Liggende stil i landskapet design

Funksjoner landskapet stil

Liggende stil i utformingen av hagen, som også kalles den engelske, mer lik det naturlige landskapet. Hoved notat i denne stilistisk avgjørelse av hagen er foreningen av mann med naturen. Som du kan se, har denne stilen ikke foreslå noen klar ordning av elementene i territoriet, det finnes til og med en viss uforsiktighet og asymmetri. I dette tilfellet, her er det viktig at alle deler av territoriet er organisk passe inn i landskapet og samtidig ikke bryter harmonien i naturen.

Hedges i landet

Hage i landskapet stil, som sådan, oppsto i England rundt XVIII århundre. Takket være utviklingen av romantikken dukket den engelske stilen. Her er den viktigste betydningen den vanlige oppfatningen av mennesket og naturen, som er nært følte deres forhold. slik arkitekter som William Kent, Charles Bridgeman og Lanseloa Brown bidro til dannelsen av denne trenden i landskapet design.

På den tiden har dette området blitt mye brukt i Frankrike, som ble dominert av strenge franske hager og parker. Også dannelsen av denne stilistiske støtretningen og øst, som fornektet bombastiske og kunstighet, men heller favoriserte naturlighet og harmoni mellom menneske og natur.

Landscape stil i dag - det er en enkel ensemble, noe som kan skape nesten alle typer hage. English Garden litt rimeligere, også for sin enhet krever mindre arbeid og oppfølging omsorg. Siden i alle landskap design gjøre noen justeringer og få en helt ny stil, som er vist på bildet nedenfor.

Liggende stil er bra fordi den ikke krever en stor plass i sin enhet. Engelsk hage innebærer partisjonering og små områder. I etableringen av de viktigste elementene i hagen skal være myk og samtidig så mye som mulig jevne linjer, og bør observere en gradvis overgang fra en til en annen.

Liggende stil på nettstedet

Utformingen av park av stilistiske retning av avlastnings forblir den samme, er det ikke behov for støttemurer og andre strukturer. Enhver type hevet støt kan slå, og ethvert område kan understrekes ved hjelp av separate deler. I tillegg benytter de fleste arkitekter i dag er denne metoden for lettelse transformasjon som geoplastika som involverer arkitektonisk og kunstnerisk endring av relieffet.

Liggende bildet er tilgjengelig fra hagen, hvis en blanding av plen frø for å inkludere et par typer urter. Ganske ofte, er det dekorert av en maurisk plen som ser ganske elegant og minner om en stor teppe. Du kan også bruke alternativ plenen - dumping eller bunndekkende planter.

English Garden, og plasseringen av anlegget i det

Anlagt hage er forskjellig og at plantene i det er ordnet i nivåer - store trær, hekker, busker, grenser og blomsterbed. Alle plantene er uavhengig av hverandre, grupper. Denne stilen, som et landskap, er et stort antall forskjellige utvalg av blomsterbed, i det landskapet design preget av:

 • mixborders;
 • steinete hager, imitere fjellandskap.

Du kan se på alternativene slike hager i bildet.

English Garden, og plasseringen av anlegget i det

I denne hagen er det også vakre bendelorm som definerer en unik atmosfære i hele. I et slikt område ofte satt honning planter som tiltrekker bier og humler. Eksisterende plante store trær vanligvis ikke endres. I skyggen av et stort tre størrelser kan romme komfortabel vista, som kan være skjult i bunnen av hagen. I et slikt landskap anlagt valgt planter med blader og blomster i ulike nyanser, ofte arkitekter bruker i landskaps hager med kontinuerlig blomstring.

Vann element i landskapet stil

Landskapet parken er utenkelig uten reservoar. Du trenger ikke å velge for små forstadsområde enorme reservoarer som ser unaturlig. Denne stilen innebærer fuzzy kystlinjer, bør kyst planter plantes på en vilkårlig måte. Men noen eiere av private boliger som allerede har en naturlig kropp av vann. I dette tilfellet må du dra nytte av nye varianter av parken layout og planering. Men refererer denne stilen til tilstedeværelse i hagen av naturlige vannforekomster.

Visuelt vil dammen bli bedre forstått hvis det er oval eller rund form. Pond i territoriet ganske raskt fylle en rekke små dyr, selv mye nærmere dacha området dyreliv. Perfekt løsning vil flyte og organisasjonen eller bekker. På flate områder arrangere strømmene av vanlig type, hvor den buktende kanal, på ujevne-Lag strømmer av bergarter med forskjeller. På grunn av trafikk og støy i vannet hagen vil påskynde.

Hekker og komposisjoner av blomster

nåtid og hekker i hagen. Men i motsetning til vanlig stil, er det ment å bruke nestriguschihsya sikring av blomstrende trær og busker. Imidlertid kan hekker og velstelte grenser også brukes. De fleste arkitekter bruker denne teknikken, som Bercy.

Hekker og komposisjoner av blomster

Tallrike buer og søyle, som er tvunnet med klatreplanter, i stand til å separere det område stykkene og tjener til dets regulering. Dessuten er tre gjerder brukt i land regulering, metall gjerde, så vel som en rekke skjermer.

Som man kan se på bildet av blomsterdekorasjoner bedre å bruke ornamental gress, korn, planter med dekorative blader og de som er normalt fritt til å utvide, og trenger ikke en stor omsorg for dem. I de fleste tilfeller, gartnere lage ulike tema blomsterbed som vann, skyggefulle blomsterbed, samt monoklumb. Også supplere en slik hage kan være en rekke tilbehør for hagen, for eksempel tall eller stilig antikviteter.

Lagre lenke for ikke å miste, trenger du:

Liggende stil i landskapet design

Skapt av naturen: landskapet stil i landskapet design og dets funksjoner

Starter fra det 18. århundre i Europa begynte å blomstre Voltairianism. Dette støttes for fri tanke og religiøse generelt. I dette tilfellet, folk interessert i forskjellige naturlige detaljer, inkludert hager og parker. Aktivt med å utvikle kreativitet, særlig art. Artister skapt fantastiske landskap, som er inspirert av landskapet av tiden. Liggende stil i landskap design er også kalt den engelske design. Men han ble født i Nederland og Tyskland, og deretter til England for å rekruttere mer fart. I dag, selv i en liten engelsk domstol kan se et fantastisk naturlandskap.

På den tiden da denne stilen ble født, sier filosofi at det er mange fordeler i harmoni med naturen. De rike prøver å lære så mye som mulig om kultur, tradisjoner og historie i andre land. Fra ett land trakk interessante ideer og implementere i sitt hjemland. Velstående adelsmenn prøvde å utstyre sine eiendommer original og attraktiv. Det var alle raseri en naturlig dam i hagen, og at på bakgrunn av beitende sauer. Slike landskaper inspirere kunst, oppfordres til romantikken, bidro til kreative impulser.

Landscape stil brukes aktivt i dag, og på våre nettsider, så hvis du er interessert i funksjoner i sin skapelse, holde lesing denne anmeldelsen "Dream House" og nyte den storslåtte naturen i landskapsbilder.

Liggende stil i landskapet design

Karakteristiske forskjeller i landskapet stil

Ved første øyekast landskapet stil - det er enkelt og naturlig, men faktisk må investere mye arbeid for å skape en så ryddig landskaps. En jevn overgang fra den lyse plen busker og trær. Ingen geometriske former, myke linjer og ingen lover. Men det er en rekke spesifikke detaljer som prøver å bringe på land, for å gjenskape den fantastisk design i landskapsstil:

 • Ulendt terreng. Kan være vanlig, åser, kløfter, naturlige bassenger, bakker - alle veksler mellom en myk overgang.
 • Mangelen på symmetri. Det er ingen rette linjer, geometriske former, full frihet i planleggingen.
 • Arkitektoniske konstruksjoner på nettstedet. Forskjellige arbors, broer og lignende, kan være til stede og nøyaktig å strømme inn i hele landskapet.
 • Den kronglete sti skapte laget av stein eller trestammer spilite, plen og lignende. De spiller ikke bare rollen som dekorasjon, men også tjene til å knytte de enkelte hage stedene.
 • veiene. Det er nødvendig for å kunne nyte hagen med sine ulike punkter og samtidig se ulike maleriske landskap.
 • Mangelen på punkter som kan åpne opp en visning av hele hagen.
 • Hage komposisjoner helt forskjellige busker og trær. De bør ikke gjenta hverandre. Du kan bruke skogen, hage og markblomster og stauder.
 • Naturlige eller kunstige dammer med en ujevn kystlinje.

Etter de urbane høyhus, glatte veier, strenge og enhetlige gårdsrom, landskapet stil hage den mest relevante og populære for utsmykningen av din egen bakgård. Selv om det er egnet for store områder, men selv forstadsområde på bare 4-6 dekar, kan du bygge i denne stilen.

 1. Først av alt, er det verdt å merke seg de naturskjønne og spektakulær utsikt. Hager veldig vakker. Det virker som om de skapt av naturen selv, hvis det er en vill park, som ikke er brukt til menneskehånd.
 2. Tomt i landskapet stil er praktisk. For ham, kan du bruke blomstene som vokser fantastisk i spesifikke breddegrader. Du trenger ikke å søke etter eksotiske planter, er det tilstrekkelig å vokse de mest populære busker og trær for hvert enkelt område. Et stort pluss er at disse rommene er godt akklimatisert og ikke krever mye omsorg. Landskapet stil planter er vanligvis plantet i en bestemt rekkefølge: et høyt tre, busker, blomster og plen.
 3. Denne stilen er egnet for utsmykningen av sonen for spaserturer eller for rekreasjonsområder og sportsspill.

Hage landskapet stil bilde

Hage landskapet stil bilde

plan

Å lage et nettsted i landskapet stil, bør først tegne en plan. Det er nødvendig å utpeke plasseringen av huset og plasseringen av alle elementene som ville være nødvendig for komfort av området.

Når du planlegger din landskap design bør vurdere tilstedeværelse og plassering av sporet. Som nevnt ovenfor, trenger de ikke være rett og klar. Slår bør gjøres buet. Baner kan være vilkårlig, men de bør være plassert slik at det er praktisk å komme til et bestemt punkt. For eksempel slike fasiliteter er i hagen, som en utvendig dusj og toalett. Disse Banen bør være kort, slik at de ikke må få hele hagen.

Landskap design forstadsområde landskapet stil

I tilfelle av landet ordningen i engelsk landskapsstil, bør du gi opp vane å bruke territoriet til det maksimale. I denne situasjonen kan hvert hjørne ikke gjøre noe nyttig, tvert imot - den frihet og mer plass må opprettes. Du trenger ikke å bestille noen luksuriøse fontener, bygge vann kaskader og lignende. Du kan bruke det du allerede har på området. Hvis området er ujevn, er det bare i hånden. Du må bruke alle de "svakheter" av territorium, slik at de ble til sine meritter.

nettstedet landskapet i landskapet stil bilde

Hvis huset ikke er bygget, deretter i sin utforming bør følge den viktorianske og britisk stil. Men i en situasjon da huset ble bygd i lang tid, og hans stil ikke passer inn i et landskap hagearbeid, kan du:

 • endre noen detaljer i huset, men det kan kreve mye penger;
 • å plante hekker, for derved å skille lokale området fra inngangen til hagen;
 • ferdig bygninger, spesielt hjemme, kan du gi den ønskede stilen ved hjelp av forgrenede planter som dekker fasaden.

Hus med hage landskap design

Hage landskapet stil bilde

Landskapet utformingen av hagen farger er viktig. Riktig farge og nyanse er i stand til visuelt å øke eller redusere zoom i eller flytte den ene eller annen gjenstand. Takket være den fargen kan være å fokusere på en del og "skjule" de andre. Også ikke glem at små enkle komposisjonen ser fantastisk motsetning klumpete og fantasifulle kombinasjoner.

Det er mange forskjellige hemmeligheter om hvordan å forbedre landskapet landskaps. For eksempel vil langt hjørne av hagen var det ikke mindre bemerkelsesverdig, er det nødvendig å si det mer levende trær, for eksempel furu plantasjer av blå nyanser.

Engelsk landskapsstil i landskapet design

Til tross for at hagen i landskapet stil er å være så naturlig, betyr det ikke at de ikke trenger å forholde seg til. Du må opprette en gruppe med busker og blomster, plante lyse farger blomsterbed, gir skygge hage smug gjennom grønne planter og så videre.

Engelsk landskapsstil i landskapet design bilde

Blomsterbed i landskapet stil

Du kan organisere en grønn plen med sin egen. Dybden av den frukt såing på stedet der det er planlagt plen bør være minst 15 cm. Før såing gresset, om en måned, er det nødvendig å grave i bakken, og deretter fjerne alle luker, gjødsel energi territorium. Overflaten må være glatt og tett, som brukes til kryssfiner ark eller ruller. I nærvær av fortauskanter eller andre hindringer klippe, bør gresset bli sådd per meter fra ham.

Plen gress kan være annerledes. Den gjennomsnittlige frø hastighet på ca 15 g / m², men flere detaljer kan bli funnet direkte når du kjøper en bestemt urt. Frø er sådd ikke for dypt, men de må være dekket med jord, og deretter gi dem dryppe-lignende lett regn. Og det gjør hver dag for den første uken etter planting, hvis gaten er solrik og varm. Vi kan ikke si at plenen vokser sakte, men på samme tid, kan denne prosessen akselerert ved å kjøpe ferdige ruller med gress. De trenger bare å utvide, spre og hell.

Blomsterbed og plener i landskapet stil

mange forskjellige blomster, trær og busker kan brukes til liggende stil i landskapet design. Du bør heller ikke glemme de ulike elementene i dekorative og praktiske, som en benk eller statue.

Landskap design forstadsområde landskapet stil

Takk til alt dette, kan du lage ditt eget stykke paradis. Landskap design bringer mye moro og gir en fullstendig hvile i hagen.

Stiler av landskapet design og deres egenskaper

Hver innehaver av landet ønsker hans hage var en virkelig unik og vakker. Samt i utforming av boliger, kan området være utformet i ulike stiler av landskapet design. Hver av dem er relativt lik, men på samme tid, de er helt forskjellige. Derfor, før ordningen av hagen oppfordres til å gjennomgå mest populære stiler av landskapet design og deres karakteristiske trekk.

Landskapet eller engelsk stil av landskapet design

Hovedmålet med landskapet stil (hans andre navn "angliyskiy9raquo) - lage en simulering av det naturlige landskapet. Ved første øyekast kan denne oppgaven virke ganske enkelt, men i virkeligheten, bør dyrkere vurdere en rekke finesser og nyanser. Heller ikke dispensere med kunstnerisk øye.

Liggende stil i landskap design er preget av sin asymmetri og mangel på geometri, som er en forutsetning for en vanlig hage.

Gartner i engelsk stil bør alltid være godt preparerte. Men det er viktig at det ikke var merkbar. Of course, i tillegg til plenen, som må nødvendigvis være jevnt trimmet. Tradisjonen med å holde den i nøyaktigheten av den britiske født mer enn ett århundre siden.

Engelsk stil - det er en pen plen, svingete veier, et utvalg av busker, trær og blomster. Å bringe stil til slutt, er det ønskelig å ha minst en liten dam med vannliljer og andre planter. Også på banken, kan du sette en liten gråtende piletre.

De mest populære fargene er roser, stokkroser, riddersporer, fordi i vårt forhold, de vokser best. På våren kan de erstatte tulipaner, krokus eller påskelilje. En annen viktig regel for planting blomsterbed er at de trenger for å vokse ganske tette klumper. Dette vil skape et mer attraktivt utseende.

Stil kan utfylle de ulike paviljonger, benker og andre slike detaljer. Imidlertid bør build være laget av naturlige materialer: tre, naturstein. Det vil også være aktuelle ulike smidde stykker.

Også, ikke la uten oppmerksomhet og selve huset. Du kan dekorere veranda gulvet eller hengende potter med blomster. En vegg av bygningen kan være dekket med eføy.

Regelmessig (fransk) stil i landskapet design

Rigor og absolutt symmetri er en forutsetning for å gjenoppbygge den vanlige stilen i landskapet design. De mest populære er den aksiale sammensetningen. Det er, i midten er en viktig objekt (fontenen, et stort tre, skulptur eller et hus). Og fra den er rettet i motsatte retninger spor riktig form, langs hvilken "ustelen9raquo; velstelte plener. Også germane forskjellige blomster, busker, blomster og trær. Imidlertid bør de være symmetrisk arrangert.

I tillegg kan du lage fargerike farget blomsterbed. Planter bør plantes dem i en bestemt rekkefølge, slik at under blomstring for å skape vakre og originale mønster.

Utfylle fransk stil i landskapet design kan være en rekke skulpturer, samt naturlige og om kunstig skapt dammer.

Dessuten vil ingen skade være etableringen av "besedki9raquo, som kan skjule en person fra nysgjerrige øyne. Men i motsetning til den engelske stilen, "vozvodyatsya9raquo; de er fra en rekke busker og kalte Bosquet.

Til hagen var virkelig vakker, er det viktig å ikke bare distribusjon av planter, men også deres valg. Så, for å skape en stil trenger:

 • Blomster. På sommeren er det bedre å velge blomst, petunia, og andre arter som blomstrer hele sesongen. I løpet av våren, akkurat som den forrige stil, passe tulipaner og krokus.

 • Busker og trær bør velges som helt sikkert vil holde sin form etter hårklipp. Disse inkluderer berberis, hagtorn, lind, Cotoneaster, lønn, Spirea, og andre. Også for symmetrisk planting, kan du bruke gran.

 • Skandinavisk stil i landskapet design

  Skandinavisk stil i liggende - er overflod av vilkårlig anordnet, men samtidig harmonisk kombinert dekorative elementer og en rekke planter.

  Hagemøbler er en viktig egenskap for noen hageflekk. I dette tilfellet bør det være flettet eller tre.

  Høye grønne planter i nærheten møbler må være i overkant. Enda bedre, bladene, de vil innhylle henne.

  Små detaljer er nøkkelen til en vellykket etablering av den skandinaviske hagen. Derfor vil det være fint hvis forskjellige rust kjøkkenutstyr vil bli involvert i det totale bildet.

  Scandinavian hagen kan ikke tenkes uten steiner. De må være i overkant. Foruten bedre om de brukte mindre steiner i tillegg til vanlige blokker. Det er også mulig å konstruere kunstige grotter og peis. Den første kan fortynnes med forskjellige planter. Peis fungerer også som pynt, men det er også mulig å arrangere kveldssamlinger før en brann.

  Banene må også utføres fra en stein. Også fra dette materialet er lagte matte kvadratisk eller rektangulær form. For å legge til kontrast, kan lyse farger pålegge sin omkrets. I denne stilling midten av området kan være stor stein sten av stor størrelse (eller flere på hverandre liggende blokker av mindre størrelse).

  Planter kan bruke. Imidlertid er preferanse gitt til bærbusker og frukttrær. I den lyse skandinavisk-stil planter anvendes i små mengder og i visse områder.

  Russiske herregården stil i landskapet design

  Den største forskjellen mellom russiske herregården stil i landskap design er dyktig kombinert praktisk og skjønnhet. I en slik hage i perfekt harmoni lyse og frodige blomsterbed med en liten hage som vokser en rekke grønnsaker og frukt.

  En annen funksjon i russisk eiendom er naturlig og enkel "zatrepannost9raquo;. Men dette betyr ikke at du kan la livet gå sin gang nettsted. Tvert imot, det skaper en naturlig til tider mye vanskeligere enn perfekt trim alle busker.

  Et utvalg av eksotiske planter, samt bisarre figurer av stein malplassert i russisk herregården. I stedet for dem kommer bjørk, eik og lilla busker og lignende anlegg. I dette tilfellet, til valg av landingssteder bør behandles seriøst.

  Russiske sjel er ikke bare sjenerøs, men også bredt. Vi vil alltid ha mer plass og muligheter. Den russiske hage, med riktig reguleringsplan, kan du realisere alle ønskene, og hvert område vil bære et bestemt mål.

  Før huset er mulig å utstyre en vakker hage, som er for naboene vil være kjennetegnet av hele hagen. Det bør bli sittende bare lyse blomster som blomstrer til forskjellige tider. Dette vil gi en vår til høst for å nyte de lyse fargene i naturen.

  På resten av området kan du også angi et sted for rekreasjon. Og neste vil bli sett kompakt blomstrende hage. Og hvis en stor tomtearealet, er det mulig å konstruere denne russisk bad. Som et resultat, er russisk hage det perfekte stedet å slappe av for hele familien.

  Japansk stil i landskapet design

  Asiatisk filosofi har alltid vært forskjellig fra den europeiske. Det er ikke noe unntak og hage dekorasjon. Hovedmålet med den japanske stilen i landskapet design - ett med naturen.

  En funksjon av stilen er dens allsidighet. Japansk hage kan skape forskjellig størrelse på delene (optimalt 1-8 er ar).

  Når du oppretter det skal se naturlig ut. Derfor er det bedre å bruke planter og steiner, som vokser og er produsert i miljøet. I tillegg må du helt glemme om symmetri, fordi innholdet av en helt annen smak. Hun godtar ikke geometrien, men skaper vakkert unike og ekstraordinære natur.

  Det ideelle alternativet ville være en japansk hage gjenskape flere soner. Således er det ønskelig at deres omkrets er uregelmessig formet. Hver av sonene som skal kobles til hverandre gjennom andre overganger. Gjøre bedre bruk av anlegg og materialer, noe som vil skape en myk overgang.

  En annen tilstand av den klassiske japansk stil er å bruke bare rolige og milde farger.

  Kinesisk stil i landskapet design

  De som bosetter hagen sin for første gang, og er ikke helt bevandret i vanskelighetene med forskjellige stiler kan lett forveksles med en kinesisk stil av landskapet design med den japanske.

  Faktisk, de har mye av forskjellene. For eksempel japansk stil i landskapet design understreker overlegenhet av naturen. Kineserne sette sine egne fordeler og mulig flush med omgivelsene.

  Så når du gjør en tomt i kinesisk stil, bør det tas i betraktning at utformingen av følgende fem elementer må være til stede:

  Chinese Garden designmuligheter ganske mye. Derfor, for å bedre identifisere, de kan deles inn i flere kategorier.

  • Classic hage. Dette alternativet kombinerer de eneste lyse farger. Dette gjelder både planter og dekorasjoner.
  • Filosofisk hage. For å oppnå alene med sine tanker, tvert imot bør forlate maling. Bedre å velge en plante beroligende farger som gir en behagelig skygge.
  • Hjem hagen ser mer ut som en moderne hage. Planter i denne utførelsesform helt blottet for geometriske former.
  • Stille eller aggressiv. I det første tilfellet er det nødvendig å prioritere lave planter og dekorasjoner. Aggressiv hagen er det motsatte. Møblert hagen vår på denne måten, bør du velge en høy plante.

  I tillegg på stiler av landskapet design kan bli funnet i videoen

  Str. De fleste Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 og, bygg 1, gulv -1

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  31 − 30 =