Ovn for hjem oppvarming kjele

Ovnen av kjelevannet varme, to enkle ordninger

Ovner med vann kjele - en ganske populær løsning for et landsted. I denne artikkelen vil vi undersøke to relativt enkel krets som kan gjennomføres med sine egne hender.

Russisk ovn og skorstein ... En merkelig kombinasjon.

Stove oppvarming er den andre måten å varme et hus i forhold til effektivitet. Den billigste - fra gassen. Akk, det er ikke overalt; i fravær av en sentralisert gassforsyning å hamstre brensel.

Imidlertid er tre (og vanligvis fast brensel), har oven ett problem: den effektivt varmer opp bare i umiddelbar nærhet av sin plass. Og ganske ujevn.

Hva er resultatet?

 • Langsiktig er nødvendig å forlate rommet kulde eller varme elektrisitet. Det, for å si det mildt, er ikke billig.

Merk: I tillegg kraftige elektriske ovner er ofte rett og slett ikke har noe å bli drevet.

Maksimal belastning på en stikkontakt - bare 3,5 kW; når enheten kraft er større enn 7 kW og alt må kobles strengt til de tre fasene.

 • Vinduene i fravær av luftgardinen er stadig dekket av rim og tåke.

Løsningen er åpenbar: det er nødvendig å oppløse varmen fra ovnen på stedet, er montert under vinduene private hjem vann radiatorer. Trenger et bagatell: å utstyre ovnen varmeveksleren og komme opp med en enkel og effektiv utforming.

Ovnen er på bildet er i stand til å varme bare det rommet der installert. Imidlertid bør det bli utvannet fra hennes varme til radiatorer - og varmen vil være over hele huset.

Enkel og problemfri oppvarming ordning for private hjem - et enkelt rør med naturlig sirkulasjon. Såkalte tyngdekraft varmesystem benytter egenskapene til væsken under oppvarming for å øke i volum.

Tettheten reduseres, og varmeoverføringsvæsken fortrenges i øvre punkt krets; nedkjøling, returnerer han hjem for omkranser røret til kjelen.

Hva er en mer detaljert beskrivelse av ordningen?

 • Fra varmeveksleren kretsen stiger vertikalt oppover og danner en såkalt booster manifold. I sitt endepunkt montert oppvarming av utendørs ekspansjonstank.

Det tjener til å kompensere for termisk ekspansjon av kjølemiddelet; Det er også fortrenges luft fra varmeapparatet.

 • Fra utvidelse tank hovedkretsen går tilbake til varmeveksleren på omkretsen av huset, langs veien gir strålings.

  For den naturlige bevegelse av kjølevannet krever en konstant helling over hele lengden fylling. Den nedre ende del av kretsen - jo raskere sirkulasjon deri.

 • Krets utført rørets diameter ikke mindre enn 32 millimeter: motstand mot bevegelse i vann øker med avtagende innvendig tverrsnitt av røret. Radiatorer støte parallelt med denne og er forsynt med en struping i tilførselsstrengen, stengeventilen og lufteventilen på ryggen i et hvilket som helst av de øvre stoppere. Connection - bunnen eller diagonal.

  Skjematisk diagram av enkeltrøret oppvarming med naturlig sirkulasjon.

  En enkel løsning

  Det er gitt: det ferdige murstein ovnen. Dette kan være et varmeanlegg, og komfyr eller en peis - ikke rektor for oss.

  Målet: å avle fra hennes varme i huset med minimal kostnad.

  Den enkleste veien ut - lage og sette inn i ovnen i en vanlig spiral. Imidlertid kan formen på varmeveksleren være en hvilken som helst.

  Er viktige bare tre faktorer:

  1. Den maksimale høydeforskjell mellom innløpet og utløpet.
  2. Den maksimale overflateareal.
  3. I dette tilfellet må varmeveksleren ikke hindre brenning og drivstoff lasting.

  Her er et par kretser av varmevekslere som oppfyller alle vilkårene.

  Tips: Varmeveksleren er best fremstilt av varmebestandig rustfritt stål. Ja, vil materialet prisen være mye høyere i forhold til korrosjon ustabil stål; men livet til denne saken vil være nærmest ubegrenset.

  Men hvis ovnen er bygget fra bunnen av, kan du prøve å lage vår hjemmelagde kjele så effektiv som mulig.

  Hva er betingelsene for det er ønskelig å utføre?

  • Forbrenningsprodukter bør forlate skorstein med lavest mulig temperatur. Jo mer varme ovnsgassene i ovnen vil bli gitt - jo høyere virkningsgrad.
  • Varmeveksleren er ønskelig å plassere utsiden av brennkammeret. Hvorfor er en så merkelig uttalelse? Etter tenning av flammen - området med den høyeste temperatur!

  Det faktum at flammen - det brenner opp de flyktige partikler. Velge sin varme og kjøling, utfordrer vi ufullstendig forbrenning av drivstoff. Så, igjen vi redusere effektiviteten av ovnen.

 • Vannet i varmeveksleren skal bevege seg mot varmestrøm. Det vil si, en kald varmeoverføringsfluid for å komme i kontakt med de kalde ovnsgassene, er varmt - med varmere.

  Således opprettholder vi stadig et stort delta temperatur mellom de to miljøer, og derfor gjør den mest effektive oppvarming. Videre reduserer sterkt mengden av kondensat på varmeveksleren, for korrosjons-destruktiv bli ustabil.

 • Løsningen er enkel til det latter: Bell-formet skorstein med en varmeveksler plassert i det, med plass til en stor mengde kjølemiddel.

  Før du Kolpakova skorstein. Varme forbrenningsgassene vil nøle i panseret til kjølig.

  Den enkleste utførelse av en slik varmeveksler - et register, flere sveises sammen til en enkelt stor diameter rørkrets.

  Vertikal tilfelle av stålrør - effektive og billige i fremstilling av varmeveksleren.

  Hva oppnår vi en slik ordning?

  1. Ovnsgassene bringes til å fastholdes i hetten. Og det hotteste er å gå til toppen. Bevegelse utsiden av skorstein hette fortsette forbrenning avgir varme, som falt ned.
  2. Ingenting hindrer forbrenning i brennkammeret. Dermed gir vi den mest fullstendig forbrenning av drivstoffet.
  3. Naturlig sirkulasjon i varmeveksleren er plassert i hetten nedenfra og oppover. Det er, med de nedre lag av det kaldeste varmeoverføringsvæske i kontakt forbrenning bare mottas av varmeveksleren. Når den beveger seg opp varme, og oppvarmingen fortsettes det et varme ovnsgassene.

  Alle vilkårene er oppfylt. Effektiviteten av den foreslåtte ordningen - maksimum for en hjemmelaget oppvarmingsanordning.

  Video på slutten av artikkelen vil gi deg noen interessante ordninger med distribusjon av varme ovn oppvarming til radiatorer. På hvilken variant du skal velge - du bestemmer. Varme vintre!

  Hvordan lage ovnen av kjelen oppvarming av vann med sine egne hender

  Komfyr med vann kjele er den perfekte løsningen for landet hus, først og fremst på grunn av sin kostnadseffektivitet. Selvfølgelig, varme et stort område av stammen gass er billigere, men muligheten er ikke overalt, så du må ty til brennkammeret med tre.

  Ovnen kan varme opp strukturen i hvilken som helst konfigurasjon, et område på 100 kvm Denne ordningen virker på følgende måte: i ovnen gir varme og rommene er oppvarmet på grunn av varmerørene og soler av det flytende kjølemiddel i brenneren. Resultatet er høy effektivitet og god varmespredning. Bruk denne ovnen for bad og for bolig hytte.

  Hvordan å forbedre effektiviteten av varmeveksleren

  Hvis huset er satt klar murstein ovn, ordne vann varmesystem i seg selv er ikke så vanskelig. Nok overnatting i ovnen hjemmelaget kjele pole (du kan velge en annen konfigurasjon).

  For vellykket drift, bør du vurdere følgende:

  • høydeforskjellen mellom varmevekslerens innløp og utløp varmeoverføringsfluid derfra;
  • å tilveiebringe størst mulig overflate derav;
  • Det ikke forstyrrer varmeveksleren og forbrenningen av brennstoffet lasten.

  Unnlatelse av ovnen med sine egne hender, bør du vurdere en rekke andre faktorer:

  1. Forbrenningsprodukter exit skorstein må både kaldere mulig.
  2. Høy varme ovnsgasser inne i ovnen øker dets effektivitet.
  3. Det er en fordel å plassere varmeveksleren i skorstenen, ikke i ovnen.

  Disse reglene kan synes ulogisk, ettersom, i teorien, varmeveksleren best kan oppvarmes i en åpen ovn. Imidlertid bør det bemerkes og en rekke andre prosesser som foregår i ovnen.

  Således er det flamme en ansamling av brennende brennstoffpartikler. Hvis de tar varmen, kan de ikke brenne helt, som et resultat av nytten av ovnen vil avta. I tillegg, for mer effektivt å varme opp kjølevæske må utføre bevegelse mot varmestrøm. Dette skyldes at forskjellen i temperatur mellom forskjellige deler av kjølevæske opprettholdes, er oppvarming mer effektiv og gi bedre sirkulasjon i systemet. Fordeler med denne enhet er også i dannelse av mindre mengder av kondensat på denne, hvorved det ikke er noen fare for korrosjon.

  Typer ovner med integrert kjele

  Strukturen kan være laget av metall eller klosser med forskjellig plassering av varmeapparatet, kjelen for oppvarming av vann for vasking, dersom den gjennomføres på badet. Dimensjonene er ikke begrenset til: utvalg av parametre som er bestemt ved å ta hensyn til dimensjonene av rommet, byggematerialer av bygningen, i tillegg til det lokale klima.

  to typer ovner oppvarming kjeler bør vurderes design funksjoner:

  1. Kjelen er bygget inn i skorsteinen. Denne modellen er karakterisert ved lang levetid, vegg ovn fullt motta varme fra ovn, varmeoverføringsytelse uendret. Ulempe: Du kan ikke varme et stort område.
  2. Kjelen er plassert direkte i ovnen. Du kan varme et stort gulvareal. Det er mulig å bruke forskjellige typer av varmeveksleren. Ulemper: metalldeler i direkte kontakt med ilden, forårsaker sammenbrudd. På grunn av den lave temperatur varmeveksleren er fremstilt ved kondensering, på grunn som senere fester seg til overflaten mye sot, hvorved effektiviteten reduseres.

  Typer og egenskaper ved varmevekslere

  Hendene er to typer av varmevekslere kan fremstilles: rørformet og plane. For å gjøre den riktige avgjørelsen, er det nødvendig å undersøke deres ytelse og funksjoner.

  Et populært alternativ som brukes som en ovn til badet og hjem. Den mest enkle å fremstille, lett å rengjøre overflaten med sot ansamlinger, er mulig både vertikal og horisontal innstilling, er virkningsgraden forholdsvis høy.

  Flate kjele kan være av høy kapasitet, hvorved ta varmt vann for vasking kan være direkte fra varmesystemet. Installering av ekspansjonstank med en øket lineær dimensjon, hvor vann tilføres kontinuerlig etter reduksjonen nivå under den kritiske. Dette alternativet er ganske lett å bruke, og bidrar til å løse flere problemer på en gang, men det er en tilstand - romtemperaturen om vinteren må ikke falle til minus.

  Den viktigste ulempen er en kraftig nedgang i varmeoverføringen av ovnsveggene. Denne typen varmeveksler er laget i form av bokstaven "P" og er installert langs ovnenes omkrets, og omgår døren. Som et resultat viser det seg at temperaturen på ytre veggene er ganske lav, og som følge av dette oppvarmes rommet lengre. Dette er kun kritisk hvis ovnen er installert i et bad, for boliger hvor ovnen er oppvarmet hele tiden, øker oppvarmingstiden i flere timer, spiller ingen rolle.

  Dermed velger du en flat kjele, tenk på grunn av hva du kan øke oppvarmingsraten. Ett alternativ er å øke varmeren og plassere den direkte over ovnen. Det andre alternativet: bruk av metall skorstein for oppvarming, øker lengden.

  Det mest vellykkede alternativet for konstruksjonen diskutert. Skjemaet kan være enten enkelt eller komplekst. Dimensjonene til et slikt register er forskjellige, objektet kan installeres fra forskjellige sider av ovnen. Om nødvendig kan varmeveksleren enkelt fjernes fra ovnen. For fremstilling av en vannkoker for en mursteinovn, brukes bare sømløse rør. Dette er en veldig effektiv varmeveksler, som også er veldig lett å rengjøre med sot. Å lage et slikt register er mye vanskeligere enn den forrige versjonen, så det anbefales å konsultere en spesialist.

  Støpejern radiatorer som kjele

  Du kan bygge opp gamle radiatorer i mursteinovnen, og de vil utføre kjedens funksjon. Støpejern innebygde varmtvannselementer har sine egne egenskaper, for eksempel støper ikke støpejernet godt for å åpne ild. Likevel er denne metoden brukt, og ganske mye. Du kan bruke radiatoren M-140, som lett kan bli funnet i riving av fem-etasjers hus. Hvis du sveiser et dusin seksjoner, får du en varmeovn, hvorav 3 kvadratmeter og 18 liter kapasitet. En flat kjele med samme egenskaper vil kreve mye plass. Slike kjeler kan varme store områder.

  Før radiatorene sveises sammen, må de demonteres, rengjøres av smuss og skylles grundig med en varm 6% løsning av saltsyre. Skyll deretter igjen med vann. Deretter erstattes pappputer som er plassert mellom delene, fordi de bare vil brenne. Bruk i stedet for dem en asbestkabel med impregnering fra et pulver av grafitt og naturlig linolje.

  Samle elementene i radiatoren i en viss rekkefølge. I de seksjonene som skal slås sammen, skru nipplene med deres høyre og venstre tråd, og pakk dem rundt den impregnerte ledningen fra asbestet og stram begge nipler med en nøkkel, sørg for at det ikke er noen forvrengning av seksjonene. Etter at du har koblet de to seksjonene, kan du legge til en tredjedel, og komprimere radiatoren for å kontrollere kvaliteten på enheten. Nå kan du montere stigerørene.

  På diagonalen er det mulig å ordne en kald innløp og et varmtvannsuttak. De andre to hullene kan plugges med stopper for å sirkulere vann gjennom hele volumet. Radiatoren må installeres i røykkanalen som ligger bak ovnen. Dette vil bidra til å unngå kontakt med støpejern med åpen ild: kjelen vil bli oppvarmet av varme gasser.

  For å øke den naturlige sirkulasjonen av vann i slike ovner, er det mulig, hvis du holder returrøret gjennom fundamentet og plassen under gulvet, og øker dermed temperaturforskjellen mellom retur og varm linje. Batteriet i ovnen er installert med en liten skråning for luftuttak og inngang i systemet. For rengjøring kan en ekstra dør bygges i selve røykkanalen.

  Faste kjeler "Prometey"

  Som et alternativ til selvlagde kjeler, kan Prometey, som opererer på tørre drivstoff og bruker strøm som et ekstra drivstoff, kan brukes. Kraften til enheten er fra 12 til 80 kW, som er nok til oppvarming fra 60 til 800 kvadratmeter. På grunn av det store volumet av ladingskammeret og askeskålen, sikres en lang brenntid, samt en høy effektivitet. Kjeler med fast brensel kan brukes i kombinasjon med varmekjeler som kjører på gass eller diesel. Prometheus installeres raskt i eksisterende systemer og forenkler installasjonen.

  Kjennetegnene til "Prometheus" kjelen er:

  • drivstoffleveringssystem - halvautomatisk;
  • 8-10 timer uavbrutt forbrenning;
  • autoregulering av kjølevæsketemperaturen;

  høy effektivitet;

 • Hus av korrosjonsbestandig stål.
 • "Prometheus" kan bygges inn i hvilket som helst varmesystem, inkludert å plassere en kjele i ovnen. Utformingen av slike kjeler gjør det mulig å bruke dem i fjerntliggende områder hvor det ikke er stabil strømforsyning. På grunnlag av dette kan en kokeapparat også utstyres.

  Hvis du bestemmer deg for å gå dypere inn i emnet, så kanskje du bestemmer deg for å utstyre Kuznetsovs komfyrovn, hvorav prinsippet er fri strøm av gasser, som ikke krever ekstra energi fra utsiden. Tegninger er på Internett. Her vil vi snakke om en enklere design. Først må du fylle grunnlaget, hvor dybden er 50 - 70 cm. Stiftelsen skal være dekket med sand 10-15 cm, grus, grus eller konstruksjonsavfall skal plasseres på toppen, og plassen skal være 25-30 cm for sementhulling. Den beste løsningen for fundamentet er å forberede uten bruk av sand, erstatte den med screening, forholdet er omtrent 1: 6. Under screed og på toppen av det, bør et takmateriale for vanntetting legges.

  Deretter skal en leire + sandoppløsning gjøres i forholdet 1: 2,5, men proporsjonene kan variere avhengig av fettinnholdet i materialet. Det er viktig å ikke legge klumper, men fordi leir skal være gjennomvåt om kvelden. Hvis blandingen glir av trowel, etterlater små striper på den, så er konsentrasjonen egnet. Før muringen begynner, er det nødvendig å skumme takmaterialet langs området av det innebygde fundamentet og dekke det med mørtel. Den første raden legges ut med en pall helt av murstein, der senere blir murverket lagt. Deretter legges den første raden av ovnkretsen ut, deretter den neste, etc. Under murverket trenger du en bestilling.

  Nå er det en brannboks, et askeskuff og et askepit. Festing av dører utføres ved hjelp av en sveisetråd eller en strimmel av det sinkede plater. Det er nødvendig å beskjære mursteinene over dørene med hjelp av bulgarsk, men det er best å gjøre en av dem en kil, slik at murverket ikke knekker. Gjør på forhånd på mursteinens kantene for kjelen, som også kan klippes ut av bulgarsk. Ikke glem at instruksjonene krever en jevn installasjon, og derfor bør du bruke nivået. Deretter er ovnen og baksiden av konstruksjonen installert, hvor skorsteinen med rengjøring er lokalisert. Røret må stikke minst 50 cm over taket.

  Ovner med egne hender for oppvarming av huset du kan lage, ikke å være i denne virksomheten pro. De er universelle og har en høy varmeoverføringskoeffisient. En stor fordel i autonomi, fordi de ikke er avhengige av eksterne energikilder. Slike kjeler kan ha noen størrelser avhengig av arealet av det oppvarmede rommet.

  Ovnen for oppvarming av et hus med oppvarming av vann: vurderinger, typer, priser

  Ulempen med en vanlig ovn er lav effektivitet og manglende evne til å fordele varme jevnt i hele huset. Det varmeste stedet er nær det, og når avstanden går, reduseres temperaturen i luften. Problemet løses når en ovn for oppvarming av et hus med vannoppvarming brukes.

  Fordeler og ulemper ved vannvarmesystemet

  Varmesystemet har fordeler og ulemper. Dets fordeler inkluderer følgende:

  • høy varmeoverføring;
  • Enkel vedlikehold, som hovedsakelig inkluderer rengjøring av ovnen, askepannen og utsalgssteder;
  • holdbarhet;
  • Forbedring av interiøret ved kombinasjon av komfyren med peis
  • bekvemmelighet for å justere intensiteten av forbrenning ved hjelp av en spjeld.

  I tillegg har det ulemper:

  • engasjert i et stort område av rommet;
  • behovet for å skape et sterkt fundament;
  • langvarig oppvarming ved en oppstart.

  Ovnen til oppvarming av huset med oppvarming av vann opererer i en lukket sløyfe med tilførsel av kjølevæsken, som tjener som vann. Det oppvarmes i kjelen og tilføres radiatorene via en rørledning. Etter avkjøling går vannet tilbake til forvarming og syklusen gjentas.

  Kjelen er et register av stålplater eller tykke vegger sømløse rør, innsiden av hvilke vann sirkulerer, og utendørs oppvarmes fra ovnen. Veggtykkelsen er 5 mm. Hvis det er gjort mindre enn 4 mm, genereres damp i varmeveksleren som forårsaker hydrauliske støt. For forbrenning av kull krever enda større veggtykkelse.

  En ovn med en vannkrets for oppvarming av huset er designet og bygget til en viss størrelse på registeret.

  Det er mulig å installere det i en eksisterende ovn, men dette skyldes problemene med det nøyaktige valget av varmeveksleren og delvis demontering av murverket. Den gamle ovnen er lettere å helt demontere, fordi det i mange deler må byttes ut.

  Kjelen opptar en del av ovnsrommet, det anbefales at det utvides. Det anbefales å montere mursteinovner med vannoppvarming for huset, som opererer i regimet med langvarig brenning, der luften for å støtte forbrenningen kommer fra toppen nedover, og brenselet skal plasseres mye sjeldnere.

  Varmeveksleren må ha en kapasitet som kan kompensere for varmetap i oppvarmede rom. 1 m 2 av regneflaten produserer 7 kW energi.

  En annen måte å øke volumet på brannboksen er å plassere registret i skorsteinen. Som et resultat øker kjelenes levetid fordi den ikke lenger er i kontakt med åpen flamme. Varmevekslingen minker med en faktor på 2. Deretter genererer 1 m 2 av overflaten av varmeveksleren 3,5 kW energi. Men samtidig vil han ikke lukke kokeplaten, og prosessen med matlaging på den vil akselerere.

  Ovnen selv genererer varme. Derfor er radiatorer installert i rom hvor det ikke er oppvarmingsflater fra murverk.

  Kjelen kan produseres uavhengig, men det er bedre å kjøpe en fabrikkmodell, som har en høyere pålitelighetsgaranti. Rørformede konstruksjoner har en større varmevekslingsoverflate enn for stålplater.

  Følgende krav pålegges ved registrering av registret:

  • Forskjellen i høyde mellom dysene til innløpet og utløpet bør være så mye som mulig;
  • registrere må ikke forstyrre lasting av treet og inn i brennkammeret;
  • Veggtykkelsen av skjorten valgt så mye som mulig.

  Anmeldelser av forbrukere sier at når den naturlige sirkulasjonen av kjelen må være plassert under batteriet, er det ikke alltid mulig. Noen brukere hadde problemer med lasting ved.

  Ovn med en vannkrets for oppvarming av boliger

  Vannet i sirkulasjonssystemet kan beveges naturligvis ved å skape en konisk kanal, og fluidtetthetsforskjeller i et oppvarmet eller kjølt tilstand. Fremgangsmåten gir mulighet for å arbeide selvstendig ovn. For forsert tilførsel av kjølevæske som kreves elektrisk pumpe. Den forbedrer varmeoverføringsprosessen, siden vann kan bevege seg gjennom rørledningen med en høyere hastighet. Riktig installasjon av systemet på sitt naturlig fôr lar deg lage sirkulasjon modus, nær obligatorisk. Til denne rørledning hoved skråning er ca. 4, og avstanden mellom dysene -. 1,5 m Etter å ha forlatt røret er plassert register kalt akselerasjonssamler.

  Det beste alternativet er et system for kombinert tilførsel av kjølevæske. forsert stilling tilføres om nødvendig økning av varmevekslingsprosess og videre oppvarming av ovnen, og i andre tilfeller - naturlig.

  Du kan bruke støpejernsovner for hjem oppvarming av vann. Deres prisene starter på 70000. Gni. Vanlig tilfelle er verdt ca 12 000. Gni. I alle fall fra en murstein ovn billigere jern. Og på hytta eller landstedet til å forlate en mobil støpejern komfyren er problematisk når det gjelder beskyttelse mot tyveri. Derfor er det ikke noe alternativ til en murstein ovn for hjem oppvarming av vann. Prisene består av kostnadene for komponenter og kostnadene ved legging, som er 2 eller flere ganger lavere sammenlignet med modeller av støpejern.

  Effektivt ser kombinert bygging av støpejern ovn, og en murstein peis.

  Ved periodiske besøk til en vedovn med vannoppvarming for boliger utenfor byen er det sjelden brukt på grunn av faren peremerzaniya system. Problemet løses ved å erstatte vann med frostvæske, som ikke er redd for negativ temperatur. En enkel løsning er å bruke beholdere med oppvarmet ovn som er enkel å fylle med vann og deretter slipper.

  Ovnen til å varme ditt hjem med vannbåren varme inkluderer følgende utstyr:

  • kjele;
  • rist;
  • rør;
  • komfyr;
  • ileggsdøren og askeskuffen;
  • port;
  • inventar;
  • røde og ildfast stein;
  • tørrblanding for å fremstille en løsning.

  Å arbeide, først av alt, trenger du følgende verktøy: hakken, hammer, bygningen nivå, sparkel, torget. Ved å legge ovnen oppfylle følgende krav:

  1. Sømmen må ikke være tykkere enn 4 cm.
  2. Etter 4 serien er laget av murverk armering stålstenger.
  3. Brick må være fri for sprekker og chips. Fremspringene i ovnen er laget med avrunding.
  4. Over brønnhodet røret er montert for beskyttelse mot nedbør og forbedre trekkraft.

  Hvordan å kaste ovnen i en enebolig med oppvarming av vann

  Til arbeid gjelder vanlige og ildfast stein.

  Ovn for oppvarming med oppvarming av vann Huset er lagt ut som følger:

  1. Helles armert betongfundament med en pute av sand. Den øvre del er jevnet med en regel og nivå.
  2. Murverk fremstilling av leire-sand mørtel. Leiren er gjennomvåt og neste dag, gni gjennom en maske for å fjerne klumper og inkludering. Deretter fremstille dens blanding med sand i mengdeforhold på 1: 2 fortynnet i vann.
  3. Når fundamentet fryser på toppen av det er plassert en vanntetting av takmateriale.
  4. Plassert første rad med murstein på en løsning.
  5. Fra seriekretsen dannet av blåseren og sette døren. Det er festet til koplingstråd.
  6. Et par rader anordnet murverk horisontalt gitter, den nedre del av ovnen.
  7. Dannet brennkammer følsomme dimensjoner for å bli plassert inne i den med en smal spalte rundt omkretsen tilpasset formålet for termisk kompensasjon deformasjon av metallet. Under bunnen av kjelen er installert brakett, og fordelt over konturen som ligger på fremspring, og sideveggene er gjort åpninger for vanngjennomstrømning og returrør. Set branndør. Det er gjort hull gjennom hvilke tråden er ført og festet til dens vegger.
  8. Av nivået på installert kjele. tilfører kjølemiddel røret skal være på det høyeste nivå til toppen av dampkjelen er ikke beregnet.
  9. Montert ovn for matlaging.
  10. Lagt ut av skorsteinen. Inne i det opprettes kanaler for varmespredning og rengjøring.

  Etter fullførelse av murverk tilkoblet varmesystem og en sjekk av sitt arbeid.

  Ovnen til å varme et hjem oppvarming av vann er brukt i mange århundrer, og vil tjene i lang tid på grunn av sin enkelhet, relativ lav pris, robusthet og enkelt vedlikehold. For det kan passe alle drivstoff, opp til avfall. Positive tilbakemeldinger fra brukerne er bekreftet.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  53 − = 50