Mink pels under den

Strøk "i hullet"

Mink frakk i skapet - den viktigste bevis på konsistensen av materialet til den moderne kvinnen. Det er sin dekorasjon, status, dens viktigste "varmeapparat" i alvorlige frost. Men hva om midler til dette hullet er likevel ikke nok, og ønsker å se rik på tross av alt? Kjøpe pels faux fur "på et hull." Eksternt, den skiller seg lite fra de strøk av naturlige minkskinn, men det er verdt ti ganger billigere, og krever ikke spesiell omsorg.

I prosessen «under mink" produksjon av unaturlige pelskåper basis av syntetiske fibre bestående av akrylpolymerer, hydrokarbonkomponenter, kalkstein, kull og oljeprodukter. Men for å gi lerrets mer naturlig utseende, er det ytterligere beriket med naturlige fibre. Normalt, som et supplement er viskose, slik at det ferdige produkt får et karakteristisk for ekte mink glans, mykhet og elastisitet. Termiske egenskaper "pels" -produkter er dårligere naturlig, men en kvalitativ sy varme ganske bra.

I tillegg til den forholdsvis lave kostnaden av "kunstig mink" har en hel rekke fordeler. Det er mer holdbar og praktisk, det kan ikke bli utsatt for angrep av skadedyr og ikke slites ut raskt som en naturlig pels.

For fake pels er lettere å se etter: Fine forurensninger kan lett rengjøres med en myk børste, og kan være mer alvorlig å vaske i kaldt vann med et mildt vaskemiddel. Bare et par spiseskjeer med eddik for å vaske produktet vil gi den karakteristiske glans og mykhet, men tørr pels på batteriet er fortsatt ikke verdt det.

Men den viktigste fordelen med pels fra kunstig pels som for deres produksjon ikke trenger å drepe dyr. Nå om viktigheten av naturvern gjentar nesten hvert hjørne, og anskaffe en frakk du kan ikke klandre deg selv for grusomhet. Ja og ytre egenskaper av kunstig produkt er meget vanskelig å skille fra det naturlige. Skruppelløse produsentene ofte dra nytte av dette, men hvis du virkelig ønsker å kjøpe en pels fra pelsen unaturlig frykt.

Det er også viktig å huske på at kvaliteten på kunstig pels kan også være forskjellig. Til "mink" har tjent deg trofast i mange år i kjøpsprosessen vær oppmerksom på følgende egenskaper:

  1. Pelsen skal være ensartet, glatt og veldig myk å ta på. Det er bedre hvis det er tett festet til tekstil-basis.
  2. pels skinne så mye som mulig skal være som en naturlig. Uniform irise og refleksjoner i dagslys - den beste indikatoren.
  3. Lukten av malingsprodukter bør ikke fortsette. malingskvaliteten kan kontrolleres flere fuktes lo i vannet. Hvis hånden ikke setter merker, slik at produktkvalitet.

Husk at villi av pelsen må ikke slippe selv ved høy eksponering. Trekk haug flere steder, og du vil lære om kvaliteten på kunstig pelskåper.

Men hva slags pels av kunstig pels er veldig mye. Det er modeller av pelskåper, som passerer for liv-hull, og det er de som av praktiske egenskaper ved en litt som naturalku.

Eco-pels - er et syntetisk materiale, som med hjelp av innovative teknologier er så nær naturlig. Han har den samme mykhet, glans og tekstur, men aller viktigst - ikke innrømme til en naturlig pels i termisk ytelse og vanntetthet. Pelsjakker av slike andre dyrere syntetiske motstykker, men kostnaden rettferdiggjør kvalitet.

Strøk av pelsimitasjon dårligere i de naturlige termiske egenskaper, men en god imitasjon av dem vanskelige å skille fra det opprinnelige. Disse strøk er ofte supplert med pads på fleece, for å kompensere for mangelen på termiske egenskaper, slik at de kan føle seg veldig komfortabel i den kalde årstiden.

Slike strøk ofte går for naturlig, som vist i unødvendig høye kostnader. For å skille en falsk fra den opprinnelige bare kan nøye så nærmere på produktet. Kunstig pels er vanligvis festet til stoffet base, og for å skjule den, produsenten syr kant av produktet. Så hvis du ikke kan se inne i produktet, gi opp kjøpet.

Under dekke av chic mink pels skjuler ofte en vanlig kaninskinn. Det gir en falsk sjeldnere haug uten podpushka og lys farge huden under pelsen. Hvis du blåse på et produkt, og en farget fiber finne lys skinn, kast kjøpet.

Denne sesongen er spesielt fasjonable strøk av middels lengde med hette. De vil ofte supplert med et belte og skinnende hardware elementer. pels ermer er vanligvis lang, selv om det finnes unntak.

Spesielt elegante strøk er modeller som kombinerer flere farger: sort og grå, hvite og svarte, brune og burgunder - veldig trendy kombinasjon.

Alle rettigheter reservert, 14 +

Kopiering nettstedet materialer er bare mulig ved installasjon av en aktiv link til vår hjemmeside.

Mink pels etter

Mink pels med rette ansett som en av de mest prestisjefylte og elegante varianter av klær for vinteren garderobe. Fordelene mink er åpenbare, men kostnadene ved slike nye ting kan velte uforberedt fashionista.

I tillegg til direkte pris, gjør pels mink alvorlige krav til sine lagringsforhold, og er egentlig ikke egnet for bruk på daglig basis.

Som en rimeligere og mindre fantasifull alternativ mink belegge det er mange modeller-analoger sydd fur behandlet "graver seg under", eller en kunstig materiale, såkalt miljø mink.

  1. For mange jenter, er den viktigste fordelen av kunstig pels at for å oppnå det er ikke nødvendig å forårsake noen skade på dyrene. De som ikke er bekymret for human behandling av våre yngre brødre, øko-mink sikkert sette pris på sin pris og flott utseende. Å være mye mer tilgjengelig strøk av pels, øko-mink vil utvide garderoben ved å kjøpe ikke én, men flere lag av forskjellige stiler og farger. Noen damer foretrekker å kjøpe ett strøk, men hver sesong.
  2. Laget av polyester faux pels er ikke redd for møll - insekter er ikke interessert i øko-mink. Dessuten er slike klær veldig lett, noe som gjør selv de lengste modellen nesten vektløs.
  3. Dersom pels "på hull" ser selvsikker kvinne, som ikke anser seg selv tilhengere av erstatning naturlig pels kunstig analog, er det verdt å betale oppmerksomhet til pelsen til en kanin eller Groundhog. Med riktig dressing de er visuelt nesten umulig å skille fra en mink, men det er mye mykere å ta på.

Ikke overraskende, pelskåper, mink simulere, sydd av samme stil, og at den virkelige mink. Jenta kan bare velge modell og farge.

Alternativene er mer enn nok.

Jenter som har hatt muligheten til å sammenligne den varme pelskåper av naturlige og kunstige mink, samt modeller av murmeldyr og kanin, kaller dette hullet den varmeste materiale som passer for selv den harde vinteren, mens i strøk med øko-mink og pels "på hull" litt mer kjølig.

Men disse ekspertene legge til, sjekke alt på min egen erfaring, er denne forskjellen lett oppveid av valg av litt mer varme klær, satt på en frakk, en lue og stilig tillegg til den store strikket hette.

Men pelsen med en hette er egnet ikke bare for de damene som planlegger å bruke den i kaldt vær. Denne stilen ser en vinner, og i løpet av våren og høsten - da nenadety panseret er forvandlet til en elegant og feminin krage.

Naturlige "erstatter" mink - en murmeldyr og kanin. Begge artene varierer i tekstur, ser ut som en mink pels.

Klemming av murmeldyr jakker sydd ungdom modell, og fra den opprinnelige - som dlinnoostnuyu hullet. Kaninpels er forskjellig matt glans, som ser ut som en meget imponerende malt, og "hjem" farger.

Hvis damen vurderer en pels kanin spesielt som et alternativ til mink, bør du velge en modell, sydde pels rex kanin. Den har ca 20 fargevarianter, for eksempel chinchilla, Dalmatiner, brann, blå-grå tigret bicolor.

Eco-mink har høy luftgjennomtrengelighet, noe som gjør at dette materialet er meget lett, men varm nok. Disse damene som planlegger å bruke øko-pels i kaldt vær, er det anbefalt å se på de modellene der pelsen ikke er limt til stoffet, og kunstig hud.

"Hule under" pels faux fur er mye mindre lune i omsorg, er det relativt enkelt å oppbevare. For eksempel, kan øko-mink ikke med å eksponere renseriet. Også plager ingen å ta vare på pelsen, og hjemme - bare en fuktig svamp.

På tørking pels hårføner eller batteriet er bedre å glemme - utmerket pels tørker seg selv, det må bare henge på en kleshenger, og hvordan å spre seg. Med ankomsten av våren pels er ikke nødvendig - av naturlige årsaker - behandles med spesialagenter fra møll.

Marmot pelsen er myk nok, dette gjelder også for hans Mezdra. Eksperter anbefaler å forsterke undersiden av kaliko frakk i områder utsatt for strekking og anstrengende. Dette gjelder i hovedsak armhulene og albuer.

Kanin skinn, er vanligvis mye lavere enn for mink. Derfor sy jakker fra kanin tar mye flere ledd. Dette betyr at slitasje pelsen bør være svært nøye, ellers må du ta favoritt gjenstand for vinteren garderobe i de fleste reparasjoner enn vi ønsker.

De fleste av jentene som har kjøpt pelskåper av øko-mink, feire sin letthet og vakre utseende, men ta hensyn til det faktum at valg av modell bør nærmet svært alvorlig.

Kjøp en pels faux fur bør kun påvist steder, og pass på å belegge positivt omdømme av produsenten. Ellers begynner pelsen til raskt å bli tørket, og på hylsene ved folden kan vises strimmel, deformeres pels struktur.

Eier av lag med pels "i hullet" fant at de begynner å miste sitt opprinnelige utseende etter et par sesonger. Dermed blir pelsen av kanin mindre attraktiv i utseende til det tredje året, og analog, sydde av murmeldyr - på fjerde.

I denne periode kan forlenges belegge, nøye å studere de nødvendige lagringsbetingelser og omhyggelig sørge for at når inn i gaten eller på reiser i offentlig transport i pelsen fri for smuss, støv og fuktighet.

Alle rettigheter reservert, 14 +

Kopiering nettstedet materialer er bare mulig ved installasjon av en aktiv link til vår hjemmeside.

Pels faux fur mink Under mote trend til alle tider

Tekstilindustrien er aktivt utviklet og forbedret i sy klær. Moderne designere lage eksklusive pels faux pels mink under de mest avanserte teknologien. Slike produkter ser elegant, edel og verdig, det viktigste - de er tilgjengelige for budsjettet kjøperen.

Ved hjelp av avanserte fremgangsmåter for fremstilling kan oppnå mest mulig nøyaktig kopi av pelsen. For dets fremstilling er anvendt høyteknologisk og høy kvalitet på tekstiler (polyester, ull, eller andre fiber Nitron). Skille naturlig fra kunstig pels kan bare gjøres av erfarne og profesjonelle eksperter.

Karakterisert ved høy slitestyrke under mink. Fuskepels, med riktig pleie og ryddig slitasje vil vare minst ti sesonger. Vinter klær av syntetiske materialer har gode egenskaper for å isolere, noe som er en fordel. Produktet kan tåle meget lav temperatur til -35 ° C.

Fuskpels dyret vil tilfredsstille behovene til enhver kvinne. Innovative tekstiler produkter gjør det mulig å få ulike strukturert. Pelsjakker av kunstig pels under mink må smake de mest kreative og krevende fashionistas. Dagens marked finnes i overflod i korte garvete skinnjakker, originale jakker, jakker og frakker.

De er ofte pyntet med paljetter, utskrifter, stropper og annet tilbehør. Slike gizmoer ikke forlate likegyldige selv den verdenskjente skuespillere. Mange setter pris på fordelene med tekstil, og det er ikke i pris. Uunnværlig syntetisk fiber og barnesamlinger: det er varmt, praktisk og trygt.

Pels faux pels mink har en rekke fordeler. For det første, ved fremstilling av klær ikke dreper pelsbærende dyr, som er viktig for vifter og dyr talsmenn. For det andre produktene har tilstrekkelig kostnader i motsetning til pels, som ikke har råd til en.

Den tredje fordelen - tåler frost er ikke endret, ingen mekanisk slitasje og tynning. I tillegg vil syntetisk pels av kunstig pels mol mink ikke brukes, slik at de kan lagres uten spesielle tilfelle. Den fjerde fordel er den høye hypoallergenic - trygt å bruke selv barn. Stoffet som brukes til fremstilling av modeller, "puste", ikke forårsaker kløe og er ikke elektrifisert. Det krever ingen spesiell omsorg og er enkel å rengjøre (kan vaskes).

Kjente designere tilbyr et bredt spekter av lignende produkter - enhver stil og fargepalett til en overkommelig pris. For eksempel vil kvinners lang frakk fuskepels mink koste under 7000-10000 rubler. Men for livet Bagatelle vil måtte betale ikke mindre enn 50 000 rubler.

Forskjellen er åpenbar. Penger spart kan kjøpe en rekke forskjellige modeller av klær for alle anledninger. Det er ikke overraskende at hvert år er økende etterspørselen etter et slikt produkt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 + 2 =