Parkett av Karelen

Parkett Karelia engros

Parkettbrett Karelia er produsert av det finske selskapet Karelia Upoflor. I produktlinjen til Karelia parkett finnes det en rekke farge-, tekstur- og prisalternativer som oppfyller alle moderne kvalitetsstandarder i verden. Vårt grossistfirma tilbyr det mest komplette sortimentet av karelia-samlinger i Nordvest

0 byte Last ned prisliste

Innsamling av ekspressive eikebelegg

Karelas merkevare er en del av Kährs-konsernet. Produksjonen bruker den nyeste teknologiske utviklingen og moderne utstyr, noe som gjør det mulig å produsere høykvalitetsprodukter. Varige og lettmonterte produkter beskyttet mot temperatur og fuktighetsendringer er hovedmålet med Karelia Upoflors arbeid.

Karelia gulv er laget kun av naturlige og miljøvennlig trevirke -. Eik, ask, bøk, akasie, marabou, etc. Alle tre må sende Karelia produksjon er grundig testet for samsvar med kvalitetskravene av merkevaren, som garanterer kvaliteten på de ferdige produktene i fremtiden. Ved fremstilling av et parkettplank brukes kareliya fargeløse oljer på naturlig basis eller oljer med hvit farge. Lim og oppløsningsmidler, som brukes ved fremstilling av gulvbelegg, ikke inneholder formaldehyd, og er uskadelig for helsen.

Parkettbord Karelia er et lett-å-lag og veldig slitesterkt materiale! I samlingene i Karelen finner du et utvalg av en-, to- og treveisløsninger. Alle Karelia-samlinger er utstyrt med en moderne Profiloc-lås, som ikke krever lim under installasjonen, og lar deg legge parkett uten å rekruttere spesialister.

Byggingen av parkettbrettet består av tre lag med tre. De øverste lagene er alltid laget av verdifulle skoger, som har styrke, motstand mot slitasje, moderne eller klassisk design. Mellom og nedre lag av parkett er laget av gran. Kryss laminering av lag stabiliserer strukturen og eliminerer deformasjon av strukturen.

Parkett gulv Karelia engros og detaljhandel

Selskapet OKLI er den offisielle distributøren av Kährs Group og Karelia Upoflor-merkevaren i Nordvest-Russland. Her kan du alltid kjøpe Karelia parkett engros og detaljhandel. I vårt showrom på Roentgen Street 23 er det et stort utvalg av samlinger for bekjentskap med merkevarekvalitet.

Vi samarbeider med byggefirmaer, kjeder, små butikker og private kunder. Vårt lagerprogram gjør det mulig for deg å reagere raskt på store bestillinger og små engangsordrer fra våre partnere og leverer uten forsinkelser!

Parkettbord «Karelen»

Parkettbord «Karelia9raquo; - moderne belegg av naturlig finsk tre. Parkett fra denne produsenten er svært populært i Europa, den brukes som en erstatning for de gamle gulvbordene og legging i nye bygninger og landsteder.

Finsken dekker "Karelia9raquo; er preget av økologisk kompatibilitet av råvarer og eksklusive operasjonelle egenskaper. En spesiell fordel med finsk parkett er estetisk design. Parkett harmonerer harmonisk det tradisjonelle utseendet og moderne produksjonsteknologi, noe som gjør det mulig å skape et utsøkt kjønnskort av høyeste kvalitet. I tillegg produserer produsenten et parkettbrett, hvor prisen er tilgjengelig for de fleste forbrukere.

Egenskaper av belegget "Karelia9raquo;

Europas innbyggere verdsetter sin natur veldig, og spesielt den sjeldne floraen. Dette forholdet er spesielt merkbart i tilstanden og omfanget av skogen. Derfor har treet brukt til å produsere parkettbrettet "Karelia9raquo;", har den høyeste kvaliteten. Selskapet trekker kun ut råvarer med myndighetens offisielle tillatelse, derfor er selektiv tømmer tillatt for produksjon.

Parkettbord «Karelia9raquo; produseres hovedsakelig fra en løvfluid, men i tillegg til denne steinen brukes følgende typer tre:

Avhengig av materialet, Karelia-Upofloor9raquo; Det er forskjellige styremedlemmer, ikke bare i utseende, men også i kvalitative egenskaper. Dekning av alle serier kan brukes både i leilighetshus, og inn gjennom bygninger og kontorer. Parkett «Karelia9raquo; bestandig motstår store strømmer av mennesker, uten å miste sin glans og festning. Kvaliteten på materialet er bekreftet av positiv tilbakemelding fra eierne.

For beleggproduksjon, Karelia9raquo; bruker sin egen råvarebase. Denne tilnærmingen skader ikke miljøet, og ubetydelig skade gjenopprettes av betydelige plantinger av nye trær. Dette gjør at du raskt kan gjenoppta kutt ned plantingen, som inneholder landets skogsjord i en naturlig balanse.

Finske råvarer brukes til produksjon av følgende parkettlinjer:

Produksjonen foregår på et moderne høy presisjonsutstyr, hvor hele styret passerer kvalitetskontroll i hvert trinn. På grunn av denne scrupulousness parkettbrettet "Karelia9raquo; har mottatt sertifikatet ISO 9001, som bekrefter produktets høye kvalitet og høy økologisk renhet i produksjonen.

På grunn av sin flerlags parkett "Karelia9raquo; stabil for endringer i mikroklimaet i rommet: han er ikke redd for hopp i nivået av fuktighet og temperatur. En av svakhetene i parketten er tradisjonelt en av ligaen, den finske produsenten har skapt et individ ligaen, slik at å skape en jevn og pålitelig tilkobling i hele lengden av parketten.

Parkettbord «Karelia9raquo; - et stadig bedre produkt. Designere og teknologi for beleggproduksjon hvert år åpner nye ideer for å forbedre kvaliteten og utseendet til parkett.

Forbruker- og kvalitetssikringsselskaper presenterer motstridende krav til parkettbelegg. Produsenter av "Karelia9raquo; kontinuerlig analysere og forbedre kriteriene for produksjon av deres produkt, så selskapet har skapt sitt eget konsept for et parkettbrett:

 • belegget bør appellere til forbrukeren;
 • Kataloget skal oppdateres kontinuerlig med nye farger og variasjoner av et parkettbord av forskjellig pris;
 • Parkett bør ha en høy grad av vedlikeholdsevne;
 • lakk og beskyttende impregnering er forpliktet til å opprettholde sin integritet og presentasjon i den deklarerte garantiperioden;
 • kvaliteten på produktet forblir uendret;

 • Prisen på produktet skal være tilgjengelig for et bredt spekter av kunder.
 • Mange kriterier er implementert i flere lag dekning, som kun bekreftes av tilbakemeldinger fra kjøpere og fagfolk. Trelagsbrett består av flere typer treverk: det nedre laget - bjørk, mellombunn, øvre - forskjellige typer finer. Det øverste laget av parkett utfører en dekorativ funksjon, den har en tykkelse på ca 4-5 mm, noe som gjør materialet uutslettelig fra hele gulvplankene. Den er laget av valnøtt, eik og andre dyre raser. Denne teknologien har redusert kostnadene ved belegg, uten tap av holdbarhet og utseende.

  En spesiell fordel med belegget er den nyeste utviklingen av beskyttende lakk, som påføres styret med syv lag. Denne beskyttelsesgraden gir deg muligheten til å opprettholde egenskapene til tre i 10 år. Lakkens overflate av parkett legger vekt på den naturlige skjønnheten i tretekstur. Dessuten produserer produsenten et belegg med oljeimpregnering, med en matt overflate. Ifølge vurderinger, skaper denne parkett en naturlig, levende atmosfære i rommet.

  I mange henseender er kvaliteten på dekning fra selskapet Karelia forklart av de høye produksjonskravene på alle nivåer. Parkettbord «Karelia9raquo; Den er produsert på tysk utstyr, hvor nøyaktigheten er kjent over hele verden. Alle prosessene i installasjoner utføres med minimal involvering av menneskelig arbeidskraft, noe som øker hastigheten på alle produksjonsnivåer. Denne tilnærmingen tillot å skape et perfekt jevnt belegg, etter montering av hvilket i rommet vil det vise seg å være et perfekt jevnt belegg uten hull og hull.

  Unik design av parkettbrett

  I tillegg til finske råvarer, i produksjon av parkett "Karelia9raquo; Eksotiske og importerte trearter brukes, for eksempel:

  Slike bergarter gjør det mulig å skape eksklusive og uvanlige belegg. Blant linjene i parkett "Karelia9raquo; Det er gulvbrett fra melkehvite til en rik svart nyanse. Med denne variasjonen kan du velge en parkett for et rom med innvendig stil.

  Modellenes dekning er delt inn i tre hovedtyper:

  • Planke. En av de dyreste linjene i selskapet består hele tykkelsen av brettet av en, endelt rase. Dette belegget er ideelt for rom med stor langrennstrafikk. Utseendet på en enkeltsidig parkett er helt identisk med hele gruppen.
  • Toveis. Parkett består av to striper av tre limt til bredden. På utsiden ligner produktet små brett. Parkett er optimal for mellomstore rom med både åpne og lukkede rom i hele lengden av gulvet.

 • Tre-band. I denne gulvplaten limes tre sektorer av treet i bredde. Utvendig er parkettene likt materialet. Dekningen har den laveste prisen blant alle linjene. Produsenten anbefaler bruk av slikt materiale i lokaler med lav trafikk, det passer best for stuer.
 • Et slikt utvalg av teknologier og modeller gjør parkett rimelig for et stort antall kjøpere. Modeller med finérbelegg kan nesten ikke skiller seg ut fra et solid bord, slik at du kan bli en holder av valnøtt eller eikedeksel uten mye bekostning.

  Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

  Dmitrovskoe motorvei 163a, bygning 1, -1 etasje

  Karelia gulvbrett er ditt beste valg!

  Parkettbord Karelen produseres i henhold til de mest avanserte teknologiene av den berømte finske bekymringen Karelia-Upofloor. Alle produkter gjennomgår streng kvalitetskontroll, laget av de beste råvarer, og er derfor veldig populær blant profesjonelle designere og arkitekter. Prisene er svært lave, og kvaliteten er virkelig gode, og ikke for ingenting er det blitt valgt som et gulvbelegg fag som finske nasjonaloperaen, samt mange europeiske "fem-stjerners" hotell.

  Parkettbrett Karelia har en trelagsstruktur. For produksjon av de indre og nedre lagene, brukes den finske granens tre, som preges av høy styrke og motstand mot betydelige mekaniske påkjenninger. Det øverste laget av parkettbrettet "Karelia" er treet av verdifulle hardtre: eik, valnøtt, ask, merbau, bøk, Iroko. Alt er nøye utvalgt, og bare de råmaterialene som har høyeste kvalitet, faller inn i produksjonen.

  Et av kjennetegnene til parkettplaten av dette merket er at den har en utmerket finish, som ikke har lignende produkter fra andre produsenter som tilhører det gjennomsnittlige prisklasse. Det er en veldig slitesterk og slitesterk lakk, herding under påvirkning av ultrafiolette stråler. Noen modeller er også dekket med en miljøvennlig sammensetning, som for eksempel olje med voks, som i utgangspunktet bare brukes til å ferdigstille et parkettbord av førsteklasses klasse.

  Under merket Karelia parkett og parkettbrett har blitt produsert i mange år og har en stadig økende etterspørsel. Kjøpe det i vårt selskap kan være ganske billig, og det vil tjene trofast i mange år.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  6 + 1 =