Luftrenser for leiligheter anmeldelser

Luftrenser for leiligheter anmeldelser

Jeg var ganske fornøyd, det er verdt ca 12 000 (tar hensyn til det faktum at det er rengjøring og fuktighetsgivende, prisen er helt akseptabelt).

Jeg tror det er et område i Boneco www.boneco.ru, men jeg kan ta feil.

men det er bedre å kjøpe et tre i en jeg zheleyu ikke kjøpt før

Og jeg tenkte på å kjøpe en luftfukter og luftrenser.

Min svigermor har en renere AIRcomfort XJ 2100 liten, slår jeg den på, men dessverre konkrete resultater så er det ingen grunn til, kommer inn i rommet etter 10 minutter. det er bare noe å puste, men lukten er verdt etter ionisering. Det er skrevet at renere ikke tebuet filterskift, og der gjorde støvet forsvinner.

Rommet er svært tørt, med levende film på batteriet, torturert detyu plukke ut myggen

Pliz aksje infoy hvis noen har en lignende enheter som, hva en fordel at de ofte bruker?

en 15-meters rom for kondens på glasset natt

utformet til 60m2, fukter den luft med overhetet damp, d.v.s. fra denne Dampbefukteren regn ikke slå seg ned til gulvet som ved ultrasonisk kald damp. rent filter, er ytterligere kjøp ikke nødvendig. Det har kapasitet for aromatiske oljer + ved hjelp av det du kan gjøre inhalasjoner

Vi ønsker å kjøpe en luftfukter. Det billigste alternativet - ultralyd. Men butikken sa at fra dem er en salt belegg på møblene. Er dette sant?

Og: hvilket selskap er bedre å ta en luftfukter? vi ble tilbudt "moyku9quot; luft (fukter og renser) selskap Boneco. Pris - ca 7000 rubler .. Finnes det billigere alternativer?

Og hva er fordelene og ulempene har det ene eller det andre?

Takk på forhånd for svar.

Av de minuser. en er litt "bulkaet9quot; spesielt "gromko9quot; det viser seg om natten.

Og resten PRIS ham NEI!

Selvfølgelig ville det være ønskelig ikke bare fra støv midd, men også av lukt og støv.

Vel, støv og lukter - dette selvfølgelig, som alle selvrespekt renere, tror jeg.

Jeg har en venn legen rådet meg til å kjøpe, men jeg padde kveles)

Jeg forstår ikke denne situasjonen. Penger kan ikke være, og kan kvele padde. Det er ikke deg en ny kjole - er helsen til barnet ditt. Hvordan dette er mulig i det hele tatt å spare?

Vi har det egentlig - LUFTFILTER!

Vi har det egentlig - LUFTFILTER!

En haug av subjektivitet, og ingenting er klart.

Oss i går kamerat (kjemiker av yrke) på ekozameru kontor sa at alle disse purifiers med vaskbare filtre, etc. - finya. Den mest effektive - med et kull patroner.

Vi har det egentlig - LUFTFILTER!

En haug av subjektivitet, og ingenting er klart.

Oh, sorry for subjektivitet.

Her attester av folk virkelig nyte denne spesielle renere.

Nedenfor finner tittelen "Luftfilter TREE" inn i en søkemotor - ikke en så vanskelig ting etter min mening.

Allerede ripete?

Hvis problemene med allergi, så i hvert fall hvor mye er - hvis det er bedring, ikke lei, og 20 000 som velger det ..

Enhver pris kan forsvares med et ømt punkt foreldre med allergier. Classic markedsføring. Det jeg mener er at det er billigere måter å få samme effekt. Vanligvis er det vanskelig å si sikkert.

For hjemmebruk og små razrpabotan alternativ, så vidt jeg har lært er det forutsatt at prisen vil nå 4-5 millioner, når det settes i produksjon.

Det er derfor jeg henvise til å lære og gitt at det er en mulighet til ikke å betale det samme 20000.

Velsmakende pris bare for meg selv, tenkte jeg, og bestemte meg for at mer enn 10 000 av en slik enhet allerede tillate meg selv ikke kan

Jeg identitet med ham nyse stoppet, slå på om natten og i morgen luften rett velsmakende)))))))))))

dette er hva vi bruker

Jeg kan ikke velge mellom Bork og Ultralyd Wet Venta !!

og hvilken modell? vi Electrolux, men den er svak, men gjør det bra. vi en gang brent på komfyren pappa plastflaske avent (kokt og satt til å sove), så det er omtrent en time fra alle rom etsende røyk, og viktigst lukten ryddet.

Vel, en time - det er faktisk ikke så veldig fort. Men er det en ekstrem situasjon, ikke hver gang palite flaske

Men ozon. Ikke noe bra. I Amerika har vi nå begynt å gjøre med ekstra bjeller og fløyter som ozon er fjernet. Jeg vet ikke, er dette din treet gjør det eller la velsmakende ozon?

Her er linkene, er det interessant.

Videre nyhetene grusomt.

Personer med astma eller allergi (mage.) Er særlig følsomme for ozon røykere, irritament som kan føre til forringelse av astma, sløv lukt, øke følsomheten overfor pollen og mugg, og kan til og med føre til. Err. type kroniske lungeproblemer (jeg er ikke lege, så ikke sikker på hva jeg skal kalle det akkurat).

Jeg vet ikke hva som er virkelig ute i Amerika dette din skrive.

Jeg vet ikke hva som er virkelig ute i Amerika dette din skrive.

Unnskyld meg, hvordan kunne jeg tvile på kvaliteten på supericheskogo renere.

Og jeg skrev som det er skrevet. Ikke verre enn din entusiasme.

Du finner ikke det merkelig?

Og Dette er en underholdende INFA siden "hvordan". Tilsynelatende er det anordnet onkel. god informasjon

Hvorfor ikke kjøre inn i eierne av Samsung og andre merker av utstyr?

Og jeg skrev som det er skrevet. Ikke verre enn din entusiasme.

Hva du ikke liker min taaaak "vostorgi9quot;? Forresten, viser hvor de er?

Og ikke forveksle brautende klagen din "Jeg vet ikke hva som var på apoteket. " "Jeg vet ikke hva det er treet. " brukeranmeldelser.

Mannen ba ham om å møtes!

Du - en spesialist på luftforurensning kontroll teknologi? Og så må vi først introdusere og deretter å gi sine kompetente mening.

Og det viser seg som et verksted benk Baba Felt med en kvinne Motya. " Jeg vet ikke der. "

Hvorfor ikke kjøre inn i eierne av Samsung og andre merker av utstyr?

Ja, jeg gjorde noe ingen andre kommer over. Noen skrev om en kjemiker som sier de ikke er rene. Hvorfor gjorde du til kontoen din - ingen anelse. Og hvorfor er du så fornærmet for teknikk, jeg vet ikke som om jeg er rett om noe veldig personlig skrive for deg. Ikke vær så nervøs.

Og fortsette å kommunisere personlig med deg, jeg ikke kommer.

Jeg identitet med ham nyse stoppet, slå på om natten og i morgen luften rett velsmakende)))))))))))

+1 om luft

Jentene fant grunn av hva krangelen.

Andres meninger må også respekteres, og for ikke å utsette seg for en høyere myndighet.

Alle vil være enig i, tror jeg.

Emoticons stede | BBCode stede

Jeg ønsker renere luft - og om det er nødvendig?

Ladies, kan du hjelpe. På huset vårt var det en annen katt (veldig aktiv, jage katten, som brukte 90% av tiden sover, støv fluer), jeg er gravid - og nylig snublet på denne typen kunst som en luftrenser. Jeg selvfølgelig umiddelbart tok fyr sagflis, som det skal være, bør være, det er nødvendig på bakgrunn av den gravide paranoia. Jeg begynte å lese anmeldelser, lyttet til konsulenter i butikkene - og til slutt helt forvirret - hvor effektive de er nyttige, etc. Generelt som bruker dem - fortell meg, vær så snill, er det noen reell effekt på bruken?

Jeg leste om hvilke typer filtre - HEPA, aktivert karbon, photocatalyst - alle forvirret. Det er om å lese vann, slik som den som han holder tilbake partikler som er tilstrekkelig suger og er ikke egnet for personer med allergier. Stemningen for fotokatalytisk - som konsulent skremt at han renser så godt og fortsatt ozonizes som vanligvis ikke er nyttig til alle tider.

søyle av støv), jeg er gravid

brrrrrr, huset må være ren, spesielt hvis du er gravid. Hva for andre katt, hvis barnet vil snart være IMHO

søyle av støv), jeg er gravid

brrrrrr, huset må være ren, spesielt hvis du er gravid. Hva for andre katt, hvis barnet vil snart være IMHO

Jeg ønsker også renere + luftfukter. Alternativt vurderes klimasystemer (fuktighetsgivende, renhold, kjøling), online kunder varierer avhengig av modell. Her er et innlegg lytte, kan noen her noe fornuftig råd.

hvis du tar det, ta Daikin, han er virkelig god. På en venns datter astma etter installasjon av angrepene ble mindre hyppig.

søyle av støv), jeg er gravid

brrrrrr, huset må være ren, spesielt hvis du er gravid. Hva for andre katt, hvis barnet vil snart være IMHO

Og hva de skal gjøre med, kaste ut på gaten?! Beklager, denne grusomhet jeg har ikke nok. Katter er sunt, gjør alle testene.

hvis du tar det, ta Daikin, han er virkelig god. På en venns datter astma etter installasjon av angrepene ble mindre hyppig.

Daikin er ganske dyrt for å prøve - som-misliker. Butikken selger nattergal fløt om Bork - fylle det er sant Spesielt tre filtre (selv om at endringen er nødvendig for noen penger) - men jeg liker ikke politikken selv posisjonere merkevaren som en tysk når det er helt russisk, og kommer til å gjøre i Korea . Vel, prisen for "nemetskost9quot; og design kurs umiddelbart hopp.

Luften vil aldri bli chistym.Eto all bullshit.

Jeg kjøpte NERA.ponachalu omfatter, men innså at for ham, at uten ham er det ingen forskjell, nå står saget, betalte ham $ 350, pengene kastet til veter.Odnoznachno beklager ikke å kjøpe

Jeg kjøpte NERA.ponachalu omfatter, men innså at for ham, at uten ham er det ingen forskjell, nå står saget, betalte ham $ 350, pengene kastet til veter.Odnoznachno beklager ikke å kjøpe

Og hva merke og modell? HEPA kommer vanligvis med et kull eller fotokatalizatsionnym.

Støvsugere trenger i leiligheten: Du støv pilaren er fra Run Games katt.

Og om luftrensere vil fortelle sin mening: er ineffektive. I kjøpt og et filter basert på ionisering av luft (som mikroskopiske partikler kan det tiltrekke). Og Bionare vifte og karbon patroner. Og 2-3 modeller av forskjellige kremer.

Alt til ingen nytte. Du skjønner, for å filtrere støv, er det nødvendig å sikre god luftsirkulasjon i hele rommet. En renere driver en sirkel i nærheten av luften selv. Selv med en kraftig vifte, og ved maksimal kapasitet.

For effektivt å filtrere, er det nødvendig at all luften i rommet passerer gjennom filteret 3 ganger per time. Men dette ikke skjer. Bare luftrens nærmer rundt. Støv er vellykket bosette seg på objekter, selv når klokken går renere. Pluss han er ganske høy lyd 🙁

Effektive løsninger, slik jeg forstår det, mer eller mindre arbeid prinsippet "blåsende vifte våte ark". Slike modeller har. Rag går framover sakte i en sirkel, makayas i en beholder med vann. Til en fuktig fille med strømmen rundt fester seg støv.

Men for å virkelig være effektiv bare vedtak på tidspunktet for euro-reparasjon av leiligheten. Taket er flatt blikkboks-kanal. Air condition tar luft fra gaten, og mater den inn i motsatt hjørne av rommet fra vinduet (i undertaket er et hull for eksempel 10x20 cm.) Fra motsatt hjørne av rommet fan kaster ut skitne luften utenfor. Deretter arbeidet.

Mulig uten gaten, bare for luften å jage rommet. Men på samme måte: ta ett hjørne av overføringskanalen i det motsatte hjørne, som passerer gjennom filteret.

Hvis du trenger en rask, men høyt klar luft av støv i rommet, perfekt takle vaske støvsuger, min fetter prøvde Vax for $ 400. Støvsugeren er et slikt regime. Porevet time i leiligheten - luften uten støv i noen tid.

Flat boks kan reparasjonen ikke bare bane i taket og langs veggene og bunnen, er det nødvendig å tverrsnitt til en lav motstand mot luftassistert. For eksempel 10 x 20 cm eller 10 x 40 eller 5 x 40. Korobow slik kommersielt tilgjengelig fullt. Mulig langs begge langveggene å bygge.

Andrew, takk for detaljert svar, men legging av boksene ikke passer meg, av flere grunner.

Vacuum ofte. Og ta kattene til barnet er lite.

Hør, jeg spurte et spesifikt spørsmål - om luftrensere. Jeg trenger ikke å gi råd om hva du skal gjøre med kjæledyr!

Jeg har barn med allergi, og jeg spurte en allergolog om fuktighetskremer, rensemidler, støvsugere, osv, siden denne type allergi er viktig. Hun er en meget kompetent lege og sa at luftfukteren er svært nyttig for alle, og allergikere og der, men luftrensere ubrukelig, hun sa at de vanlige kjedelig lufting og våt rengjøring er mye mer ren luft enn alle klokkene og plystre - luftbårne støvet legger seg og holde seg til den våte slike bilder og luft fuktet og renset. I tillegg sa hun at alle disse rengjøringsmidler Conde, etc. har en tendens til å drive og mikrostøvpartikler elektrifisering - det faktum at den mest motbydelig og farlig, selv om det ikke er synlig for øyet. Og det er mye verre enn om støvet stille liggende på gulvet. Vel, ville det være bra å kaste ut alle støvsamlere - tepper, tunge gardiner, etc. men selvfølgelig på to zhivotinku rengjøring må gjøre oftere, når en katt er vanligvis tilstrekkelig srednepushistoy 1 gang per uke, og på to ukers huset er vanligvis i haugen, slik at når de to kattene et par ganger i uken til å gå rundt i huset med en fuktig klut. Microfiber Png. også. og uten vaskemidler dem til deg nå ikke trenger. elektrizuyusche pro-ioniserende sa hun klart - du ikke kan, det er sprøtt skadelig hvis det brukes konsekvent. Vanligvis jeg kjøpte og angrer ikke. Spesielt siden de er alle sunne kister, egentlig ikke ønsker å ødelegge sitt interiør. og de fortsatt zhuzh-Godt Godt Godt RAT, som ikke er spesielt nyttig. Jeg kjøpte en luftfukter om vinteren når varmen bruk, kan huset puste mye lettere, slik at huden ikke er tørr, synes det for meg at barna var mindre sannsynlighet for å fange en kald om vinteren, og bare som en farge som det - ikke pass!

horned tiger - tusen takk. Jeg har lest at luftrensings (eller rengjøringsmidler med vannfilter) er ikke særlig effektiv, fordi den ikke beholder de minste partikler, som vanligvis er allergener - og nå det viser seg at det er tvert i mot den sikreste måten i det minste noen rengjøring, samt hydrering vil . Fra kattene vi ikke har mye hår, gre vi dem Furminators og deretter faller minst med dem.

Forfatteren, en vann-metoden - den mest effektive.

Jeg skrev at den effektive måten - når våt fille-klut beveger seg i en sirkel, makayas i en celle med vann, og det blåses av en vifte.

I lest - eeti produsenter i stedet bruker tøyet pakker av plast-brikker, slik som gamle plater, de langsomt roterer rundt en akse som makayas sin nedre del av cellen med vann. Og det er blåst av en fan.

Og jeg så jo renere, som er satt inn i ytterveggen (på om reparasjon program) Det finner ikke sted i rommet? Og jeg er bekymret for luftkvaliteten i gata også! Selv om du rengjøre leiligheten, og har ikke støvet fra gaten gjør en haug av støv og røyk fra veien! Men fra hva jeg ønsker å rense luften. Noen er slik ekstern renere?

unikt: + robot renere effekt elektrisk brann med brann / vann forvandles til damp og fukter luften i det kalde varme gi barnet /.

Jeg leste om hvilke typer filtre - HEPA, aktivert karbon, photocatalyst - alle forvirret. Det er om å lese vann, slik som den som han holder tilbake partikler som er tilstrekkelig suger og er ikke egnet for personer med allergier. Stemningen for fotokatalytisk - som konsulent skremt at han renser så godt og fortsatt ozonizes som vanligvis ikke er nyttig til alle tider.

Som jeg forstår det, må du fjerne å rense luften for støv og hår. Med suspenderte partikler bedre enn andre takle HEPA-filter, de er for det og utviklet. Luft rensing kan kontrolleres direkte partikkelteller.

Og jeg så jo renere, som er satt inn i ytterveggen (på om reparasjon program) Det finner ikke sted i rommet? Og jeg er bekymret for luftkvaliteten i gata også! Selv om du rengjøre leiligheten, og har ikke støvet fra gaten gjør en haug av støv og røyk fra veien! Men fra hva jeg ønsker å rense luften. Noen er slik ekstern renere?

Sjansene er du har sett ventilasjonssystemet. Saken er i prinsippet er bra, men for andre formål. Av suspenderte partikler i luften, inkludert allergener det vil ikke redde - for lav grad av rensing.

Sjansene er du har sett ventilasjonssystemet. Saken er i prinsippet er bra, men for andre formål. Av suspenderte partikler i luften, inkludert allergener det vil ikke redde - for lav grad av rensing.

Takk for info! Jeg tror ikke at noen vil svare 🙂 Kanskje da anbefale deg at det er bedre å plassere for frisk luft, hvis motorveien utenfor vinduet? Åpne vinduer - er støy og røyk 🙁 En delt system, sier de, jage luften i rommet i en ond sirkel viser seg stabbet 🙁 Er det noen moderne løsninger til så mange hus langs trafikkerte veier, hvordan de lever.?

Takk for info! Jeg tror ikke at noen vil svare 🙂 Kanskje da anbefale deg at det er bedre å plassere for frisk luft, hvis motorveien utenfor vinduet? Åpne vinduer - er støy og røyk 🙁 En delt system, sier de, jage luften i rommet i en ond sirkel viser seg stabbet 🙁 Er det noen moderne løsninger til så mange hus langs trafikkerte veier, hvordan de lever.?

Den eneste måten å ventilere rommet uten å åpne vinduer - ventilasjon. I tillegg pritochki, vil luftrensing må sette en god renere som vil drive luften i en sirkel.

Hvis nok penger og plass, kan du sette en profesjonell pritochku - hvis ikke, velge mellom Tion, Aeropac og Ventmashine.

Fra luftrensere, det beste som er tilgjengelig for salg i Russland - IQAir, anmeldelser og funksjoner søke på Internett.

Jeg er for renere!

mindre støv var), og det er unødvendig allergener.

Jeg har barn med allergi, og jeg spurte en allergolog om fuktighetskremer, rensemidler, støvsugere, osv, siden denne type allergi er viktig. Hun er en meget kompetent lege og sa at luftfukteren er svært nyttig for alle, og allergikere og der, men luftrensere ubrukelig, hun sa at det vanlige ***** lufting og våt rengjøring er mye mer ren luft enn alle bjeller og fløyter - støvet legger fra luften og klebrig luft og fuktet og renset på våt derved. I tillegg sa hun at alle disse rengjøringsmidler Conde, etc. har en tendens til å drive og mikrostøvpartikler elektrifisering - det faktum at den mest motbydelig og farlig, selv om det ikke er synlig for øyet. Og det er mye verre enn om støvet stille liggende på gulvet.

Legen sa greit, men det gjelder bare rengjøringsmidler med et elektrostatisk filter eller ioniser. Dessverre er de fleste rengjøringsmidler selges i Russland, akkurat som det. Luftrensing - en god ting, vil de negative effektene i motsetning til ionisatoren skaper men klarner bare grovt støv, lav grad av rensing - allergen-konsentrasjonen i luften ikke er i stand til betydelig lavere. Signifikant (ved et par av størrelsesordener) redusere konsentrasjonen av suspenderte partikler (de forårsake en allergi) i luften med HEPA renseanlegg er i stand til, og det er bedre å HyperHEPA filtrerer dem og allergists anbefale, lese de kliniske studiene

Kjøp en godt ventilert, med en stor grad av renhet, og å drepe virus og bakterier, og allergener. Barnet blir født, til å stemme for sikker! Vinduet åpent er ikke nødvendig, ikke bekymre deg for barnet og for katter. Støy vil ikke forstyrre vinduene. Viktigst, ta et oppvarmet slik at det ikke var kaldt, og det er bedre å ta klimakontroll, slik at det er automatisk oppvarmet luft.

Luften i vår betydelig forurensning leilighet enn på gaten, så hvis du har et spørsmål om den første luftrensing pritochku gjøre. I hvert fall i den offentlige versjonen. Og så hvis behovet oppstår, og så kan vi tenke på filtre inni leiligheten. bare holde vvidu- vask til vask og endre vann minst en gang i to eller tre dager (og ikke en liten tank og tyazhelenky) forskjellige bakterier i vannet fritt og begynner å føle seg godt i stedet for hyppige sykdommer. Forresten kremer også! Eventuelle ionizatory- ozonisatorer avgir ozon som bruk er kontroversiell, men vanligvis ozon-toksiske ovenfor viss konsentrasjon. Det er usannsynlig at det vil bli oppnådd med plass enheten, men likevel. Kullfilter for det faktum at han virkelig trenger å bli renset av vesentlig tykkere blad med fordampning som vanligvis står i rengjøringsmidler og selv oppskrytte og doroguschih Daikin.

Med pritochkami også, alt er ikke lett. Aeropak uten oppvarming. Jeg har tre Aeropaka leilighet. men ingen små barn og veldig stoked så jeg slipper i temperatur selv komfortnee.S xs små barn å være ærlig. Sjon og Selenga. samt marsjer oppvarmet, men shumnovaty og lav produktivitet. Lossnei- alt bra, men laget for temperatru til -10 grader, og vi lever ikke i Sochi. Hvis ingen kompromiss for å gjøre pritochku sinnet det er 300 000 vil komme ut og vil bli erstattet av dofiga. Men minst det er helt utrolig. de mest enkle-ventilator er svært nødvendig hvis du har plast vinduer

Hvis det er noen i Moskva, vil det være nyttig. I oktober er det gratis målinger av konsentrasjonen av suspenderte partikler i luften av boliger, kontorer, og så videre. D. På den tilstøtende gater også måles, slik at du umiddelbart kan få mye informasjon å vite ikke bare hvordan rense luften i leiligheten, men også hvor kilden til forurensningen. Anordningen de avkjøles, teller antallet partikler som er større enn 0,3 mikron, med høy presisjon. Luftstrømmen går uten glitches kan se hvor mange partikler som kommer inn i luftrenseren (pritochku) og utløpet kontrollere virkelige effekt. Generelt anbefaler jeg å bruke en freebie.

omtrent "rides i nærheten selv". Uvitende uttalelse. Pågående arbeid til luftfilteret gir en gradvis blanding av luften i rommet. Hvis støvsuging er ikke hver dag, så definitivt trenger en renere.

Ladies, kan du hjelpe. På huset vårt var det en annen katt (veldig aktiv, jage katten, som brukte 90% av tiden sover, støv fluer), jeg er gravid - og nylig snublet på denne typen kunst som en luftrenser. Jeg selvfølgelig umiddelbart tok fyr sagflis, som det skal være, bør være, det er nødvendig på bakgrunn av den gravide paranoia. Jeg begynte å lese anmeldelser, lyttet til konsulenter i butikkene - og til slutt helt forvirret - hvor effektive de er nyttige, etc. Generelt som bruker dem - fortell meg, vær så snill, er det noen reell effekt på bruken?

Etter grad av svært komplekse innflytelse på alle typer luftforurensning fra Vollara besfiltrovye teknologi kan ikke gjøres i forhold til filter luftrensere, ioniseringsapparater lokal handling og andre tekniske oppfinnelser som kalles luft scrubbere.

Du og din kjære fortjener å puste ren, frisk luft hver dag.

Vil velge renere, grundig undersøke saken. De fleste rengjøringsmidler - dette er bare store ord og markedsføring. Legg merke til recirculator bakteriedrepende sjon, det er vel renser og desinfiserer luften, han har alle de medisinske sertifiseringer, god filtrering.

Hoved skade fra ionisers er at den lader støv negative ioner Alle vet at støv er en god leder. Så, i motsetning til den vanlige støv fra ladet vises enkelt med en hoste. BELASTET også vist, men dens utgang er vanskelig på grunn av ladningen på grunn av den ladede støv som "vonzaetsya9quot; ned i lungene. Her.

Rammet av IONIZER er ikke, og har aldri vært. Husk støvet - er den vanligste off-season og allergen som forårsaker den såkalte luft (puste) allergi, som er preget av nysing, rennende nese (allergisk rhinitt), hoste, irritasjon i øynene og rennende øyne (allergisk konjunktivitt), kvelning.

Vær oppmerksom på at støv er en stor kilde til menneske-smitte. Mikrober ved hjelp av støvpartiklene til å bevege seg og kontakt.

Det er kjent at 10% av forkjølelse og infeksjoner er kjøpt av mannen utendørs og 90% innendørs!

I naturen, bakterier og støv sammenbrudd, og i nesten alle områder bidrar til deres bevaring, akkumulering og reproduksjon.

Normal produserer flat for året 15-20 kg av støv! Studier har vist at bare 12 gram støv er hjem til rundt 42000 støvmidd 15 varianter!

Bor i støvmidd er usynlige øye, og i ett gram av støv kan være opptil flere tusen midd. Små fragmenter av døde midd og spesielt deres avføring er et kraftig allergen.

Kontakt med disse allergener er svært farlig for barn, som det var i tidlig barndom økt risiko for astma ved en massiv allergisk belastning.

Og vårt lys med deg ingenting å gjøre enn å spille rollen som luftfilteret.

En viss konsentrasjon av negative ioner (luft vitaminer) er viktig for mennesker, har det en effekt på hans helse, reduserer søvnighet og tretthet, øker effektiviteten. Derfor er ionisering av luften i hjemmene avgjørende.

Hoved skade fra ionisers er at den lader støv negative ioner Alle vet at støv er en god leder. Så, i motsetning til den vanlige støv fra ladet vises enkelt med en hoste. BELASTET også vist, men dens utgang er vanskelig på grunn av ladningen på grunn av den ladede støv som "vonzaetsya9quot; ned i lungene. Her.

Det du skriver er tull. Husk, fint støv - den farligste, fordi det umiddelbart kommer inn gjennom lungene i blodet.

Jeg har også en katt - Siberian, i en ull Full Full kartet, legen rådet meg til renere luft, som jeg har et lite problem med lungene, men jeg kan ikke se noen forskjell

Det du skriver er tull. Husk, fint støv - den farligste, fordi det umiddelbart kommer inn gjennom lungene i blodet.

Dette er et svar på Harks1993.

Ifølge konklusjonene fra Verdens helseorganisasjon eksperter, er luftforurensning i boligområder en farlig risikofaktor for menneskers helse. Luften er 4-6 ganger skitnere ytre og 8-10 ganger mer giftig.

Som du kan se, resultatene er veldig trist.

Miljøvernere anslår at hvert år i urbane luft utvist mer enn en million tonn av skadelige kjemikalier, dvs. 100-150 kg per innbygger. Og alt dette kommer inn i huset, leiligheten, når vi åpner vinduene. etter disse "gytjebad" kroppen av den gjennomsnittlige borger blir en reell "mogilnik9quot; farlig avfall helse. Det er mulig å detektere ikke bare de naturlige allergener (pollen, sopp, bakterier), men også hele den periodiske tabellen, å trenge inn i rommet gjennom åpne vinduer.

Dette er et svar på Harks1993.

Kogan Evgenia, professor i First Moscow Medical Institute, jobber med sin doktoravhandling, studere årsakene til lungekreft, fant at støv er en av årsakene til sin forekomst.

Gjennom lungene person per dag passerer uforholdsmessig større volum av luft enn forbruket av mat og vann til dem. (Omtrent 25 kg luft)

Ifølge Verdens helseorganisasjon i Russland på slutten av 2012 registrert i onkologiske institusjoner holdt mer enn 3,0 millioner. Sick. Hvert øyeblikk man sette onkodiagnoz.

I løpet av de siste 10 årene, har antallet kreftpasienter har økt med 25,5% i landet. Etter 10 år, hvis situasjonen ikke endrer seg vil det være flere pasienter med 15-20%. Grunnen - innendørs luftforurensning som en person 90% av sin tid innendørs (hjemme, arbeid, hjemme)

Hovedkildene for denne forurensningen av ufullstendige forbrenningsprodukter, kjemiske damper, interiør, møbler, husholdningskjemikalier, fint støv, såvel som tobakksrøken.

Hvis støv fra menneskekroppen er utledet som skriver Harks1993, ville det ikke være så mange kreftpasienter, astmatikere, allergikere.

Hvis miljøet på en global forstand, vi, dessverre, ikke kan ha betydelig innvirkning, miljø av hjemmene sine, må vi kontrollere ved aktivt å identifisere utløsende faktorer og deres eliminering.

Spesielt gjelder dette for støv - den mest vanlige og den utenfor sesongen av allergenet som gir den såkalte luft (puste) allergi, som er kjennetegnet ved nysing, rennende nese (allergisk rhinitis), hoste, øyeirritasjon og rennende øyne (allergisk konjunktivitt), kvelning.

Den moderne mannen flere nivåer til din egen sikkerhet:

1. De tette vegger og dører med en utvendig beskyttelse verne fred og eiendom;

2. pålitelige og utprøvde selskapene å lagre og formere de økonomiske ressurser;

3. høyt kvalifisert medisinsk personell overvåker helsen.

Og folk er vant til å kontinuerlig overvåke deres trivsel.

Men det er et område hvor vi fortsatt ikke kan beskytte pålitelig

seg selv og sine familier? det er luften vi puster.

Liv og helse avhenger i stor grad på den andre behovet hvert øyeblikk å innhalere og puster luft. Derfor er kvaliteten på luften utøver primære kontroll over våre liv!

Kanskje det er på tide å ta vare på den rene luften vi puster?

Puste - dette er en aktivitet som vi gjør mest, og luften i forhold til oss og vår familie sikkert nødt til å være ren og trygg!

Kjære foreldre! Skitten luft er sterkt påvirket av svekkelsen av immunitet for barn, slik at risikoen for å pådra ulike smittsomme og andre sykdommer.

Begynn å ta vare på barns helse, leger råder før han ble født, og da han ble født, er det nødvendig å skape gode vilkår for sitt liv, tar hensyn til alle faktorer.

På de vilkår som vil bli avholdt de første årene av barnets liv vil avhenge av en tilførsel av helse vil være med ham for hele sitt liv.

Og hvis de første dagene han vil puste eksos, flyr ut av vinduet med veien; sigarettrøyk gjennomtrengende fra trapperommet, eller støv, som er i en hvilken som helst leilighet, vil hans lille, skjøre kroppen bli forgiftet med de første dagene, mister sin styrke, i stedet for å måtte skrive dem for en aktiv sunt liv, og i fremtiden for å bruke energi på studiene aktiv åpning, en vellykket oppnåelse av nye mål, heller enn på behandling av sykdommer som har dukket opp som et barn.

De fleste foreldre er vel klar over at deres barn skal puste ren, trygg luft. Men få er klar over at dette må gjøres?

Og dette krever:

1. For å rense luften for støv

2. Nøytraliser giftige kjemikalier

3. Å ødelegge mikrober, virus, bakterier, soppsporer, sopp

4. Fjern lukt

5. gjenopprette den naturlige ionebalansen (positiv / negativ ion), gjøre luften i live.

For å beskytte barnet ditt, trenger du svært lite investering, nok til å kjøpe besfiltrovy renser Fresh Air Box Air (Ecobox) som kompleks løser alle disse problemene med luftkvaliteten, og barnet vil vokse opp sunn og beskyttet.

Bruker Woman.ru nettstedet forstår og aksepterer at han er ansvarlig for alt materiale delvis eller helt publisert det via Woman.ru service.

Bruker Woman.ru området sikrer at plasseringen av materialet før det ikke krenker rettighetene til tredjeparter (inkludert, men ikke begrenset til opphavsrett), uten at det berører deres ære og verdighet.

Brukeren av nettstedet Woman.ru, sender materiale, er dermed interessert i publisering på nettstedet og uttrykker sitt samtykke til videre bruk av redaksjonen på nettstedet Woman.ru.

Bruk og utskrift av trykt materiale fra woman.ru er bare mulig med en aktiv link til ressursen.

Bruk av fotografiske materialer er kun tillatt med skriftlig samtykke fra nettstedet administrasjon.

Plassering av immaterielle eiendomsobjekter (foto, video, litterære verk, varemerker etc.)

På nettstedet women.ru er det bare personer som har alle nødvendige rettigheter for slik plassering.

Opphavsrett (c) 2016-2018 LLC Hirst Shkulov Publishing

Den elektroniske utgaven av "WOMAN.RU" (Woman.Ru)

Sertifikat for registrering av media EL № FS77-65950, utstedt av Federal Service for tilsyn innen kommunikasjon,

Informasjonsteknologier og Massekommunikasjon (Roskomnadzor) 10. juni 2016. 16+

Grunnlegger: Begrenset selskap "Hirst Shkulov Publishing"

Redaktør: Voronova Yu. V.

Kontaktinformasjon til redaksjonen for statlige organer (inkludert for Roskomnadzor):

Trenger jeg en luftrenser i leiligheten?

Jeg er mot slike enheter som du vil, nettopp på grunn av det faktum at bortsett fra hjemmet er vi alle i en bunke fra andre steder hvor det ikke finnes slike rengjøringsmidler.

Immunitet begynner å fungere og fungerer nøyaktig når du kontakter mikrober, vil immuniteten ikke fungere i sterilitet!

Vi har, merke Dyken. Min mann er allergisk.

På sidene i prosjektet Children Mail.Ru er det ikke tillatt å gi kommentarer som bryter loven i Russland, samt propaganda og antiscientifiserte uttalelser, reklame, fornærmelser av forfattere av publikasjoner, andre deltakere i diskusjonen og moderatene. Også alle meldinger med hyperkoblinger slettes.

Kontoer av brukere som systematisk bryter med reglene vil bli blokkert, og alle meldinger som er igjen vil bli slettet.

Du kan kontakte redaksjonen fra prosjektet via tilbakemeldingsskjemaet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

63 + = 68