Lime av vegger med tapet

Som pokleit tapet av de to artene (kombinere)

En av de nyeste trendene i utformingen av lokalene - bruk av forskjellige farger på veggene. Denne teknikken gjør det mulig å variere designet for å fokusere på noen del av lokalene. For korrigering av planlegging mangler ved hjelp av ulike mønstre i de samme fargene. Alle disse metodene fungerer perfekt med bakgrunnen: de har forskjellige teksturer, farger, mønstre. Og resultatet kan bli vurdert pre - rulle ut to ruller ved siden av hverandre på veggen. Det er derfor Tapetsering to typer stadig mer populært: det er moderne og idaet mulighet til interessante lokaler.

Alternativer papering veggene med tapeter to farger er uendelige

Regler for kombinasjon av tapet og teksturer

I dette tilfellet, som klar uten regler ikke kan gjøre, og enda mer så når kombinere farger, mønstre og teksturer. Stikker til de to typer tapeter så harmonisk, en rekke parametere som må vurderes.

Det er denne karakteristikk av rommet dikterer valget av typen av mønster, og blir i stor grad bestemt av tekstur og farge. Hvis takhøyden mindre enn 2,5 m, ved hjelp av lyse farger tapet uten grov tekstur, med mellomstore mønster. Hvis taket er meget lav, rette opp situasjonen kan kombinasjonen av lyset i hovedsak bakgrunnen med mykt teksturert eller mønstret loddrett strimmel (tegning, eller ganske enkelt en annen farge stoff) som kan være plassert på den samme vegg, men bedre enn de fordele i to, eller til og med tre.

Vertikale striper "raise" taket

Stor takhøyde - 3 m og oppover - krever radikalt annerledes tilnærming. Her tvert imot krever en sentral skikkelse, strukket bredt. Det er mulig å anvende horisontale skillevegger ved hjelp av forskjellige farger i den øvre og nedre halvdel (se detaljer nedenfor). Til dette design ser moderne - det er fortsatt en klassisk metode - er det nødvendig å prøve veldig mye med valg av farger og / eller mønstre.

I tillegg til høyde og bredde for å henlede oppmerksomheten på geometri. For det første, i området. Hvis rommet er stort, er det mulig å bruke en mettet eller mørke farger. Den tillater visuelt redusere størrelsen. Hvis vanlig mørke vegger du ikke er oppmuntrende - Finn mørk tone tapet med en lys store bildet. Vanligvis er dette plantemotiver, felles abstraksjon eller geometri.

Horisontale striper gjør rommet bredere

alle unikt i små rom motsatte: å bruke lyse farger. Hvis tekstur, mellomstore, figur - liten, ikke veldig uttalt.

Andre, ta hensyn til ikke å geometrien. Hvis rommet er lang og smal. I dette tilfellet vil posisjonen lagre det Tapetsering to typer: kortveggen lim lettere, og deres del "kommer" rundt hjørnet. Således synlig rettet geometri.

Langt veggen, som er nærmere grunn tilnærming av tapet på veggen

Det finnes mottak, som brukes dersom inngangen til den smale rom er på en av langsidene. Da er det nødvendig å sette av en annen farge midt på motsatt vegg, blir hjørnene limt over samme tapet, som er designet for korte. Oppfatningen av plass vil endre seg dramatisk: det vil ikke lenger virker så lenge.

Vanligvis krever to typer Tapetsering nøye utvalg av teksturer og tekstiler tykkelse. Ved kombinasjon er ønskelig å anvende den samme type av materialbanen. Hvis docking skjer bare i hjørnene, er det mulig ved tykkelse og tekstur ikke betaler oppmerksomhet: fortsatt ikke spesielt vurdert i et slikt sted. Men hvis forbindelsessteg på en flat vegg, er forskjellen i tykkelse for å understreke overgangen. Det ser ut, som regel altfor overdrevet.

Hvis teksturen er klart uttrykt, bør følges bakgrunnen har samme eller svært like

Et annet punkt. Hvis du likevel velger å lime stoff av forskjellige typer, de trenger å bli brukt til deres tilsvarende lim. For eksempel, for ikke-vevd tapet basert på - på papir - din. Imidlertid, i forhold til dekk - vinyl og strukturerte stoffer - en type akryl - annen. Du ønsker ikke å ta en tur? Kjøpe generisk. Det er de komposisjoner.

Hvis rommet er for lys eller for ensformig interiør viste seg, ikke nødvendigvis bruke mørk tapet på alle vegger. Du kan lime over veggen motsatt vinduene mørke, la resten vil være lyse. Som et resultat, vil rommet ikke være veldig mye lettere, og du blir kvitt den trykkende atmosfæren skapt av mørke vegger.

Mørk veggen på motsatt side av vinduet mørkner rommet

Denne metoden fungerer, og vice versa: å lyse rommet nok pokleit stoff med lys farge på veggen på motsatt side av vinduet. Det vil være mye lettere.

Det finnes flere metoder for tapetsering to typer som kan brukes i en "ren" form eller en kombinasjon av to eller tre av gangen. Det er viktig en god ide om hva du ønsker å være konkret.

Sannsynligvis alle vet at de vertikale stripene gir et visuelt øke takhøyden. Og bandet trenger ikke nødvendigvis å være vanlig. I moderne tolkning på en vegg kan stripete tapet, mens den andre - farget eller svak, knapt merkbar mønster.

På grunn av de vertikalt anordnede ornament tak virke høyere

Men det gjør ikke alltid. Vertikale striper kan fordeles på ulike vegger. Og de kan være vanlig - gjentas med jevne mellomrom. Som du ser på bildet, kan intervallet på ulike vegger variere.

Metoder for tapetsering: alternerende vertikale striper

Båndene kan være annerledes - i farge eller mønster. Teksturen av denne kombinasjonen av tapet skal være det samme, for ikke å få en uforståelig virvar. For en slik kombinasjon er lettest å jobbe med en samling. Faktum er at de fleste kampanjer produsere noen tegninger, kombinert med hverandre. Som regel har de noen vekter. I en samling, det er to eller tre ren bakgrunn og noen alternativer med tegninger.

Det andre settet av farger på samme tapet samlingen

Et eksempel på bruk av tre tapet fra en samling du ser på bildet over og under. Kombinasjonen nesten perfekt - de ble sjekket flere ganger for kompatibilitet før start produksjon. Forresten, i de fleste av de andre bildene, er tapet sammen som en enkelt samling. Bare forskjellige teksturer normalt svært vanskelig å sette sammen.

Tapetsering tre arter

Med en vertikal kombinasjon er det en interessant triks for å gjøre taket høyere. Ett av bandene "kommer" i taket. I dette tilfellet er overgangen grensen uskarpt, noe som gir en følelse av et større verk.

Båndet på tak utydeliggjør

Til band stedet prinsippet var litt klarere, presenterer vi flere alternativer i et grafisk bilde. Tegninger laget sett ovenfra.

Som pokleit tapet av to typer

Det er en vinn-vinn alternativer som valget av malerier fra samlingen av en "play" til alle tider. Hvis du trenger en garanti for at Tapetsering de to artene blir spektakulære - bruke en av disse ordningene. Utformingen av veggene når de ble testet tusenvis av ganger, og hver gang et utmerket resultat.

Mottak, noe som kan tilskrives de designklassikere. Den brukes i lang tid, men på dagens overflod av farger og teksturer fikk en helt ny sound. Denne teknikken brukes ofte i rom med et lite område, men det høye taket. Fjern effekten av "godt" og hjelper den horisontale delingen av rommet. Det kan ganske enkelt være en horisontal strimmel som omgir rommet. Ofte er det bundet til justering av vinduskarmer, og generelt utføres ved å dele opp planet i tre deler, og kan være plassert i den nedre eller øvre tredjedel.

Den horisontale stangen ved tapetsering

Denne regelen er ofte brutt: noen ganger bandet er i øyehøyde og på dette nivået, henge noen dekorative elementer. Ofte ser veldig bra ut. Denne teknikken er vanlig i utformingen av korridorer og ganger.

Ofte er det nødvendig å redusere den visuelle høyden på taket i gangene

å oppdele området kan strekke seg ovenfor og. Tradisjonelt er den nedre delen laget i mørkere farger, topp - lys. Men denne regelen blir brutt. Eksempel - på bildet nedenfor.

Brudd på reglene kan også være interessant

Tradisjonelle versjoner av kombinasjonen av tapet følgesvenn av to slag i den horisontale divisjon:

 • bunnen (1/3) - tapet med striper. toppen - ensfarget eller små mønstre;
 • Downhill - 1/3 - et fint mønster, den øverste - største monogram eller svart-hvitt;
 • 2/3 på bunnen av en stor tegning - opp svart-hvitt.

Konvensjonell taping med horisontal divisjon - ett alternativ

Bakgrunnsbilder av forskjellige farger i samme rom er brukt og om det er nødvendig å understreke reguleringsplan. For eksempel, i en leilighet på denne måten skille ulike funksjonelle områder: spise og rekreasjon.

Friområde fordeles med et stort bilde bakgrunns

Det samme prinsipp kan anvendes på barnerommet. I dette tilfellet, Tapetsering to arter benyttes til å skille deler av spillet, en seng, et bord. Også kommer inn, hvis to barn bor i barnehagen. Bare mulig hvis det er ingen konkurranse mellom dem, ellers antall konflikter kan øke.

Reguleringsplan barnerommet ved hjelp av annen bakgrunn

Her i denne kombinasjonen tillatt bruk av ulike teksturer. Men delingen av sine listverk brukes svært sjelden. Eller prøv å bli med i hjørnene, eller å plukke opp bakgrunnen slik at krysset ikke ser trassig.

Bokser eller dekorative innsatser

Annen bakgrunn limt i samme rom for en lang tid, men når de var laget av tøy og pakket dem i en "ramme" fordi de var veldig dyrt og var tilgjengelig bare for overklassen. Men med tiden likevel skjedde det: Tapetsering to arter i form av paneler. Og så i dag dekorere klassisk interiør, ved hjelp av skjermen utskrift lim, preget eller strukturert versjoner.

Paneler av tapet brukes i utformingen av den klassiske plass

Hvis du tillater stilelementer på de andre fargene gjør ut i rammen av molding. Denne utførelsen passer perfekt inn i klassisk interiør eller i stil med Provence, country.

Slike paneler og muligens i mer moderne stilarter - moderne, for eksempel. Men så rammen kan gjøres fra grensen av samme farge - fra samme kolleksjon, eller kuttet fra "kroppen" av tapet.

Bakgrunn veggmaleri av en annen farge i et moderne interiør

Et annet alternativ - å lime inn i en nisje. I dette tilfellet, mønster og tekstur valgt i stil, så vel som under annen registrering.

Interessante muligheter for tapetsering: nisje en annen farge

Og i dette tilfellet er det best å bruke tapet fra en samling. En profesjonell dekoratør vil plukke opp sine erfaringer eller bruker intuisjon, men i amatører, kan det ikke være mulig. Hvis du ikke ønsker å risikere å bruke en enkelt samling.

Det er to prinsipielle anvendelser av denne teknikken. Først - det er nødvendig å avlede oppmerksomheten fra noen element som du vurdere skjemmende. For eksempel, ujevne vegger. I noen leiligheter, kan de skrå. Å se etter dette faktum ikke klamre motsatte veggen avgir en annen farge tapet, mønster eller uten. Det er viktig at de har tiltrukket seg oppmerksomhet.

Innliming av forskjellige tapet veggene: atskillelse aksent

Den andre metoden - Tapetsering to arter for å tiltrekke oppmerksomhet til hva som objekt i det indre. I sove er ofte enten en seng eller en vegg på motsatt side. Da var det noen som ønsker å understreke (til valg av tapet på soverommet, se her). Kjøkkenet er ofte isolert bordet - og dermed danner en spisestue. Det er - en del av regulerings, delvis - aksent. Likevel, selv distrahert oppmerksomhet fra kjøkkenet området.

Aksent veggene i nærheten noen møbel - en morsom måte å pokleit tapet i to farger

Egentlig kan ikke fokus bare vertikalt rettet stripen, selv om det alternativet og mer vanlig: rommet vårt er ikke høy takhøyde synd, fordi alle midler er bra. Den høye rom fokuset kan være bred horisontal stripe - eller en del av veggen, som i bildet nedenfor.

Umiddelbart to trinn og forskjellige farger og forskjellige teksturer

I noen områder er det projeksjoner av bærende vegger eller nisjer. Ofte de prøver å skjule. Å gjøre dette er helt valgfritt. Opplyser området av en annen farge tapet, kan det gjøres om til et arkitektonisk høydepunkt, noe som vil gi rommet personlighet.

Tapetsering i to former: virkende "rester" av bærende vegger kan gjøres om til fordel

Generelt alternativene for hvordan pokleit tapet i forskjellige farger i samme rom er uendelige. Velg hva du liker, og gjøre det flere ideer, nedenfor er det en del med forskjellige bilder.

Tapetsering to typer: foto ideer

Tapetsering tre farger i ett rom er bedre å bruke en enkelt samling

Båndet kombineres ikke bare med faste overflater, men med et mønster. Det er viktig at interiøret var i de samme fargene

Bright hæl i en monoton interiør - ideell for tapetsering Druh typer

På bildet er forskjellig bakgrunn i ett rom matchet godt, fargen gjentas i tekstiler

Lime over rommet to typer tapeter? Easy! Og tre?

Reguleringsplan bruke forskjellige farger - en god måte

Fjern effekten av "trailer" - for å bryte en lang vegg partisjon, som skiller seg ut pastaen over tapet

Alternativer kombinert liming tapet: tre forskjellige typer

Vertikale striper "heve" taket

to slag for barne Tapetsering også relevant

Vilkårlig delingen av veggen - er en annen interessant tilnærming

Tradisjoner er brutt: den nedre delen av den lettere toppen

Desktop Companion alltid går godt sammen

Hvordan opprinnelige pokleit tapet

Vekt - kastanjebrun veggen. Tilsvartiltrekker seg oppmerksomhet

Lime tapet på veggene med sine egne hender

 • Kremen av sopp føtter Ekzomin
 • Kapsler fra Vetoksik parasitter
 • Complex Sustalayf å gjenopprette ledd

Lime av vegger med tapet - en slags interiør. Med denne web materialet kan du lage en stilig og attraktivt interiør. Alt som trengs - for å forberede overflaten, velge hvilken type dekning og utføre arbeidet i samsvar med teknologien.

De viktigste varianter av vegg tapet

De er de mest populære, prisene på disse bakgrunnsbilder er annerledes, men ikke høy. Produsenter produsere enkelt-lags materiale ensidig og tosidig, med to lag. Det er glatt tapet, og preget lettelse.

Dette er en relativt "ung" type tapet. Og selv om han syntes ikke så lenge siden, men det har allerede rukket å okkupere en verdig plass i anleggsmarkedet. Materialet har alle de nødvendige kvaliteter for å skape en koselig og spektakulære interiør.

Disse bakgrunnsbilder har betydelig levetid, deres levetid kan overstige 15 år. Ofte vinyl stoff har ikke-vevet underlag, det vil si, konsentrerer et slikt materiale i seg selv de beste kvalitetene av begge typer av produkter.

Beregning av antall tapet på veggene

Beregne riktig mengde Tapeter for å lime veggene i rommet - en alvorlig okkupasjon. Det enkleste alternativet - for å bruke et spesielt program for beregning av antall ruller. Denne kalkulatoren kan bli funnet på mange byggeplasser. Egenvurdering bør begynne med å definere størrelsen på rommet.

 • Først må du måle omkretsen av rommet og høyde vegger. For eksempel ta rommet 6x3 m. Det er omkretsen blir 18 lm Når lime veggene til taket er planlagt, blir den beregningen som er gjort i henhold til den faktiske høyde.

Egenskaper for å måle mengden av materiale på området:

 1. Når 3x6 kvadratiske rom = 18m 2 av sin omkrets er 3 + 3 + 6 + 6 = 18 lm Hvis du multipliserer omkretsen av verdien av høyden av lime, kan du få det totale arealet av alle maleriene tapet. For eksempel, når H = 2,5 m Utbytte: 2,5h18 = 45 m2.

Tapet med geometriske mønstre eller blomstermønstre krever konservering av integriteten av tetningen med et klistremerke. I slike tilfeller må du vurdere rapport - avstanden mellom de tilbakevendende elementer. Rapport indikeres, samt andre størrelser på tapet i instruksjonene for produktet.

For optimal ytelse, er det nødvendig å overholde ikke bare teknologien kan lime vegger med tapet, men også for å gjøre det riktige valget av lim. Til tross for mangfoldet av arter som finnes i anleggsmarkedet, må du kjøpe en formulering beregnet for den aktuelle type web materiale.

 • Les en oversikt over de komplekse hjelp av hemorroider Proktonol
 • Hvordan å miste vekt 20 kg - reelle vurderinger av Guarchibao

Forbereder vegger for tapetsering

Forbereder vegger er avgjørende for et godt resultat av deres videre lime. Først må du fjerne den gamle malingen, inspisere veggen og juster dem de nødvendige forhånds Avsluttet jettegryter og sprekker.

 • På det første trinn må utføre knaing av gips til konsistensen av tykk fløte og sprøyte et lag på 3-9 mm i veggen ved hjelp av et spesielt verktøy maling "Falcon". Samtidig må vi fylle alle humper.
 1. For å rengjøre veggene trenger en metallspatel, rent vann, vaskemiddel eller eddik og forstøver.

På overflaten, veggene dekket med maling, vil ny tapet bli dårlig. Derfor er det viktig å fullstendig rense dem, i stedet for å gjøre hakkene på den gamle overflaten, som ikke vil gi det ønskede resultat. Male veggene, kan du fjerne følgende måter:

 1. bygningen tørketrommel. Det er en lang og komplisert arbeid som krever en respirator og periodisk ventilasjon av rommet.

Etter rengjøring av veggene i malingen, og de behøver proshpaklevat penetrerende primer beleggsjikt. Dersom malingen ikke kunne bli fjernet, kan overflaten bli dekket med en løsning "Betonkontakt" eller fortynnet med vann klebemiddel for vinylbakgrunnsbilder, selv om det ikke er det beste alternativet. Nye bakgrunnsbilder i denne saken i lang tid på veggen vil ikke holde.

Partisjonering av veggflate før tapetsering

Etter sluttføringen av veggene kan være laget av oppsettet for riktig plassering av malerier. For dette formålet, bør du bruke loddesnor, kritt og en lang metall linjal. Partisjonering starter fra vinduet med en gradvis bevegelse mot venstre side langs omkretsen av rommet.

 • Fra vinduet til venstre merking bør gjøres til veggvinkelen, som er døråpningen. Merkede områder anbefales til nummer.

Teknologi pape veggene av tapet

Det avhenger av hvilken type tapet og valgt inneholder to metoder for sine etiketter: rumpe og lap. Den første metoden er en tapet lime vegger moderne og gir innretting av tilstøtende kanter av strimmelen. Ved den andre metode, blir kantene av banen vekselvis oppå hverandre med en avstand på 1-1,5 cm.

 1. Gratis room gulvet fra alt som kan forstyrre prosessen, og dekke den med klar plastfolie.

Når tapetsering rumpe alt overflødig materiale må fjernes umiddelbart med en skarp kniv. Nær gulvet eller gulvlister tapet trenger også beskjæring. I prosessen med liming er det nødvendig å overvåke jevn anordning av malerier på veggene, fravær av hull og bobler. Deler av veggen, over åpningene og radiatorer skal lime inn i den siste svingen.

 • Malerier i hjørnene må bli slik at de ikke begynner på noen av overflatene på vegger mer enn 4-5 cm.

Nyttige tips når tapetsering veggene

Det er noen nyanser av tapet som bør vurderes for å oppnå de beste resultatene:

 1. Før å lime veggene av rommet er det anbefalt for å demontere og fjerne lokket fra stikkontakter og brytere. Hull for dem bør kuttes umiddelbart etter stoff etiketter, i stedet for å vente til det tørker.

Hvordan henge tapet på veggene - se videoen:

Det er alt. Vi håper at vårt materiale viste seg å være nyttig for deg. Lykke til!

Hvordan lime over tapet: en trinnvis beskrivelse av teknologien

Alle ønsker å ha en vakker og interiør av høy kvalitet i sitt eget hus. Ett av elementene er en veggdekorasjon, som ofte gjøres ved tapetsering. I denne artikkelen vil vi diskutere alle detaljer om hendelsen, slik at du kan unngå mulige feil i ferd med å gjennomføre reparasjoner på egenhånd.

Tapetsering med hendene

I motsetning til forventningene, bør ikke starte med rommet der utskifting av kledningen er planlagt, men med en spesialisert butikk. Tross alt, før noe lim, er det nødvendig å kjøpe. Og det venter et svært bredt spekter av egnede produkter. Hva skal jeg velge?

Til overflod av forslagene ikke ta deg av overraskelse, og du kan finne egnet for ditt tilfelle design, med Orienten, hvor mye er det plass til å lime tapet, kan fortsette med egenskapene til de vanligste modellene:

 1. papir. De mest populære eksempler av forrige århundre, men det bør nevnes at konkurransen og de har generelt ikke var. De viktigste fordelene er den lave prisen og et bredt utvalg av dekorative ornamenter. Men svake styrkeegenskaper og hydrofobi gjør deres bruk er ikke rasjonelt.

Bilde butikkvindu med ruller av tapet

 1. fleece. Den mest praktiske oppdaterte modeller med det ideelle forholdet mellom pris og kvalitet.

De er kjennetegnet ved de følgende fordeler:

  • Fuktighet motstand. Den tillater bruk av tapet røykere med høy luftfuktighet og ved bruk av vann for å fjerne slam fra den plakk overflate.

Det bør være kjent: graden av motstand mot væsker, bestemmes ved hjelp av spesielle tegn i form av bølger og børster.

For våte steder med høye nivåer av forurensning bør velge produkter med tre bølger eller en bølge og en børste som vil være i stand til å tåle til og med bruk av husholdningskjemikalier og mekaniske metoder for rengjøring.

Markering av nivået for vanntetthet

  • Høy motstand mot slitasje og mekaniske skader, ekstreme temperaturer og ultrafiolett stråling. Alle som sikrer en tilstrekkelig lang levetid.
  • Mulighet for maskering av mindre defekter på veggene.
  • Den enkle og økonomi etterbehandling prosessen. Ikke krever bruk av lim til nettet og gjøre en grundig glatting av en ferdig vegg.
  • Vanndampgjennomtrengeligheten. Det gjør at vegger for å "puste", og å danne et gunstig mikroklima.
  • Kan være både med et dekorativt lag som allerede er dannet, og videre beregnet for malingsbelegget. Dette utvider betydelig designmuligheter.

Teksturerte bakgrunns basert vevde for maling

 1. Mural. Nyt fantastiske visuelle effekter, som kan være nesten hvilken som helst bilde på sin forside. Men krever en helt flat overflate og ferdigheter i prosessen med liming. Og i kombinasjon med den høye prisen blir det ganske alvorlig hinder for deres utbredt bruk.

Jungle rett bak

 1. naturlig. Bakgrunn består av to slike lag, hvorav den første er papir eller mellomlegg, men den andre kan være av jute, bambus, trefiner eller en flerhet av andre eksotiske planter. De danner en meget estetisk og miljøvennlig indre. Men krever nøye vedlikehold og er dyre, siden de er opprettet ved hjelp av naturmaterialer av manuell behandling.

Naturlig veggdekorasjon

 1. tekstil. De ligner i sin oppbygning og iboende egenskaper med naturlig, i stoffet tjener bare som et dekorativt lag. Det ser flott i kombinasjon med et stoff interiør på soverommet eller i stuen.

Tekstiler på veggene

 1. glassfiber. De har også to lag, men i motsetning til tidligere varianter er forsiden utstyrt med glass. Slikt materiale sikrer en høy styrke til forskjellige påvirkninger og slitasjemotstand. Hvis du bruker en lakker finish, vil det stå ikke mindre enn femten sykluser. De utviser også soppdrepende og brannegenskaper. Ulempen igjen vises relativt høy pris.

Glassfiber er egnet også for fôr bad

Denne listen bør være nok til å være skreddersydd for deres ønsker og evner, gjøre de nødvendige reparasjoner til ditt valg. Så nå går vi å designe.

Tips: kjøpe tapet, umiddelbart kjøpe og matchende lim.

Dette bør gjøres i samme butikk som den andre institusjonen og relevant utvalg av tapeter selvklebende løsninger kan være forskjellig.

Før wallpapered vegger, bør de først fremstille tilsvarende. Videre volumet av dette arbeidet er direkte avhengig av type tapet. Hvis den ikke-vevede tåle nærvær av små uregelmessigheter, vil bakgrunns kreve full innretting av basen.

 1. Fjern den gamle finish:
  • For å eliminere maling ved hjelp av en skraper i forbindelse med en industriell tørker eller spesielle kjemiske forbindelser.

Rensing basismaling

  • Gammel tapet grundig fuktet med vann, og deretter fjerne med en skarp slikkepott.

  • Fliser få ned en metall meisel og hammer.

Eliminering av keramisk belegg

Tips: anbefales for fjerning fra veggene i flis hammer.

Så du er mye raskere og enklere arbeidsflyt.

 1. Grind slip mesh mulighet til å snakke.
 2. Vi fjerner all den resulterende støv og byggestøv.
 3. Shpaklyuem betydelige sprekker og fordypninger.

Tips: Hvis det er store sprekker, anbefales det å lukke opp sine pre-grid serpyanku.

Så du hindre deres projeksjon til en ny finish.

Laget primer harpikslag tjener flere funksjoner:

  • Øker i nivået av adhesjon basen.
  • Det forhindrer overdreven absorpsjon av klebemiddel vegg.
  • Letter jevn fordeling av klebemiddelløsningen over hele overflaten.

Etter størkning av primer gå direkte til svært finish.

 1. Fortynn limet i henhold til instruksjonene som er festet til den.

Blandings limløsningen

 1. Vi måler avstanden fra gulv til tak, og lå på utfoldet en rull med tapet. Etter det, gjerne kuttet til markeringen.

Cutting riktig størrelse

Tips: Det anbefales å gjøre med lengden på margin.

Siden da trimme den overskytende del er ikke vanskelig, men dokleit være problematisk og ikke estetisk tiltalende.

 1. Påfør med en valse for tapet eller maklovitsy resulterende blanding på baksiden av banen. Det er bemerkelsesverdig at ikke-vevet produkter ikke krever dette trinnet.

 1. Deretter behandle den fremstilte del av veggen.

Wall Processing maklovitsej

 1. Å sette et segment nedover og flate det med en tørr klut, svamp eller pensel, slik at det ikke er dannet under overflaten av luftboblene. Flytteverktøyet, bør det være fra midten til kantene av lerretet.

 1. På samme måte fyller en hel vegg.
 2. Høyttalere for filet segmentene kuttes med en skarp kniv, sette dem spatel eller et flattjern.

SKJEMA eliminering steg fremspringende deler

Hvordan lime over rommet to typer tapeter? Kombinasjonen av en svært vanlig måte å spre den indre og for å oppnå visse visuelle effekter.

Her er et par metoder:

 • Asymmetri. På toppen av bakgrunnen ferdig limte strimmel av kontrasterende farge i midten av en vegg og to på kantene av det motsatte. Så du kan visuelt forstørrer rommet.
 • Symmetri. To stenger overfor hverandre. Begrenser også langstrakt rom.

Veggene er tapetsert symmetrisk til hverandre

 • Aksent vegg. Hvordan lime over tapet forskjellig gangen for å tildele det til noe element? Bare lage en bakgrunn fra en annen pryd for ham.

Som du kan se, en kompleks prosess med liming ingenting. Velg riktig type tapet, for å forberede seg skikkelig til overflaten og påfør produktet på veggen. Følg instruksjonene og du vil lykkes.

Resultatet av dette arbeidet

Videoer i denne artikkelen, finner mer informasjon. Vellykket liming!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

45 + = 46