Luftvarmer

Elektrisk kraft spare til huset - den mest sikre og kostnadseffektive. Søk arter

Komfort i hjemmet er vanskelig å gi en behagelig temperatur uten, dette gjelder særlig om vinteren. Det faktum at i stuen om vinteren må være varm. De færreste liker å leve i nesten spartanske forhold ved en temperatur på 18 °. Lag en behagelig temperatur i dag er enkelt - i kjøpesentre og spesialitet butikker tilbyr et stort utvalg av ulike oppvarming enheter. Men blant alle disse kjeler, klumpete varmesystemer er den enkleste å bruke hushold elektriske varmeovner. De arbeider på strømnettet, kjennetegnet ved høy varmeoverføring, mobilitet, enkel tilkobling.

I noen tilfeller kan bobil elektrisk varmeovn brukes selv som den primære varmekilde. Men oftest de brukes som hjelpemiddel. For eksempel, er disse enhetene meget hjelpe ut når du er i en leilighet eller hus er allerede kaldt og sentralvarme er ennå ikke tilkoblet.

Det antas at disse enhetene er "appetitt" refererer til elektrisitet. Tidligere var det sant, men den nye generasjonen av elektriske varmeovner er økonomisk nok, som er det som gjør dem så populære.

Typer enheter på prinsippet om handling

Disse nyttige enheter utføre en enkel oppgave, men de gjør det på forskjellige måter. Således, er det tre måter for varmeoverføringen:

 • Naturlig konveksjon.
 • Termisk ventilasjon.
 • Langbølget stråling.

Konveksjon - rører. Siden varm luft er lettere, og derfor er det nødvendig å stige opp. I stedet vil falle kald luft, noe som er mer tett og tung. Mange modeller som fungerer på dette prinsippet, har radiator design. Den mest vanlig blant disse enhetene - en rekke oljevarmere eller konvektor panel.

Termisk ventilasjon eller tvungen strømning av varm luft anvendes for å varmepistol eller varmevifter. Utformingen av disse enhetene - selve vifte og varmeapparat. Luften tvinges passerer gjennom varmeren har nådd den ønskede temperatur, og blåses inn i rommet. Noen ganger kan du finne i systemet for salg, som er kombinert. Her konveksjon type enhet utstyrt med vifter.

Prinsippet for varmeoverføring ved hjelp av langbølget stråling er meget forskjellig fra den til de ovenfor nevnte enhetstyper. Dermed infrarød varme, som stråler av sommersolen varmer bitene av møbler og overflater i rommet og ha dem oppvarmet luft. Disse konstruksjonene som et varmeelement er halogen, en karboksyl- eller kvartslampe.

Varmekabler med moderne ovner

Ved konstruksjon, kan varmeelementene være delt inn i en bånd nål,-enheter i et beskyttende hylster, monolittisk. La oss se på hver av dem.

De konvektorer, paneler av denne type blir benyttet flere typer elementer. Den enkleste og har det laveste nivået av sikkerhet - et bånd nål varmeapparat, ellers er det som kalles "Stich9raquo;. Produsenter gjør en stor innsats for å forbedre sikkerheten til disse produktene, men dette elementet er ikke beskyttet mot sprutende væske av noe slag. Disse enhetene kan ikke anses som trygt, pluss at de er veldig billig, sløsing og ikke har termisk treghet. Eksperter anbefaler ikke å installere og bruke disse enhetene i områder der fuktighet kan danne eller par.

Et varmeelement i et beskyttende hylster: konstruksjonstrekk

Dette er de mer avanserte elementer - beskyttelse og obrebreniem utenfor. Inne i foringsrøret er fylt med isolasjonsmateriale, som har også har gode termiske ledningsevne - det kan være materialer som magnesium, kvarts eller keramiske isolatorer.

Ofte ribbe på slike ovner er laget av aluminium. Formen og antallet av platene kan være forskjellig, avhengig av de oppgaver og kostnader. Det mest effektive er de hvor slike kanter mer. Disse ovnene for hjem - besparende. Disse enhetene er i stand til raskt å varme selv de største rom og samtidig krever et minimum av energi. Som for sikkerhet, har strukturen en høy grad av beskyttelse og er ikke redd for fuktighet. Monter varmeren kan være selv på badet.

Med alle fordelene, er det noen, men ganske små mangler. Varmere i foringsrøret krakking. Dette skjer på grunn av de forskjellige utvidelseskoeffisienter av aluminium og stål. Som et resultat, over tid, effektiviteten av enheten vil bli redusert.

Den mest effektive varmeelement

Den mest effektive anses kostbar og anordninger er utstyrt med en monolittisk varmeapparat. Her blir forbrukeren tilbys et legeme med ribber laget av aluminiumslegering og andre metaller. Inne - dielektriske materialer.

Når varmeapparatet ikke forårsaker noe støy, perioden - er betydelig høyere enn for andre enheter. Denne utmerkede elektriske varmeovner for hjemmet. Energisparende teknologier tillate skikkelig her for å spare strøm.

Mange moderne husholdning Konveksjon ovner er utstyrt med moderne og teknologisk avanserte termostater eller termostater samme blokker. Disse styresystemer tillater brukeren å ikke bare stille inn den ønskede temperatur, men også å opprettholde den på det nivået. I disse styre ordninger bruker de siste instrumentering sensorer som overvåker lufttemperatur. Ofte på de fleste modeller kan finnes i den nedre delen av kroppen.

Det finnes flere behandlingsalternativer, som er utstyrt med populære typer elektriske varmeovner. Denne mekaniske systemer, elektromekanisk styre, fullstendig elektronisk system.

De menneskene som har besluttet å velge selv riktig moderne ovn, må du vite at for å opprettholde ønsket temperatur, høy presisjon ikke nødvendig. Men for å sikre økonomisk drift, er det absolutt nødvendig.

Moderne konvektor varmeovner for hjem - besparende. Det er et ubestridelig faktum. Den elektroniske styreenheten må være betydelig mindre strøm enn bygging, utstyr på noen annen måte å administrere.

Jo mer nøyaktig vil være den ene eller den annen termostat, vil ovnen være mer økonomisk. I moderne styringssystemer kan tidtakere bli satt til å tillate brukeren å angi tidspunktet når enheten skal slås på eller av. Du kan også angi varigheten på som systemet skal fungere.

I tillegg har de fleste moderne enheter har en høy sikkerhetsprofil. Hvis maskinen overopphetes, beskyttelse vil at koble den.

Produsenter tilbyr også enheter med sentraladministrasjonen. Det er mulig å organisere arbeidet med flere konvektorer, som er integrert i nettverket.

Alle vet at slike infrarøde ovner, olje og konveksjon. Men produsentene slutter aldri å forbause forbrukerne. Nylig vi begynte å dukke opp løsninger basert keramikk.

Keramiske ovner gir et lite panel svikt. platetykkelsen er ikke mer enn 4 cm. termokeramicheskie Disse ovnene kan anvendes som et varmeelement, og som den primære varmekilde.

Den fremre delen av denne design er laget av keramikk. Dessuten kan produsenter bruker Talkomagnezit som er varme akkumulator. Under drift av instrumentpanelet, denne oppvarmingen, og ganske jevnt. Når strømmen er slått av, panelet vil sakte kjølig og varmen vil bli gitt til rommet.

Frontpanel lignende enheter avgir infrarøde bølger. De har egenskaper som ligner på det kjente hver sollys. Således kan det infrarøde varmeapparatet opprettholde en behagelig, ensartede temperaturforhold i hele rommet. I tillegg vil temperaturen for underlaget være mest økonomisk.

I tillegg varmer opp rommet ved konveksjon luftmasser langs bakveggen. Luftstrømmene er oppvarmet og avgir varme til rommet. Så det varmer opp ca 30%. Dette er en meget effektiv og økonomisk løsning.

Når luften passerer gjennom den bakre vegg av enheten, dreper den hele sykdomsfremkallende mikrober. Due talkum magnesites, blir luften ikke bare varmet opp grundig, men også ionisert.

I dag er det de mest kostnadseffektive elektriske varmeovner, som også har en høy grad av sikkerhet. Denne enheten kan henges på veggen, der det kan utføre oppgaven og dekorative. Disse anordninger er karakterisert ved en utmerket utseende og kan dekorere rommet.

Det er også populært for hjem varmeovner. Energisparende funksjoner i disse enhetene er også på høyde. Disse systemene er gode fordi de kan gi god varme også utendørs. Selv om vinduet er overskyet og kaldt på disse enhetene kan du føle den koselige varmen, som er noe som ligner på solens stråler. Dette utstyret er mest egnet for leiligheter og hus, og kvaliteten og sikkerheten til deres anerkjent i alle land i verden.

Hvis boligen har små barn, bør du skaffe slike ovner. Deres pris er ganske rimelig (fra 3-7000), og til gjengjeld vil de gi barnets helse. Dette er en av de sikreste og mest økonomiske løsninger.

Typer av infrarød varme, fordeler og ulemper

Det finnes flere alternativer for oppvarming ved hjelp av slike enheter. Det kan være lokale, økonomisk oppvarming. Det kan også være oppvarmet i visse områder av rommet. Enhetene har ikke treghet - man har bare å slå enheten på og det vil umiddelbart begynne å avgi varme. Hvis det blir besluttet å stoppe valget på infrarøde versjoner, så la det være enheten med karbon lamper.

Blant andre fordeler - fleksibilitet, sikkerhet, enkel installasjon og drift. Lønnsomheten er på et svært høyt nivå. Men det er eneste feilen - prisen. For eksempel vil en infrarød elektrisk varmeovn veggen koste vesentlig dyrere enn tradisjonelle olje eller konveksjon løsninger.

Mange folk ikke tror og tviler på at den elektriske varmeren kan være en effektiv, praktisk og økonomisk. Effektivitet og sikkerhet bevist. Kanskje noen andre vil være i stand til å huske at noen få tiår siden, i hvert kontor av helsestasjons- var nettopp infrarøde enheter.

Er dette økonomisk elektrisk varmeovn? Anmeldelser av enhetene si ja. Hvis du er i et boligområde gjort forberedelser hvis varmetapet er null, vil besparelsene være "nalitso9raquo;.

Optisk for økonomi og sikkerhet

Hvis du ønsker å varme et hus eller en annen plass, men gass er dyrt, kan du alltid dra nytte av moderne teknologi. Produsenter tilbyr det nyeste utstyret. Dette er ikke den sovjetiske varmeovner for hjemmet. Energisparende teknologier har allerede gjort ikke ett skritt videre, og derfor varmen i dag og prisen vil være et minimum av komfort.

Så fant vi ut at en elektrisk varmeovn er en vegg og ikke bare.

Elektrisk ovn for et hus på landet

Oppvarmet herregård

Private eiere av landets hus er stadig på jakt etter de mest kostnadseffektive og effektive varmesystemer sine hjem. Alle vet at det beste er oppvarming av vann, som går fra gasskjele. Men hva de skal gjøre når det er ingen linje med naturgass, og bruk av fast brensel kjeler svært kostbare? I dette tilfellet ville den beste løsningen være oppkjøpet av elektriske varmeovner.

Denne typen energi dyrere gass og brukes de fleste ferierende, varme sine hjem i vår- og høstmånedene. Også elektrisk oppvarming i huset kan brukes som et ekstra alternativ som gulvvarme.

Typer av elektriske varmeovner

For å varme opp boligen din, kan du bruke forskjellige enheter som kjører på strømnettet:

 • varmeproduserende når varm luft tilføres ved et spesielt konstruert kanalene
 • vifteovner
 • bærbare olje varmeovner
 • Varmere
 • infrarøde varmeovner
 • gulvvarmesystem
 • varmeakkumulatoren
 • elektrokjeler

Hjem oppvarming varmeproduserende eller varmegeneratoren, er på grunn av den varme luften i kanalsystemet eller direkte til et eget rom. I det første tilfellet blir den varmet opp av flere rom samtidig, og et system av kanaler omfattende gjør det mulig å organisere, sammen med varme anlegg for ventilasjon og luftkondisjonering.

Prinsippet for drift av en slik anordning er som følger. Luften blir varmet opp av elektriske spoler eller varmeelementer og en vifte tilføres rommet eller kanaler. Noen varmegeneratorer med lavt statisk trykk er ikke beregnet for bruk i boliger med et kanalsystem. De er best installeres direkte i lokalene til oppvarming.

For å varme flere rom, ved hjelp av varmegeneratorer med flere kraftige vifter.

Ovnene kan tilskrives varmekilde segmentene på, som i de i den andre vifte er til stede. Han kjører en kraftig strøm av varm luft inn i rommet. høy effekt enhet kalt en varmepistol og benyttes til oppvarming av store offentlige og industrielle anlegg.

Oppvarming som et elektrisk varmeelement omfatter et varmeelement og en vifte. Varmeelementet kan opptre åpne Nichrome spiralvarmeelementer eller keramiske elementer. Viften utfører kraftig strøm av varm luft fra varmeelementene inn i rommet.

Av seg selv, varmeelementene ha et lite område, og som er tvunget gjennom luft de raskt kan varme opp, de har til å produsere en forholdsvis høy temperatur. Temperaturen av varmespiraler eller varmeelementene avhenger av deres størrelse. Varmeelementer med et lite område med sterk oppvarming føre til mer skade brenne oksygen, støv og mikropartikler i luften. Et varmeelement med et stort område av oppvarming er mye enklere å lage en behagelig temperatur i rommet:

 • med mindre energi
 • med et lavere oksygenforbruk
 • i fravær av ubehagelig lukt brent støv

Heater ABO Termia

Moderne modell ovner har et varmeelement med øket område, som er laget av metall og keramikk. Denne løsningen gjør det mulig for romoppvarming med større effektivitet ved en minimumstemperatur. Ved en slik plassering anordning kan veggmontert eller gulv og har flere effektreguleringstrinn.

Vær oppmerksom! Fordi varm luft stiger opp i henhold til de fysiske lover, kan temperaturen på gulvnivå være lavere ved 5-10 ° enn taket. I rom med stor takhøyde, kan forskjellen nå 20gradusov.

Derfor anbefales det å installere en takvifte videre, der varm luft er mer jevnt fordelt i hele rommet.

En ulempe ved slike innretninger er:

 • økt støy fra viftene
 • oksygen forbrenning
 • Temperaturforskjellen mellom taket og gulvet

Denne type oppvarming er langt den varmeste siden og er billig, og arbeidsmiljøet er så enkelt at selv et barn forstått. Det er en metallplate på støttene, i form av fast eller ruller med vertikale fordypninger og fremspring. De er kanaler som er fylt med mineralolje, og varmeelementene.

Fordelene med slike anordninger er:

 • stille drift
 • fravær av oksygen forbrenning
 • overflaten ikke varmes opp for mye, så trygt, også for barn
 • lav pris
 • muligheten til å installere i alle rom
 • lav vekt
 • Tilgjengeligheten av effektstyringsenhet som gir en mer økonomisk bruk av dens

Noen modeller kan ha et rom for stabling og lagring av elektrisk tilkopling av kabelen og sensor slår av strømmen når enheten slippes ned. I horisontal stilling, er den oljekjøleren ikke fungerer, og hvis det er ingen sensor, roll det krasjer. Ulempen med denne ovnen inkluderer det faktum at det er oppvarmet for lenge

Ved valg av olje radiatorer for å varme opp huset, må ledes på en slik beregning, som er 10 kvadratmeter. m oppvarmede område brukt 1kW strøm-enheter.

Elektrisk oppvarming Max

Innretninger som dette er frittstående og monteres på veggen. I motsetning til olje-radiatorer som utstråler varme overflaten, konvektorer oppvarmet luft som passerer gjennom varmeelementet. De er vanligvis laget i form av et rektangulært panel med sporene i bunnen og toppen.

På samme tid i de nedre hullene kommer kald luft inn og ut av det øverste sporet, naturlig fordelt i hele rommet. Aktuelle modeller for konvektorer er utstyrt med varmeelementer i form av monolittiske strukturer av lav-temperatur legeringer.

Fordelene med disse enhetene er:

 • stille drift
 • miljøvennlighet, fordi de ikke brenner oksygen og ikke luft desiccate
 • fravær av en skarp temperaturfall til gulv og tak nivå
 • oppvarming i noen minutter;
 • Høy effektivitet - i størrelsesorden 90%
 • evnen til å motstå overspenninger 150-242

Viktig! Konvektorer har en høy grad av elektrisk sikkerhet, siden de ble opprettet som den viktigste måten å varme bolighus.

Utbredt anvendelse av konvektorer mottatt i Frankrike, hvor den ble oppfunnet av et lav-temperatur monolittisk varmeelement for dem. Anordninger av denne type som fremstilles ved noir, kan også brukes i områder som for eksempel badekar og bassenger, hvor andre elektriske ovner av grunner som ikke er helt akseptable. Og nærværet av termostaten tillater mer økonomisk bruk av elektrisitet. I tillegg er elektriske konvektorer, lav varme kan være plassert også på veggene av tre.

Imidlertid kan man ikke si om manglene av slikt utstyr. Hoved - er et høyt effektforbruk. Selv om det kan senkes ned høy kvalitet termisk isolering av konstruksjoner House - golv, vegger, tak, vinduer og dører. Ved uvesentlig mangel kan også omfatte støv, som sprer den termiske luftstrømmen rundt boligrommene. Men dette kan lett takle en vanlig våt rengjøring.

Varmt gulv IWARM

I dag, gulvvarme enhet i bygninger kjøpt massedistribusjon. For dette formål fleksible elektriske varmeapparater anvendes i form av matter eller elektrisk infrarød film enheter. Under hovedgulvbelegget ordne varmesystem som omfatter et varmeelement i seg selv og forskjellige temperaturstyrefølere. I denne oppvarming er på grunn av den naturlige sirkulasjon av varm luft fra gulvet til den øvre plass i rommet.

I tillegg til varmekabler, kan fleksible ovner brukes i bruk på vegger. Slipp dem i form av ruller med ulike størrelser både i bredden og i lengden.

Infravarmer Mister

IR type enheter - det beste når det gjelder energieffektivitet.

Deres arbeid er å overføre varme objekter i rommet, som deretter sender det til den omkringliggende luften.

Fordelene med denne oppvarmingen er åpenbare:

 • å skape en behagelig miljø uten tørking, luft og forbrenning oksygen
 • stille drift
 • hvilket som helst sted av varmeelementer - vegg, tak, vegger, dører og andre konstruksjoner
 • minimalt strømforbruk
 • holdbarhet ved normal bruk
 • brannsikkerhet
 • enkel betjening
 • rask oppvarming
 • estetikk

Moderne konstruktører kombinert i en enkelt enhet egenskapene for infrarød stråling og konveksjon. Konvektivt infrarøde elektriske ovner har to varmekilder i sin utforming - varmeelementet og stråle infrarød varme panel. Videre er slike anordninger utstyrt med en elektronisk digital termostat som tillater å opprettholde den ønskede temperatur med maksimal nøyaktighet.

Fordelene med elektrisk oppvarming huset

Elektrisk oppvarming av boliger

I elektrisk oppvarming er det bare én ulempe - det er den høye prisen på elektrisitet. I dette tilfellet, de positive sidene ved en mye mer:

 • Miljøvennlig, fordi med denne metode for oppvarming ikke er brent noen produkter, noe som betyr at ingen skadelige utslipp til atmosfæren.
 • Ikke separate anlegg er pålagt å imøtekomme oppvarmingsutstyr.
 • Enkel installasjon og senere drift.
 • Høy effektivitet, ettersom ingenting blir tømt sammen med forbrenningsproduktene ut i luften, som i tilfelle av gass eller fast brensel.

Muligheter til å gjøre ditt hjem koselig og varm nok. Elektriske ovner, hvis ikke blir den største varmesystemet som vil bidra til å opprettholde den ønskede temperatur, ytterligere varmekilde være på en lav varme som hoved- eller nødsituasjoner.

Moderne produsenter er stadig tilby nye modeller som er funksjonell og økonomisk. Derfor velger elektrisk varmeovn som du trenger, det er ikke vanskelig.

Hvordan velge varmeren for leiligheten og hagen

Vinter i vårt land noen ganger kaster opp overraskelser i form av unormal kaldt vær. Ja, slik at selv den normale arbeids sentralfyr ikke kan takle, og i en leilighet blir kaldt. Og i enkelte byer kan ikke takle selv med et relativt lite frost. Country hus er vanligvis ikke situasjonen er annerledes - det er nødvendig å "fange" en behagelig temperatur for varigheten av oppholdet. I alle fall, uten en ovn for å gjøre. Om hva de er, hvordan du skal velge, hvordan å bestemme hvilken varmeapparat er best, og vi vil snakke videre.

Leilighetene varmeovner ofte brukt som en ekstra varmekilde i en tid da hoved oppvarming ikke er i stand til å takle, og rommet er kjølig. Villaer trålere som kreves oftest om høsten og våren, men det er sjelden en annen varmekilde, slik at tilnærmingen til valg litt annerledes.

Vanligvis er det fire typer ovner:

 • varmer;
 • oljekjølere;
 • elektriske ovner;
 • infrarøde varmeovner.

Varmere for leiligheter og villaer kan være den mest forskjellige design

Varmere for leiligheter og villaer må oppfylle flere krav. Først må de være trygge. Dette er kanskje den viktigste utvalgskriterium, spesielt hvis en familie har små barn. En av de viktigste aspektene av sikkerhet - tilgjengeligheten av beskyttelse mot overoppheting - utstyret må være slått av automatisk når den når en kritisk temperatur. For det andre må varmeapparatet være effektiv og meget ønskelig å ha en støttefunksjon gitt temperatur. I tillegg er det praktisk, det sparer også strøm - varmeapparatet slås av og på, men ikke permanent. Løse en ovn som er best for deg, må disse punktene følges. De er veldig viktig. Men med disse synspunktene, samt deres effektivitet og vurdere alle typer varmeovner.

Elektriske varmeovner. Dette apparatet har et varmeelement og vifte. Viften blåser luft gjennom varmeelementet, det varmes opp og fører varme inn i rommet.

Fordelen med denne typen ovner - nesten umiddelbar start. Etter veksling skjer mindre enn et minutt og "drive" er det allerede begynt å varme luften. Det andre positive punktet - liten størrelse og vekt, og dermed høy mobilitet. Og den tredje fordelen - lav pris. Hvis du bestemmer deg for hvilken varmeapparat er best å velge for rask oppvarming av luften i det lille rommet som ovnen er trolig ute av konkurransen. Jeg har disse enhetene er ganske alvorlige ulemper:

 • Når du arbeider for å skape en permanent støy - viften er i gang.
 • Hvis varmeelementet - spiralen er til stede og oksygen er brent lukt av brent støv. Andre modeller med varmeelementer og de keramiske platene er bedre i dette henseende, men ikke så raskt oppvarmet luft av temperatur - de hver 4 nedenfor (y helix 800 °, resten - ca. 200 ° C).
 • Overdried luft. For å nøytralisere denne effekten, er det modeller med ionizers og luftfuktere, men de er ikke klassifisert som rimelig.

Varmere - ulike modeller, formål, makt

Til tross for alle disse ulempene, hvis du trenger å raskt varme luften (veggen på en slik måte vil du være varm i lang tid) er bedre går det er ingen flukt.

Vifteovner er i forskjellige versjoner:

 • Tabellen - en meget kompakt, lavt strømforbruk, egnet for lokal oppvarming;
 • Gulv - større, ofte de forekommer i form av en kolonne kan Met bevegelig del, som strekker seg varm luft gjennom rommet;
 • Wall - de dyrere modellene har ofte en fjernkontroll;
 • Tak - produktive planter med et ganske stort spekter av servicefunksjoner.

Som du kan se, er det forskjellige ovner for ulike behov og for hvert budsjett. I dette segmentet er det en meget solid, prisforskjellen mellom kjente merkevarer og mindre kjente, og valget er svært store. Dessuten er det også forskjellige stilistiske løsninger - fra klassisk til hi-tech og andre nymotens trender.

Ovner er vifteovner lignende til prinsippet for operasjonen - luften passerer gjennom varmeelementet varmes opp og varmeforskjeller på stedet. Forskjellen er at luftstrømmen i konvektorer skyldes den naturlige prosessen med konveksjon - eiendommen av varm luft stiger opp, og for fans av hans bevegelse, i prinsippet ikke nødvendig. Men bevegelsen til luftoppvarming i en slik langsom og kalde rom vil bli oppvarmet i lang tid. For å korrigere denne mangel, i konvektorer blir også satt inn i viftene som aktiverer varme om nødvendig. Likevel, den største forskjellen fra konvektoren ovner er at de kan brukes uten en vifte, som er helt lydløs. Om natten, en svært viktig kvalitet.

Elektrisk konvetkory eksternt - vanligvis en flatskjerm med barer

Typer av varmeelementer og termostat

Varme-element konvektorer kan være av forskjellige typer:

 • Kjent alle tørr TEY - en velprøvd alternativ, ikke veldig dyrt. Til et rør festet PETN aluminiumplate - for å forbedre varmeoverføringen.
 • Needle - billig, men har lav holdbarhet. Den varmer opp nesten umiddelbart, men svært raskt brenne ut.
 • Monolithic - den dyreste, men også den mest holdbare. Hans ribbe er en del av legemet, ved oppvarming utvider seg i forhold til kroppen, noe som øker levetiden.

Hvis vi snakker om hva slags konvektor bedre, unikt monolittiske varmeelement. Selv om han er verdt mye, vil fungere for lenge.

Enten elektriske ovner har en termostat. De termostater to typer - mekaniske og elektroniske. Mekanisk mye billigere, men de har en høyere kraftforbruk, forskjellig fast nøyaktighet, mens temperaturen på snapper, som kan være irriterende å opprettholde. Det er svært enkle mekaniske termostater. Disse temperaturene ikke støtter, og har to (noen ganger mer) driftsformer på ulike makt. Kobles manuelt - vanligvis ved å dreie på dreiebryteren. Konveksjon ovner av denne typen - den billigste.

Elektronisk nøyaktig, stille, krever svært lite strøm. I tillegg kan slike modeller betjenes ved fjernstyring.

På et design elektriske ovner vanligvis hang på veggen - du kan under vinduet i stedet for den tradisjonelle radiator, og kan være på det stedet der du trenger det. De fleste modeller gjør det mulig å installere på bena. De kan pakkes sammen med ovnen, og kan selges separat.

Formen av de elektriske varmeovner - parallellepipeder med ulike proporsjoner. Det er lav og lang - et godt alternativ for Windows, hvis høye og smale - de kan plasseres i brygga, det er slike størrelser som radiatorer - de er tradisjonelt plassert under vinduene - for å kutte av kald luft fra vinduene.

Det er vanntett (IP24 beskyttelse mot sprut), som tillater deres bruk for oppvarming bad.

Denne type oppvarming kan ha følgende nyttige alternativer:

 • Temperatur nedleggelse. Denne funksjonen er svært ønskelig om du har tenkt å la apparatet er i gang.
 • Av når du avviser. Setter anordningen når den faller.
 • Ionisering apparater og fuktighetsbevarende. Returnerer atmosfære i rommet til det normale.
 • luftfilter. Når konveksjon støv er permanent suspendert. At det var i luften mindre, sette filtre i konvektorer.

På overflaten mønsteret kan påføres

Hvis vi snakker om hva slags varmeapparat er best i denne gruppen, er det absolutt - med en monolittisk varmeapparat og en elektronisk temperaturregulator. Disse modellene tilveiebringe temperatur med høy nøyaktighet.

Denne type ovner er kjent i lang tid. Den har en forseglet kapsling fylt med teknisk olje. Oljen neddykket varmeelement - PETN. Det kan være flere, slått av / på er vanligvis manuelt vri på bryteren / bryteren.

Disse ovnene er bra for hjem og hage. Svært pålitelig, sjelden bryte ned, de har en trygg design og relativt lave priser.

Mange foretrekker denne type ovner, som de sprer svak varme, selv ved siden av ingen ubehagelige følelser med dem. Foretrekker slike ovner og familier med barn - sikker struktur, er bolig oppvarmet til ikke mer enn 60 ° C, noe som er ubehagelig å ta på, men det er helt sikkert. Hva er ikke veldig godt - den store massen, slik at høsten barnet sitt kan han såret. Fordelene kan tilskrives, og stille drift.

Den tradisjonelle syn på olje radiator

Osnovnoy mangel på oljekjølere - lav romoppvarming hastighet. Mens olje varmer, varmer kroppen, en fast mengde av tiden går. Først da begynner det å varme opp luften. Og prosessen er treg - bare ved naturlig konveksjon, som vanligvis fører til at nær en varmekilde varmer litt lenger - kaldt.

Oljekjølere er vanligvis laget i utendørs versjonen, er mye mindre vanlig veggmodell. Massen av disse enhetene er ganske massiv, så lett å flytte, de har hjul.

Ytre design kan være av tre typer. De mest vanlige radiatorer, noe som likner den gamle støpejern batteri - trekkspill. De er også sammensatt av seksjoner som er sveiset sammen. Den andre typen - én, to, tre nesten flatpaneler installert i parallell. I dag er denne type olje radiatorer er uvanlig, men kan ikke henges på veggen føttene.

I form ligner aluminium radiatorer

Et annet alternativ for veggmonterte oljekjølere er svært like i form til moderne aluminium radiatorer. De kan også brukes som vegger eller stå på ben med hjul.

Varmere til boliger og villaer av denne typen er i utgangspunktet enkle og har ikke et stort sett med tilleggsfunksjoner. Det i en vanlig oljekjøler er alltid til stede - beskyttelse mot overoppheting. Dette er kritisk for TEN og for sikkerhet, derfor uten at denne funksjonen er uunnværlig. Av og til, i dyrere modeller, er det en turfunksjon ved reversering. Dette kan være viktig hvis det er barn i familien.

Flat oljekjøler kan fortsatt henges på veggen

Å bestemme hvilken av oljevarmene som er bedre, er ikke lett. Det er ingen andre kriterier bortsett fra egnet strøm og gode brukeranmeldelser.

Infrarøde varmeapparater virket relativt nylig og forårsaket en hel bølge av tvister. Noen hevder at de er nyttige, andre - at de er skadelige. Det er vanskelig å bestemme hvilken av dem som er riktig - argumenter fra begge sider synes overbevisende. Alle, hvordan man oppfører sig, bestemmer hvilken leir han tilhører.

Infrarød stråling oppvarmer ikke luften, men gjenstander

Basis for infrarød varmeapparat er en langbølge radiator som produserer elektromagnetiske bølger i samme område som solinfrarød. Slike varmer oppfattes av kroppen som mer behagelig - kroppen vår avgir slike bølger, derfor er det behagelig å være nær slike enheter. For å fokusere strålingen i infrarøde varmeapparatets hus er det en reflektor - det øker effektiviteten til oppvarming av et bestemt område.

Hovedforskjellen på denne typen utstyr er at den ikke oppvarmer luften, men gjenstandene som strålene er rettet mot. Og fra deres varme overflate er luften allerede oppvarming. Hvis du er i rekkevidde av stråler, og kroppen din vil bli varmet. På den ene siden er det bra, men på den annen side - ikke veldig mye: I strålingssone er det varmt, utenfor det er kaldt. Men du kan godt fokusere varmen i riktig område. Opp til det punktet kan du ta enheten til gaten / verandaen og opprette en øy med behagelig temperatur i frosten.

Varme oppfattes som behagelig

Generelt blir det lagt merke til at når du bruker infrarød stråling, føler vi deg komfortabel ved lavere temperaturer - 2-3 grader lavere enn ved oppvarming av andre enheter. Og det betyr at du bruker mindre strøm.

I denne kategorien finnes det en rekke varmeovner i både skjemaet og metoden for installasjon. I tillegg brukes forskjellige strålekilder - rørformede radiatorer, infrarøde lamper, plater, karbonpasta og mange flere. Kan monteres på taket, vegger, kan stå på gulvet. Generelt er valget veldig bredt. Og det er begge modellene som kan brukes til høyverdig oppvarming - stasjonære lamper, og for å skape mer komfortable forhold på et eget sted. Disse er bærbare radiatorer og varmeovner i form av tepper. Tepper - dette er akkurat en lokal enhet, uansett hva selgerne sier. De er komfortable å varme føttene sine (det er gulvmatter) og en del av rommet - veggen. De kan henges rundt på arbeidsplassen eller sengen og nyte varmen.

For å velge fra denne gruppen, hva slags varmelegemer er bedre, ikke lett. Du må fokusere på oppgavene som han må utføre. Hvis du trenger å varme et bestemt sted, er det beste alternativet en gulvmodell eller en veggmodell. Hvis varmesonen skal være ganske liten, vil en matte gjøre. Å løse alvorlige problemer - som hovedvarme eller ekstra, men for hele rommet er det verdt å vurdere vegg- eller takalternativer.

Vær oppmerksom på at enkelte modeller fungerer sammen med eksterne temperaturregulatorer, men de velges separat og prisen er ikke inkludert i kostnaden til varmeren.

Hvilken varmer er best for huset, som er for dacha

Valget av varmeapparat avhenger av oppgavene som skal utføres. For eksempel i en dacha er det vanligvis nødvendig å raskt varme opp luften til en behagelig temperatur. Og enheten skal ikke være tung, liten og mobil - at det var en mulighet til å ta bort den til vinteren uten spesielle problemer. Disse kravene er oppfylt av varmevifter, konvektorer og infrarøde varmeovner. Olje i dette tilfellet er ikke det beste valget - lang varme, tung.

For leiligheten og huset generelt, noen av de beskrevne alternativene. Velg den du liker mer enn andre eller den som best løser oppgavene som er tildelt den. For eksempel, i en familie er det en allergisk, aktiv bevegelse av luft (konveksjon) i dette tilfellet er bedre å utelukke. Infrarøde radiatorer og oljekjølere stimulerer ikke konveksjon.

Veggmontert viftevarmer kan løse oppvarmingsproblemet

Hvis huset har små barn, er luftparametrene svært viktige for dem - det bør være normal fuktighet, oksygen skal være nok. For å løse dette problemet, er modeller med ionisatorer og luftfuktere egnede, og du kan velge typen selv.

Løs problemet med oppvarming generelt (tjene som hovedkilden til varme) kan konvektorer og infrarøde varmeovner. Du kan lage et system med oljevarmere, men det vil vise seg å være inert, det vil være vanskelig å regulere temperaturen. Varmevifter for kontinuerlig bruk er ikke egnet, selv om det er modeller for kontinuerlig drift - med monolitiske varmeelementer og elektronisk styring.

Har vært veldig fornøyd med oljelederen Delongi. De tok det for Avito, men det er nytt, fordi jeg tror det er risikabelt å kjøpe brukt utstyr. Valget falt på ham fordi det raskt oppvarmer rommet (vi har et areal på 33 kvm). Hvis det allerede er varmt, kan du senke temperaturen. Sikringene for overoppheting er svært relevante i slike enheter. Det er også praktisk å transportere det rundt leiligheten på bekostning av gummierte hjul.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 1 = 3