Mink typer

De viktigste typer av naturlig pels

1. Den mest verdifulle og dyre pels - pels sable

Sobel pels - er den mest verdifulle og kostbare typen pels. Prisen på et par av sobel skinn kan fange opp med prisen på mink strøk. På grunn av den høye prisen, som oftest, sobel brukes kun for etterbehandling produkter som snipp, hette, mansjetter, etc. Ankellang frakk sable kan sees bare på catwalken pels auksjoner.

Enhver pels bør "puste", spesielt sobel. Det kan ikke være for lang pels igjen i skapet. Selv om sommeren er det noen ganger nødvendig å ventilere pels.

Når du kjøper produkter fra sobel pels er det nødvendig å sikre kvaliteten. Lav pris kan være et tegn på dårlig håndverk pels.

Marten pelsen er svært lik sobel pels. Ofte er mår pels brukes til å sy, jevne strøk. Farging mår pelsen er svært lik fargen sobel, mår pels, men ikke så myk og frodig, ikke så myk og silkeaktig. Mål mår skinn nå 40-50 cm i lengde.

Hvis du ønsker å kjøpe et lag med sobel, men midlene er ikke nok, våpen mår vel vil hjelpe deg å oppfylle denne drømmen. Den viktigste svaret på alt for å spørre hva som er lag med sobel, er mår pels så ser ut som en sobel pels.

Fox Fur angår en langhåret typer pels. det er ofte brukt for dekorative produkter for å sy hatter. Nå på moten vest rev. Produkter fra rever er veldig varm og vakker.

Salget kan bli funnet følgende Lisin pels: grå rev; rød; Krestovka; rødrev, sølv, polarreven.

Corsac (steppe fox) er mindre enn den vanlige fox (mindre enn 55 cm) på hodebunnen corsacs kortere og mindre frodig. Korsak blir ofte forvekslet med en rev, i overflod bebor i Volga-regionen. Men hans huden merkbart kortere og ikke har et slikt lys nyanse av rødt som en rev pels.

Reven pels varmer i harde frost, men i regnvær luksuriøse lang haug istapper henger og mistet sin appell. Når du kjøper husk at farget pelsen er dyrere, men slitt verre.

4. Typer av pels. mink

Hvis sobel pels er "kongen" av pels, mink "dronning". Mink skinn er myk og silkeaktig hår som dekker ulike farger.

I mink hannene er mye større enn hunnene, kroppshår har lengre og lær er tykkere og grovere.

Typer pels mink er mange, men de mest populære er ansett som en skandinavisk svart mink.

Mink - dette er en svært praktisk, slitesterkt og relativt billig type pels. Hvis du kjøper en pels ut av den europeiske mink, krysskoblet med oppløsning, slitasje det kan ikke være mindre enn 10 år.

Reven pels er veldig varmt, langhåret og gustovolosy. Fox er vanligvis brukt for etterbehandling produkter for å sy hatter. Jegere, hovedsakelig utvunnet hvitrev og blårev avlet i fangenskap. Artikler av blårev oppbevares i minst 12 sesonger, og av produkter av hvit rev mindre - minst 9 måneder.

Norsk fox skins karakterisert ved stor størrelse, fleece, god motstandsdyktighet mot fuktighet og holdbarhet.

Raccoon - tiden populære typen pels importert fra Nord-Amerika. Amerikansk vaskebjørn pels er ganske varmt, har et vakkert utseende. Hodebunnen huden harde, mørk brun eller gulbrun med brunaktig rygg ned. Veldig vakker hale med tverrgående sorte og brune striper, stor dekorere myke pelsluer. Ofte vaskebjørn hud lightening adlet de enkelte dekkhår, for å simulere en sølv rever.

Mårhunden er forskjellig fra de skins en vaskebjørn stripete hale og "maske" i ansiktet. Mårhunden pels litt grovere. Vaskebjørn pels er veldig varmt, veldig tykt kroppshår, minner fluff fluff geiter. Pelsen er lengre enn reven.

Otter er den mest sokker pels og brukes som en referanse for sammenligning med andre typer pels. Siden det er vann-pels, er oteren meget motstandsdyktig mot fuktighet, utfelling. Color oter skins kan ha forskjellige farger. Fra mørk brun til lys brun. Høyden på håret - opp til 3 cm, ned - opp til 2 cm. Brumm er veldig myk, silkeaktig, holdbare. skinn kan være opp til en meter. Tykt lær stoff. Det er ansett som en "mann pels," bare tweaking skins brukes for kvinners produkter.

Artikler av oter kan spare deg for betydelige beløp, og ser ut som de er ikke verre enn de "rike" belgen. Moderne teknologi kan gjøre "mirakler" med noen form for pels.

Nutria pelsverk er i hovedsak brukt til å sy pelskåper og andre topp kvinners klær. Nutria pelsverk plukket ut som en mink. Mange fargede steiner: røykfylt, kremet, halm, hvit, beige, perle, sølv, gull, sort. Best kvalitetshår - middels høyde med elastisk hår helt dekker rygg flankene.

Nutria er svært ofte skille i provisoriske forhold. Vokt dere for butikken fra "hjemmelagde" skins. dressing prosess blir ofte utført ved "populær metode" og løs hud blir oppnådd og kortvarig.

9. Fur akvatiske dyr. bisamrotte

Bisamrotte skinn som brukes til å skreddersy produkter, samt for dekorasjon. Pelsen er tykk nok, silkeaktig fluff. Farging mørk brun eller lys brun. Ned en røykfylt-grå hår ved roten og brunaktig i endene. Produsere hudens naturlige farge eller beiset i brun (et hull).

Ganske uvanlig og interessant versjon av pelsen. Utmerket pels for å dekorere deler av vinterklær.

10. pels av akvatiske dyr. bever

Beaver regnes som en "maskuline" utsikt over pels, fordi det er ganske tungt, spesielt hvis pelsen til en bever og unshorn neschipany. Fra plukker og skåret bever gjort en veldig fin jakke, kort pels. De har en delikat, fløyelsaktig, skinnende overflate. Produktene har forbedret slitasjebestandighet. Farge håret er alltid brun. I de sørlige delene av bever pels litt lettere. Brumm er veldig tykk, myk, hår, lang og hard.

Polecat skins ganske vakre, med gylne nyanser. Svært ofte de brukes til å sy hatter, menn hatter formet. Dette pelsen er egnet for malingslagene, krager, mansjetter, kanter.

Chinchilla - en av de letteste og dyreste pelsverk. Chinchilla pels lett som en fjær. Imidlertid er holdbarhet lav, vanligvis 2-3 sesong. Pelsen er veldig "redd" av vann, og er ikke egnet for vått vær. Pelsen er meget tykt skall chinchilla, tykk, meget mykt og silkeaktig, utjevnet i høyden. Håret farget i nyanser av grått. Skinnet er veldig delikat. Størrelse små skins.

Strøk av chinchilla pels - er klær for den sjeldne "utganger". Pelsen er veldig delikat og kan ikke tåle de daglige påkjenninger.

Kanin - den rimeligste, billig type pels. Egenskaper skins avhenge av rase, alder, klima, slakting sesongen. Tetthet avhenger av forskjellige skins. Arealet av de fleste skins 3-12 sq.dm. Naturlige farge håret avhenger av rasen. Varmebeskyttende egenskaper av skinn av kaniner, spesielt langhåret, høy, men holdbarheten er ganske lav, bare 5-15% sammenlignet med oter pels (standard). Med langsiktig, intensive iført hår pauser, forverret utseendet på pelsen, det slitte flekker.

Skins er uklippet, og med kortklipt hår fjerning, naturlig farge og malt.

Kanin helt utslitt i temperaturer under -10, og han var ikke "forferdelig" regn. En svært sjelden kvalitet for pels.

Kjøpe kanin pels, velger umalt pels som sin slitestyrke er 25% høyere enn for de fargede kopier.

Karakulcha - en hud med en svært lav silkeaktig skinnende hodebunnen, noe som skaper på overflaten av huden en vakker muaristy tegning. Skinnet er veldig tynn elastisk og holdbar.

Karakul er skalp høyere enn karakulcha og har en form full av krøller. Formen av buen kan være forskjellig, og derfor ujevnt mønster på skinnene.

Den strøk av pels Astrakhan skinn myke og silkeaktig. I Astrakhan skins fullblods kroppshår veldig skinnende og silkeaktig, og dette er forskjellig fra skinnene ikke er purebred. Skinn skinn Karakulsauene tykkere enn karakulcha, men den er myk og smidig.

Mest holdbare frakk - et lag med Astrakhan. Av alle typer pels, er pelsen regnes som den mest pålitelige og sterk. Karakulsauene - en hud av lam, og lam kan ikke sammenlignes med de pelsdyr.

Teknologien fungerer med pels

pelsskinn er sydd som en manuell søm buntmaker og buntmaker i bilen. For å utføre buntmaker søm på maskinen, i huden av sømmen er foldet inne i hodebunnen, forsiktig fylles med pekefingeren eller hår syl sy og innsidekanten av lær over kanten.

Gode ​​rutiner for arbeid med huden

Når paret skjær deler av huden som er nødvendig å huske på at huden er strukket i tverretningen enn i lengderetningen, slik at de trenger å bli kuttet i den samme retning. kan ikke at pinnene på huden, siden det spor igjen. Den myke huden på maskinen for å sy på vanlig nål №80 eller №90. For å sy tykkere hud krever spesiell trekantet pinne.

Fur symaskin reparasjon 10-B

Sying pels buntmaker bør gjøres en spesiell maskin. Buntmaker maskiner 10-B - er en universell industriell maskin designet for å sy i skinn med et tykt skinn stoff, slik som saueskinn, nutria, rev, etc. Denne artikkelen gir veiledning om hvordan du kan tilpasse maskinen til å jobbe buntmaker ..

Hva som kan gjøres fra en gammel pels

Fra gamle strøk, selv mutonovoy Sovjet-stil, kan du gjøre en stor jakke med hette. Skinnratt og moderne møbler det vil se ut som ny. Fra mink, rev pels vest sy erfaren mester, og selv i tillegg til hennes svært fasjonable pels poser de siste årene.

Omsorg for skinn og pels klær

På ermene, lommer og andre steder av pels vises slitt. Er det mulig å farge pels slikt sted i hjemmet? Pels i hjemmet kan ikke males, men et skinn jakke eller frakk kan enkelt friske opp malingen i spraybokser.

All rights reserved © / 2011 / Sewing-Master.ru / Hvordan å reparere symaskin hjemme av deg selv / MIN-prosjektet

Har du en symaskin, og du elsker å sy? Da er dette stedet for deg. Profesjonelle mestere vil be deg om hvordan du skal utføre mindre reparasjoner av søm, strikkemaskiner. Erfarne teknologer vil dele hemmeligheter skreddersøm. Artikler vil be noen til å kjøpe en sy eller strikke maskin, jern mannequin og mange andre nyttige tips finner du på vår side.

Takk at du ser gjennom siden.

Kopiering og opptrykk artikler site "Søm Master" uten forfatterens samtykke er forbudt.

Populære typer naturlig og kunstig pels

Dette er ikke overraskende, siden klesplagg har en spesiell oppgave - han peker på status og smak av sin eier. Der en gang var det en stereotypi at noe slikt kunne ha råd til bare en svært rik kvinne, men nå, takket være de pels produkt erstatter kan kjøpe nesten alle. Men for å riktig plukke opp en frakk eller en annen pels plagg, må du først håndtere det faktum, som er pels.

Varianter av pels: prisgradering

Alle produkter faller inn under en av to kategorier - er kunstig og naturlig. Priser, henholdsvis har også betydelige forskjeller avhengig av hva slags dyr ting gjort.

Slags pels har følgende gradering pris:

 1. Den dyreste - mink, oter, sobel, rev sølv og svart, og chinchilla.
 2. gjennomsnittspriser du vil se på pelsen av proteiner, bisamrotte, rødrev, ilder og jerv.
 3. billigste, men ikke som dårlig strøk av skinn hare, kanin, mole, samt russisk eller kinesisk mink.

Se på bildene og se selv at uansett hva slags pels du velger, vil produktet dekorere garderobe og en viktig egenskap i denne stilige damen:

Det bør bemerkes at, til tross for den utrolige skjønnheten av naturlige produkter, i de senere år en økende tendens til å erstatte alle typer kunstig pels.

Skjema skape pels

Naturlig pels har alltid vært stolt av enhver kvinne, de ser elegant, men også håndtere godt med sin kjernefunksjon - nemlig beskyttelse mot kulden. Men, til tross for alle fordelene med slike produkter, alle typer pels - det er ganske dyrt.

Også av etiske grunner dyrevelferd talsmenn anbefaler sterkt at når du velger en blåsebelg å gi preferanse til kunstige tilsetninger. Ting av denne typen pels er billigere, men ikke dårligere i kvalitet til naturlig. De er mer holdbar og mindre utsatt for de negative virkningene av fuktighet.

Hvis du fortsatt tror at fuskepels ser verre enn en naturlig, så ta en titt på bildene og se selv den slags kunstig pels pels ser så bra som deres naturlige motstykker:

Ganske mange typer kunstig pels bli et utmerket alternativ til naturlig. De bruker cutting-edge designere i sine samlinger, og de er raskt økende popularitet. Den opprinnelige rød, gul, blå og så videre. D. Våpen malt fuskepels passe perfekt inn i garderoben av stilige damer og human.

Opprettelsen av pelsprodukter er definert som følger: sin basis er festet til pelen. Basisen kan tas syntetiske eller naturlige fibergarn Melange. Avhengig av festemetoden (som det kan være strikket, klebemiddel, eller vevet) og skille typer kunstig pelsverk.

Hvis produktet fremstilles i vevet metode, for å skille den fra den fore kan utvikle meget krevende ekspert. Hele hemmeligheten bak trikset ligger i selve festeteknologi villi. Baser er anordnet overfor hverandre slik at det sandwich-pelen, hvoretter de ble kuttet på midten, således oppnådde to identiske helt flatt flor. Etter villi i tillegg limt med en spesiell løsning for feste resultat.

Denne metoden er bemerkelsesverdig i at et produkt laget med det, ser veldig ryddig, og det er en enkel forklaring. Strikke metoden ikke ved hjelp av klebemiddel i stedet villi er festet til basisen ved hjelp av spesielle maskiner, type strikkepinner. Dermed hver villus festet bunt, tar sin plass i helheten av det grunnleggende.

Den mest vanskelige og tidkrevende metode for å lage kunstige produkter - det er limet. Til base ting bare stikke villi, men disse tingene er ikke veldig holdbare, de krever spesiell omsorg og anses ikke å være spesielt varm. Men, til tross for alle manglene, limt, jakker laget med denne teknologien er den mest visuelt ligner det naturlige.

At uansett hvilken metode utført produktet av kunstig pels, og er avhengig for sin holdbarhet, styrke, kvalitetsegenskaper og, selvfølgelig, prisen.

Typer pels i forskjellige farger og teksturer

Typer pels, som brukes til pelskåper, er det ca 100, som strekker seg fra det kjente til alle mink eller rev og slutter litt for eksotiske skinn av sel eller pels av vaskebjørn.

Se på bildene og legg merke til hvilke pelsverk brukes i etableringen av mesterverk:

Alle av dem er alltid i etterspørselen, men likevel med svært kjøpet må være styrt av rasjonelle betraktninger og mer presis forståelse av hva slags pels du kan varme opp, og som er ment utelukkende for sekulære utsalgssteder.

For å plukke opp et perfekt produkt som ikke bare ikke tillate å fryse om vinteren, men også vil legge vekt på status, må du først finne ut hvor pelskåper er, hva deres store forskjeller, samt de formål som hver av dem er egnet:

Varmeste strøk er laget av:

Mindre varme anses produkter:

I klima der det ikke finnes svært kalde vintre, kan man forsømme den praktiske ytelsen og velge lyse, luftige strøk:

Når høy luftfuktighet er lurt å ha et lag med pels:

oter - de er mer vannresistent.

Når du velger varme strøk med lange haugen bør ta hensyn til følgende kategorier av dyr - det er i utgangspunktet:

Og for de som foretrekker den korthårede skjønnheter, som den elastiske ponni kort pels.

Ta en titt på bildene og se for deg selv i det som nå er moteindustrien tilbyr et stort utvalg av alle pels farger, teksturer og typer:

Typer av mink for pels: Funksjoner og fordeler

Til tross for ustadig motetrender, noen ting forblir de essensielle standarder, som en lakmustest, bestemmes av denne stilige dame. Selvfølgelig, er en av disse tingene en mink pels. Flytende, lett og luftig haug mink lagde produkter fra sin ull blant de mest populære. Et interessant trekk ved dette dyret er at mink lignende utseende har utrolig variasjon av genet, noe som resulterer i deres annen farge, og følgelig en stor palett art mink. Deretter undersøker vi navnene på arter av pels, og deres viktige funksjoner og fordeler.

mink belegge - en konstant klassisk at på grunn av høy etterspørsel gjennomgår flere transformasjoner. Når vi leter etter stilige nye løsninger for å kunstig avle nye typer mink pels som utmerker seg med sin kvalitative egenskaper. Den mest kjente av dem er følgende dyrearter:

russisk mink - den typen som har pels regnes som en av de mest brukte. Dyreavledede i Russland, derfor, tilsvarende værforhold, er pelsen den varmeste. En fordel med det resulterende materiale til andre er vanntette.

Scandinavian mink - den typen som er den mest populære i dag. Volumene av produksjon av pelsprodukter er målt 80% av den totale verdensmarkedet mink produkter. Hovedforskjellen er ansett for å være den gjennomsnittlige høyden av villi, under hvilken ligger et tykt lag podpuha, noe som gjør dette lag beskytter mot kulde.

Nordamerikanske mink - en eksklusiv luksus ser med kort hår og underfur, så mye likhet hudens tekstur med fin fløyel. Nordamerikanske mink strøk av god stand til å beskytte mot kulden.

De ovennevnte typer mink pelsverk er blant de mest kjøpte. Kostnader av produkter avhenger av fargen på pelsen, sy teknologi samt kvaliteten på pelsen dressing.

Ta en titt på bildene og se selv at alle typer mink pels, uavhengig av farge eller tekstur ser luksuriøse og verdighet:

Rekke farger av mink

Det finnes mange varianter av farge mink pels, alt fra snø-hvitt og slutter med mørke svarte toner. I alt er det rundt 350 nyanser, blant disse er 11 fargegrupper:

Noen av alle typer mink fra ovennevnte klassifisering, med unntak for fargede produkter, med riktig pleie er i stand til å tjene en lang tid. Gjennomsnittlig løpetid på "livet" av en mink ting er ca 20-30 år, og fordi mote for dem aldri svikter, kan det være trygt håndtert på en så modig og fornuftig trekk, som kjøp av en mink pels.

Ganske ofte, valg av ting reiser spørsmålet om å kjøpe produktet unaturlig farge, og hvorfor er fargen? Blant fordelene med fargestoff kan kalles det med dagens teknologi, kan du gjøre pelsen helt hvilket som helst bilde, alt fra eksotisk og fasjonable nylig leopard print farging og etterbehandling av flerlags teknologi, skape effekten av "snøhvit peak". Også ting er unaturlig farge ofte koster mindre enn sine naturlige motstykker.

Men bør nøye velge det produktet fordi skruppelløse produsenter male dem i en mørk, etterligne naturlige og kjære farger, noe som gir dem en naturlig. Slitasjebestandighet av pelsen i slike tilfeller på grunn av den kjemiske virkning på ull vesentlig dårligere enn hvor fargen er naturlig.

Blant spesiell oppmerksomhet mink arter fortjener plukket og klippet. Shearing prosessen foregår som følger: bruk av spesielle saks dekkhår fjernet, slik at bare en fløyelsaktig underfur eller rengjør lengden på vakt håret, og deretter trimmet til ønsket høyde. Ofte disse prosessene utfyller hverandre, slik at du kan skape helt glatt og fløyelsmyk mesterverk.

Tips for å kjøpe en pels av mink pels

Vi går til salongen pels, se skjønnheten rundt oss, vi tar alt som nok penger og bare hjemme, beveger seg bort fra statusen til en regnbue av glede fra kjøp, ser vi alle feil. Hvis du er kjent med et slikt bilde, følg disse tipsene for å unngå å bli et offer for skruppelløse produsentene av pelsprodukter.

 1. Merk villi: hvis produktet er naturlig, og det har et lag av luft, må de være elastisk. Dette vitnesbyrdet er en varm kvalitet ting.
 2. Når du kjøper farget pelsen på å sjekke fargestabilitet.
 3. Husk regelen: færre skjøter - mer holdbar og kvalitetsprodukter.
 4. Sats pels: han må glitrer, den eneste måten du vil innse at det er riktig behandlet.
 5. Se på innsiden av huden - det må være fri for sprekker og andre defekter.

Uten unntak, alle typer mink pels, som brukes for yttertøy, krever god behandling for å holde estetisk utseende i mange tiår. Oppbevar frakk må være borte fra sollys ved romtemperatur på kleshengere.

For å rengjøre, bruk en tørr svamp og pensel, ikke glem å gjøre dette før du sender i pelsen skapet. Anbefales ikke ofte utnytte lommer, iført produkt skulder. Med forbehold om bare noen få tips til ting vil være i perfekt stand i mange tiår, ikke bare beskytte deg mot kulde, men også en fryd for øyet posh utseende.

Kanin pelsprodukter er ofte undervurdert. Etter stereotypi at billige ting - det er forbruksvarer, mange nekter å kjøpe en slik pels. Men det er en tendens til en økning i populariteten av kanin produkter de siste årene. Det er flere grunner:

 1. Kanin skins er ikke tung, men tett, slik at pelsen samtidig besitter to egenskaper som lyshet og varme.
 2. Mange arter av kaniner Det har ført til et bredt spekter av farger og teksturer som brukes i produksjon av pelsprodukter.
 3. Prisene på kaninpels ganske demokratisk, du har råd til noen få år til å oppdatere garderoben av en ny ting, å følge motetrender og dermed til en lav kostnad å være alltid i trenden.

Tatt i betraktning hvilke typer kaninpels, bør det sies at den mest populære er de skins Rex rasen og orilag.

Rex pelsen er ansett som den perfekte tomt, så den er myk, vektløs, elastisk og skinnende. Denne rasen har vært avlet spesielt for kunstig å simulere chinchilla pels, men mer overkommelige priser. Bare en ekte proff kan skilles fra chinchilla rex pels. En annen avl kanin avlet for pelsen - er orilag. Hans dekselet er slitesterk, varm, veldig vakker og godt slitt.

Slags naturlig pels: en oversikt, typer og funksjoner sokker

Siden uminnelige tider, fra dyreskinn ble gjort plagg. De bidro til å holde varm. Hyrdene i fjellet, og til denne dag, en sau kapper for å beskytte både kaldt og uutholdelig varme. Klær av naturlig pels ikke blir våt og tørker raskt. Derfor, er det i stand til å beskytte ikke bare mot endringer i temperatur, men også ved fuktig.

Dersom før pelsen heter noe dyr hud, sammen med hår og kledd på en spesiell måte, på det nåværende tidspunkt så besluttet å kalle kun skinn av hare, mår, katter, rev, bever, hjort, servals og Karakul sauer.

All ekte pels kan deles inn i fire typer.

Den første typen av pels - langhårede dyr. Pelsen er en luksus, perfekt bevarer varm, veldig vakkert. De er:

 • Pestsovoye (blått og hvitt);
 • Fox (varm, flamme-rødt);
 • ulv (ikke veldig vakkert, som en hund, men en av de sokker og varme, og varmeskjoldet over to ganger, sammenlignet med alle denne typen pels, egnet for seg i Far North);
 • Lynx (sjeldne og kost);
 • grevling (ikke spesielt verdifull, uhøflig, men sterk og varm);
 • vaskebjørn pels (ofte farget, verdifull, slitesterk, lett, aldri går av moten).

Den andre typen - korthåret pelsdyr. Ikke den mest praktiske og slitesterkt, men ganske dyrt og elegant. Her kan vi skille disse varianter av pels, for eksempel:

 • Hermelin (egnet til å lage vanlige klær, til hverdagsbruk er ikke egnet, skjøre og upraktisk);
 • mink (fur er den mest vanlige, som det er behagelig, slitasje-motstandsdyktig);
 • Chinchilla (veldig dyrt, tykk, lett, men skjør);
 • protein (mykt, men ikke sokker);
 • sobel (dyre, varme, praktisk,);
 • ilder (lett, motstandsdyktig mot skader, men en kraftig ubehagelig lukt forsvinner ikke selv etter en grundig dressing).

Den tredje typen - pelsdyr. Deres skinn er ikke spesielt verdifull. For å gi dem den nødvendige nyttige egenskaper som holdbarhet, praktisk og estetikk, kreves det en spesiell dressing. Selv om for eksempel ikke kaninpels, og det hjelper ikke. Karakulsauene og fårekjøtt er mer verdifulle fordi de er motstandsdyktige mot tørke, bekvemmelighet, og med spesiell behandling og vannavstøtende.

Den fjerde typen - akvatiske dyrepels. Det slitesterkt, har utmerket vannavstøtende, beskytter mot fuktighet.

 • pelssel - glatt, silkeaktig, ikke blir vått, helt rent;
 • artikler av bisamrotte - en luer, jakker, elementer for barn; estetisk slitesterkt pels, perfekt bevarer varmen;
 • ikke mindre verdifull og holdbar pels anses bever, bisamrotte og nutria.

For ikke lenge siden begynte reven å avle i fangenskap. Dette bidro til å holde bestanden av ville arter av dyr og fylle markedet den nødvendige mengden av råvarer for å lage klær. Reven pels er veldig populært på grunn av sine verdifulle kvaliteter. Det var vakker, varm og praktisk. Og skinn av rev, dyrket i barnehager, tåler sammenligning med de fra naturen. De er myke, godt preparerte.

I naturen, er det følgende typer rever:

 • Ginger vanlig. Den har en rød farge, hvit eller svart buk.
 • Svart-brune reven (sølv og svart).
 • Moth. Bright orange-rød pels med en lilt.

I prosessen med valg dukket opp mange nyanser reveskinn. I rød farge skinn har nå alle nyanser fra gult til rik kastanjebrunt. I fox - tidevannet fra knapt merkbart til denne grå hår.

I denne forbindelse, i dag avgir disse typer reven pels:

 1. Russisk - er preget av en ikke veldig lang myk pels, den gjennomsnittlige størrelsen på skinnene. Det er svært lik en vill rev.
 2. US - er karakterisert ved en lang og stiv ryggrad, den store størrelsen av skinnene.
 3. Norsk - kan måle seg med en lang lur, tett underull, en stor hud.
 4. Finsk - utseende minner om eksotiske fjær - så lange dekkhår. En tykk bunke, stor hud.

Hvis vi snakker om reven pels nyanser, så kan du få denne eksklusive, ved å endre fargen. Perfekt opplever flekker pelsen ble en virkelig velsignelse for motedesignere over hele verden.

Dette er den mest populære og dyre slags pels. Han har lenge vært en hverdag, takket være sin allsidighet, holdbarhet og skjønnhet. I en verden av produksjonen av mink skinn ledende stillinger er besatt av nordamerikanske og skandinaviske landene. I Russland ble dette dyret introdusert i det nittende århundre i Nord-Amerika.

Mink er avlet i mange land, men med utgangspunkt i utvalget arbeidet er en nordamerikansk art. Avhengig av klima, kosthold og dyr hekkeplasser, hva slags pels (noen) varierer betydelig, anskaffe nye egenskaper. Det blir annerledes og mink. arter:

 1. Russiske slags mink. Dette dyret er oppdrettet i Russland, med en høy dekkhår og tett underull. Mest av alt raggete mink, er ikke redd for fuktighet, beskytter godt i kulden.
 2. Scandinavian - tar brorparten av verdensmarkedet. Fur disse dyrene har en gjennomsnittlig flat rygg og tykk underfur.
 3. Finsk. Mink pels med denne typen oppvokst i Nord-Europa, er en slags skandinavisk.
 4. Nordamerikanske. Dyr dyrket på amerikanske og kanadiske gårder. Pelsen kalles "barhatnym9raquo, ettersom hår og underull av denne arten av samme lengde.

Resultatet av et nøye utvalg arbeid var å fjerne mer enn hundre farger naturlig mink farge, som kan deles inn i flere grupper: beige, hvitt, blått, gull, Glow (glødende), dimming og lysere hovedfargen, standard mørk brun, standard svart, skanblek svart marmor, jaguar.

Hvis du ønsker å simulere hvordan den mørke pelsen, får en gyllen nyanse, leopard design eller velg serier skins farget. Dette mink mister noe av sin slitesterke kvaliteter av kjemikalier i maling.

Plukket mink - veldig myk å ta på. Tweak - fjerning av dekkhår. Det gjenstår bare den myke underull, som gir haugen huden mykhet.

Skåret mink - pels med en kort dekkhår. Ofte kutt kombinert med andre typer av en behandling, for eksempel, klemming. Når en laser er brukt på pelsen strukturmønster.

Designere i sine samlinger viser et stort utvalg av skins som sy en pels. Hver type pels har sine egne særtrekk. Men mer oppmerksomhet rettes mot hans dressing påvirke holdbarheten. Farget pels kommer i forfall raskere enn naturlig.

Hvis vi snakker om de varmeisolerende egenskaper, er plukket og skåret og sommer pels varme verre. Kaldeste ubehandlet ansett marmot pels og røyskatt, godt holde på varmen - sobel, rev, rev, katt, chinchilla, bever, mink.

De vanligste typer pels for:

Beauty, vekt, praktisk og varme strøk avhenger av dyr fra hvilke plaggene og som et råmateriale er blitt behandlet.

Hva er de forskjellige typer strøk av pels?

Design yttertøy er full av variasjon. Ulike typer pels kan bli funnet i noen spesialiserte butikken. Eiere grasiøs tall og tall heldig. Slik skjønnhet har råd til enhver stil. Og her er en frodig damene kortvoksthet er ikke anbefalt å velge en lang og solide modeller.

Coat butterfly. Den utvidede forekomst av middels lengde med vide ermer. Kan ha en hette eller krage. Gode ​​skjuler finne feil, men upraktisk i svært kalde og vindfulle dager.

Coat-år. Den montert, strekker seg fra topp til bunn. Den er utstyrt med en hette som kan brukes i stedet for en lue. Mest feminine versjonen, tidløs klassisk modell.

Avtoledi. Den avkortede variant som har en lengde opp til midjen eller hoftene. Fortjent popularitet blant avtolyubitelnits på grunn av sin praktiske.

Den klassiske modellen. Typisk er lengden av slike belegg til kneet eller litt under. Silhuetten av en rett, buende eller skrånende. Det er en hette eller krave av en hvilken som helst form.

Manto. pels lengde ikke overstiger ett hundre og ti centimeter. Trapesformet eller blusset silhuett. Ermene og krager kan være av hvilken som helst form.

Cleopatra. Gratis å kutte i form av et trapes. Et karakteristisk trekk ved modellen - de opprinnelige innsatser på ermene og nederst.

Riktig valgt type pels vil bidra til å understreke styrker og skjule figur feil.

Fra det som gjør pelskåper?

Stamfar var en russisk saueskinn pels, som er varmet i alvorlige frost, beskyttet av en snøstorm. Nåværende dublenochki har mer estetisk utseende, men dårligere i praktisk.

Saueskinn laget av saueskinn Merino, enterfino og Toscana.

Merino tonkorunnyh forberedt fra saueraser. Slike sauer tykk pels. Etter riktig behandling av huder slår veldig varmt, men ikke sokker ting.

i enterfino haugen er ikke så tykk, så strøk oppnås er ikke så varmt, men flere sokker.

Toscano - det beste materialet. Den produserer lys, sokker, vakre pels. I disse klærne ikke kan fryses i tretti graders frost.

brukes ikke bare sau, men også geit pels for produksjon av saueskinn. Det er filmet i sin helhet skjule som får av riktig teknologi. Klær laget av geiter er mindre populært, siden det ikke er særlig god beskyttelse i ekstrem kulde.

I stedet, mange foretrekker å kjøpe pelskåper, pelstyper at flere sokker og varme.

Bruk av ny teknologi i industrien har lov til å lage kunstig pels som er nesten umulig å skille fra det naturlige. For dets fremstilling er anvendt forskjellige metoder og forskjellige tekstil råmaterialer.

Følgende typer kunstig pels:

 • på et strikket basis;
 • på vevet basis;
 • klebende feste pælen (laminert);
 • poshivnoy pels.

Faux Fur simulerer naturlig så tett at noen ganger når du kjøper ting vanskelig for å forstå hva materialet er produsert.

Fuskepels har mange fordeler. Den er karakterisert ved holdbarhet, letthet og fordi. Også bruken av klær redder liv et betydelig antall dyr.

Til pelsverk gunstig streker verdighet av sin eier, er det nødvendig å ta hensyn til noen enkle regler når de skal velge, og kombinert det med resten av antrekket.

Avhengig av hva slags pels blir presentert for deg, bør du tenke på hvor lenge det vil vare. Det bør bli husket som den mest slitasje - dette oter, bever og katt.

Stil er valgt avhengig av egenskapene til figuren og kroppen. Det må bli husket at enhver pels, selv med den korthårede, full.

Artikler av naturlig pels relevant overalt: i teateret, på en fest på en restaurant. Ikke nøl, du kan bære en frakk når det blir kaldt. I flere godartede temperaturer kan bære en pels vest, og kaldt til å velge klær mer alvorlig.

Noen mennesker tror at en cap med en pels ikke er slitt. Bedre egnet skjerf som kan brukes som et skjerf. Vel ser tynne caps og strikket beret.

En annen viktig brikke garderobe - sko. Boots skal overlappe til moteklær. Det er nødvendig å strengt holder seg til den monotone stil jakker og sko. Det bør være komfortabel og praktisk.

Hovedregelen - med ekte pels kan brukes bare dyre smykker laget av gull, perler og diamanter. Billige smykker her vil se ut av sted.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 6 = 3