Oppskrifter for elektrisk stekeovn med varmluft og grill

velsmakende oppskrifter

Emne: Elektriske ovner

Oppskrifter på elektrisk ovn. Oppskrifter på deilige retter i elektrisk ovn

Deilig grillmat. Hjemmelaget grill i ovnen med grønnsaker. For å fremstille en velsmakende kebab ovn vi trenger: 600 g av kalkun filet, 2 banan, kan ananas 100g være fersk eller hermetisert, 2 ss hakkede valnøtter, 3 ss vegetabilsk olje, [...]

Pudding oppskrift i ovnen av lokkeduer bør du liker ... Det viser seg svært velsmakende og anbud semulegryn .... Hvis barnet ikke vil spise grøt, gjør så vakker som bildet pudding i ovnen ... vi trenger for å forberede mannogo pudding: [...]

Deilig pizza. Oppskrift pizza lat, lett og enkelt .. For å forberede deilig pizza Elektriske vi trenger: 2 løk, 2 middels gulrøtter, 1 stor paprika, 150 gram røkt skinke, 100 gram syltet sopp, 150 gram ost, grønn stråle, 1 ss [ ...]

Poteter med ost forbereder lett og enkelt ... Og dette potet oppskrift på ost i elektrisk ovn ... For å forberede potetene i ovnen med ost, trenger vi 3-4 mellom poteter, skive ost, til hvitløk salt etter smak. Poteter med ost. Oppskriften for [...]

Velsmakende cottage cheese gryte i ovnen forbereder annerledes ... Her er en oppskrift ost gryte i elektrisk ovn ... For utarbeidelse av deilig ost i gryteretter Elektriske vi trenger: Cottage cheese - 400 g yoghurt med naturlig frukt og bær fylling - 250 g Egg - 1 stk semulegryn [...]

LiveLive

-Søk Blogs

-musikk

-I - fotograf

-interesser

-faste lesere

-statistikk

Varmluftsovn, stekeovn med grill. og oppskrifter

Etter den resept foreskrevet for en konvensjonell ovn, varmekonveksjon ovn til en temperatur under 14 ° C, enn oppskriften antyder.

Således oppmerksom på at maten skal tilberedes hurtigere (koketid blir redusert med 25%) sammenlignet med preparatet i en konvensjonell ovn, selv om temperaturen innstilt på 14 ° C lavere. Jo lenger du koker en annen rett, desto større tidsbesparelser; for eksempel kan kalkun være klar raskere for en time i en varmluftsovn enn i en vanlig ovn, men tiden for baker kaker i sin tur kan bli redusert med bare et par minutter.

Bruk baking retter med lave kanter, for å oppnå full effekt av konveksjon.

Ikke vær redd for å eksperimentere og fylle hver baking i ovnen, men ikke glem å følge en forberedt mat. Avhengig av valgt ovnen kan måtte erstatte en etter en panner for jevn steking.

De fleste ovner har muligheten til å aktivere eller deaktivere konveksjon modus. Bruk denne muligheten til å oppnå best effekt! Hvis du ønsker å få godt stekt steke med langsom matlaging, snu konveksjon på begynnelsen eller på slutten, og slå den av på tidspunktet for primær matlaging.

Fan kaster noen ganger pergament eller folie. Bruk en metallskje eller gaffel for å holde pergament.

Baking resultatene er svært avhengig av den spesifikke bruken en varmluftsovn deg. Være den beste og mest effektive er konveksjon ovner med ringformet TAN, når de strekker seg den oppvarmede luft i ovnsrommet. Dette betyr at disse ovner har et varmeelement som ligger ved siden av eller rundt viften til den bakre vegg av ovnen. Dette elementet varmer opp luften til en jevn temperatur før den kommer inn i ovnsrommet. I mange ovner varmeelement er dekket med skjerm eller panel, hvilken førings luft suges vifte, forbi varmeelementet og videre inn i ovnsrommet.

Konveksjon ovner uten den ringformede varmeelementet rundt viften fremstilles vanligvis mindre jevnt. I de fleste tilfeller er denne type ovn er ventillyator, bygget på utsiden av ovnen og blåses ut i luften ikke er oppvarmet, blandes tilfeldig varm og kald luft. I mange ovner vifte bygges inne i ovnen, men at luften har den samme temperatur. Med bunndelen, fullt oppvarmet, vil ovnen har varme og kalde flekker.

Dersom før din hjemme har en varmluftsovn, har du sannsynligvis ga opp på den. Bare nylig har produsentene virkelig fanget "konveksjon bølge", og husholdningsovner har blitt mye bedre. Nå markedet er det så mange profesjonelle og hjem ovner med konveksjon funksjoner som jeg ikke engang tør å liste dem alle. Jeg er klar over at slike produsenter som Amana, Dacor, GE, Gaggenau, Convemat, Frigidaire, UNOX, Kenmore, Miele, Smeg, KitchenAid, Thermador og Viking produserer elektrisk ovn blir brukt for konveksjon varmeapparat ringen. Hver produsent, er det mange forskjellige modeller, men du trenger å gjøre for å studere deres egenskaper. Mange ovner tillate deg å slå av og på etter ditt skjønn konveksjon. Men noen går videre og gjør at du kan bruke bare konveksjon når steking eller baking, eller med en grad av oppvarming ved en høyere eller lavere temperatur. Fast Gaggenau representerer ovn versjon med ni mulige kombinasjoner for matlaging. Andre produsenter, inkludert GE og Thermador ovner har med skjult varmeelement i bunnen av ovnen, slik at du kan lage pizza og brød ytterligere ved hjelp av konveksjon.

Når du har valgt hvilken type ovn, tenk på hva du vil være matlaging i det. Jeg begynte å beundre konveksjon ovner da min mor begynte å lage mat i en av dem ca 20 år siden. Min far kjøpte en av de første stasjonære ovner Farberware, og min mor oppdaget at det produseres spesielt velsmakende stekt kylling og poteter. Senere, da jeg begynte å jobbe i storkjøkken, innså jeg at med en konveksjon ovn, kan du lage en rekke retter også. Jeg begynte å stole på det i utarbeidelsen av deilige karamelliserte grønnsaker. Jeg kokte sprø fruktpaier, saftig kjøtt, og god italiensk mat i en varmluftsovn. Hoved konditor, med hvem jeg jobbet, ved hjelp av konveksjon ovner for matlaging sprø croissanter hver morgen.

Da jeg begynte å studere dette temaet, var jeg interessert i synspunkter og råd fra andre kokker om konveksjon ovner. Jeg har funnet ut at mange fagfolk har hatt liten erfaring med hjem konveksjon ovner og brukes hovedsakelig profesjonell varmluftsovn. Det er så mange produsenter inkluderer en varmluftsovn i hjemmet (og mange kokker har oppdatert sine hjemme ovner).

stekeovn

Denne oppskriften vant meg enkelhet av gjennomføring og selvfølgelig smak. Pike viser seg svært saftig og aromatisk. Og takket smør inne i hylsen.

Oppskriften på denne kebab er veldig enkelt, men smaken - uforglemmelig! Kjøttet er myk, saftig og smakfull, svært lik den foreliggende grillspyd. Utmerket mat.

Sjokoladekake raskt og enkelt

Oppskriften på denne kaken er veldig enkel og består av ingredienser det er ingenting som ikke ville ha holdt deg på kjøkkenet hver dag. Kaker, dette Recep.

Snart nyttår helligdager, og jeg tror det er på tide å forberede seg på dem. Jeg tilbyr en ganske enkel og rask oppskrift på honning ingefær informasjonskapsler. Nylig Pudu.

Kjeks uten separasjon egg yolks og hvite

Veldig god oppskrift på sukkerbrød, som oppnås alltid og ingen problem med det. Sukkerbrød er myk, luftig og høy. Når diameter.

Duftende svinekjøtt bakt i folie

Oppskrift bakt i folie svinekjøtt veldig smakfull og saftig. Sennep og krydder gi den en utrolig lukt. Et slikt kjøtt kan tilføres til den varme.

Sjokoladekake med sitron krem ​​semulegryn

Sovjet kake oppskrift, som i disse dager alle kalt "due melk". Selvfølgelig den opprinnelige kake som har ingenting å gjøre. På den tiden er aktuell.

Merengovy strudel med epler og jordbær

Oppskriften på denne rullen er veldig enkel. Roll lys, luftig, bare smelter i munnen og ser flott ut. Epler er bedre å bruke grønn også.

Nut-bær muffins på proteiner

Nylig har jeg gjort eggelikør "Advokat9quot; og jeg har gjenværende proteiner. I denne oppskriften, fortalte de meg bare komme til nytte. Muffins blir veldig.

Gresskar-gulrot suppe med pasta koriander

Tilby en annen oppskrift på gresskar suppe, jeg elsker suppe av gresskar og liker å eksperimentere med smak. Denne suppen er veldig raskt og og kokt.

Jeg ønsker å dele en oppskrift på kaken, som jeg er klar for sin datters fødselsdag. Gjestene var mange - kaken var stor og vakker (ca 3 kg), og viktigst.

Denne oppskriften for kyllingvinger har blitt en av mine favoritter. Wings oppnås saftig, søt, litt skarp, svært rik smak. Disse kylling.

Kake på yoghurt og ost med greener og egg

Noen ganger matlaging middag, er det svært lite tid, så komme til unnsetning her er oppskriftene. Forbereder en kake bare i 15-20 minutter, til å sende e.

Oppskrift frodig kjeks med honning smak. Denne kaken smaker veldig lik den "honningkake" bare litt luftig. Oppskriften er ikke komplisert, det er liten.

Oppskriften på denne kaken noe eksotisk er ikke annerledes, det er bare en liten funksjon. det ligger i det faktum at i tillegg til fisk og løk stuffing til.

Kaker oppskrifter kan variere ikke bare et sett av ingredienser, men også teknologi. Vaniljesaus kake skiller seg fra den vanlige kaken er bare en prosess, men.

Oppskrift på en deig festlig baking, frodig, duftende og deilig. Jeg har allerede lagt ut oppskriften påske kake i brød maskin, denne kaken jeg bakte i kontroll.

Oppskriften til en av de berømte kaker Sovjet kulinariske arv. I Sovjet-tiden, i det frie markedet cake "Kiev" nesten ikke opp. E.

Oppskrift på hjemmelagde pannekaker med kål og sopp. For fylling, kan du bruke sopp og vill sopp kan være - de vil gi en mer intens smak.

Oppskriften er veldig populært i Sovjet ganger Cake "Bird melk". Historien om forekomst av kaken starter med en tur i 1967, minister for mat, drikke.

Pie, blir denne oppskriften mer myk og mild, bare en god smak. Kake kan bli kuttet i to eller tre deler, smøre noen krem.

Kake oppskrift fra Sovjet-tiden. Det kalles "New Kreml" og "Kreml klokkespill", vanligvis, ble det forberedt for det nye året. Shortcakes veldig.

Oppskrift milde rull med forvellede masser med leverpostei sopp og ost. Kjøttpudding er deilig og tilfredsstillende, elegant forrett for ferie tabellen. .

Amerikansk mat oppskrift. Faktisk er dette en kake eller cupcake mer presist. Det kan gjøres med forskjellige nøtter (unntatt peanøtter, det er her på ingen måte tilnærming.

Enkel, rask og svært økonomisk oppskrift på en velsmakende og velduftende kake for te. Ovnen kan være i enhver form som en kake eller pai. Som ikke er veldig vennlig med kanel.

Svinekjøtt bakt med kanel og sennep

Utrolig smakfull og saftig smak fatet. Oppskriften er enkel, men kombinasjonen av mørt kjøtt, kanel, pepper og hvitløk, gjør det utsøkt. Hemmeligheten til å konkludere.

Oppskrift på en deilig og vakre kaker med en overraskelse inni! Marengs er skarpe komme på toppen, og innsiden er myk og øm. Inne kan du sette kjeks.

Denne usedvanlig velsmakende paprika stekt veldig, veldig enkelt! Oppskriften er enkel, men til slutt - Flott appetittvekker, spesielt for kjøtt. Det er bedre å bruke rødt.

Oppskriften er svært velsmakende orientalske søtsaker, en slags tyrkisk glede. Shaker glede ikke forberede stivelse og hvetemel. Dette er en deilig aroma.

Oppskrift milde og svært nyttig gryteretter, som er utarbeidet lett, raskt og enkelt. Et flott alternativ for barne frokost. Smaken av gresskar gryte ikke.

Zucchini fylt med bokhvete og kyllingkjøtt

Rask og enkel oppskrift på utstoppede squash hjemme. for sin ytelse produkter det er i hver familie, parabolen velsmakende og tilfredsstillende. Hans WMS.

Oppskriften på denne deilige kaken kan ikke kalles lett, vil ha en jobb å gjøre, men resultatet er verdt det. Veldig deilig kake, som har sin egen historie.

Tysk Apple Kuchen med krem

Kuchen (Kuijen) - er det vanlige navnet på de tyske søte paier en spesiell plass blant dem er opptatt med baking epler (Apfelkuchen), er det veldig populært. Ja.

En annen oppskrift på hjemmelaget deilig og veldig delikat ost gryte. Jeg har allerede forberedt curd pudding med epler, bringebær og rips, svært UWC.

Oppskrift hjem velsmakende og saftige kjøttboller. Disse kjøttboller å lage en veldig enkel, de kan bli kalt som kosttilskudd steke vi ikke vil gjøre noe; og hjelpsomme.

Oppskrift myk og luftig kake med en fantastisk smak. Sjokolade glasur på toppen ... - svært, svært velsmakende kake. Gjør det er ikke vanskelig, bare.

Juicy tørr sprø kylling som kan være deilig! Denne metoden for å steke en kylling er svært enkel og krever ingen innsats, og noen i.

Zucchini bakt med sitron og hvitløk

Jeg vet ikke om deg, men jeg virkelig elsker zucchini i noen av deres prestasjoner. Denne oppskriften er enkel, lett, lav-kalori, hva som er nødvendig i løpet av våren i påvente av sommeren ... (.

Rask og velsmakende cookies med syltetøy

Kjeks, kokt i denne oppskriften, ikke skjer bare ikke, er denne oppskriften perfekt for nybegynnere husmødre, og ikke bare. Cookies blir løpene.

Oppskrift på en solid suppe med et snev av surhet. Etter ferie fester har vi i kjøleskapet er alltid å ha klippet pølser, røkt kjøtt, og så videre. D. Prev.

Oppskriften på denne retten tilhører jødisk mat. Utstoppet gjedde svært velsmakende og vakker parabolen. Koker det ikke var så vanskelig. Jeg vet.

Rask og enkel oppskrift på kake med bær. Bær kan brukes både fersk og frossen. En kake er høy, ikke tørr og deilig. .

Oppskriften til dette luksuriøse dessert ble oppfunnet av australsk kokk til ære for den russiske ballerina Anna Pavlova turnert i Australia og New Zealand.

Oppskriften er meget velsmakende suppe som er enkelt å fremstille. Denne suppen, synes det for meg, det er egnet for kalde vinterdager. Han er rik, med litt.

Oppskrifter kyllingvinger mye og hver familie har sin favoritt. Jeg elsker å eksperimentere og prøve noe nytt. Wing.

Oppskrift av svinekjøtt biff er interessant at før steking kjøtt er dynket i saltlake. Dette gjør at du kan gjøre kjøttet mer saftig og mørt. M.

Banankake er svært populær i Amerika og Canada. Det er ofte serveres til dessert i kafeer og restauranter, samt bake huset. Denne oppskriften bananovog.

Oppskrift enkel, rask å tilberede og svært velsmakende dessert. Dette dessert kan kombineres med friske bær og en scoop av din favoritt iskrem. Men.

En enkel og rask oppskrift på den opprinnelige cookies, er det sikkert å nyte barna. Barn er ikke alltid mulig å mate en ost som både p.

Oppskrift nyttig, veldig smakfull og kalorifattig dessert. Gresskar jeg elsker veldig mye, og for meg er dette dessert rett og slett magisk. Men selv de som ikke liker.

Rask og enkel oppskrift på kål Charlotte. Å kål kan legge pølse, sopp eller kylling, men den viktigste ingrediensen er, selvfølgelig, kål. .

Flepdzhek med sitron, valnøtter og svisker

En av ingrediensene i oppskriften til denne kaken er, selvfølgelig, havregryn, hun er på en premie på engelsk. I England, te drikker opptil sju ganger om dagen, Eng.

Fylte squash i ovnen

Squash, sannsynligvis den mest allsidige grønnsak. Som bare ikke forberede zucchini, en enorm liste over kjøttboller til Jam. I dag tilbyr squash oppskrift.

Cake oppskrift, som er nesten 200 år ... I 1832, den 16-år gamle assistent kokk Franz Sacher var i stand til å forberede dessert, som i likhet med kansler.

Oppskrift bulgarsk mat - det er fylt med ost bakt paprika (gris) stekt i brødsmuler. Spesielt deilig denne retten slår ut.

Oppskrift på pannekaker enkel, men vil ta litt tid. Takket være den opprinnelige innlevering denne desserten kan være ganske festlig. Oppvask på.

Denne oppskriften og svært velsmakende orientalske søtsaker. Baklava har en unik smak - en blanding av krydder, honning, nøtter og delikat deig. Hun er veldig søt.

Vegetabilsk Kugel - et fat med jødisk mat. Denne oppskriften bruker en enkel og minneverdig grønnsaker, vil de finne i kjøleskapet til enhver husmor. Etter dag.

Rask å tilberede og svært velsmakende krutonger. Oppskriften er egnet for de som ikke har tid til å lage mat. Gatekjøkken med en krydret smak til det for r.

Cake denne oppskriften er svært velsmakende. Myk og delikat svamp kake, kombinert med saftige aprikoser og aroma ... makeløs. Forbered e.

Oppskrift av cookies er veldig enkelt, og jeg tror mye av det er allerede gjort. Jeg har også besluttet å prøve. En enkel og original idé, slår knapper på begge.

Til tross for det enkle oppskriften, er resultatet svært fornøyd. En kake er meget myk, varsom og luktkomponentene er perfekt kombinert eller Odie.

Veldig glad i biff, tilberedt i henhold til denne oppskriften. Kjøttet er mykt, duftende allerede med garnityr og det er allerede oppdelt i porsjoner. Kan bli servert.

Raffinert og deilig kransekake. Oppskriften bruker hakket shortbread deigen, det er ganske søt som mandel fylling. Bringebær Daye.

Deilige meatless rosenrød boller, de er på ingen måte underlegne Butter. En annen oppskrift på meatless dager, og ikke bare. Fyllet kan endres, for eksempel, er tatt.

Fisk bakt med grønnsaker og ost

For denne oppskriften passende marine fiskefileter (hake, pangasius, sei), jeg anvendt pangasius filet. Det viser seg at fisken vi er klare, sammen med JMA.

Savory smaks gylne boller. Oppskriften potetgjærdeig, ruller oppnådd ved luft med en lys ostens smak og aroma. Ost.

Makrell bakt med urter og hvitløk

Oppskrift saftig, mykt og delikat fisk. Riktignok mange mennesker elsker å bake den makrell. Jeg er også en fan av denne fisken. Det er svært velsmakende og ganske fet.

Kjøttpudding av pitabrød med sopp og ost

Oppskriften på denne kjøttpudding er ganske enkel, og resultatet er svært tilfredsstillende og velsmakende snack. Pitabrød dynket med kjøtt juice og smak og ligner lag.

Roll av gris flanke med bokhvete

I denne oppskrift anvender svineskrottens del, som kalles flanke (podcherevok eller peritoneum). Dette kjøtt med et lag av fett, det er hentet fra mage oss.

Honning kake, tilberedt på denne oppskriften, blir det veldig myk, bare luft og bier, som ekte. Veldig vakkert og deilig kake! Gjør deg klar.

Fransk løksuppe gratinering

Dette er en grunnleggende oppskrift på en klassisk fransk suppe. Oppskriften jeg tok fra boken Julia Child. Julia Child - en berømt kokk av det tjuende århundre i Amerika. Og det hele tatt.

Potet kurver med sopp

Disse kurvene vil se flott ut på barne ferie tabellen, barn er sikker på å nyte. Hvis du forvirre soppen i oppskriften lett mo.

Oppskrift lys og luftig dessert som ikke vil skade din figur. Dette dessert er veldig lett og velsmakende, det kan serveres med yoghurt og friske bær.

Cookies virkelig gode å spise, spesielt for de som liker kokosnøtter. Cookies på denne oppskriften blir ganske tett og bare en perfekt blanding.

Gryte med poteter og sopp

Den perfekte oppskriften når du trenger rask, enkel og velsmakende å mate en familie eller en bråkete gruppe venner. Poteter og sopp i rømme under hetten smeltet.

Leveren brød med ost ser bra ut på ferie bordet, og det var deilig. Oppskriften kan suppleres med stekt sopp og gulrøtter, no.

Tradisjonelle russiske retter. Forberedelse av kaken i denne oppskriften vil ta deg litt tid, men det er verdt togo.Etot slags kake har vært kjent i Russland siden.

Velsmakende og svært tilfredsstillende gryte - en klassisk greske retter. Forfatterskapet av denne parabolen forskjellige land utfordret arabere, tyrkere, bulgarere, men, uten tvil.

Apple kjeks ganske imponerende og festlig utseende på bordet. Koker det veldig enkelt, det går bra med kaffe eller te. Til tross.

Oppskriften på denne gryte er ingen mel, det er lys og luftig og veldig god med krem, syltetøy eller honning. Og sammen med pisket krem ​​og friske.

Deilig gryte av gresskar med epler under et lokk av milde cottage cheese med et snev av kanel. Gryte fikk rett og slett deilig! Ved å sende inn til bordet for.

Oppskrift for en deilig kake fra ostemasse deig, som er bakt i en panne i 15-20 minutter. Kake gjøres enkelt og raskt, og hvis du forberede deg på forhånd kreditt.

Kjøtt gryte med aubergine

Svært velsmakende gryte med en deilig saus. Myke bakte grønnsaker med kjøttet under et lokk av mild ostesaus ...! Oppskriften jeg anvendt baklazha.

"Napoleon" kake gammel oppskrift. Minimale kostnader, og resultatet er rett og slett deilig. Sprø kaker i kombinasjon med et lett luft-kake ... handlingen.

Elegant og svært velsmakende indisk mat. Faktisk, mange oppskrifter Biryani, det er tilberedt med kjøtt (kylling, biff, lam ...) eller uten Mr.

Deilig pizza! Minimale kostnader, og et utmerket resultat. Pizza på denne oppskriften viser seg virkelig deilig - tynn sprø base og.

Oppskrift på sprø, duftende og deilig snacks. Denne interessante og uvanlige forrett er et flott tillegg til øl, for eksempel. Også løkringer.

Kake med kakao og epler det viser seg svært velsmakende. Oppskriften på denne sjokoladeeplekake er ikke vanskelig, det viser seg svært øm og det overskytende biter av kallenavn.

Veldig myk og øm kake. Kokt veldig raskt, uten yaits.Tort viser seg meget velsmakende. I denne oppskrift, kan i stedet for epler benyttes pærer, kapitler.

Eplepai med rosiner, vil denne oppskriften helt sikkert bli din favoritt. Den har en deilig smak og et stykke utover vil ikke være i stand til å gi Mr.

Ja, ikke bli overrasket cake "Nut" er egentlig fra bønner. Smaken ligner en kake lag kake "Kiev" med muttere. Oppskriften ikke Isa.

Honning kake på denne oppskriften viser seg saftig og veldig søt. Selvfølgelig, oppskrifter på honningkake satt, og hver familie har sin egen hemmelige og krydder. I pre.

Oppskriften på denne eplekake enkel, veldig rask å tilberede, og det alltid vil redde deg hvis du ønsker å forberede en rask og velsmakende dessert. d epler.

Bakt potet oppskrift er veldig enkelt, og resultatet er en deilig og saftig! Denne bakte OST poteter umiddelbart minnes en sommerferie i Leh.

Deilig og raskt forberedt rett av poteter og ost. Dersom gjestene er på dørstokken, og du trenger for å forberede en fin og deilig rett - pr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

68 − = 61