Paneler for foto kjøkken

Hvordan lage et veggmaleri på kjøkkenet fra skrap materialer

Ønsket om å oppdatere nylig renovert, men podnadoevshy kjøkken interiør, ofte besøkt av mange av oss. En måte uten drastiske forandringer for å gjøre de indre lyse streker, og derved endowing rommet et nytt liv - for å dekorere den delen av veggpanelene med malte elementer. Paneler laget med dine egne hender - det samme "høydepunkt" som er i stand til å reflektere naturen og preferanser av vertinne kjøkkenet, sette stemningen på ønsket måte. Hvilke typer paneler vil se hensiktsmessig i det indre av kjøkkenet og hvordan å lage et element av innredning med hendene, tar en nærmere titt.

De viktigste typer paneler og utstyr ↑ utførelse

Noen mennesker feilaktig tror at et panel - det er det samme bildet. Faktisk er bildet et verk av billedkunst. Panelet er ikke nødvendig å være et mesterverk. Det er ment å fungere som en lysende "spot", som fungerer som en siste finishen til innredning av kjøkken, som gir integritet utseende.

Paneler - en stilig måte å dekorere interiøret kjøkkenet

Paneler for kjøkkenet kan være en hvilken som helst slags form og størrelse. Avhengig av produksjonen av materialet som brukes, de kommer i flere former:

 • Fabric. Applikasjoner, broderi på duken og tapeter kan utføres i serie eller manuelt.
 • Grafikk. Tema bilder og reproduksjoner av kunstverk er laget ved hjelp av moderne trykkteknikker.
 • Wood. Utskårne paneler av løvtre og bartre ofte utfylle innlagt med halvedelstener.
 • Keramikk. Mosaikk bilder fordelt av små elementer og fragmenter av keramiske fliser.
 • Skulpturelle. Representerer metall mini skulpturer vanlig teksturert gips eller gips.

Vi bør også markere paneler håndlaget, som er laget av ulike materialer: leire, trolldeig, tørkede blomster og korn, perler og skjell.

For å beskytte overflaten av sprø materialer, som er påvirket av høy fuktighet og temperatursvingninger i kjøkkenet, idet preparatet er belagt med et klart eller farget lakk valgt skygge

Det viktigste som bør vurderes når du velger eller gjør dekorativt element med hendene - kjøkkenet er et funksjonelt rom. I sin plass er ofte sveve forskjellige lukter, og slå seg ned på veggene i de minste partikler av fett. Av denne grunn er de dekorative elementer må være laget av praktiske materialer med evne til å motstå eksponering til fuktighet ved hyppig vask.

Varianter av arrangement tilbehør ↑

Veggpaneler er anordnet i de deler av rommet, noe som vil skille visuelt. Det kan være vegg eller forkle arbeidsplass nær spisebord.

Utskårne paneler ser flott ut i klassisk interiør

Når du lager et stort kjøkken designere anbefale å bruke noen av de samme elementene fra samme serie, som henger på forskjellige veggene i rommet.

Tips: mosaikk bilder av flisene er motstandsdyktig mot fukt, slik at de er best brukt for utformingen av arbeidsområdet mat.

Keramiske plater, i kombinasjon med andre overflatematerialer som er i stand til å skape et unikt indre

Når du velger et panel på kjøkkenet er det viktig å vurdere størrelsen. Veggene i små kjøkken skal dekorere små komposisjoner. De vil ikke tiltrekke seg for mye oppmerksomhet, og dermed redusere plassen visuelt.

Store bilder la for store kjøkken. De kan oppta en betydelig del av veggen, bygget inn i nisjer og bakgrunnsbelyst formaliserte. Små bilder kan lett "mistet" på den store veggen av et stort kjøkken.

Interessant panel-ulempe med bildet av en spiraltrapp vil se

Malt spiraltrapp ligger i hjørnet av rommet, visuelt presser grensene. For å oppnå den ønskede virkning å skape en illusjon av ekstra plass er det viktig for riktig gå inn i panelet, slik at trappen organisk komplementerer interiøret, i stedet for først unødvendig element.

Dekor for de ulike stiler av interiør ↑

Ved arrangement av kjøkken interiør bør styres av regelen: hvert rom sitt eget utseende, mønster og størrelse. dekorere temaer må rette stil interiør.

For kjøkken innredet i en klassisk stil, som passer perfekt paneler som viser moden frukt og grønnsaker, forlokkende naturskjønne landskap og reproduksjoner av verk av store kunstnere.

Paneler med duftende kaffebønner hver gang vil heve stemningen, minner den hyggelige møte med venner

Skåret tre og keramiske paneler er organisk passer inn i interiøret kjøkken, innredet i stil med Provence, eller land. Det kan festes på veggen ved bruk av en blanding av tørket frukt, krydder og blomster.

Paneler for landet stil og Provence

Verdig tillegg til moderne interiør som high-tech eller minimalisme utføre dynamiske bilder kvelds bylandskap eller uvanlige abstraksjoner. Dette passer godt grafisk paneler i strengt minimalistisk setting.

Kjøkken paneler for interiør i moderne stil

Understreke den raffinerte rigor og skjønnheten i kjøkkenet på loftet kan vegg komposisjoner laget av gamle plakater, gulnede sider av bøker og illustrasjoner fra magasiner.

Vanskelig å tro at en slik opprinnelige dekorasjon laget av vanlige vin korker

Alle slags collager, abstraksjoner og landskap er perfekt for spisestue.

Interessant se modulær sammensetning som avbildningen er delt opp i flere separate deler

Hengende ved siden av bildet lage et enkelt sammenhengende bilde.

Riktig valgt for design og stil av paneler som kan fremheve interiør, noe som gir den sin egen "smak" og individualitet.

Opprette et fortsatt liv i eggeskallet ↑

Samtidskunsten er veldig populært effekten av kunstig aldring av overflaten, kalt "knitre". Dette ble fremstilt ved belegging av gjenstander med spesiell karkelyurovym aerosol maling eller lakk. Men for å skape en slik uvanlig effekt er mulig med en konvensjonell eggeskall.

Den konvekse overflaten av knuste bitene lar deg lage tredimensjonale mosaikk

produksjonsutstyr dekorative paneler av eggeskallet er ikke så vanskelig å implementere, lære det kan være hvem som helst. Det inkluderer en rekke grunnleggende trinn.

For produksjon av lys og lekker fortsatt liv behov:

 • 2. segment fiberplater;
 • klut eller ris papir;
 • Renset egg skjell;
 • Transparent fil A4 eller A3-format;
 • akryl primer;
 • decoupage lim;
 • akryl;
 • PVA-lim.

Som et solid grunnlag for å skape en blanding som er nyttig hardplate. Han holder utmerket form og har utmerket vannresistente egenskaper. Arbeidsstykket blir fremstilt, avhenger av størrelsen av blandingen.

Påfør image praktisk pensel og svamp

Du må forberede seg på forhånd et skall med noen egg. For å fungere som et egnet skall med rå og kokte egg med forskjellige nyanser. Den ble fjernet fra eggeskall må renses for spor av organisk materiale, fjerning av den indre plenochku og skylling av disse i sodaoppløsning.

Legging av plate-emnet kuttet fra forsiden opp på en flat overflate dekket med dens grunningsmiddelblanding. Akryl primer påføres passende skum svamp. Så det fordeles jevnere, og tørker raskt.

Prosessen med å lage en egg krakelerings ganske arbeidskrevende. Han tar mest tid. Begynner å spre seg fra midten eller fra arket hjørne, posisjonering eggeskall konvekse side utover.

På den blanke seksjonen belegges med PVA klebemiddel, spre en liten del av eggeskallet og lett presset

Når man trykker fingeren eller en tannpirker skall er dekket med maske sprekker opp og går opp i flere stykker, er dekket med en del av substratets overflate. Ved hjelp av en fyrstikk eller tannpirkere, flyttes brikkene, noe som gir dem den ønskede stilling og fylling av hulrommene i platen.

Tildekking dukstykker knust eggeskall, for å gi styrke til produktet overflate er belagt med et lag av PVA

Stykker av skallet fullstendig dekke hele overflaten. Basis med det ferdige mosaikk skorlupnoy la stå i 5-8 timer for å tørke helt.

Etter fullstendig tørking av klebemiddelet belagte preformen akryl primer og tørkes igjen.

For å påskynde prosessen, kan overflaten tørke med en hårtørker

Som et bilde for decoupage kan bruke noen vakre flerlags serviett eller utskrifts hentet fra nettet. Utmerket for dette formålet rispapir, til å kjøpe som ikke vil være vanskelig i spesialforretninger. Når du oppretter et panel, kan du ikke ta hele bildet på en serviett, men bare kuttet fra den et stykke av ønsket størrelse.

Din oppgave - å lim klut uten folder

For å oppnå en glatt, overflate fri for folder nødvendig serviett toppsjikt til hvilket det er påført et bilde satt på ansiktsbilde. Fil forsiktig brukt til å tørke arbeidsstykket slik at tegningen tok riktig posisjon. Skade fragment er spredt fingre. rense filen nøye.

Bilde klebemiddelbelagte decoupage

Når limet tørker, er det fortsatt bare et par slag: male på maling, noen elementer i bildet, noe som gir dem en mer uttrykksfulle, og dekksider lakk.

Installasjon fra skrap materialer ↑

Paneler med dine egne hender - en ekte verk av forfatterskapet, er i stand til å snakke pryder interiør og stolthet av sin eier.

Fabric "malerier" i teknikken av patchwork ↑

Elegant innredning av kjøkken i stil Shabby chic eller Provence er i stand til å utføre tekstilpaneler i patchwork teknikk. Veggmateriale, laget av vev rester som overlapper med den utforming av møbler og vinduer, vil harmonisk passe inn i utformingen plass.

Originale sammensetninger av tekstil-

For å gjøre slike paneler på et ark, må du tegne en full-size skisse. Deretter ble de individuelle papirark for å lage mønsteret på slitebanemønsterelementer for anvendelse. Etter å ha bekreftet i overensstemmelse størrelse mønstret blir flyttet til vevet skjærestilling. Ekspanderende elementer basert applikasjon, tilpasse dem til hverandre, nøyaktig festing nålene.

Tråder for vev-applikasjoner er valgt for å matche eller gjøre kontrasten krets

Ved bruk av tallene i blandingen for å bibringe masse former av fylte tynne syntepon rester. Formulering av preparatene klebet eller syes til basen.

Et lappeteppe paneler vil se riktige lommer for småting og kroker for håndklær

For å opprette en funksjonell sammensetning av et "bilde" av vevet kan bli supplert med romslige lommer for oppbevaring av kjøkkenutstyr.

"Delicious" komposisjoner fra tørkede bær og krydder ↑

Ved hjelp av tørkede blomster, frukt, nøtter og aromatiske krydder - et fasjonabelt tema.

For å opprette en blanding for rammen til underlaget, og innholdet i skap. Du kan trygt brukes:

 • kaffebønner;
 • kandiserte sitrusfrukter;
 • kanelstenger;
 • de tørkede blomsterhoder;
 • nøtter, bønner;
 • alle typer korn;
 • selv bagels og bagels.

Prosessen med å skape et preparat er ganske enkel. Skiltes kartong hvis størrelse svarer til rammestørrelse, teppe burlap eller annen valgt vev. Materiale som er festet på grunnlag av fiksering ved hjelp av spiker eller "landing" på sin smeltelim.

På forsiden av stoffet er lagt store kompositoriske elementer, velge det mest attraktive alternativet ordning: total mønster eller mønster av individuelle mini-bilder.

Bestemme for seg hvordan det vil se ferdige blanding spres ut på et tekstilmateriale avvekslende hevet over bunnen og etter påføring av klebemidlet spredt på et tidligere sted. Suspender "male" kan være en konvensjonell flette eller for å feste samme til metalloverflaten av magnetene.

Grunnlaget for produksjon av luksuriøse installasjoner er i stand til å utføre alle tilgjengelige materialer: gulnet atlas, bottle caps, bestikk ... Valget er bare begrenset av den stilistiske retning av kjøkken interiør, og din fantasi.

Video Workshop: tredimensjonale paneler Kitchen ↑

Gjør hatefulle interiørdesign en ny karakter og smak, og lage en frisk tilnærming til design av kjøkken, soverom, barnas hjelpe bilder laget.

Som med hendene ut av skrap materialer til å lage et stilig bilde kjøkken interiør

Tilknytninger - et allsidig tilbehør som utfører ikke bare praktisk funksjon, men også fungerer som et dekorativt element i interiøret. De fester.

Hvordan lage tilknytninger fra skrap materialer

Gulvlamper, vegglamper, lysekroner, bordlamper og night gjøre livet lysere og mer gledesfylt. Riktig rettet lys gunstig understreke verdighet av interiøret. .

Alternativer paneler for kjøkkenet

Tomme vegger på kjøkkenet, og med skremmende monotonien. For å unngå dette, må de noe å tegne. Dekorative paneler til kjøkkenet, hvis bildene kan sees i denne artikkelen, vil være et originalt og rimelig dekorasjon og kan passe i alle interiør. Hvis vi snakker om utformingen av arbeidsområdet, til etableringen bør nærmet ansvarlig, som materiale for etterbehandling må være motstandsdyktig mot stress og ganske praktisk.

Paneler for kjøkkenet er plassert ikke bare i arbeidsområdet. Hver fri vegg kan anordnes i tekstilpaneler, som viser en fantastisk blomster eller mimetika freskene. Spiseområdet vil passe godt inn i bildet av kaffebønner. Dekorative sammensetning kan være laget av ethvert materiale, aller viktigst, å velge de nødvendige fagene.

Oftest brukt som et dekorativt element pryder veggene i rommet i flere årtusener. Kjøkken, dekorert med utsøkte veggmalerier, se spesielt komfortabel og stilig, informere gjestene om den delikate smaken av hus. Paneler for kjøkkenet valgt fra de materialer som er lette å rengjøre, fordi i dette rommet mye akkumulert smuss og fett.

Stadig mer populært er de klassiske fagene: stilleben av grønnsaker, saftig frukt, sjømat. Paneler med vegetabilsk eller landlige motiver, mønstre, kysten, panoramautsikt over byen, kaffekopper, kjøkkenutstyr, ulike dyr eller et glass vin og ha en suksess blant fans av denne type innredning. Ganske effektivt, disse bildene vises i 3-D.

I det øyeblikk når du gjør en vegg mellom overskap og benkeplate blitt stadig mer populært glass. Dette er ikke overraskende, fordi det har mange fordeler fremfor andre materialer:

 • er lett å rengjøre på grunn av den manglende ledd;
 • minimalt vedlikehold;
 • muligheten for å anvende noen vaske- produkter;
 • motstand mot skade;
 • materiale med høy styrke;
 • motstand mot temperatur pigger;
 • hygiene - på overflaten ikke avle sopp og mugg;
 • enkel installasjon.

Materiale for produksjon av paneler for kjøkkenet er en herdet glass eller akryl. Bildet på den påføres ved hjelp av teknikker som brukes til dekorasjon av glass: farget glass filler og filmutstyr, trykking, maling, sandblåsing, fusing og Tiffany teknikk. Derfor omfanget for designideer uvanlig bred. Glasspaneler ser elegant, uvanlige og stilig.

Til dags dato er keramisk et svært populært materiale som brukes til farging av kjøkkenet arbeidsområdet. Det trenger ikke miste sin popularitet i flere århundrer. Mange produsenter gjør keramiske panel for kjøkkenet mest forskjellige geometriske former og størrelser.

Store paneler med spesielle fliser ser veldig imponerende. Det er mulig å skape en illusjon av et vakkert bilde av bas-relief stil. Også i rommet et lite kjøkken vil se perfekt faks eller utsiktene til en hel vegg som visuelt utvide plassen. Svært populære motivene er tall med klassisk ornament, rurale og blomstermotiver, bilder av grønnsaker, frukt, kjøkkenutstyr og dyr.

Forkle på kjøkkenet, ser mosaikk veldig harmonisk. Den er egnet for et rom helt innredet i en stil. Og hvis takstensplatene fra kjøkkenet for å vurdere når det gjelder grunnleggende designløsninger, så fraværende noen restriksjoner. Mosaic ser luksuriøse, og kjøper derfor enorm popularitet de siste årene. En stor palett av farger gjør det mulig å utføre tredimensjonalt bilde, visuelt større plass og skape en interessant kjøkken design, bilder som er presentert i denne artikkelen.

Spiseplass kan være dekorert med paneler, laget av stoff. På lerret eller en tegning søknad, så at basen er montert i en ramme. I utgangspunktet er etableringen av slike preparater anvendes miljøvennlige, naturlige materialer, derfor, som et kunstverk har ingen virkning på menneskers helse av enhver negativ effekt. I tillegg er panelene på grunnlag av vev anses å være ganske praktisk løsning, siden det er mulig å rengjøre den. Det viktigste - er å ta hensyn til at sammensetningen passer den generelle utformingen av kjøkkenet, som du kan se bildet i artikkelen ovenfor.

Opprinnelig vil se ut som enkle geometriske sammensetning: tallene kan settes på papir og limt korn. Dette panelet ikke bare pynte på kjøkkenet, men også fylle rommet med utsøkt subtil kaffe aroma.

Vegger kan være dekorert med originale veggmaleri for kjøkkenet: Sett historien fra forskjellige bilder og kombinere dem med en ramme. På bildet interessant natur, kan bilder av venner og slektninger, eller bilder vises på en kulinarisk tema. Utmerket se bilder sepia.

Mye mer moderne løsning er å bruke kjøkkenet foto-fliser. Gjennom bruk av spesiell teknologi må du trykke på den lyubmye bilder. Et slikt panel av fliser på kjøkkenet ganske praktisk løsning, da det i dette tilfellet den kan plasseres trygt selv i området av kjøkkenet forkle.

Instruksjoner: lage et panel med sine egne hender for kjøkkenet

Perfekt dekorasjon for kjøkkenet er et panel, laget for å dekorere kjøkkenet vegger alene kan være en rekke måter. Du kan henge et bilde eller maleri, kjøpt på butikken. Og du kan gjøre noe mer uvanlig - veggpaneler. Dette vil gi kjøkkenet en spesiell atmosfære av varme og komfort, tross alt ting hånd maid dyktige som alle andre til å skape en følelse av hjem. Lag en veggmaleri er faktisk ikke så vanskelig, noe som gjenspeiles av denne master class.

Her mestere vil finne et bredt spillerom for kreativitet. Faktisk kan panelet være laget av nesten hva som helst, bare ved hjelp av hva som er tilgjengelig i huset. Hvis du ikke har de ferdigheter, master class, surfe på nettet, for å hjelpe takle oppgaven.

Veggpaneler laget med egne hender, vil gi kjøkkenet en koselig atmosfære

 • en montasje av fotografiene og tegningene;
 • salt deig-sammensetninger;
 • Sammensetningen av tørr blomster;
 • Sammensetningen av korn;
 • tekstiler;
 • leire;
 • ull toving.

Og dette er ikke en uttømmende liste over hva du kan bruke til å lage et veggmaleri. Dermed en master class i de enkleste utforming paneler.

I hvert hus finner du mange bilder som enten samle støv fanget i fotoalbum eller er på disken. Ingen ser dem gradvis glemme eiernes bildene. Hvorfor ikke gjøre dem til tematiske paneler som skal pryde huset og behagelig for øyet? Dette kan være en flott minne av reisen, eller enhver hendelse.

For paneler er det nødvendig å velge bilder som matcher temaer. Og ikke nødvendigvis et panel på kjøkkenet bør gjenspeile temaet mat. Det er hensiktsmessig her og et panel med temaet for neste ferie.

Paneler av fotografier ikke bare dekorere kjøkkenet ditt, men også å bli stadig minnet av de skarpeste øyeblikkene i livet ditt

Noen bilder vil se kjedelig. De må suppleres med noen minneverdige bagateller assosiert med bilder. For eksempel, hvis bilder fra et sted for hvile, kan du bruke dem med inngangsbilletter til museer og dyreparker (de er svært fargerike), nøkkelringer og magneter er flat.

I bakgrunnen, grunnlaget som etter bilder og alle slags søte små ting, du kan bruke kortet rekreasjon. Det er plassert i tilfeldig rekkefølge og foto billetter og lime dem. Deretter ble blandingen anbrakt i en ramme og paneler i kjøkkenet er klar. Denne enkle master class vil bidra til å gjøre disse komposisjoner for forskjellige rom.

Dekorative panel med hendene, en master-class (video)

Store paneler for kjøkkenet kan gjøres med dine egne hender fra tekstiler, leire, trolldeig. I dette tilfelle, ut fra leire eller salt deigen kan formes i forskjellige figurer, og deretter plassere dem i rammen, noe som skaper en komposisjon. På samme måte kan tallene bare sy fra en annen klut med hendene, ting holofayberom og få svært omfangsrike og dekorative paneler.

Viktig: Arbeide med leire er ikke så enkel og krever visse ferdigheter. I tillegg, fra leire mye skitt. Derfor er det fullt mulig å erstatte salt dough, arbeid som er mye enklere. Det er også av plast, som leire, men støpt mye enklere og gir ikke noe smuss.

For å gjøre veggfeltet fra saltet deig trenge mel, salt, og en fantasi ramme.

Paneler laget av trolldeig kan være et ekte mesterverk på kjøkkenet Volumet av leire panelene vil være lett å lage

Plastiske masse av deig salt for å gjøre dette:

 • Bland kopp mel og en kopp av finmalt salt.
 • Tilsett 100 g vann;
 • legge til en spiseskje av vegetabilsk olje.

I stedet for vann, kan lim brukes - i et glass vann tilsett en spiseskje av stivelse, kok opp og kok til tykk. Denne pastaen er kokt med sine egne hender for å gjøre deigen mer smidig.

Viktig: Hoved klasse av mange mestere og anbefalte i stedet for vann lim, laget med sine egne hender, bruke lim - bustilat, vinyl lim for tapet.

kan danne et salt deig figurer. Kjøkkenet vil se bra panel med muntre landsbyboere, figurer og servise grønnsaker. Figurer, håndlaget, er det nødvendig å bake i ovnen, som på vanlig deig. Du kan ikke brenne, og bare la tørke. Etter avfyring maling tall.

Surround paneler kan være laget av helt vesentlig

Som grunnlag anbefaler vi å bruke en panelrammen. Rammen kan plasseres i en passende bakgrunnsfarge stoff segment. For eksempel, hvis ut av trolldeig figurer skal være i himmelen, kan du bruke en klut med blå farge. På bakgrunn av de vedlagte figurer av salt deig, og alt er gjort i rammen.

Du kan lage dine egne hender, ved hjelp av et panel av ulike gaver av naturen - blader, kjegler, tørkede blomster. Paneler fra bladene til kjøkkenet ser søt og elegant, spesielt hvis du bruker en svært uvanlig prøver. Av tørkede blader hentet fra fjerne land, kan du lage en vakker collage, spesielt hvis du kombinerer sine lokale tørkede blomster og bilder. Detaljert master class arbeid med tørkede blomster kan bli funnet på Internett.

Paneler laget av tørkede roser vil se elegant og raffinert

Det viktigste her - for å arbeide nøyaktig, fordi materialet er svært skjør. Sammensetningen av bladene skal samles separat på først, for å se hvordan det vil se harmonisk. Da er det nødvendig å nøye overføre sammensetningen av bladene på grunnlag av bakgrunn, lime ett element. Etter slutten av sammensetningen av bladene dekker glass og anbrakt i rammen til tørr blomster er ikke å samle støv. Paneler på kjøkkenet er klar!

Marine paneler med sine egne hender (video)

Paneler laget av tekstiler med hendene

For å gjøre et slikt panel er ikke vanskelig, hvis du har kompetanse til å arbeide med klut. Panelene kan lett konstrueres fra en rekke tverrbundne figurer. Det bør være greit sydd dukker tilde stil. De kan plasseres i rammen og platen er klar.

Vakkert veggmaleri som vil skje hvis sy semi-flate figurer. Disse tallene litt stappet filler - slik at de så litt mer plasskrevende. Deretter blir sammensetningen er sammensatt av figurene. De kan deretter bli sydd eller limt til underlaget.

Hvis vi gjør det ekstra elementer til figurer av tre, pinner, får du enda mer interessant.

Paneler av tekstiler kan gjøres på forskjellige måter Tegning på papp lagt ut av tynne ullfibrene

Hvorfor ikke lage en mur-maleri av ull? For å gjøre dette tar et ark av papp og ull toving forskjellige farger. Pelsen blir revet på de fineste fibre. Av dem er i ferd med å legge ut det valgte bildet. For å gjøre dette var det lettere, er det nødvendig å tegne et bilde på grunnlag av - papp, som pels og lagt ut.

Ull kan fungere som akvarell. Hvert strøk påføres på strålemønsteret som et utstryk. På grunn av at håret er en nesten perfekt illusjon av akvarellmaling.

Et slikt panel er det nødvendig å lukke glasset. Glassull er tett presset og ikke for å gå av tegningen, og i tillegg beskytter håret mot støv forurensning.

Svart og hvit mur som en gave (video)

Hvis du gir frie tøyler til fantasien, kan du komme opp med enda en rekke forskjellige typer paneler. På Internett kan du se en master class på å arbeide med materialer og begynne å implementere sine fantasier med hendene. Og kjøkkenet er koselig og hjemmekoselig varme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 + 4 =