Paneler laget av knapper

Lyse paneler av knapper med hendene: den originale mesterverk i innredning

Av tekstil tilbehør rester (dvs - fra knapper) er dekorative elementer i interiøret utrolig mange båter kan være laget av knapper, fra store veggen viser til miniatyr minne otkrytochek. Kanskje det vanskeligste i dette tilfellet - å samle riktig mengde knapper. Oftest må lyse flate knapper med to eller fire hull i midten ,.

Paneler av knapper med hendene: en master class

Du kan lage et panel fantasy figur - trenger ikke å være en klar historie er veldig enkelt og klart for alle.

Fancy paneler ser magisk og virkelig gjøre interiøret en original, stilig

For fancy paneler av pugovichek trenger du:

 • Firkantede tre eller plast ramme;
 • Lyse fargede knapper i forskjellige størrelser;
 • En stor lyse fargede perler;
 • PVA lim;
 • Lim universell;
 • kompass;
 • Den midlere tykkelse av tråden eller dekorative ledningen.

Og, selvfølgelig, trenger du et lerret som kan være papp ark.

Det første du må gjøre er et kompass på lerretet for å tegne en sirkel, som vil være i sentrum av sammensetningen

Videre arbeid er utviklet som følger:

 1. Konturen av sirkelen på det PVA-limet er nødvendig å lime tykk tråd eller dekorativ tråd;
 2. Når tråden er limt sammen med det er malt over i hvite rammen;
 3. Etter at endene av rammen du tørr svamp, bruke gull eller sølv akrylmaling (valgfritt, kan du bare gå med en svamp og et panel i hjørnene);
 4. Igjen, ta et kompass for å gjøre utformingen av kretsen, er det nødvendig å dele den i seks like deler;
 5. Videre, i sentrum av sirkelen på en universell lim limer du en stor lys knapp;
 6. Neste må for å legge ut segmentene, fortrinnsvis med farge-overgang;
 7. For eksempel vil den første runden gjøre forskjellige størrelses knapper gul farge, og hulrommene er fylt med store perler av samme farge.

Og så du får fylt med seks fargede segmenter: fra gul til brun. Hvis lakonisk sammensetningen vil virke rustikk, ty til ekstra dekor - for eksempel lage decoupage vinkler.

School of Design: dekorative panel med knapper (video)

Panel "tree" fra knapper: Variasjoner

Trær av perler og knapper - en ekte tegn på kunst i vårt samfunn. Faktisk en veldig vakker håndverk, enkle i design og lyse.

For vakre innredning knapper trenger ikke nødvendigvis være i samme stil

Varianter av trærne mange knapper:

 • Du kan på den mest vanlige nøytrale nytt tre skjærebrett for å lage en sang med et tre. For å gjøre dette for hånd eller på en mal sirkel tre krets som innvendig er fylt med knapper. Trunk - brun, sand, beige. En krone, avhengig av tid på året, eller grønn eller rød eller oransje, etc.
 • Triptych med Sakura. For å gjøre dette trenger du tre av lerretet med en base. Bakgrunn hvit, nøytral uten ramme. På alle tre av lerretet bruker du en enkelt linje, som vil være den grenen. Male det brune akrylmaling. Venter på tørking. Videre så langt uten liming, legge ut knappene som imiterer blomster, rosa og blek lys grønn. Bare når postet totale sammensetningen på tre lerret, kan du stikke en universell lim.
 • Vakkert tre av knappene kan gjøres på grunnlag av noen av det ferdige bildet. Landskap, kveld tåke, hage, solnedgang. Selv en liten bit utdannet kunst folk vil løse dette problemet. En ytterligere disposisjon tegning treet og spre den pugovichkami, 1-1 fyldige, lyse, saftig, av forskjellige størrelser.

Vakker stilistiske tillegg til knappene vil være rester av multi-fargede perler

Tree - det er nesten en vinn-vinn-situasjon. Helt glatt eller asymmetrisk, med blandet pugovichkami det ser overbevisende og konsist, uten behov for andre elementer.

Tall for panel knapper: for å velge hvilken ordning

I fremtiden baserte preparat av knapper er det ene eller det andre mønster. Det samme treet, eller en fantasi figur, og kanskje til og med en kompleks plott.

I kjernen av panelet kan være ikke bare bilder, men også skriftlige "meldinger"

Enkle i kjøring, men svært vakre paneler kan gjøres basert på følgende bilder:

 1. Silhouette av fugler, kolibrier. Denne fuglen selv - en personifisering av naturlige skjønnhet og eleganse, og utfyller silhuetten lyse pugovichkami vil være interessant.
 2. Knappisying rainbow. Dette er anerkjent av alle av samme tema, som en spiller på den spektrale overgang av farger.
 3. Bukett med knapper. Dette settet pugovichek at hvis tredd på en stilk-strenger og bundet med en tynn silkebånd.
 4. knapp fisk. Det ser kule slik sammensetning ikke nøytral farge lerret eller et tekstilbunn, når stoffet simulerer havdyp.
 5. Ballerina knapper. Og her er det mulig å handle på prinsippet vytinanki når svart lerret og la ballerina lyse perle pugovichkami.

Og i en interessant panel kan bli en sommerfugl mønster, eple, sovushki på en gren, elefanten, initialene til huseieren, etc.

Den opprinnelige panel knapper: super ide (video)

Jule paneler av knapper: juledekorasjoner med hendene

Det første som kommer til hjernen - juletrær. Igjen kan det kombineres paneler. Hvordan lage? I syv enkle trinn.

Jule håndverk veggmaleri vil være en perfekt for en tematisk utstilling av familien kreativitet i barnehagen, stilig gave eller en perfekt ferie hjem innredning

Instruksjoner for produksjon av et panel av det nye året.

 • Å arbeide først på lerretet, som er over bakgrunnen. Du kan bruke decoupage teknikk, når motivene til våtservietter de ønskede farger og nyttårs tema, gjør en interessant bakgrunn. Du kan spille akvarell, simulere frost.
 • På bakgrunn kan limes liten Snezhinochka lys, som deretter blir dekket med et lakklag.
 • Deretter bruker du til lerretet papir mal juletre, ser rundt blyanten langs konturen.
 • Det gjenstår bare egnet pugovichkami fiskebein satt inni. Hvis bakgrunnen av panelet, for eksempel sølv-blå, og knappene må være fra samme serie.
 • Toppen kan pynte juletrær stjerne eller snøfnugg tekstur av papp.
 • Under juletreet av knappene du kan sette små gaver, kan slike bokser være, forresten, firkantede knapper. En liten bue ikke veldig tykk tråd vil skape effekten av en bandasjert gaveesker.
 • Den endelige innredningen - Glitter lakk lag. De trenger ikke nødvendigvis dekke alle paneler, nok til å understreke bare noen steder. Det er ikke nødvendig å kjøpe dyre spesiell lakk i en stor flaske, og du har nok vanlige krukker neglelakk med sparkles.

Bestående av flere deler av jule-trepaneler krever en viss plass på en tom vegg

Juletre kan legge til små knapp snegovichki eller driver som kan etterligne den lyse knapper og perler.

Paneler laget pugovichek - en enkel idé som gjør at du kan motta som et resultat av smart arbeid som vil lenge å dekorere din plass. Og hvis du ikke vet hva Håndlaget gave å presentere for en venn eller et familiemedlem, hvorfor ikke bruke denne ideen?

Utvalg for inspirasjon: Panel knapper

Hvis du har liggende rundt i huset er ikke spesielt nødvendig umake knapper, rhinestones, eller restene av perlene, ikke rush å skjule dem i lengst hjørne av pantry eller flere kast er bra. Se på skjønnheten av hva du kan gjøre for dem.

paneler du trenger for produksjon av:

- Multi-fargede knapper i forskjellige størrelser;

- Krystaller, perler, paljetter, flate perler og andre små ting;

- Leire (best egnet varmt lim pistol, men det kan erstattes med et gummi-klebemiddel, for eksempel, eller Moment Moment Crystal klebende gel);

- Grunnlaget for panelet (filt, fløyel eller farvet papp);

- Marg trepinner eller tannpirkere manikyr;

- Pinsett med en nål eller tynne ender;

- Vakker ramme uten glass.

Vi forbereder all nødvendig og fortsette. Først må vi tegne omrisset av fremtiden bildet på papiret, så må du kutte og overføring krets på grunnlag for panelet.

Spre inne konturen svært store knapper og perler. Løfte den ene vippe, fører til baksiden av et tynt klebemiddelsjikt og stikker knappen på plass. Således stikker vekselvis alle de viktigste elementene.

Deretter fordele innvendig kontur knapper og krystaller er mindre og også avvekslende stikker dem til bunnen. Deretter arm vi limet og tannpirkere (eller trepinner til manikyr) belegge med en liten porsjon av klebe baser, og ytterligere stikker ved hjelp av pinsett eller en nål (som noen praktisk) alle små krystaller, perler og paljetter, fylling sin kant, og oppnå maksimale nivå kontur.

For å lime en flat linje av små krystaller eller perler, bruker den mest vanlig linjal eller en strimmel av papp: promazhte baser plottet lim uten å gå over linjen, og deretter feste en linjal eller papp på linjen, og en pinsett Lay krystallene nær den linjal eller kartong (hvis man gjør alt raskt nok, linjal eller papp ikke har tid til å holde seg til base).

Etter at limet er helt tørt, setter platen i rammen og reparasjonen. Dermed kan det samme kortet utstedes eller dekke bokser og dekorative bokser.

All denne skjønnheten jeg funnet her, forfatteren Laura Bell.

om søknad

knapper - et unikt materiale for flukten av fantasien av voksne og barn. Hva moro håndverk, veggmalerier, malerier, mosaikker, kan du gjøre fra dem! De kan være dekorert med noen ting og å dekorere veggene. Knapper laget av materiale som er tilgjengelig, er i hvert hus, en stor skare med så variert i tekstur, farge og form. Vi tilbyr å drømme og å skape en stilig og morsomme programmer knapper for barn.

Det bør bli forstått at disse små lyse sirklene er ikke egnet for barn under 3 år, fordi på denne alderen barnet liker å prøve alt på tann og knappene små nok. For eldre barn, kan knappene bli en fantastisk simulator som du kan utvikle finmotorikken. De kan leke med barna, utvikle en grunnleggende forståelse av farge, størrelse og ferdigheter enkleste konto.

Anvendelser av knapper for barn

Først, la oss lære å lage en enkel panel av knapper med sine egne hender. Tro meg, dette er den typen kreativitet som vil like deg og barnet ditt.

1. Bestem hva historien vil du skildre. Hans valg kan avhenge størrelsen på håndverk , alder på barnet ditt og ferdighetsnivå . I denne teknikken, kan du utføre et panel, et postkort og selv konkurranse illustrasjon. Som med enhver form for kreativitet, se forskjellige versjoner av tegninger eller ferdige håndverket prosjekter, slik at fantasien hadde flere muligheter.

2. Når du har bestemt på tomten, plukke opp papp tilsvar størrelse, struktur og tetthet.

Du kan bruke vanlig eller glanset papp. Du kan bruke fløyel klut eller papir. Det er veldig praktisk å gjøre tilsvarende arbeid er allerede ferdig innenfor rammen. Hvis du først lage et panel av knapper, er det bedre å velge størrelsen på landskapet rammeverk.

3. Bruk den skisserer fremtiden bilde, eller klippe og lime malen på underlaget.

4. Nå er alt du trenger velge de riktige knappene og hvordan å feste dem.

Som sterkere lim knappene til basen?

Teknikker for bedre montering er det flere,

 • Du kan bruke ulike typer holdbart lim som lim "Titan"
 • kan bruke dobbeltsidig tape tykkelser
 • Noen needlewomen anbefales å bruke et selvklebende papir, og kutte ut konturen av det øvre laget, for å feste knapper på den dannede klebe
 • Hvis yngre barn, kan du feste knapper på leire eller polymer leire
 • sy

Paneler av knapper med hendene "Høne"

Hvordan lage enkle applikasjoner knapper for barn

 • Vi tar mange forskjellige knapper
 • sortere dem etter farge og størrelse
 • papp i ulike format og farge, tegne omrisset av hovedpersonene, som kylling eller hane

 • våre høner vi velge brune og beige nyanser
 • Velge lyse knapper for kuk, ikke glem at skjegg og kam, ofte rød eller burgunder
 • Nå er det på tide å gå videre til å behandle festeknapper på en papp base (se. Ovenfor)

I vårt eksempel har vi identifisert hvert tegn for seg, slik det fungerer med mindre formater mer praktisk til nybegynneren mestre. Så snart du får komfortabel i en ny form for kreativitet, kan du umiddelbart arbeide på en stor skala.

2 kommentarer

Du kan først gå for en mer enkel måte, og for å gjøre et panel av knapper, plukke opp eller male dem i samme farge. I dette tilfellet vil mangfold ikke forstyrre deg, men arbeidet vil gjøre det mulig å "føle" teksturen er formet som et mønster. Bildet av knappene på en tone - alltid stilig og egnet for ethvert interiør, hvis du velger riktig tone knapper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

19 + = 27