Metal sokkel etasje

Metallic baseboard: aluminium og stål for bordplater og gulv

Kanskje du ikke trenger å forholde seg til dette personlig, men metallet baseboard gulv og benkeplater brukt i lang tid - det begynte vi å etablere så tidlig som hest XX - begynnelsen av XXI århundre. Of course, i de midlertidige tiltakene er liten, selv en elendig tid, men gitt hvor raskt utvikle byggeteknologi, har det vært en lang tid - alt kan bestemmes ved sammenligning.

Nå ønsker vi en litt mer dypere inn i emnet, viser videoen i denne artikkelen, som ligger rett nedenfor, og fortelle deg om regler og metoder for installasjon av metall listverk.

Metal sokkel kan være rett eller avrundet

Aluminium og stål sokkel

Merk. Kanskje den viktigste faktor som har bidratt til anvendelsen av de metalliske rammen er fuktigheten i rommet eller i en av dens bestemt sted, for eksempel på en benkeplate kjøkkenbenker.

Derfor må ikke forveksles med fargen på materialet.

Så, sokkel METALLIC mest sannsynlig laget av MDF, som suge, og vi har det gå direkte til metall, og i særdeleshet, aluminium eller stål.

I en minimalistisk stil (med bakgrunnsbelysning)

Det er noen fellestrekk ved disse produktene.

 • denne rammen er vesentlig forskjellig fra våre vanlige standard tre, finert, plast og sement sokler;
 • Foreløpig kan de viktigste to versjoner bli navngitt - bord og gulv, men forskjellen er ikke bare i størrelse, men også i enheten;
 • Hovedforskjellen ligger i det faktum at gulvet modifikasjon innebærer tilstedeværelse av kabelkanalen, og derfor har man ikke trenger å gjøre Stroebe for ledninger;
 • i forbindelse med den størrelse, er bunnprofil en mye mer kompleks struktur, imidlertid, er dens pris er høyere enn den på en stasjonær;

 • aluminium og stål, faktisk, forbli nøytrale, ikke bare vann, men også til husholdningskjemikalier, som du kan bruke i ditt hjem. Derfor, listverk, slik som perfekt egnet til bordplaten ved å lukke gapet mellom den og veggen;
 • I tillegg, hvis du ønsker å kanting kan limes polymerfilm, plukke opp fargen på møbler. Og du kan fjerne det når som helst, og etterlater en hvit matt overflate.

Forklaring. Forskjellige deler aluminium betraktelig bedre resultater, forutsatt at de gjelder et spesielt belegg.

Således, ved elektrolysen (særskilte kar, foret med karbonblokker) oppstår anodiseringsprosess, og dets dybde er fra 10 til 44 mikron.

anodisert aluminium

For det første, har et metall gulv lister anodisert aluminium en meget høy slitestyrke og seighet, som definerer en langvarig levetid for produktet.

Kanter gulvet av denne typen er svært praktisk for offentlige bygninger - her skapes et stort kors og en høy sannsynlighet for hard kontakt er:

I tillegg, på grunn av økt motstand mot kjemiske midler (og ikke bare innenlands natur), er en sokkel meget praktisk å bruke i laboratorier, produksjonsanlegg, og sykehus.

Men like med høy styrke og stabilitet får du også gode utseende - blank eller matt overflate passer perfekt inn stiler som for eksempel minimal eller Hi-Teck.

Hvis du hadde å forholde seg til er ikke helt glatte overflaten av veggen eller gulvet, så har du sannsynligvis vet hvor vanskelig det er å fikse det vanskelig sokkel, slik at når dette hadde ingen hull. Men her er situasjonen endrer seg - aluminiumprofiler i slike situasjoner, noe beslektet med plast - de er lette å bøye derfor i stand til å strømme rundt de plane fall og rygger.

Metode for festeklips

Den mest praktiske, men på samme tid, mer komplekse, kan du ringe installasjon på sokler klipp der undervisningen kan du legge ledningene. Det vil si at selve profilen er en kabelkanal, på grunn av tomrommet fra vrangen.

I dette tilfelle må man først feste brakettene til veggen, men det kan gjøres ved hjelp av plastplugger og skruer. Hvis klipp allerede har monteringshull, er det veldig bra, men hvis ikke, så må du lage dem selv, drill, drill ønsket diameter.

Klipsen er brukt til veggen slik at den hvilte mot den nedre del av gulvet. Og jo mer, jo sterkere vil presse baseboard til belegget, men pressen, selvfølgelig, er ikke verdt veldig mye, som de sier, "uten fanatisme."

Gjennom monteringshullet på veggen for å lage et merke, bore et hull og sette det i sitt anker plast, som vil tjene som grunnlag for fiksturen. Avstanden mellom festepunktene bør ikke overstige 40-50 cm, og i tillegg må løses rundt leddene og hjørnene av bunnplatene i noen få centimeter fra kanten.

Element langsgående dokk

For lengde- og vinkel tilkoblinger du ikke trenger å gjøre skråsnitt, både tre og finerte gulvlister - det er spesielle elementer, en som du kan se i det øverste bildet. For eksterne og interne vinkler, også, det er spesielle steder som dekker gapet i krysset og samtidig fungere som et utmerket tillegg til den dekorative utformingen av grensen.

Høy sokkel på limet baserte

Dersom vegger og gulv tilstrekkelig glatt, dvs. ved å påføre dem på bygningen nivå eller plan regler gapet vil ikke overstige 0,5 mm per meter, er det mulig å anvende stål eller aluminium gulvlister basert på klebemiddel (lim). Det er naturlig at under hver modell produsert en viss beslag for hjørne- og mellomforbindelser, som du ser i det øverste bildet.

Installasjonsarbeid - på bordet

Metall sokler benkeplata med filmbelegg

Akkurat som på gulvet, kan du egne hender for å installere metall kanter av sokkelen på benken på kjøkkenet eller mellom veggen og på badet, og dermed fjerne hullene der vannet kan strømme.

I dette tilfelle kan tre typer metaller anvendes for fremstilling av slike produkter er:

Men som regel er de ofte dekket av film i henhold til fargen fringing objekt.

Festing skjørt vegg og bordplaten (til badet) blir utført ved anvendelse av en rekke forskjellige klebemiddelblandinger. Og de fleste av master som brukes for denne flytende negler. Men for å hindre lekkasje under sokkelen, kan produktet settes på silikon, som vil trenge å fullt spre plane profil - slik at det ikke blir noen smutthull for vann.

Dokking av det indre hjørnet på benken

I slike tilfeller er klemmene ikke lenger er nødvendig, og bredden av en klemmeplate er ikke så stor som hoper seg opp til flere og flere elementer.

Likevel, uten beslag ikke gjør - er nødvendig for docking:

 • mellomliggende stropp;
 • Innvendig og utvendig hjørner;
 • samt venstre og høyre endestykker.

Installere metall sokkel for benkeplater, bad eller gulv, prøv å velge farge, slik at det harmonerer med interiøret og ikke skille seg ut, og understreket spesielle design. Og hvis du har på dette temaet noen forslag eller spørsmål, vil vi være glad for å lese innleggene dine i kommentarfeltet, så å svare på dem.

Aluminium gulv sokkel - en fullstendig oversikt over dekorativt element

Kommer opp med en original interiør, ønsker vi å være spesielle og annerledes fra andre. Selvfølgelig, for å gjennomføre sine planer, kan du bruke forskjellige materialer. Aluminium sokkel kan bidra til å ordne rommet slik at det var vakker og spesiell. Men før du bruker det bør vurderes hovedtrekkene i det materialet som presenteres.

Aluminium sokkel kan klassifiseres som følger:

 1. Eloksert. Den er laget av en spesiell type av aluminium. Blant denne type produkt produsenter kan skille «Alluboard», «Profilpas».
 2. Trefinér eller elementer hvis overflate er belagt med anodisert aluminium ( «Allurivest»).
 3. Aluminiumprodukter, som er foret med PVC.
 4. Spesielle mini profiler av aluminium, som er det trekk ved montering i flukt med veggen. Det vil si, den ikke stikker utover det. Den sentrale delen av dette produktet er vanligvis fylt med et hvilket som helst materiale.

Det kan klassifiseres som utendørs aluminium sokkel på design funksjoner:

 • Med kabelkanalen. Dette metallet dekorativt element som gjør det mulig å skjule det elektriske eller kabel-TV.
 • Uten kabelkanalen. Dette er et enkelt element som brukes for innvendig komplettering.

Videre kan materialet deles i henhold til fremgangsmåten til installasjon. For eksempel, er gulv lister for å feste gulv mulig ved hjelp av klips eller lim. Det er også selvklebende metall dekorative elementer til gulv.

Varianter av aluminium grunnkort

Og du kan kjøpe utekjøkken sokkel. Den første brukes til å beskytte forbindelsen mellom vegg og gulvbelegget. Oftest er det gjort med indre kabelkanal. Kjøkken sokkel er nødvendig for felles vern av arbeidstakere fra veggen toppen. Legg merke til at det må behandles i tillegg med silikon. Dette produktet kan være dekket med PVC-film.

Metallic baseboard har slike fordeler:

 1. Holdbarhet. Slik dekorasjon kan ikke korrodert, gnagere.
 2. Resistens overfor temperaturendringer og slitasje. Det er å montere den kan du ikke bare i oppvarmede rom.
 3. Enkel å montere. For å fikse sokkelen, kan du bruke lim eller spesielle festeanordninger - klipp. Og jobben er så enkelt at du kan gjøre det selv.
 4. Godt utseende. I dette tilfellet, kan du endre utseendet på innredning. Opprinnelige utseende medlem kan opprettholde ubestemt tid.

Utseende aluminium Innredningen er svært attraktive og passer perfekt til utformingen av rommet i en moderne stil eller high-tech

Gulvbunnplate av aluminium kan ha en forskjellig lengde fra 2 til 4 meter. Du har muligheten til å kjøpe kompleks eller enkel konfigurasjon av materialet. I de fleste tilfeller det andre alternativet er brukt. Det er mer kortfattet og enkel. Videre forble den fine kvaliteten høy. Produktet høyde er 40-100 mm.

Som for funksjoner, er det første dette elementet er dekorative. Også den er beskyttet av skjøten mellom vegg, gulvbelegget eller mot toppen. I tillegg kan baseboard sikre at flush.

Gulvlist i aluminium, kan innskrevet nesten alle interiør.

I ditt hjem kan presenteres element tjene som en dekorasjon av rommet i en minimalistisk stil, eller Hi-Teck. Det bør bemerkes utmerket kombinasjon av aluminium granitt, laminat, keramiske fliser, samt noen typer tepper.

På grunn av sin utmerkede tekniske parametre metallgulvsokkel kan brukes i de områdene hvor det er for høye nivåer av fuktighet. For eksempel er det montert ikke bare i stuer, men også på badet, på kjøkkenet.

Det sistnevnte alternativet gir forbedrede dekorative egenskaper, med evne til å dekke PVC-filmen. Mens fullt kombinerer styrke, holdbarhet og visuell appell av produktet.

Velge sokkel - dette er en alvorlig jobb. Her må du ta hensyn til produktets samsvar og den generelle interiør farge. Det er også viktig å ikke glemme lister bredden og høyden på taket av rommet. Det er, jo høyere taket, jo større må være et dekorativt element.

Hvilke verktøy er nødvendig for installasjon?

Det bør bemerkes at metall dekorativt element, kan du montere sine egne hender. For å gjøre dette, trenger du følgende verktøy:

 • Boring eller slag for å lage hull i veggen.
 • Skrutrekker eller skrutrekker.
 • Baufil eller stikksag med en passende klut.
 • Målebånd og blyant for å tegne markup.
 • Building nivå.
 • Spesielle lim i rør og pistol for å påføre overflaten sokkelen.
 • Tapper og skruer (hvis fiksering blir utført ved hjelp av klips).

Før du starter installasjonen av en sokkel, er det viktig å forstå særegenheter av prosessen. Valg av metode for installasjon avhenger av hvilken type av etterbehandling i det indre, samt forbehandling. For eksempel må det være flat, glatt og tørr. Det finnes noen metoder for installasjon:

 1. Med bruk av et spesielt substrat med kabelkanalen. I dette tilfellet, må du gjøre følgende. Feste til basesubstratet ved hjelp av styrepinner-spiker eller skruer. Avstanden mellom festene er typisk 30-40 cm. Legg merke til at hvis det buede basen, må stigningen mellom pluggene være mindre enn 30 cm. Deretter legge ledninger og kabler. Klips kanal toppdekselet. Dette bør gjøres raskt og nøyaktig. Alvorlig depresjon kan skade dekorativt element. Skjær ytre og indre hjørner av det ytre deksel av sokkelen. Denne fremgangsmåten krever maksimal presisjon og omsorg. Feste front av elementet til festet langs hele lengden og forsiktig hurtiglåsene.

På bildet ferd med å installere festene for sokkelen

Ved bruk av noen av disse metodene for aluminium sokkelen som utgjør man nødt til å fremstille godt til overflaten. Det skal være glatt og ren. På grunn av sin fleksibilitet, er produktet i stand til å skjule noen av de uregelmessigheter i underlaget.

Det er alle funksjonene presenteres av produktet. Dekorative aluminium sokkel - en ideell løsning for innvendig, som er forskjellig konsis og enkelhet. I dette tilfellet får du en vakker og lett å rengjøre innredning. Lykke til deg reparere, legge inn kommentarer i boksen under artikkelen!

For de som setter pris pålitelighet: metall sokkel

Slutt på å reparere den er installasjon av gulvlister. Denne fremgangsmåten viser at arbeidet er ferdig, og du kan puste lettet ut. Men valget av dette tilbehøret er ikke i det hele tatt enklere enn å velge tapet eller fliser.

Nylig, mer og oftere kunder kjøper utendørs aluminium sokkel. Det er allsidig og kan brukes med hell hjemme, på landet, butikker og andre offentlige institusjoner.

Dette elementet er utformet for å beskytte grensen vegg og gulvbelegget, for å gi den indre tegning av ferdig.

Aluminium bunnplate etasje, til tross for sin allsidighet, har positive og negative egenskaper. De viktigste fordelene med elementet er:

 • enkelhet og installasjon, som ikke krever spesielle ferdigheter og kompetanse;
 • holdbarhet;
 • høy motstand mot mekaniske og kjemiske påvirkninger, hvorved hoder kan vaskes uten spesiell omsorg;
 • Den unike utformingen gjør at produktet passer godt inn i et hvilket som helst indre;
 • utforming gjør det mulig å legge inn ledninger og kabler.

Outs baseboards laget av metall er:

 • umuligheten av nøyaktig fargetilpasning gulvlister for gulvbelegg;
 • høye kostnader sammenlignet med plast kolleger.

En kort oversikt over de store produsentene

Utendørs metall sokkel introdusert til markedet en lang rekke priser og produsenter. Den høyeste kvalitet og er populære italienske merker:

 • Allurivest. Denne kombinerte element. Den er laget av høykvalitets kryssfiner og styrke til den ytre siden er dekket med aluminiumsplater. Gulvlister merkevare varierer i størrelse og farge på aluminium bladene. Fargeområdet representert klassiske aluminium, bronse og messing. Pris Allurivest samling begynner 1000 rubler per meter.
 • DuallWood. Grunnlaget for dette element er naturlig tre, og en dekorativ overflate laget av polert aluminium. Utvalget av grunnkort representert av forskjellige treslag, og prisen starter fra 500 rubler per meter.
 • Alluboard. Denne produsenten er markedsført utelukkende aluminiumgulvlister. De skiller seg i form og fargeprofil. Gamma nyanser representert titan og kobber. Prisen starter fra 870 rubler, avhengig av den fremgangsmåte for behandling av metalloverflater.

Metal sokkel etasje - et viktig element i innredningen, så når du velger bør huske en rekke funksjoner:

 • Aluminium elementer er best brukes i våte områder: kjøkken, bad, toalett.
 • Denne typen lister ideelt for offentlige rom, som skapes betingelser for økt aggressivitet.
 • Hvis i innlandet Brukte Hi-Tech stil, aluminium sokkelen er et ideelt valg.
 • Velge kort, må du ta hensyn til bredden og fargen på elementet, slik at den passer perfekt inn i interiøret.
 • Når du må kjøpe flere manglende gulvlister, som grunnlag bør ta mye tall. Dette er for å unngå fargeforskjeller.
 • De mest vinnende gulvbelegg er aluminiumslist laminat, sten eller keramiske fliser.
 • Sammen med sokler bør kjøpe caps, hjørner og fikse låser.

Installasjon av aluminium golvlist

Kjøp Aluminium sokkel etasje - er halve kampen. Du må installere det riktig. Men installasjonen ikke presentere store problemer selv for en nybegynner. Du må først legge basen. Den er laget av fleksibel plast eller aluminium.

Festingen utføres ved anvendelse av flytende nagler eller plugger, skruer til veggen. I det første tilfellet, for å fjerne sokkelen uten skade på gulvet eller veggkledning er umulig.

Etter installasjon av basis pakning laget av wire og kabel, hvis det er nødvendig. Top satt seg på sokkelen. Han låst med et klikk. Denne enkle installasjonen krever ingen forberedelse, så metall gulvlister - en verdig valg for begynnelsen kunstnere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 2 = 8