Pannekaker med sur melk fett

Deilige frodige pannekaker med surmelk - en trinnvis oppskrift bilder, som de forbereder

LUN pannekaker med surmelk, kokt i denne oppskriften, lett bli et flott tillegg til te sit-runde samling med gamle venner. I tillegg kan denne retten være en utmerket lett frokost og for å gi et løft av energi for hele dagen.

Disse fritters, som vi er vant til å se dem, allerede dukket opp i Russland i det 16. århundre. I en tid da vanlige folk ikke hadde råd til et utvalg av mat, lærte de å lage kaker fra det som var for hånden, nemlig kylling egg, surmelk og hvetemel. Retten kom ut svært velsmakende og sunn, til tross for begrensningene i ingrediensene og utarbeidelse av relativt liten.

Snart berømmelse av pannekaker spredt over hele landet, og det har fått en skål på bordet til adelen. Smaken av denne delikatessen velstående mennesker verdsatt umiddelbart, og pannekaker fikk berømmelse ikke bare i sirkler til vanlige folk, men også blant adelen.

Senere, populariteten av pannekaker spredt over hele verden. De har forskjellige navn i forskjellige byer og landsbyer. De ble kalt "oladkami", "olyashkami", "alyabyshami", "oladeykami", "olankami", "Aladi" og "olashkami" avhengig av regionen der de ble bakt. Noen historikere mener at navnet på denne retten er oppkalt etter gamle slaviske gudinnen Lada, som var en personifisering av godhet og vokteren av familien ildsted.

Hvis vi snakker om paganisme, stekte poteter, som du vet, er svært ofte brukt i seremonier og ritualer. I vår tid, denne retten spesielt populær på en slik ferie som Mardi Gras. På denne tiden folk bake pannekaker og fritters, og brenne en dukke av moro, behandling av deilige kaker. Pannekaker laget av deig på vannet, svært ofte gjort under faster.

Oppskrifter for denne delikatessen er meget stort antall. Pannekaker kan gjøres med stuffing og uten, og grunnlaget for en test for dem, annet enn mel, kan være grønnsaker, frukt, kjøtt eller lever. Serveres pannekaker vanligvis i en pott, som kalles "oladnitsey" krydder parabolen med rømme, honning, syltetøy, syltetøy, kondensert melk og alle slags sauser (Valget avhenger av hvilken av pannekaker ble foretatt).

Denne oppskrift er forskjellig ved at det i test basen for fritters innbefatter sur melk. På grunn av dette, pannekaker vise seg svært luftig og velsmakende. Å koke dem, må du bruke ganske mye tid. Hvis du ønsker å skjemme bort din familie med deilige hjemmelagede pannekaker med surmelk, foreslår vi at du bruker vår oppskrift med trinnvise bilder.

(Punkt 2).

 • (Punkt 2).

 • (2 stk.)

 • (2 ss. L.)

 • (1 klype)

 • Til å begynne med ta alle nødvendige produkter og lå foran ham. Dette gjøres for ikke å kaste bort tid på å lete etter dem i kokeprosessen.

  Nå tar litt dyp container, kjøre de to eggene, tilsett sukker og salt i den.

  Bland godt eggene. Sterkt pisk er valgfritt, akkurat nok til å piske noen ganger massen til konfekt visp.

  Deretter legger surmelk. Bland godt den resulterende væske, for ikke å la klumper Kislyak.

  Deretter begynner vi å gå inn i melet. Uten å slutte å røre, øse ut det i en beholder, og deretter en god pisking, tilsett litt mer melk hvis blandingen ikke får nok væske.

  Strø natron eller bakepulver (1 h. L.) i røren og bland godt igjen.

  Nå tar en gryte, hell vegetabilsk olje og stek over middels varme. Når kokekaret er oppvarmet, med en skje i grupper, helles i den deigen. Fry må i 2 minutter på hver side til de er gyllenbrune.

  Det er det! Dine frodige pannekaker med surmelk, klar til å spise. Du kan bruke dem til bordet, sur krydder eller honning.

  LUN pannekaker på tørrgjær

  11107 0 60 min. 4

  2301 0 70 min. 8

  Khachapuri med ost og ost

  6634 0 50 min. 5

  3059 0 30 min. 3

  Sat, 09/24/2016 - 15:29

  svært velsmakende pannekaker.

  Sun, 11/06/2016 - 10:06

  Jeg likte, gitt at jeg ikke gjør venner med mel, fritters er utmerket. Takk.

  Sun, 03/12/2017 - 17:42

  Veldig bra og velsmakende, disse frodige aldri var.

  Tue, 05/16/2017 - 23:48

  Veldig frostet pannekaker. Øm med sprø skorpe. mmm. Takk for oppskriften! Bakte polportsii på gang, min mann og jeg spiste, og med tre ting venstre)

  Tue, 07/18/2017 - 20:11

  pannekaker en eksplosjon. moren likte

  Sat, 07/22/2017 - 08:25

  En brus eddik ikke slukke.

  Sun, 07/23/2017 - 21:39

  Pannekaker - deilig. Min kone og pannekaker er ikke venner, men da får et mesterverk. Hun hadde ikke forventet. Sanne gjort noen justeringer (deig gjorde seg) - sypanul 3 ss sukker og en teskje - salt, som søtere. ;))

  Deilig pannekaker surmelk: oppskrift "i all hast"

  Pannekaker ble bakt i århundrer i Russland, fordi maten er enklere enn du kan forestille deg. Spesielt, når melken er sur i noen få timer uten kjøling og kjemiske tilsetninger det med stor suksess brukt i concoction.

  1. Yoghurt - 0,5 liter.
  2. Egg - 2 stk.
  3. Flour - 3 ss.
  4. Sukker - 3 ss. l.
  5. Soda (valgfritt) - på spissen av en skje.
  6. Salt - 0,5 ts ..

  Historie: hvor forberedt fra sur melk deilige pannekaker

  Det er vanskelig å finne noen som ikke liker pannekaker, fordi de er forbundet med barndommen, russisk komfyr, gjestfrie vertinne og appetittvekkende aroma i huset.

  Selv for de som teller kalorier, men veldig glad i pannekaker, er det utgang. Koker dem, erstatte hvetemel til havregryn eller andre korn.

  Men ikke alltid pannekaker var det vi forberede i dag. Gjennom sin historie har denne retten gjennomgått mange endringer, starter med tittel, etterbehandling oppskrift forberedelse.

  Ganske populært i dag er deilig pannekaker med surmelk på grunnlag av havregryn

  History of matlaging pannekaker går tilbake til den fjerne XVI århundre. Oversatt fra det greske «eladion» er forberedt "til olje." Pagan Russland kjent tilbedelse sjefsguden - Yarile, solguden. Som et tegn på respekt for ham, var folk baking små, palm-sized, gylne pannekaker, som ble assosiert med solen. Det er "sol" bør bare hendene for å unngå en sint Gud.

  En av de mest populære ferie i Russland - Mardi Gras, ikke uten pannekaker, diverse kaker og muffins. Stek dem i en spesiell støpejern pan kalt "oladnitsy". Tiffany inviterte meg til å besøke svigermor, og behandlet dem i den mest deilig rett - pannekaker, som ble matet utelukkende med rømme.

  Det er bemerkelsesverdig at de opprinnelige hash browns hadde forskjellige navn i forskjellige landsbyer, blir de kalt:

  Bare i XX-tallet kjøpte de sin vanlige navn. Videre, i forskjellige byer i dette navnet betyr forskjellige retter. I St. Petersburg, var det en kake med søt fylling, som ble servert varm. I Moskva, pannekaker bakt i bakverk med et høyt innhold av egg og melk. I størrelse var de store og tykke. I dag hver husmor forbereder pannekaker på sin egen måte, og legger til forskjellige påfyll, og mate dem med rømme, kondensert melk, syltetøy eller andre søtsaker. Hva kan være bedre enn å samle hele familien på kvelden i et koselig kjøkken, drikke te med pannekaker og dele nyheten om dagen.

  Unike pannekaker med surmelk: forberede deg

  Ikke rush å klandre sin mann, som ikke ta hensyn til produksjonsdato utløpt melk, har en god husmor alt går til årsaken. Snarere ødela stemningen er bedre å bake oladushek.

  pannekaker laget med surmelk oppnådd er meget frodig, nozdryastymi og overraskende velsmakende.

  Oppskrift oladushek surmelk er ikke veldig komplisert.

  Men det er visse betingelser som må være oppfylt:

  1. Deigen på en sur melk er ikke nødvendig å røre, bare skrive det inn en spiseskje eller øse og stek i vegetabilsk olje.
  2. Visp røren kan være en mikser eller blander, men bare i begynnelsen.
  3. Domeshivat bedre deigen for hånd, tilsett mel med en gaffel eller visp.
  4. Pannekaker kan tilberedes på hvete, bokhvete eller mais mel, og for de som følger figuren, kan melet byttes ut med havregryn. I dette tilfelle må de flak deles i 2 deler: en del for å male opp større flis ved hjelp av en blender, og den andre delen tilsatt senere for å lage pannekaker viskositet.
  5. Som for brus, må det legges til når melken er svært lang tid å bekjempe bitterhet. Og effekten av den fermenterte melk bland bobler og uten tilsetning av soda og sprengmiddel.

  Noen ganger, i stedet for sur melk yoghurt i oppskrifter indikerer imidlertid en måte å "piske opp" deilige pannekaker er surmelk.

  Fyllinger og tilsetninger i et stort utvalg av pannekaker på Kislyak, de kan være:

  Fritters melk, rømme ikke helt slå ut hardt, så må du vente med å få melk surnet fullstendig. Ideelt sett bør vi vente for å skille ostemasse masse fra myse.

  Vi gjør pannekaker med surmelk: en trinnvis oppskrift

  Matlaging er ikke vanskelig.

  1. Egg bryte seg inn i en dyp skål eller en liten kasserolle, tilsett salt og sukker, bland med en mikser eller en visp.
  2. Legg egg blandingen til romtemperatur, surmelk.
  3. Mel, pre-siktet, involverer gaffel eller visp sirkelbevegelse.
  4. Endelig, tilsett soda (om ønskelig).
  5. deigen konsistensen skal være som tykk fløte landsby for å "skje sto." Hvis deigen er for tykk, kan du ikke involvere alle melet.
  6. La deigen trekke i 15-20 minutter.
  7. Forvarm bredt skillet, hell i det en vegetabilsk olje og forsiktig spre batter spiseskje slik at mellom pannekaker var litt avstand, og de ikke holde sammen.
  8. Ved moderat varme ovn pannekaker 1-2 minutter på hver side under lukket lokk.

  Etter matlaging, muffins ut mot en bred bolle og pynt med frukt eller bær, kan du strø med melis.

  Rengjøring tips: pannekaker surmelk

  Nyttige tips, kan du forbedre smaken av pannekaker.

  Hvis du ønsker å lage pannekaker med surmelk mer duftende, deretter legge til røren skal være litt vanilje

  1. Til pannekaker viste seg duftende, kan de legge vanilje og salt - finhakket dill.
  2. En annen hemmelighet av den velduftende og delikat fritters - yoghurt, må det legges til deigen under elting. Yoghurt er verdt å ta en tykk (5-8%), for eksempel jordbær eller fersken, du kan gjøre det selv, og du kan ta en flaske Agusha.
  3. I prosessen med matlaging er det lett å forstå når det er på tide å snu pannekaker. Så snart de begynte å brune bunnen og toppen hullet dukket opp - det er på tide å snu.
  4. Soda kan gjøre fritters flat "gummi". I stedet for brus, tilsett litt bakepulver til deigen, vil pannekaker slå ut mer frodig.
  5. Pannekaker kan tilberedes og gjær, men de kan ikke få så myk og saftig, som surmelk eller yoghurt.
  6. Pannekaker er veldig godt absorbere oljen, så de som ikke liker for mye fett, er det best å legge litt vegetabilsk olje under steking å fritter det ikke flyter. Vegetabilsk olje kan legges direkte til deigen (2-3 ss), deretter oljen i pannen legger nok like før det første partiet å fortsette å være nok olje i deigen.

  Å fritters ikke brenner, og ikke stikke, skal det redusere mengden av sukker, for å minimere dens effekter, særlig hvis fatet vil bli servert med syltetøy eller kondensert melk.

  Hvordan lage pannekaker med surmelk (video)

  Som man kan se, matlaging oladushek stort utvalg av oppskrifter, drøm, velg din favoritt oppskrift, og nyte måltidet!

  Pannekaker med surmelk: oppskriften (foto)

  For å begynne å forberede alle nødvendige produkter

  Kapasiteten av køen tilsette fremstilte ingredienser, inkludert sur melk, egg, mel og sukker til smak

  Forvarm en stekepanne med solsikkeolje og forsiktig spres på overflaten av pannekaker

  Sørg for å steke pannekaker på begge sider til kokt og rosenrød farge

  Ferdige pannekaker med surmelk kan serveres med rømme og friske bær. Bon appetit!

  Fritters av sur melk (hemmeligheter flotte pannekaker)

  Jeg har allerede fortalt hvordan å lage pannekaker frodig kefir. Kommentarene ga meg noen verdifulle råd, jeg bestemte meg for å bruke dem og prøve å skru ut det samme, men med sur melk, som jeg er nå å være sikker på å finne en bruk. Og jeg må si, forsøket ble en suksess. Vi får de samme frodige, luftige pannekaker (eller snarere enda bedre enn forrige gang).

  For meg selv, jeg endelig gjettet hemmeligheten frodige pannekaker: 1. 2. Soda trenger mer mel til deigen var tykk 3. Rør deigen og ikke røre 4. Deigen skal skje "klype off" og riste kjelen.

  Så frodig pannekaker oppskrift surmelk jeg trengte:

  surmelk - en halv liter

  soda - en halv teskje

  sukker to spiseskjeer

  Flour - 2,5-3 cup

  Tror ikke oppskrifter, der en liter yoghurt har en (halv) kopp mel, frodige pannekaker i dette tilfellet vil ikke slå ut! Hvis de er innhentet og deretter falle av etter koking.

  Oppskrift frodige pannekaker med surmelk

  Så pisket visp sukker, egg og salt.

  Han helte sur melk og rør visp masse.

  Hell to kopper mel.

  Smelt soda med kokende vann (1,5 ss) og helt på toppen av mel og visp for å røre deigen start.

  De ferdige deig fritters med sur melk

  Det tok meg to glass og til og med halvparten av den tredje, røre og se selv deigen bør ha en tykk, tykkere, jo bedre for oladushek (men uten å gå over selvfølgelig).

  Deigen er nødvendig for å røre og la stå i 15 minutter på overflaten av boblene begynner å vises - reaksjonen mellom soda med melk, gluten samt mel dønninger. Sterkt kna er ikke nødvendig, kan du også la små klumper. Men de fleste kan ikke røre deigen!

  Deretter øse I skjeen, presser bassenget vegg, som om klemming av deigen og flick den i pannen.

  Røren begynner å boble og stige. Når klaffen til den andre siden det øker enda mer.

  Dette er muffins i den frodige surmelk jeg gikk ut i slutten. Veldig god! Det er synd ikke fotografert i et kutt, men en bit av det. Bobler, bobler, bobler - luft og myk deig.

  Se flere oppskrifter fra denne seksjonen:

  En surmelk Du gjør kjøpet eller bruke yoghurt? Da jeg la merke til at melken begynner å bli sur, hell det i et glassfat og la den et sted på et varmt sted. Da bruker jeg yoghurt og pannekaker, og muffins, og paier. Men fra butikkens melk yoghurt er ikke alltid mulig - ofte bare melk blir bitter og allerede verdiløs.

  Jeg forble i kjøleskapet en halv liter melk, jeg trakk den ut for natten, viste det surt i morgen pannekaker laget.

  Mengden av mel er veldig viktig. Hvis mel er små, pannekaker ikke bare falle av, men også fuktighet inne vilje.

  Jeg har lenge lagt merke til at deigen til pannekaker bør ikke være for tynn, ellers sprer den over pannen og slå ut pannekaker i stedet for pannekaker. Men det koster meg litt lenger enn 15 minutter.

  Hvis melk eller yoghurt med kjøleskap, bør det være hans eller varmes i mikrobølgeovn eller så, la for en halv time. Siden min melk var varm, det var nok for meg 15 minutter.

  Oppskrift på en god, takk, det er interessant, og hvis du ikke gjør det pannekaker med surmelk, hva skjer?

  Vi får også pannekaker, men sannsynligvis ikke en frodig, litt pannekaker. Jeg vet at pannekaker med melk og gjær gjøre for å bedre hevet. Neste gang vil jeg bare frodige pannekaker med melk, la oss se hva som skjer.

  Faktisk, hvis testen er ikke nok mel, slik at de ikke får fluffy. Jeg brukte en stekepanne var vakre frodige pannekaker, og når du filmer de falt. Det er rett og slett ikke nok mel. Nå legger jeg mer mel og pannekaker oppnås frodig og deilig.

  Jeg også legge til vegetabilsk olje, samtidig som de sparer betydelig og steke fritters er deilig.

  Takk for oppskriften, men jeg så dem når jeg trekker dem inne rå (mel lagt nok).

  Diana, så du ikke dozharivaete. Trenger bare å redusere varmen, for ikke å brenne pannekaker og stek litt lengre. Selvfølgelig, de er høye, svingete, du trenger mer tid til steking, enn tynne pannekaker. I et ekstremt tilfelle, hvis du lagt merke til at pannekaker ikke dozharennye, legg dem i en bolle i mikrobølgeovnen i noen minutter, deigen inne dogotovitsya og ikke soggy.

  Takk for oppskriften viste seg svært velsmakende! Son henrykt plater ikke vike!

  Wow, jeg forstår at når barna noe å spise med glede - det er en stor glede 🙂

  Deilige pannekaker, takk! Før du leser din oppskrift jeg har rørt egg og melk, og tanken vil ikke produsere, men kommer inn med bobler og svært frodig.

  Takk for oppskriften! Det var svært velsmakende.

  Takk for oppskriften! Pannekaker bare klasse.

  I oppskriften, dessverre, det viste seg deigen væske og usøtet. Som et resultat av å legge 3 kopper mel og 3st.l. sukker. Men da de viste seg så som så. Nepyshnye

  Er du på noen resept gjøre? Jeg har skrevet 2,5-3 Art. mel. Og det er ikke frodig sannsynligvis fordi du er bare galt batter gjorde.

  Tusen takk. Til slutt, og jeg har slått frodig-prepyshnye pannekaker.

  Svært velsmakende og bare skrev seg retseptik. Min datter og hennes mann elsket den.

  Deilige pannekaker, deigen viste seg mye, og derfor er spørsmålet: hvor lenge kan du holde denne deigen i kjøleskapet?

  Jeg tror natten kan forlate.

  Spasibonki for oppskriften! Veldig god!

  Pannekaker virkelig slått frodig og deilig. Tusen takk for en så enkel oppskrift.

  Jeg kan ikke dele entusiasme. Svært velsmakende og ikke falt! Jeg har hatt 250 ml yoghurt og surmelk 250, og nøyaktig 2 kopper mel deig tok. Takk for oppskriften!

  Takk for oppskriften ogromennnoe.

  En grill på litt olje?

  Ved anlegget, som alltid.

  Surmelk, besluttet å bake pannekaker for første gang, kan du lese din resept, bare eltes deigen, alt slått ut! Takk for oppskriften!

  Og jeg har her ikke får noen tid allerede! Alle reseptbelagte gjort og melk var god og brus er fortsatt ikke en frodig! Det tok mye olje, alt absorbert i seg selv å få fet, veldig opprørt 🙁

  Jeg tror problemet kan løses ved å legge litt mer mel. Deigen skal være tykk og knipe av en skje. Røren absorberer mye olje og fall.

  Hvor mange ganger har jeg kokte pannekaker og de får forferdelig måtte kaste i søpla, men med denne oppskriften fikk jeg det riktig første gang, og min mann roste meg.

  En brus er nødvendig for å slukke eddik? På samme måte - hvis du kan?

  Det er ikke nødvendig å betale ned sin surmelk.

  Takk, flott og enkel oppskrift. Pannekaker viste seg utrolig deilig. Likevel kan du legge vanilje og revet eple.

  Bare lekre pannekaker vil slå ut! Alltid gjort i andre oppskrifter, ikke frodig og fuktig inne! Alt her er flott! Takk for oppskriften! Mann fornøyd;)

  Takk for oppskriften, viser det seg meget velsmakende, men hvis de samme ansatte gjør pannekaker, er det umulig å slå deigen tårer, og ingenting er umulig for meg.

  Og jeg har slått frodige pannekaker, mel, jeg spesielt ikke legge mye, tusen takk for oppskriften. Jeg trodde surnet melk må helles ut. Og så vil det passe.

  Super! Takk for oppskriften! Lush deilig, jeg elsker det! Så mange følelser! Takk, takk, takk.

  Oppskrift fantastisk! Veldig lett å tilberede, og slik en kjempegod og skjønnhet arbeid. Tusen takk.

  Tusen takk! Pannekaker frodige, sochnyne! Nok 2 kopper mel. Deigen eltes til dusjen gikk - deigen er klar. På bekostning av sukker - hvis det ikke er fylling, postnovato og syltetøy eller med rømme - super!

  Oh, vel, bare prebolshuschee takk! Du får fantastiske pannekaker! Lush, deilig, mmm med kondensert melk. For oss, en søt tann, bare en fryd!

  Takk for oppskriften. Jeg elsker og vet hvordan å lage mat, men det beste av denne oppskriften pannekaker med surmelk før du har prøvd. Sukker er også ganske nok. Hvem elsker den søte, er det mulig å bruke kondensert melk, syltetøy, etc. Takk igjen!

  Takk, meget velsmakende, raskt og vakkert, jeg har lagt mer ost generelt Yum 🙂

  Tusen takk for oppskriften. Aldri normalt ingen pannekaker heller ikke selv pannekaker ble ikke oppnådd. Les oppskriften, fikk surmelk (ikke engang varme den), skjedde hele laget med døtre resept. Pannekaker er svært frodig og veldig veldig frostet slått. Vi er begeistret. Igjen, tusen takk!

  Takk for oppskriften! Jeg får all den gode jeg forberedte for første gang. De har slått frodig og deilig)))

  Kate, takk. All matet.

  Takk for oppskriften. Pannekaker viste seg bra, veldig frodig og deilig. Umiddelbart umyali.

  Takk for oppskriften for første gang fått en deilig pannekaker.

  God kveld! For første gang jeg skriver en kommentar, sprengning og kan ikke være stille :)) Jeg vil takke deg for denne oppskriften! Tusen takk!

  I øyeblikket, stek pannekaker i henhold til oppskriften. ennå ikke smakt. Men den første gangen de er innhentet frodig! Takk for oppskriften!

  Takk for oppskriften! Pannekaker ut utmerket!

  Tusen takk for oppskriften! For første gang i mitt liv får jeg den perfekte pannekake! Nå bare oppskriften vil gjøre!

  Takk for oppskriften, vil jeg prøve 🙂

  Store pannekaker. Takk for oppskriften !!

  Veldig enkel og rask å tilberede. Familien var på fôr og glad! 😉

  Oppskriften er super, ingen ord, takk!

  Jeg er nå på en lurer på hvorfor alltid skrive 2-3 kopper mel, i stedet for 200 g eller 300 g? Det er så viktig. Som for meg er det en stor feil!

  Tusen takk! Til slutt klarte jeg å lage flotte pannekaker.

  Takk for en fantastisk oppskrift. Pannekaker viste seg utrolig. Jeg er veldig spent. Tusen takk. Gud velsigne deg!

  Tusen takk! Slått frodig og deilig, bare litt mer enn tilsatt sukker 🙂

  Fantastisk oppskrift! Mel var opp mot, nøyaktig 2 kopper, bekymret for at ikke nok vil bli helte litt mindre melk. Det viste seg bare nydelig, deilig, tusen takk!

  Mange takk for oppskriften! Jeg gjorde på surmelk fra butikken. Ikke ser på oppskriften til slutt, bare bland alle ingrediensene. Jeg tenkte, ødelagt, men nei. Deilige pannekaker !! Verken opal. Frodig og ikke fettete. Jeg ble steking på lav varme. Takk.

  Tusen takk, veldig gode oppskrifter.

  Men jeg har kokt melk surnet om slike frodige pannekaker vil slå ut?

  Ja, selvfølgelig vil jeg få prøve 🙂

  Tusen takk for oppskriften frodige pannekaker. Pannekaker viste seg kjempebra!

  Suksess! Super! Respekter oppskriften!

  Mange takk for oppskriften! Og så får jeg sammen frodige pannekaker "dosochki". Jeg innså sine feil. Alt det beste for deg!

  Tusen takk! Jeg gjør alt med en resept. Fantastisk arbeid! Moderat søt, frodig og luftig! Veldig god! Alle venner verdsatt. Lykke til og takk!

  Takk for oppskriften. Deilig, frodig. Jeg er litt mer sukker lagt søt kjærlighet. Og de som skrev at ikke stige - min første samtale når pannen ikke har blitt varmet opp, også, fikk ikke opp. Kort sagt pan glødende og alle prakt!

  Velkommen! De beste ord takk til deg. Den første gangen jeg fikk pannekaker. Det samme frodige, deilig og falt av etter steking. Tusen takk for oppskriften.

  Velkommen! Fortell meg, vær så snill, er min melk allerede stratifisert i serum (som jeg forstår det) og veldig tykk hvit. Det kan ikke brukes?

  Det er hvor mange ganger laget av surmelk, alltid slått surdeig, du kan foreslå hvordan å fikse det?

  Jeg vet ikke engang, for eksempel yoghurt, altfor surt, men aldri sur pannekaker kan ikke oppnås. Du må kanskje legge til mer sukker?

  Pannekaker er ikke slått frodig og de får super frodig og velsmakende, min elsket det! Super oppskrift.

  Oppskriften ikke likte. Inne viste rå. Jeg setter nok mel. Bates brannen er ikke ute - slik at alle pannekaker i olje var. Vanligvis bare forgjeves oversatte produkter. Hva har jeg gjort galt?

  Oppskriften er veldig likt. Gjør alt etter oppskriften, og alt du får 🙂

  Svært velsmakende pannekaker takk for oppskriften!

  Hei, og kan forstyrre deigen mikser?

  Jeg piske mikser.

  super pannekaker, alt i henhold til oppskriften. Tusen takk.

  Takk for retseptik. Svært velsmakende og rask!

  Takk for oppskriften, deilige, frodige, laget pannekaker for første gang, og det fungerte.

  Soda med kokende vann for å sette ut et glass vann? Her er det ikke tiden forstått.

  En og en halv ss kokende vann - de helle brus.

  Første gang jeg har frodige pannekaker oppskrift er super! Alle gjør riktige skritt for deg!

  Takk, veldig deilig, frodige slått pannekaker.

  Nå gjør jeg første gang på din oppskrift.

  Men jeg har et spørsmål, og du lukker lokket eller pannen stek uten?

  Jeg Dekk aldri lokket når du steker fritters.

  Hvor mange ml deg et glass mel?

  Takk for oppskriften, ikke har mottatt en slik frodig pannekaker, men neste gang vil jeg legge olje til deigen, litt fet slått.

  Tusen takk for oppskriften. Vi har aldri mottatt en så frodig og luftig pannekaker butter eller surmelk, uansett hvor prøve, og oppskriften er bare super. Alt viste seg riktig første gang, enda mer fantastisk enn deg :))) Takk, er hele familien fornøyd :)))

  Takk for resepter, alltid ren og enkel, men svært velsmakende! Vi elsker hele familien på vannet og pannekaker pannekaker med surmelk!

  Takk for oppskriften! Fantastisk, frodige pannekaker.

  Takk for oppskriften for fritters viste moderat søt, med bare søtt og te på den tiden.

  Velkommen! Å, du vet, å vente til siste dozharennogo pannekaker å skrive en kommentar. Opprinnelig spre bakken 2 kopper mel, natron på toppen, og innså at væsken. Mer topp cup, tenkte å ødelegge alt. Jeg forlot ovnen i 15 minutter, og fortsatte i den ikke så veldig god beliggenhet. Og - lo og se! De gikk opp! Tall, svingete, ikke mye olje absorbert. Jeg ble begeistret! Tusen takk for oppskriften, er det du må jobbe i alle tilfeller! Vel minst, var jeg med min "eventyr" Veldig fornøyd med resultatet!

  Takk for oppskriften! Pannekaker få sparken.

  Takk for oppskriften frodige pannekaker! Kokt kom ut svært velsmakende!

  Bakt cookies cottage cheese, brød chiabatta, og så for deg på lyset. Og det jeg så oppskriften oladushek?! Etter bakt, dog knadd halv deler av alle ingrediensene. Ur. 15 luksuriøse fritters, har 10 minutter gått, og de er borte! Super-resept hele skjedde første gang. Forresten, jeg hadde en sur geitemelk, som er 4 måneder i flasken, stående i kjøleskapet. Hvor nyttig den er fersk, og ytterligere to porsjoner av pannekaker nok. Magisk oppskrift! Takk.

  Og du kan legge til kokt gresskar moses?

  Kan være 2-3 ss, jeg tror ikke vil bryte konsistensen av deigen, hvis gresskar er vassen, tilsett melet litt.

  Tusen takk! Pannekaker viste seg perfekt! Og svært velsmakende!

  Dette er en ideell oppskrift for fritters takk!

  Svært velsmakende. Deigen er perfekt, de slår fluffy. Smaken er veldig myk og luftig. Takk for oppskriften.

  Fortell meg antall mel i gram hvor mange vilje? Takk!

  I ett fullt glass med 160 gram mel.

  Jeg gjorde pannekaker i dag. Svært velsmakende 🙂 Jeg forbereder for en time, og platen er tom 🙂

  Deigen viste seg for søt, gjort nøyaktig på nøyaktig oppskrift på pannekaker og absorbere for mye olje, samt i form av en svært frodig.

  Takk for oppskriften! Jeg er spent. Pannekaker alltid gjort med det samme sett av produkter som her, men brukte yoghurt og blande ingrediensene sekvens var forskjellig.

  Takk for oppskriften! Alt viste seg.

  Hvordan brus med kokende vann for å slukke? Alkali (soda) slukker bare syre (eddik, sitronsaft) og varmt vann - dette er åpenbart ikke syre.

  Live og lærer kalles, ja, natron kan også kokende vann slukke, og ikke bare syre 🙂

  Lola, brus helt slukket kokende vann, hvorfor ikke. Jeg har lenge nok til å bruke denne metoden, hvis plutselig hånden ikke var noe ut av syre. Jeg foretrekker vanligvis bruke til dette formålet saften av en sitron. Men denne oppskriften på surmelk, brus, og så må innløses. Jeg vet ikke kategorisert ut brus hvis jeg har en resept for yoghurt eller rømme.

  Soda ved oppvarming frigjør karbondioksid, for derved løsner det kaker selv uten syre, selv om den karakteristiske smak av soda kan forbli.

  Takk for deilig oppskrift.

  Tusen takk. Har de ikke vet hvordan å gjøre deilig! Alltid ut flat og ikke velsmakende. Jeg prøvde oppskriften din og ble sjokkert !! Vi får høy, frodig, milde! Takk igjen!

  Tusen takk. Alt sammen! Laget med sur geitemelk. Tidligere har jeg ikke lyst til å gjøre dem, ikke å motta. Nå er det en favoritt oppskrift.

  Takk for oppskriften. Var svært frodige og deilige pannekaker.

  Og jeg har her melken blir sur. Jeg vet ikke om det kan brukes hvis holdbarheten er utløpt for en måned siden?

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  3 + 6 =