luftfuktere

Hva er luftfuktere.

Brukere og fuktet luft til den foreliggende oppfinnelse, disse enhetene - ved hjelp av ulike tilgjengelige verktøy. Potter av vann på komfyren, klassisk kjelen på komfyren - de er faktisk hurtig mettet med fuktighet i luften, men fører til konsekvensene av en annen type - også fuktig luft er gunstig miljø for vekst av mugg, sopp, bakterier, provoserende noen sykdommer i leddene, så vel som en meget dårlig for tremøbler og parkett. Derfor fukting må være i en klart definert ramme.

Spesialiserte luftfuktere opererer på prinsippet av varme røykgassene, fukte luften er helt ren damp. Industribedrifter produserer utstyr for alle anledninger. Noen enheter er utviklet for å fungere i hjem, små rom, mens andre er laget for luftbefuktning i industriell skala, eller å arbeide i ventilasjonsanlegg.

I de fleste tilfeller for optimalt fuktighets fuktere elektrode blir brukt som er økonomisk, men samtidig med høy ytelse. Det er mulig å velge en fuktighetskrem for vannhardheten, samt i ulike regioner av vann kan variere svært alvorlig, det er en viktig faktor når du velger riktig modell. Legg merke til dampbefukterene Carel, Ballu, Danvex, de er godt etablert i det russiske markedet.

Husholdning dampbefukterene (representert bedrifter Ballu, Boneco, Electrolux) kan våte delen av 2-3 meter, og er egnet for leiligheter, små kontorer, lager. For større resultat verdt å bruke industri dampbefukterene - Shuft, Higromatic, syklon, Carel. Disse selskapene plassere modeller med høy ytelse, så vel som høy-trykk-anordninger som er utstyrt med dyser.

For et riktig valg bør slå til konsulenter i en spesialitet butikken eller nettbutikken, disse konsultasjonene er gratis og vil hjelpe deg å avgjøre hva slags, type og anleggets kapasitet er nødvendig for ditt tilfelle.

Luftfuktere: hva er det?

Ikke overraskende er den beste HVAC utstyr laget i England. Albion kan ikke skryte av godt vær, og derfor har behov for høy kvalitet teknologi. La oss prøve å finne ut, hvorfor du trenger en luftfukter . Ved klimatiske komfort er krav til temperatur og luft renhet, er dens fuktighet også viktig. Overflødig fuktighet - gunstig miljø for patogene mikroorganismer, men utilstrekkelig fører til en svekkelse av det humane immunsystem. For rom med høye krav til klima komponent utviklet en pålitelig, kraftig og presis teknikk.

Moderne dampgeneratorer er i utstrakt:

• i museer, biblioteker trenger for å opprettholde et forhåndsbestemt nivå av fuktighet;

• næringsmiddelindustrien: dampbefukterene er nødvendig i kamrene for ost modning varehus sigarer, vinkjellere, lagerceller av tobakk;

• Telekommunikasjon;

• veksthus og inkubatorer;

• på sykehus og forskningslaboratorier.

nye moderne luftfukter i Maloyaroslavets . Det britiske selskapet Vapac, (en del av Eaton-Williams Gruppe holdingselskap) produserer luftfuktere siden 1970-tallet. Presisjonsteknologi av selskapet er utstyrt med utskrift kompleks i Westferry DLR-stasjon, som er den største i Europa, og montering butikker Jaguar-fabrikken i Coventry. mikroklima av eksperter høyt verdsette fordeler luftfuktere Vapac. Om lag 60% av dampgeneratorer, selskapet eksporten i førti land over hele verden.

Dampbefukteren Vapac (UK) laget av flere typer:

• 7. modeller elektrodetype LE LE og (P), ytelsen i området fra 5 - 90 kg / time. Planter gir justeringssystem ved å endre pulset tilførselselektroder. Utførelsesformer luftfuktere gi konfigurasjon enfaset, tofaset eller trefaset strømforsyning, er spenningsområdet 200-440 V. Parametere Fitting fuktighet LE (P) holdes innenfor ± 5%. Inndamping sylindre elektrode luftfuktere er laget av rustfritt stål, takket være forebyggende vedlikeholdsprosedyren er minimal. Effektiv drift av denne type luftfuktere er avhengig av vannkvaliteten. Slike viktige parametere: trykk, stivhet, elektrisk ledningsevne, silisiuminnholdet.

Luftfukter • LR LR system og (P), at resultatet i størrelsesorden 5 - 60 kg / time, i stedet for de elektroder - varmeelementene, dvs. nedsenkbare teplonagrevatelnye elementer. fuktighets parametre opprettholdes også til innenfor ± 5% ved bruk av by vann. Demineralisert vann, reduserer feil til 3%. Sammenleggbar fordamper sylindere laget av rustfritt stål, krever regelmessig rengjøring, som løser problemet med å finne forsyninger.

• Ved høyere krav er uakseptabelt selv når forbigående svingninger av fuktighet, da bare 2% av variasjonen er tillatt, er det nødvendig luftfukter Microvap LMD en CPU Varivap. Denne modellen gjør det mulig å justere ytelsen av fordamperen sylinderen, som gjør det mulig kontinuerlig å levere damp inn i rommet. Ytelses luftfuktere LMD - innen 5 - 45 kg / time. De er utstyrt med spesiell programvare og Vapac Operating System Management System.

Alle luftfuktere Vapac kan tilpasses og off-line, og til å fungere som en del av den sentrale luftkondisjoneringssystemet. Komponenter valgt i hvert tilfelle henholdsvis nødvendige alternativer. For eksempel, for å øke effektiviteten av damp kan spres ved å sette utgang damprøret luftkjøler spesiell RDU.

Kontroll av luftfukter Det er to måter:

• fuktighetsføler installert i luftkanalene eller innendørs;

• eksternt styringssystem.

Ved Vapac enhet styresystemet kan kobles til via et lokalt nettverk VapaNet åpent kommunikasjonsprotokoll. Et slikt system kan kombinere opptil ti luftfuktere, kan kombineres med en hvilken som helst kontroller som støtter LonWorks protokollen. Parametrene for hver luftfukter som vises på skjermen, slik at man for å styre driften av komplisert utstyr. I likhet med port av bilen datamaskin, kontrollen britiske luftfuktere informert om vilkårene for service og teknisk informasjon.

Alle som eier dyre varer, enten det er en bil, et hus eller en smart air condition utstyr, vet hvor viktig det er, om det er i vårt land, det offisielle forhandler av et bestemt merke. Climatic installasjon Vapac levert i Moskva av russiske VENTRADE, den offisielle distributør av merkevaren.

Salg av luftfuktere i Moskva engasjerte medarbeidere som har fått opplæring i Storbritannia og har Vapac kvalifisering sertifikater. Offisiell forhandler sikrer levering, gjennomføring og et bredt spekter av etter-salg for alle luftfuktere selskap. Kvalifiserte servicespesialister VENTRADE sikre lang levetid selv komplisert mekanisme.

Luftfuktere Vapac som høy presisjon utstyr må nøye forhåndssalg sertifisering. I dette tilfellet er det ingen uviktige detaljer. Viktig og den type strømtilførsel, og den gjennomsnittlige lufttemperaturen i rommet. Offisiell forhandler skal utføre inspeksjon luftfukter i Moskva - drift av all innsatsen vil betale seg. Servere vil bære noen byrde, frukt er alltid friske, og folk - sunn.

Consult selger luftfuktere du kan på våre telefoner. KONTAKTER

Salg, tilbud og rensing multicomplex Ballu Air Master.

Salg, Semi balsam Ballu

Vi representerer deg KATALOG for oppvarming og vannforsyning systemer

industrielle damp luftfuktere

Industrial luftfukter - en innretning som brukes til å tilsette vanndamp til frisk luft som går inn fra gaten eller direkte inn i det indre rom luften, og øker dets fuktighetsinnhold. De grunnleggende elementer i industriell Dampbefukteren er oppvarmingselektroder, er ytterligere elementer beskrevet nedenfor. Denne kanalen luftfukter kompatibel med alle forsyninger og sentrale air-condition ventilasjonssystemer, både innenlandske og utenlandske produsenter, og har den beste prisen. Vårt firma har spesialisert seg på å levere høy kvalitet industrielle luftfuktere kanal Gianteam (Canada). Elektrode dampbefukterene er tilgjengelig i transitt lageret. Vi tilbyr forhandler rabatter, den beste leveringstid og levere.

Klikk på bildet for å forstørre

Reduserte kostnader for noen ventilasjon utstyr, en ny prisliste for kostnadsanslagene du kan bestille fra salgssjefer.

Ordinære russiske leverandører, forhandlere og distributører av HVAC aktivt formidle kjøp og levering av varer produsert i Russland og prislisten rubelen med produsenten.

Nå, for å finne ut hvor mye du interesse for å kjøpe, kan du sende ordren direkte fra nettstedet og raskt få gjeldende satser for post.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 79 = 88