Lukter fra vaskemaskinen hva du skal gjøre

Contents

Hva å gjøre hvis vaskemaskinen lukter av kloakk

De ubehagelige luktene kommer fra tanken til vaskemaskinen, frykter mange husmødre. Og disse luktene kan ikke gå tapt selv etter en annen vask. Enda verre, de kan overføres til sengetøy og ting.

Hvis du forstår, er den ubehagelige lukten oftest forårsaket av bakterier, noe som betyr at vaskevasket i en slik vaskemaskin vil være farlig for helsen.

Husmødre begynner å få panikk, noen til og med føre til at mestere reparerer husholdningsapparater, mens årsaken til den ubehagelige lukten er på overflaten. En råt lukt fra vaskemaskinen kan raskt elimineres hvis du forstår grunnårsakene til utseendet.

Hvorfor lukter vaskemaskinen av rotte ting

Hvis vaskemaskinen lukter av kloakk, vil ikke kontroll av vasken gjøre noe. Saken er at slike fryktelige lukter blir dannet av helt forskjellige grunner.

Stank i kloakkavløpene vises på grunn av stagnasjon av vann, der det finnes ulike typer forurensning, og også på grunn av mangel på riktig vedlikehold av vaskemaskinen.

avl bakterier forårsaker rask rotting av biologiske komponenter, og katalysatorene i prosessen er såpe og vaskemiddel.

Samtidig er det umulig å vaske kloakkanlegget helt - det vil fortsatt være vann i det, som vil stinke med langvarig tomgangstid.

La oss prøve noen få tilfeller og finne ut hvor den raske lukten kommer fra vaskemaskinen.

Hvis vi glemmer vaskemaskinen i en uke eller to, begynner rotting prosessene i rester av vannet. Som et resultat får vi en råt lukt fra vaskemaskinen.

En ubehagelig lukt kan komme fra selve trommelen, som forblir mikroskopiske rester av biologiske forurensninger. For å hindre at den ubehagelige lukten vises i vaskemaskinen neste gang, vask regelmessig ved høy temperatur.

I tillegg, tanken må rengjøres regelmessig - vi sovner i et tomt vaskepulver og slår det på i vaskemodus uten sengetøy, og setter temperaturen på 95 grader. Varmt vann vil drepe alle bakterier og eliminere årsakene til den heslige rotte lukten. Samtidig vil varmeelementet rengjøres.

Noen husmødre bruk maskinbeholderen i stedet for den skitne vaskebeholderen, tett lukker lasteklappen. Dette kan ikke tillates, siden en råt lukt fra vaskemaskinen vil gi deg beskjed om deg selv om 2-3 dager. Å lukte er tøyet, og restene av fuktighet vil bidra til forbedring av den ubehagelige lukten. Det vil også vises i tilfelle luken åpnes.

Konklusjonen er dette - for å lagre skittent vaskeri må du bruke spesielle plastbeholdere der det er ventiler.

I noen tilfeller kan utseendet på en ubehagelig lukt bidra til klimaanlegg og vaskepulver. shopworn overskudd av vaskemiddel - og en ubehagelig lukt vil spre seg over hele badet (eller kjøkkenet).

Hvis din vaskemaskin bare har tjent sin hensikt og krever utskifting, anbefaler vi at du gjør deg kjent med vurderingen av de beste vaskemaskinene.

Stiller fra vaskemaskinen - hva skal jeg gjøre?

Først av alt må du slutte å bruke vaskemaskinen - trommelen trenger rengjøring. La oss starte en enkel vask og utfør det ved en temperatur på +95 grader.

Etter det kan du Kjør syklusen igjen, bruker i stedet for vanlig pulver sitronsyre. Det fjerner ikke bare rester av forurensninger, men fjerner også skum. Lignende prosedyrer bør også utføres hvis vaskemaskinen har vært ledig for lenge.

Hvis stinken oppstod på grunn av lagring i tanken med skittent vaskeri, så fjerner du lukten fra vaskemaskinen, er det nok å holde en enkelt vask.

Hvis vaskemaskinen lukter av mugg, og denne lukten ikke forlater trommelen, kan du se på dreneringspumpfilteret. Noen ganger er det hak og tråd fast her, som er årsaken til utseendet av en vedvarende ubehagelig lukt.

For mer informasjon om hvordan du rengjør vaskemaskinen av mugg og dårlig lukt, kan du finne den fra artikkelen under lenken.

Fra alt ovenfor kan du bare tre konklusjoner:

 • Det er nødvendig å utføre periodisk rengjøring av trommelen med en enkelt vask;
 • Det er nødvendig å bli kvitt vana med å lagre skittent vaskeri i tanken til bilen;
 • Ikke lukk lastluken mellom vasker eller når enheten er ledig i lang tid - trommelen trenger ventilasjon.

Etter disse enkle regler kan du aldri vite hvordan din vaskemaskin kan stinke. Forresten, i noen modeller er det spesielle Programmer for rengjøring av trommer fra forurensning. Også, man bør ikke stole på ros sølv ion belegg. Det fungerer sikkert, men det kan ikke takle stillestående vann.

Var informasjonen nyttig? Del det med vennene dine!

Fu, dette er selvsagt ubehagelig, når vaskemaskinen ikke bringer friskhet, men en rotmuggende lukt, så legger jeg til kalgon nødvendigvis, så verken smuss eller lukt og maskinen bryter for tidlig

Slik fjerner du en dårlig lukt fra en vaskemaskin - automatisk: Budsjettveier og hvorfor du ikke kan glemme vasken i trommelen

Den første vaskemaskinen ble oppfunnet ikke så lenge siden - i 1908. I noen 100 år har enheten kommet så tett inn i våre liv at vi i dag ikke kan forestille oss hvordan folk pleide å vaske hender.

Men problemet er: pinnen har begynt å lukte rotet selv, og i tillegg har tingene også en ubehagelig ambre. Hvorfor stinker det så mye fra vaskemaskinen? Det ser ut til å være det samme: regimene har ikke endret seg, og pulveret til vask er det samme, og maskinen er ikke gammel ennå. Vi vil forstå årsakene og avklare situasjonen, hvordan å eliminere problemet og forhindre forekomsten i fremtiden.

Det vi gjør er feil: 13 feil i omsorg for styalke

Hovedårsaken er mikroorganismer: stafylokokker, E. coli, muggsvamp og annen muck. Utseendet til en råt lukt fra vaskemaskinen indikerer at et sted inne i enhetens kolonier av skadelige bakterier har dannet seg. Deres reproduksjon krever varme og fuktighet, og en vaskemaskin i dette henseende er et ideelt sted. Hva gjør vi galt? Årsakene er som følger.

 1. Vi lukker døren. Hvis du ikke legger opp lakkluken åpen etter slutten av vasken, skaper fuktigheten innsiden gunstige forhold for utviklingen av bakterier.
 2. Vi sparer strøm. Vasking ved lave temperaturer ødelegger ikke mikroorganismer - det krever oppvarming av vannet til minst 90 ° C. Våre "favoritt" moduser med en temperatur på 30-40 ° C skaper det mest komfortable miljøet for veksten av kolonier.
 3. Vi bruker lavkvalitetspulver. Det samme gjelder for skyllemiddel. Lavkvalitetsmidlet oppløses ikke helt i vannet, og partiklene setter seg på arbeidselementene, trommelen, maskinfiltre. Dette belegget er et avlsmiljø for bakterier.
 4. Ikke følg doseringen. Produsenter peker bevisst på emballasjedoseringsregimene. Mer er ikke bedre. Overskudd settes på alt de berører - på slanger, en trommel, et brett for lasting av vaskevæsker, filtre. Og de skylles ikke helt ut av sengetøy, noe som gjør det grått og hardt.
 5. Ikke sjekk lommene. Ved et uhell fanget matrester, søtsaker, krummer, rester og lignende søppel under vaskeprosessen, sukker og legger seg i filtre, slanger og gummilegg på lastekluten.
 6. Stivt vann. Forskjellige salter inneholdt i kranvannet er avsatt på varmeelementet - TENe. Og ikke bare salter, men også organiske partikler. Over tid blir innskuddet brutt og akkumulert på bunnen av enheten, der det skaper gode forhold for veksten av kolonier av mikroorganismer.
 7. Ujevnt installert en skrivemaskin. Hvis enheten er vippet, kan noe av vannet ikke fysisk fusjonere inn i kloakksystemet og forblir nederst, der forfall oppstår.
 8. Ikke rengjør filteret. Ved drenering av vann fra maskinen beholdes store rusk og hår av filteret. Residensene dekomponerer og kan være årsaken til stanken.
 9. Ikke vask badet mitt for å legge vaskemidler. Og vi ønsker ikke engang å gå dit. Men i den slimete regndråpen gjengis mugg og annen vederstyggelighet.
 10. Tørk ikke trommelen etter vasking. Og inni er det vann. Som så går ut og stinker.
 11. Ikke vask min gummi mansjett på lasteklappen. Og der - et sted for akkumulering av alle slags søppel. Inne i manchetten blir svart mold ofte forplantet.
 12. Vi holder skitne ting i trommelen. Og bakteriene på linnet melder i mellomtiden og utstråler stanken.
 13. Ignorer installasjonen av en kvalifisert mester. Det er en mulighet for at dreneringsslangen ikke er riktig forbundet med kloakken. Kontroller at dreneringshullet ikke skal være høyere enn 50 cm fra gulvet, og selve slangen skal festes i form av et brev U, som en sifon under vasken. Ellers er lukten fra vaskemaskinens trommel utstyrt.

Fra de ovennevnte driftsfeilene er det mulig å identifisere hovedstedene i maskinmaskinen, hvor henfallet oppstår:

 • et brett for lasting av vaskemidler;
 • Kanalen gjennom hvilken pulveret eller klimaanlegget passerer;
 • bunnen av trommelen, dens vegger;
 • gummi mansjett rundt lasteklappen;
 • bunn og indre vegger;
 • dreneringspumpe filter;
 • vannforsyning filter;
 • dreneringsslange;
 • varmeelement.

Først av alt må du rydde områdene som du kan få hendene på, og delene som skrues ut. Vær oppmerksom på følgende steder.

 • Et brett for å legge et pulver. Det er en ventil inne i brettet, vanligvis en blå eller blå. Skyv det og, uten å slippe, ta ut delen. Nå må du fjerne slim fra veggene. For å gjøre dette, skyll brettet under rennende vann, bruk en klorholdig sammensetning av Domestos-typen. Etter en time eller to, skyll igjen med rennende vann.
 • Mansjettluke støvel. Trekk forsiktig mansjetten. Du vil se hvor mye rusk og mugg som ligger i hennes folder. Med en myk klut, fjern alt innholdet. Nå må du desinfisere delen: rikelig suge en fille i hvit eller eddik og tørk på alle sider og innvendig.
 • Filteret i avløpspumpen. Vanligvis er filteret plassert på maskinens side eller bakside. For å skru av det må du gjøre en innsats, spesielt hvis den ikke har blitt åpnet i lang tid. Du trenger en fille eller et håndkle og en beholder med lave kanter. Kan helles ut til en halv liter vann. Tøm alt smuss fra filteret under rennende vann og skru tilbake.
 • en vanntilførsel filter. Som ligger i innløpsvannslangen. Ikke glem å lukke kaldt vann! Løsne slangen og se ønsket element direkte. Vask filter, skrue tilbake, kople slangen og åpne avstengningsventilen.
 • Drum. Den indre vegg av trommelen kan behandles med et klorert middel for rør eller en hvilken som helst av blandingene beskrevet i det følgende.

5 måter å bli kvitt lukten fra vaskemaskinen mashinki-

Hvordan bli kvitt lukten av damp fra vaskemaskinen? Publiserte krukker for rengjøring stiralok på tellere florerer. En "men": pris koder ofte bite. På denne butikken som en del av rengjøringsmidler inneholder syrer som har i ethvert kjøkken. Så hvorfor betale mer når du kan gjøre en kur for lukten av tøyet på egen hånd? Og eksterne og interne deler av maskinen kan rengjøres med folk rettsmidler.

Funksjoner. Fjerne lukten av vaskemaskiner i stand til normal eddik. Det oppløses kalk på PETN og, sammen med varmt vann, ødelegge bakterier og sopp. Ikke bruke eddiksyre rengjøring oftere enn en gang hvert halvår. Slag syre kan skade maskindeler gummi.

 1. En glass fylle syrepulver i skuffen i stedet.
 2. Eksponer kokende modus, bør det vil si temperaturen være 90 ° C eller høyere.
 3. Vi venter på slutten stadium av "vaske".
 4. Trykk på "Pause".
 5. Vi forbeholder oss skrivemaskin "otkisat" for en til to timer.
 6. Starter maskinen, bør prosessen fortsette fra trinn "Skyll".
 7. Vi vente til slutten av programmet.
 8. Vridd tømmepumpen filter og vasking kan sette seg fast der stykker breakaway sot.
 9. Kjør lengste ekstra skylling modus.

Funksjoner. Eliminere ubehagelig lukt i vaskemaskinen og kraften av sitronsyre, som også er sikker på at det vil være i kjøkkenet. Slik rensing kan ikke utføres oftere enn én gang hver fjerde måned.

 1. 100 g sitronsyrepulver ble fylt i en skuff i stedet.
 2. Kjør programmet "kokende" eller en annen med maksimal oppvarming av vann.
 3. Vi venter til slutten av den fasen av "vaskerom".
 4. Inkluderer en ekstra skylling.
 5. Tørk av trommelen og mansjett med en tørr klut.
 6. Døren lar seg ikke lukke.

Funksjoner. Metoden vil bidra til å fjerne mugg, til og med inne i enheten. Soda takler godt med sopp blomst. Hvis problemet er tilstedeværelsen av svart mold på detaljene, så er dette den rette oppskriften.

 1. Bland glass av natriumhydrogenkarbonat og varmt vann.
 2. Unn de berørte deler med en løsning: en mansjett skuffen.
 3. Hell over i skuffen i stedet en annen glasspulver soda.
 4. Kjør kokemodus.
 5. Kjør videre skylling modus.

Funksjoner. Klorerte forbindelser så vel som mulig å fjerne lukt fra vaskemaskinen, takket være de desinfiserende egenskaper. Bruke noen midler til avløp baserte substanser, slik som hvit.

 1. Pulveret fylle kammeret 100 ml produkt.
 2. "Koke" Kjør programmet.
 3. Vi vente til slutten av vask.
 4. Kjør skylling.
 5. Tørk mansjetten og en trommel med en tørr klut.
 6. Vi la døren stå åpen.

Funksjoner. Tabletter for oppvaskmaskiner - er en effektiv måte. Moderne midler for lett renser retter med fett og plakk, desinfisere, rene lukter. Så for å takle de samme problemene og "stiralka".

 1. Sett trommel fem eller seks piller.
 2. Kjør høy-temperaturregime.
 3. Neste - skyll.
 4. Tørk av med de tilgjengelige detaljer.

Det er lettere å forebygge: forebyggende tiltak

Fremveksten av ekkel lukt er lettere å forebygge enn å bli kvitt det. Dessuten kan alle anbefalinger være lett oppfylt:

 • skyll brett pulver en gang i uken;
 • ikke lukke ileggsdøren;
 • Må ikke overstige dosen av pulver og luftkondisjonering;
 • har ikke spart på kvalitet pulver;
 • skyll gummi luke ukentlig;
 • tromme tørke tørr klut etter hver bruk av maskinen;
 • avløpspumpe skylle filter månedlig;
 • ukentlig gå på tomgang vasketemperaturer over 0 ° C;
 • Ikke oppbevar i "stiralka" skitne ting;
 • fjerne alle lommer.

Hvis du etter all manipule spørsmålet om hvordan å fjerne lukten av vaskemaskinen fortsatt relevant, en vei ut - en kvalifisert mester i huset eller gå til et servicesenter. En erfaren tekniker kan sikkert finne ut hvorfra stanken og om nødvendig skifte ut deler med nye.

Anmeldelser: "Hvis du følger maskinen, vil det ikke lukter noe"

Jeg leide en leilighet, hvor jeg også gikk til "duftende" stiralka.

Lagret noen få ganger for å drive maskinen "kokende" -metoden med sitronsyre.

Jeg ble hjulpet av lukten av Calgon, sto huset, blir det lagt regelmessig for forebygging av kalk, og deretter lese at han fortsatt renser skittent og såpe plakk, fjerner lukt, etc. Et par ganger med ham prostirnula og lukten er borte.

Jeg har en vaskemaskin i over 10 år - ingen skade i løpet av denne tiden. Jeg kastet ut i tomgang (uten ting) med eddik hvert halvår. Jeg rådet master å installere. Og i øyeblikket - maskinen så god som ny. En kolgon egentlig - mer skilsmisse.

Hvis du følger maskinen og tørk av tannkjøtt hele resten av vannet og rense skitt, rengjør filteret regelmessig, vil det ikke lukte noe. Og skuffen der pulveret og hell Conder, er det nødvendig å vaske, og deretter hver møkk akkumulerer og sopp vokser. Og jeg for forebygging av maskinen en gang i måneden i enkle vri 90 grader, vaske ut.

Og vi liker det begynner å lukte fra røret der avløpsslangen i det hele tatt ble hermetisk lukket og maskinen generelt har opphørt å helle vann. Det viste seg at avløpspumpen utbrent mestre alle gjort mer lukten var ikke!

På hvilken avstand fra gulvet til å henge en plasma-TV: fokus på veksten i husholdningene og en diagonal skjerm

Hydrolyse rengjøring ovn: Fabrikken funksjon, og hvordan du kan gjennomføre en damp behandling i eldre modeller

Hvordan rengjøre sålen av et innskudd i hjemmet: salt og klapp "hold" stearinlys

Hva Peck Pink Chicken i 2017?

Stekt aubergine hvordan burgere, som sopp, asiatisk stil av reinkarnasjon og andre blå grønnsaker

Vulvovaginal symptomer: hvordan å gjenkjenne og behandle betennelse i intimområdet

vulvovaginitt behandling hos kvinner: hvorfor en integrert tilnærming. Hvordan identifisere utløsende agent. Hvilke faktorer påvirker utbruddet av sykdommen. Valget av narkotika, avhengig av årsaken.

Oppskrift zucchini med kjøttdeig i ovnen: ost, grønnsaker, sopp og kjøttvarianter

Salat "Vinaigrette" nye bilder "de mest nyttige kurs"

Oppskrifter aubergine i ovnen: et utvalg av kosttilskudd, ferie, kjøtt og ost alternativer

Vulva hos kvinner og jenter: hvorfor det er betennelse og måter å sprette tilbake

Symptomer og behandling av vulvitt hos kvinner og jenter. De viktigste faktorene som disponerer for sykdommen. På hvilket grunnlag kan oppdage patologi. Metoder for behandling avhengig av symptomene. forebyggende tiltak.

Terapeutisk bord nummer 7: egenskaper og arter "nedsatt" diett

Terapeutisk diett nummer 7: Hvorfor det kalles "nyre". Slik til å kontrollere volumet av salt og protein. TABELL tillatt mat og retter. Har underart av "Seven". Eksempel menyen og vurderinger.

"Mastodinon" når du venter på resultater fra et homeopatisk middel

Bruksanvisning "mastodinon", sammensetning og drift av medisinen. Skjema dosering i dråper og tabletter. Indikasjoner og kontraindikasjoner. Bivirkninger. Forsiktighetsregler og analoger.

Vasilina Smotrina: "Mine seks sønner - mine assistenter"

Mamma seks sønner Vasylyna Smotrina sikkert: selv i en stor familie med en kvinne må finne tid til selvutvikling, å være vakker, og fysisk aktiv. Om hvordan hun klarer og nyter hva livet hacking - i et intervju Woman365.ru portal.

Gardnerella vaginalis: dysbiosis med en særegen "aroma"

Symptomer og behandlingsmetoder gardnerelly kvinner. Hva forårsaker vaginal dysbiosis, og hvordan du gjenoppretter mikroflora. Komplikasjoner av bakteriell vaginose. Vanlige regimer og hvilke legemidler som er tillatt under svangerskapet.

Symptomer på gonoré hos kvinner: som indikerer infeksjon, og hvordan du kan bekrefte

Symptomer på gonoré hos kvinner, og hvorfor sykdommen er vanskelig å gjenkjenne. Funksjoner mikrobiologi patogen. Hvilke avdelinger av det reproduktive systemet påvirkes oftest. Hvordan får du infisert. Metoder for diagnose og behandlingsregime.

© 2013-2018 kvinner magasinet «Woman365.ru». Kopiering av materialer er kun tillatt med angivelse av aktiv kobling til kilden. Prosjekt webutgivere Vebopolis".

Hvorfor er vaskemaskinen lukter av kloakk, råtten, mugne, etc.?

Vaskemaskin - dette er en av de viktigste hjelpere i husholdningen. Mange beboere i den moderne verden bruker det til å vaske skittentøy. Og vi er vant til det faktum at det gjør våre liv mer praktisk. Men hva hvis maskinen plutselig begynte å lukte ille? Hvorfor det er en ubehagelig lukt fra vaskemaskinen og hvordan du kan fjerne den?

Oftest skjer det når vi ikke tar vare på våre hvitevarer, eller gjør det galt. De fleste av reglene for omsorg av vaskemaskinen vist i instruksjonene som følger til det av produsenten. I tillegg er det grunner som kan tjene for utseendet på en ubehagelig lukt, som ikke er beskrevet i instruksjonene. Av disse grunner kan løses uavhengig av hverandre. La oss se på dem.

Årsakene til lukt i vaskemaskinen og hvordan du løser dem?

De fleste av årsakene til at maskinen dårlig lukt kan beskrives med få ord:

 • Et skittent filter.
 • Avskum.
 • avløp problem.
 • Fuktigheten i tanken.
 • Lav kvalitet vaskepulver.

La oss snakke om dem i detalj

Når du er ferdig å vaske, prøve å sørge for at det ikke er vann i tanken. Dersom avløpspumpe er defekt eller det er andre problemer med vask, kan du finne og lese artikkelen på våre nettsider: "Vaskemaskinen tømmes ikke" Det vil bli beskrevet årsaken til feilen og metoder for eliminering. Og hvis du ikke ønsker å bry deg med eventuelle reparasjoner, ta kontakt med servicesenteret. Profesjonelle mestere vil hjelpe deg.

Den samme maskin kan være ubehagelig lukt i det tilfelle hvis det er tilstoppet filter. Det samlet rike naturgjødsel, som kan begynne å råtne og stinke uutholdelig. Du gjettet det, for å bli kvitt stanken trenger å rense filteret. Dette gjøres ganske enkelt.

Her er også hovedårsaken ikke nødvendig. Håndtere det kan være bare et par minutter. Les mer om selvrensende filter kan se videoen. Der vil du lære om noen av reglene for omsorg av vaskemaskinen.

Video om forsvarlig behandling av vaskemaskinen

Hvis du forsøker å rengjøre vaskemaskinen. Og etter at hun begynte å lukte, så forble litt skitt. Og at det er kilden til stanken. Det er nødvendig å finne og fjerne det. Eller du kan kjøre en vask på 90 grader "i idle", dvs. uten truser. Dette vask kan hjelpe å bli kvitt stanken.

Du kan ikke bruke vaskemaskinen, som et sted å lagre den skitne uvaskede ting. Disse tingene er vanligvis svært ubehagelig lukt. Det kan også tjene som en årsak til forekomsten av lukt.

Når du er ferdig med klesvask og ta ut tøyet er nødvendig å la døren stå på gløtt maskinen. Dette gjøres for å fordampe fuktigheten og fading. Det vil også hjelpe deg å unngå ubehagelig lukt.

Enda en grunn til å kom stanken - en dårlig kvalitet vaskemidler som du bruker når du vasker. Sørg for å ta hensyn til hva du kjøper vaskemiddel. Ikke ta for billige pulver ukjent produsent. Det samme kan tilskrives, og tøymykner og andre rengjøringsmidler.

Det er også sannsynlig at vaskemaskinen har opphørt å varme opp vannet. Hvis det var dette problemer, men for noen grunn, fortsetter vaskemaskinen til å slette, så kan du få en illeluktende ark og innsiden av maskinen. For å løse denne grunn bør være å reparere bilen. For å gjøre dette, kan du lese artikkelen: "Vaskemaskinen ikke varme vannet." Det vil hjelpe deg til selv-reparasjon. Eller ringe en spesialist.

En annen grunn kan vises hvis du regelmessig vaske på moduser med relativt lav temperatur (30 eller 40 gr.). Med denne vaske spare strøm og beskytte maskinen mot kalkavleiringer. Men det er også ulemper ved slike regimer. Dette er noe som noen ting er dårlig fornøyd med dette innholdet, samt inne i bilen, i nærheten av utslippet kan vises lagdeling gjørme. Det kan gjøre ubehagelig lukt.

For å fjerne dem, la oss bruke de spesielle tabletter eller pulver for oppvaskmaskiner. Ta omtrent fem tabletochek, la ned inne i maskinen og sette kokemodus. I midten av vaskingen er nødvendig å avbryte prosessen. Hvis modellen ikke gir for en slik stopp, bare slå av maskinen og la den med vann i et par timer. Etter det, tilbake på tøyet. Dette skal hjelpe.

Bare en av grunnene kan tjene som kalkdannelse. Slike problemer skjer regelmessig med biler som er i urbane leiligheter. Vanligvis har vann fra springen er mye urenheter, og dessuten ganske hardt. Skala kan resultere i at dine apparater slett mislykkes.

For å løse dette problemet, kan du bruke flere løsninger:

 • Kjøp en kvalitet filter - dette er ikke den billigste måten, men fornuftig. Som det vil spare ikke bare bilen, men også vil rense alt vannet som kommer inn i leiligheten din. Og rent vann - nøkkelen til vår helse.
 • En annen måte - vanlig tilsetting av spesielle stoffer for vann bløtgjøring. Du kan bruke "Calgon" eller andre merker av lignende produkter. Sin nytteverdi, har vi ikke gå god for, men det antas at de hjelper.
 • Og den siste måte - det er en velprøvd fremgangsmåte for avskalling ved hjelp av sitronsyre. Sitronsyre kan fjerne skala og fra kjelen og vaskemaskinen. For å fjerne kalk i vannkokeren vil være nok 1-2 teskjeer, og kaste inn koking. For biler trenger du 100-200 gram av dette stoffet og kan vaskes på 90 grader.

10 lesernes kommentarer

Jeg veldig mye om sitronsyre))). Ikke en gang måtte endre dekomponeres i en trommel kryss CMA front-lasting og trommer i AGR og tørketromler fra kunder som jevnlig bruker sitronsyre.

Michael, du trangsynte folk. Det beste middel er sitronsyre. Jeg har gjort reparasjoner 5 år.

Og hvorfor min maskin dukket opp en forferdelig lukt etter bruk av sitronsyre?

Min også etter syre lukt forferdelig.

Etter sitronsyre var det en lukt inne i trommelen, dette har aldri skjedd før. Jeg bestemte meg for å bruke syre for forebygging, men det kom ut sidelengs.

Takk for råd, men jeg er for lat til å bry seg med syre, jeg bare legge Calgon, utprøvd og effektivt

Vi har også stiralka stinker stinkende. Hva gjør jeg?

Liten defekt ... før man skrur av filteret dreneres (ved siden av filterlokket har en slange eller en liten zaglushechka. Vi må erstatte en bøtte eller kopp og fjerne pluggen og drenere vannet), og bare deretter skru av filterdekselet og vannet er på gulvet ... ingen Hva klut ikke samle! Og det er bedre å bare i tilfelle dørmatte underlag. Og i fordypningen for filteret må være riktig tørkes (videoen er heller ikke fortalt).

Etter rensing av maskinen sitronsyre var stanken. Gjorde det for å forebygge, ingen lukt ikke var der før. Og nå stinker det sanitære forhold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

78 + = 87