Montering av leddporter Alutech video tutorial trinn for trinn

Video: montering av leddporter

Før installasjon av leddporten, åpnes er det nødvendig å forberede. Husk at de teknologiske krav og kjennetegn ved installasjon varierer avhengig av produsent.

Denne videoen viser installasjonen av porten Alutech:

I denne videoen, se hvor forberedt åpning for montering av leddporter:

Følgende opptakene viser hvordan installasjonen utføres Ryterna porten;

Detaljert installasjonsveiledningen gate DorHan Yett 01 plassert nedenfor:

Hvordan installere elektrisk drift for leddporter - master class:

Hvordan sette opp automatisk linje DOORHAN SECTIONAL vist i følgende video tutorial:

Monteringsanvisning Leddporter Classic - ny video

Group of Companies "Alutech" er en ny tutorial video. Det illustrerer hovedtrinnene i den standard installasjon av seksjonsgarasjeporten Classic, bidrar til å utføre installasjonen raskt og kvalitativt. Takk til oversettelse til 7 språk videoen er relevant for hele geografien i leveranser av produksjon "Alutech".

Video "Montering av garasjedører klassisk» oppviser alle portene i installasjonsprosessen: installasjonsføringssystemet, installasjon av portblad og balanseringssystem. Filmen forteller også om hvordan du kan bekrefte resultatene av det installerte systemet for å sikre kvaliteten av installasjonen.

viser klarest de tekniske detaljene for å tillate video basert på 3D-modeller. Høydepunkter er ytterligere illustrert ved hjelp Infographic dannet i de opprinnelige fargene.

Nye videoinstallasjon leddporter - visuell instruksjon om installasjon av portsystemer. Group of Companies "Alutech" gir teknisk støtte til installering var rask og korrekt, og gate drift - pålitelig og holdbar.

Se video Montering av garasjeporter Alutech Trend

Holdbar og sikker drift av porten er oppnådd ved en kombinasjon av høy kvalitet og riktig utført installasjon. Bevæpnet med denne formelen har SC "Alutech" utviklet en ny håndbok om installasjon av leddporter.

Trinnvis Se video Det gjenspeiler alle stadier gate Alutech Trend innstilling med strekkfjær: fra beskrivelsen av sammensetningen av de før installasjon av bladet stopper.

Utmerket visualisering elementer gate, flerspråklig teksting og infographics gjøre materialet lett å forstå og nyttig til et bredere publikum.

video Den inneholder en detaljert beskrivelse av prosessene:

  • montering og festing av de vertikale og horisontale føringer;
  • Installasjon av dørbladet;
  • Monteringsfunksjon;
  • Monteringsstrekkfjærer;
  • installering av låser eller stopper nettføringen.

Spesiell oppmerksomhet er gitt til video justering av fjærspenning, som det tillater deg å oppnå den perfekte balansen vekten av nettet og gir en behagelig sikker drift av porten.

Ny video Alutech vil ta hensyn til alle nyanser av gate installasjon, bedre montering kvalitet og installasjon, som er nøkkelen til velfungerende porter i mange år.

Se også:

  1. Video tutorial for installasjon wicket Alutech ADS400En god video tutorial er i stand til å erstatte en full installasjonsinstruksjoner og spare tid for trening. Det er dette ....
  2. Montering av dører Alutech Trend med trekkfjærer (video)Filmen inneholder en detaljert beskrivelse av fremgangsmåtene: · montering og montering av vertikale og horisontale skinner Alutech; · ....
  3. Alle stadier av montering og installasjon ADS400 port (video)Den nye opplæringen video fra GC "Alutech" hjelper samle kvalitative og mount ADS400 skyveporter. Video ....
  4. Standard montering Trend gate - i en ny trening videoGroup of Companies "Alutech" representerer video instruksjoner for standard installasjon av Trend-serien garasjeporter. Videoen består av 13 ....

Få oppdateringer på mail!

Twitter

GATEFINDER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 4 = 5