Kombinere kjøkken og loggia

Original og romslig kjøkken, kombinert med en loggia

Hvis du ser på utformingen av mange leiligheter, vil du legge merke til at de er tilstrekkelig lite kjøkken. For å bøte på dette som en betydelig ulempe, er det mulig å gjøre tilkobling av loggia kjøkkenet. Med denne forutsetningen vil være mer behagelig, og den ledige plassen skal brukes mer effektivt. Men før du starter arbeidet vil måtte forholde seg til noen øyeblikk.

Tråd med relevante myndigheter

Kombinere en balkong eller loggia med kjøkken kan kalles en ombygging av leiligheter. Dette i sin tur, pålegger visse restriksjoner som må følges.

Så, at samordning gikk bra, trenger vi følgende dokumenter:

 • Dokumenter som bekrefter retten til leiligheten.
 • Hjelp, hvor sammensetningen av familien.
 • Personlig konto, utstedt av huset ledelse.
 • Dokumentet på nyutvikling, som ble designet av arkitektfirmaet eller organisasjon med en tillatelse. Vær også oppmerksom på at må være varme tekniske beregninger på en egen side.
 • Oppløsning som bekrefter at de andre leietakere av leiligheten er ikke mot utbygging.

Sekvensen med å samle dokumentasjon kan være at:

 1. Send inn en forespørsel til BTI, som ligger midt i den territoriale distriktet å utstede registreringsbevis til leiligheten.
 2. Forhandle med en organisasjon som vil gjøre prosjektet dokumentasjon.
 3. Etter det, i organiseringen av utformingen av ditt hjem for å forene den resulterende prosjektet.

Hvis bekreftelsen er mottatt, vil løse andre problemer med:

 • Departementet for krisesituasjoner;
 • Sanitær-epidemiologiske tjenester;
 • selskapet som forvalter huset;
 • organisasjoner som leverer elektrisitet, gass og andre ressurser.

Hvis alle dokumentene er samlet, og ombygging ble gjennomført, innebærer ytterligere harmonisering utarbeide loven av bolig inspeksjon, så blir det mulig å få et nytt pass for en leilighet i BTI.

Forbud under planlegging og reparasjon

Kombinere kjøkkenet med en balkong eller loggia må overholde alle regler. For øyeblikket er det restriksjoner:

 1. Under demontering av veggen kan ikke fullstendig fjerne mutteren, som i hjemmene av murstein typen, er det nødvendig for vedlikehold av balkongdekket, og for ferdighus - som et gjerde. I noen tilfeller fryse platen, noe som i vesentlig grad påvirker huset i en annen etasje.
 2. Det er ikke tillatt å overføre kombinert med kjøkken balkong eller loggia vann sentralvarme radiator.
 3. Plassere forbudt gasskomfyr og noen husholdningsapparater. Bør styres av standarder som angir høyeste tillatte vekt av utstyret og laste det.
 4. Som det er kjent, er det strengt forbudt å demontere bærende vegger. Husk at i hjemmene av paneltypen bærende strukturer er vegger med en tykkelse som er større enn 12 til 14 cm, huser den type murstein - en tykkelse på 3 klosser i hjemmene monolittisk type - 20 cm.

Soverommet på balkongen - det er implementert ideen. Les om det i vårt materiale.

Slik installerer klimaanlegget på balkongen, kan du lese i denne artikkelen.

Montering av balkongrekkverk

Ofte er kombinert kjøkken med balkong gjort på vitrified strukturer og behovet for å rekonstruere balkongrekkverk. Bygging gjerdet, kan du bruke:

 1. Bricks. Har holdbarhet, gjennomførbarhet, god ytelse av termisk isolasjon, men er tunge.
 2. Wood. Lav vekt og pris, miljøvennlig materiale. Treet ikke begynner å råtne, det må behandles med spesielle midler.
 3. Skum blokker. Regnes som den mest praktiske materialet, siden det er lett å installere, er det billig, og har noen gode egenskaper.

Kombinasjonen av en balkong eller loggia med kjøkken vil være meningsløst hvis ikke kvalitativt isolere rommet.

Uten en god glass forening kjøkken med balkong gjøre noe godt. Glassvinduer er ideelle tre kamre med en PVC-profil.

For isolasjonsskum på utsiden er anbefalt, men på innsiden av gulv, tak og vegger som isolasjon rasjonell bruk av basalt ull, etc. Også ikke glemme pakking på toppen av isolasjonen dampbarrieretypen filmsjikt.

Som allerede kjent, er det noen restriksjoner som ikke tillater å gjennomføre oppvarming til en balkong. Til åpen kjøkkenløsning med balkong var alltid varm, lov til å plassere det:

Dermed ble gjerdet bygget, rommet varme og varme. Nå kombinert med en balkong kjøkken må kobles til via en døråpning. Men det er tilrådelig å rive den gamle partisjonen før det, gjør det på følgende måte:

 1. Demontering av gamle vinduer og dører.
 2. Fjerning av gamle dører og vinduer enheter.
 3. Hel eller delvis ødeleggelse av en betongblokk vegg ved hjelp av perforatoren, slegger og sagbladet.
 4. Ved slutten av åpnings skal justeres.

I noen tilfeller kan du bygge en bue, for å kombinere kjøkkenet med en loggia eller balkong. Dette er spesielt aktuelt dersom eierne har besluttet å holde seg til en viss stil.

Den siste scenen - en visuell design som vil lage to forskjellige rom én. Hold deg til en bestemt stil eller å reflektere over den opprinnelige designen - det er opp til deg. Under registreringen, er alt viktig: behandling materialer, fargevalg, belysning og mer.

Fullt ferdig, kan du eksperimentere mye, men for eksempel, en stilfull og vakker kombinasjon av:

 • naturlig bakgrunnsbilde med dekorative gips;
 • gips med tre;
 • belegningsstein med steklooboyami eller væske tapet.

opp ↑

Kombinert kjøkken med balkong eller loggia spesielt effektivt ser ut, dersom begge lokalene er gjort tilsvarende. Fin blanding kontrast og lyse farger, men ingen stopper for å gjøre plass i en mer behersket stil.

Ikke mindre viktig er spørsmålet om belysning. Det er obligatorisk å tenke på det, hvis rommene er delt inn i ulike soner. Og den lyse rommet virker større og mer romslig. Derfor er flere lyskilder nødvendig.

 1. En populær og praktisk alternativ - er plasseringen området for å spise på balkongen eller loggia, noe som vil gjøre kjøkkenet mer romslig.
 2. Hvordan ikke å nevne baren. For er det mulig å tildele et sted der en gang var vinduskarmen med en vinduskarm eller bruke balkongen.
 3. Ikke mindre nyttig hvis plassert på balkongen maskiner, apparater og hvitevarer. Men vi må ikke glemme om forbudet.

Lei av liten og upraktisk kjøkken eller ønsker noe nytt og uvanlig? Da kjøkken, kombinert med en balkong eller loggia - hva du trenger. Men det er umulig å ikke nevne den lange papirarbeid og kostnader. Men hvis det ikke synes et problem, kan du trygt gå videre til samlingen av rommene.

Kombinere balkong (loggia) med kjøkken, bad

Det er ikke mange måter å øke arealet av leilighetene. Den rimeligste - foreningen av en balkong eller loggia med et rom eller kjøkken. Let blir med og er ikke veldig stort område, men i små leiligheter, og det er - som en gudegave.

Hvilke dokumenter er nødvendig for foreningen en balkong / loggia

Kombinasjonen av balkongen kan skje på to måter: ganske enkelt å fjerne vindusrammen uten riving av veggen og vinduskarmen mutter og fjerne den. Hvis du velger å fjerne bare vinduet / døren, er ingen tillatelse for det er ikke nødvendig. Etter å ha fullført det arbeidet du har tenkt å ta en leilighet i BTI, gjør endringene

For en slik utførelse kombinere balkong og rommet eller på kjøkkenet trenger ikke tillatelse

Hvis det ble nødvendig å fjerne vinduskarmer av veggen, er en slik endring kalles sanering og krever en rekke givende dokumenter for gjennomføring. Og husk at i de siste årene i hovedstaden for å rense weathers enheten er kun tillatt dersom installasjon av glass skyvedører. Vær også oppmerksom på at balkongen eller loggia gjøre radiatorer er ikke tillatt. Det vil være nødvendig å organisere en egen balkong oppvarming, samt å finne en ny plassering for radiatoren som var tidligere i vinduskarmen blokken.

I alle fall må du:

 • Ta BTI registreringsbevis til leiligheten.
 • Med tehpasporotom gjelder design organisasjon sertifisert for å yte slike tjenester til utkast nyutvikling. Det andre alternativet - bestille behøvde i organisasjonen, utvikle modell prosjekter i hjemmet (for innbyggerne i hovedstaden er en mer pålitelig alternativ).
 • Tar mottak av utkastet, de dokumenter som bekrefter eiendomsretten, det utfylte søknads å sanere, ta kontakt med Bolig Inspection.

Etter å ha mottatt oppløsning oppløsning kan få til å fungere. Ved ferdigstillelse av reparasjon må du invitere en representant for Housing Inspection loven for gjennomføring av sanering. Med dette dokumentet søker igjen i BTI å få et nytt registreringsbevis.

En slik forening krever dokumentasjon

Merk at når du velger det andre alternativet, bare for å bli revet som en del av dem var under vinduet. Rive de øvrige sidevegger, mutteren uten ytterligere koordinering kan ikke kategorisk som å skjære ned vindusrammen. For dem kan det være nødvendig også å styrke tiltakene. Alt arbeid vil bli stavet ut i utkastet sanering og de trenger å være samvittighetsfullt.

Hvis du trenger å fjerne veggen og strålen, nevner dette i utformingen organisasjonen når du sender dokumenter. De beregne om dette er et alternativ. Hvis ja, gi ut tiltak for å gjenopprette bæreevnen og verkliste.

Hovedfokus i arbeidet med å bli med på balkongen til kjøkkenet eller badet bør tas hensyn til isolasjon. Det vil være nødvendig å isolere alle deler av annet enn den indre veggstrukturen. Bruk samtidig de mest effektive materialer, ellers hele huset om vinteren vil være veldig kaldt. Dessuten vil når du installerer glass må betale spesiell oppmerksomhet til stedet for krysset med veggen ramme - bane damp isolerende materiale. Han vil blokkere tilgangen til varm luft fra rommet, hindrer dannelse av kondens. Generelt prosedyren fungerer slik:

 • Demontering av gamle vinduer og etterbehandling materialer på balkong / loggia (vindu enhet og samtidig la på plass i rommet). På balkongen er et metall gjerde på balkongen - en tynn standard partisjon, hvis noen. Hvis partisjonen er ikke på balkongen, er det også bare en metallramme. Det er nødvendig for sikkerheten til drift.

Demontering av gamle vinduer og etterbehandling materialer

Hvis kanten av balkongdekket er ujevn, det concreted

Parallell oppførsel utenfor vindsperre

Windows installerer vanligvis kampanje

Demontering vindu enhet

Oppvarming av kalde flater

Faktisk kan foreningen av balkongen betraktes som komplett etter legging Penofol. Deretter begynner endt arbeid, og de er sterkt avhengig av et rom festet balkong / loggia eller kjøkken, samt utformingen av lokalene.

Kjøkken rom med balkong: ideer + Design Foto

Kombinere balkong og kjøkken kan du gjøre dette rommet mer behagelig: Legg nok fast område, lindrende "basic" rom.

Men ikke alt kan bli tatt fra kjøkkenet til balkong. Lov til å sette det:

 • Elektrisk utstyr og apparater. Kan sette kjøleskapet, eletroduhovku, elektrisk komfyr, mikrobølgeovn, generelt, noe utstyr som opererer med strøm. Det er viktig å ikke glemme å gjøre et tilstrekkelig antall utsalgssteder.

Du kan ta med noen elektriske apparater

Du kan lage en spisestue

Noen mulige eksempler på foto-behandling og bruk av terskel, arvet fra tidligere vinduet.

Kombinere balkong og rommet: bruk av plass

Selv et lite område på noen få kvadratmeter gir mange muligheter for bruken. Det endelige valget avhenger av hva som er viktig for deg. Så, hva kan gjøres på vedlagte loggia (balkong):

 • Arbeidsplassen eller mini-konto. Vi tar ofte arbeid hjem, og ingen steder å trekke seg tilbake? Gjør arbeidsplassen på vedlagte balkong.

Soveområdet er på loggia

Å gjøre på den vedlagte balkongen sittegruppe

Hvordan vil se harmonisk agent loggia i stor grad avhenger av hvordan du ordne passasje. I noen tilfeller, og stiler rektangel ser bra ut. Så alt du trenger - det slå ordentlig. Og på grunn av mangel på planlegging, slår han inn i en dekorasjon.

Til åpningen så ikke ut som noe fremmed, rute, slik som å fylle ut hyller

På soverommet med vedlagte balkong har arc exit - nær alt gjennomsiktig tyll fra vegg til vegg. Myke opp de harde linjene, er harmoni gjenopprettet.

Tulle skjuler feil

Noen ganger kan en enkel rektangel ikke passer kategorisk. Da er det nødvendig å runde hjørnene, og legger glatthet.

For å rettferdiggjøre en slik portal er to nisjer gjort på sidene

Et annet alternativ for å få orden på resten av fasadekledning - for å gjøre over hennes hyller.

Hyller - nyttig og vakkert

Hvis du gjør en rund bue på den ene siden, er det bedre å passe inn i moderne design, med en passende design tilnærming for den minimalistiske og high-tech.

Asymmetrien vektlegges mer og innredning

kjøkken design, kombinert med en loggia eller balkong ser interessant ut. Ombygging lar deg organisere plassen utenfor boksen og gjøre en vanlig balkong i bukta eller bildevinduet.

Vi kombinerer kjøkken med balkong - trinnvise instruksjoner om gjenforening

For kjøkkenet i hjemmet er det spesielle krav. Dette er ikke overraskende, fordi det er der familiemedlemmer tilbringer mye av sin tid. Derfor bør kjøkkenet være romslige og funksjonelle. Men hva om dimensjonene på plass begrenset til standardoppsettet? Svaret er enkelt: å utvide den ved å kombinere kjøkkenet med balkong. Vurdere alle nyansene i denne komplekse saken.

Utvidelsen av kjøkkenet i 2 forskjellige måter kan gjøres på bekostning av balkonger:

 1. Uten demontering av veggen. En enkel måte som en dør er fjernet, vinduet og døren. Den gjenværende vegg avsats kan slå som en disk eller bar. Tillatelse av relevante myndigheter i denne saken er ikke nødvendig.
 2. Demontering veggen. Denne utførelsesform ombygging komplisert og må være forhånds legitim i BTI. Vanskeligheter kan oppstå dersom veggen skiller kjøkken og balkong er bærer. Lettere å innhente alle tillatelser før du fjerner papiret enn å betale bøter etter. Og selge leiligheten med ikke-institusjonalisert sanering er nesten umulig.

Kombinasjon balkong med kjøkken - en veldig god løsning

Fordeler og ulemper ved å kombinere balkong kjøkken

Grundig godt designet layout og perfekt klar over det, kan strålende effekt oppnås. Vil liste opp de viktigste fordelene:

 • utvidelse av plass gjør et kjøkken mer funksjonell: i tillegg til hennes matlaging er nå mulig å arrangere en sone for avslapning eller spisestue,
 • øke bruksareal av leiligheten, hvor du kan sette vaskemaskin eller oppvaskmaskin, kjøleskap og andre hvitevarer, og dermed lindrende liten størrelse kjøkken;
 • hvis du kobler en balkong og et kjøkken, blir det mulig å skape uvanlige interiøret.

Samtidig, et slikt prosjekt er det også ulemper:

 • komplisert prosedyre for å innhente tillatelse fra relevante myndigheter, så vel som på hovedarkitekten krever stor investering av tid og krefter;
 • tilhørende kostnader: i tillegg til direkte ødeleggelse av veggene trenger nødvendigvis å glasur en balkong eller loggia (Hvis de har ikke glasert) og utføre isolasjon for foring av vegger, gulv og tak; For alt du trenger minst 150 000 p..;
 • eliminering av balkongen, som nå er faktisk blitt en del av kjøkkenet (dette refererer til en liten balkong).

Dermed fordeler råde over ulempene. Så, dette gjør utbygging forstand. Dette gjelder spesielt for små leiligheter.

I små leiligheter kombinasjonen kan være et svært praktisk alternativ

Det avgjørende legalisering av sanering - å avgjøre om en vegg mellom bokført balkong og kjøkken? Dette kan gjøres på følgende måte.

Konstruktiv plan av huset. Hans anmodning om stipend forvaltning og offentlige arbeider. Også informasjon om hvilken type vegger som finnes i databladet for leiligheten.

Hvis man ikke kan få en plan, bestemme hvilke vegger er lastbærende, er det mulig i henhold til deres tykkelse (dvs. den netto uten vendte veggen), i henhold til hvilken:

 • Panel flat støttevegger er tatt, med tykkelse over 12-14 cm (og flertallet); i tilfelle av verdier, grenser med normen, er det nødvendig å oppsøke en spesialist, er du søker om godkjenning av prosjektet;
 • Sten veggtykkelse på 3 eller flere klosser (38 cm) hører til lageret; konvensjonelle skillevegger mellom rom i disse husene er fra 12 til 18 cm og med større tetthet mezhkvartirnye - 25 cm;
 • faste hus har typisk en bærende vegg med tykkelse over 20 cm; Imidlertid er påliteligheten bedre å avklare dette spørsmålet på en konstruktiv løsning, som i et hus, og det er ganske tykke vegger; og støpt ramme hus bærende vegger er fraværende helt.

Når man arbeider med den bærende vegg er nødvendig å overholde disse sikkerhetsregler:

 • kan ikke stå uten støtte fra de øverste etasjene, slik at selv med den delvis ødeleggelse av veggene er nødvendig å styrke åpningsholdende metallplater, som deretter kan forkledning falske bjelker;
 • Hvis du likevel besluttet å rive hele bærevegg, må det være mulig å sikre struktur av søyler og kolonner, bør størrelsen som avtales med ingeniører, hevder behøvde.

Først må du bryte veggen mellom kjøkken og balkong

Innhenting av tillatelse til å sanere

For å legitimere utvidelse av kjøkkenet på grunn av en loggia eller en balkong med riving av veggen, er det nødvendig å gjennomføre en liste over handlinger.

Be om en e-post fra BTI eksperter som gjør endringer i de tekniske databladet flat. Etter betaling av tjenesten utstedt en kvittering.

På den fastsatte dagen for å få en ny plan for en leilighet i BTI.

Inkluderer den gamle og den nye planen til huset kommisjon, som konkluderer med at sikkerhet og manglende utbygging som følge av sin dårlige effekter.

Vent med å re-besøk ekspert, som etter undersøkelse bør konkludere skriftlig innen 2 uker. Betaling for denne tjenesten er direkte proporsjonal med størrelsen på motivet lokaler.

Enig endringer i egen avdeling av SES. For å gjøre dette, må vi forklare at du effektivt og sikkert kan flette balkong med kjøkken, søker om dette ikke giftig og ikke-brennbare materialer. Som en ekstra argument for å vise den konklusjon av de to tidligere undersøkelser. Totalt besøk SES skal være stemplet på planen i organisasjonen.

Innhente uttalelse fra forvaltningen EMERCOM Russland.

Skaffe slike dokumenter:

 • personlig konto (i dispensasjon);
 • et sertifikat som viser at gjenstanden påvirkes av sanering, ikke en arkitektonisk monument;
 • tillatelse for en forlengelse av kjøkkenet i leiligheten folk;
 • hjelp av familiemedlemmer.

Overføre alle de innsamlede dokumentene til retten.

Innhente uttalelse og komme til ham igjen i BTI. Få det en ny registreringsbevis til leiligheten. Ta det med til registrering Chamber, får til gjengjeld et sertifikat av eierskap.

Det er viktig å kvalitativt isolere balkong

Grunner til å nekte tillatelse til å sanere

For å få tillatelse til å koble til kjøkkenet balkongen du trenger å jobbe hardt. Men de er ikke alltid kronet med suksess. La oss analysere tilfeller der representanter for myndighetene kan nekte legalisering av nyutvikling.

 • Hvis en brann evakuering plan fastsetter at balkong eller loggia er husing mennesker og påfølgende evakuering av folk i tilfelle brann.
 • Hvis replanning fører til ødeleggelse av fasaden og dermed avbrytelse av strukturell integritet.
 • I tilfelle av å øke mengden av varme i bygningen ved tilsetning av balkongen, når kapasiteten på varme rør skal stige, men ikke har reservene.

Åpen kjøkkenløsning med balkong, krever vinduer med doble glass. Det skjer før riving av veggen, hvis balkongen er fortsatt ikke glasert. Forhåndsvalgt størrelse og farge på rammen, antallet av ventiler. Deretter installerer balkong ramme, og gapet er fylt med skum. På slutten gjør bakkene.

Til arbeidet trenger disse verktøyene:

Planlegging innebærer riving av muren som skiller kjøkkenet fra balkongen, i henhold til prosjektet, i den rekkefølgen.

 • Fjern døren fra hengslene.
 • Fjern vinduskarmen.
 • Omriss seksjon av veggen som skal rives, dele den inn i firkanter.
 • Demontere veggen, å bryte den opp i fragmenter med en slegge, skjæring eller utføre meisel-hammer.

Vegg og tak balkong med behov for ekstra isolasjon, som er lagt for å beskytte mot temperatursvingninger og naturfenomener. For dette formål er en forutbestemt ramme lagt isolasjon (mineralullplater eller ekstrudert polystyren), en dampsperre og den vanntette film. Alle skjøter og hull er behandlet med tetningsmiddel og konstruksjon skum.

Varm balkong, kan du folie materialer

Selv i tilfelle av meget høy kvalitet termisk isolasjon av vegger og tak, på balkongen i det tidligere ville fortsatt være kaldere enn rommet fordi det ikke er ønskelig å installere radiatorer. Den vei ut av denne situasjonen ville være installasjon av en infrarød varme gulv, som gir luftbevegelse fra bunnen og opp. Den forenklede analogi er en olje elektrisk radiator, som periodisk slått på for å varme til rett tid.

Kjøkkenløsning, utvidet på bekostning av balkonger, innebærer en rekke alternativer for etterbehandling veggene i plastpaneler til gips for påfølgende tapetsering. Sex vanligvis dekket med linoleum eller laminatgulv.

Design alternativer for mat etter fusjonen med balkong

Kombinert kjøkken design med en balkong gir endeløs inspirasjon til flukten av design ideer. Selv en liten uoverensstemmelse kan bli beseiret med bruk. Så, fra anslaget vinduet, kan du lage et originalt lite bord eller en sofa på en hevet podium, laget av mutteren. Reguleringsplan utvidet kjøkken visuelt utvide det enda mer.

Den mest brukte i dette tilfellet design teknikker er:

 • bakgrunns som et middel for visuelt å utvide veggen, komplett med dem vil bli vedlikeholdt utstyr og møbler med en skinnende eller reflekterende overflate;
 • Interiøret i klassisk stil er hensiktsmessig å bruke en sofa, a la Provence vellykket kombinerer kurvmøbler;
 • endelige aksenter kan ordnes ved hjelp av lyskastere, som er jevnt fordelt på tvers av taket.

Når du kombinerer de to rommene, er det mange interessante muligheter for designløsninger

Dermed, til tross for noen byråkratiske forsinkelser med planlegging tillatelse, å kombinere kjøkkenet med en balkong det har mange fordeler. Følg instruksjonene, det kan gjøres, og med sine egne hender.

Abonner på moroa på obalkone.ru

Jeg er eier av selskapet, som er engasjert i reparasjon av leiligheter. Og jeg ønsker å dele en personlig erfaring. Vi ofte folk som har et lite kjøkken, kjøpt på bekostning av en økning på balkongen. Men når de finner ut hvor mye tid vil gå på alle godkjenninger og hvor mye penger vil bli brukt på dette og hatt nytte av rabotoy- veldig ofte nekter å våge.

Kopiering av materiale er mulig uten foreløpige forhandlinger i tilfelle av en direkte link til vår hjemmeside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

99 − = 89