Lister for bad plast buy

Velg kontor:

GRENSE WIDE 50x50 mm. (Italia)

Dimensjoner: lengde 1,85 m og 2 m bredde av hyllene :. 25x25 (normal), 33x33 mm (bred)

Gulvlist bad todelt med den indre vinkel og tortsevikami (plugger)

Dimensjoner :. 3 m lang, 1,83 m.

Monterings: monteringsplate festet til veggen (til flis) med skruer, eller med silikon, en monteringsstang zaschëlkivaetsya direkte sokkelmontering seg med en myk kant, den indre vinkel ustanavilvaetsya og plugger.

Farger: hvit, elfenben, lys grå, marmor sand coquina, marmor Zeleny kimberlitt, rosa marmor radon

Todelte smal Plint bad med en myk kant

Dimensjoner: 14h14h2700 mm.

Farger: hvit, Cherny

Multifunksjonelle tetningsprofilen

Multifunksjonell tetningsprofilen for tetning av skjøter av forskjellige overflater. Ideell for kjøkken, bad, dusjer, vasker og vinduer. På grunn av den fleksible formen av profilen kan benyttes for krumme flater i tillegg. Den er laget av fleksibel PVC og hvit gjennomsiktig farge. Lengde: 3,2 m.

Mål: 12,5h30,5h3200mm. Farger: hvit, gjennomsiktig.

Selvklebende bånd for tetning

Selvklebende tape lukker og tetter skjøten mellom, som en regel, vasken og veggen. Tape Materiale: Myk PVC med selvklebende tape. Den beskytter mot fuktighet under vasken. Pridaët zavershënny estetisk utseende.

Mål: Bay på 3 meter. Bredden av hyllene: 20x20 mm, 30x30 mm

Kopier nettstedet informasjonen er kun tillatt med skriftlig samtykke fra administrasjonen

Fortauskanter bad PVC

Kjære kunder! Vi er glade for å kunngjøre en ny butikk adresse

Volokolamsk motorveien, 116 side 2

Ny layout PJQ Black bare Profilstar !!

Ved salg av den vanntette membranen PRODESO PROGRESS PROFILER

Med varen kan bli funnet her ->

VENTER PÅ DINE ORDRE

PROFILSTAR deltar i bolig problem på NTV!

Plast sokkel for bad

Plast grensen for et bad gir germetizatsionnye og dekorative egenskaper. Det er solgt i to versjoner:

 1. hjørner gir dekorative trekk i maskeringslaget av silikon og hindrer inntrengning av fuktighet.
 2. klebebånd, fremstilt i ruller, er dens prinsipp basert på klebebåndet funksjoner som krever fremstillingen av en helt flat overflate.

Ved bruk av badet på en stor avstand fra veggmontering vinkler eller selvklebende bånd er ikke mulig, da i den pre-bygget bro sted en kant med en bred rand.

Advarsel! Ved fremstilling av fortauskant for installasjon eksperter anbefaler for å fjerne det myke underlaget og limet med white spirit, feste materiale eller silikon.

Valg av plast grenser definerer en rekke fordeler:

 • Det er lett å håndtere endringer i temperatur og fuktighet, kan motstå korrosjon og vaskemiddelblandinger.
 • Syntetisk sammensetning hindrer dannelse av mugg og jordslag.
 • Kan ikke være deformasjon og ikke endrer sine egenskaper etter en lang tid, beholder den uberørte farge.
 • For registrering av hjørner og skjøter brukes ferdige elementer, unntatt den kjedelige prosedyren for å klippe og bli med vinkler.
 • Det har høye hygieniske egenskaper på grunn av smuss og fuktbestandige egenskaper.
 • Overflod av farger og konfigurasjoner muliggjør bruk av produkter i ulike interiører.
 • Gummierte kanter dannes en stram pasning fast overflate.

Ifølge kravene i GOST, må PVC grensen møte en rekke egenskaper:

 • Materiale operere i myk, halvstive og stive konstruksjon.
 • PVC fortauskanter lengde i området fra 183 cm.
 • beleggingstyper: blank eller matt utførelse.
 • I seksjonene og kantene er ikke tillatt å ha uregelmessigheter.
 • PVC sokler for husholdning ikke avgir lukt og giftige stoffer.
 • Levering av produkter er ledsaget av et pass og et samsvarssertifikat. Når du kjøper materialet bør be om bevis på miljøsikkerhet av sammensetningen.

Å velge en sokkel for et bestemt rom bestemmes av parameterne for estetiske forenlighet, og avstanden mellom veggen og badekar. Materialer som er kompatible med noen base.

På grunnlag av parametrene av hullene, er det 3 måter å forsegle:

 • Slissen bredde på 3 mm er fylt med tetningsmasse basert på silikon. Etter tørking del dekorere dens sokkel.
 • Klaring til 2,5 cm straks skjule under sokkelen. Men samling sokkel for badet, bør det bli husket at bredden av panelet bør være tre ganger overdrive størrelsen av gapet. Dette gjør det mulig å sikre at 2/3 av sokkelen vil bli plassert på felgen rundt karet, noe som bidrar til påliteligheten av fiksering.
 • Gapet på 3 cm elimineres ved å fylle løsning. Ved å konstruere et lite bad forskalings oppnådde spor er fylt med en blanding av epoxy. Etter tørking av løsningen for å gjøre installasjonen av fortauskant.

Ved installasjon av stabling vinkel bør følge en ramme i forhold til horisonten. I overensstemmelse med nøyaktig 45 ° vinkel vil gi stringens sammensetninger kvalitet sildrende vann. Når en stor verdi gap lagt panel kan gi funksjonene hyller for hygiene. Denne vinkel bestemmer samsvar til 5 °.

PVC elementer

Når du velger en selvklebende plast grensen for et bad, bør du bestemme på sin design funksjoner:

 • mononukleær: intern (de er montert under fliser) og den ytre plasseres på foret overflaten;
 • todelte produkt.

Bredden av produktet varierer opp til 30-50 mm. Foreslåtte settene inkluderer kantstein fra 1,8 m til 3 m. Kerbs Kostnader og detekterer tilstedeværelsen av plugger deler som inngår i utstyret. Minsteprisen varierer fra 250 rubler. (Profile "svelge"). Noen av de populære produsenter inkluderer: Fremskritts Plast Profayls og Kolpa San, Macroplast.

Ytre sokkel plassert på badet etter flislegging. Materialet som brukes hard plast med myke kanter. Det forhindrer inntrengning av fuktighet under badekaret setter det estetiske, utførelse er fullført. I ett stykke av plast hjørnene er tilgjengelige i et stort område, nedenfor er en av de mest populære modeller.

For festing produkter er flytende nagler eller klebemiddel basert på silikon. Leddene i hjørnene eller underkutt, som i støping av gulv eller tak, eller bruk ferdige hjørner.

Gulvlist til badet for å skjule og tette en skjøt mellom veggflaten og badet forutsatt at veggen er allerede ferdig med flispaneler. Velge materiale, eksperter anbefaler å gi preferanse til zhëstkomu PVC med myke kanter.

Hjørner i henhold fliser installert i ferd med å sluttflispaneler. En kant av sokkelen hviler på brettet, og den andre utaplivajut under flisen. Sokler plassert under flisen i tilfelle av store rom parametere og umulig å sette fliser på veggen ned. hyller Bredde: 2,5h2,5 cm (normal), 3,3h3,3 cm (bred).

Installasjon utføres ved å feste en monteringsplate til den veggflate (varm plate) ved hjelp av skruer eller silikon. Monteringsplaten sneppes bunnplate med en myk kant og anordnet for indre hjørne tortseviki.

Støping blir brukt til å maskere defekter på veggene. Den lar deg visuelt riktig geometri i rommet eller spørre henne en viss stil. For eksempel, for farging preget fantasifulle elementer under stukkatur og gull, kan du angi stilen av renessansen, antikken eller middelalderen.

En strengere gjennomføring av listverk i farge metallic gir lønnsom ordne rommet i stil med hi-tech. Simulerte tre fortauskanter som brukes til å fullføre bad, innredet i en rustikk stil.

Regler støping valg:

 • Installasjon av massive, store og blomstrende grenser relevante for store bad. Mindre elementer er tapt i store lokaler, og listverk knuse massive lite område.
 • For mindre rom med lave vegger stikke optimale ett brede fortauskanter (forutsatt et takpaneler og hvit farge).
 • Med lav takhøyde og brede parametere, rommene er godt brukt vertikal dekorative elementer.

Universal tetningsmasse brukes til kjøkken, bad, dusj, servanter og vindusåpninger. Den fleksible utformingen av profilen gir slutt krumlinjet design. Sokler er konstruert av fleksibel PVC i hvitt og gjennomsiktig ytelse. Typisk dens lengde er 3,2 m.

Selvklebende forseglingstapen

Bånd Listene er markedsført i form av selvklebende tape, som angir navnet på materialet. Denne utgave blir brukt som en metode for behandling av midlertidige skjøter mellom badet og den veggflate. For fremstilling av tape som brukes LDPE tykkelse på 150 pm. På baksiden belagte klebe butyl. Prisen strimlene varierer fra 110 rubler. per rull. Markedsført buktene av 3 m. Bredden av hyllene varierer fra 20x20 mm. Stablingen er utført for den pre-rensede overflate. Ellers vil tape løsner med jevne mellomrom.

Kostnader av produkter varierer fra 15 rubler. / MP. Produktene er av bred tilgjengelighet og enkel jobb. De negative funksjoner inkluderer lav styrke, avstands- støt eller kompresjon. Men de er utsatt for en enkel erstatning.

Bygging av PVC hjørner

Hva kreves?

For fiksering av fortauskanter må tørkes av arbeidsflaten mot støv og fuktighet, for å avfette den. Etter å ha målt en forutbestemt lengde, feil det PVC bunnplate og saget med gjærkasse ved 45 °. Uavhengig av det valgte område med en selvklebende base eller uten bruk av silikon for å gi øket germetizatsionnye egenskaper. Dette bidrar til bindingsstyrke og hermetiske egenskaper. Det gjenstår å påføre silikon for den bunnplate og installere det over spalten. Dersom det finnes deler i den konfigurasjon, bør de være installert på den delen av panelet forbindelsen. I mangel av deler, skjøten mellom lamellene limes med silikon.

Hvordan lim lister tape?

For å feste de fleksible selvklebende tape som kreves opplæringsmateriale:

Etter grundig rengjøring og avfetting overflaten av en horisontal linje blir utført og gapet tettet med silikon. I prosessen med å montere underlaget er løsrevet fra klebeimpregnerings 15 cm, dannelse av tetning mot kanten av badekaret. Fast holde tape på den ene siden, bør det presse luftbobler.

Advarsel! Det er ikke anbefalt å trekke tape!

Bringe til badet hjørne, bøy og lim den på. Å bringe til et kar kant, blir båndet kuttes og kant behandlet ved hjelp av den preparerte forsegling. Dannet i hjørnene av folden skjæres med en kniv konstruksjon. I sonen av kuttet et tynt lag av silikon og skjule sømmen linjesegmentet bredde på 2 cm. Etter en dag, den behandlede overflate av klebebåndet er klar for drift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 67 = 69