Parokapelnye varmeovner

Parokapelny varmeapparat: vurderinger av eierne. Parokapelny varmer med hendene: tegningene, enheten, drifts-prinsippet

Heater parokapelny, vurderinger som du kan være interessert i å lese før du kjøper utstyret, er en moderne enhetstype varmeveksler, som er svært forskjellig fra de kjente oppvarming enheter. Prinsippet for driften er at vannet er til stede i systemet som oppvarmes med elektrisitet. Vannkretsen således er helt lukket. Det er mulig å lage en ganske enkel, men svært effektiv varmeoverføring krets.

Parokapelny varme vurderinger som du kan lese nedenfor, i hovedsak, er en varme akkumulator, som konsentrerer seg varmeoverføringsfluidet til en høy temperatur. Selv om strømmen er slått av, vil kjøle produsere varme i noen tid. Dette er den viktigste funksjonen av denne art fra andre elektriske varmeapparat analoger som kjøler ned etter å ha blitt koblet fra vekselstrømsnettet. Parokapelny Ovnen har på innsiden av kjølevæske, hvis temperatur kan variere fra 90 til 120 grader. Disse moderne anordninger har automatiske presisjons blokker, som kan reguleres ved hjelp av temperatur og arbeidsmaskinen. Automatisering kan styres ganske enkelt, kan brukeren uavhengig forstå det.

Heater parokapelny, vurderinger som vil hjelpe deg å gjøre det riktige valget, har mange fordeler. I henhold til kunder, er disse anordninger karakteriseres ved lang levetid, som er satt i løpet av 30 årene i henhold til beregninger produsenten. Denne kvalitet er på grunn av det faktum at inne i den lukkede metallkonstruksjoner, der det er en varmeoverføringsvæske og damp, er det ingen luft. Alt dette peker på det faktum at det ikke oppstår metallkorrosjonsprosesser.

Blant annet kan denne kapasiteten ikke eksplodere fordi det er en viss mengde vann som ikke helt fylle tanken. Varmeapparat parokapelny, responser som vil være interessant å lese alle brukere, har en annen fordel, som er uttrykt i fravær av sannsynlig anordning ved frakopling av gapet varmesystem. I dette tilfellet kan en elektrisk varmeovn fryses, men det trenger ikke føre til negative konsekvenser. Kjøpere sier dette er på grunn av en liten mengde vann på innsiden, noe som kan fryse ved lave temperaturer, og når du slår på enheten igjen opphever frysing. Når vannet fortsetter å sirkulere i en forutbestemt syklus.

Heater parokapelny, anmeldelser av som ganske ofte bare positivt, gjør det mulig å justere og regulere temperaturen i hvert rom ved skjønn av eierne. På samme tid i hvert rom, må du installere en enhet som gjør det mulig å spare på energiforbruket. Kunder velger utstyret også av den grunn at det kan brukes i lokalene til ulike formål. Oftest opptrer de som en ekstra oppvarmingssystem. Hvis vi snakker om strukturen av den lille størrelsen, kan parokapelnye varmeovner brukes som primær oppvarming.

Handyman som mer og hva sette denne enheten bare ved deg selv. Tradisjonelt den under et vindu åpne, men det er ikke det eneste alternativet.

Factory parokapelnye varmeovner noe sånt som en rørformet radiatorer, som er svært tett i størrelse. Den rørformede konstruksjonen brukes på grunn av at det har den form i hvilken varmeeffekten finner sted så effektivt som mulig. Ved å varme medium rør lett flyttes fra den varme sone i varmeoverføringsområdet. Anordningen har en form som ligner en vanlig radiator, laget av rør. Dette indikerer en høy sannsynlighet til produksjon av slike anordninger med sine egne hender. Systemet har elektrisk varmeelement, som består av et legeme på basis av varmeisolerende materiale. Denne del er forsynt med et toppdeksel varmeledende, i hvilket det er U-formede varmeelementer med ledende ledninger.

Parokapelny varmer må det prinsipp som er kjent for å dere hvis man foretar nå sin egen, opererer ved å omdanne elektrisk energi til et begrenset rom syklisk. Til slutt, den termiske energien som oppnås ved oppvarming av en begrenset mengde vann. Etter at det omdannes til damp, finner det sted i et forseglet hulrom av oppvarmingsrommet. Dampen kondenserer, avgir varme, og vannet renner nedover den skrånende indre flater, som virker på varmeelementet. I denne del av væsken blir igjen omdannes til damp. Generelt kan det anføres at en slik Rørløse oppvarmingssystem er beregnet mengde parokapelnyh ovner fordelt over området av lokalene. I dette tilfellet er oppvarmings strukturen av utstyret integreres i en enkelt kraftnettet, den funksjon som reguleres av elektronisk styring.

For å fremstille parokapelny varmeren først må fremstille noen materialer og verktøy, herunder lokk, rustfrie ståltråder, kobber rør og ventil.

På metallrøret settet deksel, som er festet til røret ikke er for stor diameter. På den annen side er det nødvendig å utelukke luft fra å komme inn. Som et resultat, bør utformingen skje, som lar deg justere varmeutvikling. Apparatet kan brukes som teploagenta ikke bare vann, men også andre lavtkokende væske i løpet av oljetype.

Hoved må skape en damp-kondensat lukket hus, som er montert på bæresøylene. Man må opprette et varmekammer med væsken, i hvilket legeme er montert varmeelement med strømførende ledninger. De bør være festet til endeveggen av huset, bør oppvarmingskammeret være plassert ved en vinkel til horisontalen, slik at varmeelementet er plassert i kammeret under overflaten teploagenta.

Å gjøre enheten med hendene

Parokapelny varmer med hendene (hans tegninger er presentert i artikkelen) kan også bli produsert. Improvisert boenhet vil bestå av et rør som er laget av rustfritt stål, aluminium eller kobber. metallrør fylling skjer gjennom dekselet som er festet et rør med liten diameter. Den andre enden av røret må være tett lukket. Ved fylling av røret ventilen er installert, noe som er nødvendig for gassanalyse. Datamanipulasjon skjer etter at eieren av hjemmet levetidstester.

Ved valg av veken bør bemerkes at i sin basismaterialet må være kompatibelt med arbeidsmediet. Når ovnen er laget parokapelny sine egne hender, bør utstyres med veke. Den mest brukte veke som en strikket netting. Dette element kan være vevet av monel, kobber eller rustfri stålwire. For fremstilling av veken er ikke anbefalt å bruke en aluminium mesh, som det er ganske vanskelig å veving.

Eksperter anbefaler anvendelse for fremstilling av rustfritt stål. Tilkobling av elementene til hverandre bør utføres ved diffusjon sveising. Dette vil danne et tilstrekkelig sterkt fast veke som binder seg med metallveggene i rørlegemet. Kapteinen skal utføre diffusjonsbinding ved 1150 ° C vakuumovn. Ikke alltid i et liv er det mulig å lage slike forhold, noe som er grunnen, hvis du bestemmer deg for å gjøre parokapelny varmer med hendene, da gjennomføring av flere elementer bør overlates til fagfolk. Veken kan være laget av filt og skummateriale. På salg kan du finne metall og keramiske filt.

Du må studeres enhet parokapelnogo varmeapparat hvis du planlegger å gjøre sin produksjon. Dette vil hjelpe deg å forstå at skråningen av oppvarmingskammeret bør være i en vinkel på 20 grader, men ikke mer. Dens posisjon bør være slik at den vender mot endeveggen av huset. Denne effekten kan oppnås dersom støttebena for å lage forskjellige høyder. De bør være plassert ved hver sin ende av huset. Parokapelnye ovner, vurderinger av eierne av disse har blitt presentert ovenfor, bør ha et elektrisk varmeelement, blir fikseringen utføres ved hjelp av pakninger, beslag eller overfallsmutteren og tappen.

Moderne varmeinnretninger - varmere parokapelnye

Parokapelnogo type elektrisk varmeovn

Elektriske varmere har alltid vært etterspurt. Mangelen på andre brensler og tilgjengeligheten av elektrisitet i alle regioner av landet, selv i de mest avsidesliggende landsbyene, har gjort dem svært populære i den siste tiden. Dagens ting har endret seg, fordi blant alle typer energi-elektrisitet er den dyreste. Dette var avskrekke forbrukere fra å kjøpe elektriske varmeovner. De trengte en mer økonomisk alternativer. Og de selv var ikke treg til å vente på markedet i dag kan du kjøpe en elektrisk varmeovn parokapelnogo type. Hva det er, hvordan det fungerer, og hva er dens økonomi? Disse og andre spørsmål vil besvare i denne artikkelen.

Først starter med det faktum at parokapelny varmeapparat - en moderne type av varmeveksleranordning, som er svært forskjellig fra alle de kjente elektriske ovner. Dens virkemåte er at systemenheten er til stede i vannet som er oppvarmet av elektrisitet. I dette tilfellet vannkretsen er helt lukket. Det viser seg ganske enkel, men effektiv varmeoverføring ordningen

 • Vann med en elektrisk strøm varmer.
 • Flytende omdannelsen finner sted i par.
 • Siste kondenseres og resirkuleres tilbake inn i systemet med en flytende vehikkel.
 • Og hele prosessen gjentas.

Således straks anvendes to typer av varmeenergi fra det oppvarmede kjølemiddel og prosessdampkondensering.

I hovedsak parokapelny varmeapparat - en slags varmeakkumulatoren, som konsentrerer seg i volumet overføringsvæsken ved en tilstrekkelig høy temperatur.

Selv etter et strømbrudd i lang tid kjølemiddel frigjør varme. Dette er den viktigste kjennetegn ved denne type oppvarming fra alle andre elektriske kolleger, som umiddelbart kjøle ned, hvis de kobler fra strømnettet.

Jeg ønsker å legge til at kjølevæsketemperaturen inne i elektrisk ovn er parokapelnogo pluss 90-120S. Disse moderne varmeenheter leveres av produsenter presisjon automatisk enheter, ved å regulere temperaturen og drift av selve anordningen. Forvaltning av enkel automatisering, ville det være lett å finne ut på egen hånd i den. Hvis det er noen problemer, kan vi overvinne dem, les instruksjonene knyttet til følgedokumentene.

fordelene varmeapparat

 • Først en stor levetid, som er anslått produsent etablert i løpet av 30 år. Dette skyldes det faktum at det inne i en lukket metallkonstruksjonen er plassert, hvor det varmeoverføringsfluid og kondenserer dampen, ikke luft. Og da prosesser av metall korrosjon ikke oppstår. Foruten å eksplodere denne kapasitans også kan, fordi det er en viss mengde vann som når det varmes opp ikke fullstendig fyller tanken.
 • For det andre, hvis du er i fravær av mennesker i huset og slått av varmesystemet type elektrisk varmeovn parokapelnogo plutselig frøs, deretter fra at det ikke rives. All saken i litt vann i den. Vanligvis fryser det, og når enheten er tint til et nettverk, og begynner å sirkulere gjennom en forutbestemt syklus.
 • For det tredje, ved å sette denne type elektriske varmeovner i alle rom, det er en mulighet for å justere og tilpasse temperaturen i et enkelt rom når det passer deg. Det vil også spare på energiforbruket.
 • Fjerde, parokapelnye ovner brukes i dag i en rekke områder. Oftest de brukes som en ekstra oppvarmingssystem. Den lille størrelsen bygninger, som den viktigste formen for oppvarming.
 • Femte, for å etablere egne hender varmeelementet vil ikke være en stor jobb. Sett innstillingen tradisjonelt - under vindusåpningen. Selv om det er ikke det eneste alternativet, alle, som alltid, etter ditt skjønn.

Apparat parokapelnogo varmeelement

Fordelene varmeapparat parokapelnogo

Hvis vi ser en seriell enhet av denne typen, kan det nevnes at det er noe som ligner på den rørformede oppvarming radiator. Forresten, dimensjonene på begge versjonene er svært like. Hvorfor rørformet struktur? Saken er at røret er den mest effektive måten varmetap skjer så mye som mulig. Videre, gjennom røret lettere bevegelse av kjølemiddel fra den varme sonen i retningen av varmeoverføringen.

Og siden utformingen av enheten ligner en vanlig radiator, laget av rør, er sannsynligheten for sin produksjon med egne hender øker kraftig. Mange altmuligmann og gjøre. Hvorfor betale for dyre oppvarmingsapparater, når du kan gjøre det selv.

Ærlig talt, holdningen til hjemmelaget parokapelnym varmeovner svært nøye. Denne enhet fungerer basert på bruk av elektrisk strøm, og således har visse begrensninger når det gjelder drift. Hjemme, noen av kravene til å følge vanskelig, så det er ikke nødvendig å snakke om høy kvalitet design. Derfor anbefaler vi en fabrikk alternativ.

Således at den elektriske varmeapparat parokapelnogo type - en moderne enhet, ved å opprettholde en forutbestemt temperatur i lokalet. dets struktur er ikke veldig komplisert, men prinsippet for operasjonen er basert på å få de to typer varme: energibruk og kjølevæske-kondensasjonsprodukter. Derfor, høy effektivitet av anordningen. Pluss litt av en besparelse av drivstofforbruket ved å redusere varmetapet.

Parokapelny varmeapparat 4 driftsprinsippet

Parokapelny varmeapparat - et nytt ord i varmesystemet Dette oppsettet som parokapelny varmeapparatet i form av enheten - varmeveksleren. Den har en rekke forskjeller fra alle oppvarming enheter. Prinsippet for drift av et slikt anlegg er at systemet er vann, og det er oppvarmet av strømmen, men vannkretsen under drift er alltid i lukket stilling. En slik handling er lov til å lage en ganske enkel, men svært produktiv system.

Parokapelny varmeapparat: drift

Heater parokapelnogo type - en helt ny design, noe som kan tilskrives de energisparende teknologier. Skaperne hevder at dette systemet er i stand til å redusere ikke bare installasjonskostnader, men også kostnader som du tidligere har brukt på oppvarmingskostnadene.

Heater parokapelnogo type - en helt ny design, noe som kan tilskrives de energisparende teknologier

Hvis du sammenligne dette med andre elektriske varme konvektorer, de opererer på følgende prinsipp:

 • Lukket rør inneholder noen væske, det kan enten være vann eller en annen varmebærer, for eksempel, ammoniakk, frostvæske, metanol eller etanol;
 • Innholdet i røret blir koketemperatur og genererer damp;
 • Den dampen begynner å varme et eksternt system, damp genereres, som deretter strømmer til varmeelement;
 • Denne prosessen gjentas mange ganger.

Temperaturinnstillingen skjer gjennom en spesiell styreenhet, er det utstyrt og parokapelnaya installasjon. Steam temperatur på utgangsfrekvens er flere ganger større, på grunn av dette, vil denne enheten krever ganske mye vann.

Hvor effektiv parokapelnye varmeovner

Ovner har strømforbruk, som er lik varmekapasiteten, medfører dette en viss konstruksjonsmessige begrensninger. Siden 1 kW kan gi ca. 0,1 m2 termisk innvirkning, og temperaturen av disse vil ha en varmeapparatet vil være omtrent 350 grader. Når varmeleder gjennom den varme luften strømmer ved forhøyet temperatur, atmosfære i rommet blir for tørr, og dette kan føre ubehag. Utvidelsen av plass i denne situasjonen vil ikke hjelpe, fordi temperaturen vil også måtte øke.

Parokapelnye ovner gir høy varmeeffekt

Som for parokapelnogo press, har han følgende egenskaper:

 • Termisk kraft i forhold til kraften i 3 ganger;
 • Nivået av effektiviteten er 8%;
 • Varmemediet Temperaturen kan variere fra 70 til 120 grader;
 • Fuktigheten i rommet er akseptabelt.

Av denne grunn kan en ovn installeres i alle rom, selv på en skole eller sykehus. Videre installasjonen kan brukes som en reserveløsning, men prisen på en slik enhet er mye høyere enn for elektrisk varmeovn.

Hva er fordeler og ulemper har parokapelnoe oppvarming

Ovenfor har vi listet opp de viktigste positive aspekter av systemet, men kan du angi noen flere fordeler.

 • På grunn av det faktum at det inne i maskinen er det en liten mengde av varmebærer er raskt oppvarmet apparat;
 • En liten mengde væske vil ikke føre til det faktum at maskinen fryser eller går ned;
 • Varmeren kan arbeide selv i et kaldt rom etter at installasjonen er inkludert, isen smelter og arbeidet vil bli gjort i standard modus;
 • Fordi ingen oksygen inne i installasjonen er fullstendig beskyttet mot korrosjon;
 • Levetiden av en slik ovn, når de brukes riktig, kan være større enn 30;
 • Enheten trenger ikke å installere, kan du når som helst for å flytte til et annet rom;
 • eneste utløp er nødvendig for driften av maskinen.

Lifetime parokapelnogo varmeapparat kan overstige 30 år

Produsentene av dette produktet kravet til en sikker måte å varme rør. Men konstruksjonen ikke gir for avlastningsventilen. Derfor kan ingen si nøyaktig hvordan oppfører varmeren i saken, vil termisk beskyttelse ikke fungere. Enda en negative egenskaper kan tilskrives høy pris og kompliserte reparasjoner.

Rørløse parokapelny Varmer: ca ®

Pkn skaperne hevder at et slikt system ikke bare gjelder for energisparende, men også miljøvennlige.

Utviklere er en liste over de viktigste funksjonene i IPP:

 • Det trenger ikke å forberede området for installasjon;
 • Drevet av en enkelt utløp;
 • Evnen til å justere og understøtte en gitt modus;
 • Et unntak til behovet for kjele kostnader;
 • De to kretser brennstoffbesparelse på omtrent 70%;
 • Den kan brukes i alle klimasone;
 • Radiatorer av et slikt anlegg vil vare flere ganger lenger.

Rørløse parokapelny varmer drevet ved enkelt utløp

I henhold til brukerne, gjør parokapelnaya installasjonen det mulig å uavhengig regulere temperaturindikatoren, takket være dette kan betjenes oppvarmingskostnadene. Også IPP kan brukes som en varmestabilisator og suksess i statlige institusjoner, fordi de er effektivt takle oppvarming store områder.

Fremgangsmåten, som er utført parokapelnye batteri

Som med alle andre varmeapparat parokapelny har sin egen arbeidsflyt.

Inne det, skjer følgende:

 • Varmeren overfører varme til bæreren;
 • Kjøle-midlet passerer fra flytende tilstand til damp;
 • Klatring, varmer damp foringsrør- kondenserer og overfører varme til kroppen, og videre inn i rommet;
 • Etter at mediet kondenseres, begynner det å flyte ned veggene til tenu;
 • Prosessen gjentas på nytt.

Besparelsene som oppnås ved det faktum at bruker en liten mengde av varmebærer. Dessuten, når etter den første syklus, blir vanndamp frembragt, vil den andre syklusen bruker mindre energi allerede, fordi det vil bare understøtte prosessen med dampgenerering.

Parokapelnye batteri svært effektiv

Den dampen begynner å kondensere i større antall og avsetning på de avkjølte varmeveksleren massene. Denne handlingen gjør det mulig å bruke varmestrømmer jevnt i hele rommet.

Jo større område av varmeveksleren, vil mer varme returnerer et resultat.

Parokapelny varmeapparat, ikke større enn en vanlig batteri, kan vise mye større effektivitet enn noen annen konvektive system.

Kan det gjøres med sine egne hender parokapelny varme

Prinsippet om drift av varmeren er ingen big deal. Det er på grunn av dette, er det mange muligheter til å bidra til å bygge en slik struktur med sine egne hender.

For å gjøre dette arbeidet trenger du følgende verktøy:

 • Røret av rustfritt stål, aluminium eller kobber er egnet;
 • ventil;
 • dekke;
 • Kobbertråd;
 • Sveising.

Det er mange tips du kan følge for å lage din egen ovn.

 1. For å fremstille varmeelementet, vil man trenge et rør av et hvilket som helst korrosivt materiale. Utfylling vil foregå gjennom lokket, som vil bli festet til røret på den andre siden av røret vil være lukket for å holde ut luften.
 2. Ved fylling av røret for å plassere ventilen, som vil være ansvarlig for gassanalyse etter at ressursen testen. Det er nødvendig å si med en gang at ventilen materialet må være fullt kompatibel med arbeiderne.
 3. Varmeelementet er å benytte en veke. Det finnes flere forskjellige typer, men i hovedsak benytter bølgegitter. Det er ikke nødvendig å anvende et komplekst materiale, er det viktig at den netto utbytte av den lette veving, slik at det er ganske egnet aluminium.
 4. Det antas at den beste materialet for veving av veken kan være laget av rustfri ståltråd. Vær imidlertid oppmerksom på det faktum at det er veving kan ikke oppnås uten bruk av sveising. Craft veke kan være av andre materialer, som en filt eller skum kan materiale.

Sette bitene sammen, kan du få en utmerket drypp-type varmeapparatet, som med rette vil hjelpe varm det opp.

Parokapelny varmeapparat kan gjøres med egne hender

Selv på den minste anstrengelse, vil du opprette en innstilling som ikke tørker luften og fullt vil varme opp rommet.

Opprette slike ovner er alltid bedre guidet til tegningene, i tillegg bør du vite alle de tekniske egenskapene som vil ha opp batteriene. For å oppnå kostnadseffektiv elektrisk enhet arbeider på luft - med damp, fremstille alle tegninger, og sjekke ut videoen, som forteller hvordan man skal lage en slik batteri for eiere som tidligere brukte kjeler, oppvarming Rørløse være en nyhet, slik at instruksjonen er vesentlig ..

Parokapelny varmer med hendene: instruksjonen (video)

Vi har vurdert alle funksjonene parokapelnogo varmeapparat og selv funnet ut hvordan du gjør det selv. Ikke glem, før du begynner å gjøre ovnen for å bli kjent med maskinen enheten. Du trenger å lære alle vanskelighetene med montering, selvfølgelig, er det ønskelig å bruke en ordning og å overholde alle anbefalingene knyttet til den. Til tross for at dette anlegget kan gi deg en god varmeeffekt, kan feil montert struktur fører til dårlige konsekvenser. Derfor eksperter anbefaler ikke å forfølge saken på egen hånd.

Kopiering er kun tillatt med en link tilbake til kilden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 + 5 =