Myrtle hvordan å ta vare på hjemmet

Myrt i hjemmet ikke krever kompleks omsorg

Myrtle, som ble ansett som et symbol på fred, ungdom, kjærlighet og ekteskap, har lenge vært aktet og dyrket i forskjellige land. I dag har dyrkere ikke noe imot å se i samlingen min myrt, omsorg i hjemmet som du kan lære og en nybegynner.

I potten kultur ofte kan bli funnet to arter av eviggrønne planter. Det er vanlig myrt eller Myrtus communis, og små-leaved myrt, Myrtus microphylla. I naturen er artsmangfoldet mye bredere. I dag, botanikere, er det rundt hundre varianter av denne kulturen som finnes i subtropiske og tropiske områder på begge sider av ekvator.

Evergreen Myrtle i potteplanter

Spesiell respekt myrt siden antikken brukt i middelhavslandene og Midtøsten. Respekt overlevd til denne dag. Men hvis du er i områder med varmt klima myrt - en av de mest populære hage- og parkanlegg i temperert klima busk eller lite, opp til 2 meter av trær er plantet i veksthus eller innendørs potter.

myrt trepleie hjemme tar ikke mye, og å bli tatt vare på anlegget blomstring og takknemlig svare selv fruiting. Blomster myrt blomster minner om kinesisk Camellia. Med sine store, utstående pollenbærere, synes de fluffy og vakkert dekorerte hus i første halvdel av sommeren.

Hvis du er i ferd med omsorg myrt gjennomføre kunstig pollinering, er høsten busk dekket med blå-svart bær. Frø inne i moden frukt, spirer og kan med hell brukes til multiplikasjon kultur rommet.

av hvilken kultur er verdsatt som en kilde til essensielle oljer, er duften lett å føle seg, strekke fingrene i et par små læraktige blader, tett dekket skudd.

Økende evig myrt blomsterhandler bringe mange interessante observasjoner og morsomme øyeblikk. Men hvordan å ta vare på myrt i hjemmet? Hva er kravene for innholdet gjør denne Middelhavet arter?

Myrtle romforhold viste seg å være en ganske nekapriznoe takknemlig svarer til omsorg anlegget. Med riktig behandling Myrtle, regelmessig formirovke krone og riktig valg av steder potplants behag tett vegetasjon, kompakt form og fravær av sykdom.

Photophilous anlegget, gjelder perfekt til vanning, men en gryte med myrt er ikke ønskelig å plassere i en varm innestengte rom. I kaldt vær, ikke den grønne kjæledyr og trenger kjølig vinter.

Det beste stedet for myrt, der anlegget vil være en lang tid i varmt, men ikke glohet Søn Hvis du putter en pott på sør-vinduet, midt på dagen bush nyttig obskure. Men på nordsiden av anlegget føles ubehagelig, mister bladene lysstyrke, vekst bremser ned, og mangel på blomstring i lysforholdene, kan man nesten ikke vente.

Hvordan ta vare på myrt i forskjellige årstider? Fra våren til midten av høsten, er ikke frost, potten kan holdes på balkongen, loggia eller i hagen, bare litt ly for vinden og solen. Her, vanne plantene, mating og beskytte mot skadedyr, fordi risikoen for å angripe utenfor stiger betraktelig. Winter vare på myrt i hjemmet er i endring, som er forårsaket av den naturlige syklusen av anlegget utvikling og endring av sesongen.

Sesongmessige endringer i omsorgen for myrt

Hvordan ta vare på blomsten av myrt med utbruddet av høsten og vinteren? På denne tiden, bremser plantevekst ned, hviler på den aktive vekstsesongen og legge grunnlaget for fremtiden blomstring. Den optimale temperatur om vinteren Myrtle innholdet er 6-10 ° C. Kjøligheten er ikke bidrar til hurtig fordamping av vann og forbruket av Myrtle, så redusere vanning, noe som gjør at jordsmonnet og rotklumpen ikke er tørket helt ut.

Bay of jorda om vinteren er ekstremt farlig på grunn av risikoen for tap av hele busken, som uunngåelig råtne røtter i den kalde fuktige jorden.

Hvis anlegget er for dvalemodus ved normal romtemperatur, det er behov for en konvensjonell vanning og vanning obligatorisk kronen. Et slikt tiltak ville hjelpe til å takle tilstedeværelse av myrt i en tørr omgivende atmosfære. Mangel på fuktighet og test ubehag i dette tilfellet er filtrert og fallende løv. Med mindre presserende tiltak er tatt og ikke å etablere seg av myrt, vil et kjæledyr bli til våren uten blader, og om sommeren nekter å blomstre.

Gjødsling, beskjæring og transplanterer innendørs myrt

Garderoben myrt busk tilbringe to uker og er kombinert med en konvensjonell vanning. Oppretthold mineralske tilsetningsstoffer og organisk plante neste vår og sommer. Om vinteren er dette tiltaket omsorg ikke lenger nødvendig.

For å få en kompakt, flat krone, som på bildet, i omsorgen av myrt i hjemmet inkluderer trimming og klemt ut skudd.

Evergreen lang fortjent kjærlighet blomst dyrkere som er glad i voksende bonsai. Leaved form av anlegget er ideelt for dette formålet, noe som åpner for flere år møysommelig omsorg for å få mest bisarre form.

Myrtle tåler lett beskjæring. Men det er best å tilbringe våren, når det begynte aktiv vekst. I løpet av sommeren, er en radikal endring i form av busken ikke gjennomført, men det er svært effektive i nipping denne perioden, unge skudd, tvinge stilkene av buskene.

Tidlig vår - ikke bare den beste tiden for beskjæring, men også for å transplantere innendørs myrtetrærne.

Rotsystemet av denne kulturen er forskjellig rask vekst, men en gang i 3-4 år, er den voksne anlegget fortsatt overført til en pott stor kapasitet, og de unge spirene er nyttig å repot hvert år. Myrtle føles godt i en lett til moderat løs jord næringsstoff. For ham passform og allsidig blanding for prydplanter, og hjemmelaget substrat av torv land, torv, sand og humus. Med riktig stell, vokser eieren myrt og lykkelig hjemme i løpet av årene, og ble et levende symbol på velstand, kjærlighet og fred.

Interessante fakta om Myrtle - video

Hvis du har spørsmål, kan du spørre det i kommentarfeltet til denne artikkelen nedenfor!

Våre eksperter vil svare på spørsmålet ditt i nær fremtid (1-2 dager), registrere deg for kommentar i tid for å få beskjed om svaret!

Hvordan gjør jeg mer fluffy myrt med rikelige mengder blader ??

Men pressen FOTO:

Nå gå videre til dannelsen av kronen var for sent, etter all utendørs høst og myrt går inn i en periode med hvile. Men i løpet av våren kan du klippe busken, forkorte grenene er for lang, og på den andre - kutt topper. Klem topper av unge skudd trenger å være, og gjennom hele sommeren. Dette vil stimulere dannelsen av sideskudd og blir tykk krone.

Kjøpte myrt: synd det var, ble oversvømmet, var det enda mold, hjem etter transplantasjon han kastet alle listya.Mozhno gjøre noe?

Så deres atferd myrt kan svare på tidligere feil i omsorgen for (Gulf) eller transplantasjon. Også når innholdet av planter i vinter i et oppvarmet rom, med en høy nok temperatur for det (og myrt vintre i den kjølige) det nødvendigvis trenger fuktig luft. Prøv å spraye busken. Kan felle for å ytterligere fungicid forebygging.

Hva er myrt? Stell av planter hjemme

I verden er det mange planter som dyrkes ikke bare i hagen, men også hjemme. Mange svært vanskelig å velge. Fordi noen planter er lunefull, og noen - krever nøye vedlikehold. Hva er myrt? De fleste nybegynnere gartnere mener at det ikke er et innendørs anlegg og vokse det hjemme vil ikke fungere. Men dette er en vanlig misforståelse.

Myrtle plante er et medlem av slekten av treaktige eviggrønn plante som hører til familien av Myrtaceae. Sine blomster inneholder en stor mengde av essensielle olje. Vokse en plante, som regel, på nordsiden av det afrikanske kontinentet, samt territoriet til landene ved Middelhavet og Azorene. I dette tilfellet er navnet veldig i tråd med det greske ordet "mirra9raquo;. Oversatt, betyr det at væsken røkelse, balsam. Den essensielle olje av denne planten er brukt i kirkene i mange trosretninger som en kult attributt. Så hva er det myrt?

Myrtle - et hus plante, som har sin egen historie. GLOSS legende, Adam, kjørte dem Eden brakt til land denne fantastiske blomsten. Myrtle måtte minne ham av paradis, som han tapte. Det er verdt å merke seg at mange mennesker har sine egne overbevisninger, skilt, ritualer, tradisjoner og ritualer, som opptar en sentral posisjon dette anlegget. Det har lenge vært denne fantastiske treet er ansett som et symbol på håp, fred og ære.

Forfedrene til dette anlegget hadde ikke bare et religiøst formål, men også kosmetisk og medisinsk. Det er verdt å merke seg at noen av narkotika, som inkluderer komponenter av myrt, i dag nyter stor etterspørsel.

Myrtle - en plante, et bilde som er presentert ovenfor, er ikke spesielt krevende i omsorg. For øyeblikket er det rundt 100 arter. Tre i steder av deres vekst kan nå en høyde på mer enn 3 meter. Selvfølgelig, dette er sant ikke for alle klassetrinn. Rom myrt selv under gunstige forhold, kan nå en høyde ikke mer enn 1 meter. I de fleste tilfeller, myrt dyrket i hjemmet, er et tre med en ryddig og rund krone. Høyden kan være 30 til 60 cm.

Bladene til denne planten er små og læraktig som om polert. De er anordnet motsatt og redkoocheredno tilstrekkelig korte petioles. Bladene har en langstrakt form og en spiss krone. Blomster på myrt kan være vanlig eller frotté, samlet i blomsterstanden eller singel. Det hele avhenger av arten av anlegget. Myrtle har en unik frukt. Det kan være et bær, steinfrukt eller mutter. Familien Myrtaceae inkluderer slike populære og nyttige planter som nellik og tea tree, eukalyptus.

Hvordan å vokse fra frø av myrt? Innendørs anlegg omsorg som har råd til selv de mest lat, kan dyrkes fra frø om nødvendig. For å begynne å forberede underlaget. For dette formål bør beholderen være blandes torv og sand i like proporsjoner. Den helles lag av potten substrat. Dets tykkelse skal være fra 7 til 10 cm. Frø blir sådd på toppen av substratet. Til slutt alt du trenger å strø bakken. Den øvre substratet lag bør ha en tykkelse på ikke mer enn 5 cm.

Kapasitet plantet med frø av glass forsegles og plasseres på et sted hvor temperaturen er minst 20 ° C. Regelmessig avlinger er nødvendig for å fukte og ventiler. Ofte samle kondens på glasset. Det anbefales å fjerne.

Etter noen uker de første skuddene skal vises. Når spirene proklyunetsya to eller tre virkelige bladet, de trenger for å dykke ned i en separat beholder med sand og torv substrat. Når transplantere bør være forsiktig. Etter roten krage bør forbli på substratoverflaten. En måned senere, anbefales det å gjødsle planting. For dette formålet bruker vi nitrogengjødsel.

Myrtle plante, omsorg i hjemmet som skal utføres i henhold til reglene, hvis ønskelig, og tålmodighet kan dyrkes fra frø. Det er imidlertid verdt å vurdere at slikt anlegg:

 1. Kan ikke lagre alle varietal egenskaper.
 2. Bloom bare fem år etter spiring.

I tillegg er det spiring av frø fra denne planten betydelig redusert etter ett års lagring. Få en planting materiale er svært vanskelig, fordi det krever kunstig pollinering av blomster.

Valg av plassering og temperaturforhold

Omsorg for myrt i hjemmet til styrkene til hver. En slik prosedyre medfører gjødsling, beskjæring, vanning, samt å skape gunstige betingelser for normal vekst av planten. Felles myrt - en plante som foretrekker den østlige, vestlige og sørlige vinduskarmene. Sapling er i stand til å tåle ikke bare utkast, men også betydelige endringer i temperatur og direkte stråler fra solen. Det er verdt å merke seg at mangelen på lys gjør ikke myrt blomster.

I sommer planten foretrekker frisk luft. Derfor kan en gryte med myrt tas ut i gaten. I vinter, krever anlegget coolness. I løpet av denne perioden, Myrtle å bli plassert på et sted der temperaturen parameteren er mellom 5 og 10 ° C. Det er best å sette anlegget på et uoppvarmet, men innglasset balkong.

Myrtle - et hus plante, omsorg som bør gjennomføres, observere visse regler. Dette gjelder ikke bare overnatting, men også vanning. I den varme årstiden vanning bør være rikelig. Det anbefales ikke å vente for tørking av det øvre lag av underlaget. Det er imidlertid ikke nødvendig å helle mye vann. Ellers vil planterøttene råtne.

I vinter, krever anlegget mindre fuktighet. Men hvis myrt er i et oppvarmet rom, så vann er det nødvendig, som i sommer. Dermed er det behov for regelmessig bladspray. En slik prosedyre er nødvendig hver dag. Etter myrt trenger høy luftfuktighet.

Rundt mars og frem til august er det behov for regelmessig gjødsling av planter. Gjør gjødsel anbefales minst en gang hver 7-14 dager. Det viktigste er å velge riktig gjødsel. Hvis myrt dyrkes som bonsai, og du ikke saken sin blomstring, kan du bruke komplekse gjødsel for prydplanter. Utvalget er stort nok. I andre tilfeller er det nødvendig å bruke en gjødsel for blomstrende planter.

Det er verdt å merke seg at myrt er en tilstrekkelig lang periode med hvile. Dersom anlegget er vinter i et kaldt rom, kan det ta resten i 3 måneder. Hvis myrt er i sterkt lys og varme, resten periode ikke mer enn 1,5 måneder.

Hvis ønskelig, kan kronen av Myrtle gis praktisk talt hvilken som helst form. Oftest gjør planten et Stam trær. Hvis det ikke er noe ønske om, da vi ikke kan beskjære myrt. Men i dette tilfellet kan et tre ser skjemmende.

I alle fall ikke ekspertene anbefaler ikke å bli involvert i topping siden av unge skudd. Dette kan påvirke staten myrt. Selvfølgelig, gjen anlegget raskt og er i sterk vekst, men ikke klippe grenene under dvalen. For å gi den ønskede krone formen er foreslått etter blomstring eller tidlig på våren.

Unge frøplanter anbefales å repot hvert år. Med hensyn til voksne planter, er denne prosedyren utføres etter behov. For å bestemme tidspunktet for transplantasjon, bør du ta hensyn til jord i potten. Dersom substratet er en tørr dag etter vanning, er det nødvendig å øke kapasiteten. Under transplantasjon er det viktig å velge riktig potten. Dens diameter bør være noen centimeter større enn den forrige. Utføre lignende handlinger som er anbefalt i løpet av våren, ved håndtering av myrt i ny kapasitet av den gamle. Denne metoden eliminerer traumer av rotsystemet.

Hva er så nyttig myrt? plante egenskaper er unikt. Dets frukter og spirer inneholder et stort antall aktive ingredienser og eteriske oljer. Disse stoffene har en antibakteriell virkning. I Sovjet-tiden, har stoffet blitt utviklet av forskere. Stoffet er laget av myrt blader. Forskning, samt mange års erfaring har bevist effektiviteten av slike infusjoner hos pasienter med diabetes mellitus, kronisk bronkitt og lungebetennelse.

Stoffet av Myrtle kan takle en staph infeksjon og tuberkulose bakterier resistente mot antibiotika. I tillegg er det skjær eliminere hoste hos røykere og stimulerer alle vitale prosesser, forbedrer ytelsen og utholdenhet.

Dette stoffet har ingen bivirkninger, og det gis til barn i første leveår. Eksperter anbefaler å plassere en myrt i et rom hvor det er et lite barn, da dette anlegget er perfekt renser luften, noe som gjør det mer sunt.

Nå som du vet hva som er myrt, og hvordan å dyrke det hjemme. Dette lite krevende plante som ikke krever spesiell omsorg. Det er i stand til å glede ikke bare for sin skjønnhet, men også nytte. Egenskaper myrt unik. Etter dette anlegget er i stand til å rense inneluften, hvilket område er 20 m2. I tillegg stoff basert på det tillater deg å kvitte seg med mange luftveissykdommer og ikke bare.

Anlegget kom til oss fra den gamle antikken, bringer hjem verden, fred og komfort. Myrtle - en person bosatt i Middelhavet, som i naturen når det en høyde på 3-5 meter. I kultivert utførelse - en liten tre opp til en meter.

Som prydplante har mer enn 400 år. De kan dekorere huset, kontor og vinterhage. Myrtle besitter overraskende helbredelse og desinfiserende egenskaper. Fra det er forberedt infusjoner annerledes, bladene har en stor mulighet til å rense luften. Kort sagt, myrt ikke bare dekorerer huset, men også bringe utvilsomme fordeler.

Hovedtrekket av myrt avl er et behov for en kald vinter. Som den sørlige bosatt, han elsker lys og høy fuktighet. Myrtle - en blomstrende plante. For god blomstring trenger det topping. På den annen side, hvis den aktive form av kronen, kan lide dens evne til å blomstre. Derfor er det nødvendig å vite de grunnleggende reglene for beskjæring og bestemme hva mer som det - en blomstrende tre eller en plante med vakkert formet krone.

En annen funksjon i myrt er dens langsom vekst. I løpet av året, et tre gir en total på 10-15 cm.

Myrtle er ikke veldig kresen og vanskelig å rengjøre. Nok til å gi ham med temperaturen, belysning og vanning regime.

Planting rom myrt blomst

Planting av det innenlandske blomsten ikke har noen funksjoner. Transplantasjon utføres med veksten av planter. Hver gang, ta en pott større blomst.

Myrtle formeres fra stiklinger eller frø.

Den beste tiden for å plante stiklinger i vinter - i februar i sommer - juli. For multiplikasjon av frø spiller det ingen rolle den tiden av året.

Den jord for planter (sammensetning og valg av jord)

Mirta passende jord følgende sammensetning:

 • Blandingen ble torv, humus, torv og sand i like deler
 • drivhus land
 • Torv, humus og sand i forholdet 1: 1: 0,5 henholdsvis.

Jordsmonnet bør være svakt sur.

Funksjoner sykehjem myrt blomst hjemme

Ingen problemer med å ta vare på myrt ikke, hvis du følger de grunnleggende vilkår for dyrking.

Plassering og belysning for planter

Myrtle vokser godt i sterkt lys. Men i ekstrem varme trenger det delikat skygge. Hvis myrt sommeren bor i landet, midt på dagen er det bedre å sette i skyggen av et tre, hvis på balkongen - du kan pritenit sine blondegardiner.

I samsvar med behovet for å velge og sted i huset. Bedre om det vil være den sørlige, sørsiden-øst eller sør-vest. Hvis du setter den på nordsiden, han, selvfølgelig, vil overleve, men den blomstrer vil bli verre.

Myrtle liker fuktig luft, spesielt om sommeren. Jorden bør ikke tørke ut, og anlegget i seg selv er en må-spray.

Om vinteren, hvis du ikke kan holde myrt i kulden, det bør plasseres borte fra radiatorer og opprettholde høy luftfuktighet.

Temperaturforhold for planter

Den største vanskeligheten med å opprettholde myrt i god form - er den organisasjonen skikkelig dvalemodus. Mirta vinter trengte sårt en tilstrekkelig lav temperatur - optimalt ikke høyere enn 7 grader om sommeren - +22 - 25 grader.

Overløp og overdreven tørrhet er like skadelig for Myrtle. Forsterket vann påføres fra vår til sen sommer. Deretter skar det til 1 gang per uke. Det er uakseptabelt tørking skrøpelige koma. Dersom etter vanning i pannen stående vann, er det nødvendig å fusjonere.

Gjødsling og gjødsel myrt blomst

Myrtle kan mate hele året, bare å endre hyppigheten av gjødslings.

Om sommeren kan det gjøres ukentlig, om vinteren - på månedlig basis. Å mate ideell gjødsel for blomstrende planter.

Regelmessig beskjæring myrt stimulerer veksten av sideskudd. Hvis dette ikke er gjort, er det umulig å få en praktfull krone. Hyppig beskjæring av unge skudd kan påvirke blomstring.

For å få en pen krone av ønsket form, er det nødvendig å akseptere det faktum at anlegget vil blomstre mindre.

Hvis prischipnut spissen, får du en pen busk, hvis du ikke berører anlegget kronen er pyramideform når kuttet sideskudd, slår krone, som et tre.

Unge planter er transplantert en gang per år, voksne - 1 hvert 2-3 år.

Transplant produsere enkle perevalivaniem anlegg i den nye potten større. Of course, i den nye jord. For å enkelt hente anlegget fra potten, ta en bit av tørr jord plass, så du bør slutte å vanne noen dager før transplantasjonen.

På bunnen av potten er nødvendig for å sette drenering, så planting i jorden Myrtle som helst av den ovenfor angitte sammensetning. Landet må være godt komprimeres rundt planten. Stammen i bakken trenger ikke å begrave.

Myrtle blir spredd av borekaks og frø. Begge metodene gir gode resultater og representerer ikke spesielt kompleksiteten i hjemmet.

graftage

Borekaks kan tas både fra sideskudd, så vel som med de viktigste, men ikke blomstring. På sideskudd bør tas stilken ikke mer enn 10 cm fra hoved -. 5-7 cm før planting, må du fjerne den nederste bladene fra borekaks og beskjære topper. Sam kutte prosessen kornevinom eller IAA. Plantet på et flatt brett i en blanding av blad jord og grov sand.

Brett med borekaks er bedre å sette i et skyggefullt sted og dekke film. I tillegg til voksen plante, planter må vannes og sprayet. Fra tid til annen er det ønskelig å ventilere parnichok ikke å sur jord, og ikke råtner borekaks. Forankring skjer i en måned. Da de voksne plantene er satt inn i individuelle potter i et konvensjonelt substrat etter Myrtle.

For sådde frø ta torvjord blandet med sand. Før sådde frøene, jorda trenger for å fukte, du kan med en løsning av soppdreper. Pallen på bakken lag partisjonert frø, da de er overstrødd med et lag av jord og dekket med en film eller glass. Drivhus trenger å ventilere og holde jorda er alltid litt fuktig. Frø spirer i sjuende eller tiende dag. Etter fremkomsten av de første bladene av frøplantene er behov for å bli transplantert inn i potter. Når rotsystemet vil utvikle og komplisere skrøpelige rom, blir plantene transplantert tilbake i beholderen omlasting større. Ved siden av dem du trenger å se ut for de eldre anlegg.

Hvis du ønsker å Myrtle bloomed, er det ikke nødvendig å kutte våren.

Når blomstene (blomstrende periode) plante, blomst form

Blomstrende periode - juni og juli. På denne tiden, det krever mer vanning blomster og frisk luft. Noen dyrkere er tatt myrt til landet og det dryppes en pott i en blomst seng, slik at det ikke er i direkte sollys, men det var nok lys.

Blomster i liten myrt, søt, hvit eller rosa. Hovedtyngden av blomster plassert på toppen av kronen. De er vanlige og terry.

Omsorg for planter etter blomstring

Etter blomstring gradvis avtar dens vanning og gjødsling. Høsten kronen beskjæring utføres.

Problemer, sykdommer og skadedyr i blomst

Hvis godt vare på myrt, møter han ingen problemer. Han kan bare lider av overløp, da røttene råtner og planten dør.

Dersom inneluften er for tørr, til Mirta kan vises skadedyr. Den treffer bladlus, Jose skala og edderkopp midd.

 • Skala insekter og bladlus Panelboard påvirker blader og stengler. Responsen til det - spraying av en oppløsning av såpe og tobakk med tillegg av parafin. Skadedyr selv er fjernet våt bomullspinne, og fra larver sparer sprøyting insektmiddel.
 • Spider midd vises når inneluften er for tørr. Fra den kan du bli kvitt vaske bladene (av bunnen på den delen) med såpevann eller en svak infusjon av tobakk. Du kan bruke insektmidler.
 • Bladlus påvirker bladene - de begynner å krølle og visne. Behandlet med insektmiddel.

Som prydplante Myrtle representasjon av bare én art - en felles Myrtle (Myrtus communis).

Vanskelighetene med voksende planter. Nyttige tips (Florist i notatet)

Vanskeligheter med dyrking av myrt nesten ingen. Men noen tips til å våge.

 • Årlig transplantere voksen myrt er ikke nødvendig, men kan endres hvert år det øverste laget av jord med tillegg av komplekse gjødsel
 • Hvis du sprayer myrt i vinter, kan det miste blader
 • Sett myrt i et barns rom - det skaper en veldig god atmosfære.

Levetiden for planter

Myrtle - en flerårig plante, med god omsorg lever lenge.

Kan jeg beholde dette anlegget hjemme

Myrt i hjemmet - en kilde til fred og godt humør. myrt Bladene inneholder eteriske oljer, har en gunstig effekt på humør og helse.

Giftige (litt) Myrtle blader. Har allergi kan forårsake kvalme og hodepine

Blomstring kan være hvis en kroneform. Han ville ikke blomstre i tilfelle at om sommeren for å holde ham i rommet.

Vi myrt bladene gule, hvis den er skadet av skadedyr. tørr luft og mangel på lys kan også være årsaken.

Bladene faller ned på grunn av mangel på lys eller for høy temperatur.

Vedlikehold av blomster i vinter

Om vinteren sovende periode på myrt. Det krever en lav temperatur, lav vanning og manglende mating.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 56 = 64