Parokapelny varme anmeldelser

Parokapelny varmeapparat: vurderinger av eierne. Parokapelny varmer med hendene: tegningene, enheten, drifts-prinsippet

Heater parokapelny, vurderinger som du kan være interessert i å lese før du kjøper utstyret, er en moderne enhetstype varmeveksler, som er svært forskjellig fra de kjente oppvarming enheter. Prinsippet for driften er at vannet er til stede i systemet som oppvarmes med elektrisitet. Vannkretsen således er helt lukket. Det er mulig å lage en ganske enkel, men svært effektiv varmeoverføring krets.

Parokapelny varme vurderinger som du kan lese nedenfor, i hovedsak, er en varme akkumulator, som konsentrerer seg varmeoverføringsfluidet til en høy temperatur. Selv om strømmen er slått av, vil kjøle produsere varme i noen tid. Dette er den viktigste funksjonen av denne art fra andre elektriske varmeapparat analoger som kjøler ned etter å ha blitt koblet fra vekselstrømsnettet. Parokapelny Ovnen har på innsiden av kjølevæske, hvis temperatur kan variere fra 90 til 120 grader. Disse moderne anordninger har automatiske presisjons blokker, som kan reguleres ved hjelp av temperatur og arbeidsmaskinen. Automatisering kan styres ganske enkelt, kan brukeren uavhengig forstå det.

Heater parokapelny, vurderinger som vil hjelpe deg å gjøre det riktige valget, har mange fordeler. I henhold til kunder, er disse anordninger karakteriseres ved lang levetid, som er satt i løpet av 30 årene i henhold til beregninger produsenten. Denne kvalitet er på grunn av det faktum at inne i den lukkede metallkonstruksjoner, der det er en varmeoverføringsvæske og damp, er det ingen luft. Alt dette peker på det faktum at det ikke oppstår metallkorrosjonsprosesser.

Blant annet kan denne kapasiteten ikke eksplodere fordi det er en viss mengde vann som ikke helt fylle tanken. Varmeapparat parokapelny, responser som vil være interessant å lese alle brukere, har en annen fordel, som er uttrykt i fravær av sannsynlig anordning ved frakopling av gapet varmesystem. I dette tilfellet kan en elektrisk varmeovn fryses, men det trenger ikke føre til negative konsekvenser. Kjøpere sier dette er på grunn av en liten mengde vann på innsiden, noe som kan fryse ved lave temperaturer, og når du slår på enheten igjen opphever frysing. Når vannet fortsetter å sirkulere i en forutbestemt syklus.

Heater parokapelny, anmeldelser av som ganske ofte bare positivt, gjør det mulig å justere og regulere temperaturen i hvert rom ved skjønn av eierne. På samme tid i hvert rom, må du installere en enhet som gjør det mulig å spare på energiforbruket. Kunder velger utstyret også av den grunn at det kan brukes i lokalene til ulike formål. Oftest opptrer de som en ekstra oppvarmingssystem. Hvis vi snakker om strukturen av den lille størrelsen, kan parokapelnye varmeovner brukes som primær oppvarming.

Handyman som mer og hva sette denne enheten bare ved deg selv. Tradisjonelt den under et vindu åpne, men det er ikke det eneste alternativet.

Factory parokapelnye varmeovner noe sånt som en rørformet radiatorer, som er svært tett i størrelse. Den rørformede konstruksjonen brukes på grunn av at det har den form i hvilken varmeeffekten finner sted så effektivt som mulig. Ved å varme medium rør lett flyttes fra den varme sone i varmeoverføringsområdet. Anordningen har en form som ligner en vanlig radiator, laget av rør. Dette indikerer en høy sannsynlighet til produksjon av slike anordninger med sine egne hender. Systemet har elektrisk varmeelement, som består av et legeme på basis av varmeisolerende materiale. Denne del er forsynt med et toppdeksel varmeledende, i hvilket det er U-formede varmeelementer med ledende ledninger.

Parokapelny varmer må det prinsipp som er kjent for å dere hvis man foretar nå sin egen, opererer ved å omdanne elektrisk energi til et begrenset rom syklisk. Til slutt, den termiske energien som oppnås ved oppvarming av en begrenset mengde vann. Etter at det omdannes til damp, finner det sted i et forseglet hulrom av oppvarmingsrommet. Dampen kondenserer, avgir varme, og vannet renner nedover den skrånende indre flater, som virker på varmeelementet. I denne del av væsken blir igjen omdannes til damp. Generelt kan det anføres at en slik Rørløse oppvarmingssystem er beregnet mengde parokapelnyh ovner fordelt over området av lokalene. I dette tilfellet er oppvarmings strukturen av utstyret integreres i en enkelt kraftnettet, den funksjon som reguleres av elektronisk styring.

For å fremstille parokapelny varmeren først må fremstille noen materialer og verktøy, herunder lokk, rustfrie ståltråder, kobber rør og ventil.

På metallrøret settet deksel, som er festet til røret ikke er for stor diameter. På den annen side er det nødvendig å utelukke luft fra å komme inn. Som et resultat, bør utformingen skje, som lar deg justere varmeutvikling. Apparatet kan brukes som teploagenta ikke bare vann, men også andre lavtkokende væske i løpet av oljetype.

Hoved må skape en damp-kondensat lukket hus, som er montert på bæresøylene. Man må opprette et varmekammer med væsken, i hvilket legeme er montert varmeelement med strømførende ledninger. De bør være festet til endeveggen av huset, bør oppvarmingskammeret være plassert ved en vinkel til horisontalen, slik at varmeelementet er plassert i kammeret under overflaten teploagenta.

Å gjøre enheten med hendene

Parokapelny varmer med hendene (hans tegninger er presentert i artikkelen) kan også bli produsert. Improvisert boenhet vil bestå av et rør som er laget av rustfritt stål, aluminium eller kobber. metallrør fylling skjer gjennom dekselet som er festet et rør med liten diameter. Den andre enden av røret må være tett lukket. Ved fylling av røret ventilen er installert, noe som er nødvendig for gassanalyse. Datamanipulasjon skjer etter at eieren av hjemmet levetidstester.

Ved valg av veken bør bemerkes at i sin basismaterialet må være kompatibelt med arbeidsmediet. Når ovnen er laget parokapelny sine egne hender, bør utstyres med veke. Den mest brukte veke som en strikket netting. Dette element kan være vevet av monel, kobber eller rustfri stålwire. For fremstilling av veken er ikke anbefalt å bruke en aluminium mesh, som det er ganske vanskelig å veving.

Eksperter anbefaler anvendelse for fremstilling av rustfritt stål. Tilkobling av elementene til hverandre bør utføres ved diffusjon sveising. Dette vil danne et tilstrekkelig sterkt fast veke som binder seg med metallveggene i rørlegemet. Kapteinen skal utføre diffusjonsbinding ved 1150 ° C vakuumovn. Ikke alltid i et liv er det mulig å lage slike forhold, noe som er grunnen, hvis du bestemmer deg for å gjøre parokapelny varmer med hendene, da gjennomføring av flere elementer bør overlates til fagfolk. Veken kan være laget av filt og skummateriale. På salg kan du finne metall og keramiske filt.

Du må studeres enhet parokapelnogo varmeapparat hvis du planlegger å gjøre sin produksjon. Dette vil hjelpe deg å forstå at skråningen av oppvarmingskammeret bør være i en vinkel på 20 grader, men ikke mer. Dens posisjon bør være slik at den vender mot endeveggen av huset. Denne effekten kan oppnås dersom støttebena for å lage forskjellige høyder. De bør være plassert ved hver sin ende av huset. Parokapelnye ovner, vurderinger av eierne av disse har blitt presentert ovenfor, bør ha et elektrisk varmeelement, blir fikseringen utføres ved hjelp av pakninger, beslag eller overfallsmutteren og tappen.

Om oss avisartikkel

Klikk på bildet for å forstørre

Innovativ teknologi: parokapelnye batteri

Det er ingen hemmelighet at oppvarming av et stort hus - det er ikke lett, og ganske dyrt. Hvert år, elektrisitetsprisene fremfor alt, ved og kull er mye dyrere. Så det er på tide å tenke på en alternativ oppvarmingssystem, noe som ville gi en mer effektiv varme et hus, og samtidig spare penger.

Du tror det er umulig? Entrepreneur of Petropavlovsk, grunnleggeren av "The Guardian" Vitaly Zakharov, klar til å bevise det motsatte. Importerte dem i Nord-Kasakhstan mirakel fra Volgograd - parokapelnye batteriet kan redusere kostnadene for varmen med 30%.

- Vitaly, først av alt, fortell oss hva som er den parokapelnye batteriet?

- Prokapelnaya batteri - en felles utvikling av russiske forskere og militære. På territoriet til den russiske føderasjonen av sine produkter for de siste åtte årene. Men i Kasakhstan, var de bare et halvt år siden, og umiddelbart vekket stor interesse blant innbyggerne i republikken.

Parokapelnye varmeovner er moderne varmevekslere, med unike egenskaper. Hvert batteri har en omformer som omdanner væsken til damp. Nå oppmerksom på at den varmemengde som kan oppnås ved fremgangsmåten ifølge fordampning, vanligvis flere ordre høyere enn den mengde som kan overføres i form av et arbeidsfluid i et konvensjonelt oppvarmingssystem.

Selvfølgelig, produserer teknologi behagelig varme med minimalt strømforbruk. Det er helt sikker, ikke tint, brannsikre, brukes til oppvarming boliger og industrilokaler.

- Hvorfor parokapelnye batteri, fordi sentralfyr er tilgjengelig for de fleste innbyggerne i byen?

- Fordi bruken av fjernvarme kan si i dag er utdatert, det har uttømt seg selv og kan ikke fortsette å utvikle effektivt. Den strukturelle kompleksitet av de sentraliserte varmesystemer, jevn vekst av uutholdelig utgifter for vedlikehold av varme anlegg - alt dette gjør letingen etter et alternativ til det sentraliserte varmesystemet. Du må godta, varmen må produseres på stedet av forbruk og brukes i spesifikke behov.

Bruke samme parokapelnoy teknologi møter disse kravene.

Og interessant, individuelt støtte den temperaturen som du setter i hver av batterirommet.

Systemet fungerer godt selv i fravær av eierne i økonomimodus. Det er, i ferd med å forlate huset i lang tid, kan du stille inn temperaturen til 10-15 grader. Ved retur, nok til å endre temperaturkontroll til et høyere, og huset vil komme raskt i en behagelig tilstand. Batterier raskt podymut temperatur og møbler på samme tid vil ikke være våt og kald.

Sammenlignet med andre alternative oppvarmingssystemer - det er ingen lukt, ikke batteriet ikke tørke luften. Og hva som er viktig, disse batteriene ikke avhengig av "rør", det vil si i denne sammenheng, de er helt uavhengige.

Vel, det jeg allerede har sagt - den økonomiske komponenten. Forutsatt at huset er i god tilstand (ingen sprekker i veggen) forbruket for oppvarming med 10 pst billigere enn sentralvarme. I sammenligning med gassutstyr observerte forskjellen i tretti prosent, det vil si en tredjedel billigere. Tenom bruker også koster 5-8 ganger dyrere enn å bruke parokapalnyh batterier. Det er en håndgripelig betale for mye.

Forresten, hvis vi snakker om den private sektor, også her er det mulig å spore en rekke fordeler. Sammenlignet med kull, får vi to til tre ganger billigere, og det er ikke å telle det faktum at kull er nødvendig for å bære, kaste, rense røret i huset hele tiden dannet skitt, støv.

- Derav et annet spørsmål: hvor mye energi som forbrukes slike batterier

- 5-7vatt per kubikkmeter per time, for ikke å komme opp med billigere mer. Den har ingen analoger i verden

- Hva fikk deg til å gjøre de implementerings parokapelnyh batteriene i vår region?

- I dag er vi den eneste stede parokapelnye system i Kasakhstan markedet. Før, stopper det på dette området, er vi veldig lenge studert alternative varmekilder og makt. Så etter hvert kom vi spesielt til denne teknologien. Etter å ha vurdert alle sine fordeler, vi selv ønsker å først gjøre forskning og utvikle parokapelnye batteri. Men senere fant vi de som allerede produserer dem, og bestemte seg for øyeblikket til å jobbe med dem. Prisen vi er fornøyd, etterspørselen overgikk alle forventninger: i de to første ukene parokapelnymi batterier interessert om 100 beboere i området, i tillegg til oss falt samtaler fra hele Kasakhstan, og selv fra nabolandene.

- Men parokapelnaya batteriet er sannsynligvis dyrere?

- Til dags dato, hele utvalg parokapelnyh hjem varmesystemer, tilbyr vi tre serier av batterier. Den første typen kommer med en elektronisk styreenhet, i et hus av aluminium, og er verdt 65000 tenge. For det andre, billigere alternativ med manuell kontroll, er i samme bygg som olje ovner, men i motsetning til sistnevnte bruker 5-6 ganger mindre strøm. De kan kjøpes for 38-40000. Vi har også industri parokapelnye batterier, de prisene er mye høyere.

- Hvordan installere parokapelnye batteri?

- Det er nødvendig å bringe uttaket til hvert batteri og parokapelnoy

inkludere det i nettverket, låse batteripakken til veggen for et par

vedlegg eller sette på gulvet på bena. når du kjøper

du kan velge en passende mount for deg.

- Hvor du kan installere dem på kontoret eller hjemme?

- For kontoret, har vi industribatterier. Det vil si at vi kan tilby en varm kontorlokaler helt. Bare folk kjøpte batterier for parokapelnye losjer. Den viktigste faktoren i sin appell til eierne av landets hus er at batteriet ikke er tint. Det vil si at du setter dem, gikk til hagen. All frosset. Du er tilbake i en måned eller to, slå dem på. De har tint og om en halv dag å varme opp rommet, som det ble fanget opp varmen. Og en dag de er fullt oppvarmet med alle møblene.

- De velutstyrte husene kan bare bruke disse batteriene som et selvstendig varmesystem eller parallelt med sentralvarme?

- Vi blir ofte kontaktet beboerne i boligblokker der de sentrale oppvarmingskostnader og returrør i sine hjem kaldt. Det sies at å våkne opp om fryse morgen og stadig bli kaldt. Som regel er de som bor i disse husene kjøpte under batteriet type olje, i tillegg til sentralfyr.

- Så, hvis du oppsummere din erfaring, det kan beskrives med to ord: ikke vær redd for å handle ...

- Nettopp. Vi er nå fullt engasjert i nye teknologier. Vi har fortsatt andre typer oppvarming, som er dyrere, men til slutt mye billigere. La oss seksuell oppvarming koster 2-3000 tenge per år per hundre kvadratmeter firkanter. Vi er også engasjert i solcellepaneler. Med andre ord vi introdusere ny teknologi i regionen og etterspørsel, forresten, er veldig stor i dag.

For en tid siden, kanskje, ja, til alle nye folk behandles med forsiktighet. Nå er alt annerledes.

Og jeg kan legge til, selvfølgelig, hvis sektoren bosatt private bestemmer seg for å flytte fra kull til disse batteriene, først han føler dyrt betaling. Men den som bygger et nytt hus vil være billigere å installere parokapelnye batteriet, kan du koble til sentralvarme .. For ikke å nevne det faktum at i fremtiden på tidspunktet for forbruket vil det spare pengene dine.

Intervjuet av Eugene Ivanov

Les mer:

hoved~~POS=TRUNC

betaling

levering

spørsmål

kontakter

Prinsippet for operasjonen

våre produkter

video galleri

sertifiseringer

garantivilkår

Moderne varmesystemer

201 4 © vestkz.ru

Alle rettigheter reservert. Kopiering av materiale er forbudt

Brukeranmeldelser av parokapelnyh varmeovner

Parokapelny elektrisk varmeovn er en varmeenhet av siste generasjon. Det fungerer ved å oppvarme en begrenset mengde vann i et lukket rom med påfølgende kondensering av vanndamp. Utstyret som oppnås ved en enkel, effektiv og økonomisk. Med disse varmeovner kjent, mens et begrenset antall mennesker, men mange potensielle brukere er ivrige etter å se vurderinger som du finner i denne rapporten.

Prinsippet for drift parokapelnyh ovner

Parokapelnye batteri ligne konvensjonelle radiatorer eller konvektorer. I kontrast, de er frittstående enheter. Er forbundet til en konvensjonell stikkontakt, genererer de varme ved fordampning av vann i et lukket volum. Den resulterende damp kondenserer, noe som gir varmeenergi ut i rommet. Vurdere fordeler og funksjoner i parokapelnyh ovner:

 • Den høye virkningsgrad - så vel som ved andre oppvarmingsapparater, er det nær 100%;
 • Energisparing - som utviklerne sier, vil oppvarmingskostnader være minimal;
 • Frittstående operasjon - parokapelnye varmer ikke skal kreve legging av rør med kjølemiddel, og installere en gasskjele;
 • Nøyaktig temperaturkontroll - oppnås ved bruk av elektronisk temperaturovervåkningskrets;
 • Lav temperatur tårn - utelukker brannskader.

La oss se hva de sier om parokapelnyh varmeovner deres reelle eiere.

Anmeldelser av parokapelnyh varmeovner, for å si det mildt, ikke helt entydig. Vi kan ikke si at forbrukerne misbruke utstyr, men også de fysiske lover fortsatt ikke har blitt kansellert - å komme fra en kW effekt av flere kilowatt varme umulig. Derfor data varmeovner føre til at kunnskapsrike mennesker negativt.

Ikke så lenge siden jeg leste anmeldelser om parokapelnom oppvarming og kunne ikke forstå, og dermed oppnå effektivitet av utstyret. Og jeg må bare velge å installere ovner i landet, hvor lite hus blir fullført. Gass det er ikke og vil aldri bli, så jeg ble interessert parokapelnye batteri. Jeg bestilte dem gjennom en nettbutikk - hvor du kan kjøpe dem i byen vår, kunne jeg ikke finne den. Men i nettbutikker er der. Kostnadene til oppvarming kapasitet på 2 kW var litt mer enn 14 000. Rubler. Totalt for 2 rom og kjøkken var det ca 40 tusen. Rubler. Men underet skjedde ikke - vinterferien i sitt eget hus på landet med familien min koste en formue.

 • Rask oppnåelse av en forutbestemt temperatur, her parokapelnye ovner er ikke summert;
 • Enkel installasjon - bare henge dem på brakettene og inkluderer en stikkontakt.
 • 4 uker av oppholdet ble brukt på elektrisitet er ca 9000. Rubler. Ja, det ville være bedre druknet tre;
 • Inndamping varmtvannsberedere parokapelnyh støy. Jeg sover følsomt, så for meg er det minus;
 • Ikke en god titt - utbygger bør brann sine designer.

Parokapelnye varmeovner er ikke bedre enn noen andre elektriske varmeovner.

Installert i huset parokapelnye varmeovner West, fra Volgograd anlegget. Varm svært rask, behagelig atmosfære satt i rommet. I dette tilfellet varmeren kan trygt ta på, de er ikke så varmt. Jeg vet ikke hva det hele deres overgrep, fordi teknikken er utmerket, men fortsatt økonomisk. For lyset gir det ganske rimelig beløp, og hvis du er store utgifter, så finn deg en normal jobb og ikke være som de hjemløse, slik at de falske anmeldelser på Internett.

 • Vest - oppvarming uten drivstoff og uhåndterlige rør, det indre av hvilken ødeleggelse;
 • Praktisk trykknappfunksjon;
 • Det kan installeres selv i barnehagen - barn ikke vil brenne.
 • Jeg måtte gjøre under hvert vindu stikkontakt for å koble;
 • Jeg gruer apparater, som de kan slå mot støt.

Gode ​​varmeovner til en god pris.

Dette er hvordan det er nødvendig å være analfabet, åpent tro på alt det der, som er representanter for produsentene. Spar opptil 50% - dette er en sterk uttalelse. Det eneste som kan gi noen få prosent effektivitet, slik at det er elektronisk justerbar med en termostat. Salg allerede har ovner med de samme egenskapene, og deretter oppfant en vanlig sykkel og belønnet ham med tvilsom kvalitet. Påståtte "forskere" som angivelig utviklet disse parokapelnye varmeovner må være kjent med innholdet i en fysikk lærebok for 8. klasse.

 • Som enhver annen elektrisk ovn, parokapelnye varmeovner er enkel å installere - henges på braketter;
 • Du trenger ikke å legge rør og sette elektrisk kjele.
 • Ingen økonomi i parokapelnyh varmeovner ikke - det er alt tull. Du må være en komplett middelmådighet, til å tro på dette tullet;
 • Guzzle elektrisitet tonn - bare klarer å betale regninger;
 • En varmeapparatet ble brutt i den første måneden av drift, kunne jeg ikke motstå varmeelement - her er lovet levetid på 30 år.
 • Jeg erklærer at parokapelnye varmeovner - er en annen svindel.

Jeg forstår ikke folk som Peck på reklame parokapelnyh varmeovner. Selv jobber i en butikk av varmeutstyr, nylig kom de til oss for salg. Noen de ikke er spesielt anbefalt, vil folk spørre. Sett nok reklame med historier og mytiske økonomi - nå bedrag tettbefolkede i hodet. Våre montører gjennomført eksperimenter som sammenligner parokapelnye varmeovner og konvensjonelle ovner. Som et resultat, vi vant konvektorer - minst for prisen. Begge anordninger har fortært nesten den samme mengden av strøm, oppvarmingshastigheten var også i det vesentlige identiske. Annonsen sier også at drypp varmeovner varme luften raskere. Faktisk raskere, men bare i forhold til tradisjonell oppvarming, der er kjelen nødvendig å varme opp en stor mengde kjølevæske. Generelt undervise fysikk, herrer og ikke bli lurt av tilsynelatende "skilsmisse".

 • Noen parokapelnye varmeovner har en god design - spesielt hvis de er lik konvensjonelle batterier;
 • Hvis du er i husstanden er det ingen gass, kan de være et alternativ til oppvarming av vann - installasjonen vil ta maksimalt dag. Ja, og alt installasjonsarbeid var å installere stikkontakter;
 • Separat justering av temperaturen i forskjellige rom - med en annen viktig fordel, men felles for alle elektriske ovner.
 • Sparer nesten ikke-eksisterende forhold parokapelnye ovner med samme konvektorer. Elektrisitet du gi en formue;
 • Nesten ingen av de modellene jeg har ikke funnet den funksjonen frostvæske - Ja det er, selv i de mest enkle konvektorer;
 • Pris - er generelt et mareritt. Gi nesten 14-15000 rubler per enhet kapasitet på 2 kW. - Det er penger ned i avløpet. For det samme beløpet kan du kjøpe to ulike konvektor med elektronisk kontroll og selv fjernkontrollen.

Parokapelnye varmeovner - ikke mer enn en måte å få penger ut av lommene til intetanende forbrukere. De vil fungere, men ingen økonomi ingen vil føle.

Støtte vårt prosjekt i det sosiale. nettverk!

Folk!)) De som lærte fysikk!)) Jo større endringen, jo større tap. I tilfelle av parokapelnikami så mye som 4! konvertering, - elektrisk varmeapparat, vann-damp-metall (konvektor vegg). Vel, vi vil ikke i detalj alle regne, det viktigste, at alt er i et lukket system, akkurat som i konvensjonelle elektriske konvektorer, og det er derfor ingen forskjell i strømforbruk. Eventuelle besparelser du ikke vil ha, sa jeg!

Mange gode anmeldelser ikke bare mye for å prøve å ligge åpent.

Lyudmila 29 år, med rette sier at hun prøvde og likte parokapelnye batteri.

Alex '34 er tydelig liggende i butikken deres nevnte mottatte parokapelnye batterier i butikkene er ikke vi levert mer parokapelnye batteri. Igjen, hva med parokapelnye batteri dårlig å si om du er dem selv prodaosh ut et enkelt Kankurent og selger tenke konvektorer eller infrarøde paneler er trakassert tre ganger større og tjene 5 år og parokapelnye 50 år parokapelnye batteri det som et bein i halsen, og vi har en rapport fra et byggefirma som gjennomførte testene i Surgut der -60 ganger kommer det parokapelnye egentlig er flere ganger mindre Mata relativt skadelige infrarøde varmeovner. Vi brukte mye av tester for å la fete batteri sette på såret for 12kv.m Maslen 2dnya 34kVt og parokapelny 0,8kVt og få forskjellen på 42,5 ganger er det en video på vår side vestkz.ru gode anmeldelser og mange rett og slett ikke har tid til å gjøre det vi har mye bestillinger. Det viser seg bare i vinter en liten shoot. Mange folk skrive dårlige ting er ikke mirakler fysikk ingen har opphevet. Hunt fortalte gutta ta en prøve og fortelle meg.

Alt en god dag. Hvis du har spørsmål om stedet er det et poeng å spørre oss et spørsmål vi vil gjerne forklare det som et ja.

Zakharov Vitaly

Kjære president i selskapet

Zakharov Vitaly!

Hvis denne anmeldelsen du skrev det, så kan du sjekke grammatikk og stavefeil. Og det viser ANTI-handel. Hva er president og en slik kvalitet. Beklager hvis grovt, men det er livet. Sam lurer på enn å varme et hus på landet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

9 + 1 =