mynte kjøkken

Mint farge på kjøkkenet - atmosfæren av våren hele året

Mint farge - det er ikke en kjepphest, men snarere en holdning som bidrar til å bevare friskheten og skarpheten oppfatning av verden rundt oss. Den palett av farger er det ingen skygge. Å snakke om det, designere involvere alle undertoner av blått og grønt.

Mint farge på kjøkkenet. Secrets av interiøret

En slik interiørdesign i stand til radikalt å transformere mest kjedelig rom, noe som gjør det skinne alle fasetter som en diamant i solen. Spesielt en fargesammensetning er egnet for kjøkkenet. Den plass umiddelbart visuelt øker, i dag er det en følelse av komfort og renhet. Kjøkken mint farge - er en reell mulighet til å leve i et år med en sommerstemning. I denne gjennomgangen vil vi la deg inn Raffinert designe kjøkkenet området av interiøret i mint farger.

Fargekombinasjoner for kjøkkenet mint farge

Som vi har nevnt ovenfor, gjør klar definisjon for denne fargen ikke eksisterer, så velg en nyanse av blått eller grønt til din smak. I dette tilfellet, må du huske på at hvis kjøkkenvinduet som vender mot nord, er det bedre å bruke lyse nyanser av turkis og grønt. For solsiden passe behersket pastellfarger og falmede greener myk blå tone.

Hvis vi snakker om en kombinasjon av mynte fargevarianter og resten av fargepaletten, bør det bemerkes at det ser bra ut med lilla, gull, beige og grå skygge. Føl deg fri til å eksperimentere. Men oransje og rosa vil se sammen med mynte latterlig. Det er bedre å unngå disse fargene.

Møbler mint farge. Alternativer for kjøkken-enheter

Den store populariteten dag kjøpt kjøkken av blank plastmøbler eller laminert sponplate med kombinert nyanser. Fantastisk skapsdører er laget i mint farge og andre elementer i hodesettet har en meget forskjellig tone. Den lar deg opprette flere volum og understreke forrang mint farge i design.

Du kan ikke filosoferer og orden mint-farget møbler, men sørg for å la aksenter i form av en grå benkeplate eller arbeid foret veggene en annen farge fliser. Veldig fine møbler utseende som mint fargen gradvis endrer intensitet når du passerer fra ett møbel til et annet. Lag en farge gradient effekt, velge skap for retter, bord og skap mynte hue, men med forskjellig intensitet. I dette tilfellet anbefaler vi å ikke overdrive det: mint farge skal ikke slås sammen til én stor uklarhet. La møblene vil være grønnaktig nyanse, og andre elementer i interiøret - i andre farger. Tak og gulv, også, er det ikke nødvendig å registrere seg i nyanser av grønt. Utmerket vil se beige gulv og et klassisk hvitt tak.

Foreta en Mint aksenter på kjøkkenet

Lag en vakker aksent hjelper servise og diverse kjøkkenutstyr. For eksempel, sørg for å kjøpe en kopp mynte og serviettholdere eller henge på veggene i et bilde i mint farge. Hvis du elsker blomster, så lite lys grønne potter - dette er hva du trenger. Lag et lite blomsterbed live på sine egne vinduskarmen. Dette mynte hagen vil se veldig harmonisk kombinert med resten av møbler og innredning av retter.

Mint Interiør country-stil kjøkken - enkel, original, komfortabel

Ønsker du å ta deg selv og dine kjære en enkel og samtidig raffinert atmosfære på kjøkkenet i landlig stil, så mint farge er det du trenger! Plukk møbler blek grønntoner og henge på vinduer, elegante gardiner med en liten figur (det er best å bruke en floral print). Det ville være hensiktsmessig å bruke et enkelt skjema. Klassiske rektangulære skap med buede håndtak, dører med glass, der lurer retter - alt dette vil waft følelsen av landlige innlandet med all sin spontanitet og enkelhet.

Shabby chic - dette intrikate navn skjuler en helt ny trend i interiørdesign. Angels på brett, rosetter på de blinde, ruffles på duker - alle disse elementene i kjøkkenet i denne stilen. Mint farge vil komme godt med her.

Hva slags belysning for å velge for kjøkkenet mint?

Arbeidsområdet på kjøkkenet bør være godt opplyst. Derfor, for å spare på å kjøpe en lampe er ikke nødvendig. Utmerket passform i det indre av de grønne utendørs lys, for eksempel rød fargetone. Hvis det er en forholdsvis små modeller, er det tilrådelig å henge flere eller installere en stor lysekrone i midten av taket på kjøkkenet.

Hvordan lage ditt eget kjøkken mynte?

Anta at du har satt et mål om å endre stilen på rommet. Du kan ikke gjøre det brått, spesielt fordi hver eneste detalj av den nye grønne interiøret må være gjennomtenkt. Møbler - dette er trolig den dyreste stykke kjøkkenutstyr, så det satt av til senere kjøp.

  • Start med veggene. Du kan puss dem på egen hånd, noe som gir en behagelig minty tone. Dette vil ikke bare estetisk, men også en praktisk løsning. Du vil være i stand til om nødvendig å oppdatere sin overflate, setter et nytt strøk med maling mynte nyanser lett. Få en bolle i en grønn tone.
  • Ordne kopper og skåler, for eksempel, på den side terskel eller små bord. Bright aksent den timen vilje mynte interiør hele kjøkkenet.
  • Gardiner i vinduet - som et budsjettalternativ som kan forvandle kjøkkenet til det ugjenkjennelige. Kjøp fasjonable denne sesongen skodder av minty tone, og suksess vil være trygg!

Kjøkken mynte farger - den magiske appeasement

Forfriskende mynte skygge gir en utrolig følelse av letthet, friskhet og ro. Magien av denne fargen er harmonisk duett av blå og lys grønn, har en positiv effekt på den psykiske tilstanden til en person. Som med alle nyanser av grønt, fyller delikat mint farge plassen atmosfære av varme og positiv energi. Derfor veldig populær mat mint farge. Elegant og raffinert sett utført i noen av mynte toner, passe perfekt inn i utformingen av både urbane og forstads kjøkken, noe som gir sine innbyggere et stykke sommervarmen.

Kitchen Design mynte farger perfekt utfyller fargerike tekstiler detaljer og dekorative glass

Interiørdesign med en kjøkkenenhet mint farge

Grunnet tilhører peppermynte farger visuelt utvide plassen, denne suiten passer perfekt i liten størrelse, og romslige rom. Spesielt effektivt ser mynte kjøkken med naturlig dagslys fra store vinduer som slipper inn rikelig med sollys. Å øke skjønnheten av mynte av kjøkkeninnredning, er en vegg bedre å problemet i lyse pastellfarger. Et sikkert kort vil være hvit eller kremfarget, som perfekt sette av skjønnheten i mint-mentol møbler. Vintage lett berøring vil gi rom vegger malt i duse nyanser av gult, krem, rosa, lavendel og lys blå. For kjøkken forkle kjøkken i mint farger ideell edle grå.

Fargekombinasjoner for kjøkken mynte

De færreste vet at det er flere mint fargenyanser. Den mest kjente av dem - de rike "akvamarin9raquo; og "magiske mint", samt pastell "snø mint" og "pang9raquo;. Noen av dem er vellykket kombinert med tilsvarende toner som blå, smaragdgrønt, turkis, furu. Verdig tandem kan skje hvis utvannet kjøkken mynte farge andre toner. Den harmoniske fargekombinasjon lykkes med slike farger som:

Hvit.Ingen av fargene er ikke så lønnsomt understreke den delikate skjønnhet mint farge som hvit. Mynte-hvitt kjøkken visuelt utvide plass, fylle det med stor uolichestvom lys.

Sjokolade. Denne kombinasjonen har lenge vært en klassiker. Kombinasjonen av farger i mint sjokolade kjøkken med fordel sette av og utfyller hverandre.

Gray. Diskret grå diskret saktsentiruet oppmerksomhet til fargen på mynte, mens harmonisering rommet.

Cream. Denne vellykkede kombinasjonen av delikate blomster i en hodetelefon er oftest funnet på kjøkkenet i stil med Provence.

Coral. En interessant kombinasjon kontrast, som er egnet for tilhengere av lyse og rike fargekombinasjoner.

Opprette et kjøkken design i nyanser av mynte, unngå altfor lyse kombinasjoner, for eksempel oransje eller rosa

Beste priser på kjøkkenet i mint farge "Ulyanovsk kjøkken"

Selskapet "Ulyanovsk cuisine" tilbyr et bredt utvalg av retter mynte enhver form og stil. Omtrentlig kostnad for headsettet kan være uavhengig beregnes ved hjelp av online kalkulator på nettstedet. Hvis du har noen spørsmål, vennligst kontakt vår bestillingstjeneste "tilbakeringing". Ta den riktige avgjørelsen, kjøpe kjøkken mynte farger virkelig konkurransedyktig pris!

se følgende spesialiteter:

Du ønsker å ha på kjøkkenet var alltid varm og koselig, og folk som kommer inn i hjemmet ditt, beundret god smak og sans for stil av sine eiere? Så velkommen til vår nettbutikk

  • Lyubertsy,
  • Str. Initiative, 50, kontor 1
  • Lyubertsy,
  • Novoryazanskoye Highway, Building 3,

Fylle ut et bestillingsskjema eller noen tilbakemeldinger på området, samtykker du til å være

samtykke til behandling av personopplysninger i samsvar med vilkårene og betingelsene for konfidensialitet.

Alle rettigheter reservert © Ulyanovsk Kitchen 2006 - 2018. Enhver kopiering, reproduksjon, publisering,

samt plassering i Internett av materialer er bare mulig med skriftlig tillatelse.

Kjøkken farge mint - pust av friskhet

Farge lime, grønn eple eller peppermynte også kalles. Kjøkken mint farge - treff av sesongen. Dette interiøret ser veldig harmonisk, kan det passe perfekt levende detaljer. Peppermynte kjøkken fargen skaper en koselig og våren humør.

Selv om fargen og navnet på mynte, er det ikke som skyggen av mynteblader. Mer, er det forbundet med mentol, skaper det en følelse av coolness og friskhet. Denne fargen kan beskrives som grønn og hvit med nyanser av blått. Han møter forskjellige metning, kan det være kult eller kaldt.

Virkningen av fargen på psyken av mynte

Mint er ikke bare tonen er veldig forfriskende, men også gir fred. Siden det er nær den grønne, ikke hans nærvær i interiøret ikke forårsake irritasjon. I tillegg også se falmet på grunn av sin likhet med en falmet grønn resten av objektene i interiøret. Denne funksjonen gjør at du kan bruke denne skyggen i etableringen av en gammel eller interiørdesign i stil med Provence.

Kjøkken mynte skygge gi innbyggerne en følelse av sommer. Denne fargen beroliger og fyller positiv energi, så stemningen i dette kjøkkenet er stor slapper av. Det nyter stor popularitet i interiør, så det ser ut som en veldig elegant og raffinert, visuelt utvider plass på kjøkkenet, spesielt når naturlig dagslys.

En kombinasjon av mint med andre farger

Selv de mest briljante skyggen av mynte fargene ikke vondt i øynene og ser ikke påtrengende. Spesielt godt dette kjøkkenet ser ut når hun er på solsiden. Minty skygge ser godt i forbindelse med relaterte toner: smaragd, turkis, blå og andre. Også interiøret passer perfekt mynte kjøkkenet melk, golden, lilla og blått. Kombinert med oransje eller blek rosa er ikke den mest vellykkede.

Mint farge på kjøkkenet ser bra ut i en rekke måter. For eksempel kan du male møbler angi forskjellige nyanser av mynte. Men da den forkle (f.eks fliser) eller bordplaten bør være en nøytral farge. Det ville være best grå. Forkle kan være glass, men for ham å være en vegg av grå. Det samme farge kan brukes til gulv, vegg eller tak. Videre ser det flott når kjøkkenet møbler laget av forskjellige materialer, men det har en fargetone mynte.

Før du går videre til utformingen av kjøkkenet mynte, vil ingen skade se bilder av kjøkken i dette fargevalget. Skygge ser flott ut i kjøkkenene av ulike stiler. En av dem - Middelhavet. Interiøret i denne stilen brukes kule farger, og mynte passe perfekt inn i designen.

Den største populariteten den har i Provence interiør. Dette er den retningen i hvilken bruk av naturlige materialer og farger. Dette gjelder utsmykningen av vegger, gulv og tak, samt møbler, tekstiler, etc.

Et annet interessant alternativ - en retro-stil. Mint fargen passer ham veldig godt som godt på linje med pastellfarger. Denne kombinasjonen er nå svært populært. Selv utstyrsprodusenter begynte å produsere produktene i denne fargevalg, noe som passer perfekt inn på kjøkkenet i en retro-stil.

Mint fargen er perfekt for kjøkkenet. Han er i stand til å fylle det med letthet, våren humør og friskhet. Og hvis du ikke er redd for å gjette fargekombinasjoner, se på bilder på internett eller bruke melk eller fløte farge.

"En av mine regler - mangel på noen regler i kombinasjon av farger. disse lovene eksisterer ikke for meg. Jeg foretrekker ikke-standard løsninger, liker å eksperimentere - å kombinere i en indre sammensetningen er annerledes, uvanlig, tilsynelatende urimelig farge. Det interesserer fantasien "

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 40 = 44