Netsvetuschie potteplanter bilde og navn

Netsvetuschie potteplanter

I kontorbygg, og mange vertinner er hjem veldig vanlig å se netsvetuschie potteplanter. Dessuten blir de fleste som har en allergisk reaksjon på pollen. I motsetning til blomstring representanter netsvetuschie ikke krever spesiell omsorg og anses som mindre intrikate. Bare ta vare på disse anleggene vil gi den opprinnelige utseendet på rommet og skape i det en ypperlig mikroklima.

Netsvetuschie potteplanter: bilde og navn

En av de mest interessante representanter for ikke-blomstrende planter anses å være innendørs ficus. Sikkert, de som er heldige nok til å ha en pause i et middelhavsland, sett store blanke blader på en frodig tre interessant. Innendørs versjonen ser også ficus meget elegant.

I naturen finnes det mange typer planter, potte arter, det er ca 20. Den mest kjente er ansett gummifiken, som regnes for å være lang levetid, og med riktig pleie kan glede innbyggerne i hjemmet for ca 50 år.

Uunnværlig hjemmemenighet - penger treet

Dette anlegget har noen få navn - ape tre, Crassula, eller populære velkjente "penger treet." Ifølge populær ryktene, hans nærvær i huset hjelper forbedre den finansielle stillingen. Det er svært viktig for det er plasseringen - anlegget vil være behagelig følelse på den lyse flekk sør-østlige delen av boligen. Jade sommer skal vannes oftere, og med kjøttfulle blader for å fjerne støv.

Spenstig og pen hardfør Anlegget er Dracaena, eller som det populært kalles - draketre. Hun føler seg komfortabel i penumbra, Den vokser veldig sakte. Brown tips på bladene signalisere overdreven tørrhet i rommet.

Fordelene med Dracaena omfatter dens evne til å rense luft av formaldehyd.

Blant de ikke-blomstrende planter, bilder og navnene som er presentert her, kan identifiseres spesielt dieffenbachia. dette tropisk tre Noen ganger kan det bli opptil to meter i høyde.

Anlegget er veldig vakker, men farlig på grunn av innholdet i bladene av giftige juice. Derfor er det ønskelig å vokse opp i hjem der små barn bor.

Dette anlegget har en ganske høy stengel med paraply plassert på den store blader. Hans tilstedeværelse i noen leilighet beriker leilighet oksygen og ozon. Det er ikke ønskelig å sette det der det er mulighet for direkte sollys. Og vi må ikke glemme regelmessig spray dens kaldt vann.

Den har dekorative bladverk potteplanter

For kunst og løvfellende planter har en uvanlig form av blader med en interessant farge. Det finnes mange typer av disse plantene, som varierer i utseende og egenskaper ved omsorg. Selaginella og asparges, for eksempel, kan bli funnet på nålen et kutt grønt.

Det finnes også planter som ottsvetaya små blomster, blir konvertert til den opprinnelige bær placer. Den mest kjente representanten for denne typen er en søtvier, som i England er en av symbolene på julen.

Reproduksjon av dekorative planter på ulike måter kan forekomme. For eksempel kan man rykke gelksinu mshistopodobnuyu ved å overføre klump av jord med et anlegg i en ny pot. Noen arter av fikus- reprodusere ved hjelp av grønne stammer, knoller og er gjenstand for Caladium avl.

Funksjoner pletistyh komnatnyhe planter: bilde

I utseende, er dette anlegget en lav curling gress med mange sidegreiner. Som regel blir de avlet som hengende planter, fordi de har en usedvanlig vakre løvverk. vare på planter er svært enkel. Det liker indirekte belysning, så om sommeren må du beskytte den mot direkte sollys, i vinter, tvert imot - for å sette i et godt opplyst område. Vanning anlegget bør være bløtt vann, nøye unngå sin komme på bladene.

Denne planten tilhører anlegg av etterfølgende vane. Dens utseende ligner en ball. Bunner i bollen tett sammenknyttet. Bladene har en gyllen eller sølv nyanser. Soleyroliya føles fin sommer i lyse rom, men direkte sollys bør unngås. Men om vinteren trenger det mer lys for dette anlegget. I omsorgen soleyroliya Det er upretensiøs. Summer trenger rikelig vanning i vinter - en moderat.

Ser ut som palm rom: bilde, navn

Potted palmer kan være av forskjellige størrelser og har en rekke blad form. De vokser ganske sakte, så ikke håpe at størrelsen vil øke svært raskt. Potted palmer kan være peristolistnymi og veerolistnymi.

Det er ca 17 arter av palmer. "Håndformet dato" - et hus plante, som har en lodden trunk i form av en søyle og kan vokse opp til taket. Det er denne palmen kan vokse, plantet i en blomsterpotte bein vanlige tørket datoer. Men det er bedre å ta for dette formålet uspiselig dato.

Areca - uvanlig interessant tre med en fleksibel bagasjerommet, der du kan se en masse arr. Crohns består av en bunt av blader vakre. Innendørs Areca kan vokse opp til 2 m.

Kokos treet er ikke den beste representanten for voksende hjemme. Unntak er nucifera kokos, Hove Foster Hove Belmore, hamerops knebøy og palm Livistona.

Hva er sukkulenter: videotittel

Utmerkede dekorative egenskaper er sukkulenter. Med deres hjelp, kan du dekorere selv dårlig belyste interiør. For utviklingen av saftige planter ikke krever høye temperaturer, men må fuktighetsnivået være høyt. Derfor, ved siden av anlegget, er det ønskelig å etablere noen fontene eller akvarium.

Det er mange arter av sukkulenter. Den mest kjente er aloe, agave, dikiya Kalanchoe. Men den mest populære og kjente er trolig den kaktus. Hvordan å plante sukkulenter, kan du lære ved å se video

Frukt potteplanter: bilde og navn

Anlegget tilhører familien av laurbær, født Perseus. Å ha en heller lite tiltrekkende utseende, har utmerket smak og er svært nyttig kosttilskudd produkt - det inneholder ingen skadelige fettstoffer. Det kan dyrkes fra benet alene.

For dyrking i rommet betingelser gjelder dverg arter Ordinær granateple. De vokser til en høyde på ikke mer enn 1 m, til blomst i lang tid danne et lite, men svært velsmakende.

Kjøp sitroner - i dag er ikke et problem. Men et lite tre som vokser i leiligheten, gleder alle dens innbyggere. Tross alt, har sitron lukt kommer fra en blomstrende blomst. Men utseendet av små frukt, malt i lyse grønt, enthralls både leiligheten beboerne og deres gjester.

Netsvetuschie potteplanter er et stort utvalg av fargebrosjyrer, samt sine former. Planter med lyse farger trenger sterkt lys, og de vanlige grønne nok representanter for vanlig lys. For normal utvikling av planter som kreves for å overholde følgende regler:

 • I noen tilfelle kan ikke være pereuvlazhnyat jord. For normale puste røtter på jorden må være løs. Mekanisk hoeing bør gjøres veldig forsiktig for ikke å skade anlegget.
 • Om vinteren, plantene vannes og matet mindre ofte som de trenger for å være alene på denne tiden av året.
 • Når de spesifikke flekker eller lesjoner, må du finne ut årsaken til sykdommen og umiddelbart starte nødvendig behandling.
 • Transplantere planter bør være presis og nøyaktig.
 • Velg planter trenger i henhold til hvor egnet visse innenlandske forhold for vekst og utvikling.

Jeg ønsker at alle hus var varm og koselig. Hans bidrag til å gjøre denne upretensiøs og vakre planter som glede deres utseende og gir en god stemning.

Potte blomster blomstringen året (42 stk) navn og omsorg

Blomstring potteplanter bilde og navn

Takket være innendørs planter klarer å skape i leiligheten helt fint sted å slappe av eller tvert imot, skapende arbeid, leksjoner for sjelen. Rote blomster alltid mulig å enkelt forandre utseendet på rommet, for å gjenopplive det, til å bli et fokus på interiøret. Mange av de blomstrende potteplanter bilder og navn blir presentert, er favoritt innbyggerne i hjemmet, spesielt hvis de er lite krevende, krever et minimum av egenomsorg.

Blomstrende planter er lite krevende - som en start for nybegynnere gartnere

Denne kategorien av anlegget er svært populær i floral verden, er de ikke venter på verten, det vil bli absorbert i omsorg for dem, alltid ser pent og ryddig, og skaper en koselig atmosfære i huset.

Noen av dem er ikke redd for å forlate, forlater en kort stund på forretningsreise eller ferie, og da han kom tilbake fra en tur for å fylle dine favoritt farger mangler oppmerksomhet, vanning dem, skylles under en varm dusj og gjødsle.

fiolett, Saintpaulia eller - den kan plasseres på et hvilket som helst av vinduene, bortsett fra den sørlige (ikke brenn blader) på grunn av den grunne rotsystemet liker ikke sterkt vannes ved overskytende fuktighet røttene råtner.

Likevel er dette anlegget anses å være kompakt, fordi fargen er mer praktisk å vokse i små potter: rotsystem zamokaet mindre, og blomstring varer lenger.

farge, eller colombianske skjønnheten - blomstrende interessant form av blomster fortsatte frem til vinteren, da anlegget krever en hvileperiode, hvis det ikke gir, Kohler ikke blomstre neste år.

For å forberede en hvileperiode på blomster skuddene er kuttet, satt i et mørkt og kjølig sted. I vekstsesongen blomst trives i et rom med dempet lys, men det trenger moderat vanning og regelmessig gjødsling.

Euphorbia milii - saftig med torner og ganske små, vakre blomster, så upretensiøs, som flere ganger tapte glasur ikke ødelegge utseendet sitt, nesten ingen effekt på sin blomstring. Ligger i et lyst sted, periodevis vannes, milkweed klar til å blomstre hele året.

Clivia - er klar til å vokse og blomstre i alle situasjoner, om henne og sa at Cleave kan plasseres hvor andre blomster ikke ville ha overlevd. Det eneste som det vil ødelegge - et klart overskudd av vann.

Det kan gjøre uten gjødsling og fukting spray, bli forsonet med fravær av sterke lys, slik at kløyve en skygge gangene, soverom. Blomstring begynner i februar med rød eller oransje bjelle.

Topp - 5 mest upretensiøs rom blomster

Slike planter er klar til å tilgi sine mestere i sitt arbeid, konstant mangel på tid, mens du fortsetter å vokse dem i glede. Det viktigste i denne fargen opprinnelig å skape den nødvendige vilkår: hvis de er skygge-tolerant, kan bo i rom med vinduer som vender mot nord, lys-elskende - i solrike rom, og gir alle den samme periodiske vanning.

Adenium - en svært interessant blomst rom-tre som vokser opp til 60 cm høy, tilhører slekten av sukkulenter, har en kjøttfull stilk, som samler fuktighet i reserve, så hyppig vanning er ikke nødvendig.

Når Adenium blomst, det er vakkert - grenene av anlegget caked med blomster som likner noe mellom en lilje og hvite roser, lys rosa eller blandet farge. Den er plassert på lysbokser, vekk fra direkte sollys kontakt, mangel på vanning i rommet beveger seg lettere enn å være på gata.

blomstringen Kalachoe - en av de vakre blomstrende saftig, klar til å vokse i "Spartan" forhold, uten å gi eierne. Trygt tåle lave luftfuktighet, ikke krevende å jordmateriale, kort tørke dem å overleve lettere enn rikelig vanning.

Det er ønskelig, selvfølgelig, holder seg til hyppigheten av vanning, 1 eller 2 ganger i måneden for å mate Kalanchoe komplekse gjødsel for å kunne rikelig blomstring.

Dette er viktig! Kalanchoe vil lide av en overflod av gjødsel, spesielt i de kaldere månedene av året, når gjødsling vanning bør følge prinsippet: bedre å gi mindre enn å formidle.

Spathiphyllum - selv om blomsten har den ekstra navnet "kvinners lykke", men tappert bærer mangel på fuktighet i lokaler, klar til å sette opp med spredt lys kan gjøre uten vanning til en uke eller mer.

Når bladene begynner å tørke, litt kjølig Spathiphyllum dress helle i dusjrommet, han raskt går, fortsetter den å vokse. Responsive til vanning 2-3 ganger i uken, aktivt busker, blomster vakre hvite blomster som ligner calla høy tynne ben.

Decembrist - voksende blomst, ikke lune på litt upassende temperaturer. Blomsterbutikker elsker denne beskjeden, vakre blomstrende plante, og planteforedlere arbeider aktivt for dem, hvert år bringer nye hybrider Decembrists, blomstrende oransje, korall, lilla nyanser til to eller tre ganger i året, planten blomstrer, nok til å gi ham et rom med lys fra omgivelsene og vanning i det minste det øverste jordlag tørking.

balsam - en lett, lett å forplante, og til og med blomster hele året rekke nyanser - det er en av de mest populære stueplanter. Blomstrende plante lenge nok for sterkt lys i noen timer per dag, klar til å ta imot, for å avgjøre om det er et hjørne.

Mangel på fuktighet i en blomsterpotte ikke visner, den tilbakestilles kun de nederste bladene, reduserer fordampning område. Når tilstrekkelig vanning bladene gjenvinne sin elastisitet, er det ønskelig at jorden fuktig hele tiden.

Med krøllete potteplanter, som brukes i vertikale hage, takket være sin fleksible lang stamme er det mulig å skape en unik interiør komposisjoner og dekorere hjemmet ditt med dem. Liana tar ikke opp mye plass fordi deres gustooblistvennym stilkene kan gis alle retninger, deres tilknytning til støtte, noe som gir så muligheten til å falle, skaper atmosfæren av en tropisk skog.

pasjons - vintre med interessante inimitably vakre komplekse farger i en virkelig eksotisk innendørs anlegg. For å beskrive det med ord er umulig, så uvanlige blomster av anlegget.

Overraskende, denne multimeter vintreet lett å slå rot, vokser raskt, relativt beskjeden, hun elsker sollys og krever årlig beskjæring. Blomster lever bare en dag, men de ble erstattet av en ny blomst. Hvis pasjonsblomst for å skape de rette forholdene, vil det kaste knoppene nok til å beundre henne blomster.

Dette er viktig! Passiflora stammer nødvendigvis trenger støtte, med deres hjelp, stammer den blir sendt i riktig retning: woody stammer raskt, er det viktig å ikke gå glipp av denne perioden.

Kobe - også veldig vakker vintreet, blomstrende lilla eller hvite blomster som ligner bjeller. Anlegget er svært dekorative, vokser raskt opp til 5 meter, men i det første året av blomster er ikke intense, samle krefter til neste sesong.

stephanotis - utenlands mirakel, klatring blomst med mørke blanke blader og hvite som porselen blomster i form av stjerner. Hvis du skal ta vare på stephanotis, vokser sitt vintre opp til 6 m, kan gustooblistvennye pisk plasseres vertikalt med vegg gitter vinduer pryder veggene i flere farger kan gjøre en slags scener. I varmen av kjærlighet vannes og vannes vinteren foretrekker det innholdet avkjøles.

clerodendrum Thomson - Kraftig, raskt voksende og blomstrende opprinnelige vintre, er blomsten også en vakker store blader av smaragd farge, så det er verdig til å bli en pryd til noen, selv de mest sofistikerte hjem interiør.

clerodendrum Scourge vokser stadig, fra tid til annen må klype liksom begrense veksten (hvis det kreves av dimensjonene av rommet). For enda mer dekorative blomster kan bygge opp støtte i form av en pyramide eller buen på ballen, og sendte ham skyter, fikse dem.

Belysning clerodendrum må diffuse, glasur - svært hyppig, opptil flere ganger om dagen for å gjøre opp for fuktighet som fordamper blader.

Mest vedvarende og ikke kresen ampelnye potteplanter

ampelnyh gruppe kombinerer en fleksibel lang stilk, snikende langs overflaten av bæreren eller entwine. Det finnes tre typer ampelnyh:

De fleste av dem er importert fra tropiske land med tørre eller fuktige klimaet, må du velge sted for sin faste bolig, for å tilpasse seg de lokale forholdene i rommet det tok mindre smertefullt for dem. Skape forutsetninger nær naturlig, fra dyrker vil ha en sjanse til å ha rundt huset er vakker voksende og utvikle anlegget.

Dette er viktig! Siden begynnelsen av spirende ampelnye farger unntatt vanning, er ikke lenger prosedyren ikke utføres for omsorg.

For en symmetrisk utvikling av attraktive planter med jevne rotere forskjellige partene i lyset, jo oftere dette ble gjort, vil utseendet av anlegget være mer harmonisk.

Hoya Artur Karnoza (Wax eføy), - konsistens av prøven er ikke tapt selv i den nordlige rom, på grunn av evnen til å akkumulere en tilstrekkelig tilførsel av fuktighet i flere blader rolig i et par måneder uten vanning. Transplant inn i nye potter er bare nødvendig når potten i de samme lite rom røtter.

I normal omsorg - lys, jevnlig vanning, og supplert med næringsstoffer - veldig vakker, med tykke vipper strømmer belagt paraply blomsterstander.

Chlorophytum - en av de mest enkle og upretensiøs omsorg, kan overleve på kabinettet i motsatt hjørne av rommet, som nesten ikke får sollys, gjør en lang tid uten vanning. Kan enkelt overføre høy fuktighet, trekk eller stuffiness.

Bare er usannsynlig å få en blomst for å skape sine ekstreme forhold, det er bedre til et minimum, men bryr seg:

 • hver 7-10 dager vanning ambient vann;
 • hver 2. uke fôring;
 • periodisk utplanting tid;
 • ønskelig sjelden bading i dusjen.

Dette er viktig! Det faktum at den Chlorophytum (som navnet tilsier) - en utmerket absorber av skadelige stoffer i luften til renseprosessen var intens, på overflaten av bladene av Chlorophytum bedre å holde ren.

Blomster planter dannes på kantene av de lange skuddene, formet som små hvite stjerner.

Fuchsia hang-Downing - elegant, glad, som om belyse plass rundt deg å gå ned en kaskade av stengler, som er plassert på kanten av de lyse blomster. I fuchsia lange blomstringsperioden, nesten seks måneder var hun klar til å gi glede og humør.

Planten kan vokse i delvis skygge, omsorg for de mange varianter av enkle, ikke krever innsats og tid. Veldig elegant vil se i hengende kurver og planters, spesielt sjarmerende ser to-tone fuchsia.

Innendørs planter blomstrer hele året

Hva en amatør dyrker ikke ønsker å dyrke blomster som vil glede sin blomstring nesten hele året? Det er flere dusin varianter, som uten mye innsats på den delen av verten vil underholde ham som deres blomstrer kontinuerlig, er det nok til å gi plass til hvor plantene føler deg komfortabel og sikker standard behandling: vanning, fôring, tidsriktig transplantasjon eventuell fjerning av gaten for en periode på varm månedene.

abutilon - sin rikelig blomstring begynner våren og varer til tidlig vinter, da en betydelig redusert dagslys, når planten begynner å slippe blomster og dvalemodus. Hvis kunstige blomster dosvechivat og vedlikeholde vanningsmodus, stopper blomstring.

Phalaenopsis - av slekten av orkide, foretrekker å vokse på vinduer som vender mot øst, overflod av sterkt sollys, frykter han. Vanning blomst bedre tider i uken, morgentimene, små mengder vann mens du holder et øye til jorda grundig tørr.

Ruelle - med de opprinnelige mørkegrønne store blader med en hvit stripe i midten og ut av hennes blonde stripete, blant som blomstrer crimson blomster. S året rundt blomstring irrigations er bare nødvendig når bakken er tørket, ikke Ruelle ikke liker skygge, det er bedre å plassere en blomst på den østlige vinduene.

jasmin - Han er ikke kresen, vil anlegget være nok til å bosette seg i rommet, hvor mye spredt lys, rikelig med vann oppvarmet vann hver 5-6 dager, gjødsle forberedelser med et høyt innhold av kalium.

5 mest populære stadig blomstrende potteplanter

Disse blomstene er ikke bare vakker blomst helårs glede, men til gjengjeld ikke krever for mye oppmerksomhet fra sine eiere, ikke ta bort sin styrke og ressurser til innholdet.

Hibiscus, vokser opp i et tre eller busk, blomst dyrkere elsket hans karakter er ikke lune: så lenge det er fornøyd vilkårene for omsorg, klar for et år for å kaste bort alle de nye blomster for å erstatte falmet.

Hibiscus eller kinesisk rose

Denne syklusen fortsetter å trenge å utføre noe uten noe som ingen blomst kan være så vakkert:

 1. Plantene trenger for å få nok av spredt lys.
 2. Det må være trimmet hver uke, holde den opprinnelige formen på blomsten, og gir muligheten til å vokse unge skudd, som han skaper blomster.
 3. Etter behov vanne hibiscus, vanligvis to ganger i uken.
 4. Om vinteren er blomsten bedre å lage rommet kjølig luft, flott for ham temperaturen 15-17 grader.

begonia Det er også kjent for sin robusthet, men selvfølgelig, liker å ta vare på seg selv, kan blomstre hele året uten hvile, dessuten veldig voldsomt. Ved sammensetning av jordsmonnet er ingen spesielle krav, bør det vannes rikelig, men uten stagnasjon av vann for å lage et mikroklima av høy fuktighet, Begonia sette inn et brett på et lag av ekspandert leire, og deretter helle vannet slik at nivået ikke nå bunnen av potten.

Blomstrende begonier trenger mye lys i sommer vinduet gardin fra direkte sollys bladene ikke blir brent.

Pelargonium (geranium) - favoritt blomst av den eldre generasjonen, fortsatt ikke av moten. I tillegg til å være vakker pelargonium, de sunnere inneklima gjennom tilbudet av essensielle oljer.

Skyggelagt rom blomst liker ikke hvor han blekner, mister høye dekorative stilker er trukket. Winter nyttig Pelargonium forbli ved lavere temperaturer, så det er bedre å legge knopper å blomstre, trenger også beskjæring og moderat vanning.

potte~~POS=TRUNC roser som om å sette opp og for innbyggere i byer som ikke har sitt eget land, dyrket i sine leiligheter miniatyr rosehager. Å plassere pottene med blomster bedre på øst eller vestsiden av huset, slik at bladene ikke lider av solen brenner varme sommermånedene.

Etter å kjøpe buskene må nøye undersøke for å fastslå status, umiddelbart transplantert til kjøp spesielle jordsmonnet og satt i et par dager for å justere til hjørnet skyggelegging.

Primrose kompakte busker med store blader og lyse farger av ulike blomster med gult senter dekorerer vindu av mange hus. med riktig pleie plantene har en lang blomstrende periode, hardfør, tørke-resistent. For å skape den utvidede blomstrende periode, bør du umiddelbart fjerne gulnede blader og blomster stilker med visne blomster.

Pryd blomstrende potteplanter

Dette er en spesiell stor gruppe av planter er i stand til å overraske og glede sitt utseende, noen ganger uvanlig, de var alltid interessant å fans av innendørs planter.

Dekorative blomster bokstavelig talt full av en rekke arter og hybrider av blomster, tilpasset innsatsen til oppdrettere å bo hjemme, mange av dem måtte endre betingelsene som ligger i det naturlige miljøet i vekst.

Dyrkes for de vakre blomstene, de er gode til å takle sin viktigste oppgave - disse fantastiske planter dekorere hjem og kontorer. Dele sine livsformer, bidrar til å identifisere seg av planter:

Gardenia jasminoides - termofile evig duftende kompakt busk med blanke, mørkegrønne blader og en deilig, holdbare blomster, hvit eller krem.

Men all denne prakten er oppnådd gjennom riktig behandling som ikke er helt lett hjemme:

 1. Opprette en høy luftfuktighet, er det nødvendig å sprøyte, men ikke våt mens de åpnede blomster og knopper anlegget. Sommertemperaturen bør ikke overstige 25 ° C, vinter 18 ° C, ellers vil det være en rask vekst av grønne massen på bekostning av blomstring.
 2. Gardenia gi tilstrekkelig belysning, bør det beskyttes mot direkte sollys, så det beste stedet for det ville være vinduene mot vest eller øst, og på den sørlige vinduet skal omorganisere blomst i vinter.
 3. De som bestemte seg for å gjøre sine hjem gardenia bør justeres for å gi blomsten og de andre forholdene til eksotiske rart vokste, blomstret og luktet i leilighetene.

clerodendrum - en svært interessant blomst, formet som en kompakt busk, spissen som strødd med prangende blomster fra vår til høst, blomstringsperioden clerodendrum trenger regelmessig pleie: regelmessig vanning og gjødsling av jord i potten bør være konstant fuktig, men ikke våt.

Ved lav fuktighet sprayet blomst vann, som noen ganger kan det tilsettes 1-2 dråper av et flytende kompleks gjødsel.

pachystachys - en slags blomst fyrverkeri på mørk bakgrunn, kjøttfulle blader hans fantastiske blomster ligne flyr opp lysene, er det ofte valgt som de opprinnelige plantene er upretensiøs, i stand til å dekorere ethvert rom området.

Den foretrekker pachystachys ofte ventilerte rom uten utkast, kald luft, så det bør ikke plasseres i nærheten av varmeapparater. Spredt lys, moderat vanning forsvart vann, periodevis fôring frisk luft - alt dette vil hjelpe pachystachys blomstre lenge og frodig.

Vrieziya - en av de mest dekorative blomstrende flora av verden, Perennial epifyttiske (vokser på andre planter eller knyttet til det).

Læraktig blader med myke kanter danner en rosett, på lange stilker som dannes piggbladene, noe som i sin tur små blomster. De vil raskt visne, bracts selv er holdt i lang tid, noe som gir plantene en uvanlig og elegant utseende.

Innendørs planter blomstrer i vinter for å få oppleve sommeren på en vinduskarm

Disse fargene så høyt av elskere av innendørs plantedyrking, fordi om vinteren de er i stand til å fylle atmosfæren, som mangler i de kalde vintermånedene.

Generelt har slike anlegg importert fra tropiske og subtropiske fuktige områder, må bearbeides ytterligere og muligens spesielle betingelser for dyrking. Men deres evne til å lyse grå og depresjon, mangel på sol, evnen til å løfte stemningen, oppveier de potensielle problemer som måtte møte dem i hjemmene.

fagreste julestjerne - absolutt ikke rart denne blomsten ble gitt en slik tilnavn, en virkelig vakker plante som ikke kan gå ubemerket, så lyse og festlig i sin opptreden.

Det trenger beskyttelse mot solens stråler, så bedre å plassere en blomst på et stativ nær en sørlig vindu eller på den sør-østlige og sør-vestlige vinduskarmer.

Dette er viktig! Juice julestjerne, hvis uhell Sprut i øynene kan gi irritasjon, hvis den kommer inn i magen, forårsaker oppkast og diaré.

Blomstrende julestjerne faller om vinteren, men vanning utføres en gang i uken om sommeren vannes oftere og rikelig.

persiske Cyclamen - i forkant av populære blomstring i vinter potteplanter. Men blomsten har sine egne særegenheter: etter blomstring periode på høsten og vinteren i blomst er det en lang periode av dvalen.

Slippe blader, mister anlegget sine dekorative kvaliteter, er det nødvendig å kunne bevare til neste blomstringstiden, så Cyclamen, den mest brukte engangs som en langvarig bukett.

Blomstrende oppsvulmede stauder

Husholdning pærer er verdsatt for den vakre og frodige blomster, blomstene de holder lenge, er fortykket rot formasjon tilgjengelig for divisjonen i reproduksjon, i omsorg for dem er nødvendig for å overholde den riktige hvilemodus - dette er trolig den eneste vanskelighet når det vokser pærer.

Dette er viktig! Noen giftige pærer, før du kjøper en favoritt blomst, bør du samle om ham mer informasjon, for ikke å skade deg selv, barn og kjæledyr.

Disse blomstene trenger mye lys, de er bedre plassert nærmere solen lyskilde, bare for hvileperiode oppsvulmede gir et tørt og kjølig sted. Vanning på dette tidspunkt er nødvendig minimum, som ikke tillater en fullstendig tørking av jordnøtt koma.

Valotta lilla - svært lik en lilje, blomster, siden slutten av sommeren, upretensiøs oppsvulmede plante beundre de lyse, store elegante blomster.

Vi har også videreutviklet valotty dekorative mørkegrønne blader, nå lengder på 60 cm, kan voksne pærer kaste flere stengler, på toppen av som er dannet til 8 trakt blomster. Riktig pleie valotte gir mulighet til å blomstre to ganger i året, blomstring varer i opptil tre uker.

Stauder krever sterkt lys, ikke bare på den sørlige vinduer, hvor det vil være varmt: det bærer høye temperaturer vanskelig. Winter glasur på et minimum, fra vår til høst - moderat parring jevne dressinger.

Gipperastrum - en blomst, ser dempet og høytidelig samtidig: brede lineære blader, høye stengler toppet med paraply-store, farge blomstrende knopper. Lukovichnika mange år er ca 90 arter, dets inflorescences bestå av 3-8 knopper blomstrende forskjellig form og farge på blomster.

Å gipperastrum blomstret i vinter, før det fjernes fra vinter dvalen, sette i et lyst rom og vanning til bladene. glasur utføres deretter moderat gipperastrum må vannes på kanten av potten for å unngå direkte vannkontakt med pæren, ellers vil begynne å råtne.

Dette er viktig! plante blomster behov i en høy potten for å ha nok plass til å blåse lange røtter, bør potten være smal, bred kapasitet gipperastrum ikke lenge blomst.

kolhikum - hans store, delikate doble blomster glede øyet hele sommeren, er anlegget lavt, opp til 20 cm i høyden, er det ikke vanskelig å finne et sted i vinduskarmen.

Hymenocallis - skiller seg ganske uvanlig i form, de originale hvite blomster, behagelig duft. Flower upretensiøs, er det mulig å velge noen lyspunkt, er ikke redd for direkte eksponering for solens stråler.

Refererer til løk, ikke felle bladene, har en relativt sovende periode. Hvis du kan ordne ekstra belysning blomst i vinter, er temperaturfallet ikke nødvendig, i tilfelle umulighet supplerende belysning temperaturen ble senket til 14-15 grader.

Zantedeschia - et svært populært vakker oppsvulmede plante, Photophilous ekstremt ideelt vil føle på den sørlige vinduskarmen med diffust lys for å beskytte blomsten fra sollyset.

Sløret i Zantedeschia, avhengig av variasjon, av ulike former og overraskende, noen ganger uventede farger.

Dette er viktig! Zantedeschia hele vekstsesongen trenger mye fuktighet i vår- og sommermånedene det er fylt skuffen 3-5 cm vann.

Potte blomstrende sjeldne kuriositeter

Florist, fans vokser eksotiske og overraske henne venner og fremmede, du alltid vil ha i en samling av sjeldne og uvanlige planter. Disse entusiaster ikke blir lei å se etter uvanlige blomster er ikke så vanlig med de opprinnelige utsikt uten frykt for selv muligheten for økende kompleksiteten.

Men fantastiske representanter for anlegget verden, som sammenlignes med smykker, verdt å dem til å betale litt mer oppmerksomhet mens vokser enn andre farger, ikke så lune.

Lachenalia aloevidnaya - den eneste av 90 arter av blomsten er vokst som rommet kultur, kunst og blomstrende, veldig estetisk utseende. Blomsten brede, behagelige grønne blader flekkete, høye blomsterstengler, løse inflorescences med bjeller, rør av gule og røde farger, noen ganger er det flerfargede blomster. Spesielt fornøyd Lachenalia som blomstrer i de døde av vinteren, når så mangler i lyse farger.

Bright og kontinuerlig vil blomstre ved å plassere den på en ikke-frosne balkonger, hvor temperaturen ikke vil synke til under 50 C, og ved temperaturer over 200 ° C, en aktiv vekst av blader, blomster mister sin metning.

kolumneya - nydelig blomstring klatring plante, sjelden i boliger og leiligheter, men det fine med blomster, noe som ligner på orkideer, lett overskygger andre potteplanter.

Refererer til epifytter, og foretrakk å leve i naturen i trærne, i innemiljø er vokst som ampelnye blomst. Det anses lune i omsorgen for henne:

 • belysning best egnet spredt;
 • ikke tolerere kalk vann, behøver bruk filtrert eller destillert;
 • bør ikke få lov til stillestående vann;
 • trenger systematisk vanning, spesielt i varmen, faller lav luftfuktighet blader og blomster.

En annen blomsten er utsatt for angrep edderkoppmidd og mellus, må Columna inspiseres med jevne mellomrom for å identifisere skadedyr i tid.

Strelitzia konge - sin lyse, den uvanlige formen på blomsten ligner en fugl av Paradise, for å gjøre opp for den fuktighet som ikke bærer et overskudd av rotsystemet, Strelitzia konstant sprayet med varmt vann. Selv om vinteren, når vanning ikke er nødvendig, ordne plantene tørke av med en fuktig klut.

Takki - representant for flerårige tropiske planter, for elskere av eksotiske - et verdifullt alternativ mystisk farge, er det svært sjelden i salg, vanskelig å vokse frøene, men de uvanlige blomster med en lilla fargetone finne sine fans som klarer å heve en sjelden farge i sine hjem.

Store blomstrende potteplanter

Store potteplanter flott plass i den romslige stuen, hall, studere, vokser dem i store utendørs potter, blomster er enkle å passe inn i interiøret, fylle plassen.

Mye luft, lys, plass, kan store blomster vokse til en imponerende størrelse, bruke dem til å lage en original komposisjon, de gjør en utmerket jobb med landskaps av boliger.

Anthurium - en uvanlig skjønnhet, mild smak, lang blomstring, en rekke bisarre inflorescences - alt på ett anlegg, populært kalt "mannlige lykke."

Han kan ikke stå kraftige svingninger i temperatur, tolererer ikke utkast, deres opprinnelse krever en forsiktig holdning. Fuktighet for Anthurium trenger høy - opp til 85-90%, spesielt om sommeren, er det ganske lunefulle arter av flora.

euharis - selv ikke i en blomstrende tilstand har vakker utsikt på bekostning av store skinnende Når euharis blomster blader opptil 60 cm, blir det en vakker, blomstringen skjer to, noen ganger tre ganger i året, og danner en høy peduncles noen knopper ..

Blomstring potteplanter stor skare blomstringsperioden varierer fra noen dager til flere måneder, er svært enkle blomster, det er flotte stykker, alle i navnelisten og bildene synes umulig, men det er så flott når mange farger, betyr dette - mye moro.

Video: upretensiøs rom blomstene til å blomstre året rundt

Hvorfor visner og faller av bladene fra pengetreet å gjøre

Hvordan å kutte en geranium at hun blomstret lenge og prakt

Hva annet å sjekke?

kunst og sheeted potteplanter. Denne gruppen, hvis du observerer alle reglene for omsorg i lang tid vil være på blomsterhandler. Brosjyrer ha potteplanter stort sett året rundt greenen. Det eneste er, arter som vinter skal returneres til den kjølige rommet.

Legg til en kommentar avbryte svar

© 2018 Om farger, alt og alle · Kopiere materiale uten tillatelse er forbudt

LiveLive

 • psykologi (323)
 • Crafts (311)
 • blomster, frukt og grønnsakshage (152)
 • ZHZL (140)
 • Broderi (139)
 • desserter (104)
 • matlaging: kylling retter (92)
 • mote (64)
 • Kotomatritsa (24)
 • tilberede fisk (22)
 • spillet (2)
 • kjøttretter (41)
 • Kringle (581)
 • strikk (5352)
 • maleri (273)
 • Helse (1178)
 • interessant (1898)
 • interessante hendelser, fakta (638)
 • matlaging (1378)
 • delikatesser salater (100)
 • klok (871)
 • Musikk (481)
 • ønskede nytte (1413)
 • tips (2026)
 • Poesi (210)
 • reise (201)
 • Forskjellig (747)
 • skjønnhet oppskrifter (340)
 • Tips for hjem (180)
 • Sitat (67)
 • Søm (553)
 • humor (429)

-Abonner på e-post

-faste lesere

-statistikk

Bilder og navn på vakre innendørs planter

Hvis du bor i et hus med vinduer som vender mot vest, nord eller øst, for å velge blomstrende planter er spesielt nøye. De fleste farger som lys, men det er ingen grunn til å forlate hjemmet blomsterhage.

Bilder skygge-blomstrende stueplanter

Vedlikehold av alle typer blomstrende planter er betimelig vanning og fjerning av visne blomster. I tillegg bør blomsterpotter beskyttes mot trekk og plutselige temperaturendringer. I kaldt vær, ikke la dem i vinduskarmene. Hvis lyset i leiligheten litt, velge planter som tåler et mørkt rom og ikke liker direkte sollys. Her er listen i alfabetisk rekkefølge:

Abutilon (blomstringen lønn)

Amaryllis (rom lilje)

Anturium (menns lykke)

Hibiscus (Kina rose)

Bilde upretensiøs hjem krøllete innendørs planter

Ulike typer klatreplanter og derfor er svært populære, som krever minimalt med stell og gir rikelig grøntområder. Og lokale eføy og eksotiske vinstokker vokser raskt nok, og noen enda oppmuntrende sjeldne, men vakre blomstrende periode. Alt som trengs til disse plantene, - vanlig, men ikke hyppig vanning og rettidig endring. Men transplantere dem bare en gang i året, eller to.

Philodendron scansorial ikke lunefulle og holdbare

Ivy vil glede pene blomster

Epipremnum vokser ved alle temperaturer, selv i de mørkeste områdene

Tradescantia stresstoleranse og beskjeden

Et bilde av vakre innendørs planter med røde blader

Denne utrolige skjønnheten av anlegget har mange navn: julestjerne, julestjerne. Men i hverdagen er det oftest referert til som julestjernen eller bare rozhdestvennikom. Hans navn, er han forpliktet til å sikre at på vinterdager er det samme for alle interiør, takket være den knallrøde fargen på bladene.

I USA like før juleferien kjøpte ca 40-50 millioner potter av julestjerne. Men for all sin skjønnhet, er anlegget ikke så fantasifull: god belysning, temperaturen ikke er lavere enn 14-16 ° C og moderat vanning - det er alt som er nødvendig for normal planteutvikling.

Rozhdestvennika røde bladene er så vakker at det er vanskelig å tro på deres naturlige

Men selv når en lys farge på tidspunktet for fall, er en vakker frodig grønn

På vinterferien julestjerne kan være ditt eneste interiør

Bilder av store ikke-blomstrende stueplanter

Netsvetuschie potteplanter upretensiøs og perfekt for de som er allergiske mot pollen. De krever grunnleggende omsorg og skape et godt inneklima.

Dracaena er karakterisert ved langsom vekst, men det er en hardfør plante

Enkel, men vakker Monstera

Datoen palm vokser sakte, men med riktig pleie kan nå store størrelser

Areca bjelke har vakker og forlater rommet vokser opp til 2 m

Bilder av de vakreste eksotiske blomster

Jo flere farger vises i butikker og markeder, jo mer vi ønsker å skaffe seg noe originalt og eksotisk. Men ikke alltid eksotisk krever spesiell omsorg, ofte er disse blomster og planter er importert fra steder med et ganske barskt klima og de vokser godt i leiligheter og hus.

Vrieziya - prangende plante som krever regelmessig fuktighetsgivende og liker ikke ekstrem kulde

Stapelia pied - saftig med en svært uvanlig blomst

Kohler pushistotsvetkovaya - vakker og upretensiøs blomst

Calathea rosa-farget oval blader med en rosa stripe i midten

Ampelnye planter har lange, fleksible stammer, nedbrutt på bakken. Som regel har de en rullegardin skuddene, noe som gjør dem mest kastet i potter hvor de ser spesielt imponerende. Ekstremt populær årlig ampelnye raskt voksende blomster som brukes for planting på balkonger og terrasser.

Blant ampelnyh det er forskjellige typer planter: blomstring, dekorative løvskog subshrub skjema, sukkulenter og urteaktige arter. Totalt er det hundrevis av arter av blomster ampelnyh, som er dedikert til mer enn en katalog, men vi har valgt den mest rimelige og effektive.

Alsobiya - ground plante med delikate hvite blomster

Begonia hang-Downing mange forskjellige semi-doble blomster eller nemahrovyh

Kampanula - miniatyr kurv plante med delikate hvite blomster og blå

Lobelia har grunne klokkeformede blå eller blå blomster

Mandeville (dipladeniya) - evig klatrer med stammer opptil 2 meter

Sulfinyl petunia blomstrer i lang tid og krever ikke spesiell omsorg

Hoya (voks eføy) kan være hjemme å ha skyter opp til 6-7 meter

Aeschynanthus - en plante med lang strømmende stengler med klynger av sterkt røde blomstene ved endene

Rhipsalis - treslag kaktus uten torner

Tsissus - scansorial vintreet som klamrer seg til støtte ved hjelp av tentakler

Syngonium - voksende vintre med vakre frodige planter

Epipremnum - upretensiøs tropisk vintreet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

9 + 1 =