggekvalitet;
 • gjennomført med flere dyser;
 • skjerm, som viser informasjon om parametrene til damp renere verk og tilstedeværelse av vann i tanken;
 • Trykk kontroller;
 • overopphetingsbeskyttelsessystem;
 • praktisk oppbevaringsrom for dyser;
 • lett å rengjøre fra skala.
 • meget varm slangen og håndtaket ved drift ved maksimal kapasitet;
 • kondensat, som akkumulerer ved bøyningen av slangen er lett å få brent;
 • ikke egnet for alle typer stoff;
 • ingen DROP system.

På Philips GC670 / 05 bør ta hensyn til dem som elsker alt det moderne: denne modellen er utstyrt med en skjerm, den har berøringsfølsomme kontrollene. En stor ulempe med dampbåten forbrukerne føler ingen DROP system.

Denne modellen har tre dampinnstilling og elektronisk display. Kontrollknappene er på pistolen. Rack dobbelt, slik at driften ikke kan bevege seg ut og mindre utsatt for strekk i prosessen med stripping.

 • meget kraftig utslipp av damp, og 85 g / min;
 • en tank med en kapasitet på 2,5 liter;
 • har et drypp system;
 • mulighet for å regulere tilførsel av damp;
 • pålitelig konstruksjon;
 • komfortabelt skrivebord, kan det lett justeres i høyden.
 • for massiv;
 • dekksidelommer åpne spontant;
 • Denne modellen dampbåt kommer ikke billig.

MIE Deluxe refererer til de profesjonelle modeller: pålitelig, kraftig, med en svært komfortabel bar.

En populær merkevare dampbåt Polaris har to moduser dampende. Tanken er konstruert for bare 600 ml vann, som ikke er svært mye for gulvmodell. Denne mengden vann er nok for ca 20-25 minutter intensivt arbeid uten vanning. Strømforsyning damp - 40 g / min.

 • det er mulig å regulere tilførselen av damp;
 • enkel å bruke;
 • brønn strippet de fleste vev;
 • et halvt minutt etter at driftsklar;
 • overkommelig pris.
 • ingen indikator oppvarming av vann;
 • noen tips;
 • Det tar opp mye plass.

Polaris PGS 1806VA - god dampbåt hjem. Perfekt for de som liker enkel å bruke enheten.

1. Ikke for å forveksles med et utvalg av dampbåt, først finne ut for hvilke formål det er du trenger en. Hvis du ønsker å raskt oppdatere klærne før du forlater huset, har du noen ting komplisert kutt, eller du reiser ofte - se hånden dampbåt, for eksempel en dampbåt Polaris PGS 1502CA.

2. Hvis du ofte og mye jern, har du mye av klær av trikotasje, syntetiske eller sarte tekstiler - ta hensyn til gulvmodell. Dette dampbåt vil ikke være i huset mer enn hvis du har små barn, fordi det er helt desinfiserer myke leker, møbler. Anbefalt Kitfort KT-910.

3. Kraften av damp. Jo høyere tall, desto raskere og høyere kvalitet dampbåt takle sin oppgave. Hvis du trenger en modell som er lett å dampe materiale, se på den håndholdte damperen MIE Piccolo eller gulv MIE Deluxe, de har størst effekt av damp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 + 7 =